Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-12
Nowe prawo żywnościowe
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 22990
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-6
Kukurydza (cz. 7) Preparowane przetwory zbożowe
HENRYK GĄSIOROWSKI
nr katalogowy: 20076
OPAKOWANIE 2018-6
Bezpieczeństwo żywności na FachPack 2018
nr katalogowy: 114306
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-7
Ekologia
nr katalogowy: 60747
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-7
"Dodaj do koszyka" w e-spożywczaku
Paulina Żarczyńska
nr katalogowy: 85715
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-3
Bezpieczeństwo żywnościowe na świecie współczesne problemy
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 75458
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-12
Roczny spis treści Wykaz artykułów - "Przemysł Spożywczy" 2013 r.
nr katalogowy: 81369
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Tania żywność a bezpieczeństwo żywnościowe
nr katalogowy: 97314
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Czy biopaliwa ograniczą bezpieczeństwo żywnościowe świata
nr katalogowy: 23592
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2018-2
Najpoczytniejsze artykuły w "Ochronie przed Korozją" w 2017 roku
nr katalogowy: 112184
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-6
Bezpieczeństwo żywnościowe w sektorach zbożowym, młynarskim i paszowym pozostaje najwyższym priorytetem
nr katalogowy: 123790
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-2
Samowystarczalność żywnościowa Polski
Iwona Szczepaniak
nr katalogowy: 66165
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-5
Teoria i praktyka
JERZY KOSIERADZKI
nr katalogowy: 25668
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Bezpieczeństwo żywnościowe w Polsce i na świecie
nr katalogowy: 93113
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-5
Grupa Asmet
nr katalogowy: 13004
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-2
Platforma INNOPENA dla wzrostu innowacyjności przetwórstwa żywności w Wielkopolsce
Romuald I. Zalewski
nr katalogowy: 66169
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-1
Przetwory z kukurydzy - rodzaje, charakterystyka, wykorzystanie
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 56850
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-2
Zdrowotne aspekty żywności GMO
nr katalogowy: 49659
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
WYDARZENIA Konferencje
nr katalogowy: 78789
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2013-7
Wyniki Konkursu im. Prof. M. Pożaryskiego na najlepsze artykuły opublikowane w roku 2012 w czasopismach naukowo-technicznych SEP
nr katalogowy: 78150
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Magazynowanie produktów świeżych
P. Broniecki
nr katalogowy: 14893
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-2
Optimization of flow indices by response surface methodology in high-energy mixing of powders Optymalizacja parametrów sypkości metodą powierzchni odpowiedzi w procesie wysokoenergetycznego mieszania materiałów proszkowych
Karolina Leś
Sylwia Kozdra
Ireneusz Opaliński
nr katalogowy: 104035
10.15199/62.2017.2.40
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-5
Targi Żywnościowe
nr katalogowy: 1626
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-4
Konferencja Rady Gospodarki Żywnościowej
nr katalogowy: 12640
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-2
Nowe wymagania prawne Unii Europejskiej w 2006 roku
nr katalogowy: 20128
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-6
Rozstrzygnięcie XLVII Konkursu im. prof. Mieczysława Pożaryskiego na najlepsze artykuły opublikowane w czasopismach-organach SEP za rok 2022
nr katalogowy: 143599
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-12
65. rok wydawania „Ochrony przed Korozją” – podsumowanie
nr katalogowy: 141090
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-6
Rozstrzygnięcie XLVII Konkursu im. prof. Mieczysława Pożaryskiego na najlepsze artykuły opublikowane w czasopismach-organach SEP za rok 2022
nr katalogowy: 143599
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-5
IFS BRC międzynarodowe standardy sieci handlowych
A Kłodawski
nr katalogowy: 14587
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Funkcje opakowania a wizerunek produktu
M. Świątkowska
H. Górska-Warsewicz
K. Krajewski
nr katalogowy: 20763
OPAKOWANIE 2006-7
Suplementy żywnościowe marki Health Essentials dla sieci Aldi - przykład dobrego opakowania
nr katalogowy: 17945
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-2
Prawo żywnościowe Unii Europejskiej - stan na 2005 rok
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 13991
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-9
Zamrażanie i składowanie mięsa wieprzowego i wołowego w tuszach
Z. Błoński
nr katalogowy: 20733
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
O prawie, udziale w Polagrze i o sobie
Marta Stus
nr katalogowy: 19016
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-5
Punkty krytyczne dla polskiego biznesu żywnościowego
Renata GASPARSKA
nr katalogowy: 4878
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-6
Regulacje prawne z zakresu bezpieczeństwa i higieny żywności
Michał Kundzicz
nr katalogowy: 9550
GAZETA CUKROWNICZA 2004-12
Zaawansowanie zakładów cukrowniczych we wdrażaniu systemu HACCP
K. Mokrosińska
T. Andrysiak
nr katalogowy: 1531
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-7
Nowe prawo żywnościowe i możliwości dla przemysłu mięsnego
Piotr Kołodziej
nr katalogowy: 9573
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-4
Składniki Żywności Europa Centralna i Wschodnia - międzynarodowe targi żywności
nr katalogowy: 7071
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-6
Przemysł zbożowo-młynarski w Danii elementem nowoczesnego sektora rolno-spożywczego
nr katalogowy: 6323
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-7
Targi Żywnościowe IFE POLAND
Krzysztof Łekawski
nr katalogowy: 1655
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-12
Wieści konopne
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 123893
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-2
PRZYSZŁOŚĆ OPAKOWAŃ NA ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
Aleksandra BRYK
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 138385
10.15199/180.2022.2.3
opakowania na artykuły spożywcze
badania ankietowe
istotne cechy tych opakowań
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
packaging of food products
survey questionnaires
significant properties of the packaging
active packaging
intelligent packaging
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-2
PRZYSZŁOŚĆ OPAKOWAŃ NA ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
Aleksandra BRYK
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 138385
10.15199/180.2022.2.3
opakowania na artykuły spożywcze
badania ankietowe
istotne cechy tych opakowań
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
packaging of food products
survey questionnaires
significant properties of the packaging
active packaging
intelligent packaging
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-2
PRZYSZŁOŚĆ OPAKOWAŃ NA ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
Aleksandra BRYK
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 138385
10.15199/180.2022.2.3
opakowania na artykuły spożywcze
badania ankietowe
istotne cechy tych opakowań
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
packaging of food products
survey questionnaires
significant properties of the packaging
active packaging
intelligent packaging
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-8-9
Wyodrębnianie resztkowych aldehydów z roztworów technologicznych z wykorzystaniem reaktywnych polimerów
Irena Jacukowicz-Sobala
Elżbieta Kociołek-Balawejder
nr katalogowy: 20247
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Zapraszamy wszystkich piekarzy. Rozmowa z Andrzejem Szydłowskim, przewodniczącym KRPiC
Marta Stus
nr katalogowy: 18984
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-4
Widziane z Wiejskiej (39). Traceability i nowe prawo żywnościowe
T. Pokrywka
nr katalogowy: 14572
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-3
Bhp w sieci
nr katalogowy: 112626
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2022-6
WYNIKI 46. EDYCJI KONKURSU IM. PROF. MIECZYSŁAWA POŻARYSKIEGO NA NAJLEPSZE ARTYKUŁY OPUBLIKOWANE W CZASOPISMACH-ORGANACH SEP W ROKU 2021
Andrzej Wac-Włodarczyk
nr katalogowy: 138192
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2022-6
WYNIKI 46. EDYCJI KONKURSU IM. PROF. MIECZYSŁAWA POŻARYSKIEGO NA NAJLEPSZE ARTYKUŁY OPUBLIKOWANE W CZASOPISMACH-ORGANACH SEP W ROKU 2021
Andrzej Wac-Włodarczyk
nr katalogowy: 138192
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2017-4
Artykuły sanitarne w handlu zagranicznym - gdzie sprzedajemy, skąd kupujemy
Joanna Ziach
Mirosław Ziach
nr katalogowy: 110923
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-9
Nie marnuj żywności - myśl ekologicznie
Maria Gosiewska
nr katalogowy: 79255
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-11
Nowe prawo żywnościowe. Cz. I - informacje ogólne i definicje
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 22156
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2012-6
60 LAT TEMU W PRZEGLĄDZIE GEODEZYJNYM PISANO
nr katalogowy: 68404
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-7-8
Wskazówki dotyczące przygotowania artykułu i procedura recenzowania
nr katalogowy: 127510
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Nowe wytyczne UE- substancje barwiące
nr katalogowy: 93905
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Co nowego we wspólnotowym prawie żywnościowym?
nr katalogowy: 34585
OPAKOWANIE 2008-9
Jak należy zapakować produkty spożywcze
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 37927
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Czas na kwas
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 37903
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
Projektowanie nowych produktów spożywczych. Cz. II
ANDRZEJ LENART
nr katalogowy: 35490
OPAKOWANIE 2007-3
Opakowania produktów naturalnych
Leszek Piecyk
nr katalogowy: 24809
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2013-7
Rozstrzygnięcie XXXVII edycji konkursu im. prof. Mieczysława Pożaryskiego
Krzysztof Woliński
nr katalogowy: 77685
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-7-8
Wskazówki dotyczące przygotowania artykułu i procedura recenzowania
nr katalogowy: 127510
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-12
65. rok wydawania „Ochrony przed Korozją” – podsumowanie
nr katalogowy: 141090
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-10
Odpowiedzialność przedsiębiorcy za bezpieczeństwo wyrobów
HALlINA TURLEJSKA
nr katalogowy: 30241
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
"Suplementy diety"
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 29451
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Mięsne akcesoria
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 39487
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Promocja polskiej żywności za granicą
Maria Kukawska
nr katalogowy: 37385
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-8
VARIA
nr katalogowy: 37175
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Pozytywny bilans
nr katalogowy: 54039
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Wkrótce nowe rozporządzenie w sprawie substancji dodatkowych
JOANNA GAJDA-WYRĘBEK
nr katalogowy: 34582
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Dylematy polskiego piekarstwa
Mieczysław Jankiewicz
nr katalogowy: 36568
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Nowe prawo żywnościowe. Cz. III
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 23749
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-2
Drodzy Czytelnicy
Monika Soszyńska-Masny
nr katalogowy: 137005
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Dostępność i przystępność cenowa nawozów w UE i na świecie
nr katalogowy: 140720
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-10
Zmiany krajowych przepisów w zakresie substancji dodatkowych
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 38918
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-6
Prywatne standardy żywnościowe w Polsce
Monika CZUPRYNA
Alicja MALESZKA
nr katalogowy: 36174
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-5
IG - ważny wskaźnik w przemyśle zbożowym i piekarskim
JOLANTA KOCHŃSKA
nr katalogowy: 25867
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Tradilevain - sposób na dobre pieczywo na zakwasie
nr katalogowy: 97843
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 137138
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-1
Nowe prawo żywnościowe. Cz. III
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 23321
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-9
Wiadomości
nr katalogowy: 93927
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2006-12
Uwaga, niespodzianka!
nr katalogowy: 22650
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-12
WSKAZÓWKI DLA AUTORÓW
nr katalogowy: 15116
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-10-11
Wskazówki dla autorów
nr katalogowy: 15084
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-8
Wskazówki dla autorów
nr katalogowy: 15063
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-3
Wskazówki dla autorów
nr katalogowy: 15002
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-2
Wskazówki dla autorów
nr katalogowy: 14989
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2005-11
Wskazówki dla autorów
nr katalogowy: 9995
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-5
Dyrektor nadużył prawa
nr katalogowy: 158
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-6
Wskazówki dla autorów
nr katalogowy: 15039
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-3
Artykuły sanitarne w handlu zagranicznym - ile ceramiki, ile tworzyw sztucznych?
Mirosław Ziach
nr katalogowy: 115901
SZKŁO I CERAMIKA 2006-3
Najlepsza publikacja 2005
nr katalogowy: 20997
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2004-7-8
Wskazówki dla Autorów
nr katalogowy: 867
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-8
Kłopotliwe gwarancje
nr katalogowy: 266
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-1
REDAKCJA ODPOWIADA
nr katalogowy: 15835
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-21
Dziecko przeszłości
hen
nr katalogowy: 5579
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Stan magazynu Jak przechowywać artykuły spożywcze
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4161
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-3
Dwie różne umowy
nr katalogowy: 86
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-2
Listy czytelników
nr katalogowy: 57
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 136182
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-2
Jak wojna na Ukrainie wpłynie na światowy rynek pszenicy? Co z bezpieczeństwem żywnościowym w UE?
Mirosław Marciniak
nr katalogowy: 137007
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Dostępność i przystępność cenowa nawozów w UE i na świecie
nr katalogowy: 140720
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-12
Janusz Andziak 1939 - 2006
nr katalogowy: 22839
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-4
Rozwiązanie umowy za 7-dniowym uprzedzeniem
nr katalogowy: 123
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-1
Trochę śmieszno, trochę straszno...
nr katalogowy: 11
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-8
Strona redakcyjna
Ludmiła Pietrzak
nr katalogowy: 132844
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-6
Głos ma węgiel i stal (1890-95)
nr katalogowy: 19464
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-9
Quality Progress, 6-2006
nr katalogowy: 18124
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-6
Przykre konsekwencje niedopełnienia badań lekarskich
nr katalogowy: 194
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-2
Ponowne zatrudnienie po zwolnieniu grupowym
nr katalogowy: 49
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-2
50 lat temu pisaliśmy
nr katalogowy: 16780
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-10
Bhp jest (za) trudne
Robert Kozela
nr katalogowy: 94147
CHŁODNICTWO 2022-1
Zarządzanie logistyczne w cywilnym transporcie lotniczym artykułów chłodzonych i głęboko mrożonych z zachowaniem zimnego łańcucha dostaw
Maciej Kaźmierczak
Jan Szymczyk
nr katalogowy: 136536
żywność
zimny łańcuch dostaw
artykuły mrożone i chłodzone
warunki sanitarne
zarządzanie logistyczne
transport lotniczy
produkty szybko psujące się
food
cold supply chain
deep-frozen and chilled items
sanitary conditions
logistics management
air transport
perishable products
CHŁODNICTWO 2022-1
Zarządzanie logistyczne w cywilnym transporcie lotniczym artykułów chłodzonych i głęboko mrożonych z zachowaniem zimnego łańcucha dostaw
Maciej Kaźmierczak
Jan Szymczyk
nr katalogowy: 136536
żywność
zimny łańcuch dostaw
artykuły mrożone i chłodzone
warunki sanitarne
zarządzanie logistyczne
transport lotniczy
produkty szybko psujące się
food
cold supply chain
deep-frozen and chilled items
sanitary conditions
logistics management
air transport
perishable products
CHŁODNICTWO 2022-1
Zarządzanie logistyczne w cywilnym transporcie lotniczym artykułów chłodzonych i głęboko mrożonych z zachowaniem zimnego łańcucha dostaw
Maciej Kaźmierczak
Jan Szymczyk
nr katalogowy: 136536
żywność
zimny łańcuch dostaw
artykuły mrożone i chłodzone
warunki sanitarne
zarządzanie logistyczne
transport lotniczy
produkty szybko psujące się
food
cold supply chain
deep-frozen and chilled items
sanitary conditions
logistics management
air transport
perishable products
CHŁODNICTWO 2022-1
Zarządzanie logistyczne w cywilnym transporcie lotniczym artykułów chłodzonych i głęboko mrożonych z zachowaniem zimnego łańcucha dostaw
Maciej Kaźmierczak
Jan Szymczyk
nr katalogowy: 136536
żywność
zimny łańcuch dostaw
artykuły mrożone i chłodzone
warunki sanitarne
zarządzanie logistyczne
transport lotniczy
produkty szybko psujące się
food
cold supply chain
deep-frozen and chilled items
sanitary conditions
logistics management
air transport
perishable products
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-10
ISO Management System, 4-2006
nr katalogowy: 21929
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2004-8-9
Wyniki XXVIII Konkursu im. prof. M. Pożaryskiego
nr katalogowy: 5768
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-7
Proces o naruszenie dóbr osobistych pracownika
nr katalogowy: 231
GOSPODARKA WODNA 2005-11
Melioracje a ochrona przyrody - seminarium
Jerzy Mazgajski
nr katalogowy: 9830
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?!
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 135257
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2005-8-9
WYNIKI XXIX KONKURSU IM. PROF. M. POŻARYSKIEGO
nr katalogowy: 13535
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2005-3
60 lat GUGiK - artykuły archiwalne
nr katalogowy: 12219
AURA 2004-9
ECHA NASZYCH ARTYKUŁÓW - EKOLOGICZNA ODBUDOWA RZEK
Stefan Bartosiewicz
nr katalogowy: 601
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-7
Obowiązkowe usługi behapowskie i medyczne
P. Krasucki
nr katalogowy: 15578
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Odzysk ciepła - ważny temat
Małgorzata Maniawska
nr katalogowy: 14810
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-2
Europejski znak ekologiczny (Eco-łabel)
M. Kuźnik
nr katalogowy: 13600
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2005-9
Wyniki Konkursu im. Mieczysława Pożaryskiego
nr katalogowy: 11772
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2014-1
60 LAT TEMU W PRZEGLĄDZIE GEODEZYJNYM PISANO
Wojciech Wilkowski
nr katalogowy: 82007
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-1
Zintegrowane planowanie produkcji umożliwia optymalne wykorzystanie zasobów
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 14752
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-19
Powstańczy sprzęt radiowy
Liliana Majchrzycka
nr katalogowy: 5536
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-4
Nowa inwestycja - nowe (utrudnione) przepisy
Włodzimierz Gubala
nr katalogowy: 4837
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-1
Zintegrowane planowanie produkcji umożliwia optymalne wykorzystanie zasobów
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 14752
GAZETA CUKROWNICZA 2005-10
Cennik reklam i warunki prenumeraty w 2005 r.
nr katalogowy: 9461
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Polska na 21 miejscu w Globalnym Indeksie Bezpieczeństwa Żywnościowego
nr katalogowy: 140716
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-8
Handel artykułami rolno-spożywczymi z krajami Unii Europejskiej po integracji
J. Rowiński
nr katalogowy: 7145
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-7
Śledzenie pochodzenia surowca w produkcji. Cz. II. System informacji o wsadach (CIS)
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 7116
GOSPODARKA WODNA 2005-2
70 LAT TEMU GOSPODARKA WODNA PISAŁA - Potrzeba stworzenia programu gospodarstwa wodnego w Polsce
Maksymilian Matakiewicz
nr katalogowy: 9687
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2013-11
60 LAT TEMU W PRZEGLĄDZIE GEODEZYJNYM PISANO
WOJCIECH WILKOWSKI
nr katalogowy: 80410
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-12
WYMAGANIA DLA AUTORÓW
nr katalogowy: 56308
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-11
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
nr katalogowy: 81125
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
nr katalogowy: 80050
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-12
Papierowe stroje zawsze w modzie
nr katalogowy: 129807
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-12
Papierowe stroje zawsze w modzie
nr katalogowy: 129807
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 81735
OPAKOWANIE 2022-3
Najlepszą rzeczą w standardach jest to, że jest z czego wybierać*
nr katalogowy: 136940
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2014-10
60 LAT TEMU W PRZEGLĄDZIE GEODEZYJNYM PISANO
nr katalogowy: 87226
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
Agnieszka Patrzykąt
nr katalogowy: 80095
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-1
Identyfikacja zagrożeń występujących przy obsłudze maszyn cz. 1
Andrzej Midera
nr katalogowy: 82022
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
Działania Inspekcji Jakości Handlowej Artykułów Rolno-spożywczych na rzecz ułatwienia dostępu polskich artykułów rolno-spożywczych do rynku Federacji Rosyjskiej
Magdalena Żelazna
nr katalogowy: 5070
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Dobrze rozdrobnione
nr katalogowy: 119004
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
Czeka nas rewolucja w gospodarce odpadami?
nr katalogowy: 118725
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Zastosowanie opakowań aktywnych i inteligentnych w żywności
Marta Masarczyk
Tomasz Lesiów
nr katalogowy: 139143
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Zastosowanie opakowań aktywnych i inteligentnych w żywności
Marta Masarczyk
Tomasz Lesiów
nr katalogowy: 139143
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Zastosowanie opakowań aktywnych i inteligentnych w żywności
Marta Masarczyk
Tomasz Lesiów
nr katalogowy: 139143
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Polska na 21 miejscu w Globalnym Indeksie Bezpieczeństwa Żywnościowego
nr katalogowy: 140716
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-4
Bhp w siecie
nr katalogowy: 25539
GOSPODARKA WODNA 2004-2
Odra jako część przyszłej transeuropejskiej drogi wodnej
Jaroslav Kubec
nr katalogowy: 1801
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-2
Mięso i przetwory mięsne jako żywność funkcjonalna
Halina Makała
nr katalogowy: 82519
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-4
Mięso i przetwory mięsne żywnością funkcjonalną
Miros ław Słowiński
Leonard Jankiewicz
nr katalogowy: 59062
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-7-8
Bakterie pod nadzorem
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 92435
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2014-2
60 LAT TEMU W PRZEGLĄDZIE GEODEZYJNYM PISANO
Wojciech Wilkowski
nr katalogowy: 82350
OPAKOWANIE 2011-5
Słodki przedmiot pakowania
nr katalogowy: 59461
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-1-2
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do ŻywnoŚci
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 125144
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-3
Smakołyki ze sklepu internetowego
Arkadiusz Krzywiński
Hermann Schalk
nr katalogowy: 33818
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-8
Szanowni Czytelnicy
Józef Wiechowski
nr katalogowy: 29031
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2007-7
Nowości - informacje
nr katalogowy: 27910
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-11
Orientacja na innowacje
nr katalogowy: 39188
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2012-9
60 LAT TEMU W PRZEGLĄDZIE GEODEZYJNYM PISANO
WOJCIECH WILKOWSKI
nr katalogowy: 70958
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-4
Pudełka składane nieodzowne w czasach kryzysu epidemicznego
nr katalogowy: 126110
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2008-4
Rynek
nr katalogowy: 39300
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-7
Wyniki kontroli IJHARS
nr katalogowy: 106817
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2008-2
Kształcenie zawodowe
JERZY KOSIERADZKI
nr katalogowy: 33369
OPAKOWANIE 2008-2
Folie powlekane ułatwiają owijanie kartoników
nr katalogowy: 33281
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-1
Szanowni Czytelnicy
Aleksander Panek
nr katalogowy: 23666
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-12
80-lecie Adama Olszewskiego
nr katalogowy: 102855
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-5
Jak współpraca, która czerpie z doświadczenia technologów SVZ i wykorzystuje innowacyjność rozwiązań technicznych urządzeń GEA Westfalia Separator, może otworzyć "okno na świat" najwyższej jakości produktom z Tomaszowa Lubelskiego?
nr katalogowy: 51963
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-2-3
Jaka będzie żywność
Henryk Piekut
nr katalogowy: 57359
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-16-17
Żywność po inżyniersku
Henryk Piekut
nr katalogowy: 100135
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-3
POLSKA - EUROPA - ŚWIAT
nr katalogowy: 98721
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 135311
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-1
Opakowania do chłodzonej żywności wygodnej
Marzena Tomaszewska
nr katalogowy: 56896
OPAKOWANIE 2019-1
Systemy rentgenowskie gwarancją bezpieczeństwa żywności
Ryszard Warczyński
nr katalogowy: 118294
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-7
Bezpieczeństwo żywnościowe w Polsce stabilne
nr katalogowy: 100974
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-2
Rola sieci handlowych w zapewnianiu bezpieczeństwa żywnościowego: wyzwania i rozwój możliwości (cz. 1)
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 147271
GAZETA CUKROWNICZA 2008-2
Słowo w kwestii "SŁOWA"
Edmund W. Waleriańczyk
nr katalogowy: 33202
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Polskie przedsiębiorstwa spożywcze na rankingowej Liście 2000
JADWIGA DROŻDŻ
nr katalogowy: 32547
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Przestało pachnieć świeżymi bułeczkami...
KRYSTYNA CZARNECKA
nr katalogowy: 27051
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-9
Mięsne artykuły tradycyjne w województwie podkarpackim
Marek Zin
Paulina Duma
nr katalogowy: 38223
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2008-8
Konkurs im. prof. M. Pożaryskiego - rozstrzygnięty
nr katalogowy: 36956
OPAKOWANIE 2008-7
Dogłębne opanowanie technologii perforacji laserowej
nr katalogowy: 36887
AURA 2008-7
Podsumowanie konkursu im. Profesora Wiktora Zina "SŁOWEM, PIÓRKIEM I WĘGLEM"
nr katalogowy: 36312
GAZETA CUKROWNICZA 2008-6
Wpływ rozwoju cukrownictwa buraczanego na integrację europejską (1802-1945)
Wioletta Maksylewicz
nr katalogowy: 36279
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-6
Polemika z tezami artykułu "Bombowa woda"
nr katalogowy: 36224
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-4
Poprawa gatunkowości - ekonomiczna konieczność
TIM AMOS
PETER JESSOP
nr katalogowy: 34792
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-4
Inżynieria Biomedyczna w Politechnice Warszawskiej
KRZYSZTOF ZAREMBA
TADEUSZ PAŁKO
NATALIA GOLNIK
nr katalogowy: 34617
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-3
Mleczne produkty fermentowane a poziom cholesterolu
MAŁGORZATA ZIARNO
ANNA ZAJĄC
nr katalogowy: 24748
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-2
Środki ochrony indywidualnej o czym warto wiedzieć?
Ryszard Szefler
nr katalogowy: 24273
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH