Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-1a
Using ORACLE tools to generate Multidimensional Model in Warehouse.
Sławomir WIAK
Paweł DRZYMAŁA
Henryk WELFLE
nr katalogowy: 65383
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-1b
Using Artificial Neural Networks to Establish a Customer-cancellation Prediction Model
Han-Chen Huang
Allen Y. Chang
Chih-Chung Ho
nr katalogowy: 74356
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-7-8
Digitalny klient nowej ery – Klient 4.0
Adam SKRZYPEK
nr katalogowy: 133059
10.15199/46.2021.7–8.4
klient 4.0
klient digitalny
Customer Experience
prosument
customer 4.0
digital customer
Customer Experience
prosumer
OPAKOWANIE 2009-2
Preferencje dotyczące wartości promocyjnej opakowań do mleka
Małgorzata Mika
nr katalogowy: 41626
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2021-1-2
Systemy informatyczne obsługi i rozliczania klientów w świetle potrzeb OSD gazu ziemnego
Weronika Grądalska
Marcin Górecki
Maciej Chaczykowski
nr katalogowy: 130527
10.15199/17.2021.1-2.1
Operator systemu dystrybucyjnego gazu
System informacji o kliencie
Zarządzanie relacjami z klientem
OSD
systemy CIS
systemy CRM
Natural gas distribution system operator
Customer information system
Customer relationship management
DSO
CIS
CRM
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-11
Hybrydowa współpraca z klientami dzięki Customer Innovation Hub
nr katalogowy: 134695
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-11
Hybrydowa współpraca z klientami dzięki Customer Innovation Hub
nr katalogowy: 134695
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-7
Tektura najbardziej preferowanym materiałem opakowaniowym
nr katalogowy: 127297
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-7
Tektura najbardziej preferowanym materiałem opakowaniowym
nr katalogowy: 127297
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-6
Analiza preferencji konsumentów kawy odnośnie stopnia jej prażenia
Anna Gątarska
Joanna Maria Klepacka
nr katalogowy: 143825
10.15199/65.2023.6.5
kawa
prażenie
preferencje konsumenckie
cechy organoleptyczne
coffee
roasting
consumer preferences
organoleptic features
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-6
Analiza preferencji konsumentów kawy odnośnie stopnia jej prażenia
Anna Gątarska
Joanna Maria Klepacka
nr katalogowy: 143825
10.15199/65.2023.6.5
kawa
prażenie
preferencje konsumenckie
cechy organoleptyczne
coffee
roasting
consumer preferences
organoleptic features
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-6
Analiza preferencji konsumentów kawy odnośnie stopnia jej prażenia
Anna Gątarska
Joanna Maria Klepacka
nr katalogowy: 143825
10.15199/65.2023.6.5
kawa
prażenie
preferencje konsumenckie
cechy organoleptyczne
coffee
roasting
consumer preferences
organoleptic features
CHŁODNICTWO 2012-11
Zachowania konsumentów na rynku lodów w województwie lubuskim
Stanisław Urban
Mariola Michałowska
nr katalogowy: 72836
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-10
Zależność między oceną atrakcyjności wielorodzinnego budynku mieszkalnego a jego lokalizacją
Krzysztof Zima
Stanisław Belniak
Joanna Gil-Mastalerczyk
nr katalogowy: 139990
10.15199/33.2022.10.13
atrakcyjność architektury
deweloper
preferencje klientów
budynek wielorodzinny.
architecture attractiveness
developer
customer preferences
multi-family building.
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-10
Zależność między oceną atrakcyjności wielorodzinnego budynku mieszkalnego a jego lokalizacją
Krzysztof Zima
Stanisław Belniak
Joanna Gil-Mastalerczyk
nr katalogowy: 139990
10.15199/33.2022.10.13
atrakcyjność architektury
deweloper
preferencje klientów
budynek wielorodzinny.
architecture attractiveness
developer
customer preferences
multi-family building.
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-10
Zależność między oceną atrakcyjności wielorodzinnego budynku mieszkalnego a jego lokalizacją
Krzysztof Zima
Stanisław Belniak
Joanna Gil-Mastalerczyk
nr katalogowy: 139990
10.15199/33.2022.10.13
atrakcyjność architektury
deweloper
preferencje klientów
budynek wielorodzinny.
architecture attractiveness
developer
customer preferences
multi-family building.
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-10
Zależność między oceną atrakcyjności wielorodzinnego budynku mieszkalnego a jego lokalizacją
Krzysztof Zima
Stanisław Belniak
Joanna Gil-Mastalerczyk
nr katalogowy: 139990
10.15199/33.2022.10.13
atrakcyjność architektury
deweloper
preferencje klientów
budynek wielorodzinny.
architecture attractiveness
developer
customer preferences
multi-family building.
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2007-10
Interconnection of the customer-side resources using single phase VAPF
Ryszard STRZELECKI
Grzegorz BENYSEK
Marcin JARNUT
nr katalogowy: 30316
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Analiza strategiczna procesu obsługi klienta - podejście korelacyjne
Roma MARCZEWSKA-KUŹMA
Jagoda OSTROWSKA
nr katalogowy: 116066
10.15199/48.2018.9.24
analiza strategiczna
proces obsługi klienta
strategic analysis
customer service process
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-10
Doskonalenie obsługi odbiorców energii elektrycznej
nr katalogowy: 54254
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-1
Rola jakości obsługi klienta w kształtowaniu lojalności nabywców
Agnieszka Izabela Baruk
nr katalogowy: 73778
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2016-7
A fair distribution scheme for joint fingerprinting and decryption methods
Bartosz Czaplewski
nr katalogowy: 99676
10.15199/59.2016.7.5
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-6
Valmet Customer Days 2021. Panel tematyczny – masa papiernicza
Mariusz Reczulski
nr katalogowy: 132356
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2020-1
Application of the queuing theory to the description of the customer service process by the electricity distributor company
Łukasz GRĄKOWSKI
Andrzej Ł. CHOJNACKI
Katarzyna GĘBCZYK
Kornelia BANASIK
nr katalogowy: 124169
10.15199/48.2020.01.09
queuing theory
customer service
distribution companies
energetics.
teoria kolejek
obsługa odbiorców
spółki dystrybucyjne
energetyka.
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Analiza preferencji konsumentów na rynku kasz
Katarzyna Sujka
Joanna Kowalik
nr katalogowy: 133703
kasza
preferencje konsumentów
spożycie
groats
consumer preferences
consumption
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Analiza preferencji konsumentów na rynku kasz
Katarzyna Sujka
Joanna Kowalik
nr katalogowy: 133703
kasza
preferencje konsumentów
spożycie
groats
consumer preferences
consumption
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Analiza preferencji konsumentów na rynku kasz
Katarzyna Sujka
Joanna Kowalik
nr katalogowy: 133703
kasza
preferencje konsumentów
spożycie
groats
consumer preferences
consumption
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Analiza preferencji konsumentów na rynku kasz
Katarzyna Sujka
Joanna Kowalik
nr katalogowy: 133703
kasza
preferencje konsumentów
spożycie
groats
consumer preferences
consumption
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-10
Valmet Customer Days 2021. Panel tematyczny – energia
Mariusz Reczulski
nr katalogowy: 134061
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-10
Valmet Customer Days 2021. Panel tematyczny – energia
Mariusz Reczulski
nr katalogowy: 134061
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-2
Ceny papieru toaletowego a nawyki konsumenckie
ADAM KUŹMICKI
nr katalogowy: 118735
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-7
Valmet Customer Days 2021. Panel tematyczny – papier i tektura
Mariusz Reczulski
nr katalogowy: 132734
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-7
Valmet Customer Days 2021. Panel tematyczny – papier i tektura
Mariusz Reczulski
nr katalogowy: 132734
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-11
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
Piotr Rogala
nr katalogowy: 129188
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-7
Valmet Customer Days 2021. Panel tematyczny – papier i tektura
Mariusz Reczulski
nr katalogowy: 132734
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-9
Valmet Customer Days 2021. Panel tematyczny – bibułka tissue
Mariusz Reczulski
nr katalogowy: 133606
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-9
Valmet Customer Days 2021. Panel tematyczny – bibułka tissue
Mariusz Reczulski
nr katalogowy: 133606
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-9
Valmet Customer Days 2021. Panel tematyczny – bibułka tissue
Mariusz Reczulski
nr katalogowy: 133606
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-6
Valmet Customer Days 2021. Panel tematyczny – masa papiernicza
Mariusz Reczulski
nr katalogowy: 132356
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-10
Valmet Customer Days 2021. Panel tematyczny – energia
Mariusz Reczulski
nr katalogowy: 134061
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Zgodnie z oczekiwaniami
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 108487
bezpieczeństwo żywności
reklamacja
działania korygujące
satysfakcja klienta
niezgodność.
food safety
complaint
corrective actions
customer satisfaction
non-compliance.
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2018-12
Selected aspects of providing quality in a steel enterprise
Beata NONAS
Ewa STANIEWSKA
nr katalogowy: 117594
10.15199/24.2018.12.5
products quality
causes of incompatibility
jakość wyrobów
przyczyny niezgodności
AURA 2023-11
Jakie mamy preferencje wobec ochrony środowiska?
Tomasz ŻYLICZ
nr katalogowy: 145937
AURA 2019-10
Nie lubimy ryzyka
Tomasz Żylicz
nr katalogowy: 123002
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-10
Zarządzanie jakością i ryzykiem w procesie obsługi klienta
Roma MARCZEWSKA-KUŹMA
nr katalogowy: 110197
10.15199/48.2017.10.2
zarządzanie jakością
zarządzanie ryzykiem
proces obsługi klienta
quality management
risk management
customer service process
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-12
Lokalne bezpieczeństwo energetyczne w kontekście nowych zagrożeń globalnych
Bogdan Mól
Joachim Bargiel
Adrian Halinka
Paweł Sowa
nr katalogowy: 140864
10.15199/48.2022.12.65
niezawodność zasilania
bezpieczeństwo energetyczne
odbiorcy komunalni
energetyka rozproszona.
power supply reliability
energy security
municipal customer
dispersed energy.
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-12
Lokalne bezpieczeństwo energetyczne w kontekście nowych zagrożeń globalnych
Bogdan Mól
Joachim Bargiel
Adrian Halinka
Paweł Sowa
nr katalogowy: 140864
10.15199/48.2022.12.65
niezawodność zasilania
bezpieczeństwo energetyczne
odbiorcy komunalni
energetyka rozproszona.
power supply reliability
energy security
municipal customer
dispersed energy.
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2018-7
The use of power restoration systems for automation of medium voltage distribution grid
Michał KONARSKI
Paweł WĘGIEREK
nr katalogowy: 114682
10.15199/48.2018.07.42
smart grid
grid automation
power system restoration
FDIR.
sieć inteligenta
automatyzacja pracy sieci
systemy odbudowy zasilania
FDIR.
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2014-7
Minimalizacja opłat za moc umowną odbiorcy zasilanego z sieci wysokiego napięcia
Tadeusz BEWSZKO
nr katalogowy: 85340
10.12915/pe.2014.07.07
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2011-8
Minimalizacja opłat za moc umowną odbiorcy zasilanego z sieci średniego napięcia
Tadeusz BEWSZKO
nr katalogowy: 61611
OPAKOWANIE 2017-3
Mark Andy restrukturyzuje europejską organizację sprzedaży
nr katalogowy: 104776
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-8
Wartość dla klienta jako element wzmocnienia lojalności w sektorze usług telekomunikacyjnych
Stanisław TKACZYK
Jolanta KOŁUDA
nr katalogowy: 122011
10.15199/46.2019.8.1
klient
wartość
zadowolenie
lojalność
usługa
telekomunikacja
customer
value
satisfaction
loyalty
service
telecommunications
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-9
Cellwood Machinery: Uznany lider w swoich dziedzinach
NIKLAS TUNELL
nr katalogowy: 62762
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-1
Summaries of selected articles
nr katalogowy: 81994
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2016-3
Niezawodnościowa ocena lojalności klienta względem sprzedawcy energii elektrycznej w warunkach swobody jego wyboru
Włodzimierz KAŁAT
nr katalogowy: 97026
10.15199/48.2016.03.34
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2016-8
Localization and behaviour examination of mobile node of wireless sensor network
Dariusz ELJASZ
nr katalogowy: 100017
10.15199/48.2016.08.56
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-4
System bilansowania energii dla użytkowników indywidualnych
Ryszard STRZELECKI
Grzegorz BENYSEK
Marcin JARNUT
nr katalogowy: 34349
OPAKOWANIE 2014-10
Nieprzerwany przepływ
nr katalogowy: 87395
OPAKOWANIE 2009-2
Preferencje dotyczące elementów warstwy wizualnej opakowań reklamowych
Małgorzata Lisińska - Kuśnierz
nr katalogowy: 41625
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2007-11
Seminarium firmy Evonik Degussa
Małgorzata Zubielewicz
nr katalogowy: 31579
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Narzędziownia menedżera Część 2: Strategia i marketing Odc. 9. Gdy pojawia się potrzeba nowych rozwiązań - Design Thinking (3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 112499
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-9-10
Pozytywne doświadczenia zakupowe w kreowaniu lojalności nabywczej
Anna DEMBICKA
nr katalogowy: 134111
10.15199/46.2021.9–10.4
pozytywne doświadczenie zakupowe
postrzeganie jakości
satysfakcja klienta
lojalność klienta
positive shopping experience
quality perception
customer satisfaction
customer loyalty
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-5
Wykorzystanie technologii Blockchain w budowaniu lojalności klientów
Sebastian MATYSIK
nr katalogowy: 151285
10.15199/46.2024.5.3
Blockchain
lojalność klientów
tokenizacja
programy lojalnościowe
metoda PRISMA
Blockchain
customer loyalty
tokenization
loyalty programs
the PRISMA method
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-8
Ilościowe określenie preferencji decydenta podczas oceny ryzyka eksploatacji mostów
Artur Duchaczek
Dariusz Skorupka
nr katalogowy: 108701
10.15199/33.2017.08.31
eksploatacja obiektów budowlanych
analiza ryzyka
preferencje decydenta
współczynniki ważności
exploitation of building structures
risk analysis
decision-maker preferences
validity coefficients
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2008-3
Characterization of typical non-metallic inclusions in clean steels
TERESA LIS
nr katalogowy: 33681
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2008-11
OCENA JAKOŚCI INSTALACYJNYCH RUR MIEDZIANYCH
BOŻENA BORYCZKO
JAN OSIKA
KRZYSZTOF ŻABA
nr katalogowy: 39257
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-7
Czynniki kształtujące satysfakcję klienta urzędu gminy - studium przypadku
Magdalena DUDEK
Mariusz GIEMZA
nr katalogowy: 108409
10.15199/48.2017.7.3
satysfakcja klienta
urząd gminy
customer satisfaction
commune office
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-10
Rozwiązania zarządcze poprawiające jakość obsługi w Jednostkach Samorządu Terytorialnego
Rafał DREWNIAK
Robert KARASZEWSKI
Monika KLEMKE-PITEK
nr katalogowy: 110198
10.15199/48.2017.10.3
zarządzanie jakością
satysfakcja
administracja
JST
quality management
satisfaction
administration
Territorial Self-Government Units
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2014-1
Transformation of "user-object" matrix for the collaborative filtering
Tamara SAVCHUK
Anton SAKALIUK
Waldemar WÓJCIK
Aron BURLIBAY
nr katalogowy: 81872
OPAKOWANIE 2007-I
The National Packaging Competition PakStar 2006
Barbara Grabowska
Aleksander Sołtan
nr katalogowy: 25084
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-11
Badania marketingowe i ich wykorzystanie
Henryk Wnorowski
nr katalogowy: 48278
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-6
Preferencje konsumentów na rynku napojów bezalkoholowych
Stanisław Kalisz
Anna Grobelna
Bartosz Kruszewski
Andrzej Mazurkiewicz
nr katalogowy: 114464
10.15199/65.2018.6.6
napoje bezalkoholowe
preferencje konsumenckie
soki
nektary
napoje
non-alcoholic beverages
juices
nectars
consumer preferences
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
ANALIZA PREFERENCJI KONSUMENCKICH dotycząca zakupu i spożycia mięsa wołowego
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Lidia Cichosz
nr katalogowy: 137142
preferencje konsumenckie
determinanty zakupu i spożycia wołowiny
consumer preferences
determinants of purchase and consumption of beef
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
ANALIZA PREFERENCJI KONSUMENCKICH dotycząca zakupu i spożycia mięsa wołowego
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Lidia Cichosz
nr katalogowy: 137142
preferencje konsumenckie
determinanty zakupu i spożycia wołowiny
consumer preferences
determinants of purchase and consumption of beef
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
ANALIZA PREFERENCJI KONSUMENCKICH dotycząca zakupu i spożycia mięsa wołowego
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Lidia Cichosz
nr katalogowy: 137142
preferencje konsumenckie
determinanty zakupu i spożycia wołowiny
consumer preferences
determinants of purchase and consumption of beef
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-2
Metoda CSI w badaniu satysfakcji klienta indywidualnego usług ubezpieczeń majątkowych
Jarosław Wenancjusz PRZYBYTNIOWSKI
nr katalogowy: 118682
10.15199/46.2019.2.2
CSI
jakość usług
ubezpieczenia majątkowe
satysfakcja
CSI
quality of services
property insurance
satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-2
A PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 74539
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2019-3
Mathematical model for assessment of voltage disturbing sources in networks with distributed power generation
Yuri SAYENKO
Dmitry KALYUZHNIY
Viktor BOLGOV
Lauri KÜTT
nr katalogowy: 118957
10.15199/48.2019.03.12
customer installation
distributed generation
equivalent circuit
point of evaluation
voltage disturbance
voltage unbalance.
customer installation
distributed generation
equivalent circuit
point of evaluation
voltage disturbance
voltage unbalance.
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-6
PAVAN GROUP JOINS THE WORLD OF GEA
Andrea Cavagnis
nr katalogowy: 110972
OPAKOWANIE 2012-9e
FLEXERGIS: wide experience in packaging printing and laminating
nr katalogowy: 71166
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2010-8
Analiza niezawodności zasilania w Lokalnym Podsystemie Elektroenergetycznym
Tomasz SIEROCIŃSKI
nr katalogowy: 53707
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2019-2
Bezpieczeństwo energetyczne gminy Gierałtowice – pilotażowe rozwiązania klastrowe
Joachim BARGIEL
Bogdan MÓL
Daria MACHA
Marcin NIEDOPYTALSKI
Paweł SOWA
nr katalogowy: 118375
10.15199/48.2019.02.08
niezawodność zasilania
bezpieczeństwo energetyczne
odbiorcy komunalni
energetyka rozproszona.
power supply reliability
energy security
municipal customer
dispersed energy.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Powracający klient (cz. II)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 122293
jakość
lojalność
obsługa
postawa lojalnościowa
program lojalnościowy
wpływ na innych. Title: Returning Customer (part II)
quality
loyalty
service
loyalty attitude
loyalty program
impact on others.
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-9
FlintGroup stawia na rozwój serwisów - otwarcie Global Colour Centre i Global Innovation Centre
Izabela Czekajewska
Marta Rutkowska
nr katalogowy: 109585
OPAKOWANIE 2021-4
Evo XD 8 w centrum demonstracyjnym Koenig & Bauer
nr katalogowy: 131389
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-12
Rynek serwetek papierowych w Polsce Paper napkins market in Poland
Dorota Szymańska
nr katalogowy: 81327
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Merchandising – technika gwarantująca skuteczność i bezpieczeństwo sprzedaży mięsa i produktów mięsnych
Krzysztof Dasiewicz
nr katalogowy: 135124
10.15199/65.2021.12.3
konsument
techniki merchandisingu
produkty mięsne
bezpieczeństwo żywności
consumer
merchandising
meat products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Merchandising – technika gwarantująca skuteczność i bezpieczeństwo sprzedaży mięsa i produktów mięsnych
Krzysztof Dasiewicz
nr katalogowy: 135124
10.15199/65.2021.12.3
konsument
techniki merchandisingu
produkty mięsne
bezpieczeństwo żywności
consumer
merchandising
meat products
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Merchandising – technika gwarantująca skuteczność i bezpieczeństwo sprzedaży mięsa i produktów mięsnych
Krzysztof Dasiewicz
nr katalogowy: 135124
10.15199/65.2021.12.3
konsument
techniki merchandisingu
produkty mięsne
bezpieczeństwo żywności
consumer
merchandising
meat products
food safety
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-10
Pomiar jakości usług w organizacji zorientowanej na klienta - zastosowanie metody SERVQUAL
Marta DUDEK-BURLIKOWSKA
nr katalogowy: 123125
10.15199/46.2019.10.3
organizacja
orientacja na klienta
SERVQUAL
organisation
customer orientation
SERVQUAL
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-3
Real-time speech stretching for supporting hearing impaired schoolchildren
ADAM KUPRYJANOW
ANDRZEJ CZYŻEWSKI
nr katalogowy: 50796
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-10
Łatwość odnajdowania drogi do celu jako determinanta jakości usługi
nr katalogowy: 110201
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-4
Cyfrowy sojusznik
nr katalogowy: 131131
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2016-6
TV CYFROWA A MEDIA INTERAKTYWNE - KONIECZNOŚĆ ZMIAN W MODELU BIZNESOWYM
Zbigniew Hulicki
nr katalogowy: 101752
10.15199/59.2016.6.34
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2017-8-9
PRIVACY PRESERVING SOLUTIONS FOR SECAAS SERVICES
Tytus Kurek
nr katalogowy: 109518
10.15199/59.2017.8-9.58
cloud computing
firewall
intrusion detection system
privacy
security
bezpieczeństwo
chmura obliczeniowa
prywatność
system wykrywania włamań
zapora sieciowa
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-5
Luka jakościowa jako narzędzie określania preferencji pasażerów w zakresie jakości przewozów środkami transportu zbiorowego
Leszek BYLINKO
nr katalogowy: 113584
10.15199/48.2018.5.3
jakość usług
transport publiczny
luka jakościowa
quality of services
public transport
quality gap
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2009-2
Kaizen jako strategia zwiększania konkurencyjności przedsiębiorstw hutniczych
DOROTA BURCHART-KOROL
JOANNA FURMAN
nr katalogowy: 41583
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-4
Cyfrowy sojusznik
nr katalogowy: 131131
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2014-9
Communication Structures and Rule Based Energy Management in AMI Systems
Adam MARKOWSKI
Emil MICHTA
Robert SZULIM
nr katalogowy: 86941
10.12915/pe.2014.09.43
OPAKOWANIE 2012-9e
Schumacher Packaging: strength lies in cardboard
nr katalogowy: 71163
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-5b
A Proposed Structure for Enhancing the Electric System Availability in an Electric Vehicle
Saeed HASANZADEH
Sara RANJBAR
Mohammad RAJABI-SEBDANI
nr katalogowy: 67852
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-2b
New Trends in Femtocell Backhaul Security
Matej ROHLIK
Tomas VANEK
nr katalogowy: 74865
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-9
Przyszłość sektora e-detalicznego z punktu widzenia bezpieczeństwa i higieny pracy (2)
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 127846
OPAKOWANIE 2010-I
FLEXERGIS Ltd.
nr katalogowy: 50915
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-2
Marketingowa koncepcja funkcjonowania przedsiębiorstwa
Henryk Wnorowski
nr katalogowy: 41724
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-10
ISO/TS 10004:2010(E) Quality management - Customer satisfaction - Guidelines for monitoring and measuring, czyli wytyczne do monitorowania i pomiaru satysfakcji klienta
Olaf Henrykowski
nr katalogowy: 71537
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-3
Ashland Hercules Water Technologies na Tissue World 2011
nr katalogowy: 59611
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-7
Handel detaliczny artykułami żywnościowymi w Polsce
Urszula Kłosiewicz-Górecka
nr katalogowy: 115034
10.15199/65.2018.7.1
handel detaliczny
artykuły żywnościowe
innowacje
nowoczesne technologie informacyjno-komunikacyjne
cyfrowe kanały dystrybucji Kody JEL: D30
D40
L81
M31
O31
retail trade
food products
innovations
up-to-date information and communication technologies
digital distribution channels JEL codes: D30
D40
L81
M31
O31
OPAKOWANIE 2020-7
Badania i rozwój: Zaskoczyć klienta – techniki wykorzystywane przez branżę perfumeryjną
Anna Binda
nr katalogowy: 127255
10.15199/42.2020.7.1
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-12
Wartość relacji z klientami
Adam Steć
Paweł Małecki
nr katalogowy: 55885
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-6
Seminarium Mondi Świecie - dzielimy się doświadczeniem i wiedzą, aby sprostać codziennym wyzwaniom naszych klientów
Kamilla Bartniak
nr katalogowy: 106596
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-5
Elastyczność dla korzyści klienta
nr katalogowy: 120347
OPAKOWANIE 2024-3
CI flexo i druk cyfrowy na Dniach Technologii Koenig & Bauer
nr katalogowy: 147944
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-12
Kryteria oceny jakości obsługi imprez masowychv-vklasyfikacja i działania doskonalące
Joanna WOŹNIAK
nr katalogowy: 111453
10.15199/48.2017.12.5
jakość usług
logistyczna obsługa klienta
imprezy masowe
quality service
logistics customer service
mass events
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-8
Badanie zadowolenia klienta z wykorzystaniem metody Servqual na przykładzie dziekanatu uczelni wyższej
Anna MAZUR
Marianna KOPEĆ
Aleksandra SOBAŃSKA
Dominika SZREJTER
nr katalogowy: 108622
10.15199/48.2017.8.6
jakość
jakość kształcenia
zadowolenie klienta
metoda Servqual
quality
quality of education
customer satisfaction
Servqual method
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Proekologiczne trendy gastronomiczne
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 139523
gastronomia
proekologiczne działania
gastronomy
pro-ecological activities
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Proekologiczne trendy gastronomiczne
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 139523
gastronomia
proekologiczne działania
gastronomy
pro-ecological activities
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-2
Cyfrowe platformy technologiczne w przemyśle chemicznym
Krzysztof Bartczak
nr katalogowy: 124844
10.15199/62.2020.2.9
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-2
Zastosowanie standaryzacji w procesie kontroli jakości wyrobów
Hanna GOŁAŚ
Anna MAZUR
Paweł PIASEK
Przemysław CZAJKOWSKI
nr katalogowy: 104172
10.15199/48.2017.2.2
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Kolor ma znaczenie
Ewa Czarniecka-Skubina
Anna Kosowska
nr katalogowy: 133978
gastronomia
barwa potraw
zachowanie konsumentów
gastronomy
food colour
consumer behavior
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Kolor ma znaczenie
Ewa Czarniecka-Skubina
Anna Kosowska
nr katalogowy: 133978
gastronomia
barwa potraw
zachowanie konsumentów
gastronomy
food colour
consumer behavior
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-12
Sposób doboru farb przemysłowych z wykorzystaniem analizy wzajemnego wpływu kryteriów
Dominika Siwiec
Marzena Hajduk-Stelmachowicz
Paulina Bełch
Karolina Czerwińska
Andrzej Pacana
nr katalogowy: 135199
10.15199/62.2021.12.7
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-12
Sposób doboru farb przemysłowych z wykorzystaniem analizy wzajemnego wpływu kryteriów
Dominika Siwiec
Marzena Hajduk-Stelmachowicz
Paulina Bełch
Karolina Czerwińska
Andrzej Pacana
nr katalogowy: 135199
10.15199/62.2021.12.7
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-12
Sposób doboru farb przemysłowych z wykorzystaniem analizy wzajemnego wpływu kryteriów
Dominika Siwiec
Marzena Hajduk-Stelmachowicz
Paulina Bełch
Karolina Czerwińska
Andrzej Pacana
nr katalogowy: 135199
10.15199/62.2021.12.7
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Kolor ma znaczenie
Ewa Czarniecka-Skubina
Anna Kosowska
nr katalogowy: 133978
gastronomia
barwa potraw
zachowanie konsumentów
gastronomy
food colour
consumer behavior
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Kolor ma znaczenie
Ewa Czarniecka-Skubina
Anna Kosowska
nr katalogowy: 133978
gastronomia
barwa potraw
zachowanie konsumentów
gastronomy
food colour
consumer behavior
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-4
Trendy w produkcji żywności
Joanna Markowska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 126050
10.15199/65.2020.4.5
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-11-12
Rola rodziców we wspieraniu spożywania warzyw i owoców przez dzieci
Barbara Groele
Dominika Głąbska
Krystyna Gutkowska
Dominika Guzek
nr katalogowy: 129640
10.15199/64.2020.9–10.4
warzywa
owoce
matki
dzieci
preferencje żywieniowe
konsumpcja
vegetables
fruit
mothers
children
food preferences
consumption
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-11-12
Rola rodziców we wspieraniu spożywania warzyw i owoców przez dzieci
Barbara Groele
Dominika Głąbska
Krystyna Gutkowska
Dominika Guzek
nr katalogowy: 129640
10.15199/64.2020.9–10.4
warzywa
owoce
matki
dzieci
preferencje żywieniowe
konsumpcja
vegetables
fruit
mothers
children
food preferences
consumption
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-12
Trendy w produkcji żywności
Patrycja Łusiak
Paweł Sobczak
nr katalogowy: 146436
10.15199/65.2023.12.3
żywność
innowacje
produkcja
utylizacja
food
innovations
production
utilization
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-9
Jakość i bezpieczeństwo zdrowotne novel food – wiodący trend ostatnich lat
Joanna Markowska
Agnieszka Tyfa
Anna Drabent
nr katalogowy: 150454
10.15199/65.2024.9.3
nowa żywność
bezpieczeństwo zdrowotne
ustawodawstwo
fermentacja precyzyjna
mięso hodowlane
glony
mykoproteiny
owady
novel foods
health safety
legislation
precision fermentation
cultured meat
algae
mycoproteins
insects
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-11-12
Moda jako wartość konsumencka – eksplikacja zagadnienia
Anna DEMBICKA
nr katalogowy: 135160
10.15199/46.2021.11–12.2
wartość klienta
kształtowanie wartości dla klienta
moda jako wartość konsumencka
współczesne nurty badań nad modą
lojalność klienta
customer value
shaping customer value
fashion as a consumer value
contemporary trends in fashion research
customer loy
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-9
Historia Dienes Polska
nr katalogowy: 62763
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2010-8-9
Ocena protokołu 6rd
Krzysztof Nowicki
Tomasz Pawelczak
Jacek Światowiak
Aniela Mrugalska
nr katalogowy: 53891
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-1
Automation of optical quality control in the example of the furniture industry
Michał Maj
Damian Pliszczuk
Tomasz Cieplak
nr katalogowy: 141396
10.15199/48.2023.01.50
BPMN
microservice
computational photography
color difference
quality control.
BPMN
mikroserwisy
fotografia obliczeniowa
różnica kolorów
kontrola jakości.
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-1
Automation of optical quality control in the example of the furniture industry
Michał Maj
Damian Pliszczuk
Tomasz Cieplak
nr katalogowy: 141396
10.15199/48.2023.01.50
BPMN
microservice
computational photography
color difference
quality control.
BPMN
mikroserwisy
fotografia obliczeniowa
różnica kolorów
kontrola jakości.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-3
Trudny klient w gastronomii
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 149482
gastronomia
obsługa konsumenta
trudny klient
reklamacje
gastronomy
consumer service
difficult customers
complaints
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2024-8
Cenowa elastyczność popytu odbiorców rozliczających strefowo opłatę mocową i jej zastosowanie
Jerzy ANDRUSZKIWICZ
Józef LORENC
Agnieszka WEYCHAN
nr katalogowy: 149723
10.15199/48.2024.08.3
elastyczność popytu
rynek mocy
rozliczenia z energię elektryczną
demand elasticity
capacity market
settlements for electricity
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa jagnięcego
Izabela Narkiewicz
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Iwona Szymańska
nr katalogowy: 140173
10.15199/65.2022.10.5
jagnięcina
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
amb
consumers preferences
questionnaire survey
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa jagnięcego
Izabela Narkiewicz
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Iwona Szymańska
nr katalogowy: 140173
10.15199/65.2022.10.5
jagnięcina
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
amb
consumers preferences
questionnaire survey
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa jagnięcego
Izabela Narkiewicz
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Iwona Szymańska
nr katalogowy: 140173
10.15199/65.2022.10.5
jagnięcina
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
amb
consumers preferences
questionnaire survey
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-9
Narzędziownia menedżera Część 2: Strategia i marketing Odc. 14. Gdy pojawia się potrzeba nowych rozwiązań - Design Thinking (10)
nr katalogowy: 115678
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2015-10
TOBNRLb 450 000/420 - największy transformator blokowy wyprodukowany przez EthosEnergy Poland S.A.
Adam KOZAKIEWICZ
Maciej WILK
nr katalogowy: 94006
10.15199/48.2015.10.16
OPAKOWANIE 2017-2
BADANIA I ROZWÓJ- Najnowsze trendy i innowacje w projektowaniu opakowań kosmetyków kolorowych
Anna Binda
nr katalogowy: 104232
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-12
Sposoby prezentowania odzieży w e-sklepach oraz rozwiązania informatyczne do wdrażania e-sprzedaży odzieży z wykorzystaniem rzeczywistości rozszerzonej (AR) w e-commerce
JAROSŁAW WOJCIECHOWSKI
nr katalogowy: 123907
10.15199/60.2019.12.3
e-commerce
odzież
rzeczywistość rozszerzona AR
aplikacja webowa
progresywna aplikacja webowa
aplikacja wielowarstowa
wirtualna przymierzalnia
e-commerce
garments
augmentedreality
web application progressive web application
multi-tierapplication
virtualfittingroom
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-1
Niekonwencjonalne parametry fizyczne przędz wyznaczane za pośrednictwem zestawów aparaturowych oferowanych przez firmę USTER TECHNOLOGIES A.G. Część II: Pomiar tarcia przędz z włókien odcinkowych
Stanisław Lewandowski
Robert Drobina
nr katalogowy: 141991
10.15199/60.2023.1.2
tarcie
współczynnik tarcia
friction
coefficient of friction
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-10
Nowa fabryka opakowań w Bełchatowie otwarta!
nr katalogowy: 140055
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-5
Wymagania a możliwości osprzętu kablowego SN w perspektywie wzmożonego rozwoju sieci kablowych
Paweł Kiełkowski
nr katalogowy: 143313
10.15199/74.2023.5.8
głowice kablowe
końcówki i złączki kablowe
mufy
obciążalność prądowa
wymagania przepięciowe
systemy kablowe
błędy montażowe
zabezpieczenia
przepięcia
cable terminations
cable lugs and connectors
joints
current carrying capacity
overvoltage requirements
cable systems
assembly errors
protection
overvoltage
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-5
Wymagania a możliwości osprzętu kablowego SN w perspektywie wzmożonego rozwoju sieci kablowych
Paweł Kiełkowski
nr katalogowy: 143313
10.15199/74.2023.5.8
głowice kablowe
końcówki i złączki kablowe
mufy
obciążalność prądowa
wymagania przepięciowe
systemy kablowe
błędy montażowe
zabezpieczenia
przepięcia
cable terminations
cable lugs and connectors
joints
current carrying capacity
overvoltage requirements
cable systems
assembly errors
protection
overvoltage
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-5
Wymagania a możliwości osprzętu kablowego SN w perspektywie wzmożonego rozwoju sieci kablowych
Paweł Kiełkowski
nr katalogowy: 143313
10.15199/74.2023.5.8
głowice kablowe
końcówki i złączki kablowe
mufy
obciążalność prądowa
wymagania przepięciowe
systemy kablowe
błędy montażowe
zabezpieczenia
przepięcia
cable terminations
cable lugs and connectors
joints
current carrying capacity
overvoltage requirements
cable systems
assembly errors
protection
overvoltage
OPAKOWANIE 2018-7
Opakowania kosmetyków do codziennej pielęgnacji ciała i twarzy – rynkowe trendy
Anna Binda
nr katalogowy: 115115
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-3a
Wyniki badań zmęczenia wzroku osób o umiarkowanym upośledzeniu widzenia w zależności od systemu oświetleniowego
Andrzej PAWLAK
nr katalogowy: 66567
OPAKOWANIE 2010-6
Tworzywa opakowaniowe a preferencje nabywców (na przykładzie opakowań piwa)
Jadwiga Szymczak
Magdalena Ankiel-Homa
nr katalogowy: 52560
OPAKOWANIE 2010-11
Opakowania kosmetyków jako narzędzie komunikacji rynkowej
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 55419
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2010-10
Lighting of working places for people with moderately poor sight
Andrzej PAWLAK
nr katalogowy: 55187
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2016-8-9
OPTYMALIZACJA DZIAŁANIA PROTOKOŁU MPTCP POD KĄTEM ZUŻYCIA ENERGII OPTIMIZATION OF MPTCP PROTOCOL FOR ENERGY SAVING
Michał Morawski
Przemysław Ignaciuk
nr katalogowy: 101868
10.15199/59.2016.8-9.15
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-6
Jakość usług zdrowotnych na przykładzie usług stomatologicznych
Agnieszka BUKOWSKA-PIESTRZYŃSKA
nr katalogowy: 106568
10.15199/48.2017.6.2
cechy jakości usług
jakość usług zdrowotnych
oczekiwania pacjentów
characteristics of service quality
quality healthcare services
patients’
expectations
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-1
Jakość usług w transporcie lotniczym - rozważania teoretyczne
Monika STOMA
Agnieszka DUDZIAK
nr katalogowy: 111608
10.15199/48.2018.1.4
jakość usług
Servqual
transport lotniczy
rynek usług lotniczych
quality of services
Servqual
air transport
air services market
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-2
Badanie zdolności produkcyjnej w branży szybkiego prototypowania
GRZEGORZ BUDZIK
ŁUKASZ PRZESZŁOWSKI
JOANNA WOŹNIAK
nr katalogowy: 118775
10.15199/148.2019.2.1
druk 3D
wytwarzanie przyrostowe
analiza rynku
produkt AM
3D printing
additive manufacturing
market research
AM product.
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-1
Analiza preferencji konsumentów w zakresie zawartości tłuszczu w przetworach mięsnych
Dominika Opat
Iwona Szymańska
Krzysztof Dasiewicz
nr katalogowy: 146888
10.15199/65.2024.1.3
tłuszcz
przetwory mięsne
preferencje konsumentów
fat
meat products
OPAKOWANIE 2019-4
Opakowaniowa wiosna z firmą Heidelberg
nr katalogowy: 119855
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-5
Barwa jogurtów z dodatkiem owoców kolorowych
Iwona Ścibisz
Małgorzata Ziarno
Marta Mitek
Dorota Zaręba
Karolina Gwardecka
Justyna Owczarska
nr katalogowy: 84838
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-10b
The use of fuzzy logic to evaluate the nonlinearity of human multi-criteria used in decision making
Wojciech SAŁABUN
nr katalogowy: 71429
CHŁODNICTWO 2013-3
Doświadczalna charakterystyka zamrażalniczej obróbki i przechowywania ryżu konsumpcyjnego
MAREK DOMIN
FRANCISZEK KLUZA
KATARZYNA KOZŁOWICZ
nr katalogowy: 75522
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-1b
Utilizing User Access Sequence to Mitigate the Cold Start Problem in Collaborative Filtering Recommendation
Xiaoyi Deng
nr katalogowy: 74369
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2011-3
E-mobility: realistic vision or hype - an economic analysis
nr katalogowy: 58512
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2010-8
Building student models in adaptive E-learning systems
Danuta ZAKRZEWSKA
nr katalogowy: 53718
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2016-6
BADANIE KORELACJI POMIĘDZY TECHNICZNYMI PARAMETRAMI OBRAZU WIDEO STEREOSKOPOWEGO (3D) A SUBIEKTYWNĄ OCENĄ TREŚCIWIDEO
Dawid Juszka
Zdzisław Papir
nr katalogowy: 101731
10.15199/59.2016.6.13
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa cielęcego
Karina Stanaszek
Tomasz Florowski
Anna Florowska
nr katalogowy: 141298
10.15199/65.2022.12.6
mięso cielęce
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
veal meat
consumers preferences
questionnaire survey
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa cielęcego
Karina Stanaszek
Tomasz Florowski
Anna Florowska
nr katalogowy: 141298
10.15199/65.2022.12.6
mięso cielęce
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
veal meat
consumers preferences
questionnaire survey
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa cielęcego
Karina Stanaszek
Tomasz Florowski
Anna Florowska
nr katalogowy: 141298
10.15199/65.2022.12.6
mięso cielęce
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
veal meat
consumers preferences
questionnaire survey
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa cielęcego
Karina Stanaszek
Tomasz Florowski
Anna Florowska
nr katalogowy: 141298
10.15199/65.2022.12.6
mięso cielęce
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
veal meat
consumers preferences
questionnaire survey
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-3
EMISYJNOŚĆ WĘDZENIA Z WYKORZYSTANIEM aromatów dymu wędzarniczego, wędzarni z dymogeneratorami oraz tradycyjnego
Halina Makała
nr katalogowy: 142439
emisyjność wędzenia
wędzenie
metody wędzenia
dym wędzarniczy
emissivity of smoking
smoking
smoking methods
smoke
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-3
EMISYJNOŚĆ WĘDZENIA Z WYKORZYSTANIEM aromatów dymu wędzarniczego, wędzarni z dymogeneratorami oraz tradycyjnego
Halina Makała
nr katalogowy: 142439
emisyjność wędzenia
wędzenie
metody wędzenia
dym wędzarniczy
emissivity of smoking
smoking
smoking methods
smoke
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-5
Relacje między postrzeganą jakością usług i satysfakcją klientów supermarketów
Grzegorz BIESOK
Jolanta WYRÓD-WRÓBEL
nr katalogowy: 113586
10.15199/48.2018.5.5
badania konsumenckie
model satysfakcji
postrzegana jakość usług
satysfakcja klienta
consumer research
satisfaction model
perceived service quality
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-3
Lean jako wyraz orientacji proklientowskiej podmiotu wykonującego działalność leczniczą
Agnieszka BUKOWSKA-PIESTRZYŃSKA
nr katalogowy: 112639
10.15199/48.2018.3.1
lean management
opieka zdrowotna
orientacja proklienowska
lean management
healthcare
customer orientation
DOZÓR TECHNICZNY 2017-4
Termowizja w doraznej kontroli pracy urzadzen, instalacji i sieci gazowych
Maciej Basiura
Mateusz Rataj
nr katalogowy: 108613
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-6
Norma ISO 10004/2012
Krystyna Cholewicka- Goździk
nr katalogowy: 77143
OPAKOWANIE 2019-11
Opakowanie jako "znak"?
Agnieszka Andruszkiewicz
Magdalena Witkowicz
nr katalogowy: 123452
10.15199/42.2019.11.1
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2024-4
BADANIE CROWDSOURCINGOWE JAKOŚCI SEKWENCJI WIZYJNYCH
Avrajyoti Dutta
Tomasz Konaszynski
Dawid Juszka
Mikołaj Leszczuk
nr katalogowy: 150611
10.15199/59.2024.4.72
Crowdsourcing
Processed Video Sequences (PVS)
Quality of experience (QoE)
ocena subiek- tywna jakości wideo
Absolute Category Rating (ACR) Level
czas odpowiedzi
Crowdsourcing
Processed Video Sequences (PVS)
Quality of experience (QoE)
Video Quality Sub- jective Assessment
Absolute Category Rating (ACR) Le- vel
Response Time
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-2
Orientacja na klienta w wybranych koncepcjach wczesnoszkolnego nauczania języków obcych
Janusz ZĄBEK
Renata ZĄBEK
nr katalogowy: 112054
10.15199/48.2018.2.2
zarządzanie
orientacja na klienta
podejście procesowe
usługi edukacyjne
management
customer orientation
process approach
education services
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-7-8
Powracający klient (cz. I)
nr katalogowy: 121418
jakość
lojalność
obsługa
postawa lojalnościowa
program lojalnościowy
wpływ na innych.
quality
loyalty
service
loyalty attitude
loyalty program
impact on others.
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-10b
Ambiguity of Fuzzy Quantities and a New Proposal for their Ranking
Luca ANZILLI
Gisella FACCHINETTI
nr katalogowy: 71440
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-1b
A Routing Protocol using Game Theory in Wireless Ad Hoc Networks
Jung-Shyr Wu
Ruu-Sheng Huey
nr katalogowy: 74359
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-1
Marketingowa istota jakości usług
Andrzej Kłosowski
nr katalogowy: 73777
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2011-9
Zarządzanie kompetencjami strategicznymi w przedsiębiorstwie hutniczym
rafaŁ PrUsaK
nr katalogowy: 62513
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-9
Zarządzanie relacjami z klientem
Krystyna Cholewicka- Goździk
nr katalogowy: 79033
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2011-2
Struktura łańcucha wartości wyrobów w sektorze przedsiębiorstw hutniczych
BOŻENA GAJDZIK
nr katalogowy: 57999
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2010-12
Wpływ struktury gałęziowej przemysłu na energochłonność produkcji
Marek KOTT
Bogumiła WNUKOWSKA
nr katalogowy: 56664
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2015-10
Process management in the company's production
Sandra Grabowska
nr katalogowy: 94323
10.15199/24.2015.10.6
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2016-11
Niezawodność systemu elektroenergetycznego w ujęciu regulacji jakościowej
Paweł SOWA
Janusz KURPAS
nr katalogowy: 102010
10.15199/48.2016.11.68
POLISH TECHNICAL REVIEW 2024-1
VISION SYSTEM TEST BENCH
Andrzej BĄBIK
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 147958
10.15199/180.2024.1.4
labeller
detection sensor
ZFV vision system
packaging
Etykieciarka
czujnik detekcji
system wizyjny ZFV
opakowania
POLISH TECHNICAL REVIEW 2024-1
VISION SYSTEM TEST BENCH
Andrzej BĄBIK
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 147958
10.15199/180.2024.1.4
labeller
detection sensor
ZFV vision system
packaging
Etykieciarka
czujnik detekcji
system wizyjny ZFV
opakowania
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-8
Innowacje w dziedzinie środków zwiększających wytrzymałość papieru w stanie suchym
VLADIMIR GRIGORIEV
nr katalogowy: 115651
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2014-2
Emulation based software reliability evaluation and optimization
Sławomir CHYŁEK
nr katalogowy: 82706
10.12915/pe.2014.02.32
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH