Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-10
Zarządzanie budżetem gospodarstwa domowego
Barbara Olbrych
nr katalogowy: 71529
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-5
Trzeba dbać o higienę
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 128431
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-10
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 94408
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-5
Trzeba dbać o higienę
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 128431
OPAKOWANIE 2009-6
Znajomość opakowań z tworzyw sztucznych wśród konsumentów indywidualnych na przykładzie zakupów mleka
Jadwiga Szymczak
Magdalena Ankiel-Homa
nr katalogowy: 45077
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-1
Konferencje
nr katalogowy: 57033
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-1
Czy na pewno wiesz co kupujesz?
nr katalogowy: 111485
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-9
Jakościowe dylematy konsumenta w sprzedaży detalicznej mięsa i jego przetworów
Adam Olszewski
nr katalogowy: 122551
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-10
Rynek produktów cukierniczych opiera się kryzysowi
nr katalogowy: 47602
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-12
W bloku lub na wyspie
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 117486
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-3
Wykorzystanie w produkcji wędzonek tradycyjnych nowej linii solanek Vitasol T
Joanna Rychlicka-Rybska
Krzysztof Krzysztoforski
nr katalogowy: 58468
OPAKOWANIE 2015-12
Pakowanie próżniowe jako metoda przedłużenia trwałości mięsa i produktów mięsnych
ALEKSANDRA LIPIŃSKA
KATARZYNA ŻONTAŁA
JOANNA ŁOPACKA
URSZULA RAFALSKA
ANNA SAKOWSKA
nr katalogowy: 95537
10.15199/42.2015.12.1
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Kolor ma znaczenie
Ewa Czarniecka-Skubina
Anna Kosowska
nr katalogowy: 133978
gastronomia
barwa potraw
zachowanie konsumentów
gastronomy
food colour
consumer behavior
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Kolor ma znaczenie
Ewa Czarniecka-Skubina
Anna Kosowska
nr katalogowy: 133978
gastronomia
barwa potraw
zachowanie konsumentów
gastronomy
food colour
consumer behavior
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Kolor ma znaczenie
Ewa Czarniecka-Skubina
Anna Kosowska
nr katalogowy: 133978
gastronomia
barwa potraw
zachowanie konsumentów
gastronomy
food colour
consumer behavior
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Kolor ma znaczenie
Ewa Czarniecka-Skubina
Anna Kosowska
nr katalogowy: 133978
gastronomia
barwa potraw
zachowanie konsumentów
gastronomy
food colour
consumer behavior
OPAKOWANIE 2012-6
Nowoczesne materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością oraz ich wpływ na bezpieczeństwo żywności
MAŁGORZATA NOWACKA
DOMINIKA NIEMCZUK
nr katalogowy: 68642
OPAKOWANIE 2015-9
Wpływ pakowania w modyfikowanej atmosferze na jakość mięsa i produktów mięsnych
ALEKSANDRA LIPIŃSKA
JOANNA ŁOPACKA
ANNA SAKOWSKA
URSZULA RAFALSKA
KATARZYNA ŻONTAŁA
nr katalogowy: 94364
10.15199/42.2015.9.1
OPAKOWANIE 2022-8
„Nagle każdy stał się baristą”
nr katalogowy: 139121
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2014-7
Analiza sposobów podgrzewania wody do celów spożywczych
ILONA RZEŹNIK
PIOTR DERDZIŃSKI
WOJCIECH RZEŹNIK
nr katalogowy: 85279
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2004-12
Wpływ parametrów azotowania plazmowego na korozyjne zachowanie austenitycznej stalinierdzewnej
J. Mańkowski
nr katalogowy: 3031
OPAKOWANIE 2010-4
Słodycze - luksus, na który można sobie pozwolić
nr katalogowy: 52891
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-4
N-nitrozoaminy (nitrozoaminy) w słodzie i w piwie
nr katalogowy: 98025
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Z miarką w ręku
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 35776
OPAKOWANIE 2021-2
Czy jesteśmy przygotowani na poligrafię po pandemii?
nr katalogowy: 130634
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-7
Przewody wentylacyjne - zalecenia montażowe z uwagi na zachowanie kryteriów deklarowanej klasy odporności ogniowej
Piotr Głąbski
nr katalogowy: 36386
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-12
Świadomość konsumentów dotycząca zdrowego odżywiania
Magdalena Siuba-Strzelińska
nr katalogowy: 124145
10.15199/65.2019.12.5
dieta
zachowania konsumentów
bezpieczeństwo żywności
diets
consumer behavior
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-10
Oddziaływanie wysokich ciśnień na jakość i trwałość dań gotowych i produktów mięsnych
Barbara Krzysztofik
nr katalogowy: 116672
10.151.99/65.2018.10.6
utrwalanie żywności
wysokie ciśnienie (HPP)
żywność minimalnie przetworzona
food preservation
high pressure (HPP)
minimally processed food
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2007-11
ODKSZTAŁCENIOWE ZACHOWANIE MONOKRYSZTAŁÓW STOPU ALUMINIUM Al-1%Mn
WOJCIECH WAJDA
MARCIN BIJAK
HENRYK PAUL
ŁUKASZ MADEJ
LECHOSŁAW TRĘBACZ
nr katalogowy: 31325
AUTO MOTO SERWIS 2023-8
Uszkodzone łożysko kolumny amortyzatora
nr katalogowy: 146090
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-4
Akceptacja konsumencka żywności utrwalanej innowacyjnymi metodami
Bartosz Kruszewski
Stanisław Kalisz
Anna Grobelna
nr katalogowy: 113396
innowacyjne techniki utrwalania
konsumencka akceptacja
edukacja konsumentów
innovative technics of preservation
consumer acceptance
consumer education
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-8
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych
Katarzyna Śmiecińska
Dorota Kubiak
nr katalogowy: 133026
mięso
przetwory mięsne
systemy pakowania
meat
processed meat products
packaging systems
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-8
Systemy pakowania mięsa i przetworów mięsnych
Katarzyna Śmiecińska
Dorota Kubiak
nr katalogowy: 133026
mięso
przetwory mięsne
systemy pakowania
meat
processed meat products
packaging systems
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-5
Analiza ryzyka systemów zaopatrzenia w wodę z uwzględnieniem bezpieczeństwa konsumentów wody
BARBARA TCHÓRZEWSKA-CIEŚLAK
GALINA KALDA
nr katalogowy: 35046
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-8-9
INTEROPERACYJNOŚĆ KOMPONENTÓW SYSTEMÓW W INTELIGENTNYCH SIECIACH ELEKTROENERGETYCZNYCH W ŚWIETLE EUROPEJSKICH PRAC NORMALIZACYJNYCH
Jacek Świderski
nr katalogowy: 93802
10.15199/59.2015.8-9.94
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-9
Substancje pochodzenia naturalnego w konserwacji żywności
Alina Kunicka-Styczyńska
Agnieszka Tyfa
nr katalogowy: 93650
10.15199/65.2015.9.6
CHŁODNICTWO 2019-1
Zmiany jakościowe zachodzące w żywności pod wpływem działania niskiej temperatury
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Krzysztof Dasiewicz
nr katalogowy: 118905
10.15199/8.2019.1.1
niska temperatura
zamrażanie
zmiany jakości
mięso
pieczywo
truskawki
low temperature
freezing
quality changes
meat
bread
strawberr
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Koszt etycznej żywności i napojów główną barierą dla konsumentów w Europie
nr katalogowy: 135245
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2017-7
NOWE WYDAWNICTWA
nr katalogowy: 107496
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Obawy konsumentów a potencjał cyfrowych zabezpieczeń
nr katalogowy: 127659
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-6
Metody wychładzania tusz a jakość mięsa
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 44873
CHŁODNICTWO 2009-1-2
Liofilizacja jako sposób utrwalania żywności
JACEK KONDRATOWICZ
EWA BURCZYK
MAŁGORZATA JANIAK
nr katalogowy: 41437
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-10
Dalekopis
nr katalogowy: 59781
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-2
Nieprawidłowe zachowanie się pracownika...
Bogdan Solawa
nr katalogowy: 141733
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Laboratorium badawcze w przemyśle spożywczym
Monika Żmudzka
Danuta Juszczakiewicz
Romualda Dolińska
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 57740
OPAKOWANIE 2019-5
Niemowlęta pod szczególną ochroną
nr katalogowy: 120416
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Możliwości w zakresie stosowania substancji dodatkowych w przetwórstwie mięsa
Joanna Lewancka
nr katalogowy: 123018
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2019-3
AKTUALNOŚCI
nr katalogowy: 122335
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-1
Środki transportu żywności - wymogi w zakresie dezynfekcji
Marian K. Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 118342
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-9
Przerwanie łańcucha chłodniczego a jakość żywności
Joanna Markowska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 101006
10.15199/65.2016.9.3
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-2
Opakowania do mrożonych produktów mięsnych
Beata Grabowska
nr katalogowy: 89621
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-11
Od redakcji
nr katalogowy: 6945
OPAKOWANIE 2017-5
Kierunki rozwoju opakowań uwzględniające potrzeby konsumentów
Agnieszka Cholewa-Wójcik
Agnieszka Kawecka
nr katalogowy: 106041
10.15199/42.2017.5.1
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Smaczna i zdrowa żywność - zgodnie z oczekiwaniami konsumentów
nr katalogowy: 32542
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Recenzja monografii „Zachowania konsumentów...”
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 139521
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-2
Autorytet – konieczny czy niepożądany czynnik kształcenia?
Ewa Drzewińska
nr katalogowy: 50205
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
Na dwoje babka wróżyła
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 44384
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2009-11
WPŁYW ZMIANY DROGI ODKSZTAŁCENIA NA EWOLUCJĘ STRUKTURY, TEKSTURY ORAZ ZACHOWANIE UMOCNIENIOWE MONOKRYSZTAŁÓW MIEDZI O ORIENTACJI WYJŚCIOWEJ {110}<001>
HENRYK PAUL
nr katalogowy: 48051
OPAKOWANIE 2009-9
Oczekiwania i potrzeby konsumentów w zakresie informacyjności opakowań do czekolady mlecznej
Małgorzata Lisińska-Kuśnierz
nr katalogowy: 46561
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Trendy w zachowaniach konsumentów
nr katalogowy: 65767
OPAKOWANIE 2016-5
Potrzeby i wymagania konsumentów w zakresie opakowań do żywności
AGNIESZKA CHOLEWA-WÓJCIK
nr katalogowy: 98748
10.15199/42.2016.5.2
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-12
Kleistość makaronu - przyczyny i przeciwdziałanie
nr katalogowy: 6474
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-10
Zagrożenia mikrobiologiczne w produkcji soków owocowych
A. Kunicka
nr katalogowy: 7205
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-5
Przedłużone wycofywanie stosowania bromku metylu do fumigacji zbóż
nr katalogowy: 6305
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2004-3
Rozruch energooszczędnych silników indukcyjnych
Bogusław KAROLEWSKI
Piotr LIGOCKI
nr katalogowy: 3710
GAZETA CUKROWNICZA 2005-5
Doświadczenia z pompami typu Wendelkolben®
nr katalogowy: 9402
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-12
Inhibitory
nr katalogowy: 22836
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-8
Diagnostyka obiektów trudno dostępnych
Grzegorz Lentka
nr katalogowy: 21189
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Firma Patak's pakuje w nowy sposób pieczywo pappadum
nr katalogowy: 7024
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-10
Zabezpieczenia przeciwpożarowe z płyt gipsowo-kartonowych
nr katalogowy: 2723
OPAKOWANIE 2004-8-2
Rekopol partnerem Akcji Sprzątamy Mazury
E.M.
nr katalogowy: 3436
OPAKOWANIE 2004-10
Znowelizowane zasady przewozu kolejowego towarów niebezpiecznych
Anita Pilaszkiewicz
nr katalogowy: 3352
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-8-9
Mycie, czyszczenie - a potem sprawdzenie Słów kilka o walidacji procesów mycia i dezynfekcji
Bartłomiej Koźniewski
nr katalogowy: 116218
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-4
Centralny temat: czyszczenie
Markus Schirmer
Rudolf Hofer
nr katalogowy: 104859
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-3
Test personifikacji opakowania i jego zastosowanie
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 97115
10.15199/47.2016.3.2
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-8-9
Nowe kopolimery amfifilowe. Otrzymywanie i właściwości
Paulina Zdebiak
Mirosława El Fray
nr katalogowy: 20269
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
Wykorzystanie badań konsumenckich w projektowaniu nowych wyrobów (cz. II)
Zbigniew Oczadły
nr katalogowy: 82610
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-5
Badania elementów prefabrykowanych z zastosowaniem stali o podwyższonej ciągliwości w gatunku B500SP
nr katalogowy: 17502
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-7
Z ŻYCIA SPP
nr katalogowy: 45930
OPAKOWANIE 2006-5
Wpływ ekologicznych funkcji opakowań na postawy rynkowe konsumentów
Lucyna Witek
nr katalogowy: 17975
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-10
Pracownicy i pracodawcy branży piwowarskiej wspólnie zaapelowali o zachowanie stabilnego otoczenia regulacyjnego
nr katalogowy: 110186
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2009-8
Zachowanie się kompozytów aluminium-stop aluminium podczas ściskania w temperaturze 480 °C
STEFAN SZCZEPANIK
RUDOLF KAWALLA
nr katalogowy: 46257
MATERIAŁY BUDOWLANE 2021-3
Reologia kluczem do obróbki mieszanki betonowej w zakładach prefabrykacji
Konrad Grzesiak
nr katalogowy: 130970
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2004-4
Niektóre aspekty doskonalenia technologii cynkowania zanurzeniowego
PIOTR LIBERSKI
HENRYK KANIA
PAWEŁ PODOLSKI
ADAM GIEREK
nr katalogowy: 2153
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2005-8-9
Nowe oblicze systemów zarządzania usługami i siecią nowej generacji
nr katalogowy: 13542
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-1
Zarządzanie jakością a koncepcja społecznej odpowiedzialności
Patrycja Hąbek
Paweł Szewczyk
nr katalogowy: 18243
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Recenzja monografii „Zachowania konsumentów...”
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 139521
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-11
Jakość soków pitnych w opinii konsumentów
K. Pasternak
A. Strychalska-Rudzewicz
nr katalogowy: 14943
AURA 2006-4
SPRAWA PRZYHOLOWANEGO AZBESTU
Edward Garścia
nr katalogowy: 15997
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2005-2
Wpływ stopnia perforacji przewodu wentylacyjnego na zasięg wypływającego strumienia powietrza
Katarzyna Gtadyszewska-Fiedoruk
Andrzej Gajewski
nr katalogowy: 8762
OPAKOWANIE 2022-8
Wszystko zależy od czasu przechowywania!
nr katalogowy: 139134
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Koszt etycznej żywności i napojów główną barierą dla konsumentów w Europie
nr katalogowy: 135245
AURA 2006-1
O PRZEWIDYWANIU POGODY
Krzysztof Jania
Zofia Adamczyk
nr katalogowy: 16067
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2005-6
Numeryczne modelowanie procesu otrzymywania monokryształów CoO metodą topienia strefowego
ŁUKASZ CIENIEK
TOMASZ DIDENKO
JAN KUSIŃSKI
nr katalogowy: 10227
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-6
Fizyka kwantowa w finansach
Hubert Bednarz
Julia Kacprzak
nr katalogowy: 143695
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-8
Czy opakowanie jest ważne dla konsumentów?
nr katalogowy: 127737
OPAKOWANIE 2016-7
Opakowania kartonowe Tetra Pak - w odpowiedzi na potrzeby konsumentów
nr katalogowy: 99607
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-9
Identyfikacja i ocena wybranych produktów żywnościowych
Mariola Grzybowska-Brzezińska
nr katalogowy: 86667
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2004-11
Przebieg odkształcenia aluminidku żelaza w przedziale temperatury 20^800°C
BARCIK J.
NIEŚPIAŁOWSKI N.
PREWENDOWSKI M.
nr katalogowy: 2100
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2006-5
Zachowanie spójności pomiarowej w dziedzinie nanometrologii wymiarowej
B. Smereczyńska
nr katalogowy: 16397
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2005-5
Kwasowe wytrawianie nanokrystalicznych proszków na bazie Nd2(Fe,Co)i4B jako sposób poprawy odporności korozyjnej magnesów
G. Pawłowska
nr katalogowy: 10135
CHŁODNICTWO 2014-2
Nowe typy sprężarek śrubowych firmy Johnson Controls
PIOTR PIASECKI
nr katalogowy: 82595
CHŁODNICTWO 2011-4
Wykorzystanie technologii chłodniczej w transporcie żywności
JOANNA PIEKARSKA
JACEK KONDRATOWICZ
nr katalogowy: 59186
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-5
Behaviour of unmanned aircraft in formation
Stanisław Konatowski
Sebastian Tatko
nr katalogowy: 143199
10.15199/48.2023.05.10
drone
Unmanned Aerial Vehicle (UAV)
swarm
formation
behaviour of the swarm
swarm algorithm.
dron
Bezzałogowy Statek Powietrzny (BSP)
rój
formacja
zachowanie się roju
algorytm rojowy.
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-5
Behaviour of unmanned aircraft in formation
Stanisław Konatowski
Sebastian Tatko
nr katalogowy: 143199
10.15199/48.2023.05.10
drone
Unmanned Aerial Vehicle (UAV)
swarm
formation
behaviour of the swarm
swarm algorithm.
dron
Bezzałogowy Statek Powietrzny (BSP)
rój
formacja
zachowanie się roju
algorytm rojowy.
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-8
Czy opakowanie jest ważne dla konsumentów?
nr katalogowy: 127737
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2006-2
Wpływ metod badań plastometrycznych na strukturę i naprężenie uplastyczniające wybranych stopów miedzi
Gronostajski Z.
Hawryluk M.
Jaśkiewicz K.
Kuziak R.
nr katalogowy: 20969
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2004-10-11
Wpływ parametrów swobodnego ciągnienia grubościennych rur miedzianych na zachowanie się metalu w kotlinie odkształcenia
Górecki W.
Krochmal W.
Krochmal K.
nr katalogowy: 7381
OPAKOWANIE 2004-9
Wykrywanie skażeń mikrobiologicznych opakowań do żywności metodą chromatografii gazowej i spektrometrii mas
Zbigniew Mielniczuk
Zofia Pogorzelska
nr katalogowy: 3329
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2004-8-9
Zachowanie przepływomierza z oscylatorem mechanicznym w obecności pulsacji przepływu
M. Turkowski
nr katalogowy: 1153
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-12
Wpływ rodzaju kruszyw mineralnych na procesy kruchego pękania betonu
Grzegorz Golewski
Tomasz Sadowski
nr katalogowy: 10790
AURA 2023-4
O ochronie zwierząt
Magdalena Komorowska
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 142637
AURA 2023-5
Reliktowe populacje jerzyków potrzebują starych drzew
nr katalogowy: 143129
OPAKOWANIE 2010-2
Oczekiwania konsumentów w zakresie użyteczności wprowadzanych do obrotu opakowań
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 50114
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Klienci - znani i nieznani
Henryk Mruk
nr katalogowy: 44529
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-1
Wymagania konsumentów dotyczące jakości soków owocowych wprowadzanych do obrotu i ich opakowań
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 57202
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-1
Zachowania konsumenckie kobiet i mężczyzn
Paweł Jurowczyk
nr katalogowy: 111720
10.15199/65.2018.1.3
zachowania konsumentów
płeć
produkty spożywcze
consumer behavior
gender
food products
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2017-12
Koncepcja obuwia dla osób w wieku 60+ Część 1A. Badania komponentów materiałowych przeznaczonych na elementy innowacyjnego obuwia dla osób w wieku 60+
MAGDALENA LASOŃ-RYDEL
ZBIGNIEW OLEJNICZAK
MAŁGORZATA KRĘPSKA
EDYTA GRZESIAK
BOGUSŁAW WOŹNIAK
nr katalogowy: 111121
CHŁODNICTWO 2013-9
Dobra Praktyka Higieniczna i Dobra Praktyka Produkcyjna - podstawowe systemy zapewnienia bezpieczeństwa żywności Część 1. Ogólne zasady GHP/GMP obowiązujące w zakładach przemysłu spożywczego
Joanna Królasik
Anna Szosland-Fałtyn
nr katalogowy: 79214
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-10
Application of supercritical CO2 extract of oak bark in shower gels Zastosowanie ekstraktu z kory dębu otrzymanego w nadkrytycznym CO2 w żelach pod prysznic
Otmar Vogt
Jan Ogonowski
nr katalogowy: 101515
10.15199/62.2016.10.22
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-2
Czy geodeta, wchodząc na grunt bez zgody właściciela, narusza prawo?
Artur Biela
nr katalogowy: 118465
10.15199/50.2019.2.4
prawo geodety do wejścia na grunt
wykonywanie prac geodezyjnych
zgoda właściciela na prace geodezyjne
naruszenie miru domowego
surveyor's right to enter the ground
surveying works
owner's consent for surveying work
violation of home mirrors
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Obawy konsumentów a potencjał cyfrowych zabezpieczeń
nr katalogowy: 127659
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2006-3
Wpływ warunków odkształcania i mikrostruktury na naprężenie uplastyczniające stali niskowęglowej o zawartości 0,156%C
ANDRZEJ NOWOTNIK
JAN SIENIAWSKI
KRZYSZTOF KUBIAK
nr katalogowy: 17057
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-1-2
Chłodno, coraz chłodniej
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 112123
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Co nowego we wspólnotowym prawie żywnościowym?
nr katalogowy: 34585
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-5
Molestowanie seksualne
Michał Podsiedlik
nr katalogowy: 98452
MATERIAŁY BUDOWLANE 2024-10
Wpływ położenia krytycznego obwodu kontrolnego oraz włókien na nośność na przebicie posadzek przemysłowych
Julia Blazy
Łukasz Drobiec
nr katalogowy: 151127
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Biorąc na cel konsumentów Wiedza z pierwszej ręki siłą napędową innowacji
nr katalogowy: 41832
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-12
Napoje funkcjonalne - listopad 2009 r.
nr katalogowy: 48984
OPAKOWANIE 2009-8
Innowacyjność rozwiązań w zakresie opakowań w opinii konsumentów na wspólnym rynku europejskim
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 46260
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-5
PIWO ROKU 2014 20 lat działalności Towarzystwa Promocji Kultury Piwa Bractwo Piwne
Edyta Kordialik-Bogacka
nr katalogowy: 91479
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-3
Nowe kierunki ochrony konsumenta w Polsce
Jan Macias
nr katalogowy: 58055
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-9
Napoje funkcjonalne - sierpień 2010 r.
Adam Bogacz
nr katalogowy: 54448
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-4
Wpływ składu zolu na zachowanie korozyjne stali 316L z ceramicznymi powłokami Al2O3 otrzymanymi metodą zol-żel
J.G. Chęcmanowski
B. Szczygieł
nr katalogowy: 17786
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-10-11
Nawrót i nieaktywność reologiczna drutów ze stopu AlMgSi jako skutek ujemnych gradientów obciążenia
Smyrak B.
Knych T.
Mamala A.
nr katalogowy: 15100
OPAKOWANIE 2015-3
Nowoczesne sposoby zamykania, wzmacniania i otwierania opakowań tekturowych
nr katalogowy: 90336
OPAKOWANIE 2015-6
Nowoczesne sposoby zamykania, wzmacniania i otwierania opakowań tekturowych
nr katalogowy: 92393
GAZETA CUKROWNICZA 2008-12
Ogólnopolski program edukacyjny znakowania wartością odżywczą "Wybieraj z GDA"
nr katalogowy: 39888
OPAKOWANIE 2011-10
Europejczycy zaproszeni do gry "Podaj butelkę"
nr katalogowy: 63196
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-1
Informacja o imprezach dla młynarzy, organizowanych przez EFMA w 2019 roku
nr katalogowy: 118504
OPAKOWANIE 2012-5
Wino w "miniaturowej beczce"
nr katalogowy: 67897
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-3
Wkrocz w erę NON GMO z SGS Polska!
nr katalogowy: 119414
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2007-3
Informacje
nr katalogowy: 27270
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2004-4
Badania odkształcalności i substruktury austenitycznego stopu Fe-Ni umacnianego wydzieleniowo fazami międzymetalicznymi
KAZIMIERZ J. DUCKI
MAREK HETMAŃCZYK
DARIUSZ KUC
KINGA RODAK
nr katalogowy: 2148
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-1
Kierunek bioróżnorodność. Odmiany regionalne i amatorskie
nr katalogowy: 141696
AURA 2014-1
Prawna ochrona jaskiń fl iszowych w Beskidach Zachodnich
Karolina LISTWAN
Paweł FRANCZAK
nr katalogowy: 81787
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-1
Zabytki budownictwa przemysłowego
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 57248
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-1
Wypadek przy pracy - wypadek komunikacyjny
Aleksandra Lejko
nr katalogowy: 103437
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Zachowanie poufności przy sprzedaży piekarni
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 129425
CHŁODNICTWO 2023-5
Działanie, budowa i zastosowanie
nr katalogowy: 145902
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Ważna treść oświadczeń zdrowotnych
nr katalogowy: 30217
CHŁODNICTWO 2008-12
Konsumenci będą lepiej poinformowani Rusza ogólnopolski program edukacyjny dotyczący znakowania wartością odżywczą "Wybieraj z GDA"
nr katalogowy: 40279
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Żeby handel był bardziej uczciwy
Marta Stus
nr katalogowy: 24446
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Konsument XXI wieku
EWA BABICZ-ZIELIŃSKA
ROMUALD ZABROCKI
nr katalogowy: 23588
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-10
Ulotka promująca spożycie pieczywa
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 62772
OPAKOWANIE 2013-11
Tetra Pak- rośnie popyt na odnawialne materiały i etykiety
nr katalogowy: 80606
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-8
Borówka z historycznym rekordem ilości konsumentów
nr katalogowy: 144659
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-1
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 141586
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-2
Zainteresowanie pieczywem z dodatkiem błonnika wśród polskich konsumentów
Marzena Jeżewska-Zychowicz
nr katalogowy: 97764
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Szpital od kuchni
nr katalogowy: 32363
OPAKOWANIE 2007-5
Informacje
nr katalogowy: 26051
AURA 2022-6
„Krótki kurs zachowania zwierząt”
Kinga BONENBERG
nr katalogowy: 137946
OPAKOWANIE 2011-2
Działalność proekologiczna w zakresie opakowań w świadomości konsumentów
MARZENA UCHEREK
nr katalogowy: 57708
AURA 2015-1
Jeziora osuwiskowe w Karpatach - perspektywy ich ochrony
Jarosław Cebulski
Paweł Franc zak
nr katalogowy: 88843
10.15199/2.2015.1.2
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne
IWONA WRZEŚNIEWSKA-WAL
nr katalogowy: 34584
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-6
Nowe regulacje prawne w obszarze żywności wzbogaconej
IWONA WRZEŚNIEWSKA-WAL
nr katalogowy: 27433
OPAKOWANIE 2008-9
Opakowanie jako autoprezentacja produktu spożywczego w opinii konsumentów
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 37930
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-3
Zmiany klimatu największą troską europejskich konsumentów
nr katalogowy: 147987
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1999-12
Elektrochemiczne właściwości polielektrolitów akrylanowych
EDWIN MAKAREWICZ
TOMASZ MIKULSKI
nr katalogowy: 43678
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-12
Szpital od kuchni
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 31729
OPAKOWANIE 2007-6
Pierwsza biodegradowalna folia do owijania papierosów
nr katalogowy: 27386
AURA 2008-10
Racjonalna konsumpcja warunkiem zrównoważonego rozwoju
JERZY BORKIEWICZ
nr katalogowy: 38506
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-9
Koroze a ochrana materidlu 4-2004, Corrosion 10-2004, U-2004,12-2004 Farbę und Łąck 12-2004, Inżynieria Stomatologiczna - Biomateriały 112004
nr katalogowy: 10928
AUTO MOTO SERWIS 2022-2
Nowy dźwiek elektrycznego Abartha
nr katalogowy: 136687
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Konsumenci nieufni wobec biosłodyczy?
A. Ł.
nr katalogowy: 44993
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Wołowina kulinarna QMP kontra wołowina nieznanej jakości
nr katalogowy: 67962
OPAKOWANIE 2020-8
Leksykon terminów z zakresu opakowań część 3.
Bohdan Czerniawski
Hanna Żakowska
Joanna Karwowska
nr katalogowy: 127790
10.15199/42.2020.8.1.
OPAKOWANIE 2008-2
Wpływ informacji o certyfikowanych systemach zarządzania, umieszczonych na opakowaniach jednostkowych, na decyzje nabywcze konsumentów indywidualnych
Magdalena Ankiel-Homa
Alina Matuszak-Flejszman
Justyna Górna
nr katalogowy: 33274
OPAKOWANIE 2015-7
WSTĘP
Anna Naruszko
nr katalogowy: 92400
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-10
Rozwiązania opakowaniowe dla żywności, napojów, produktów mlecznych i alternatywnych produktów mlekozastępczych
nr katalogowy: 150989
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-9
Informatyka dla przemysłu spożywczego
Paweł Koprowski
nr katalogowy: 29761
SZKŁO I CERAMIKA 2007-3
Warto ich poznać
Teresa Siekierska
nr katalogowy: 27241
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-5
Varia
nr katalogowy: 26203
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-4
Bomby, skażenia, terroryści
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 25530
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-3
Zachowanie w sytuacjach zagrożeń
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 24845
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-2
Laboratorium procesów technologicznych jako element kształcenia politechnicznego
LUDWIK SYNORADZKI
nr katalogowy: 28879
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Konsument pieczywa a konsument ciasta
nr katalogowy: 131983
AUTO MOTO SERWIS 2020-8
Praktyka warsztatowa z Hella Polska
nr katalogowy: 135626
DOZÓR TECHNICZNY 2022-4
Technologia termowizyjna i radarowa
nr katalogowy: 139204
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-3
Charakterystyka wybranych naturalnych metod utrwalania mięsa i przetworów mięsnych
Krzysztof Dasiewicz
nr katalogowy: 119417
10.15199/65.2019.3.6
świeże mięso
produkty mięsne
utrwalanie
chłodzenie
technologie ochronne
bioprotekcja naturalna
fresh meat
meat products
preservation
refrigeration
preservation technologies
natural bioprotection
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-3
teksty - preteksty
nr katalogowy: 34056
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-2
Trwałość żelbetowych pali fundamentowych
Lech Czarnecki
Tomasz Piotrowski
nr katalogowy: 33236
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-12
Skutki potencjalnego zakazu stosowania genetycznie zmodyfikowanych roślinnych surowców paszowych
nr katalogowy: 31896
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-8
Rok 2007 - rokiem prof. Tadeusza Cholewickiego
Krzysztof Woliński
nr katalogowy: 29367
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-11
Wpływ zagęszczaczy na stabilność wodnych dyspersji kopolimerów akrylowych
ANNA ZALEWSKA
EDWIN MAKAREWICZ
nr katalogowy: 39048
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-9
Las plonie szybko
nr katalogowy: 25791
CHŁODNICTWO 2007-4
Wpływ warunków zamrażalniczego przechowywania i technologii rozmrażania na jakość mięsa
IWONA CHWASTOWSKA
JACEK KONDRATOWICZ
nr katalogowy: 25579
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2007-2
WERYFIKACJA DOŚWIADCZALNA FUNKCJI PLASTYCZNOŚCI DLA SPIEKU ŻELAZA
IWONA POKORSKA
nr katalogowy: 24345
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Horoskop 2007
nr katalogowy: 23289
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2011-3
Adaptacja Przedzamcza Zamku Biskupów Warmińskich na Hotel Konferencyjny Krasicki
Katarzyna Dżus
nr katalogowy: 61921
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH