Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Satysfakcja i lojalność klienta w konkurencyjnym otoczeniu
Adam SKRZYPEK
nr katalogowy: 28044
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-9
Lojalność i konsumencki patriotyzm a działalność przemysłu mięsnego
Stanisław Urban
nr katalogowy: 62723
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-8
Wartość dla klienta jako element wzmocnienia lojalności w sektorze usług telekomunikacyjnych
Stanisław TKACZYK
Jolanta KOŁUDA
nr katalogowy: 122011
10.15199/46.2019.8.1
klient
wartość
zadowolenie
lojalność
usługa
telekomunikacja
customer
value
satisfaction
loyalty
service
telecommunications
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Lojalność klienta
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 124331
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
Przyjazny i dobrze wyszkolony personel to główne powody lojalności klientów wobec warsztatów samochodowych
nr katalogowy: 139806
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
Przyjazny i dobrze wyszkolony personel to główne powody lojalności klientów wobec warsztatów samochodowych
nr katalogowy: 139806
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-4
Odpowiedzialność za produkt w kodeksowych rozwiązaniach reklamacyjnych
Krzysztof Zymonik
nr katalogowy: 34748
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-2
A PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 74539
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-7
Zdobywanie lojalności klientów
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 114704
OPAKOWANIE 2021-3
New Aerodinamica: misja Szwecja
nr katalogowy: 130910
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-10
Satysfakcja i lojalność klientów
Krystyna LISIECKA
Agnieszka KAŃKA
nr katalogowy: 94140
10.15199/46.2015.10.4
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-12
Wartość relacji z klientami
Adam Steć
Paweł Małecki
nr katalogowy: 55885
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-6
Jakość marketingu szeptanego uczelni wyższej
Aleksander LOTKO
Łukasz WÓJTOWICZ
nr katalogowy: 114113
10.15199/48.2018.6.4
marketing szeptany
uniwersytet
Net Promoter Score
przekaz marketingowy
lojalność studentów
word-of-mouth marketing
university
Net Promoter Score
marketing message
students'
loyalty
OPAKOWANIE 2017-7
Rola designu przy tworzeniu opakowań kosmetycznych
Iwona Jadanowska-Gromke
nr katalogowy: 107509
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Fenomen słowa "polecam"
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 88780
OPAKOWANIE 2022-4
Moc opakowań dostosowanych do indywidualnych potrzeb z OKI Pro9000
nr katalogowy: 137318
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-7-8
Powracający klient (cz. I)
nr katalogowy: 121418
jakość
lojalność
obsługa
postawa lojalnościowa
program lojalnościowy
wpływ na innych.
quality
loyalty
service
loyalty attitude
loyalty program
impact on others.
OPAKOWANIE 2022-4
Moc opakowań dostosowanych do indywidualnych potrzeb z OKI Pro9000
nr katalogowy: 137318
OPAKOWANIE 2024-11
Pantone potwierdza spójność kolorystyczną oneECG
nr katalogowy: 151679
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-10
Jak nowoczesność zmienia podejście do marki
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 150833
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Powracający klient (cz. II)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 122293
jakość
lojalność
obsługa
postawa lojalnościowa
program lojalnościowy
wpływ na innych. Title: Returning Customer (part II)
quality
loyalty
service
loyalty attitude
loyalty program
impact on others.
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Marketing zaangażowany społecznie
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 130785
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-2
Marketing zaangażowany społecznie
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 131282
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-1
Branding - wartość marki
Adam Bogacz
nr katalogowy: 111767
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-5
Wykorzystanie technologii Blockchain w budowaniu lojalności klientów
Sebastian MATYSIK
nr katalogowy: 151285
10.15199/46.2024.5.3
Blockchain
lojalność klientów
tokenizacja
programy lojalnościowe
metoda PRISMA
Blockchain
customer loyalty
tokenization
loyalty programs
the PRISMA method
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-2
Postrzegana jakość produktów w kontekście postrzeganej jakości marki
H. Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 20843
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Employer Branding a Społeczna Odpowiedzialność Biznesu (CSR) - część 2
Alicja Załoga
nr katalogowy: 125802
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-12
Jakość usług edukacyjnych w zakresie nauczania języków obcych a lojalność klientów. Analiza z wykorzystaniem modeli regresji wielorakiej
Małgorzata LOTKO
nr katalogowy: 117603
10.15199/48.2018.12.1
usługa
jakość
lojalność
service
quality
loyalty
OPAKOWANIE 2012-3
Metal i szkło: idealne połączenie
JASON HEGARTY
nr katalogowy: 66346
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-2
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 89121
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Strategie konkurowania na rynku produktów spożywczych
HENRYK MRUK
nr katalogowy: 37384
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-9
Innowacje organizacyjne - szansa dla łańcucha dostaw produktów mięsnych
Karol Krajewski
Agnieszka Tul -Krzyszczuk
nr katalogowy: 86626
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-5
Relacje między postrzeganą jakością usług i satysfakcją klientów supermarketów
Grzegorz BIESOK
Jolanta WYRÓD-WRÓBEL
nr katalogowy: 113586
10.15199/48.2018.5.5
badania konsumenckie
model satysfakcji
postrzegana jakość usług
satysfakcja klienta
consumer research
satisfaction model
perceived service quality
customer satisfaction
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-3
STOWARZYSZENIA MIERNICZE PROJEKT KODEKSU DEONTOLOGJI MIERNICZEJ
nr katalogowy: 112529
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-5
Nietolerancja pokarmowa glutenu
Tomasz Borowy
nr katalogowy: 83996
OPAKOWANIE 2018-12
Inteligentne etykietowanie artykułów gospodarstwa domowego
nr katalogowy: 117930
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-6
Jakość usług zdrowotnych na przykładzie usług stomatologicznych
Agnieszka BUKOWSKA-PIESTRZYŃSKA
nr katalogowy: 106568
10.15199/48.2017.6.2
cechy jakości usług
jakość usług zdrowotnych
oczekiwania pacjentów
characteristics of service quality
quality healthcare services
patients’
expectations
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-1
CSR i zrównoważony rozwój w dobie współczesnej silnej konkurencji
Marek Bachorski- Rudnicki
Janusz Kroik
nr katalogowy: 65116
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2011-12
Architektura systemów informatycznych w nowoczesnych przedsiębiorstwach telekomunikacyjnych
Bartosz Chrabski
Piotr Zawistowski
nr katalogowy: 64910
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-5
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 113588
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-8
Lojalność nabywców finalnych
Agnieszka Izabela BARUK
nr katalogowy: 61295
OPAKOWANIE 2014-3
Spada satysfakcja z funkcjonalności opakowań
nr katalogowy: 83298
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
Kształcenie młodych cukierników w zakładzie
nr katalogowy: 41661
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-25
Komunikacja z bonusem
Małgorzata Dygas
nr katalogowy: 48530
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-5
NAJWAŻNIEJSZYM KOMPONENTEM JEST WIEDZA I DOŚWIADCZENIE
nr katalogowy: 126522
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-6
Szacunek i lojalność
nr katalogowy: 76974
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-2
Przez żołądek do serca, czyli zakochani w jakości
nr katalogowy: 74709
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-1
Budowanie lojalności klientów zakładów mięsnych
Stanisław Urban
nr katalogowy: 23521
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-12-13
Kręci się wokół klientów
Tadeusz Szafarz
nr katalogowy: 36628
CHŁODNICTWO 2005-1-2
Spotkanie klientów Area Traders
nr katalogowy: 8621
CHŁODNICTWO 2005-1-2
Spotkanie klientów Area Traders
nr katalogowy: 8621
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-1
Wykaz ważniejszych artykułów opublikowanych w 2011 roku
nr katalogowy: 65129
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-4
Możemy dużo zarobić przypisując klientów do klastrów na platformach e-commerce
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 149818
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
Dziesięć najczęściej popełnianych błędów podczas obsługi klientów
nr katalogowy: 63534
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Pozyskiwanie informacji o rynku
Jan Kowalski
nr katalogowy: 79476
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-11
Trudni klienci Dziesięć najczęściej popełnianych błędów podczas obsługi klientów
Credin Polska
nr katalogowy: 31394
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-9
Zastosowanie testu statystycznego t-Studenta (paired sample t-test) w badaniu zachowań klientów sklepu e-commerce
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 150442
AUTO MOTO SERWIS 2019-5
Powroty klientów
nr katalogowy: 135758
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-11
NOWOŚCI TECHNIKI 64, III
nr katalogowy: 9176
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-9
Nowoczesna cukiernia dla nowoczesnego klienta
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 109056
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-2
Jakość obsługi jako kryterium segmentacji klientów banku
Mirosława Kaczmarek
nr katalogowy: 11434
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-2
Czy można konkurować na „śpiocha”?
Ewa Kakiet-Springer
nr katalogowy: 130541
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-9
Przełom w przemyśle piwowarskim dzięki energooszczędnej technologii UVC
nr katalogowy: 150459
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2004-8-9
SIEMENS MOBILE GIGASET na pierwszym planie. Nowa strategia - dla klientów oraz sprzedawców
nr katalogowy: 5776
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-6
Badania satysfakcji klientów w świetle normy ISO 9001-2000
Piotr Kafel
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 11499
OPAKOWANIE 2020-1
Innowacje w ofercie produktowej firmy TREPKO
nr katalogowy: 124644
OPAKOWANIE 2015-1
Konfekcjonowanie: wartość dodana dla klientów
nr katalogowy: 89188
OPAKOWANIE 2024-8
BW Papersystems: zaangażowanie we wspieranie naszych klientów
nr katalogowy: 150225
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2009-10
Ocena funkcjonowania systemu obsługi klientów w Polsce
Mirosław Dobrut
Artur Bieliński
Mariusz Dymkowski
nr katalogowy: 47160
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-3
Monumental – wielki format w najlepszym wydaniu
nr katalogowy: 133639
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-6
Kulisy pracy działu Selgros HoReCa
nr katalogowy: 106248
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-5
Wybrane komponenty systemu obsługi klienta na przykładzie rynku artykułów przemysłowych
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 44345
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-14-15
Komputerowe wspomaganie zarządzania jakością
Mirosław Majsterek
nr katalogowy: 46623
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Obsługa klienta – 10 najczęstszych błędów
nr katalogowy: 128989
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Obsługa klienta – 10 najczęstszych błędów
nr katalogowy: 128989
CHŁODNICTWO 2021-4
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 133125
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-2
Relacje z klientami i oddziaływanie na klienta Część 14- Ułożenie puzzli w całość, czyli akcja z wykorzystaniem mediów społecznościowych
nr katalogowy: 103587
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-11
Obsługa reklamacji
Katarzyna Szczepańska
nr katalogowy: 31567
ELEKTROINSTALATOR 2022-11
REKORDOWA ZMIANA SPRZEDAWCÓW PRZEZ ODBIORCÓW INDYWIDUALNYCH
nr katalogowy: 140669
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-3
Analiza odejść klientów sklepu internetowego
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 143484
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-5
Trendy i nowości w biznesie pralniczym
nr katalogowy: 84577
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-5
Jak zbudować prosty system rekomendacji w sklepie e-commerce
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 148545
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-12
Audity zewnętrzne doskonalenie systemów zarządzania
Agnieszka MICHALAK
nr katalogowy: 40403
OPAKOWANIE 2015-9
Papier to przyszłość dla opakowań
nr katalogowy: 94362
ELEKTROINSTALATOR 2022-11
REKORDOWA ZMIANA SPRZEDAWCÓW PRZEZ ODBIORCÓW INDYWIDUALNYCH
nr katalogowy: 140669
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Ciągle do przodu
nr katalogowy: 32379
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
PreGel - higiena i estetyka
nr katalogowy: 28981
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
Nisze na rynku piekarskim
Henryk Mruk
nr katalogowy: 37332
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-3
Aby piekarz i cukiernik trafiał w potrzeby klientów!
nr katalogowy: 104272
AUTO MOTO SERWIS 2021-2
Strefa Biznes
nr katalogowy: 134548
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
Rzeczowo i na temat
nr katalogowy: 44376
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-10
Kalejdoskop ze świata napojów - wrzesień 2009 r.
nr katalogowy: 47549
AUTO MOTO SERWIS 2020-6
Strefa Biznes
nr katalogowy: 135576
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-5
Zastosowanie testu U Manna-Whitneya w analizie klientów branży e-commerce
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 150882
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Wszystko co trzeba wiedzieć na temat systemów rekomendacji dla sklepów branży e-commerce
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 149845
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-11
Ocena poziomu zadowolenia klienta przedsiębiorstwa hutniczego
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 80395
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-7
Jakość obsługi samochodów: opinie klientów
Jerzy Pająk
Jan Bagiński
nr katalogowy: 34472
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-11
MAN w Dworze Polskim pod Bocianem
nr katalogowy: 32177
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-6
OPTASIZE-OPTASTEAM - ekonomiczny system ciągłej obróbki wstępnej tkanin celulozowych lub mieszanek
ANTJE MEHLHORN
NICOLAI WICKERT
JÖRG MÜLLENBACH
nr katalogowy: 27118
AUTO MOTO SERWIS 2021-2
Strefa Biznes
nr katalogowy: 134548
OPAKOWANIE 2018-3
Pomyśl o wewnętrznej stronie opakowania!
nr katalogowy: 112810
OPAKOWANIE 2013-1
Trzecia edycja konferencji Grupy TREPKO
ANNA ŻABIEREK
nr katalogowy: 73752
OPAKOWANIE 2011-11
Marbach greenplate przebiła się na rynku
nr katalogowy: 63969
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2016-5
SSAB wprowadza pięć nowych rodzin produktów na różne potrzeby klientów
nr katalogowy: 98618
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-3
Rozmyślania na temat prania... Wyrywanie klientów
Marcin Barszcz
nr katalogowy: 90247
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Budujemy piece dla mistrzów rzemiosła
nr katalogowy: 126605
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Pomysły na tani i efektywny marketing
nr katalogowy: 23761
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Ekspozycja towaru to sztuka
nr katalogowy: 68242
OPAKOWANIE 2011-9
Pierwszy PlateRite FX 1200 w Polsce
nr katalogowy: 62630
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-12
ASTOR otworzył centrum robotyzacji w Krakowie
nr katalogowy: 124049
AUTO MOTO SERWIS 2019-5
Powroty klientów
nr katalogowy: 135758
OPAKOWANIE 2022-12
Opakowania średniej wielkości największymi ofiarami inflacji
nr katalogowy: 141135
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2014-2
Prof. Jan Trojak - wspomnienia o naszym Mistrzu i Przyjacielu
Andrzej Wiszniewski
nr katalogowy: 82285
OPAKOWANIE 2012-4
Chwytliwe opakowanie przebojem targów drupa 2012
nr katalogowy: 67107
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-4
Targi w Merkurze
nr katalogowy: 75349
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-4-5
Substancje chemiczne w wyrobach i obowiązek producentów wobec klientów - REACH w branży modowej
nr katalogowy: 126334
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-8
Drukowanie neutralne dla klimatu Jak to robią Niemcy
Elżbieta Włodarczyk
nr katalogowy: 115650
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-3
Wina dla wymagających klientów
winny maniak
nr katalogowy: 125373
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-1
6 lat firmy Elomatic w Łodzi
nr katalogowy: 96384
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Matematyczna interpretacja problemu kolejek w sklepach z pieczywem
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 131651
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
Grupowanie klientów sklepu wielobranżowego techniką klastra aglomeracyjnego
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 143924
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-8-9
WYKORZYSTANIE TECHNIK SIECI SPOŁECZNYCH W REDUKCJI ODEJŚĆ KLIENTÓW SIECI TELEKOMUNIKACYJNEJ
Witold Gruszczyński
nr katalogowy: 93764
10.15199/59.2015.8-9.55
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2021-3
Rozszerzone możliwości pomiarów i kompensacji narzędzi skrawających z interfejsem ANCA i ZOLLER zgodnie z wymaganiami klientów
nr katalogowy: 132126
OPAKOWANIE 2017-5
W logistyce czas to klucz do sukcesu
nr katalogowy: 106036
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-11
Marketing i Public Relations w małej firmie (cz. 3)
nr katalogowy: 55366
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Zmiany na rynku i trendy w cukiernictwie
nr katalogowy: 134233
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-9
BW Papersystems dostarcza tekturnice, aby spełnić Twoje cele produkcyjne
nr katalogowy: 145186
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-1
Regularyzacja w modelach machine learning
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 147201
OPAKOWANIE 2017-3
EyeC na targach Packaging Innovations
nr katalogowy: 104782
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Targi Piekarsko-Cukiernicze w Merkurze
nr katalogowy: 66753
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
Prodotti Stella prezentuje zestawy, których nie możesz przegapić
nr katalogowy: 58726
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-9
Strefa wolna od geodetów
Michał PELLOWSKI
nr katalogowy: 122192
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
Decyzja o rewitalizacji sklepu firmowego
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 82614
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2021-3
BOSMAL Badania odporności korozyjnej w rękach specjalistów
nr katalogowy: 130815
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Czy sklep firmowy piekarni może być konkurencją dla restauracji?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 143450
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2020-4
Bezpieczeństwo instalatorów i klientów w czasie pandemii koronawirusa
nr katalogowy: 125987
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Jak skutecznie podnieść ceny i nie stracić klientów?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 138666
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-6
Identyfikacja pracownika z przedsiębiorstwem
Izabella Szudrowicz
nr katalogowy: 84663
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-12
Jakości nie otrzymuje się w prezencie - trzeba ją wypracować i dbać o nią codziennie
nr katalogowy: 102795
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8
Jak porażkę zamienić w sukces Historia RSP Nowego Pola w Górznie
Kinga Wesołowska
nr katalogowy: 93078
OPAKOWANIE 2018-9
Nowy poziom bezpieczeństwa żywności: Technomelt Supra Pro
nr katalogowy: 116091
OPAKOWANIE 2018-11
Węgierska firma doceniła zalety listew Hyperion
nr katalogowy: 117107
OPAKOWANIE 2018-6
Wejdź do gry z Bobs...
nr katalogowy: 114299
CHŁODNICTWO 2019-6
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 124159
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-8
Jeśli coś zjeść, to w piekarni!
nr katalogowy: 121618
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-4
Dobro wraca!
nr katalogowy: 125923
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Trudni klienci - kiedy klient nie wie, czego chce...
nr katalogowy: 125813
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-5
Troska o jakość w łańcuchu dostaw
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 76457
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Matematyczna interpretacja problemu kolejek w sklepach z pieczywem
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 131651
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Pocztowa wysyłka roślin – w pudełku z tektury
nr katalogowy: 131877
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-10
Polska Grupa Porcelanowa połączy potencjał trzech wiodących fabryk porcelany w Polsce
nr katalogowy: 116447
OPAKOWANIE 2018-2
Opakowania i etykiety mają znaczenie
nr katalogowy: 112359
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Klienci - znani i nieznani
Henryk Mruk
nr katalogowy: 44529
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-24
Innowacje w organizacjach sieciowych
Aldona Kluczek
Łukasz Babuśka
nr katalogowy: 48513
OPAKOWANIE 2012-4
Energooszczędna produkcja tulei
ANNA NARUSZKO
nr katalogowy: 67111
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-1-2
Nowi stali goście
nr katalogowy: 89413
OPAKOWANIE 2021-4
Evo XD 8 w centrum demonstracyjnym Koenig & Bauer
nr katalogowy: 131389
OPAKOWANIE 2024-6
InfoGraf na targach drupa: wrażenia i nowości
nr katalogowy: 149305
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-10
Współczesne organizacje a zaspokajanie potrzeb klientów
Marek Bugdol
nr katalogowy: 71527
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-8-9
Światowe rankingi marek w sektorze żywności
Hanna Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 71076
CHŁODNICTWO 2013-11
Czynniki wpływające na zachowania konsumentów w zakresie wyboru sprzętu chłodniczego w świetle przeprowadzonych badań w województwie lubuskim
Stanisław Urban
Mariola Michałowska
nr katalogowy: 80666
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-5
Młodzi kontra starzy, czyli współpraca w służbie bhp
Beata Kaczmarek
nr katalogowy: 126201
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Pocztowa wysyłka roślin – w pudełku z tektury
nr katalogowy: 131877
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-10
Zadbaj o ofertę dla biznesu w swojej E-Cukierni
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 116349
OPAKOWANIE 2018-6
KBA Rapida w drukarni Vilpol
Tomasz Krawczak
nr katalogowy: 114297
OPAKOWANIE 2017-8
Portugalskie spotkanie klientów firmy Sistrade
Blanka Zapalska
nr katalogowy: 108835
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-1
Jesienne impresje w Polmarkusie
Lucyna Kubicka
nr katalogowy: 49456
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-5
WBD dla gastronomii
nr katalogowy: 44643
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-12
Proces certyfikacji w ocenie klientów
Radosław WOLNIAK
Łukasz PAJOR
nr katalogowy: 48748
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2009-10
Strategia PGNiG S.A. dla pokrycia zapotrzebowania na gaz
Michał Szubski
nr katalogowy: 47158
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2013-5
Alstom Grid przejmuje firmę ASAT Solutions - dostawcę inteligentnych podstacji
Krzysztof Kulski
nr katalogowy: 76394
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-4
Produkt
Jan Kowalski
nr katalogowy: 75353
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-1-2
Polexim GmbH producent pasmanterii
nr katalogowy: 124912
OPAKOWANIE 2019-1
Mark Andy Digital Series w drukarni MD Labels
nr katalogowy: 118292
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-1
Jakość, zaufanie, cyberbezpieczeństwo
Jakub SYTA
nr katalogowy: 96201
OPAKOWANIE 2021-7
Nowa fabryka VPK w Brzegu otwarta!
nr katalogowy: 132586
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Zmiany na rynku i trendy w cukiernictwie
nr katalogowy: 134233
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Zmiany na rynku i trendy w cukiernictwie
nr katalogowy: 134233
ELEKTROINSTALATOR 2022-3
Wydarzenia
nr katalogowy: 136840
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Gastronomiczne inspiracje
nr katalogowy: 142950
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Jak skłonić klienta do zakupów?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 139355
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-3
Analiza odejść klientów sklepu internetowego
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 143484
OPAKOWANIE 2023-6
Siedem za jednym razem: bardziej zrównoważone taśmy pakowe
nr katalogowy: 143918
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Narzędziownia menedżera Część 2: Strategia i marketing Odc. 9. Gdy pojawia się potrzeba nowych rozwiązań - Design Thinking (3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 112499
OPAKOWANIE 2011-8
Druk-Pak, czyli bezpieczne opakowania na leki
TOMASZ WOJCIECHOWSKI
nr katalogowy: 61735
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-5
150. rocznica firmy Bühler: świętowanie wspólnie z Klientami
nr katalogowy: 51691
OPAKOWANIE 2015-5
(Optima)lne rozwiązanie firmy Soma
TOMASZ KRAWCZAK
nr katalogowy: 91354
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-4
Geneza zmian w normie ISO 9001:2008
Beata ŁUCZAK
nr katalogowy: 51035
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU 2019-1
MODULARYZACJA JAKO ELEMENT BUDOWY PRZEWAGI KONKURENCYJNEJ
Jerzy ŁUNARSKI
nr katalogowy: 119292
normalizacja
modularyzacja
technologia
produkcja
normalization
modularization
technology
specialization
production
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-4
Chleby świata
nr katalogowy: 4841
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Styl Angielski z Małgorzatą Weber - Bez obkładania
nr katalogowy: 137394
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Powiew nowości
nr katalogowy: 4040
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-5
Przekaźniki kontrolne serii K8 Przepływomierze pływakowe
nr katalogowy: 10330
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-10
Rozwiązania zarządcze poprawiające jakość obsługi w Jednostkach Samorządu Terytorialnego
Rafał DREWNIAK
Robert KARASZEWSKI
Monika KLEMKE-PITEK
nr katalogowy: 110198
10.15199/48.2017.10.3
zarządzanie jakością
satysfakcja
administracja
JST
quality management
satisfaction
administration
Territorial Self-Government Units
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-1
Urządzenia i agregaty Brücknera
nr katalogowy: 19987
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2004-9
ISO dla Wodociągów Częstochowskich
nr katalogowy: 1359
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-8
Form Shrink MULTIVAC
nr katalogowy: 16688
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-8
Case study: Efektywne sortowanie produktów spożywczych
nr katalogowy: 121996
AUTO MOTO SERWIS 2020-8
Drodzy Czytelnicy,
Ryszard Polit
nr katalogowy: 135616
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-12
Silosy i piece
Paweł PAROBCZY
nr katalogowy: 5159
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH