Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-8
Ilościowe określenie preferencji decydenta podczas oceny ryzyka eksploatacji mostów
Artur Duchaczek
Dariusz Skorupka
nr katalogowy: 108701
10.15199/33.2017.08.31
eksploatacja obiektów budowlanych
analiza ryzyka
preferencje decydenta
współczynniki ważności
exploitation of building structures
risk analysis
decision-maker preferences
validity coefficients
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-12
Dlaczego pomysł zmiany siedziby GUGiK jest nietrafiony
Dariusz Pręgowski
nr katalogowy: 140953
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-11
Preferencje barw papierów graficznych
Ewa Drzewińska
nr katalogowy: 22108
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-12
Dlaczego pomysł zmiany siedziby GUGiK jest nietrafiony
Dariusz Pręgowski
nr katalogowy: 140953
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-12
Zmiany w konsumpcji żywności w Polsce
KRYSTYNA KUŚMIERCZYK
DOROTA SZEPIENIEC-PUCHALSKA
nr katalogowy: 40036
OPAKOWANIE 2009-2
Preferencje dotyczące wartości promocyjnej opakowań do mleka
Małgorzata Mika
nr katalogowy: 41626
OPAKOWANIE 2009-2
Preferencje dotyczące elementów warstwy wizualnej opakowań reklamowych
Małgorzata Lisińska - Kuśnierz
nr katalogowy: 41625
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-11
Innowacja i zróżnicowanie
nr katalogowy: 22592
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-11
Preferencje użytkowników oświetlonego wnętrza w zakresie barwy światła
Piotr Pracki
nr katalogowy: 7688
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-7
Konsumenci na rynku żywności
H. Makala
nr katalogowy: 7112
OPAKOWANIE 2005-1
Rozwój produkcji maszyn pakujących
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 11052
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-9
Preferencje gości ponad wszystko
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 12071
OPAKOWANIE 2005-1
Rozwój produkcji maszyn pakujących
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 11052
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-5
Metoda doboru penetrantów dla przemysłowych badań nieniszczących
Dominika Siwiec
Lucia Bednárowá
Andrzej Pacana
nr katalogowy: 126286
10.15199/62.2020.5.18
OPAKOWANIE 2006-6
Elementy systemu HACCP w dystrybucji opakowań do kontaktu z żywnością dla sektora gastronomicznego
Jerzy Luberda
nr katalogowy: 17960
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-6
Zawartość tłuszczu śródmięśniowego w mięsie wieprzowym
Tadeusz Blicharski
Anna Hammermeister
Mariusz Pierzchała
nr katalogowy: 16719
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-4
Minimalistyczna kuchnia
Marta Bednarska-Małek
nr katalogowy: 95470
AURA 2007-8
Wycena dóbr nierynkowych
TOMASZ ŻYLICZ
nr katalogowy: 29006
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-10
Metoda oceny potrzeb remontowych budynków mieszkalnych
Beata Nowogońska
nr katalogowy: 139992
10.15199/33.2022.10.15
stan techniczny
stopień zużycia technicznego
technical condition
technical wear degree
repair needs.
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Rynek żywności wygodnej w Polsce
MICHAŁ KOCISZEWSKI
nr katalogowy: 30670
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-1
Konsumpcja wędlin - spożycie,preferencje, czynniki wyboru
Marlena Piekut
nr katalogowy: 32567
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-12
Preferencje, częstotliwość oraz okoliczności spożywania napojów alkoholowych wśród studentów
Marlena Piekut
nr katalogowy: 32213
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-9
Trend produktów PREMIUM w sokownictwie
Grzegorz Frącek
nr katalogowy: 30027
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Postęp w produkcji żywności a zalecenia żywieniowe
JAN GAWĘCKI
nr katalogowy: 23587
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
Aroma Design - Nowe trendy w cukierniach na jesień i zimę
Anita Romanowska
nr katalogowy: 80101
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-6
Indywidualizacja w nauczaniu
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 36138
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-10
Metoda oceny potrzeb remontowych budynków mieszkalnych
Beata Nowogońska
nr katalogowy: 139992
10.15199/33.2022.10.15
stan techniczny
stopień zużycia technicznego
technical condition
technical wear degree
repair needs.
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-10
Metoda oceny potrzeb remontowych budynków mieszkalnych
Beata Nowogońska
nr katalogowy: 139992
10.15199/33.2022.10.15
stan techniczny
stopień zużycia technicznego
technical condition
technical wear degree
repair needs.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
BIOEXPO Warsaw
nr katalogowy: 132098
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Drugie życie czekolady
Maria Pawlik
nr katalogowy: 139672
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-10
Rozwiązania opakowaniowe dla żywności, napojów, produktów mlecznych i alternatywnych produktów mlekozastępczych
nr katalogowy: 150989
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-2
Opakowania handlowe - między wygodą a ekologią
nr katalogowy: 125055
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Prym wiedzie jabłko, tuż za nim pomidor i marchewka
nr katalogowy: 127662
OPAKOWANIE 2018-8
Preferencje klientów sektora żywności i napojów
nr katalogowy: 115542
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-9
Preferencje wybranej grupy młodzieży dotyczące spożycia soków marchwiowych
Anna Dobrowolska
Tadeusz Tuszyński
nr katalogowy: 38260
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-2-3
POLSKA I ŚWIAT - Wydarzenia
nr katalogowy: 65865
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Prym wiedzie jabłko, tuż za nim pomidor i marchewka
nr katalogowy: 127662
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-11
Postawy i preferencje zakupowe Polaków
nr katalogowy: 80684
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Drugie życie czekolady
Maria Pawlik
nr katalogowy: 139672
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
Aromatyczny chleb dla zdrowia
Józef Ziółkowski
Adam Melkowski
Józef Sadkiewicz
nr katalogowy: 59323
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-7-8
Idealne na lato?
Jarosław Buss
nr katalogowy: 121430
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-3
Felieton – Nie tylko biel i czerwień
nr katalogowy: 130769
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-3
Felieton – Nie tylko biel i czerwień
nr katalogowy: 130769
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2012-7
Wykorzystanie metod symulacyjnych do wyboru sposobu zaopatrzenia w energię obiektu Część I. Kryteria finansowe
Tadeusz Bewszko
nr katalogowy: 68978
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-4
Skanowanie sylwetki. Cz. I
Ryszard Kowalczyk
nr katalogowy: 44489
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
Cukiernia na lato
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 76273
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-4
Skuteczny marketing w małej firmie
nr katalogowy: 75661
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-3
Felieton – Nie tylko biel i czerwień
nr katalogowy: 130769
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-2
Krajowi producenci płytek ceramicznych alarmują w sprawie rosnących kosztów produkcji
Ferdynand Gacki
nr katalogowy: 132434
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Teraźniejszość i przyszłość cukiernictwa. Rozmowa z Agatą Baldwin, specjalistą ds. marketingu firmy Barry Callebaut Polska
nr katalogowy: 138269
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-1
Zadłużona branża słodyczy
nr katalogowy: 146824
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-13
PORADNIK Wino dla inżyniera (167) Primitivo w Polsce
winny maniak
nr katalogowy: 99064
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Kuchnia roślinna w Polsce
nr katalogowy: 130438
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2015-11
Inicjatywy, rekomendacje i preferencje w zakresie wyboru technik dostępowych dla sieci szerokopasmowych
Wojciech Michalski
nr katalogowy: 94968
10.15199/59.2015.11.5
AURA 2016-4
Znaczenie preferencji siedliskowych zwierząt dla zróżnicowania genetycznego populacji
Robert W. Mysłajek
nr katalogowy: 97561
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-3
Modele e-learningu w reklamie telewizyjnej …?
JOLANTA BRZOSTEK-PAWŁOWSKA
nr katalogowy: 50819
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Regulacje unijne a preferencje konsumentów
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 50248
AURA 2009-6
Efekty zewnętrzne
TOMASZ ŻYLICZ
nr katalogowy: 45361
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
EXBERRY - żywność barwiąca to barwy pochodzące z natury
nr katalogowy: 44554
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
W Krakowie o neuromarketingu
nr katalogowy: 43753
GAZETA CUKROWNICZA 2009-9
Trendy na rynku wyrobów ciastkarskich
Marlena Piekut
nr katalogowy: 46536
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Techniczne rozwiązania dla branży spożywczej
nr katalogowy: 65294
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2021-2
Krajowi producenci płytek ceramicznych alarmują w sprawie rosnących kosztów produkcji
Ferdynand Gacki
nr katalogowy: 132434
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
POLAGRA 2021
nr katalogowy: 132093
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-4
Jakość w centrum zrównoważonego rynku produktów owocowo-warzywnych i preferencje konsumentów II Euro-Śródziemnomorskie Sympozjum Przetwórstwa Owoców i Warzyw. Cz. 2
Dariusz Piotrowski
nr katalogowy: 105158
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-5
Spożycie i preferencje nabywcze konsumentów ryb i ich przetworów w Polsce
Joanna Tkaczewska
Władysław Migdał
nr katalogowy: 76649
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-3
Przegląd wybranych rynków tissue w Europie
nr katalogowy: 50828
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-4
EXBERRY - żywność barwiąca to barwy pochodzące z natury: przyszłość należy do naturalnych alternatyw!
nr katalogowy: 43995
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-23
Gdzie po rozum
nr katalogowy: 48487
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-5
Wina z antypodów
winny maniak
nr katalogowy: 120198
OPAKOWANIE 2019-3
Twój osobisty napój? Tak, to już możliwe dzięki elastycznej produkcji z ACOPOStrak
Stefan Hensel
nr katalogowy: 119332
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
Primitivo z Apulii. Hit sprzedaży w Polsce
winny maniak
nr katalogowy: 98406
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-3
Charakterystyka oraz segmentacja rynku serwetek papierowych w Polsce, Szwecji i Niemczech
Dorota Szymańska
nr katalogowy: 59616
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-6
Rola modułów dialogowych w tworzeniu profilów osobowych uczestników szkoleń e-learningowych
WOJCIECH PRZYŁUSKI
nr katalogowy: 44774
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-6
Preferencje konsumentów na rynku napojów bezalkoholowych
Stanisław Kalisz
Anna Grobelna
Bartosz Kruszewski
Andrzej Mazurkiewicz
nr katalogowy: 114464
10.15199/65.2018.6.6
napoje bezalkoholowe
preferencje konsumenckie
soki
nektary
napoje
non-alcoholic beverages
juices
nectars
consumer preferences
AURA 2023-11
Jakie mamy preferencje wobec ochrony środowiska?
Tomasz ŻYLICZ
nr katalogowy: 145937
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 116720
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-3
Badanie rynku w skutecznym marketingu małej firmy (cz. 1)
nr katalogowy: 50395
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Teraźniejszość i przyszłość cukiernictwa. Rozmowa z Agatą Baldwin, specjalistą ds. marketingu firmy Barry Callebaut Polska
nr katalogowy: 138269
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-12
Multisensoryczna ROLA SMAKU W ŻYWNOŚCI
Anna Płachetka
nr katalogowy: 146358
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-6
Analiza preferencji konsumentów kawy odnośnie stopnia jej prażenia
Anna Gątarska
Joanna Maria Klepacka
nr katalogowy: 143825
10.15199/65.2023.6.5
kawa
prażenie
preferencje konsumenckie
cechy organoleptyczne
coffee
roasting
consumer preferences
organoleptic features
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-6
Analiza preferencji konsumentów kawy odnośnie stopnia jej prażenia
Anna Gątarska
Joanna Maria Klepacka
nr katalogowy: 143825
10.15199/65.2023.6.5
kawa
prażenie
preferencje konsumenckie
cechy organoleptyczne
coffee
roasting
consumer preferences
organoleptic features
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-6
Analiza preferencji konsumentów kawy odnośnie stopnia jej prażenia
Anna Gątarska
Joanna Maria Klepacka
nr katalogowy: 143825
10.15199/65.2023.6.5
kawa
prażenie
preferencje konsumenckie
cechy organoleptyczne
coffee
roasting
consumer preferences
organoleptic features
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Nadawanie barwy peklowniczej - Nowe trendy w produkcji
Barbara Szmyt
Marta Woźniak
Adam Kostecki
nr katalogowy: 105277
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Doskonałe rozwiązania prosto z natury
nr katalogowy: 65286
OPAKOWANIE 2019-8
Pułapki niespecjalistycznego systemu ERP
nr katalogowy: 122045
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Kodeks Praktyki AIJN
Barbara Groele
nr katalogowy: 139106
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Chleb na świecie na przestrzeni dziejów
nr katalogowy: 83160
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2012-12
Unijne preferencje celne dla Pakistanu weszły w życie
nr katalogowy: 73526
AURA 2012-3
Podatek Grovesa-Clarke'a
Tomasz ŻYLICZ
nr katalogowy: 66241
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-7
Dlaczego warto zaufać Q Graderowi
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 77297
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Stół to najlepsze miejsce do rozmowy
nr katalogowy: 51621
AURA 2019-10
Nie lubimy ryzyka
Tomasz Żylicz
nr katalogowy: 123002
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Skąd pochodzi smak i aromat kawy?
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 83178
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
Bezglutenowe wypieki na rynku amerykańskim
Bogdan Achremowicz
nr katalogowy: 86250
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2013-8
Naturalny związek miedzy oszczędnościami energii a zrównoważonym systemem dwururowym
nr katalogowy: 78385
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-7-8
Koncentrujemy się na rozwoju naszych marek
nr katalogowy: 53811
AURA 2016-1
Polityka ekologiczna Unii Europejskiej
Tomasz ŻYLICZ
nr katalogowy: 96091
10.15199/2.2016.1.6
OPAKOWANIE 2021-6
Idealne opakowania z usługą Metsä Board 360 Service
nr katalogowy: 132214
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-8
Jak smażyć z wykorzystaniem frytur?
nr katalogowy: 144335
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-10
Świadome zakupy (część 1)
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 150832
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-4
KALEJDOSKOP VII–VIII 2024 ZE ŚWIATA NAPOJÓW
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 150169
OPAKOWANIE 2018-3
Jak wygrać na sklepowej półce
nr katalogowy: 112806
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Klasyka z powiewem nowości
nr katalogowy: 83260
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-6
Funkcje nowoczesnego marketingu
nr katalogowy: 110980
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-10
Funkcje nowoczesnego marketingu
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 109758
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-11-12
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 73574
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-11
Preferencje konsumenckie przy wyborze i zakupie wędlin podrobowych
Iwona Chwastowska -Siwiecka
Natalia Skiepko
Iwona Baryczka
nr katalogowy: 72541
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-6
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 92036
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-1
KALEJDOSKOP I–II 2024 ZE ŚWIATA NAPOJÓW
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 147573
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
Miarą możliwości każdej organizacji jest jej najsłabsze ogniwo!
Jan Kowalski
nr katalogowy: 80100
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-7
Hala sportowo-widowiskowa ATLAS ARENA w Łodzi
Jacek Kwieciński
nr katalogowy: 53080
AURA 2016-12
Analiza kosztów i korzyści w ochronie środowiska - aspekty dynamiczne
Tomasz Żylicz
nr katalogowy: 102571
OPAKOWANIE 2023-7
Nowe horyzonty z drukiem danych zmiennych i potencjałem Web2Pack
nr katalogowy: 144297
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-7
Jakość procesu przepływu osób a teoria ograniczeń
Ewa KOWALSKA-NAPORA
Mariusz SROKA
nr katalogowy: 121525
10.15199/46.2019.7.2
teoria ograniczeń
koszt systemowy
topologia
łańcuch wartości
Theory of Constraints
system cost
topology
value chain
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-2
Zastosowanie analizy wielokryterialnej do wyboru technologii realizacji domu mieszkalnego
Czesław Miedziałowski
Jan Klimasara
nr katalogowy: 141921
10.15199/33.2023.02.05
domy mieszkalne
analiza wielokryterialna
warianty
kryteria
wagi.
residential house
multiple-criteria decision analysis
variants
criteria
weights.
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Ulga na działalność badawczo-rozwojową
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 112510
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2012-1
Polskie firmy produkujące dekoracje do okładzin ceramicznych
Henryk Pieczarowski
nr katalogowy: 66727
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-7
Marketing w małej firmie
nr katalogowy: 60745
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-10
Branża winiarska podsumowuje wakacje
nr katalogowy: 145635
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-7
Roślinne substytuty produktów mięsnych
Oskar Nowak
Joanna Ciborska
Monika Modzelewska-Kapituła
nr katalogowy: 149401
10.15199/65.2024.7.3
analogi mięsa
roślinne substytuty
rynek
rozwój
meat analogues
plant-based substitutes
market
development
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-2
Zastosowanie analizy wielokryterialnej do wyboru technologii realizacji domu mieszkalnego
Czesław Miedziałowski
Jan Klimasara
nr katalogowy: 141921
10.15199/33.2023.02.05
domy mieszkalne
analiza wielokryterialna
warianty
kryteria
wagi.
residential house
multiple-criteria decision analysis
variants
criteria
weights.
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-2
Zespół - co się dzieje w środku
nr katalogowy: 105099
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1989-6
Restrukturyzacja przemysłu chemicznego a Fundusz Zmian Strukturalnych w Przemyśle
KAZIMIERZ NIEDŹWIEDŹ
JAROSŁAW WROŃSKI
nr katalogowy: 107256
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-11
Trendy w spożyciu żywności wygodnej
Halina Makała
nr katalogowy: 80786
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-11
Substancje dodatkowe w produktach mlecznych
Jolanta Król
Aneta Brodziak
nr katalogowy: 87957
OPAKOWANIE 2012-2
Realizacja funkcji opakowań w e-handlu w branży kosmetycznej
ANDRZEJ KORZENIOWSKI
RYSZARD CIERPISZEWSKI
nr katalogowy: 65823
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-2
Ergonomiczne wyroby bieliźniane dla osób długotrwale unieruchomionych
Lidia Napieralska
Wioletta Sybilska
Wiesława Danisiewicz
Elżbieta Mielicka
nr katalogowy: 58018
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-12
Polskie miasta inwestują w tramwaje (3)
Józef Trzionka
nr katalogowy: 135012
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2018-8
Ochrona elektrochemiczna - elektryczna czy chemiczna?
Wojciech Sokólski
nr katalogowy: 115325
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1987-5
Zadania przemysłu ciężkiej syntezy organicznej w Polsce w latach 1986 ч-1990 i następnych
EDWARD GRZYWA
nr katalogowy: 107864
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-2
Wspólnota Wiedzy i Innowacji Food4Future
Tadeusz Trziszka
Eugeniusz K. Chyłek
nr katalogowy: 82575
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-11
Techniki prognozowania wzrostu Listeria monocytogenes w wybranych matrycach spożywczych
Klaudia Szewczuk
Filip Zdziennicki
Anna Misiewicz
nr katalogowy: 87960
OPAKOWANIE 2012-9
Coraz większa rola opakowania do owoców i warzyw
TADEUSZ CĄDEREK
nr katalogowy: 71157
OPAKOWANIE 2011-9
Opakowanie najlepszą promocją owoców i warzyw
Tadeusz Cąderek
nr katalogowy: 62645
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2013-10
Brak wsparcia w produkcji energii w Polsce
nr katalogowy: 79664
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Pozyskiwanie informacji o rynku
Jan Kowalski
nr katalogowy: 79476
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-5
Czerstwienie pieczywa - część II
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 76469
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-4
Czerstwienie pieczywa - część I
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 75662
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-1
Wymagania konsumentów dotyczące jakości soków owocowych wprowadzanych do obrotu i ich opakowań
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 57202
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-12
Biofilmy w instalacji wodnej w praktyce zakładu mięsnego
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 123989
OPAKOWANIE 2017-2
BADANIA I ROZWÓJ- Najnowsze trendy i innowacje w projektowaniu opakowań kosmetyków kolorowych
Anna Binda
nr katalogowy: 104232
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2015-12
Analiza porównawcza parametrów oświetleniowych i energetycznych oświetlenia drogowego LED oraz sodowego
Piotr Pracki
nr katalogowy: 95435
10.15199/74.2015.12.2
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2015-10
System pomiarowy do bezkontaktowego rozpoznawania rodzaju powierzchni podłogowych z wykorzystaniem dyskretnych metod optycznych
Grzegorz Tarapata
Daniel Paczesny
Bartłomiej Nowak
Ryszard Jachowicz
nr katalogowy: 94538
10.15199/13.2015.10.1
OPAKOWANIE 2016-11
Rola opakowań inteligentnych w łańcuchach logistycznych
RYSZARD CIERPISZEWSKI
nr katalogowy: 102172
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-9
Od redakcji
Andrzej Jan Szyprowski
nr katalogowy: 100748
GOSPODARKA WODNA 2016-6
Analiza korzystania z dostępnych w Polsce możliwości finansowego transferu ryzyka powodzi
ANNA DUBEL
nr katalogowy: 98922
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2015-8
Zasady wsparcia "ciepła" w ustawie o odnawialnych źródłach energii - aspekty prawne
ZDZISŁAW MURAS
nr katalogowy: 93181
10.15199/9.2015.8.1
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Opakowanie produktu spożywczego a wartość dla producenta
Joanna Kuzincow
Wiktor Woytowicz
nr katalogowy: 93124
10.15199/65.2015.8.8
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-3
Koncepcja oceny procesów remontowych z uwzględnieniem wymagań zrównoważonego rozwoju
Anna Sobotka
Joanna Sagan
Magdalena Gicala
nr katalogowy: 112709
10.15199/33.2018.03.24
zrównoważony rozwój
remont obiektu
ocena aspektu socjalnego.
sustainable development
renovation of the facility
assessment of the social aspect.
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
PORADY PRAWNE
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 118043
OPAKOWANIE 2018-7
Opakowania kosmetyków do codziennej pielęgnacji ciała i twarzy – rynkowe trendy
Anna Binda
nr katalogowy: 115115
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-12
Czerstwienie pieczywa i sposoby jego spowalniania
Daria Romankiewicz
Alicja Ceglińska
Grażyna Cacak-Pietrzak
nr katalogowy: 81362
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2011-9
Preferencje konsumenckie w zakresie spożywania naturalnych wód mineralnych
Janusz Rak
nr katalogowy: 62500
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-5-6
Wpływ sposobu suszenia na wybrane właściwości suszy z owoców i warzyw
Piotr Grzegory
Dariusz Piotrowski
nr katalogowy: 77522
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-6
Wartość technologiczna mąki
TOMASZ BOROWY
MARIUSZ S. KUBIAK
nr katalogowy: 77118
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2013-3
Preferencje studentów dotyczące spożywania wód butelkowanych i napojów funkcjonalnych
Janusz Rak
Krzysztof Boryczko
nr katalogowy: 75172
OPAKOWANIE 2010-6
Tworzywa opakowaniowe a preferencje nabywców (na przykładzie opakowań piwa)
Jadwiga Szymczak
Magdalena Ankiel-Homa
nr katalogowy: 52560
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-6
Herbata aromatyczny napój czy superantyoksydant?
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 52491
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2010-10
Lighting of working places for people with moderately poor sight
Andrzej PAWLAK
nr katalogowy: 55187
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-10
Zielone na wiele sposobów
Ewa Czarniecka-Skubina
Magdalena Andruszkiewicz
nr katalogowy: 54774
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-3
PMP Intelli-Tissue - technologia wspierająca dbałość o higienę i zdrowie ludzi
nr katalogowy: 125561
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
Browary regionalne forpocztą i katalizatorem zmian rynkowych
nr katalogowy: 118719
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-12
Obuwie, technika chodu oraz proces lokomocji w świetle wydatkowania energetycznego organizmu
WIOLETA SERWETA
ZBIGNIEW OLEJNICZAK
nr katalogowy: 95549
10.15199/60.2015.12.3
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-2
Żywność minimalnie przetworzona o przedłużonej trwałości
Elżbieta Grażyna Daczkowska-Kozon
Alicja Dłubała
nr katalogowy: 89577
10.15199/65.2015.2.8
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-1
Zmiany i zróżnicowanie spożycia produktów zbożowych w gospodarstwach domowych w Polsce
Paweł Wyrzykowski
nr katalogowy: 88922
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Kodeks Praktyki AIJN
Barbara Groele
nr katalogowy: 139106
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-5
Jak zbudować prosty system rekomendacji w sklepie e-commerce
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 148545
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-8-9
Soki NFC - klasyfikacja i wartość odżywcza
Barbara Groele
nr katalogowy: 116217
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-12
Sushi funkcjonalne danie gotowe
Ewa Dybkowska
Małgorzata Żebrowska-Krasuska
Justyna Serwatka
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 81365
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-11
Nowe produkty dla starszych konsumentów
Bohdan Achremowicz
nr katalogowy: 80668
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-8
Aktualna wartość odżywcza mięsa wieprzowego
Tadeusz Blicharski
Anna Hammermeister
Agnieszka Warda
nr katalogowy: 86267
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-11
Quality of biomass briquettes as stock for thermochemical conversion and syngas production Jakość brykietów z biomasy jako surowca do termochemicznego przetwarzania i produkcji gazu syntezowego
Marek Szmigielski
Janusz Zarajczyk
Alina Kowalczyk-Juśko
Józef Kowalczuk
Leszek Rydzak
Beata Ślaska-Grzywna
Zbigniew Krzysiak
Dariusz Cycan
Małgorzata Szczepanik
nr katalogowy: 87940
10.12916/przemchem.2014.1986
CHŁODNICTWO 2012-11
Zachowania konsumentów na rynku lodów w województwie lubuskim
Stanisław Urban
Mariola Michałowska
nr katalogowy: 72836
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-8
Porozmawiajmy o smaku i zapachu
nr katalogowy: 78295
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Analiza preferencji konsumentów na rynku kasz
Katarzyna Sujka
Joanna Kowalik
nr katalogowy: 133703
kasza
preferencje konsumentów
spożycie
groats
consumer preferences
consumption
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Analiza preferencji konsumentów na rynku kasz
Katarzyna Sujka
Joanna Kowalik
nr katalogowy: 133703
kasza
preferencje konsumentów
spożycie
groats
consumer preferences
consumption
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Analiza preferencji konsumentów na rynku kasz
Katarzyna Sujka
Joanna Kowalik
nr katalogowy: 133703
kasza
preferencje konsumentów
spożycie
groats
consumer preferences
consumption
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Analiza preferencji konsumentów na rynku kasz
Katarzyna Sujka
Joanna Kowalik
nr katalogowy: 133703
kasza
preferencje konsumentów
spożycie
groats
consumer preferences
consumption
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa cielęcego
Karina Stanaszek
Tomasz Florowski
Anna Florowska
nr katalogowy: 141298
10.15199/65.2022.12.6
mięso cielęce
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
veal meat
consumers preferences
questionnaire survey
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa cielęcego
Karina Stanaszek
Tomasz Florowski
Anna Florowska
nr katalogowy: 141298
10.15199/65.2022.12.6
mięso cielęce
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
veal meat
consumers preferences
questionnaire survey
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa cielęcego
Karina Stanaszek
Tomasz Florowski
Anna Florowska
nr katalogowy: 141298
10.15199/65.2022.12.6
mięso cielęce
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
veal meat
consumers preferences
questionnaire survey
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa cielęcego
Karina Stanaszek
Tomasz Florowski
Anna Florowska
nr katalogowy: 141298
10.15199/65.2022.12.6
mięso cielęce
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
veal meat
consumers preferences
questionnaire survey
CHŁODNICTWO 2022-3
Osobiste modele odczuć cieplnych Eksperymentalna ocena wpływu masy ciała na odczuwanie komfortu
Aleksandra Lipczyńska
Asit Mishra
Stefano Schiavon
nr katalogowy: 138437
komfort cieplny
preferencje odczuć cieplnych
różnice w typie ciała
BMI
otyłość
CHŁODNICTWO 2022-3
Osobiste modele odczuć cieplnych Eksperymentalna ocena wpływu masy ciała na odczuwanie komfortu
Aleksandra Lipczyńska
Asit Mishra
Stefano Schiavon
nr katalogowy: 138437
komfort cieplny
preferencje odczuć cieplnych
różnice w typie ciała
BMI
otyłość
CHŁODNICTWO 2022-3
Osobiste modele odczuć cieplnych Eksperymentalna ocena wpływu masy ciała na odczuwanie komfortu
Aleksandra Lipczyńska
Asit Mishra
Stefano Schiavon
nr katalogowy: 138437
komfort cieplny
preferencje odczuć cieplnych
różnice w typie ciała
BMI
otyłość
CHŁODNICTWO 2022-3
Osobiste modele odczuć cieplnych Eksperymentalna ocena wpływu masy ciała na odczuwanie komfortu
Aleksandra Lipczyńska
Asit Mishra
Stefano Schiavon
nr katalogowy: 138437
komfort cieplny
preferencje odczuć cieplnych
różnice w typie ciała
BMI
otyłość
CHŁODNICTWO 2022-3
Osobiste modele odczuć cieplnych Eksperymentalna ocena wpływu masy ciała na odczuwanie komfortu
Aleksandra Lipczyńska
Asit Mishra
Stefano Schiavon
nr katalogowy: 138437
komfort cieplny
preferencje odczuć cieplnych
różnice w typie ciała
BMI
otyłość
CHŁODNICTWO 2022-3
Osobiste modele odczuć cieplnych Eksperymentalna ocena wpływu masy ciała na odczuwanie komfortu
Aleksandra Lipczyńska
Asit Mishra
Stefano Schiavon
nr katalogowy: 138437
komfort cieplny
preferencje odczuć cieplnych
różnice w typie ciała
BMI
otyłość
CHŁODNICTWO 2022-3
Osobiste modele odczuć cieplnych Eksperymentalna ocena wpływu masy ciała na odczuwanie komfortu
Aleksandra Lipczyńska
Asit Mishra
Stefano Schiavon
nr katalogowy: 138437
komfort cieplny
preferencje odczuć cieplnych
różnice w typie ciała
BMI
otyłość
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-10
Zależność między oceną atrakcyjności wielorodzinnego budynku mieszkalnego a jego lokalizacją
Krzysztof Zima
Stanisław Belniak
Joanna Gil-Mastalerczyk
nr katalogowy: 139990
10.15199/33.2022.10.13
atrakcyjność architektury
deweloper
preferencje klientów
budynek wielorodzinny.
architecture attractiveness
developer
customer preferences
multi-family building.
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-10
Zależność między oceną atrakcyjności wielorodzinnego budynku mieszkalnego a jego lokalizacją
Krzysztof Zima
Stanisław Belniak
Joanna Gil-Mastalerczyk
nr katalogowy: 139990
10.15199/33.2022.10.13
atrakcyjność architektury
deweloper
preferencje klientów
budynek wielorodzinny.
architecture attractiveness
developer
customer preferences
multi-family building.
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH