Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-10
Analiza poziomu spełnienia oczekiwań pacjentów
Robert KARASZEWSKI
Justyna PTASZYŃSKA
Kamila SKRZYPCZYŃSKA
nr katalogowy: 30885
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Opakowanie produktu spożywczego a wartość dla producenta
Joanna Kuzincow
Wiktor Woytowicz
nr katalogowy: 93124
10.15199/65.2015.8.8
OPAKOWANIE 2022-6
Digit Pack – wyjątkowa oferta i wartość dodana dla opakowań do e-commerce
nr katalogowy: 138052
OPAKOWANIE 2022-6
Digit Pack – wyjątkowa oferta i wartość dodana dla opakowań do e-commerce
nr katalogowy: 138052
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-1
Branding - wartość marki
Adam Bogacz
nr katalogowy: 111767
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
IDEALNE PRZYGOTOWANIE DO WYZWAŃ JUTRA: kompletne rozwiązania od firmy WEBER
nr katalogowy: 137144
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2011-2
Struktura łańcucha wartości wyrobów w sektorze przedsiębiorstw hutniczych
BOŻENA GAJDZIK
nr katalogowy: 57999
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-2
Analiza i ocena wybranych aspektów satysfakcji klienta na przykładzie usług hotelarskich
Marcin JAKUBIEC
Monika MIKA
nr katalogowy: 96842
10.15199/47.2016.2.4
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-8
Dobra akustyka w obiektach handlowyc zadowolony klient i większe obroty
nr katalogowy: 86053
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
IDEALNE PRZYGOTOWANIE DO WYZWAŃ JUTRA: kompletne rozwiązania od firmy WEBER
nr katalogowy: 137144
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-11-12
Moda jako wartość konsumencka – eksplikacja zagadnienia
Anna DEMBICKA
nr katalogowy: 135160
10.15199/46.2021.11–12.2
wartość klienta
kształtowanie wartości dla klienta
moda jako wartość konsumencka
współczesne nurty badań nad modą
lojalność klienta
customer value
shaping customer value
fashion as a consumer value
contemporary trends in fashion research
customer loy
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-4
Klient nasz Pan
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 58745
OPAKOWANIE 2009-3
Optymalizacja procesów wykończeniowych w druku cyfrowym
Tomasz Gajkowski
nr katalogowy: 42259
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-2
Zarządzanie wiedzą w obsłudze klienta - wyniki badań
Adam Skrzypek
nr katalogowy: 89445
10.15199/46.2015.2.2
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2015-10
Wpływ restrukturyzacji przemysłu hutniczego na strukturę wartości przedsiębiorstwa
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 94322
10.15199/24.2015.10.5
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2014-3
Budowanie wartości wyrobu w oparciu o design
Magdalena Kochanowska
nr katalogowy: 86327
CHŁODNICTWO 2021-4
Jak powstają wysokojakościowe rozwiązania izolacyjne?
nr katalogowy: 133120
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-6
Trzy strategie budowania przewagi konkurencyjnej w okresie poprzedzającym sprzedaż piekarni
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 114037
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-12
Wartość relacji z klientami
Adam Steć
Paweł Małecki
nr katalogowy: 55885
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2010-5
Stadion Narodowy w sieci SPEC
nr katalogowy: 52022
OPAKOWANIE 2015-1
Więcej niż opakowania
ANNA NARUSZKO
nr katalogowy: 89187
OPAKOWANIE 2021-9
Wartość dodana kryje się we wnętrzu
nr katalogowy: 133437
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-7-8
Napiwki a podatki
nr katalogowy: 121411
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-10
Ryzyko w procesie realizacji usprawnień KAIZEN
Anna Wronka
nr katalogowy: 79786
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2017-5
Łączniki napowietrzne SN z telesterowaniem, automatyką i pomiarami a wskaźniki niezawodności zasilania
Stanisław Kiszło
nr katalogowy: 105529
10.15199/74.2017.5.13
OPAKOWANIE 2017-11
Dobre perspektywy globalnego rynku kodowania i znakowania
nr katalogowy: 110596
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-2
Analiza SWOT - instrument wyboru strategii i polityki jakościowej
Krystyna CHOLEWICKA-GOŹDZIK
nr katalogowy: 41774
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Dodatkowy sposób na gości
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 65480
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-2
Zarządzanie procesem logistycznej obsługi klienta
Monika Jedynak
nr katalogowy: 57419
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-3
Determinanty określające zakres procesu oraz kwalifikowanie działań do procesów
Halina POMYKAŁA
nr katalogowy: 82904
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-11
Ocena poziomu zadowolenia klienta przedsiębiorstwa hutniczego
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 80395
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-6
Norma ISO 10004/2012
Krystyna Cholewicka- Goździk
nr katalogowy: 77143
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-9
Podstawowe wyznaczniki jakości systemu obsługi klienta w przedsiębiorstwie hutniczym
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 38313
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-1
Zarządzanie wartością przedsiębiorstwa jako nowy nurt w zarządzaniu
Jan Macias
nr katalogowy: 65117
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-11
Poziom orientacji na klienta w organizacjach z województwa lubelskiego1)
Grzegorz Grela
nr katalogowy: 72367
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-2
Analiza i ocena jakości obsługi klienta
Marcin Jakubiec
nr katalogowy: 82390
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-2
Metoda CSI w badaniu satysfakcji klienta indywidualnego usług ubezpieczeń majątkowych
Jarosław Wenancjusz PRZYBYTNIOWSKI
nr katalogowy: 118682
10.15199/46.2019.2.2
CSI
jakość usług
ubezpieczenia majątkowe
satysfakcja
CSI
quality of services
property insurance
satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Satysfakcja i lojalność klienta w konkurencyjnym otoczeniu
Adam SKRZYPEK
nr katalogowy: 28044
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-9
Czynniki determinujące satysfakcję klienta wewnętrznego
Katarzyna Siemońska
nr katalogowy: 86467
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-7
Czynniki kształtujące satysfakcję klienta urzędu gminy - studium przypadku
Magdalena DUDEK
Mariusz GIEMZA
nr katalogowy: 108409
10.15199/48.2017.7.3
satysfakcja klienta
urząd gminy
customer satisfaction
commune office
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-1
Satysfakcja klienta w polskich organizacjach zarządzanych przez jakość
Mariusz GIEMZA
nr katalogowy: 32716
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-5
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 67367
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU 2018-2
O POŻYTKACH STANDARYZACJI W PRZEDSIĘBIORSTWACH
Jerzy ŁUNARSKI
nr katalogowy: 114018
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Zgodnie z oczekiwaniami
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 108487
bezpieczeństwo żywności
reklamacja
działania korygujące
satysfakcja klienta
niezgodność.
food safety
complaint
corrective actions
customer satisfaction
non-compliance.
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-9
Wartość nabywcy kreowana przez opakowania produktów spożywczych
Joanna Kuzincow
nr katalogowy: 116122
10.15199/65.2018.9.7
wartość produktów szybko rotujących
kreowanie wartości dla nabywcy
opakowania mleka
FMCG products value
creating of value for the buyer
milk packaging
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Trudne sytuacje
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 143099
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-10
Satysfakcja i lojalność klientów
Krystyna LISIECKA
Agnieszka KAŃKA
nr katalogowy: 94140
10.15199/46.2015.10.4
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2015-9
Automatyczna weryfikacja klienta bankowego w oparciu o multimodalne technologie biometryczne
Andrzej Czyżewski
Piotr Hoffmann
Georgis Bogdanis
nr katalogowy: 93951
10.15199/13.2015.9.8
OPAKOWANIE 2005-8-2
Ferag Polska - maszyny optymalnie dostosowane do potrzeb klienta
nr katalogowy: 11399
OPAKOWANIE 2012-10
Magnes na klienta
JANUSZ KUZIOŁA
nr katalogowy: 71917
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-10
ISO/TS 10004:2010(E) Quality management - Customer satisfaction - Guidelines for monitoring and measuring, czyli wytyczne do monitorowania i pomiaru satysfakcji klienta
Olaf Henrykowski
nr katalogowy: 71537
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-11
Monitorowanie percepcji klienta
Antoni Kleniewski
nr katalogowy: 11579
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Profesjonalna obsługa klienta
nr katalogowy: 124330
OPAKOWANIE 2014-11
Rosnące potrzeby przetwórców tektury falistej
nr katalogowy: 87881
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Nagrody dla Transgourmet Polska
nr katalogowy: 127633
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
Glimek. Jakość obsługi a wyrobiona marka produktu
Jacek SZCZEPANIAK
nr katalogowy: 5050
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-9
Tego klienta nie obsługujemy - czyli jak poradzić sobie z najtrudniejszymi przypadkami
nr katalogowy: 109065
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Trudne sytuacje - jak reagować na zastrzeżenia klienta, np. "za wysoka cena..."
nr katalogowy: 62014
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-12
Degustacja w sklepie z pieczywem
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 80926
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-7
Odmładzanie odsiewacza
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 45162
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Obsługa klienta – 10 najczęstszych błędów
nr katalogowy: 128989
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Obsługa klienta – 10 najczęstszych błędów
nr katalogowy: 128989
AUTO MOTO SERWIS 2018-TS-1
Biznes
nr katalogowy: 134263
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-9
Zarządzanie relacjami z klientem
Krystyna Cholewicka- Goździk
nr katalogowy: 79033
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2016-11
Niezawodność systemu elektroenergetycznego w ujęciu regulacji jakościowej
Paweł SOWA
Janusz KURPAS
nr katalogowy: 102010
10.15199/48.2016.11.68
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-10
Pomiar jakości usług w organizacji zorientowanej na klienta - zastosowanie metody SERVQUAL
Marta DUDEK-BURLIKOWSKA
nr katalogowy: 123125
10.15199/46.2019.10.3
organizacja
orientacja na klienta
SERVQUAL
organisation
customer orientation
SERVQUAL
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-3
Jak szybko usprawnić proces sprzedażowy
nr katalogowy: 138024
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-11
Servqual w ocenie satysfakcji klienta w administracji podatkowej
Henryka PIEKARSKA
Tomasz PAPAJ
nr katalogowy: 48732
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Profesjonalna obsługa klienta (2)
nr katalogowy: 124735
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Klient, który ma zastrzeżenia
nr katalogowy: 127886
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-6
Przyjemność i zdrowie w konsumpcji pieczywa
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 148923
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Pojęcie satysfakcji klienta
Lech NIEŻURAWSKI
Justyna WITKOWSKA
nr katalogowy: 28048
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Oświetlenie tworzy klimat
nr katalogowy: 36581
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-3
Blueprinting
Lech NIEŻURAWSKI
Bożena PAWŁOWSKA
nr katalogowy: 24943
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-3
Jak szybko usprawnić proces sprzedażowy
nr katalogowy: 138024
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-4
Badania fokusowe - jak poznać mechanizmy podejmowania decyzji zakupowych?
Alicja Chuda
Zbigniew Oczadły
nr katalogowy: 105157
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2012-9
Inwestycja dla klienta
Maria Rochowicz
nr katalogowy: 71805
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-10
Jak nowoczesność zmienia podejście do marki
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 150833
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Technolog, doradca klienta firmy LIBRA Marek Pasemko (1964-2018)
nr katalogowy: 123016
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Technolog, doradca klienta firmy LIBRA Marek Pasemko (1964-2018)
nr katalogowy: 123015
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-2
Nowa kultura obsługi klienta w przedsiębiorstwie produkcyjnym
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 32957
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie
nr katalogowy: 23772
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-1
Satysfakcja klienta w polskich organizacjach w świetle badań ankietowych
Mariusz GIEMZA
nr katalogowy: 23275
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-11
Barwienie betonu
Bartłomiej Walczak
nr katalogowy: 80757
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Profesjonalna obsługa klienta
P.K.
nr katalogowy: 44980
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Rozpoznanie i zaspokojenie wymagań klienta z wykorzystaniem modelu Kano
Małgorzata WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 43964
AUTO MOTO SERWIS 2024-1
Nasza klasa* – cz. 1 Diagnostyka klienta
Wojciech Sobieraj
nr katalogowy: 147288
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-4
Pompy próżniowe w przemyśle spożywczym
Grzegorz Wojciechowski
nr katalogowy: 83600
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-8
Kompleksowa obsługa klienta w laboratorium chemicznym. Implikacje systemowe, proceduralne i narzędziowe
Bożena Gajdzik
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 61503
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Trudne sytuacje
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 143099
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-1
Aspekty jakościowe standardów obsługi klienta jako indywidualnego użytkownika instalacji elektrycznej i odbiorcy energii elektrycznej
Bogusław WĘGRZYN
nr katalogowy: 32345
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Satysfakcja klienta w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego
BOŻENA PAWŁOWSKA
ANNA STRYCHALSKA-RUDZEWICZ
nr katalogowy: 30679
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Trudni klienci - klient krytykujący i gadatliwy
nr katalogowy: 29591
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Show baking przyciąga klienta
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 38990
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-11
Na bieżąco...
nr katalogowy: 72576
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-4
Magazyn energii dopasowany do rynku
Błażej Fidrocki
nr katalogowy: 142763
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-10
Metoda Servqual w badaniach satysfakcji klientów usług ubezpieczeniowych
Justyna WITKOWSKA
nr katalogowy: 30881
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Trudni klienci - kiedy klient sam nie wie czego chce...
nr katalogowy: 25622
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
KOMA to jakość
nr katalogowy: 90796
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-6
Klient administracji publicznej i jego wymagania
Anna Sierpińska
nr katalogowy: 84662
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-7-8
Orientacja na klienta zewnętrznego w procesie kształtowania jakości funkcjonowania organizacji
Wiesław Łukasiński
nr katalogowy: 85637
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
SYSTEMY INFORMATYCZNE WSPOMAGAJĄCE ZARZĄDZANIE PRZEDSIĘBIORSTWEM DZIAŁAJĄCYM NA RYNKU PIECÓW I MASZYN DLA CUKIERNICTWA I PIEKARSTWA
nr katalogowy: 24459
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-1
WYWIAD z...Panem Andrzejem Kozłowskim, Dyrektorem Wykonawczym ds. Strategii i Zarządzania Projektami PKN Orlen
nr katalogowy: 103359
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-1
Technologiczna rewolucja w gastro
nr katalogowy: 147592
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-7-8
Digitalny klient nowej ery – Klient 4.0
Adam SKRZYPEK
nr katalogowy: 133059
10.15199/46.2021.7–8.4
klient 4.0
klient digitalny
Customer Experience
prosument
customer 4.0
digital customer
Customer Experience
prosumer
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Trudni klienci Klient krytykujący i gadatliwy
nr katalogowy: 61395
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie
nr katalogowy: 56928
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-2
Kto w XXI wieku kreuje rynek materiałów budowlanych?
nr katalogowy: 96803
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie (2)
nr katalogowy: 57903
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-12
Komfort – nadrzędny cel współczesnego budownictwa
Sławomir Śleziak
nr katalogowy: 141211
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Analiza strategiczna procesu obsługi klienta - podejście korelacyjne
Roma MARCZEWSKA-KUŹMA
Jagoda OSTROWSKA
nr katalogowy: 116066
10.15199/48.2018.9.24
analiza strategiczna
proces obsługi klienta
strategic analysis
customer service process
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-11
Technologia Wood Core House – szybki i prosty sposób wznoszenia drewnianych budynków szkieletowych
nr katalogowy: 129081
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-11
Efektywna obsługa klienta jako czynnik sukcesu firm branży mięsnej
Franciszek Kapusta
nr katalogowy: 63866
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-2
Relacje z klientami i oddziaływanie na klienta Część 2- Podświadomość klienta
nr katalogowy: 96419
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-10
Seminarium szkoleniowe firmy CHT
Anna Zakrzewska
nr katalogowy: 116827
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-11
Model Doskonałości EFQM 2013 - ewolucja a nie rewolucja
Piotr Rogala
nr katalogowy: 80390
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-10
Zarządzanie jakością i ryzykiem w procesie obsługi klienta
Roma MARCZEWSKA-KUŹMA
nr katalogowy: 110197
10.15199/48.2017.10.2
zarządzanie jakością
zarządzanie ryzykiem
proces obsługi klienta
quality management
risk management
customer service process
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
Gdy klient pojawia się z reklamacją
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 74654
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2016-11
Kastomizacja w produkcji seryjnej przy wykorzystaniu technik druku 3D
PIOTR BEDNARCZUK
nr katalogowy: 102207
10.15199/148.2016.11.1
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-6
Kulisy pracy działu Selgros HoReCa
nr katalogowy: 106248
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-3
VARIA
nr katalogowy: 50337
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-1
Sieć relacji międzyorganizacyjnych jako nowe źródło przewagi konkurencyjnej przedsiębiorstwa
Jan MACIAS
nr katalogowy: 49432
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2009-5
Biuletyn instytutu metali nieżelaznych
nr katalogowy: 44575
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-23
Zarządzanie czystością
Andrzej Smółko
nr katalogowy: 63718
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Klient gadatliwy i krytykujący
nr katalogowy: 127417
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-10
Identyfikowalność w sklepie mięsnym
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 134014
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-3
Trudny klient w gastronomii
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 149482
gastronomia
obsługa konsumenta
trudny klient
reklamacje
gastronomy
consumer service
difficult customers
complaints
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-8
Dobre opakowania redukują koszty zwrotów w handlu internetowym
nr katalogowy: 108997
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Dekoracje cukiernicze
nr katalogowy: 40781
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
Trudni klienci. Kiedy klient sam nie wie, czego chce...
nr katalogowy: 59335
OPAKOWANIE 2015-4
Personalizacja opakowania dzięki uszlachetnianiu druku
JAKUB KUZIOŁA
nr katalogowy: 90875
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Klient gadatliwy i krytykujący
nr katalogowy: 127417
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Klient, który ma zastrzeżenia
nr katalogowy: 127886
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Jak skłonić klienta do zakupów?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 139355
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
10 praktycznych wskazówek o RODO w gastronomii
nr katalogowy: 115005
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-1
Jakość usługi z perspektywy klienta
Marzena Baryluk
Beata Cytowska
Stefania Goździk
nr katalogowy: 56975
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-5
Jak zbudować prosty system rekomendacji w sklepie e-commerce
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 148545
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-2
Znak B
Wojciech Henrykowski
nr katalogowy: 11442
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-10
Rozwiązania zarządcze poprawiające jakość obsługi w Jednostkach Samorządu Terytorialnego
Rafał DREWNIAK
Robert KARASZEWSKI
Monika KLEMKE-PITEK
nr katalogowy: 110198
10.15199/48.2017.10.3
zarządzanie jakością
satysfakcja
administracja
JST
quality management
satisfaction
administration
Territorial Self-Government Units
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2004-7
Streszczenia Artykułów
nr katalogowy: 5759
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-9
Mobilne biuro
nr katalogowy: 13106
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-5
Wiadomości firmowe
nr katalogowy: 12998
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Z drugiej strony lustra... czyli spojrzenie ze strony klienta
nr katalogowy: 44995
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Zasady sprzedaży
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 44983
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2009-2
Gwarancja na płytki ceramiczne
Bogumił Predoń
nr katalogowy: 44722
SZKŁO I CERAMIKA 2009-2
Znak Q potwierdzeniem wysokiej jakości wyrobów ze szkła i ceramiki
ALICJA PAPIER
nr katalogowy: 43876
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-12
Dekoracje świąteczne
Jacek Maślankiewicz
nr katalogowy: 48357
OPAKOWANIE 2012-12
Etykieta promocyjna, czyli minimum kosztów przy maksimum efektów
JUSTYNA KIERZKOWSKA-GRZYB
nr katalogowy: 73621
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-7
CSB System - Redukcja kosztów transportu, dzięki efektywnemu wykorzystaniu zasobów w parku pojazdów System optymalizacji tras i monitoringu pojazdów
nr katalogowy: 77755
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Rozdawaj i zyskuj, czyli jak pozyskać klienta unikatową treścią
nr katalogowy: 93906
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-4
Magazyn energii dopasowany do rynku
Błażej Fidrocki
nr katalogowy: 142763
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
Miarą możliwości każdej organizacji jest jej najsłabsze ogniwo!
Jan Kowalski
nr katalogowy: 80100
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Mięsne rarytasy
nr katalogowy: 4052
OPAKOWANIE 2004-8-2
Producent folii i opakowań OPUS SA
nr katalogowy: 3452
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-10
Zagrożenia mikrobiologiczne w produkcji soków owocowych
A. Kunicka
nr katalogowy: 7205
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-11
Chłodzenie mąki coraz bardziej popularne
Zbigniew Kostecki
nr katalogowy: 6447
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-10
Kierownik przedsięwzięcia (1)
nr katalogowy: 5349
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-6
Zgodnie z łańcuchem logistycznym
A. Krzywiński
H. Schalk
nr katalogowy: 20785
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-6
Jak wychować sobie klienta?
nr katalogowy: 84369
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Rola wystroju sklepu. Jak ułożyć ekspozycję
Credin Polska
nr katalogowy: 44982
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Jakość a satysfakcja - różnice i wzajemne relacje
Monika STOMA
nr katalogowy: 43971
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-7-8
Z kraju z zagranicy
nr katalogowy: 53762
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2019-9
Kompleksowy serwis - lepsza efekty wność Trwałe zapewnienie sprawności instalacji, niezawodności procesu i ekonomicznej eksploatacji
nr katalogowy: 122375
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
Trendy 2016 w sprzedaży B2C
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 96687
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-4
Tajemniczy klient
nr katalogowy: 148162
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-10
Podpisujemy umowę na usługę
T. Szczepkowicz-Duda
nr katalogowy: 21291
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-11
Kierownik przedsięwzięcia (2)
Michał Hałas
nr katalogowy: 5373
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2004-6
PMPoland. Wizja przyszłości - ku zadowoleniu klienta
Zbigniew Manugiewicz
nr katalogowy: 4608
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-2
Ścieżki do klienta
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 4026
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-4
Wykorzystanie podejścia procesowego w systemie zarządzania jakością
Maciej Szafrański
nr katalogowy: 3499
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-3
Krótko o wszystkim
nr katalogowy: 2242
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-10
URSCHEL przede wszystkim satysfakcja i bezpieczeństwo klienta
nr katalogowy: 14919
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-8-9
URSCHEL -przede wszystkim satysfakcja i bezpieczeństwo klienta
nr katalogowy: 14664
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-6
Jakość obsługi klienta w banku
Magdalena Cichoń
nr katalogowy: 11497
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
ABC marketingu. Obsługa klienta
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 19244
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2006-7-8
Systemy informatyczne w sektorze przedsiębiorstw komunalnych. Bliżej informacji - bliżej klienta
Tomasz Sitek
nr katalogowy: 16166
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-4
Marka a satysfakcja klienta
Barbara Józefowicz
Robert Karaszewski
nr katalogowy: 11461
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-10
Mystery Shopping - metoda oceny i doskonalenia jakości usług
Joanna Dziadkowiec
nr katalogowy: 3599
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-10
Jakość usług edukacyjnych z perspektywy klienta
Paweł Zeller
nr katalogowy: 3598
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-3
Zarządzanie relacjami bank-klient (koncepcja CRM)
Jan Więcek
Łukasz Malec
nr katalogowy: 3484
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-1
Audit logistyczny w przedsiębiorstwie przemysłowym oraz łańcucha dostaw
Jan Twaróg
nr katalogowy: 3454
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-3
Projakościowe aspekty doskonalenia zarządzania zasobami niematerialnymi
Zbigniew Kłos
nr katalogowy: 66280
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-5
Troska o jakość w łańcuchu dostaw
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 76457
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Sposoby na promocję w Internecie sklepu z pieczywem
Andrzej Piętka
Akademia Wypieków
nr katalogowy: 110826
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Dobry handlowiec w piekarni na wagę złota
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 118888
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-1
Problemy oceny ryzyka w procesach realizacji wyrobów w aspekcie wymagań AQAP
Joanna Jasińska
Andrzej Świderski
nr katalogowy: 18245
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-3
Przechowywanie, transport, systemy mieszania i dozowania oferta TECHNOSILOS s. n. c.
nr katalogowy: 6258
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-1
Gwarancje udzielane przez producentów a odpowiedzialność za produkty
wk
nr katalogowy: 2329
OPAKOWANIE 2005-4
Urządzenia wspomagające akcje marketingowe (maszyny a marketing)
nr katalogowy: 11152
OPAKOWANIE 2005-2
Nowości wydawnicze firmy MT BIZNES Sp. z o.o.
E. M.
nr katalogowy: 11102
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-5
Relacje między postrzeganą jakością usług i satysfakcją klientów supermarketów
Grzegorz BIESOK
Jolanta WYRÓD-WRÓBEL
nr katalogowy: 113586
10.15199/48.2018.5.5
badania konsumenckie
model satysfakcji
postrzegana jakość usług
satysfakcja klienta
consumer research
satisfaction model
perceived service quality
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-12
Satysfakcja klienta jako wyznacznik konkurencyjności przedsiębiorstw. Studia empiryczne
Jadwiga Szymczak
Maciej Urbaniak
nr katalogowy: 22875
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-6
Zadowolenie klienta z usług bankowych
Magdalena Cichoń
nr katalogowy: 18170
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-1
Miejsce klienta w procesie oceny jakości usług medycznych
Paweł Zeller
Wojciech Kapała
nr katalogowy: 3453
OPAKOWANIE 2004-1
POLPAK - nowoczesność działania i satysfakcja klienta
Krzysztof Grzelak
nr katalogowy: 3103
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-7
Przejrzysta kontrola pochodzenia w mleczarni Naabtaler Milchwerke
J. Szablewski
M. Miller
nr katalogowy: 14864
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-8
Metody badania satysfakcji klienta. Fiat Auto Poland S. A. Zakład w Tychach
Piotr Rogala
nr katalogowy: 11536
AUTO MOTO SERWIS 2019-7
Sprzęgło Valeo H.E.C.
nr katalogowy: 135923
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2006-11
Kształtowanie własności plastycznych rur ze stopu 6082
Bronicki M.
Woźnicka J.
Woźnicki A.
nr katalogowy: 22484
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH