Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
Opakowania w przemyśle spożywczym - aspekty prawne i nowe trendy
nr katalogowy: 68855
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-10
Wiem, co jem Najnowsze trendy przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 110179
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-8
Konferencja "Opakowania w przemyśle spożywczym - aspekty prawne i nowe trendy"
nr katalogowy: 69601
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-4
Eżektory próżniowe w służbie przetwórstwa spożywczego
nr katalogowy: 119831
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Aromaty naturalne w przemyśle spożywczym
Beata Zagroba
nr katalogowy: 105822
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-2
Skuteczność procesów mycia w przemyśle spożywczym
P. P. Lewicki
nr katalogowy: 20847
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-7-8
Euro-PAN - doradzamy w inwestycjach w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 6867
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-11
Pozwolenie zintegrowane w przemyśle spożywczym
M. Andrzejewska-Wierzbicka
nr katalogowy: 14944
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-1
HACCP a środki smarne dla przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 1543
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-4
HACCP a środki smarne dla przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 6283
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-3
Total. HACCP a środki smarne dla przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 4805
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-7
X Ogólnopolska Konferencja "Trendy Ekorozwoju w Przemyśle Chemicznym"
nr katalogowy: 20399
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-11
Jakość sprężonego powietrza w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 22594
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-1
HACCP a środki smarne dla przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 6705
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-9
Wybrane zagrożenia w przemyśle rolno-spożywczym
Józef Ślęzak
nr katalogowy: 8182
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Inwestycje zagraniczne w polskim przemyśle spożywczym
P. Chechelski
nr katalogowy: 14879
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2004-7
Konferencje - Trendy Ekorozwoju w Przemyśle Chemicznym
Marcela Palczewska-Tulińska
nr katalogowy: 6603
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Aktualne trendy i problemy w przemyśle piwowarskim i słodowniczym
Agnieszka Salamon
nr katalogowy: 76241
AURA 2017-1
Przykłady wykorzystania pomp ciepła w rolnictwie i przemyśle rolno-spożywczym
Izabela GÓRALCZYK
Ryszard TYTKO
nr katalogowy: 103500
10.15199/2.2017.1.3
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-9
Przejrzystość na każdym etapie
nr katalogowy: 37748
OPAKOWANIE 2016-7
Opakowania kartonowe Tetra Pak - w odpowiedzi na potrzeby konsumentów
nr katalogowy: 99607
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-6
Zagrożenia korozyjne stali nierdzewnych w przemyśle spożywczym
Juliusz Orlikowski
Stefan Krakowiak
nr katalogowy: 92028
10.15199/64.2015.6.2
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-7
Trendy Ekorozwoju w Przemyśle Chemicznym
Zofia Machowska
nr katalogowy: 36668
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-11
Azot - to dobra alternatywa dla dwutlenku węgla w przemyśle spożywczym
Krzysztof Baranowski
nr katalogowy: 124003
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2001-7
Konferencja nt. "Trendy ekorozwoju w przemyśle chemicznym"
nr katalogowy: 28239
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-4
Sprężarki i pompy próżniowe różnych typów konstrukcyjnych
Piotr Cyklis
nr katalogowy: 90735
10.15199/65.2015.4.3
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Alergeny w przemyśle spożywczym
Renata Gasparska
nr katalogowy: 24440
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-6
Woda w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 149063
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-4
Finansowanie inwestycji w przemyśle spożywczym z PROW w latach 2007-20131
MAREK WIGIER
nr katalogowy: 25462
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-9
Megatrendy - przed jakimi wyzwaniami stoi branża piekarska?
Adam Steć
nr katalogowy: 115669
CHŁODNICTWO 2018-6
Tech Food Practic 2018
nr katalogowy: 117855
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-7
Korporacje transnarodowe a zatrudnienie i płace w polskim przemyśle spożywczym
PIOTR CHECHELSKI
nr katalogowy: 27937
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-10
Opakowania w przemyśle spożywczym
Bohdan Czerniawski
nr katalogowy: 62782
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-7
Światowe trendy w opakowaniach w przemyśle spożywczym
Beata Marchand
nr katalogowy: 85711
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-3
Nowa książka pt. "Technika ekstruzji w przemyśle rolno-spożywczym"
Roman Jurga
nr katalogowy: 33835
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-6
AIRSPEXX - HIGIENA POWIETRZA W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM
nr katalogowy: 106766
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2005-7
IX Konferencja Trendy ekorozwoju w przemyťle chemicznym - doťwiadczenia pierwszego roku po akcesji
AJS
nr katalogowy: 14358
OPAKOWANIE 2020-2
Zapewnianie jakości opakowań ze zmodyfikowaną atmosferą
nr katalogowy: 125151
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-3
Możliwości zastosowania transglutaminazy w przemyśle mięsnym
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 1586
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-6
Preparaty dymu wędzarniczego w przemyśle mięsnym
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 16716
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-4
Zastosowanie pulsacyjnego pola elektrycznego do utrwalania soków owocowych i warzywnych
Justyna Nasiłowska
Barbara Sokołowska
nr katalogowy: 83793
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Wykorzystanie robotów Stäubli w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 139600
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Wykorzystanie robotów Stäubli w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 139600
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-1
Treść rocznika PFiOW 2013 Spis artykułów według działów
nr katalogowy: 82268
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-1
Przemysł cukierniczy w Polsce
Michał Kociszewski
Joanna Szwacka-Mokrzycka
nr katalogowy: 96214
10.15199/65.2016.1.1
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Produkty dla branży lodowej
Maria Zaleska
nr katalogowy: 142159
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-7
Identyfikacja źródeł strat żywności w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 132709
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-9
Opakowania do mrożonej żywności charakterystyka, przegląd, normy i przepisy
Beata Grabowska
nr katalogowy: 86656
OPAKOWANIE 2006-4
Rynek folii aluminiowej w Polsce w roku 2005
Piotr Dobrołęcki
nr katalogowy: 18006
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-3
Bezpieczne opakowania w przemyśle spożywczym - nowe trendy i legislacja
Dorota Kręgiel
nr katalogowy: 75482
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2010-5
Komputery przemysłowe do zadań specjalnych
Krzysztof Okoński
nr katalogowy: 54958
CHŁODNICTWO 2007-12
KLIMA-THERM dla przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 32193
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-10
Nasze projekty umożliwią firmom mocniejsze wejście na wspólny rynek
M. J. Przegalińska
nr katalogowy: 22401
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-7
Z życia Stowarzyszenia Inżynierów i Techników Przemysłu Chemicznego
nr katalogowy: 144100
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-3
Systemy detekcji i pomiaru gazów to bezpieczeństwo w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 66711
CHŁODNICTWO 2009-11
Informacje
nr katalogowy: 47917
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-4
Nowe trendy w światowym przemyśle celulozowo-papierniczym
Tomasz Graczyk
nr katalogowy: 137177
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-12
Zastosowanie detektorów UV do budowy uniwersalnych mierników promieniowania
PAWEŁ STUDZIŃSKI
PIOTR MACHALICA
KRZYSZTOF BIERNACKI
nr katalogowy: 40372
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-10
Mikroorganizmy zmodyfikowane genetycznie w przemyśle fermentacyjnym i spożywczym - stan aktualny i perspektywy
Katarzyna Piasecka-Jóźwiak
Beata Chabowska
nr katalogowy: 63335
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-3
Środki smarne a bezpieczeństwo żywności. Cz. 2
Radosław Sutkowski
nr katalogowy: 50752
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Cyfryzacja w przemyśle spożywczym Decydenci w międzynarodowym przemyśle spożywczym o statusie, wymaganiach i perspektywach cyfryzacji.
nr katalogowy: 125803
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-6
Jadalne osłonki w przemyśle spożywczym
Natalia Piaskowska
nr katalogowy: 92041
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Promass Q - tam, gdzie jakość procesu produkcji jest kluczowa
nr katalogowy: 116707
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-12
Organizacja i zarządzanie procesem produkcyjnym
Adam Olszewski
nr katalogowy: 73016
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-9-10
Promass Q – tam, gdzie jakość procesu produkcji jest kluczowa
nr katalogowy: 128805
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Naturalnie przez cały rok! Nowe trendy w produkcji proszków roślinnych jako naturalnych dodatków do żywności i suplementów diety
Anna Michalska-Ciechanowska
Jessica Brzezowska
nr katalogowy: 133181
10.15199/64.2021.4.2
proszki roślinne
sposoby suszenia
parametry
nośniki
produkty reakcji Maillarda
nowe właściwości funkcjonalne
plant powders
drying methods
parameters
carriers
Maillard reaction products
new functional properties
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Naturalnie przez cały rok! Nowe trendy w produkcji proszków roślinnych jako naturalnych dodatków do żywności i suplementów diety
Anna Michalska-Ciechanowska
Jessica Brzezowska
nr katalogowy: 133181
10.15199/64.2021.4.2
proszki roślinne
sposoby suszenia
parametry
nośniki
produkty reakcji Maillarda
nowe właściwości funkcjonalne
plant powders
drying methods
parameters
carriers
Maillard reaction products
new functional properties
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Naturalnie przez cały rok! Nowe trendy w produkcji proszków roślinnych jako naturalnych dodatków do żywności i suplementów diety
Anna Michalska-Ciechanowska
Jessica Brzezowska
nr katalogowy: 133181
10.15199/64.2021.4.2
proszki roślinne
sposoby suszenia
parametry
nośniki
produkty reakcji Maillarda
nowe właściwości funkcjonalne
plant powders
drying methods
parameters
carriers
Maillard reaction products
new functional properties
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Naturalnie przez cały rok! Nowe trendy w produkcji proszków roślinnych jako naturalnych dodatków do żywności i suplementów diety
Anna Michalska-Ciechanowska
Jessica Brzezowska
nr katalogowy: 133181
10.15199/64.2021.4.2
proszki roślinne
sposoby suszenia
parametry
nośniki
produkty reakcji Maillarda
nowe właściwości funkcjonalne
plant powders
drying methods
parameters
carriers
Maillard reaction products
new functional properties
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-9
Informacje
nr katalogowy: 16679
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-7
Robotyzacja w produkcji i pakowaniu żywności
Grzegorz Gołda
Adrian Kampa
nr katalogowy: 92515
10.15199/65.2015.7.2
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-4
Pompy niezbędne w przemyśle spożywczym
Grzegorz Wojciechowski
nr katalogowy: 97868
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-4
Pirometry w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 20822
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-5
Technologiczne zastosowanie alg w przemyśle spożywczym i chemicznym
KATARZYNA CHOJNACKA
nr katalogowy: 44473
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-9-10
Promass Q – tam, gdzie jakość procesu produkcji jest kluczowa
nr katalogowy: 128805
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-10
Zwodnicze kubki smakowe
nr katalogowy: 22429
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2006-1
E2F-D w obudowie bakteriobójczej
nr katalogowy: 17309
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-2
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 1570
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-14
SYGNAŁY O TECHNICE
nr katalogowy: 36710
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-6
Ozon w przemyśle mięsnym
Robert Muszański
nr katalogowy: 36084
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
INFORMACJE BIZNESOWE
nr katalogowy: 34588
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-4
Zakobuilding 2007 - szkolenie i integracja
nr katalogowy: 25909
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-5
Głos eksperta w dyskusji o Constarze
nr katalogowy: 14832
CHŁODNICTWO 2005-12
Ecolab technologie utrzymania higieny
nr katalogowy: 8736
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-4
Rewolucja w automatyce przemysłowej (2)
Tadeusz Szafarz
nr katalogowy: 5255
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-12
Inwestycje bezpośrednie w przemyśle spożywczym: zagraniczne w Polsce i polskie za granicą
Łukasz Ambroziak
nr katalogowy: 129748
10.15199/65.2020.12.1
bezpośrednie inwestycje zagraniczne w Polsce
polskie inwestycje bezpośrednie za granicą
przemysł spożywczy
foreign direct investment in Poland
Polish direct investment abroad
food industry
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-12
Inwestycje bezpośrednie w przemyśle spożywczym: zagraniczne w Polsce i polskie za granicą
Łukasz Ambroziak
nr katalogowy: 129748
10.15199/65.2020.12.1
bezpośrednie inwestycje zagraniczne w Polsce
polskie inwestycje bezpośrednie za granicą
przemysł spożywczy
foreign direct investment in Poland
Polish direct investment abroad
food industry
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-2
Mycie maszyn i urządzeń w przemyśle spożywczym
P.P. Lewicki
nr katalogowy: 14767
OPAKOWANIE 2005-12
Kongres FOODtech CEE
E.M.
nr katalogowy: 11361
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Wykorzystanie robotów Stäubli w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 139600
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-3
Monitoring higieny w przemyśle spożywczym
A. Kunicka
nr katalogowy: 20834
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
Zastosowanie skrobi modyfikowanych w przemyśle spożywczym
Wacław Leszczyński
nr katalogowy: 19141
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-4
Zastosowanie gazów w przemyśle spożywczym
Janusz Czapski
Marcin Kidoń
nr katalogowy: 43848
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-4
4 trendy w przemyśle budowy maszyn w 2020 roku
nr katalogowy: 126170
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-3
Dławnice Skintop firmy Lapp Kabel w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 15235
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-11
Industry 4.0 - inteligentne procesy generują zyski
nr katalogowy: 94952
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-4
Możliwości zastosowania elektrodializy w przemyśle spożywczym
B. Dec
W. Chojnowski
nr katalogowy: 20815
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Systemy ważenia i dozowania materiałów w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 14817
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-7
Transport pneumatyczny w przemyśle rolno-spożywczym
Elżbieta KUSIŃSKA
nr katalogowy: 14084
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-8
Technicoat. Powłoki teflonowe obniżają koszty technologii piekarskich
nr katalogowy: 12741
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-11
Ochrona środowiska w przemyśle spożywczym
K. Pielech-Przybylska
nr katalogowy: 22598
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-10
Wykorzystanie preparatów błonnikowych w przemyśle spożywczym
E. Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 22431
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-2
Adhezja mikroorganizmów do powierzchni stykających się z żywnością
K. Czaczyk
nr katalogowy: 14768
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-6
SIMATIC Win CC V6
Krzysztof Okoński
nr katalogowy: 2317
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2005-11
Klimatyzacja w przemyśle spożywczym-zakłady przetwórstwa mięsnego
Anna Napiórkowska
Agnieszka Isańska-Ćwiek
nr katalogowy: 8878
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-12
Analiza ofert pracy w przemyśle spożywczym
Agnieszka Tyburcy
Izabela Sokal
nr katalogowy: 88422
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-12
72 Sesja Generalna Światowej Organizacji Zdrowia Zwierząt
Henryk Lis
nr katalogowy: 1761
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-3
Skóra towarem luksusowym
P. Jesso-p
K.Galczak
nr katalogowy: 13650
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-10
Bakterie fermentacji mlekowej w przemyśle spożywczym
Anna Mikołajczuk-Szczyrba
Izabella Młynarczyk
Anna Goncerzewicz
Anna Misiewicz
nr katalogowy: 94286
10.15199/65.2015.10.5
OPAKOWANIE 2004-4
Aktualna na rynku folii aluminiowej
Piotr Dobrołęcki
nr katalogowy: 3180
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2005-9
Klimatyzacja w przemyśle spożywczym-zakłady przetwórstwa mlecznego
Anna Napiórkowska
Agnieszka Isańska-Ćwiek
nr katalogowy: 8849
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-3
Innowacyjna sprzedaż technologii i maszyn w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 7050
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-9
Organizacja logistyki i centralnego magazynu paletowego w grupie przedsiębiorstw
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 20730
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2006-9
Oszczędne zużycie gazu do ogrzewania kotłów warzelnych
EDMUND NOWAKOWSKI
nr katalogowy: 16475
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-12
Roczny spis treści Przemysł Spożywczy 2005 rok
nr katalogowy: 14964
CHŁODNICTWO 2005-5
Nowa generacja zaworów do przemysłowych instalacji chłodniczych
Mikołaj Klenkiewicz
nr katalogowy: 8647
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-9
Systemy zarządzania jakością w przemyśle spożywczym (1)
G. Morkis
nr katalogowy: 20533
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2005-9
Rezolucja wypracowana przez uczestników IX Ogólnopolskiej Konferencji Trendy Ekorozwoju w Przemyśle Chemicznym w Krynicy
nr katalogowy: 14406
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Produkty dla branży lodowej
Maria Zaleska
nr katalogowy: 142159
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Wsparcie dla przetwórstwa spożywczego na lata 2007-2013
M. Wigier
nr katalogowy: 20746
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Zastosowanie urządzeń firmy ELLAB w przemyśle spożywczym
Paweł Komender
Remigiusz Buczek
nr katalogowy: 7012
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1986-10
Nowa metoda otrzymywania l-(4-hydroksyfenylo)-butanonu-3 (ketonu malinowego)
RYSZARD GLINKA
MAREK CIESUNSKI
IGNACY SOSZYŃSKI
nr katalogowy: 108266
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Prasa śrubowa PSS - FAN Separator GmbH
Katarzyna Mokrosińska
nr katalogowy: 20758
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-7
Konferencja Grupy IP System
Roman Jurga
nr katalogowy: 6337
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-11
Od jakości nie ma odwrotu
M. R. Zadernowski
nr katalogowy: 14717
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-5
Skrobie modyfikowane - właściwości technologiczne i zakres stosowania
A. Walkowski G. Lewandowicz
nr katalogowy: 7089
GAZETA CUKROWNICZA 2005-4
Działalność naukowa Zakładu Aparatury Przemysłowej Politechniki Warszawskiej
K. Urbaniec
nr katalogowy: 9399
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-1
HACCP a środki smarne dla przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 6992
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-8
Kilka uwag na temat niektórych determinantów jakości w przemyśle spożywczym
Janusz B. Berdowski
nr katalogowy: 3575
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-3
Możliwości wykorzystania niektórych surowców zbożowych - niekoniecznie w przemyśle spożywczym
Aleksandra KRĘPULEC
nr katalogowy: 6254
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-5
Znaczenie marki w globalnej gospodarce
P. Chechelski
nr katalogowy: 14825
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-2
Nowe trendy w chińskim przemyśle płytek ceramicznych
PIOTR KRÓL
nr katalogowy: 21240
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-6
Przemiany w przemyśle spożywczym i gospodarce żywnościowej w Rosji
S. Kozak
nr katalogowy: 7105
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-4
Perspektywy techniki wysokich ciśnień w przemyśle spożywczym
E. Hać-Szymańczuk
J. Mroczek
nr katalogowy: 20816
GAZETA CUKROWNICZA 2004-1
Zamykanie substancji zapachowych i barwnych w kryształach sacharozy
A. Sztekmiller. J. G rąbka
nr katalogowy: 1410
CHŁODNICTWO 2004-1-2
Procesy pasteryzacji, garowania ciasta, schładzania żywności oraz mrożenia z wykorzystaniem technologii firmy Heinen Freezing
nr katalogowy: 677
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Związki przemysłu spożywczego w Polsce z zagranicą podczas pandemii COVID-19
Łukasz Ambroziak
Małgorzata Bułkowska
nr katalogowy: 135122
10.15199/65.2021.12.1
bezpośrednie inwestycje zagraniczne w Polsce
polskie inwestycje bezpośrednie za granicą
eksport
przemysł spożywczy
foreign direct investment in Poland
Polish direct investment abroad
exports
food industry
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Związki przemysłu spożywczego w Polsce z zagranicą podczas pandemii COVID-19
Łukasz Ambroziak
Małgorzata Bułkowska
nr katalogowy: 135122
10.15199/65.2021.12.1
bezpośrednie inwestycje zagraniczne w Polsce
polskie inwestycje bezpośrednie za granicą
eksport
przemysł spożywczy
foreign direct investment in Poland
Polish direct investment abroad
exports
food industry
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Związki przemysłu spożywczego w Polsce z zagranicą podczas pandemii COVID-19
Łukasz Ambroziak
Małgorzata Bułkowska
nr katalogowy: 135122
10.15199/65.2021.12.1
bezpośrednie inwestycje zagraniczne w Polsce
polskie inwestycje bezpośrednie za granicą
eksport
przemysł spożywczy
foreign direct investment in Poland
Polish direct investment abroad
exports
food industry
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-11
Pierwsza unijna Polagra odzwierciedliła ożywienie w przemyśle spożywczym
A. Łazarowicz
D. Chylek
nr katalogowy: 7215
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-11
Hydrokoloidy polisacharydowe jako substancje dodatkowe w przemyśle spożywczym. Cz. III. Galaktomannany
Stanisław Kowalski
Marek Sikora
nr katalogowy: 5125
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-8
Czy będzie zakaz stosowania E171?
nr katalogowy: 121626
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-12
I jak instrukcja obsługi maszyny
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 73000
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-9
Sprężone powietrze w zakładach spożywczych - uzdatnianie
K. Olborska
J. Duszyński
P. P. Lewicki
nr katalogowy: 20734
OPAKOWANIE 2011-12
Innovia Films i Sappi wspólnie promują laminaty
nr katalogowy: 65064
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-9
Propozycja materiału opakowaniowego dla mrożonek. Wielowarstwowy kompozyt modyfikujący przepływ ciepła
B. Grabowska
Z. Królicki
nr katalogowy: 14901
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-4
Rozwój robotyzacji w przemyśle spożywczym
Jan Barczyk
nr katalogowy: 83598
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-11
Zastosowanie egzopolisacharydów produkowanych przez bakterie kwasu mlekowego
Corinna Markowicz
Marcin T. Schmidt
nr katalogowy: 94953
10.15199/65.2015.11.5
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-12
Z półki księgarskiej - Zygfryd Witkiewicz, Joanna Kałużna-Czaplińska PODSTAWY CHROMATOGRAFII I TECHNIK ELEKTROMIGRACYJNYCH
nr katalogowy: 111410
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-4
Wykorzystanie komosy ryżowej w przemyśle spożywczym
Grażyna Cacak -Pietrzak
Aleksandra Szybilska
nr katalogowy: 58922
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-4
Koncepcja PAZ dba o racjonalne procesy przedsiębiorstwa i dużą oszczędność kosztów
H. Schalk
J. Szablewski
nr katalogowy: 7068
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-3
Przetwórstwo mleka w Polsce. Stan i perspektywy
M. Pietrzak
P. Szajner
nr katalogowy: 20829
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Zastosowanie skrobi modyfi kowanych w przemyśle spożywczym (II). Skrobie chemicznie modyfikowane
Wacław Leszczyński
nr katalogowy: 19085
OPAKOWANIE 2005-1
Ocena właściwości folii z tworzyw sztucznych, w tym wielowarstwowych barierowych folii giętkich (WBFG), wykorzystywanych w przemyśle spożywczym
Bohdan Czerniawski
nr katalogowy: 11061
OPAKOWANIE 2005-1
Ocena właściwości folii z tworzyw sztucznych, w tym wielowarstwowych barierowych folii giętkich (WBFG), wykorzystywanych w przemyśle spożywczym
Bohdan Czerniawski
nr katalogowy: 11061
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-2
Automatyzacja przemysłu spożywczego.
nr katalogowy: 96829
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-11
Usługi logistyczne w Polsce oraz zakres ich stosowania w przemyśle spożywczym
Tomasz Rokicki
nr katalogowy: 63865
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-7
Z życia Stowarzyszenia Inżynierów i Techników Przemysłu Chemicznego
nr katalogowy: 144100
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-5
Ograniczenie ilości wody zużywanej w przemyśle owocowo-warzywnym poprzez zagospodarowanie wody procesowej i odwarowej
Jan Marjanowski
Jarosław Ostrowski
Andrzej Kukiełko
nr katalogowy: 51965
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-6
Posadzki przemysłowe przeznaczone dla przemysłu spożywczego
ANDRZEJ NOWACKI
nr katalogowy: 149202
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-8
Wybrane fragmenty referatów z konferencji pt. Przetwarzanie, magazynowanie i systemy transportu materiałów sypkich w przemyśle spożywczym
Roman Jurga
nr katalogowy: 6355
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-8
Szansa na czekoladę wolną od surowców GMO
nr katalogowy: 69613
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-4
Ogrzewanie mikrofalowe w przemyśle mleczarskim
Antoni Pluta
Anna Berthold
nr katalogowy: 51249
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-11
Od redakcji
Jerzy Klimczak
nr katalogowy: 134650
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-11
Od redakcji
Jerzy Klimczak
nr katalogowy: 134650
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-1
Wykorzystanie transglutaminazy w przemyśle spożywczym
Elżbieta Dłużewska
Anna Florowska
nr katalogowy: 82179
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-9
Ultradźwięki - alternatywna technika badania i przetwarzania żywności
Andrzej Wesołowski
Ewa Siemianowska
Krystyna A. Skibniewska
Jolanta Sienkiewicz
nr katalogowy: 101008
10.15199/65.2016.9.5
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-2
Badania teksturalne, reologiczne i termiczne żele spożywcze struktura i właściwości
Magdalena Krystyjan
Wojciech Ciesielski
nr katalogowy: 96821
10.15199/65.2016.2.3
CHEMIK 2024-1
XXV Jubileuszowa Konferencja Trendy Ekorozwoju w przemyśle chemicznym
nr katalogowy: 148365
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-1
Konferencje
Jerzy Klimczak
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 135809
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-1
Inwestycje w przemyśle spożywczym w okresie integrowania z UE
J. Drożdż
nr katalogowy: 14760
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-1
Inwestycje w przemyśle spożywczym w okresie integrowania z UE
J. Drożdż
nr katalogowy: 14760
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Mikrofale w przemyśle spożywczym
RYSZARD PAROSA
nr katalogowy: 23591
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2007-4
Logistyka w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 29074
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Znaczenie korporacji transnarodowych w przemyśle cukierniczym
nr katalogowy: 110831
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-11
Analiza przeglądowa metod i urządzeń pomiarowych oraz projekt inteligentnego systemu elektronicznego do badania stężeń szkodliwych środków chemicznych w powietrzu w przemyśle spożywczym
Zbigniew JĘDRUSIAK
Artur WYMYSŁOWSKI
nr katalogowy: 146243
10.15199/48.2023.11.57
kwas nadoctowy
kwas octowy
nadtlenek wodoru
system elektroniczny
peracetic acid
acetic acid
hydrogen peroxide
electronic system
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
RODMAR CLO2 – stabilizowany roztwór dwutlenku chloru
Anna Piotrzkowska
nr katalogowy: 139161
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-18
ZŁOTY INŻYNIER 2008 - Kandydaci
nr katalogowy: 37728
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-18
ZŁOTY INŻYNIER 2008 - Kandydaci
nr katalogowy: 37727
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-4
Wybrane problemy robotyzacji w przemyśle spożywczym
JAN BARCZYK
nr katalogowy: 25468
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-26
Wirtuoz magazynowej jazdy
Erwin Halentz
Józef Trzionka
nr katalogowy: 111209
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-3
Dan Pol produkuje...
nr katalogowy: 33848
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-12
Ciekawe produkty nagrodzone Złotymi Medalami Taropaku
nr katalogowy: 40045
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-2
Metody usuwania biofilmów bakteryjnych z powierzchni stałych
KAMILA MYSZKA
KATARZYNA CZACZYK
nr katalogowy: 24315
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-2
planowane zmiany w przepisach UE Ceramiczne materiały w przemyśle spożywczym
Marzena Pawlicka
Małgorzata Mazańska
Renata Barbarska
nr katalogowy: 96823
10.15199/65.2016.2.5
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-11
Elektroniczny nos i język zastosowanie w przemyśle spożywczym
Bartosz Kruszewski
Mieczysław Obiedziński
nr katalogowy: 80678
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
IRPOL Ultradźwiękowe krojenie ciast
nr katalogowy: 90353
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2019-7
Prace doktorskie
nr katalogowy: 121564
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-1
Promieniami w bakterie
Bogusław Lempkowski
nr katalogowy: 32417
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-9
Wymagania HACCP uproszczone do minimum
nr katalogowy: 38044
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-11
Dlaczego etykieta logistyczna GS1?
ANNA KOSMACZ-CHODOROWSKA
nr katalogowy: 39229
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-1
Z ŻYCIA POLSKIEJ IZBY PRZEMYSŁU CHEMICZNEGO
nr katalogowy: 111637
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-6
Kronika
nr katalogowy: 44882
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Uzdatnianie wody do zasilania kotłów parowych
ROMAN KOWALCZYK
nr katalogowy: 31125
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Śledzenie pochodzenia i bezpieczeństwo produktów. Cz. I
Arkadiusz Krzywiński
Hermann Schalk
nr katalogowy: 29262
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2008-6
Czujniki temperatury bez kalibracji
nr katalogowy: 40067
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-2
Perspektywy rozwoju biotechnologii w przemyśle celulozowo-papierniczym
BARBARA SURMA-ŚLUSARSKA
nr katalogowy: 28831
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-1
Transfer technologii w przemyśle spożywczym
Marcin Haremza
nr katalogowy: 49453
OPAKOWANIE 2018-9
Pojemniki VDA-KLT - standard dla przemysłu motoryzacyjnego
nr katalogowy: 116079
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-8
Wybrane zgłoszenia patentowe z dziedziny chemii (wg Biuletynu Urzędu Patentowego nr 10–13 z 2022 r.)
Anna Skurzewska
nr katalogowy: 138865
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH