Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-3
VARIA
nr katalogowy: 50337
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-11
Poziom orientacji na klienta w organizacjach z województwa lubelskiego1)
Grzegorz Grela
nr katalogowy: 72367
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-11
Orientacja na wyniki - kontekst aksjologiczny1)
Tadeusz Borys
nr katalogowy: 72365
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Profesjonalna obsługa klienta
nr katalogowy: 124330
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-4
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 119888
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-10
Pomiar jakości usług w organizacji zorientowanej na klienta - zastosowanie metody SERVQUAL
Marta DUDEK-BURLIKOWSKA
nr katalogowy: 123125
10.15199/46.2019.10.3
organizacja
orientacja na klienta
SERVQUAL
organisation
customer orientation
SERVQUAL
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-10
Zarządzanie jakością i ryzykiem w procesie obsługi klienta
Roma MARCZEWSKA-KUŹMA
nr katalogowy: 110197
10.15199/48.2017.10.2
zarządzanie jakością
zarządzanie ryzykiem
proces obsługi klienta
quality management
risk management
customer service process
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-5
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 67367
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-8
Audit wewnętrzny w ujęciu procesowym
Bożenna KROMER
Anna RYCHŁY-LIPIŃSKA
nr katalogowy: 46184
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-1
Branding - wartość marki
Adam Bogacz
nr katalogowy: 111767
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-8
Kompleksowa obsługa klienta w laboratorium chemicznym. Implikacje systemowe, proceduralne i narzędziowe
Bożena Gajdzik
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 61503
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-7-8
Orientacja na klienta zewnętrznego w procesie kształtowania jakości funkcjonowania organizacji
Wiesław Łukasiński
nr katalogowy: 85637
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-2
Orientacja na klienta w wybranych koncepcjach wczesnoszkolnego nauczania języków obcych
Janusz ZĄBEK
Renata ZĄBEK
nr katalogowy: 112054
10.15199/48.2018.2.2
zarządzanie
orientacja na klienta
podejście procesowe
usługi edukacyjne
management
customer orientation
process approach
education services
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-5
Narzędzia doskonalenia jakości w firmie SEGU Polska
nr katalogowy: 51610
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-10
Współczesne organizacje a zaspokajanie potrzeb klientów
Marek Bugdol
nr katalogowy: 71527
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-4
Model zarządzania jakością w łańcuchu dostaw żywności
Dominik ZIMON
nr katalogowy: 90679
10.15199/46.2015.4.2
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-2
Procesowa orientacja przedsiębiorstw (POP)
Wojciech Cieśliński
Alicja Gębczyńska
nr katalogowy: 57421
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-5
Orientacja indywidualistyczno kolektywistyczna a wykorzystanie narzędzi pracy zespołowej
Radosław WOLNIAK
nr katalogowy: 44336
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-5
Luka jakościowa jako narzędzie określania preferencji pasażerów w zakresie jakości przewozów środkami transportu zbiorowego
Leszek BYLINKO
nr katalogowy: 113584
10.15199/48.2018.5.3
jakość usług
transport publiczny
luka jakościowa
quality of services
public transport
quality gap
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-3
ABC marketingu. Badania marketingowe na rynku piekarskim i cukierniczym. Cz.I
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 19203
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2005-6
O orientacji sieci przestrzennej kryształu
MIROSŁAW WRÓBEL
nr katalogowy: 10224
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-9
Cykl Bez Zarzutu - Niejednorodność barwy farb z pigmentem metalicznym
nr katalogowy: 17712
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-5
Bariery systemowego zarządzania jakością w przedsiębiorstwach
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 84095
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-11
Orientacja na innowacje
nr katalogowy: 39188
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-5
Orientacja marketingowa a TQM
Marian Juraszek
nr katalogowy: 3519
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2008-5
Strategie badań i rozwoju w obszarze inżynierii materiałowej*
ANDRZEJ ZIELIŃSKI
nr katalogowy: 38844
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-6
Funkcje nowoczesnego marketingu
nr katalogowy: 110980
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-10
Funkcje nowoczesnego marketingu
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 109758
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-10
Zasady zarządzania jakością - ISO czy EFQM?
Piotr Rogala
nr katalogowy: 55034
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-8
Badanie zadowolenia klienta z wykorzystaniem metody Servqual na przykładzie dziekanatu uczelni wyższej
Anna MAZUR
Marianna KOPEĆ
Aleksandra SOBAŃSKA
Dominika SZREJTER
nr katalogowy: 108622
10.15199/48.2017.8.6
jakość
jakość kształcenia
zadowolenie klienta
metoda Servqual
quality
quality of education
customer satisfaction
Servqual method
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-2
Zarządzanie procesem logistycznej obsługi klienta
Monika Jedynak
nr katalogowy: 57419
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2010-12
Wzrokowa orientacja w miarach pomocą w pracach geodezyjnych
ZYGMUNT WOŁK
nr katalogowy: 56190
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-11
Ocena poziomu zadowolenia klienta przedsiębiorstwa hutniczego
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 80395
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-6
Norma ISO 10004/2012
Krystyna Cholewicka- Goździk
nr katalogowy: 77143
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-12
Komponenty procesu reklamacyjnego na przykładzie przedsiębiorstw hutniczych
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 111452
10.15199/48.2017.12.4
reklamacja
wyroby hutnicze
przedsiębiorstwo hutnicze
complaint
steel products
steel company
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-2
Analiza i ocena jakości obsługi klienta
Marcin Jakubiec
nr katalogowy: 82390
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-1
Zarządzanie procesami
Piotr ROGALA
nr katalogowy: 40659
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-2
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 104178
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-7
Czynniki kształtujące satysfakcję klienta urzędu gminy - studium przypadku
Magdalena DUDEK
Mariusz GIEMZA
nr katalogowy: 108409
10.15199/48.2017.7.3
satysfakcja klienta
urząd gminy
customer satisfaction
commune office
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-3
Targowe spotkania branży spożywczej w Poznaniu
nr katalogowy: 50738
AURA 2009-3
Lasy Państwowe kontra ochrona przyrody
LUDWIK TOMIAŁOJĆ
nr katalogowy: 42012
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2009-1
Dyfrakcja elektronów wstecznie rozproszonych - kilka uwag praktycznych
MAREK FARYNA
nr katalogowy: 41936
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-2
Metoda CSI w badaniu satysfakcji klienta indywidualnego usług ubezpieczeń majątkowych
Jarosław Wenancjusz PRZYBYTNIOWSKI
nr katalogowy: 118682
10.15199/46.2019.2.2
CSI
jakość usług
ubezpieczenia majątkowe
satysfakcja
CSI
quality of services
property insurance
satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-9
Czynniki determinujące satysfakcję klienta wewnętrznego
Katarzyna Siemońska
nr katalogowy: 86467
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-11
Monitorowanie percepcji klienta
Antoni Kleniewski
nr katalogowy: 11579
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-9
Podstawowe wyznaczniki jakości systemu obsługi klienta w przedsiębiorstwie hutniczym
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 38313
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-1
Epitaksja warstw atomowych w ultrawysokiej próżni; fizyka procesu i jego zastosowania
MARIAN A. HERMAN
nr katalogowy: 40884
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-23
Droga do doskonałości
nr katalogowy: 56733
OPAKOWANIE 2012-10
Magnes na klienta
JANUSZ KUZIOŁA
nr katalogowy: 71917
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-10
Satysfakcja i lojalność klientów
Krystyna LISIECKA
Agnieszka KAŃKA
nr katalogowy: 94140
10.15199/46.2015.10.4
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2015-9
Automatyczna weryfikacja klienta bankowego w oparciu o multimodalne technologie biometryczne
Andrzej Czyżewski
Piotr Hoffmann
Georgis Bogdanis
nr katalogowy: 93951
10.15199/13.2015.9.8
OPAKOWANIE 2005-8-2
Ferag Polska - maszyny optymalnie dostosowane do potrzeb klienta
nr katalogowy: 11399
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-10
ISO/TS 10004:2010(E) Quality management - Customer satisfaction - Guidelines for monitoring and measuring, czyli wytyczne do monitorowania i pomiaru satysfakcji klienta
Olaf Henrykowski
nr katalogowy: 71537
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Trudne sytuacje
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 143099
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-2
Analiza i ocena wybranych aspektów satysfakcji klienta na przykładzie usług hotelarskich
Marcin JAKUBIEC
Monika MIKA
nr katalogowy: 96842
10.15199/47.2016.2.4
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-9
Tego klienta nie obsługujemy - czyli jak poradzić sobie z najtrudniejszymi przypadkami
nr katalogowy: 109065
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Trudne sytuacje - jak reagować na zastrzeżenia klienta, np. "za wysoka cena..."
nr katalogowy: 62014
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Nagrody dla Transgourmet Polska
nr katalogowy: 127633
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-11
Silne efekty entropowe orientacji molekularnej w kinetyce krystalizacji polimerów
Marcelina Ciupak
Beata Misztal-Faraj*
Ryszard B. Pęcherski
nr katalogowy: 123307
10.15199/62.2019.11.13
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-5
Trendy: naturalne aromaty i ekstrakty roślinne
nr katalogowy: 98608
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
Glimek. Jakość obsługi a wyrobiona marka produktu
Jacek SZCZEPANIAK
nr katalogowy: 5050
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-12
Degustacja w sklepie z pieczywem
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 80926
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2016-11
Niezawodność systemu elektroenergetycznego w ujęciu regulacji jakościowej
Paweł SOWA
Janusz KURPAS
nr katalogowy: 102010
10.15199/48.2016.11.68
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Klient, który ma zastrzeżenia
nr katalogowy: 127886
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-10
Analiza poziomu spełnienia oczekiwań pacjentów
Robert KARASZEWSKI
Justyna PTASZYŃSKA
Kamila SKRZYPCZYŃSKA
nr katalogowy: 30885
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Satysfakcja i lojalność klienta w konkurencyjnym otoczeniu
Adam SKRZYPEK
nr katalogowy: 28044
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-9
Zarządzanie relacjami z klientem
Krystyna Cholewicka- Goździk
nr katalogowy: 79033
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-1
Satysfakcja klienta w polskich organizacjach zarządzanych przez jakość
Mariusz GIEMZA
nr katalogowy: 32716
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2014-1
Wyznaczanie orientacji obiektu w przestrzeni z wykorzystaniem naiwnego filtru Kalmana
Robert BIEDA
Rafał GRYGIEL
nr katalogowy: 81868
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Profesjonalna obsługa klienta (2)
nr katalogowy: 124735
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Rozpoznanie i zaspokojenie wymagań klienta z wykorzystaniem modelu Kano
Małgorzata WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 43964
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-7
Odmładzanie odsiewacza
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 45162
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Obsługa klienta – 10 najczęstszych błędów
nr katalogowy: 128989
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Obsługa klienta – 10 najczęstszych błędów
nr katalogowy: 128989
AUTO MOTO SERWIS 2018-TS-1
Biznes
nr katalogowy: 134263
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2010-11
Passive properties of duplex stainless steels after long-time ageing in air
HALINA KRAWIEC
VINCENT VIGNAL
OLIVIER HEINTZ
JEROME PEULTIER
DOMINIQUE MAINY
nr katalogowy: 55609
AUTO MOTO SERWIS 2024-1
Nasza klasa* – cz. 1 Diagnostyka klienta
Wojciech Sobieraj
nr katalogowy: 147288
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Zgodnie z oczekiwaniami
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 108487
bezpieczeństwo żywności
reklamacja
działania korygujące
satysfakcja klienta
niezgodność.
food safety
complaint
corrective actions
customer satisfaction
non-compliance.
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-11
Na bieżąco...
nr katalogowy: 72576
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Oświetlenie tworzy klimat
nr katalogowy: 36581
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-3
Blueprinting
Lech NIEŻURAWSKI
Bożena PAWŁOWSKA
nr katalogowy: 24943
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Technolog, doradca klienta firmy LIBRA Marek Pasemko (1964-2018)
nr katalogowy: 123016
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Technolog, doradca klienta firmy LIBRA Marek Pasemko (1964-2018)
nr katalogowy: 123015
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Trudni klienci - klient krytykujący i gadatliwy
nr katalogowy: 29591
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-11
Servqual w ocenie satysfakcji klienta w administracji podatkowej
Henryka PIEKARSKA
Tomasz PAPAJ
nr katalogowy: 48732
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
KOMA to jakość
nr katalogowy: 90796
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-1
Aspekty jakościowe standardów obsługi klienta jako indywidualnego użytkownika instalacji elektrycznej i odbiorcy energii elektrycznej
Bogusław WĘGRZYN
nr katalogowy: 32345
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Satysfakcja klienta w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego
BOŻENA PAWŁOWSKA
ANNA STRYCHALSKA-RUDZEWICZ
nr katalogowy: 30679
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Show baking przyciąga klienta
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 38990
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-4
Magazyn energii dopasowany do rynku
Błażej Fidrocki
nr katalogowy: 142763
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Profesjonalna obsługa klienta
P.K.
nr katalogowy: 44980
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Trudne sytuacje
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 143099
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-6
Klient administracji publicznej i jego wymagania
Anna Sierpińska
nr katalogowy: 84662
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-2
Zarządzanie wiedzą w obsłudze klienta - wyniki badań
Adam Skrzypek
nr katalogowy: 89445
10.15199/46.2015.2.2
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
SYSTEMY INFORMATYCZNE WSPOMAGAJĄCE ZARZĄDZANIE PRZEDSIĘBIORSTWEM DZIAŁAJĄCYM NA RYNKU PIECÓW I MASZYN DLA CUKIERNICTWA I PIEKARSTWA
nr katalogowy: 24459
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Trudni klienci Klient krytykujący i gadatliwy
nr katalogowy: 61395
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie (2)
nr katalogowy: 57903
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-12
Komfort – nadrzędny cel współczesnego budownictwa
Sławomir Śleziak
nr katalogowy: 141211
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Opakowanie produktu spożywczego a wartość dla producenta
Joanna Kuzincow
Wiktor Woytowicz
nr katalogowy: 93124
10.15199/65.2015.8.8
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-3
Jak szybko usprawnić proces sprzedażowy
nr katalogowy: 138024
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-11
Efektywna obsługa klienta jako czynnik sukcesu firm branży mięsnej
Franciszek Kapusta
nr katalogowy: 63866
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Pojęcie satysfakcji klienta
Lech NIEŻURAWSKI
Justyna WITKOWSKA
nr katalogowy: 28048
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-3
Jak szybko usprawnić proces sprzedażowy
nr katalogowy: 138024
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-2
Kto w XXI wieku kreuje rynek materiałów budowlanych?
nr katalogowy: 96803
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-11
Technologia Wood Core House – szybki i prosty sposób wznoszenia drewnianych budynków szkieletowych
nr katalogowy: 129081
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-2
Nowa kultura obsługi klienta w przedsiębiorstwie produkcyjnym
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 32957
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie
nr katalogowy: 23772
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-1
Satysfakcja klienta w polskich organizacjach w świetle badań ankietowych
Mariusz GIEMZA
nr katalogowy: 23275
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-11
Barwienie betonu
Bartłomiej Walczak
nr katalogowy: 80757
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-2
Relacje z klientami i oddziaływanie na klienta Część 2- Podświadomość klienta
nr katalogowy: 96419
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Klient, który ma zastrzeżenia
nr katalogowy: 127886
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-6
Kulisy pracy działu Selgros HoReCa
nr katalogowy: 106248
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-10
Identyfikowalność w sklepie mięsnym
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 134014
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-10
Metoda Servqual w badaniach satysfakcji klientów usług ubezpieczeniowych
Justyna WITKOWSKA
nr katalogowy: 30881
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Trudni klienci - kiedy klient sam nie wie czego chce...
nr katalogowy: 25622
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
Gdy klient pojawia się z reklamacją
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 74654
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Analiza strategiczna procesu obsługi klienta - podejście korelacyjne
Roma MARCZEWSKA-KUŹMA
Jagoda OSTROWSKA
nr katalogowy: 116066
10.15199/48.2018.9.24
analiza strategiczna
proces obsługi klienta
strategic analysis
customer service process
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-8
Dobre opakowania redukują koszty zwrotów w handlu internetowym
nr katalogowy: 108997
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-3
Trudny klient w gastronomii
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 149482
gastronomia
obsługa konsumenta
trudny klient
reklamacje
gastronomy
consumer service
difficult customers
complaints
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-1
Jakość usługi z perspektywy klienta
Marzena Baryluk
Beata Cytowska
Stefania Goździk
nr katalogowy: 56975
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-5
Jak zbudować prosty system rekomendacji w sklepie e-commerce
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 148545
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-1
Sieć relacji międzyorganizacyjnych jako nowe źródło przewagi konkurencyjnej przedsiębiorstwa
Jan MACIAS
nr katalogowy: 49432
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-23
Zarządzanie czystością
Andrzej Smółko
nr katalogowy: 63718
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Klient gadatliwy i krytykujący
nr katalogowy: 127417
OPAKOWANIE 2015-4
Personalizacja opakowania dzięki uszlachetnianiu druku
JAKUB KUZIOŁA
nr katalogowy: 90875
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2004-7
Streszczenia Artykułów
nr katalogowy: 5759
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2009-2
Gwarancja na płytki ceramiczne
Bogumił Predoń
nr katalogowy: 44722
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2016-11
Kastomizacja w produkcji seryjnej przy wykorzystaniu technik druku 3D
PIOTR BEDNARCZUK
nr katalogowy: 102207
10.15199/148.2016.11.1
OPAKOWANIE 2022-6
Digit Pack – wyjątkowa oferta i wartość dodana dla opakowań do e-commerce
nr katalogowy: 138052
OPAKOWANIE 2022-6
Digit Pack – wyjątkowa oferta i wartość dodana dla opakowań do e-commerce
nr katalogowy: 138052
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-1
Technologiczna rewolucja w gastro
nr katalogowy: 147592
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Z drugiej strony lustra... czyli spojrzenie ze strony klienta
nr katalogowy: 44995
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie
nr katalogowy: 56928
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-9
Mobilne biuro
nr katalogowy: 13106
CHŁODNICTWO 2021-4
Jak powstają wysokojakościowe rozwiązania izolacyjne?
nr katalogowy: 133120
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Klient gadatliwy i krytykujący
nr katalogowy: 127417
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Zasady sprzedaży
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 44983
SZKŁO I CERAMIKA 2009-2
Znak Q potwierdzeniem wysokiej jakości wyrobów ze szkła i ceramiki
ALICJA PAPIER
nr katalogowy: 43876
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Rozdawaj i zyskuj, czyli jak pozyskać klienta unikatową treścią
nr katalogowy: 93906
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2014-3
Budowanie wartości wyrobu w oparciu o design
Magdalena Kochanowska
nr katalogowy: 86327
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
Miarą możliwości każdej organizacji jest jej najsłabsze ogniwo!
Jan Kowalski
nr katalogowy: 80100
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-3
Ekoprojektowanie oraz polityka informacyjna jako elementy jakości środowiskowej opakowania
JOANNA KARWOWSKA
nr katalogowy: 125570
10.15199/54.2020.3.1
jakość środowiskowa
ekoprojektowanie
marketing
komunikacja marketingowa
opakowanie
environmental quality
ecodesign
marketing
marketing communication
packaging
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-6
Jak wychować sobie klienta?
nr katalogowy: 84369
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Jakość a satysfakcja - różnice i wzajemne relacje
Monika STOMA
nr katalogowy: 43971
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
Trendy 2016 w sprzedaży B2C
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 96687
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-4
Tajemniczy klient
nr katalogowy: 148162
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Trendy w zachowaniach konsumentów
nr katalogowy: 65767
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-10
Rozwiązania zarządcze poprawiające jakość obsługi w Jednostkach Samorządu Terytorialnego
Rafał DREWNIAK
Robert KARASZEWSKI
Monika KLEMKE-PITEK
nr katalogowy: 110198
10.15199/48.2017.10.3
zarządzanie jakością
satysfakcja
administracja
JST
quality management
satisfaction
administration
Territorial Self-Government Units
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2011-4
Rodzaje powierzchniowego teksturowania laserowego
TADEUSZ BURAKOWSKI
WOJCIECH NAPADŁEK
nr katalogowy: 62427
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-6
Zgodnie z łańcuchem logistycznym
A. Krzywiński
H. Schalk
nr katalogowy: 20785
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Rola wystroju sklepu. Jak ułożyć ekspozycję
Credin Polska
nr katalogowy: 44982
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-12
Dekoracje świąteczne
Jacek Maślankiewicz
nr katalogowy: 48357
OPAKOWANIE 2012-12
Etykieta promocyjna, czyli minimum kosztów przy maksimum efektów
JUSTYNA KIERZKOWSKA-GRZYB
nr katalogowy: 73621
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-7
CSB System - Redukcja kosztów transportu, dzięki efektywnemu wykorzystaniu zasobów w parku pojazdów System optymalizacji tras i monitoringu pojazdów
nr katalogowy: 77755
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Sposoby na promocję w Internecie sklepu z pieczywem
Andrzej Piętka
Akademia Wypieków
nr katalogowy: 110826
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-10
Podpisujemy umowę na usługę
T. Szczepkowicz-Duda
nr katalogowy: 21291
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-3
Krótko o wszystkim
nr katalogowy: 2242
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-1
Gwarancje udzielane przez producentów a odpowiedzialność za produkty
wk
nr katalogowy: 2329
OPAKOWANIE 2005-2
Nowości wydawnicze firmy MT BIZNES Sp. z o.o.
E. M.
nr katalogowy: 11102
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Dobry handlowiec w piekarni na wagę złota
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 118888
OPAKOWANIE 2013-6
Przegląd metod badania odporności na ścieranie materiałów opakowaniowych
MARTA GAJADHUR
MARLENA WYSOKIŃSKA
nr katalogowy: 77409
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-7
Retrospektywne spojrzenie na kształtowanie jakości wędlin
Adam Olszewski
nr katalogowy: 61128
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
ABC marketingu. Obsługa klienta
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 19244
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-11
Apetyt na niecodzienność
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 72221
AUTO MOTO SERWIS 2018-TS-1
Odtworzenie tulei cylindrowej
Maciej Hadryś
nr katalogowy: 134251
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2019-9
Kompleksowy serwis - lepsza efekty wność Trwałe zapewnienie sprawności instalacji, niezawodności procesu i ekonomicznej eksploatacji
nr katalogowy: 122375
OPAKOWANIE 2005-4
Urządzenia wspomagające akcje marketingowe (maszyny a marketing)
nr katalogowy: 11152
OPAKOWANIE 2012-6
Sukces zbudowany na tekturze
nr katalogowy: 68636
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-10
Ryzyko w procesie realizacji usprawnień KAIZEN
Anna Wronka
nr katalogowy: 79786
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-5
Relacje między postrzeganą jakością usług i satysfakcją klientów supermarketów
Grzegorz BIESOK
Jolanta WYRÓD-WRÓBEL
nr katalogowy: 113586
10.15199/48.2018.5.5
badania konsumenckie
model satysfakcji
postrzegana jakość usług
satysfakcja klienta
consumer research
satisfaction model
perceived service quality
customer satisfaction
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-5-6
Aromaty "szyte na miarę" Współdziałamy odpowiedzialnie i z pasją O dwudziestoletnich dokonaniach i celach firmy Vimax rozmawiamy z Małgorzatą Rogiewicz, właścicielką
nr katalogowy: 68857
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2009-5
Biuletyn instytutu metali nieżelaznych
nr katalogowy: 44575
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-6
Zadowolenie klienta z usług bankowych
Magdalena Cichoń
nr katalogowy: 18170
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-1
Pomiar satysfakcji w warunkach rozdzielenia funkcji płatnika i klienta na przykładzie jednostek ochrony zdrowia
Barbara Łopyta
Krzysztof Blachowski
nr katalogowy: 73779
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-12
Komfort – nadrzędny cel współczesnego budownictwa
Sławomir Śleziak
nr katalogowy: 141211
OPAKOWANIE 2005-1
Instalacje do odważania, napełniania i pakowania, wykonywane według ścisłych wymagań Klienta
nr katalogowy: 11074
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-12
Standardowa wymiana danych z kontrahentami za pomocą EDI i Internetu
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 7233
OPAKOWANIE 2005-1
Instalacje do odważania, napełniania i pakowania, wykonywane według ścisłych wymagań Klienta
nr katalogowy: 11074
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2005-2
Analiza struktury i składu fazowego drutu ze stopu BAg7 otrzymanego metodą KOBO
WIEWIÓROWSKA S.
nr katalogowy: 9890
OPAKOWANIE 2022-3
SPLINX: Kiedy liczy się efekt
nr katalogowy: 136916
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
IDEALNE PRZYGOTOWANIE DO WYZWAŃ JUTRA: kompletne rozwiązania od firmy WEBER
nr katalogowy: 137144
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-3
Relacje z klientami i oddziaływanie na klienta. Część 3- Jakie moje oblicze widzi klient, czyli o tożsamości firmy i marki
nr katalogowy: 96685
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Kawa jako superfood
nr katalogowy: 149857
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-1
Polak też potrafi - pierwszy sklep z recepturami!
nr katalogowy: 111483
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-1
Efekt "WOW", czyli 5 razy "N"
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 103078
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-10
Ocena dostawców i obsługa klientów w MAN Star Trucks & Busses Sp. z o. o.
Magdalena Dąbrowska-Mitek
nr katalogowy: 3605
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Dekoracje cukiernicze
nr katalogowy: 40781
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
Trudni klienci. Kiedy klient sam nie wie, czego chce...
nr katalogowy: 59335
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Jak skłonić klienta do zakupów?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 139355
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
10 praktycznych wskazówek o RODO w gastronomii
nr katalogowy: 115005
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-10
Zadowolenie klientów zależy od niezawodności procesów obróbki
Patrick de Vos
nr katalogowy: 123086
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-13
O zastosowaniu spektrometrii gamma w monitoringu radiacyjnym środowiska: Zależność wydajności rejestracji fotonów od orientacji sondy scyntylacyjnej z detektorem z bromku lantanu LaBr3 (Ce) stosowanej in-situ cz. II
Sławomir Jednoróg
nr katalogowy: 106476
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Data science w piekarni
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 118015
OPAKOWANIE 2022-3
SPLINX: Kiedy liczy się efekt
nr katalogowy: 136916
OPAKOWANIE 2014-10
Satysfakcja klienta jest kluczowa
nr katalogowy: 87396
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-3
SMARTCAP - to be superior
nr katalogowy: 125366
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Triki Marketingowe
nr katalogowy: 70288
OPAKOWANIE 2023-1
Styropianowe wypełnienia do opakowań – Nordterm i maszyny z oferty Amagraf
nr katalogowy: 141683
OPAKOWANIE 2023-1
Styropianowe wypełnienia do opakowań – Nordterm i maszyny z oferty Amagraf
nr katalogowy: 141683
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-2
Znak B
Wojciech Henrykowski
nr katalogowy: 11442
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH