Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Satysfakcja i lojalność klienta w konkurencyjnym otoczeniu
Adam SKRZYPEK
nr katalogowy: 28044
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-1
Satysfakcja klienta w polskich organizacjach zarządzanych przez jakość
Mariusz GIEMZA
nr katalogowy: 32716
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-2
Metoda CSI w badaniu satysfakcji klienta indywidualnego usług ubezpieczeń majątkowych
Jarosław Wenancjusz PRZYBYTNIOWSKI
nr katalogowy: 118682
10.15199/46.2019.2.2
CSI
jakość usług
ubezpieczenia majątkowe
satysfakcja
CSI
quality of services
property insurance
satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-1
Satysfakcja klienta w polskich organizacjach w świetle badań ankietowych
Mariusz GIEMZA
nr katalogowy: 23275
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-10
URSCHEL przede wszystkim satysfakcja i bezpieczeństwo klienta
nr katalogowy: 14919
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-8-9
URSCHEL -przede wszystkim satysfakcja i bezpieczeństwo klienta
nr katalogowy: 14664
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Satysfakcja klienta w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego
BOŻENA PAWŁOWSKA
ANNA STRYCHALSKA-RUDZEWICZ
nr katalogowy: 30679
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-4
Marka a satysfakcja klienta
Barbara Józefowicz
Robert Karaszewski
nr katalogowy: 11461
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-12
Satysfakcja klienta jako wyznacznik konkurencyjności przedsiębiorstw. Studia empiryczne
Jadwiga Szymczak
Maciej Urbaniak
nr katalogowy: 22875
OPAKOWANIE 2004-1
POLPAK - nowoczesność działania i satysfakcja klienta
Krzysztof Grzelak
nr katalogowy: 3103
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-5
Zarządzanie jakością w Zakładzie Opieki Zdrowotnej w Makowie Mazowieckim
Urszula Grochowska
nr katalogowy: 3526
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-9
Czynniki determinujące satysfakcję klienta wewnętrznego
Katarzyna Siemońska
nr katalogowy: 86467
OPAKOWANIE 2022-12
Podstawa to zaufanie i satysfakcja klienta
nr katalogowy: 141138
OPAKOWANIE 2014-10
Satysfakcja klienta jest kluczowa
nr katalogowy: 87396
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-11
Servqual w ocenie satysfakcji klienta w administracji podatkowej
Henryka PIEKARSKA
Tomasz PAPAJ
nr katalogowy: 48732
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Zgodnie z oczekiwaniami
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 108487
bezpieczeństwo żywności
reklamacja
działania korygujące
satysfakcja klienta
niezgodność.
food safety
complaint
corrective actions
customer satisfaction
non-compliance.
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-2
Satysfakcja pracowników z systemów zarządzania jakością
Marek BUGDOL
nr katalogowy: 56780
OPAKOWANIE 2022-12
Podstawa to zaufanie i satysfakcja klienta
nr katalogowy: 141138
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Rozpoznanie i zaspokojenie wymagań klienta z wykorzystaniem modelu Kano
Małgorzata WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 43964
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-7
Czynniki kształtujące satysfakcję klienta urzędu gminy - studium przypadku
Magdalena DUDEK
Mariusz GIEMZA
nr katalogowy: 108409
10.15199/48.2017.7.3
satysfakcja klienta
urząd gminy
customer satisfaction
commune office
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Jakość a satysfakcja - różnice i wzajemne relacje
Monika STOMA
nr katalogowy: 43971
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-6
Norma ISO 10004/2012
Krystyna Cholewicka- Goździk
nr katalogowy: 77143
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-2
A PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 74539
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-5-6
Aromaty "szyte na miarę" Współdziałamy odpowiedzialnie i z pasją O dwudziestoletnich dokonaniach i celach firmy Vimax rozmawiamy z Małgorzatą Rogiewicz, właścicielką
nr katalogowy: 68857
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2010-1
Drodzy Czytelnicy
Steffen Leidel
nr katalogowy: 50056
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-10
Satysfakcja i lojalność klientów
Krystyna LISIECKA
Agnieszka KAŃKA
nr katalogowy: 94140
10.15199/46.2015.10.4
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-10
Rozwiązania zarządcze poprawiające jakość obsługi w Jednostkach Samorządu Terytorialnego
Rafał DREWNIAK
Robert KARASZEWSKI
Monika KLEMKE-PITEK
nr katalogowy: 110198
10.15199/48.2017.10.3
zarządzanie jakością
satysfakcja
administracja
JST
quality management
satisfaction
administration
Territorial Self-Government Units
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-7-8
Orientacja na klienta zewnętrznego w procesie kształtowania jakości funkcjonowania organizacji
Wiesław Łukasiński
nr katalogowy: 85637
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-10
Zadowolenie klientów zależy od niezawodności procesów obróbki
Patrick de Vos
nr katalogowy: 123086
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Lojalność klienta
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 124331
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-2
Czy jedynie wynagrodzenie? Motywowanie pozapłacowe
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 131283
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-22-23
Srebrnego wesela w tym roku nie będzie
Janusz M. Kowalski
nr katalogowy: 128644
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-5
Relacje między postrzeganą jakością usług i satysfakcją klientów supermarketów
Grzegorz BIESOK
Jolanta WYRÓD-WRÓBEL
nr katalogowy: 113586
10.15199/48.2018.5.5
badania konsumenckie
model satysfakcji
postrzegana jakość usług
satysfakcja klienta
consumer research
satisfaction model
perceived service quality
customer satisfaction
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2004-9
Pieniądze czy satysfakcja
Jerzy Kosieradzki
nr katalogowy: 893
AURA 2022-8
Róże kochają sekator
nr katalogowy: 138753
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-2
Czy jedynie wynagrodzenie? Motywowanie pozapłacowe
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 131283
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-2
Czy jedynie wynagrodzenie? Motywowanie pozapłacowe
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 131283
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2004-10
Andrzej Czerwiński, Anna Czerwińska, Małgorzata Jelińska-Kazimierczuk, Krzysztof Kuśmierczyk CHEMIA, t. 1,2,3
Marta Kijeńska
nr katalogowy: 6659
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2013-1
WŚRÓD KSIĄŻEK
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 74119
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-5
Troska o jakość w łańcuchu dostaw
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 76457
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Znakowanie lodów – ważny obowiązek
Jarosław Zbaliszyn
nr katalogowy: 142156
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-9-10
Pozytywne doświadczenia zakupowe w kreowaniu lojalności nabywczej
Anna DEMBICKA
nr katalogowy: 134111
10.15199/46.2021.9–10.4
pozytywne doświadczenie zakupowe
postrzeganie jakości
satysfakcja klienta
lojalność klienta
positive shopping experience
quality perception
customer satisfaction
customer loyalty
AURA 2022-8
Róże kochają sekator
nr katalogowy: 138753
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
HEUFT - najwyższa jakość wypieku, maksymalne oszczędności, stuprocentowa satysfakcja.
nr katalogowy: 33744
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-22
Inżynierska satysfakcja
nr katalogowy: 31406
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-8
Satysfakcja nabywców usług zdrowotnych
Agnieszka BUKOWSKA-PIESTRZYŃSKA
nr katalogowy: 37173
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-2
Partycypacja pracowników a satysfakcja z pracy
Marta MOCZULSKA
Renata WINKLER
nr katalogowy: 24329
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-10
Dojrzałość organizacji na rynku krajowym i międzynarodowym
Agnieszka Mężyńska
Janusz B. Berdowski
Jacek J. Pietrzak
nr katalogowy: 87073
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
HEUFT - najwyższa jakość wypieku, maksymalne oszczędności, stuprocentowa satysfakcja
nr katalogowy: 34440
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-24-25
(Nie) przyjazność podatkowa
Andrzej Arendarski
nr katalogowy: 81673
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-7-8
Satysfakcja klienta w polityce jakościowej firmy
Krzysztof Fruba
nr katalogowy: 85636
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-6
Satysfakcja klienta z usług medycznych świadczonych w publicznej jednostce ochrony zdrowia
Urszula BALON
Mariusz GIEMZA
nr katalogowy: 146597
10.15199/46.2023.6.2
satysfakcja pacjenta
PASAT
EUROPAP
MUSA
patient satisfaction
PASAT
EUROPAP
MUSA
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-3
Jaka wołowina jest najlepsza?
nr katalogowy: 75381
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-2
Zarządzanie procesem logistycznej obsługi klienta
Monika Jedynak
nr katalogowy: 57419
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-12
Krótkowzroczność zwyciężyła
Robert Kozela
nr katalogowy: 117692
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-6
Definiowanie usług. Analiza cech usług w definicjach literaturowych
Małgorzata LOTKO
nr katalogowy: 114110
10.15199/48.2018.6.1
usługi
analiza
definicje
cechy
services
analysis
definitions
features
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-9
To już III edycja programu LESAFFRE PRESTIGE GROUP!
Alicja Załoga
nr katalogowy: 109051
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-7
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 121528
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-11
Ocena poziomu zadowolenia klienta przedsiębiorstwa hutniczego
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 80395
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-9
Podstawowe wyznaczniki jakości systemu obsługi klienta w przedsiębiorstwie hutniczym
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 38313
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-1
Szansa na sukces
Krzysztof Żmijewski
nr katalogowy: 40616
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-11
Poziom orientacji na klienta w organizacjach z województwa lubelskiego1)
Grzegorz Grela
nr katalogowy: 72367
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-9
Psychologia zarządzania w efektywnym wdrażaniu systemów jakości
Maria Janina Broniewska
nr katalogowy: 62215
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-2
Analiza i ocena jakości obsługi klienta
Marcin Jakubiec
nr katalogowy: 82390
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-3
Stacja restauracja
nr katalogowy: 50350
OPAKOWANIE 2014-3
Spada satysfakcja z funkcjonalności opakowań
nr katalogowy: 83298
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-3
Chlebek sukcesu
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 104270
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-2
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 89449
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-10
Analiza poziomu spełnienia oczekiwań pacjentów
Robert KARASZEWSKI
Justyna PTASZYŃSKA
Kamila SKRZYPCZYŃSKA
nr katalogowy: 30885
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-5
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 67367
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-1
Jakość usług w transporcie lotniczym - rozważania teoretyczne
Monika STOMA
Agnieszka DUDZIAK
nr katalogowy: 111608
10.15199/48.2018.1.4
jakość usług
Servqual
transport lotniczy
rynek usług lotniczych
quality of services
Servqual
air transport
air services market
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-5
System działa, choć bez certyfikatu
Robert Kozela
nr katalogowy: 44314
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2015-11
Satysfakcja pracowników jako element wpływający na jakości produkcji w branży metalurgicznej
Manuela INGALDI
nr katalogowy: 95808
10.15199/24.2015.11.8
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Trudne sytuacje
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 143099
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2015-9
Automatyczna weryfikacja klienta bankowego w oparciu o multimodalne technologie biometryczne
Andrzej Czyżewski
Piotr Hoffmann
Georgis Bogdanis
nr katalogowy: 93951
10.15199/13.2015.9.8
OPAKOWANIE 2005-8-2
Ferag Polska - maszyny optymalnie dostosowane do potrzeb klienta
nr katalogowy: 11399
OPAKOWANIE 2012-10
Magnes na klienta
JANUSZ KUZIOŁA
nr katalogowy: 71917
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-10
ISO/TS 10004:2010(E) Quality management - Customer satisfaction - Guidelines for monitoring and measuring, czyli wytyczne do monitorowania i pomiaru satysfakcji klienta
Olaf Henrykowski
nr katalogowy: 71537
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-11
Monitorowanie percepcji klienta
Antoni Kleniewski
nr katalogowy: 11579
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Profesjonalna obsługa klienta
nr katalogowy: 124330
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Nagrody dla Transgourmet Polska
nr katalogowy: 127633
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-2
Analiza i ocena wybranych aspektów satysfakcji klienta na przykładzie usług hotelarskich
Marcin JAKUBIEC
Monika MIKA
nr katalogowy: 96842
10.15199/47.2016.2.4
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Seminarium z koroną w tle Centrum MIWE LBC
nr katalogowy: 125808
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
Glimek. Jakość obsługi a wyrobiona marka produktu
Jacek SZCZEPANIAK
nr katalogowy: 5050
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-9
Tego klienta nie obsługujemy - czyli jak poradzić sobie z najtrudniejszymi przypadkami
nr katalogowy: 109065
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Trudne sytuacje - jak reagować na zastrzeżenia klienta, np. "za wysoka cena..."
nr katalogowy: 62014
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-12
Degustacja w sklepie z pieczywem
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 80926
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-7
Odmładzanie odsiewacza
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 45162
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Obsługa klienta – 10 najczęstszych błędów
nr katalogowy: 128989
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Obsługa klienta – 10 najczęstszych błędów
nr katalogowy: 128989
AUTO MOTO SERWIS 2018-TS-1
Biznes
nr katalogowy: 134263
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-9
Zarządzanie relacjami z klientem
Krystyna Cholewicka- Goździk
nr katalogowy: 79033
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2016-11
Niezawodność systemu elektroenergetycznego w ujęciu regulacji jakościowej
Paweł SOWA
Janusz KURPAS
nr katalogowy: 102010
10.15199/48.2016.11.68
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-10
Pomiar jakości usług w organizacji zorientowanej na klienta - zastosowanie metody SERVQUAL
Marta DUDEK-BURLIKOWSKA
nr katalogowy: 123125
10.15199/46.2019.10.3
organizacja
orientacja na klienta
SERVQUAL
organisation
customer orientation
SERVQUAL
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-22-23
Srebrnego wesela w tym roku nie będzie
Janusz M. Kowalski
nr katalogowy: 128644
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
Na czym polega technologia smacznej bułki?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 143926
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-3
Jak szybko usprawnić proces sprzedażowy
nr katalogowy: 138024
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Profesjonalna obsługa klienta (2)
nr katalogowy: 124735
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Klient, który ma zastrzeżenia
nr katalogowy: 127886
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Pojęcie satysfakcji klienta
Lech NIEŻURAWSKI
Justyna WITKOWSKA
nr katalogowy: 28048
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Oświetlenie tworzy klimat
nr katalogowy: 36581
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-3
Blueprinting
Lech NIEŻURAWSKI
Bożena PAWŁOWSKA
nr katalogowy: 24943
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-3
Jak szybko usprawnić proces sprzedażowy
nr katalogowy: 138024
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Technolog, doradca klienta firmy LIBRA Marek Pasemko (1964-2018)
nr katalogowy: 123016
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Technolog, doradca klienta firmy LIBRA Marek Pasemko (1964-2018)
nr katalogowy: 123015
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-2
Nowa kultura obsługi klienta w przedsiębiorstwie produkcyjnym
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 32957
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie
nr katalogowy: 23772
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-11
Barwienie betonu
Bartłomiej Walczak
nr katalogowy: 80757
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Profesjonalna obsługa klienta
P.K.
nr katalogowy: 44980
AUTO MOTO SERWIS 2024-1
Nasza klasa* – cz. 1 Diagnostyka klienta
Wojciech Sobieraj
nr katalogowy: 147288
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-8
Kompleksowa obsługa klienta w laboratorium chemicznym. Implikacje systemowe, proceduralne i narzędziowe
Bożena Gajdzik
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 61503
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Trudne sytuacje
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 143099
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-1
Aspekty jakościowe standardów obsługi klienta jako indywidualnego użytkownika instalacji elektrycznej i odbiorcy energii elektrycznej
Bogusław WĘGRZYN
nr katalogowy: 32345
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Trudni klienci - klient krytykujący i gadatliwy
nr katalogowy: 29591
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Show baking przyciąga klienta
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 38990
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-11
Na bieżąco...
nr katalogowy: 72576
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-4
Magazyn energii dopasowany do rynku
Błażej Fidrocki
nr katalogowy: 142763
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-10
Metoda Servqual w badaniach satysfakcji klientów usług ubezpieczeniowych
Justyna WITKOWSKA
nr katalogowy: 30881
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Trudni klienci - kiedy klient sam nie wie czego chce...
nr katalogowy: 25622
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
KOMA to jakość
nr katalogowy: 90796
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-1
Rozwój właściwych cech usługi edukacyjnej przy zastosowaniu kwestionariusza Kano
Anna SZELIGA-DUCHNOWSKA
Mirosława SZEWCZYK
nr katalogowy: 111609
10.15199/48.2018.1.5
kwestionariusz Kano
jakość
satysfakcja
klient
student
usługa
Kano questionnaire
quality
satisfaction
customer
student
service
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-6
Klient administracji publicznej i jego wymagania
Anna Sierpińska
nr katalogowy: 84662
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Opakowanie produktu spożywczego a wartość dla producenta
Joanna Kuzincow
Wiktor Woytowicz
nr katalogowy: 93124
10.15199/65.2015.8.8
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
SYSTEMY INFORMATYCZNE WSPOMAGAJĄCE ZARZĄDZANIE PRZEDSIĘBIORSTWEM DZIAŁAJĄCYM NA RYNKU PIECÓW I MASZYN DLA CUKIERNICTWA I PIEKARSTWA
nr katalogowy: 24459
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Mniej niż zero
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 56923
OPAKOWANIE 2022-6
Digit Pack – wyjątkowa oferta i wartość dodana dla opakowań do e-commerce
nr katalogowy: 138052
OPAKOWANIE 2022-6
Digit Pack – wyjątkowa oferta i wartość dodana dla opakowań do e-commerce
nr katalogowy: 138052
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-1
Technologiczna rewolucja w gastro
nr katalogowy: 147592
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Trudni klienci Klient krytykujący i gadatliwy
nr katalogowy: 61395
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-2
Zarządzanie wiedzą w obsłudze klienta - wyniki badań
Adam Skrzypek
nr katalogowy: 89445
10.15199/46.2015.2.2
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie
nr katalogowy: 56928
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-2
Kto w XXI wieku kreuje rynek materiałów budowlanych?
nr katalogowy: 96803
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Znakowanie lodów – ważny obowiązek
Jarosław Zbaliszyn
nr katalogowy: 142156
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie (2)
nr katalogowy: 57903
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-12
Komfort – nadrzędny cel współczesnego budownictwa
Sławomir Śleziak
nr katalogowy: 141211
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Analiza strategiczna procesu obsługi klienta - podejście korelacyjne
Roma MARCZEWSKA-KUŹMA
Jagoda OSTROWSKA
nr katalogowy: 116066
10.15199/48.2018.9.24
analiza strategiczna
proces obsługi klienta
strategic analysis
customer service process
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-11
Technologia Wood Core House – szybki i prosty sposób wznoszenia drewnianych budynków szkieletowych
nr katalogowy: 129081
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-11
Efektywna obsługa klienta jako czynnik sukcesu firm branży mięsnej
Franciszek Kapusta
nr katalogowy: 63866
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-2
Relacje z klientami i oddziaływanie na klienta Część 2- Podświadomość klienta
nr katalogowy: 96419
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-10
Zarządzanie jakością i ryzykiem w procesie obsługi klienta
Roma MARCZEWSKA-KUŹMA
nr katalogowy: 110197
10.15199/48.2017.10.2
zarządzanie jakością
zarządzanie ryzykiem
proces obsługi klienta
quality management
risk management
customer service process
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
Gdy klient pojawia się z reklamacją
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 74654
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2016-11
Kastomizacja w produkcji seryjnej przy wykorzystaniu technik druku 3D
PIOTR BEDNARCZUK
nr katalogowy: 102207
10.15199/148.2016.11.1
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-6
Kulisy pracy działu Selgros HoReCa
nr katalogowy: 106248
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-3
VARIA
nr katalogowy: 50337
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-1
Sieć relacji międzyorganizacyjnych jako nowe źródło przewagi konkurencyjnej przedsiębiorstwa
Jan MACIAS
nr katalogowy: 49432
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2009-5
Biuletyn instytutu metali nieżelaznych
nr katalogowy: 44575
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-23
Zarządzanie czystością
Andrzej Smółko
nr katalogowy: 63718
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Klient gadatliwy i krytykujący
nr katalogowy: 127417
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-10
Identyfikowalność w sklepie mięsnym
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 134014
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-3
Trudny klient w gastronomii
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 149482
gastronomia
obsługa konsumenta
trudny klient
reklamacje
gastronomy
consumer service
difficult customers
complaints
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-6
W Piemoncie pięknie, pysznie, bogato Mikrus dla działkowca (korespondencja z Holandii)
Anna Wytrykus
nr katalogowy: 151869
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-8
Dobre opakowania redukują koszty zwrotów w handlu internetowym
nr katalogowy: 108997
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Dekoracje cukiernicze
nr katalogowy: 40781
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
Trudni klienci. Kiedy klient sam nie wie, czego chce...
nr katalogowy: 59335
OPAKOWANIE 2015-4
Personalizacja opakowania dzięki uszlachetnianiu druku
JAKUB KUZIOŁA
nr katalogowy: 90875
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Klient gadatliwy i krytykujący
nr katalogowy: 127417
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Klient, który ma zastrzeżenia
nr katalogowy: 127886
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Jak skłonić klienta do zakupów?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 139355
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
10 praktycznych wskazówek o RODO w gastronomii
nr katalogowy: 115005
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-1
Jakość usługi z perspektywy klienta
Marzena Baryluk
Beata Cytowska
Stefania Goździk
nr katalogowy: 56975
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-5
Jak zbudować prosty system rekomendacji w sklepie e-commerce
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 148545
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-2
Znak B
Wojciech Henrykowski
nr katalogowy: 11442
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2004-7
Streszczenia Artykułów
nr katalogowy: 5759
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-9
Mobilne biuro
nr katalogowy: 13106
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-5
Wiadomości firmowe
nr katalogowy: 12998
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Z drugiej strony lustra... czyli spojrzenie ze strony klienta
nr katalogowy: 44995
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Zasady sprzedaży
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 44983
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2009-2
Gwarancja na płytki ceramiczne
Bogumił Predoń
nr katalogowy: 44722
SZKŁO I CERAMIKA 2009-2
Znak Q potwierdzeniem wysokiej jakości wyrobów ze szkła i ceramiki
ALICJA PAPIER
nr katalogowy: 43876
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-12
Dekoracje świąteczne
Jacek Maślankiewicz
nr katalogowy: 48357
OPAKOWANIE 2012-12
Etykieta promocyjna, czyli minimum kosztów przy maksimum efektów
JUSTYNA KIERZKOWSKA-GRZYB
nr katalogowy: 73621
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-7
CSB System - Redukcja kosztów transportu, dzięki efektywnemu wykorzystaniu zasobów w parku pojazdów System optymalizacji tras i monitoringu pojazdów
nr katalogowy: 77755
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Rozdawaj i zyskuj, czyli jak pozyskać klienta unikatową treścią
nr katalogowy: 93906
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-4
Magazyn energii dopasowany do rynku
Błażej Fidrocki
nr katalogowy: 142763
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2014-3
Budowanie wartości wyrobu w oparciu o design
Magdalena Kochanowska
nr katalogowy: 86327
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
Miarą możliwości każdej organizacji jest jej najsłabsze ogniwo!
Jan Kowalski
nr katalogowy: 80100
CHŁODNICTWO 2021-4
Jak powstają wysokojakościowe rozwiązania izolacyjne?
nr katalogowy: 133120
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Mięsne rarytasy
nr katalogowy: 4052
OPAKOWANIE 2004-8-2
Producent folii i opakowań OPUS SA
nr katalogowy: 3452
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-10
Zagrożenia mikrobiologiczne w produkcji soków owocowych
A. Kunicka
nr katalogowy: 7205
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-11
Chłodzenie mąki coraz bardziej popularne
Zbigniew Kostecki
nr katalogowy: 6447
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-10
Kierownik przedsięwzięcia (1)
nr katalogowy: 5349
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-6
Zgodnie z łańcuchem logistycznym
A. Krzywiński
H. Schalk
nr katalogowy: 20785
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-6
Jak wychować sobie klienta?
nr katalogowy: 84369
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Rola wystroju sklepu. Jak ułożyć ekspozycję
Credin Polska
nr katalogowy: 44982
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-7-8
Z kraju z zagranicy
nr katalogowy: 53762
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2019-9
Kompleksowy serwis - lepsza efekty wność Trwałe zapewnienie sprawności instalacji, niezawodności procesu i ekonomicznej eksploatacji
nr katalogowy: 122375
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
Trendy 2016 w sprzedaży B2C
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 96687
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-4
Tajemniczy klient
nr katalogowy: 148162
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-10
Podpisujemy umowę na usługę
T. Szczepkowicz-Duda
nr katalogowy: 21291
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-11
Kierownik przedsięwzięcia (2)
Michał Hałas
nr katalogowy: 5373
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2004-6
PMPoland. Wizja przyszłości - ku zadowoleniu klienta
Zbigniew Manugiewicz
nr katalogowy: 4608
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-2
Ścieżki do klienta
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 4026
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-4
Wykorzystanie podejścia procesowego w systemie zarządzania jakością
Maciej Szafrański
nr katalogowy: 3499
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-3
Krótko o wszystkim
nr katalogowy: 2242
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH