Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-3
Jak szybko usprawnić proces sprzedażowy
nr katalogowy: 138024
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-3
Jak szybko usprawnić proces sprzedażowy
nr katalogowy: 138024
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-2
Zarządzanie procesem logistycznej obsługi klienta
Monika Jedynak
nr katalogowy: 57419
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Analiza strategiczna procesu obsługi klienta - podejście korelacyjne
Roma MARCZEWSKA-KUŹMA
Jagoda OSTROWSKA
nr katalogowy: 116066
10.15199/48.2018.9.24
analiza strategiczna
proces obsługi klienta
strategic analysis
customer service process
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-9
Podstawowe wyznaczniki jakości systemu obsługi klienta w przedsiębiorstwie hutniczym
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 38313
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-9
Jakościowe dylematy konsumenta w sprzedaży detalicznej mięsa i jego przetworów
Adam Olszewski
nr katalogowy: 122551
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-2
Nowa kultura obsługi klienta w przedsiębiorstwie produkcyjnym
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 32957
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
Glimek. Jakość obsługi a wyrobiona marka produktu
Jacek SZCZEPANIAK
nr katalogowy: 5050
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-1
Aspekty jakościowe standardów obsługi klienta jako indywidualnego użytkownika instalacji elektrycznej i odbiorcy energii elektrycznej
Bogusław WĘGRZYN
nr katalogowy: 32345
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-2
Analiza i ocena jakości obsługi klienta
Marcin Jakubiec
nr katalogowy: 82390
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-10
Zarządzanie jakością i ryzykiem w procesie obsługi klienta
Roma MARCZEWSKA-KUŹMA
nr katalogowy: 110197
10.15199/48.2017.10.2
zarządzanie jakością
zarządzanie ryzykiem
proces obsługi klienta
quality management
risk management
customer service process
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-6
Jakość obsługi klienta w banku
Magdalena Cichoń
nr katalogowy: 11497
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
Trudni klienci. Kiedy klient sam nie wie, czego chce...
nr katalogowy: 59335
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-10
Rozwiązania zarządcze poprawiające jakość obsługi w Jednostkach Samorządu Terytorialnego
Rafał DREWNIAK
Robert KARASZEWSKI
Monika KLEMKE-PITEK
nr katalogowy: 110198
10.15199/48.2017.10.3
zarządzanie jakością
satysfakcja
administracja
JST
quality management
satisfaction
administration
Territorial Self-Government Units
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Profesjonalna obsługa klienta
P.K.
nr katalogowy: 44980
AUTO MOTO SERWIS 2024-1
Nasza klasa* – cz. 1 Diagnostyka klienta
Wojciech Sobieraj
nr katalogowy: 147288
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-7-8
Z kraju z zagranicy
nr katalogowy: 53762
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-8
Kompleksowa obsługa klienta w laboratorium chemicznym. Implikacje systemowe, proceduralne i narzędziowe
Bożena Gajdzik
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 61503
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie
nr katalogowy: 23772
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
Miarą możliwości każdej organizacji jest jej najsłabsze ogniwo!
Jan Kowalski
nr katalogowy: 80100
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Trudni klienci - klient krytykujący i gadatliwy
nr katalogowy: 29591
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-11
Na bieżąco...
nr katalogowy: 72576
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-2
Zarządzanie wiedzą w obsłudze klienta - wyniki badań
Adam Skrzypek
nr katalogowy: 89445
10.15199/46.2015.2.2
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-5
Wiadomości firmowe
nr katalogowy: 12998
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2011-2
Punkty obsługi
nr katalogowy: 58244
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-6
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w procesie sprzedaży, aby odbywał się z zakładaną jakością (cz. 5)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 148921
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-3
Trudny klient w gastronomii
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 149482
gastronomia
obsługa konsumenta
trudny klient
reklamacje
gastronomy
consumer service
difficult customers
complaints
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-9
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w sklepie, aby proces sprzedaży odbywał się sprawnie (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 144841
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Trudni klienci - kiedy klient sam nie wie czego chce...
nr katalogowy: 25622
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-4
Tajemniczy klient
nr katalogowy: 148162
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2004-3
Krótko o wszystkim
nr katalogowy: 2242
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-2
Analiza i ocena wybranych aspektów satysfakcji klienta na przykładzie usług hotelarskich
Marcin JAKUBIEC
Monika MIKA
nr katalogowy: 96842
10.15199/47.2016.2.4
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Obsługa klienta – 10 najczęstszych błędów
nr katalogowy: 128989
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-11
Obsługa klienta – 10 najczęstszych błędów
nr katalogowy: 128989
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-1
Technologiczna rewolucja w gastro
nr katalogowy: 147592
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-5
Wybrane komponenty systemu obsługi klienta na przykładzie rynku artykułów przemysłowych
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 44345
AUTO MOTO SERWIS 2024-1
Usterka czy cecha? – cz. 1
nr katalogowy: 147287
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-2
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie
nr katalogowy: 56928
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Klient, który ma zastrzeżenia
nr katalogowy: 127886
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-6
Klient administracji publicznej i jego wymagania
Anna Sierpińska
nr katalogowy: 84662
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-7
Sprzedaż bezpośrednia
Jan Kowalski
nr katalogowy: 77296
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-6
Walidacja maszyn przez wirtualne uruchamianie
Bill Davies
nr katalogowy: 126844
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Trudne sytuacje - jak reagować na zastrzeżenia klienta, np. "za wysoka cena..."
nr katalogowy: 62014
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Profesjonalna obsługa klienta
nr katalogowy: 124330
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-12
Kryteria oceny jakości obsługi imprez masowychv-vklasyfikacja i działania doskonalące
Joanna WOŹNIAK
nr katalogowy: 111453
10.15199/48.2017.12.5
jakość usług
logistyczna obsługa klienta
imprezy masowe
quality service
logistics customer service
mass events
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-6
Kulisy pracy działu Selgros HoReCa
nr katalogowy: 106248
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-23
Zarządzanie czystością
Andrzej Smółko
nr katalogowy: 63718
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
OPAKOWANIE 2018-10
Jubileusz 10-lecia MOSCA Direct Poland Sp. z o.o.
nr katalogowy: 116762
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Klient, który ma zastrzeżenia
nr katalogowy: 127886
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-1
Jakość usługi z perspektywy klienta
Marzena Baryluk
Beata Cytowska
Stefania Goździk
nr katalogowy: 56975
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2021-1-2
Systemy informatyczne obsługi i rozliczania klientów w świetle potrzeb OSD gazu ziemnego
Weronika Grądalska
Marcin Górecki
Maciej Chaczykowski
nr katalogowy: 130527
10.15199/17.2021.1-2.1
Operator systemu dystrybucyjnego gazu
System informacji o kliencie
Zarządzanie relacjami z klientem
OSD
systemy CIS
systemy CRM
Natural gas distribution system operator
Customer information system
Customer relationship management
DSO
CIS
CRM
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-9
Czynniki determinujące satysfakcję klienta wewnętrznego
Katarzyna Siemońska
nr katalogowy: 86467
OPAKOWANIE 2020-2
Zaawansowana technologia znakowania
nr katalogowy: 125152
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Pojemnik do zdalnej sprzedaży i obsługi klienta
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 130778
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-3
Pojemnik do zdalnej sprzedaży i obsługi klienta
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 130778
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-3
Profesjonalna obsługa klienta
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 104275
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-7-8
Jakość w procesie świadczenia usług wewnętrznych
Andrzej KŁOSOWSKI
nr katalogowy: 92675
10.15199/46.20157-8.8
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-11
Dziesięć najczęściej popełnianych błędów podczas obsługi klientów
nr katalogowy: 63534
AUTO MOTO SERWIS 2019-5
Powroty klientów
nr katalogowy: 135758
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-5
Seminarium Mondi "Od włókna do tektury"
nr katalogowy: 84546
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2013-2
Wideowizja czy wizualizacja?
Marcin Pietrzyk
nr katalogowy: 77023
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-9
Zarządzanie relacjami z klientem
Krystyna Cholewicka- Goździk
nr katalogowy: 79033
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
Gdy klient pojawia się z reklamacją
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 74654
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
Tajemniczy Klient odwiedza piekarnię
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 85187
OPAKOWANIE 2022-6
Integracja procesów z ePS Corrugated Business System
nr katalogowy: 138054
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2009-10
Ocena funkcjonowania systemu obsługi klientów w Polsce
Mirosław Dobrut
Artur Bieliński
Mariusz Dymkowski
nr katalogowy: 47160
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-8
Jak zatrzymać proces odchodzenia klientów ze sklepu internetowego?
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 150088
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-12
Właściwy wybór papieru gwarancją jakości nadruku
nr katalogowy: 111277
CHŁODNICTWO 2019-5
Honeywell zwiększa swoją obecność w Katowicach
nr katalogowy: 123149
AUTO MOTO SERWIS 2020-TS-1
Diagnostyka maszyn rolniczych i budowlanych (OHW) z użyciem testera KTS Truck
Tomasz Zawalski
nr katalogowy: 133842
CHŁODNICTWO 2021-4
Jak powstają wysokojakościowe rozwiązania izolacyjne?
nr katalogowy: 133120
AUTO MOTO SERWIS 2019-4
Bardziej eko?
Artur Błażej
nr katalogowy: 135734
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
Trudni klienci. Kiedy klient krzyczy...
nr katalogowy: 58713
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Trudni klienci - kiedy klient nie wie, czego chce...
nr katalogowy: 125813
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Komunikacyjny savoir-vivre – kontynuacje
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 139848
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-12
Renesans piekarni rzemieślniczych
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 146303
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-12
Komponenty procesu reklamacyjnego na przykładzie przedsiębiorstw hutniczych
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 111452
10.15199/48.2017.12.4
reklamacja
wyroby hutnicze
przedsiębiorstwo hutnicze
complaint
steel products
steel company
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-8
Podstawy technologiczne czyszczenia wyrobów skórzanych
MIROSŁAW BRYCH
nr katalogowy: 115478
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Jak skłonić klienta do zakupów?
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 139355
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-23
Głos wszystko powie
nr katalogowy: 80524
AUTO MOTO SERWIS 2019-TS-1
Wklejamy szyby
Jarosław Gajewski
nr katalogowy: 133800
AUTO MOTO SERWIS 2019-3
Klimatyzacja – czyli jaki mamy czynnik chłodniczy?
Ryszard Polit
nr katalogowy: 135706
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Komunikacyjny savoir-vivre – kontynuacje
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 136597
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-7
Trudni klienci Kiedy klient jest agresywny lub się niecierpliwi...
Credin Polska
nr katalogowy: 60695
AUTO MOTO SERWIS 2019-5
Najważniejsza jest jakość szkoleń, którą gwarantujemy i ich część praktyczna – Artur Kornaś, kierownik działu technicznego Bosch Automotive Aftermarket
nr katalogowy: 135774
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-1
Krajalnica premium 613P praktycznie za darmo
nr katalogowy: 147587
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-24
Troski gazowników
Henryk Piekut
nr katalogowy: 48499
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2012-10
System przelotowego śrutowania dostosowany do potrzeb i możliwości przestrzennych
nr katalogowy: 71781
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
Computer Integrated Manufacturing - integracja wewnętrznej logistyki to sposób na obniżenie kosztów
nr katalogowy: 71366
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-12
Outsourcing obsługi infrastruktury technicznej w chemicznych laboratoriach badawczych
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 140994
10.15199/62.2022.12.1
outsourcing
infrastruktura techniczna
chemiczne laboratoria badawcze
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-12
Outsourcing obsługi infrastruktury technicznej w chemicznych laboratoriach badawczych
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 140994
10.15199/62.2022.12.1
outsourcing
infrastruktura techniczna
chemiczne laboratoria badawcze
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-12
Outsourcing obsługi infrastruktury technicznej w chemicznych laboratoriach badawczych
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 140994
10.15199/62.2022.12.1
outsourcing
infrastruktura techniczna
chemiczne laboratoria badawcze
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-12
Outsourcing obsługi infrastruktury technicznej w chemicznych laboratoriach badawczych
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 140994
10.15199/62.2022.12.1
outsourcing
infrastruktura techniczna
chemiczne laboratoria badawcze
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-1
Rola jakości obsługi klienta w kształtowaniu lojalności nabywców
Agnieszka Izabela Baruk
nr katalogowy: 73778
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1994-6
Informatyzacja Petrochemii Płock SA
LECH BARSZCZEWSKI
nr katalogowy: 43141
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-2-3
Modele oceny jakości usługi
Agnieszka Olesiak
nr katalogowy: 49555
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-8
Uśmiech nie gwarantuje sprzedaży
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 92636
AUTO MOTO SERWIS 2018-TS-1
Za gorąco
nr katalogowy: 134253
AUTO MOTO SERWIS 2019-5
Powroty klientów
nr katalogowy: 135758
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-3
ENTER - i już "u źródła pochodzenia"
nr katalogowy: 83577
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-3
ENTER - i już "u źródła pochodzenia"
nr katalogowy: 83135
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-8
Badanie zadowolenia klienta z wykorzystaniem metody Servqual na przykładzie dziekanatu uczelni wyższej
Anna MAZUR
Marianna KOPEĆ
Aleksandra SOBAŃSKA
Dominika SZREJTER
nr katalogowy: 108622
10.15199/48.2017.8.6
jakość
jakość kształcenia
zadowolenie klienta
metoda Servqual
quality
quality of education
customer satisfaction
Servqual method
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-3
Podejście procesowe w zarządzaniu jakością na przykładzie KONIMPEX Sp. z o.o.
Agnieszka MICHALAK
nr katalogowy: 24952
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-4
Środki transportu w przemyśle mięsnym
Joanna Kulikowska
nr katalogowy: 131405
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2017-5
Łączniki napowietrzne SN z telesterowaniem, automatyką i pomiarami a wskaźniki niezawodności zasilania
Stanisław Kiszło
nr katalogowy: 105529
10.15199/74.2017.5.13
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-12
Identyfikacja luk doskonałości w obsłudze klientów organizacji non profit (na przykładzie biblioteki)
Agnieszka BUKOWSKA-PIESTRZYŃSKA
Magdalena NERKA
nr katalogowy: 48747
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
Rekrutujemy ekspedientki
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 90805
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
Sprzedaż zza lady, czy samoobsługa?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 90360
AUTO MOTO SERWIS 2021-4
Elektroniczna książka serwisowa – krok po kroku (cz. 3) – Grupa Volkswagen
Ryszard Polit
nr katalogowy: 134498
AUTO MOTO SERWIS 2019-TS-1
Wklejamy szyby
Jarosław Gajewski
nr katalogowy: 133800
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-12
Outsourcing obsługi infrastruktury technicznej w chemicznych laboratoriach badawczych
Andrzej Wyciślik
nr katalogowy: 140994
10.15199/62.2022.12.1
outsourcing
infrastruktura techniczna
chemiczne laboratoria badawcze
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-12
Przydatność oceny alweograficznej do kontroli procesu komponowania mąki końcowej
DANUTA ABRAMCZYK
nr katalogowy: 31902
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-8
Główne elementy systemów jakości kształcenia w uczelni wyższej
Magdalena MIECZNIKOWSKA
Jan BAGIŃSKI
nr katalogowy: 29392
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-5
Zastosowanie analizy częstotliwościowej sygnału EEG w interfejsach mózg-komputer
Marcin KOŁODZIEJ
Remigiusz RAK
nr katalogowy: 34981
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2009-5
Rozwój protokołów MLP i ELP dla obsługi wzbogaconych usług alarmowych
Wojciech MICHALSKI
nr katalogowy: 44676
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-7
Czynniki kształtujące satysfakcję klienta urzędu gminy - studium przypadku
Magdalena DUDEK
Mariusz GIEMZA
nr katalogowy: 108409
10.15199/48.2017.7.3
satysfakcja klienta
urząd gminy
customer satisfaction
commune office
OPAKOWANIE 2015-5
PRODUCENCI OPAKOWAŃ Z TWORZYW SZTUCZNYCH ORAZ DOSTAWCY MATERIAŁÓW I URZĄDZEŃ DO PRODUKCJI OPAKOWAŃ Z TWORZYW SZTUCZNYCH
nr katalogowy: 91349
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2012-9
Nowatorska konstrukcja rozdzielnicy SN - aspekty bezpieczeństwa
Aneta Szydłowska
nr katalogowy: 70446
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-11
Metoda Six Sigma w procesie obsługi klienta
Piotr GAŁA
nr katalogowy: 72371
AUTO MOTO SERWIS 2023-5
Z najnowszej historii motoryzacji Nissan Leaf ZE0 cz. 3
Wojciech Sobieraj
nr katalogowy: 143563
OPAKOWANIE 2023-10
Schubert Pickerline w amerykańskiej stolicy słodyczy
nr katalogowy: 145611
OPAKOWANIE 2015-3
Jak rozmawiać z drukarnią o bezpiecznym druku?
nr katalogowy: 90332
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-10
Analityczna metoda opisująca działanie układów arbitrażu z rotacją priorytetów
Krzysztof Taborek
nr katalogowy: 71956
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-11
Pierwsze na świecie połączenie drukarki cyfrowej CMYK z tekturnicą – z BHS Corrugated jest to możliwe!
nr katalogowy: 134696
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-3
Determinanty określające zakres procesu oraz kwalifikowanie działań do procesów
Halina POMYKAŁA
nr katalogowy: 82904
OPAKOWANIE 2023-1
Styropianowe wypełnienia do opakowań – Nordterm i maszyny z oferty Amagraf
nr katalogowy: 141683
OPAKOWANIE 2023-1
Styropianowe wypełnienia do opakowań – Nordterm i maszyny z oferty Amagraf
nr katalogowy: 141683
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2018-9
Zdalny wskaźnik przepływu prądu zwarcia w sieci SN z komunikacją do systemu SCADA - rozwiązanie WAGO do redukcji współczynników SAIDI/SAIFI
Adrian Dałek
nr katalogowy: 115790
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-4
Pierwsza edycja Akademii Paradyż
Krystyna Wiśniewska
nr katalogowy: 117532
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2018-6
FDIR - system odbudowy zasilania w sieciach dystrybucyjnych SN
Krzysztof Kalusiński
nr katalogowy: 114251
OPAKOWANIE 2014-6
Jak rozmawiać z drukarnią o bezpiecznym druku?
MARCIN WEKSLER
nr katalogowy: 85052
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Zarządzanie firmą ...czyli o motywowaniu i wykorzystaniu potencjału pracowników (cz. I)
Marta Truskolawska
nr katalogowy: 70291
AUTO MOTO SERWIS 2022-6
Z życia branży
nr katalogowy: 138701
OPAKOWANIE 2023-1
Styropianowe wypełnienia do opakowań – Nordterm i maszyny z oferty Amagraf
nr katalogowy: 141683
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2014-3
Budowanie wartości wyrobu w oparciu o design
Magdalena Kochanowska
nr katalogowy: 86327
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-5
Dla pracujących przy komputerze Düsseldorf A+A
Zbigniew Jóźwiak
nr katalogowy: 51837
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2016-4
WYDAWNICTWA
nr katalogowy: 97791
OPAKOWANIE 2022-6
Integracja procesów z ePS Corrugated Business System
nr katalogowy: 138054
OPAKOWANIE 2014-5
PRODUCENCI OPAKOWAŃ Z TWORZYW SZTUCZNYCH ORAZ DOSTAWCY MATERIAŁÓW I URZĄDZEŃ DO PRODUKCJI OPAKOWAŃ Z TWORZYW SZTUCZNYCH
nr katalogowy: 84327
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-4
Jakość usług przewozowych
Radosław Wolniak
nr katalogowy: 83452
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-3
Nowoczesne rozwiązania w nawijakach maszyn tissue
Mariusz Reczulski
nr katalogowy: 131087
OPAKOWANIE 2021-7
Czas na nowe rozwiązania
nr katalogowy: 132591
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2023-1
Ciekawe dzieje hutnictwa w Polsce
Bronisław Hynowski
nr katalogowy: 142577
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-11
Sercem piekarni jest piec
nr katalogowy: 116903
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-1
Wykaz ważniejszych artykułów opublikowanych w 2013 roku
nr katalogowy: 81995
OPAKOWANIE 2014-10
Open the Future, czyli konferencja Smurfit Kappa
TOMASZ KRAWCZAK
nr katalogowy: 87381
OPAKOWANIE 2013-4
PRODUCENCI OPAKOWAŃ Z TWORZYW SZTUCZNYCH ORAZ DOSTAWCY MATERIAŁÓW I URZĄDZEŃ DO PRODUKCJI OPAKOWAŃ Z TWORZYW SZTUCZNYCH
nr katalogowy: 76091
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2016-3
Automatyka FDIR w systemie dyspozytorskim WindEx – przykład wdrożenia dla krajowego Operatora Sieci Dystrybucyjnej
Krzysztof Kalusiński
nr katalogowy: 97214
10.15199/74.2016.3.8
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-3
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w procesie sprzedaży, aby odbywał się z zakładaną jakością (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 147659
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
Adaptacja zawodowa i coaching
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 128016
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-2
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w procesie sprzedaży, aby odbywał się z zakładaną jakością (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 147188
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-9
Najcenniejszy kapitał
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 86445
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-10
Angielski dla behapowców - lekcja 106
nr katalogowy: 116191
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2010-5
Biuletyn Instytutu Metali Nieżelaznych
nr katalogowy: 52012
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-4
NAJNOWSZE ROZWIĄZANIA automatyki przemysłowej w przetwórstwie mleka
nr katalogowy: 119829
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-8
Przyłączanie do sieci rozproszonych źródeł energii
Dariusz Gepchard
nr katalogowy: 53286
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2016-10
Zmiany w procesie obsługi reklamacji w hutach
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 101633
10.15199/24.2016.10.4
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-1
Pomiar satysfakcji w warunkach rozdzielenia funkcji płatnika i klienta na przykładzie jednostek ochrony zdrowia
Barbara Łopyta
Krzysztof Blachowski
nr katalogowy: 73779
OPAKOWANIE 2013-6
Przegląd metod badania odporności na ścieranie materiałów opakowaniowych
MARTA GAJADHUR
MARLENA WYSOKIŃSKA
nr katalogowy: 77409
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
Porcjowanie ciasta formą sztuki
nr katalogowy: 118408
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-9
Efektywność przeglądów kierownictwa w systemie zarządzania jakością
Danuta Tr ybuch
nr katalogowy: 70497
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-11
CO NOWEGO W KLUBIE POSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 80398
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-10
Ewaluacja wdrażania modelu CAF
Paweł Grzesiak
Radosław Kapłan
Bartosz Soliński
nr katalogowy: 62931
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-12
Mam wyniki badań środowiska pracy – i co dalej?
Małgorzata Majka
nr katalogowy: 151819
OPAKOWANIE 2016-1
Schubert rozkwita w Turcji
nr katalogowy: 96373
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-3
Komunikacyjny savoir-vivre – kontynuacje
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 136597
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-7
Zaawansowany system nadzoru atmosfery roboczej w urządzeniu do oznaczania redukcyjności rud żelaza
Sebastian Ryciak
Łukasz Grotkowski
Rafał Kiełczewski
nr katalogowy: 91949
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-1-2
Determinanty jakości
nr katalogowy: 124874
gastronomia
jakość usług
czynniki determinujące jakość
food service
quality of service
factors determining the quality
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-10
Zadowolenie klientów zależy od niezawodności procesów obróbki
Patrick de Vos
nr katalogowy: 123086
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-5
An efficient biometrics-based authentication scheme for telecare medicine information systems
Zuowen Tan
nr katalogowy: 76799
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2013-1
Rynek płytek ceramicznych w 2012 r. w ocenie producentów i importerów
nr katalogowy: 75625
AUTO MOTO SERWIS 2019-4
Bardziej eko?
Artur Błażej
nr katalogowy: 135734
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1990-11
Z ŻYCIA NASZYCH ZAKŁADÓW PRZEMYSŁOWYCH
nr katalogowy: 107541
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-5
Wartość przemiałowa i efektywność przemiału pszenicy
ROMAN JURGA
nr katalogowy: 44465
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-9
WinCoS.r2 - Automatyczne systemy dostosowane dla piekarni
nr katalogowy: 47008
OPAKOWANIE 2023-1
Omega Allpro 90 w Colours Factory
nr katalogowy: 141681
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2019-7
WALIDACJA POLITYK RUTINGU NA POTRZEBY ZINTEGROWANEGO SYSTEMU OBSŁUGI TRASOWANIA W SIECIACH STEROWANYCH PROGRAMOWO (SDNROUTE)
Piotr Jaglarz
Grzegorz Rzym
Piotr Boryło
Piotr Chołda
Piotr Jurkiewicz
nr katalogowy: 121114
10.15199/59.2019.7.8
jakość obsługi w sieci
optymalizacja
przeciążenia
sieci sterowane programowo
walidacja
quality of service
optimization
overloading
software define networking
validation
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-11
Fokus na produkcję cukierniczą Połączenie sztuki rzemieślniczej i nowoczesnej technologii informatycznej
nr katalogowy: 47775
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2009-5
SIMATIC Step7 Basic
Michał Bereza
nr katalogowy: 47255
OPAKOWANIE 2011-5
Ishida dostarcza linię do pakowania frytek
nr katalogowy: 59466
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2014-1
Czy wiesz , że...
nr katalogowy: 81859
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-5
Czynniki wpływające na jakość druku fleksograficznego HD
nr katalogowy: 105856
AUTO MOTO SERWIS 2019-5
Najważniejsza jest jakość szkoleń, którą gwarantujemy i ich część praktyczna – Artur Kornaś, kierownik działu technicznego Bosch Automotive Aftermarket
nr katalogowy: 135774
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-12
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 141063
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-11
Ocena poziomu zadowolenia klienta przedsiębiorstwa hutniczego
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 80395
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-6
Norma ISO 10004/2012
Krystyna Cholewicka- Goździk
nr katalogowy: 77143
OPAKOWANIE 2018-8
Redukcja kosztów etykiet o 50%
Zbigniew Karapuda
nr katalogowy: 115556
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-2
Większa elastyczność i niższe koszty utrzymania maszyn i linii rozlewniczych
nr katalogowy: 50152
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Obsługa klienta to sztuka
nr katalogowy: 43760
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-4
WYDARZENIA Informacje biznesowe
nr katalogowy: 67533
OPAKOWANIE 2013-5
Optymalizacja produkcji etykiet z X-800 VariLane firmy Xeikon
nr katalogowy: 76619
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
Adaptacja zawodowa i coaching
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 128016
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Narzędziownia menedżera Część 2: Strategia i marketing Odc. 9. Gdy pojawia się potrzeba nowych rozwiązań - Design Thinking (3)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 112499
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-8
Modnie w pracy
Robert Kozela
nr katalogowy: 86218
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH