Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Czasopismo
|
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
Rocznik 2010 - numer 12
Treść płatna
Jeśli masz wykupiony/przyznany dostęp -
zaloguj się
.
Skorzystaj z naszych propozycji zakupu!
Zeszyt
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - e-zeszyt (pdf) 2010-12
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
21.50 zł
Do koszyka
Prenumerata
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - prenumerata cyfrowa
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
Nowość
264.00 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - papierowa prenumerata roczna + wysyłka
licencja: Osobista
Szczegóły pakietu
Nazwa
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - papierowa prenumerata roczna
336.00 zł brutto
311.11 zł netto
24.89 zł VAT
(stawka VAT 8%)
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - pakowanie i wysyłka
42.00 zł brutto
34.15 zł netto
7.85 zł VAT
(stawka VAT 23%)
378.00 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - PAKIET prenumerata PLUS
licencja: Osobista
Szczegóły pakietu
Nazwa
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - PAKIET prenumerata PLUS (Prenumerata papierowa + dostęp do portalu sigma-not.pl + e-prenumerata)
432.00 zł brutto
400.00 zł netto
32.00 zł VAT
(stawka VAT 8%)
432.00 zł
Do koszyka
Publikacje w tym zeszycie
IV Konferencja Piekarska PPiC i SITSpoż. "Od bochenka do ziarenka"
nr katalogowy: 55872
Jakość ziarna - aspekty istotne dla produkcji piekarskiej
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 55873
Czas na rehabilitację pieczywa pszennego
Anna Diowksz
nr katalogowy: 55874
IV Krajowy Konkurs Pieczywa
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 55875
Przegląd ważnych wydarzeń
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 55876
Wybrano nowe władze
Małgorzata Wojnarowska
nr katalogowy: 55877
KONKURS MŁODY INNOWATOR
nr katalogowy: 55878
Nowe możliwości wzbogacania diety bezglutenowej
Paulina Pawłowska
Anna Diowksz
nr katalogowy: 55879
Na bezglutenowym można zarobić
Marta Stus
nr katalogowy: 55880
Dbałość o stan bezpieczeństwa p. poż. leży w interesie fi rmy
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 55881
Domena dla piekarni i cukierni
Beata Mosór
nr katalogowy: 55882
Krótka historia HACCP
Elżbieta Staszewska
nr katalogowy: 55883
Szkolenia dla piekarzy
Hanna Lubczyńska
nr katalogowy: 55884
Wartość relacji z klientami
Adam Steć
Paweł Małecki
nr katalogowy: 55885
Piece termoolejowe HEUFT Vulkan Thermo-Roll wraz z półautomatycznym systemem załadunku Concord
nr katalogowy: 55886
"Bartex" Częstochowa - nowa siedziba na 18-lecie firmy
Krzysztof Kluza
nr katalogowy: 55887
Dzielarki VEMAG - klucz do większej rentowności piekarni
nr katalogowy: 55888
"Nam się udało - zróbmy coś dla innych"
Piotr Mankiewicz
nr katalogowy: 55889
"Bezpieczna piekarnia"
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 55890
Warszawskie Święto Chleba
Tadeusz Grzęda
nr katalogowy: 55891
65-lecie firmy Szydłowskich
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 55892
Ogólnopolski Konkurs Promocyjny AGRO POLSKA
nr katalogowy: 55893
Pol' Gourmets - francuska giełda spożywczych smakołyków
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 55894
Zamówienia świąteczne krok po kroku
Sylwia Krębuszewska-Kozieł
nr katalogowy: 55895
Zaczarowane Miejsce
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 55896
Targi TAROPAK 2010 i ich znaczenie dla przemysłu cukierniczego
Mirosław Bohdan
nr katalogowy: 55897
"Wyróżnij się z Master Martini"
nr katalogowy: 55898
EXPO SWEET 2011 - Warszawa, 23-25 lutego
nr katalogowy: 55899
Akademia Mistrza - rozwijanie siebie (cz. 4) STRES
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 55900
Konkurs World Chocolate Masters 2011: eliminacje na europejską skalę!
nr katalogowy: 55901
Marcepan, niedoceniony migdałowy rarytas
Marta Truskolawska
nr katalogowy: 55902
Marcepanowe figurki - Święty Mikołaj
Marta Truskolawska
nr katalogowy: 55903
Tort Kirsch - przepis
Ryszard Wawrzyniak
nr katalogowy: 55904
EUROPEJSKA SZKOŁA MISTRZÓW PROFESJONAL IM. WOJCIECHA KANDULSKIEGO w POZNANIU
nr katalogowy: 55905
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 55906
Wina amerykańskie - Kalifornia
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 55907
Z życia szkoły
Urszula Machaj
nr katalogowy: 55908
32. targi SIGEP
nr katalogowy: 55909
Podstawowe parametry określające jakość lodów
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 55910
Zaliczka i ZUS od ekwiwalentu i odprawy
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 55911
Niższe limity podatkowe na rok 2011
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 55912
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 55913
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH