Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-2
Zarządzanie procesem logistycznej obsługi klienta
Monika Jedynak
nr katalogowy: 57419
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-2
Analiza i ocena jakości obsługi klienta
Marcin Jakubiec
nr katalogowy: 82390
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Profesjonalna obsługa klienta
nr katalogowy: 124330
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie
nr katalogowy: 23772
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-11
Efektywna obsługa klienta jako czynnik sukcesu firm branży mięsnej
Franciszek Kapusta
nr katalogowy: 63866
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Trudni klienci - klient krytykujący i gadatliwy
nr katalogowy: 29591
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-12
Kryteria oceny jakości obsługi imprez masowychv-vklasyfikacja i działania doskonalące
Joanna WOŹNIAK
nr katalogowy: 111453
10.15199/48.2017.12.5
jakość usług
logistyczna obsługa klienta
imprezy masowe
quality service
logistics customer service
mass events
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
ABC marketingu. Obsługa klienta
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 19244
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-3
Trudny klient w gastronomii
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 149482
gastronomia
obsługa konsumenta
trudny klient
reklamacje
gastronomy
consumer service
difficult customers
complaints
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Obsługa klienta – 10 najczęstszych błędów
nr katalogowy: 128989
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Obsługa klienta – 10 najczęstszych błędów
nr katalogowy: 128989
AUTO MOTO SERWIS 2018-TS-1
Biznes
nr katalogowy: 134263
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie
nr katalogowy: 56928
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-10
Ocena dostawców i obsługa klientów w MAN Star Trucks & Busses Sp. z o. o.
Magdalena Dąbrowska-Mitek
nr katalogowy: 3605
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-2
Profesjonalna obsługa klienta (2)
nr katalogowy: 124735
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Klient, który ma zastrzeżenia
nr katalogowy: 127886
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Profesjonalna obsługa klienta
P.K.
nr katalogowy: 44980
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-6
Znaczenie jakości w budowaniu pozytywnego wizerunku placówki zdrowotnej
Agnieszka BUKOWSKA-PIESTRZYŃSKA
Aleksandra FIJAŁKOWSKA
nr katalogowy: 27395
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Trudne sytuacje - jak reagować na zastrzeżenia klienta, np. "za wysoka cena..."
nr katalogowy: 62014
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-12
Normalizacja świadczenia usług przez centra kontaktu z klientem
Aleksander LOTKO
nr katalogowy: 40400
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Klient, który ma zastrzeżenia
nr katalogowy: 127886
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Jak skłonić klienta do zakupów?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 139355
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie (2)
Hanna Jodłowska
nr katalogowy: 24457
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-7
Standardowa etykieta logistyczna GS1 - dlaczego warto ją stosować
nr katalogowy: 100972
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
Przyjazny i dobrze wyszkolony personel to główne powody lojalności klientów wobec warsztatów samochodowych
nr katalogowy: 139806
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Trudni klienci - kiedy klient jest agresywny lub się niecierpliwi...
nr katalogowy: 27797
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
Przyjazny i dobrze wyszkolony personel to główne powody lojalności klientów wobec warsztatów samochodowych
nr katalogowy: 139806
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-4
Tajemniczy klient
nr katalogowy: 148162
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie (2)
nr katalogowy: 57903
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
BMS-G - Twój sprawdzony Partner
nr katalogowy: 124333
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
Gdy klient pojawia się z reklamacją
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 74654
OPAKOWANIE 2005-12
Targowe podsumowania
nr katalogowy: 11367
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-8
Kompleksowa obsługa klienta w laboratorium chemicznym. Implikacje systemowe, proceduralne i narzędziowe
Bożena Gajdzik
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 61503
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Trudne sytuacje
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 143099
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Triki Marketingowe
nr katalogowy: 70288
CHŁODNICTWO 2006-9
Krótkie doniesienia
nr katalogowy: 16074
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-2
Dobra i wszechstronna obsługa klienta, to priorytet firmy Promat
nr katalogowy: 132433
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Jak skłonić klienta do zakupów?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 139355
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2009-4
Naszym priorytetem jest obsługa klienta na najwyższym poziomie
nr katalogowy: 48113
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Fenomen słowa "polecam"
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 88780
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-5
Ochrona tajemnicy przedsiębiorstwa oraz innych informacji prawnie chronionych
Bogumił Sieczkowski
nr katalogowy: 139948
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-7
Trudni klienci Kiedy klient jest agresywny lub się niecierpliwi...
Credin Polska
nr katalogowy: 60695
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-7-8
Napiwki a podatki
nr katalogowy: 121411
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-5
An Improved Chaotic System-based 1D Logistic Map Applied to Gray Scale Images Encryption
Fairouz Belilita
Tewfik Bekkouche
Nourredine Amardjia
nr katalogowy: 137354
10.15199/48.2022.05.24
mapa logistyczna
szyfrowanie
układ chaotyczny.
Improved Logistic map (ILM)– extending range-confusion _diffusion- image encryption.
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-5
An Improved Chaotic System-based 1D Logistic Map Applied to Gray Scale Images Encryption
Fairouz Belilita
Tewfik Bekkouche
Nourredine Amardjia
nr katalogowy: 137354
10.15199/48.2022.05.24
mapa logistyczna
szyfrowanie
układ chaotyczny.
Improved Logistic map (ILM)– extending range-confusion _diffusion- image encryption.
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Obsługa klienta to sztuka
nr katalogowy: 43760
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-10
Ocena jakości oferty handlowej z perspektywy klienta indywidualnego
Paweł Dobski
nr katalogowy: 47492
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-8
Uśmiech nie gwarantuje sprzedaży
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 92636
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-2
Dobra i wszechstronna obsługa klienta, to priorytet firmy Promat
nr katalogowy: 132433
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-11
FILOZOFIA POJĘĆ TECHNICZNYCH (198)
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 146157
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-3
Profesjonalna obsługa klienta
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 104275
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-11
Dlaczego etykieta logistyczna GS1?
ANNA KOSMACZ-CHODOROWSKA
nr katalogowy: 39229
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-4
Narzędziownia menedżera Część 2: Strategia i marketing Odc. 10. Gdy pojawia się potrzeba nowych rozwiązań - Design Thinking (4)
nr katalogowy: 113039
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-9
Etykieta logistyczna GS1 nie zawsze doskonała
Piotr Frąckowiak
nr katalogowy: 122460
10.15199/65.2019.9.8
standardy GS1
etykieta logistyczna GS1
GS1-128
systemy automatycznego gromadzenia danych
ADC
GS1 standards
GS1 logistic label
GS1-128
automatic data collection systems
ADC
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2016-10
Zmiany w procesie obsługi reklamacji w hutach
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 101633
10.15199/24.2016.10.4
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-4
JAMIR frontem do klienta
Magdalena Borek-Daruk
nr katalogowy: 59067
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-5
Kłopotliwy gość
nr katalogowy: 120191
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-2
W grupie siła
nr katalogowy: 130317
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-7-8
Jakość w procesie świadczenia usług wewnętrznych
Andrzej KŁOSOWSKI
nr katalogowy: 92675
10.15199/46.20157-8.8
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-7
Standardy GS1 do usprawniania procesów magazynowych
Grzegorz Sokołowski
nr katalogowy: 92517
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-1
Mikrokontrolery PIC w zastosowaniach badawczych. Część 1. Podstawy
PAWEŁ BORKOWSKI
nr katalogowy: 57451
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-7
Producenci napojów optymalizują i standaryzują logistykę
Piotr Frąckowiak
nr katalogowy: 115039
10.15199/65.2018.7.4
standardy GS1
etykieta logistyczna GS1
zarządzanie magazynem
analiza procesowa
usprawnianie procesów
system automatycznego gromadzenia danych
ADC
producenci napojów
GS1 standards
GS1 logistic label
warehouse management
process analysis
process improvement
automatic data collection system
ADC
beverage producers
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2024-5
Nowa linia do obróbki zabezpieczającej w istniejącym budynku mieszczącym suwnicę Ulepszona obsługa klienta, zoptymalizowane procesy produkcyjne i lepsze wykorzystanie zasobów
Doris Schulz
nr katalogowy: 148645
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-11
Obsługa reklamacji
Katarzyna Szczepańska
nr katalogowy: 31567
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2008-7
Obsługa montażu budynków w aspekcie procesu on-line uzgadniania i wytyczania obiektów budowlanych
JERZY GAJDEK
nr katalogowy: 36556
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2008-2
Nowości
nr katalogowy: 34853
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
Kelner czy samoobsługa?
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 114527
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2012-9
Nowatorska konstrukcja rozdzielnicy SN - aspekty bezpieczeństwa
Aneta Szydłowska
nr katalogowy: 70446
AUTO MOTO SERWIS 2022-3
Procedury wymiany oleju w automatycznych skrzyniach biegów – jak skutecznie je realizować?
Mariusz Leśniewski
nr katalogowy: 137063
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2013-1
Nowa generacja sterowników swobodnie programowalnych SIMATIC S7-1500
nr katalogowy: 74800
DOZÓR TECHNICZNY 2021-5
Manipulatory przeładunkowe dla logistyki
nr katalogowy: 134076
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2015-10
Oszczędzaj energię zanim odleci
nr katalogowy: 94093
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-7-8
Nowe wyzwania w logistyce i przemyśle – jak może pomóc technologia?
nr katalogowy: 127514
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-7-8
Nowe wyzwania w logistyce i przemyśle – jak może pomóc technologia?
nr katalogowy: 127514
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-6
Od restrukturyzacji do certyfikacji SZJ
Damian Szymanek
nr katalogowy: 52389
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-1
Aluminiowe konstrukcje specjalne dla branży kolejowej
nr katalogowy: 118250
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-7
Przegląd norm
nr katalogowy: 15613
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
NURKOWSKI - katalog produktów
nr katalogowy: 130780
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-11
Ocena poziomu zadowolenia klienta przedsiębiorstwa hutniczego
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 80395
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-6
Norma ISO 10004/2012
Krystyna Cholewicka- Goździk
nr katalogowy: 77143
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-9
Podstawowe wyznaczniki jakości systemu obsługi klienta w przedsiębiorstwie hutniczym
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 38313
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-3-4
Śmieciowy tajfun
nr katalogowy: 74598
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-11
Ile kosztuje obsługa behapowska firmy
nr katalogowy: 21345
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-11
Poziom orientacji na klienta w organizacjach z województwa lubelskiego1)
Grzegorz Grela
nr katalogowy: 72367
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2006-3
Obsługa protokołu HART
nr katalogowy: 17268
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2013-5
WYDAWNICTWA
nr katalogowy: 76403
OPAKOWANIE 2006-12
Konferencja Prasowa w Banku Ochrony Środowiska BOŚ S. A.
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 22850
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2018-6
Analiza działań doskonalących w przedsiębiorstwie wytwarzającym łożyska stożkowe
Edyta KARDAS
nr katalogowy: 114504
10.15199/24.2018.6.3
doskonalenie
efektywność
łożyska
analiza
improvement
effectiveness
bearings
analysis
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-2
Metoda CSI w badaniu satysfakcji klienta indywidualnego usług ubezpieczeń majątkowych
Jarosław Wenancjusz PRZYBYTNIOWSKI
nr katalogowy: 118682
10.15199/46.2019.2.2
CSI
jakość usług
ubezpieczenia majątkowe
satysfakcja
CSI
quality of services
property insurance
satisfaction
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-10
Wizjonerskie studium projektowe maszyny papierniczej
nr katalogowy: 134055
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-12
Produkcja makaronu też bywa niebezpieczna
Jerzy Szewczyk
nr katalogowy: 401
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-10
Analiza poziomu spełnienia oczekiwań pacjentów
Robert KARASZEWSKI
Justyna PTASZYŃSKA
Kamila SKRZYPCZYŃSKA
nr katalogowy: 30885
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Satysfakcja i lojalność klienta w konkurencyjnym otoczeniu
Adam SKRZYPEK
nr katalogowy: 28044
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-7
Ciężki wypadek w mleczarni
Wojciech Dębski
nr katalogowy: 92311
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-7
Platforma sprzętowa dla systemów operacyjnych i aplikacji wbudowanych do zastosowań przemysłowych
LESZEK KSIĄŻEK
nr katalogowy: 61140
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-12
Obsługa reklamacji od strony zakładu
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 129670
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-5
Ochrona tajemnicy przedsiębiorstwa oraz innych informacji prawnie chronionych
Bogumił Sieczkowski
nr katalogowy: 139948
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-9
Czynniki determinujące satysfakcję klienta wewnętrznego
Katarzyna Siemońska
nr katalogowy: 86467
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-7
Czynniki kształtujące satysfakcję klienta urzędu gminy - studium przypadku
Magdalena DUDEK
Mariusz GIEMZA
nr katalogowy: 108409
10.15199/48.2017.7.3
satysfakcja klienta
urząd gminy
customer satisfaction
commune office
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-1
Satysfakcja klienta w polskich organizacjach zarządzanych przez jakość
Mariusz GIEMZA
nr katalogowy: 32716
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-5
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 67367
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2005-9
Obsługa geodezyjna Metra Warszawskiego jako przykład kompleksowej obsługi geodezyjnej inwestycji w zmiennych warunkach ekonomicznych
Janusz Wernik
nr katalogowy: 12300
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-5
Lepsza obsługa klientów
nr katalogowy: 143344
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Zgodnie z oczekiwaniami
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 108487
bezpieczeństwo żywności
reklamacja
działania korygujące
satysfakcja klienta
niezgodność.
food safety
complaint
corrective actions
customer satisfaction
non-compliance.
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2011-11
Obsługa stacji redukcyjno-pomiarowych gazu ziemnego
Maciej Witek
nr katalogowy: 63660
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-9
Zapobieganie awariom urządzeń rozdzielczych SN poprzez nieinwazyjne pomiary wyładowań niezupełnych
Grzegorz Zyśko
Sylwester Ludwig
Krzysztof Sitkiewicz
Marek Krupa
nr katalogowy: 53957
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
Doskonałe do każdej profesjonalnej kuchni
nr katalogowy: 66295
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Trudne sytuacje
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 143099
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-10
Satysfakcja i lojalność klientów
Krystyna LISIECKA
Agnieszka KAŃKA
nr katalogowy: 94140
10.15199/46.2015.10.4
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2015-9
Automatyczna weryfikacja klienta bankowego w oparciu o multimodalne technologie biometryczne
Andrzej Czyżewski
Piotr Hoffmann
Georgis Bogdanis
nr katalogowy: 93951
10.15199/13.2015.9.8
OPAKOWANIE 2005-8-2
Ferag Polska - maszyny optymalnie dostosowane do potrzeb klienta
nr katalogowy: 11399
OPAKOWANIE 2012-10
Magnes na klienta
JANUSZ KUZIOŁA
nr katalogowy: 71917
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Sztuka ekspedycji
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 82357
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-5
Ishida wspiera procesy ważenia i kontroli jakości
nr katalogowy: 126097
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-12
KOSZMAR TYCZENIOWY, czyli o tym jak wszyscy wykonali poprawnie swoją robotę, a geodeta został z gorącym kartoflem
Przemysław Zalewski
nr katalogowy: 140964
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-10
ISO/TS 10004:2010(E) Quality management - Customer satisfaction - Guidelines for monitoring and measuring, czyli wytyczne do monitorowania i pomiaru satysfakcji klienta
Olaf Henrykowski
nr katalogowy: 71537
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-11
Monitorowanie percepcji klienta
Antoni Kleniewski
nr katalogowy: 11579
DOZÓR TECHNICZNY 2015-1
Dozór podnosnika to byc albo nie byc warsztatu samochodowego
Łukasz Klekowski
nr katalogowy: 89803
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Nagrody dla Transgourmet Polska
nr katalogowy: 127633
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-2
Analiza i ocena wybranych aspektów satysfakcji klienta na przykładzie usług hotelarskich
Marcin JAKUBIEC
Monika MIKA
nr katalogowy: 96842
10.15199/47.2016.2.4
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Inteligentna technologia
nr katalogowy: 31189
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2008-5
Industrial Ethernet w STEP 7
Rafał Bień
nr katalogowy: 38708
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Obsługa konsumenta
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 38485
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-12
Edukacja
nr katalogowy: 64411
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
Glimek. Jakość obsługi a wyrobiona marka produktu
Jacek SZCZEPANIAK
nr katalogowy: 5050
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-9
Tego klienta nie obsługujemy - czyli jak poradzić sobie z najtrudniejszymi przypadkami
nr katalogowy: 109065
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-1
Obsługa sprzedaży i logistyki - potencjał i wyzwanie
Adam Steć
nr katalogowy: 32307
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-12
Targi Eurotool 2007 Użytkowanie i obsługa urządzeń technicznych
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 32015
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-20
SYGNAŁY O TECHNICE - Nauka Innowacje
nr katalogowy: 38433
OPAKOWANIE 2016-1
Amerplast uruchomił nowoczesną maszynę flekso
nr katalogowy: 96369
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-3
Pojemność magazynowa dostępna dla handlu towarami rolnymi w UE, w aspekcie rynku ziarna zbóż oraz nasion roślin oleistych i białkowych
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 114126
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Informatyka w piekarni i cukierni
MACIEJ LATAWIEC
nr katalogowy: 33733
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-10
Skutki czyszczenia maszyny w ruchu
Jerzy Szewczyk
nr katalogowy: 30537
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
U Pana Cogito
Jerzy Magner
nr katalogowy: 37911
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-10
Wizjonerskie studium projektowe maszyny papierniczej
nr katalogowy: 134055
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-12
Degustacja w sklepie z pieczywem
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 80926
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-7
Odmładzanie odsiewacza
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 45162
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-9
Zarządzanie relacjami z klientem
Krystyna Cholewicka- Goździk
nr katalogowy: 79033
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2016-11
Niezawodność systemu elektroenergetycznego w ujęciu regulacji jakościowej
Paweł SOWA
Janusz KURPAS
nr katalogowy: 102010
10.15199/48.2016.11.68
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-10
Pomiar jakości usług w organizacji zorientowanej na klienta - zastosowanie metody SERVQUAL
Marta DUDEK-BURLIKOWSKA
nr katalogowy: 123125
10.15199/46.2019.10.3
organizacja
orientacja na klienta
SERVQUAL
organisation
customer orientation
SERVQUAL
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-3
Jak szybko usprawnić proces sprzedażowy
nr katalogowy: 138024
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-11
Servqual w ocenie satysfakcji klienta w administracji podatkowej
Henryka PIEKARSKA
Tomasz PAPAJ
nr katalogowy: 48732
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Na telefon
Joanna Sadlok-Lonc
nr katalogowy: 39499
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-7
Bezpieczne obrabiarki do drewna
nr katalogowy: 36826
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Zapraszamy na EXPO SWEET 2022
nr katalogowy: 133287
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-10
Najnowocześniejszy Powiatowy Ośrodek Dokumentacji Geodezyjnej i Kartograficznej w kraju
Katarzyna Wozińska-Gracz
nr katalogowy: 133770
CHŁODNICTWO 2023-2
Zastosowanie agregatów z naturalnym czynnikiem chłodniczym
nr katalogowy: 142840
ELEKTROINSTALATOR 2022-11
PUSH-X: NOWE PODEJŚCIE DO BEZNARZĘDZIOWEGO ŁĄCZENIA PRZEWODÓW
nr katalogowy: 140676
ELEKTROINSTALATOR 2022-11
PUSH-X: NOWE PODEJŚCIE DO BEZNARZĘDZIOWEGO ŁĄCZENIA PRZEWODÓW
nr katalogowy: 140676
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Pojęcie satysfakcji klienta
Lech NIEŻURAWSKI
Justyna WITKOWSKA
nr katalogowy: 28048
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Oświetlenie tworzy klimat
nr katalogowy: 36581
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-3
Blueprinting
Lech NIEŻURAWSKI
Bożena PAWŁOWSKA
nr katalogowy: 24943
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-3
Jak szybko usprawnić proces sprzedażowy
nr katalogowy: 138024
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Technolog, doradca klienta firmy LIBRA Marek Pasemko (1964-2018)
nr katalogowy: 123016
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Technolog, doradca klienta firmy LIBRA Marek Pasemko (1964-2018)
nr katalogowy: 123015
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-2
Nowa kultura obsługi klienta w przedsiębiorstwie produkcyjnym
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 32957
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-1
Satysfakcja klienta w polskich organizacjach w świetle badań ankietowych
Mariusz GIEMZA
nr katalogowy: 23275
MATERIAŁY BUDOWLANE 2013-11
Barwienie betonu
Bartłomiej Walczak
nr katalogowy: 80757
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Rozpoznanie i zaspokojenie wymagań klienta z wykorzystaniem modelu Kano
Małgorzata WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 43964
AUTO MOTO SERWIS 2024-1
Nasza klasa* – cz. 1 Diagnostyka klienta
Wojciech Sobieraj
nr katalogowy: 147288
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2018-9
Świeże i czyste powietrze w pomieszczeniach
Jacek Kidoń
nr katalogowy: 116028
-
nr katalogowy:
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-12
Poczuj z nami globalną geodezję
Agnieszka Cienciała
Monika Balawejder
nr katalogowy: 134882
AUTO MOTO SERWIS 2022-4
FINAŁ XXIII OLIMPIADY TECHNIKI SAMOCHODOWEJ
nr katalogowy: 137508
OPAKOWANIE 2024-8
Ishida czuwa nad bezpieczeństwem serów pleśniowych marki Turek
nr katalogowy: 150227
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-8
Nieprawidłowa obsługa taśmociągu
Elżbieta Bożejewicz
nr katalogowy: 61487
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-2
Mikrokontrolery PIC w zastosowaniach badawczych. Część 2. Obsługa portów wejścia-wyjścia
PAWEŁ BORKOWSKI
nr katalogowy: 58289
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-1
Aspekty jakościowe standardów obsługi klienta jako indywidualnego użytkownika instalacji elektrycznej i odbiorcy energii elektrycznej
Bogusław WĘGRZYN
nr katalogowy: 32345
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Satysfakcja klienta w przedsiębiorstwach przemysłu spożywczego
BOŻENA PAWŁOWSKA
ANNA STRYCHALSKA-RUDZEWICZ
nr katalogowy: 30679
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Show baking przyciąga klienta
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 38990
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-11
Na bieżąco...
nr katalogowy: 72576
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-4
Magazyn energii dopasowany do rynku
Błażej Fidrocki
nr katalogowy: 142763
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Modernizacja ceramicznego pieca piekarskiego - obowiązujące przepisy i wymagania
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 25203
CHŁODNICTWO 2019-5
Profesjonalne rozwiązania dla twojej chłodni i zaplecza kuchennego – modułowy system SP-KL od AiFO Group
Dominik Budny
nr katalogowy: 123142
-
nr katalogowy:
-
nr katalogowy:
AUTO MOTO SERWIS 2019-5
Nowości
nr katalogowy: 135755
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-10
Metoda Servqual w badaniach satysfakcji klientów usług ubezpieczeniowych
Justyna WITKOWSKA
nr katalogowy: 30881
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Trudni klienci - kiedy klient sam nie wie czego chce...
nr katalogowy: 25622
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
KOMA to jakość
nr katalogowy: 90796
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-6
Klient administracji publicznej i jego wymagania
Anna Sierpińska
nr katalogowy: 84662
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-7-8
Orientacja na klienta zewnętrznego w procesie kształtowania jakości funkcjonowania organizacji
Wiesław Łukasiński
nr katalogowy: 85637
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Opakowanie produktu spożywczego a wartość dla producenta
Joanna Kuzincow
Wiktor Woytowicz
nr katalogowy: 93124
10.15199/65.2015.8.8
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
SYSTEMY INFORMATYCZNE WSPOMAGAJĄCE ZARZĄDZANIE PRZEDSIĘBIORSTWEM DZIAŁAJĄCYM NA RYNKU PIECÓW I MASZYN DLA CUKIERNICTWA I PIEKARSTWA
nr katalogowy: 24459
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-3
Najbardziej aktualna oferta szkoleniowa
nr katalogowy: 34086
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-5
Europain - ciekawe maszyny i urządzenia
nr katalogowy: 67468
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2013-1
TIA Portal V12 - nowa wersja środowiska projektowego
nr katalogowy: 74801
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU 2016-2
SMART WIRING - UPROSZCZONE OKABLOWANIE W SZAFIE STERUJĄCEJ
nr katalogowy: 98601
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH