Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-10
Jakość wyrobów w gospodarce rynkowej
Mariusz GIEMZA
Piotr ROGALA
nr katalogowy: 3610
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-5
Jakość dziecięcych wyrobów odzieżowych
RENATA KUJAWA
ANDRZEJ WŁOCHOWICZ
nr katalogowy: 35485
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-5
Eksploatacyjne aspekty oceny jakości wyrobów
Jerzy Szkoda
nr katalogowy: 3521
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-12
Jakość wzorca a jakość wykonania odzieży w świetle certyfikacji wyrobu na znak bezpieczeństwa. Cz. I
A. Witaszczyk
M. Rybicki
nr katalogowy: 6191
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-6
Stowarzyszenie Producentów Pap dba o jakość wyrobów hydroizolacyjnych
nr katalogowy: 17453
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-10
Jakość zapisów w umowach konsumenckich
Krzysztof Zymonik
nr katalogowy: 21923
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-8
Klient w organizacji zarządzanej przez jakość
nr katalogowy: 18144
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-4
Jakość pszenicy i mąki do produkcji wyrobów cukierniczych (keksów i wafli)
nr katalogowy: 20098
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-8
Zmiany w ustawodawstwie. Jakość handlowa wyrobów kakaowych i czekoladowych
Renata Gasparska
nr katalogowy: 12748
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-11
Klient w organizacji zarządzanej przez jakość
nr katalogowy: 21951
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2015-11
Satysfakcja pracowników jako element wpływający na jakości produkcji w branży metalurgicznej
Manuela INGALDI
nr katalogowy: 95808
10.15199/24.2015.11.8
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-12
Zmiany w funkcjonowaniu działów kontroli jakości w przedsiębiorstwach hutniczych
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 95493
10.15199/46.2015.12.5
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
Jakość wyrobów czekoladowych nie najlepsza
nr katalogowy: 37348
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-22
Łączy nas jakość
nr katalogowy: 39075
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1991-5
Doskonalenie technologii wytwarzania rezolowej żywicy fenolowej jako podstawy lepiszcza do wyrobów z wełny mineralnej
MARIAN GRYTA
STANISŁAW ROZKRUT
JERZY MAJCHRZAK
BRONISŁAW KAŁĘDKOWSKI
MARIUSZ SZEMIEŃ i GABRIELA JAROCKA
nr katalogowy: 106670
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2007-3
Formowanie ciśnieniem wewnętrznym
nr katalogowy: 27287
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Projektowanie nowych wyrobów spożywczych
nr katalogowy: 31128
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-9
Mięsne artykuły tradycyjne w województwie podkarpackim
Marek Zin
Paulina Duma
nr katalogowy: 38223
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Temperatura ciasta
Henryk Piesiewicz
Mariusz Zieliński
nr katalogowy: 24445
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-3
VARIA
Anna Farion
Monika Partyka
Małgorzata Biarda
Dorota Dudkiewicz
Agnieszka Hundert
Hubert Prochera
nr katalogowy: 143995
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-4
Co należy poprawić w oznakowaniu wyrobów garmażeryjnych? Kontrole GIJHARS
Dorota Krzyżanowska
nr katalogowy: 97688
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-2
Etyczne problemy zarządzania jakością
Marek BUGDOL
nr katalogowy: 24327
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-18
Troska o budownictwo
Michał Przymanowski
nr katalogowy: 79112
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-7
Aktywne wyroby włókiennicze
W. Michałowski
nr katalogowy: 19796
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Twórcze 15 lat
nr katalogowy: 18509
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-3
Wysokowydajne linie produkcji chusteczek z firmy SENNING
nr katalogowy: 104769
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-3
Lapp Kabel - najwyższa jakość
Jarosław Lenko
nr katalogowy: 7522
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-1
Naturalne przeciwutleniacze - dodatki funkcjonalne przedłużające trwałość wyrobów mięsnych
Natalia Krzemińska
nr katalogowy: 103666
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-12
Ilość przeszła w jakość
E. Szczerbicki
nr katalogowy: 6185
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-12
Właściwości akustyczne wyrobów budowlanych
L. Misiewicz
nr katalogowy: 2830
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-7
O jakości zarządzania, czyli o poszukiwaniu straconego czasu
Franciszek Kładź
nr katalogowy: 27868
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-8
Uplastycznianie mięsa
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 78755
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
Identyczne z naturalnymi czy nieidentyczne
R. Zawirska-Wojtasiak
nr katalogowy: 20799
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2004-3
Sposób wykrawania ze wstępnym wygięciem półwyrobu
Kut S.
nr katalogowy: 7280
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-2
Jakość wyrobów higienicznych
MARIA ŻUBRZAK
nr katalogowy: 118737
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-12
Rotospray® ułatwia dozowanie mikrokomponentów
LESZEK MOŚCICKI
nr katalogowy: 6471
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-2
Certyfikacja dobrowolna wyrobów na znak bezpieczeństwa "B"
Janusz LEŚNIEWSKI
nr katalogowy: 41784
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-8
Jakość produktów papierowych
KRZYSZTOF GŁOWACKI
nr katalogowy: 100460
10.15199/54.2016.8.1
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-1
VARIA
nr katalogowy: 40668
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-3
Wpływ dodatku wysuszonych i sproszkowanych warzyw na jakość wyrobów makaronowych
nr katalogowy: 20114
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-8-9
Jakość handlowa wyrobów winiarskich. Wyniki kontroli IJHARS
D. Balińka-Hajduk
nr katalogowy: 14653
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-3
Jakość z tradycją
nr katalogowy: 74948
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2011-11
NUMERYCZNA I STRUKTURALNA ANALIZA WYCISKANIA PROFILI PEŁNYCH O DUŻYCH PRZEKROJACH POPRZECZNYCH
JUSTYNA GRZYB
WOJCIECH LIBURA
ARTUR RĘKAS
BEATA LESZCZYŃSKA‐
MADEJ
nr katalogowy: 64001
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-9
Systemy zarządzania jakością w przemyśle spożywczym (1)
G. Morkis
nr katalogowy: 20533
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-1
Konferencja naukowa w Akademii Ekonomicznej w Krakowie
Mariusz Giemza
nr katalogowy: 9486
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-1
Konferencja naukowa w Akademii Ekonomicznej w Krakowie
Mariusz Giemza
nr katalogowy: 9486
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-10
Co nowego w Klubie Polskie Forum ISO 9000
nr katalogowy: 21932
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-12
Warszawska Wytwórnia Wódek Koneser - droga do sukcesu
M. J. Przegalińska
nr katalogowy: 6967
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-4
Wpływ wyekstrahowanych białek mięśniowych na jakość szynek gotowanych
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 1606
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-9
Produkcja śruty chlebowej i mąki całoziarnowej (razowej)
Andrzej Tyburcy
nr katalogowy: 14123
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-7
Jakość mąki przeznaczonej do produkcji wafli
Roman Jurga
nr katalogowy: 14076
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
Cerealia Unibake. Wysoka jakość i zaufanie klientów
Marta Stus
nr katalogowy: 12622
CHŁODNICTWO 2006-8
Wpływ różnych technologii chłodniczych na jakość wyrobów piekarniczych
JACEK KONDRATOWICZ
IWONA CHWASTOWSKA
nr katalogowy: 16079
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-10
Gawęda o marketingu Część III
nr katalogowy: 63182
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-7
Naprawić szkolenia
Krzysztof Mariankowski
nr katalogowy: 233
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-10
Charakterystyka wyrobów w technologii seamless
Anna Pinar
Elżbieta Mielicka
nr katalogowy: 54859
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Zmiany wybranych właściwości fi zykochemicznych ziarna kakaowego w procesie jego przetwarzania. Cz.II. Prażenie ziarna kakaowego
Justyna Rosicka-Kaczmarek
nr katalogowy: 19003
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2004-11
Narzędzia jakości w doskonaleniu i zarządzaniu jakością
Mariusz Giemza
nr katalogowy: 6673
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-2
Atramenty drukarskie- Bafixan®Inks « Helizarin®EVO - nowa jakość druku papieru i tekstyliów
M. Stępień
nr katalogowy: 13617
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2005-5
Właściwości warstwy wierzchniej wyrobów spiekanych po obróbce cieplno-chemicznej w złożu fluidalnym
J. Jasiński
M. Rosiak
R. Torbus
nr katalogowy: 10104
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-5
Parametry papieru - kontrola i monitorowanie z wykorzystaniem automatycznej linii pomiarowej oraz Plant Information System - na przykładzie Mondi Packaging Paper Świecie
Sebastian Rzepa
nr katalogowy: 18900
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-2
TERMOton 44 P+W innowacyjny produkt o parametrach na medal
Ewelina Kowałko
nr katalogowy: 82833
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-2
Kanony Smaku. Tradycja smaku. Migdałami i winem mszalnym
Filip Bartelak
nr katalogowy: 12599
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-10
Certyfikacja dobrowolna wyrobów użytkowych na polskim rynku
Anna MICHALSKA
Alicja MALESZKA
nr katalogowy: 101335
10.15199/47.2016.10.1
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-7-8
Triada: jakość, innowacje i etyka
Marek BUGDOL
nr katalogowy: 69435
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-3
VARIA
Anna Farion
Monika Partyka
Małgorzata Biarda
Dorota Dudkiewicz
Agnieszka Hundert
Hubert Prochera
nr katalogowy: 143995
OPAKOWANIE 2004-11
Sprawozdanie z IV konferencji naukowej nt. Narzędzia jakości w doskonaleniu i zarządzaniu jakością
Mariusz Giemza
nr katalogowy: 3392
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-7
Wpływ procesów wykańczalniczych oraz metod barwienia na parametry wytrzymałościowe i jakość przędz. Cz. II. Zależność własności fizyko-mechanicznych i nierównomierności...
J. Brocka
D. Kozakiewicz
nr katalogowy: 19800
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-8
Jak smażyć z wykorzystaniem frytur?
nr katalogowy: 144335
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-9
Jakość tkwi w szczegółach Piekarnia z przyszłością
nr katalogowy: 93439
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2014-11
Ocena jakości tulejki metalowej z wykorzystaniem wybranych narzędzi jakości
Edyta KARDAS
nr katalogowy: 88034
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Cena i jakość
Marek Bugdol
nr katalogowy: 59474
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-10
Zarządzanie procesami zlecanymi na zewnątrz
Antoni KLENIEWSKI
nr katalogowy: 47637
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-6
Badanie parametrów użytkowych chińskich wyrobów tekstylnych. Cz. I
Agnieszka Lisiak-Kucińska
Michał Miklas
nr katalogowy: 52612
CHŁODNICTWO 2007-11
Osuszacze powietrza dla chłodni i mroźni
nr katalogowy: 31510
GAZETA CUKROWNICZA 2008-12
Spis treści rocznika 2008 Gazety Cukrowniczej
nr katalogowy: 41214
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
HEUFT - najwyższa jakość wypieku, maksymalne oszczędności, stuprocentowa satysfakcja.
nr katalogowy: 33744
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-12-13
Jakość i odpowiedzialność
ANNA KWIATKOWSKA
nr katalogowy: 36641
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-3
Znaczenie wzorcowania przyrządów pomiarowych i porównań międzylaboratoryjnych dla przedsiębiorców
nr katalogowy: 24671
SZKŁO I CERAMIKA 2007-1
Gratulacje!
Danuta Biernacka-Pruszkowska
nr katalogowy: 24148
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-5
PREFABET Łagisza nowoczesny beton komórkowy z tradycjami
nr katalogowy: 59690
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-2
Dodatki dla piekarstwa i cukiernictwa
nr katalogowy: 89100
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-26
Jeść zdrowo i tradycyjnie
nr katalogowy: 73440
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-5
Sukcesy firmy Gamrat SA na rynku
Krystyna Wiśniewska
nr katalogowy: 59694
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-2
Main Laboratory w Sassuolo – bezpieczeństwo i jakość
Tacjana Pazura
nr katalogowy: 127025
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-7
Prefabrykaty żelbetowe firmy Comfort dla budownictwa drogowego i mostowego
nr katalogowy: 45742
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-6
Badanie starzenia pap a trwałość pokryć
Krzysztof Zieliński
nr katalogowy: 45049
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-8
Możliwość zastosowania produktów przemiału pszenżyta do produkcji wyrobów ekstrudowanych
AGNIESZKA MAKOWSKA
HANNA STACHOWIAK
nr katalogowy: 45899
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-3
Chlebek sukcesu
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 104270
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Klient, który ma zastrzeżenia
nr katalogowy: 127886
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Klient, który ma zastrzeżenia
nr katalogowy: 127886
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-4
Jak efektywnie poprawić jakość papieru? Nowoczesne rozwiązania technologiczne wspierające rozwój biznesu - studium pr zypadku
WOJCIECH NIEMCZYK
KRZYSZTOF MŁYNARCZYK
nr katalogowy: 98087
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1993-9
Jakość i nowoczesność wyrobów - prace nad dostosowaniem systemu jakości przedsiębiorstwa do wymagań norm międzynarodowych
GRAŻYNA CIEMNIAK
nr katalogowy: 42651
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2007-4
Polski rynek płytek ceramicznych w latach 2006-2007
JACEK SKWIERCZYŃSKI
nr katalogowy: 31617
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Od surowców... do Instytutu Piekarstwa
KRYSTYNA CZARNECKA
nr katalogowy: 27773
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-12
Bardzo dobra jakość u GROTA
Krzysztof Łękawski
Małgorzata Witek
nr katalogowy: 40316
GAZETA CUKROWNICZA 2008-12
Jakość wyrobów przemysłu cukrowniczego a bezpieczeństwo w ochronie zdrowia konsumentów
Teresa Sumińska
Jadwiga Strębska-Zając
nr katalogowy: 39885
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-8
Skuteczność innowacyjnych rozwiązań w zakresie pakowania wyrobów mięsnych
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 133024
techniki i systemy pakowania wyrobów mięsnych
innowacyjne opakowania i materiały opakowaniowe
pakowanie w modyfikowanej atmosferze gazów
pakowanie próżniowe
meat products packaging techniques and systems
innovative packaging and packaging materials
modified gas atmosphere packaging
vacuum packing
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-2
Kontrola procesu produkcji i ocena jakości pieczywa
Magdalena Kot
nr katalogowy: 49803
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-11-12
Projekty a życie
nr katalogowy: 45209
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-1-2
Reklamacje wyrobów skórzanych
Mirosław Brych
nr katalogowy: 124914
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2012-12
Wpływ kształtu ciągadła na chropowatość powierzchni drutów ze stali wysokowęglowej
JusTYna adamCzYK
mareK BurdeK
maCIeJ suLIGa
Jan W. PILarCzYK
nr katalogowy: 73821
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-3
Zrównoważony rozwój w budownictwie – inicjatywy europejskie kształtujące nowe wymagania wobec wyrobów i obiektów budowlanych
Sebastian Wall
nr katalogowy: 50541
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-10-11
O stanie techniki i technologii we włókiennictwie
Jan Wojtysiak
nr katalogowy: 129231
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2020-10-11
O stanie techniki i technologii we włókiennictwie
Jan Wojtysiak
nr katalogowy: 129231
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-8
Wpływ wybranych parametrów suszenia na jakość kiełbas suchych
Jolanta Sienkiewicz
Adam Olszewski
Justyna Pieciul
nr katalogowy: 61709
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-1
Wykaz ważniejszych artykułów opublikowanych w 2011 roku
nr katalogowy: 65129
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Wawel s.a - jakość przede wszystkim
Marta Stus
nr katalogowy: 34448
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-11
Refleksje po IV Konferencji Naukowo-Technicznej SPB "Rola prefabrykacji betonowej oraz betonu komórkowego w budownictwie mieszkaniowym"
nr katalogowy: 31603
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-21
Zrozumieć i stosować
Ewa Mańkiewicz-Cudny
nr katalogowy: 30484
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Show baking w Piekarni Mielnik
Katarzyna Ziółkowska
nr katalogowy: 38991
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2019-11
Jak zapewnić wysoką jakość dostaw wyrobów i robót w procesach realizacji inwestycji sieciowych
Ryszard Migdalski
nr katalogowy: 123675
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Cukierniczy biznes wysokiej jakości
nr katalogowy: 40783
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-11
Wyznaczanie terminu trwałości wyrobów ciastkarskich (cz.II)
Elżbieta Staszewska
nr katalogowy: 71833
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-1-2
Nowy wymiar gastronomii
nr katalogowy: 73884
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-7-8
Zaprzepaszczona szansa na promocję narodowych trunków podczas polskiej prezydencji
nr katalogowy: 61788
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-5
Relacja z XVi konferencji naukowej „Problematyka normalizacji, jakości i kodyfikacji w aspekcie integracji z NATO i Unią Europejską. Jakość – problemy i rozwiązania”
nr katalogowy: 140134
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1989-10
Z PÓŁKI KSIĘGARSKIEJ
nr katalogowy: 107336
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-12
Outsourcing a jakość wyrobów
Marek Bugdol
nr katalogowy: 64423
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-9
Doskonalenie jakości (wyrobów) konsekwencją nowelizacji prawa konsumenckiego
Janusz ZĄBEK
nr katalogowy: 93534
10.15199/46.2015.9.2
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2020-7-8
Systemy potwierdzenia jakości złączy i rur preizolowanych
Ewa Kręcielewska
Iwona Mazurkiewicz
nr katalogowy: 127218
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2020-7-8
Systemy potwierdzenia jakości złączy i rur preizolowanych
Ewa Kręcielewska
Iwona Mazurkiewicz
nr katalogowy: 127218
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-6
Gorreri - postaw na jakość i powtarzalność wyrobów cukierniczych
nr katalogowy: 114045
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-9
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 54437
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-4
Wykrywacze X-RAY zapewniają bezpieczną jakość filetów drobiowych
nr katalogowy: 83806
MATERIAŁY BUDOWLANE 2012-8
Bardzo dobra izolacyjność akustyczna ścian w systemie AGROBUD TERMO
nr katalogowy: 69984
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-5
Gdy klient przychodzi z reklamacją
nr katalogowy: 126099
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
O sytuacji w cukiernictwie - Rozmowa z Leszkiem Truskolawskim, prezesem Stowarzyszenia Cukierników, Karmelarzy i Lodziarzy RP
nr katalogowy: 79482
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-12
Odzież naruszająca prawa własności intelektualnej - problematyka obrotu na polskim rynku oraz jej jakość wykonania i wartość użytkowa. Cz. I
PRZEMYSŁAW KRYSTIAN FARYŚ
nr katalogowy: 88645
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-6
Jakość wędlin podrobowych
Jolanta Kołodziej
nr katalogowy: 92043
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-12
Innowacje marki Lycra
A.Z.
nr katalogowy: 88636
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-9
IV Konkurs "Normalizacja i ja"
nr katalogowy: 93532
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-5
Relacja z XVi konferencji naukowej „Problematyka normalizacji, jakości i kodyfikacji w aspekcie integracji z NATO i Unią Europejską. Jakość – problemy i rozwiązania”
nr katalogowy: 140134
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-2
Jakość produktu pod względem zdolności transportowej i układania arkuszy w stosy
nr katalogowy: 57730
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2015-1
Wybrane wyroby bimetalowe otrzymywane na linii spawania wzdłużnego i w procesie ciągnienia
Zbigniew SMOLARCZYK
Wiesław KAZANA
nr katalogowy: 89147
10.15199/24.2015.1.25
OPAKOWANIE 2014-6
Premiumdruk jeszcze bardziej premium dzięki nowej złociarce
TOMASZ KRAWCZAK
nr katalogowy: 85049
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-7
Procesy dozowania i mieszania przy produkcji karmy dla psów i kotów
nr katalogowy: 60742
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-10
XII Święto Chleba w Radomiu
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 54827
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-8
Kultury starterowe w produkcji surowo dojrzewających wyrobów mięsnych
Paulina Kęska
Joanna Stadnik
Katarzyna Neffe-Skocińska
Danuta Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 100992
10.15199/65.2016.8.5
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1991-2
Zużytkowanie różnorodnych mieszanych odpadów tworzyw sztucznych (system Revive)
nr katalogowy: 106619
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-10
Stawiamy na tekstylia techniczne
nr katalogowy: 79949
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Firma Mamut racjonalizuje organizację i procesy biznesowe w oparciu o rozwiązanie CSB-System
nr katalogowy: 79461
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-12
Demontaż wyrobów zawierających azbest
Andrzej Obmiński
nr katalogowy: 56504
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-2
Z glutaminianem sodu czy bez?
Joanna Szaciło
Kamil Szaciło
nr katalogowy: 104155
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-7
Retrospektywne spojrzenie na kształtowanie jakości wędlin
Adam Olszewski
nr katalogowy: 61128
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 90818
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-6
Co nowego w Klubie Polskie Forum ISO 9000
Joanna Dziadkowiec
Marek Roszak
nr katalogowy: 141044
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2020-2
Laborator ium wzorcująco -badawcze AgencjI Anticorr Gdańsk Badanie właściwości powłok proszkowych
nr katalogowy: 125004
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU 2018-2
O POŻYTKACH STANDARYZACJI W PRZEDSIĘBIORSTWACH
Jerzy ŁUNARSKI
nr katalogowy: 114018
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-1
Nowoczesne mąki funkcjonalne Q-FARIN
Aneta Bobryk-Mamczarz
nr katalogowy: 64966
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-2
Main Laboratory w Sassuolo – bezpieczeństwo i jakość
Tacjana Pazura
nr katalogowy: 127025
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Koncepcje zmian w systemie zapewnienia jakości i systemie oceny zgodności wyrobów przeznaczonych na potrzeby obronności i bezpieczeństwa państwa
Paweł SWEKLEJ
Piotr WAŚLICKI
nr katalogowy: 116047
obronność
jakość
ocena zgodności
wyrób obronny
sprzęt wojskowy
defence
quality
conformity assessment
defence product
military equipment
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Inspirujące Noce Cukiernika i Piekarza
P.K.
nr katalogowy: 56344
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-4
Jakość powierzchni magazynowych w przemyśle mięsnym
Paweł Sobczak
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
nr katalogowy: 131403
magazynowanie
powierzchnia
jakość
storage
surface
quality
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-6
Co nowego w klubie Polskie Forum ISO 9000
nr katalogowy: 52388
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-4
Wdrażanie projektów badawczych w przedsiębiorst
Andrzej S. Polak
nr katalogowy: 83450
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-5
Troska o jakość w łańcuchu dostaw
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 76457
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Dlaczego warto wybrać profesjonalny tłuszcz do smażenia wyrobów cukierniczych?
Sylwia Onacik-Gür
nr katalogowy: 135322
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-10
Cukiernictwo – co nowego?
nr katalogowy: 145341
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-4
Wysokociśnieniowe utrwalanie żywności - HPP
Piotr Walczyński
nr katalogowy: 83601
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-1
Deklaracje środowiskowe wyrobów budowlanych w Europie
Michał Piasecki
nr katalogowy: 96323
10.15199/33.2016.01.17
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-8
Determinanty doskonalenia systemu zarządzania jakością w przedsiębiorstwach branży zbrojeniowej w Polsce
Piotr BARTKOWIAK
Jacek JÓŹWIAK
nr katalogowy: 108617
10.15199/48.2017.8.1
jakość wyrobu militarnego
System Zarządzania Jakością
AQAP 2110
determinanty doskonalenia systemu
zagrożenia dla procesu doskonalenia
military product quality
Quality Management System
AQAP 2110
determinants for improvement of the system
threats to the improvement process
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-12
Piekarzu, czy wiesz, że...najlepszym sprzymierzeńcem piekarza jest dobry, świadomy sprzedawca?
nr katalogowy: 117382
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-2
Przez żołądek do serca, czyli zakochani w jakości
nr katalogowy: 74709
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Czy pieczywo jest dobrym źródłem naturalnych składników mineralnych?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 142138
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-5
Czerstwienie pieczywa - część II
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 76469
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-11
Doskonalenie jakości (wyrobów) konsekwencją nowelizacji prawa konsumenckiego cz. 2
Janusz ZĄBEK
nr katalogowy: 94693
10.15199/46.2015.11.3
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Konferencje w Instytucie Żywności i Żywienia
nr katalogowy: 105833
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-11
Cembrit - 20 lat produkcji dachowych płyt bezazbestowych w Polsce
Andrzej Konieczka
nr katalogowy: 117086
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-2
Środki smarne a bezpieczeństwo żywności. Cz. 1
Radosław Sutkowski
nr katalogowy: 50155
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-2
Konferencja w Spale
nr katalogowy: 49827
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-14-15
Komputerowe wspomaganie zarządzania jakością
Mirosław Majsterek
nr katalogowy: 46623
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2009-7
Kompatybilność elektromagnetyczna w podziemiach wyrobisk górniczych
Cezary WOREK
Marcin SZCZURKOWSKI
nr katalogowy: 46405
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-3
Zawsze staramy się iść o krok dalej
nr katalogowy: 125353
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-1
Wybrane koncepcje zarządzania jakością
Anita Fajczak- Kowalska
nr katalogowy: 81987
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-4
UPLASTYCZNIANIE MIĘSA jako zabieg kształtujący jakość wędzonek parzonych
JERZY WAJDZIK
nr katalogowy: 142886
wędzonki parzone
składniki solanek
nastrzykiwanie i uplastycznianie
masownice
tenderyzacja
smoked and cooked whole muscle meat products
injection brines ingredients
injection and plastification
tumblers
tenderization
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-4
Wybrane metody kształtowania jakości
Arkadiusz Potocki
nr katalogowy: 83451
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-2
Monitorowanie i weryfikowanie jakości surowców i produktów
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 125178
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-2
Czynniki obniżające jakość pieczywa - część I
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 65582
CHŁODNICTWO 2021-4
Jak powstają wysokojakościowe rozwiązania izolacyjne?
nr katalogowy: 133120
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
Nadszedł czas na obróbkę wysokociśnieniową żywności – HPP
Piotr Walczyński
nr katalogowy: 78779
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2021-10
Przemysł cynkowniczy wczoraj i dziś
nr katalogowy: 133951
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-10
Co słychać w cukiernictwie?
nr katalogowy: 116353
OPAKOWANIE 2011-3
Produkcja opakowań szklanych dla branży farmaceutycznej
nr katalogowy: 58443
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2021-5
Przygotowanie powierzchni wyrobów w cynkowniach ogniowych
nr katalogowy: 131691
SZKŁO I CERAMIKA 2011-4
Perspektywy rozwoju technologii oraz przetwórstwa szkła w aspekcie ochrony środowiska i wzrastających cen energii
Jan Wasylak
nr katalogowy: 61535
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-2
Analiza i ocena jakości obsługi klienta
Marcin Jakubiec
nr katalogowy: 82390
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-10
Dojrzałość organizacji na rynku krajowym i międzynarodowym
Agnieszka Mężyńska
Janusz B. Berdowski
Jacek J. Pietrzak
nr katalogowy: 87073
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-1
Wady jakościowe mięsa
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 56895
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Lepsze niż domowe
nr katalogowy: 49028
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-17-18
Dla wymagających
nr katalogowy: 86025
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-7
Wielka Gala w Katowicach
L.K.
nr katalogowy: 45684
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Computer Integrated Manufacturing - integracja zewnętrznych urządzeń logistycznych sposobem na obniżenie kosztów
nr katalogowy: 44527
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Podejście systemowe w procesie wytwarzania wyrobu budowlanego.Na przykładzie wielkogabarytowych elementów betonowych.
Katarzyna CHĘCIŃSKA
nr katalogowy: 43977
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-4
Warunki konszowania a jakość mas czekoladowych
Paweł Nowak
Sylwia Mildner-Szkudlarz
Wiktor Obuchowski
nr katalogowy: 43856
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-4
Modelowanie i symulacja procesów produkcyjnych
Sylwia Łaba
Piotr Waćko
nr katalogowy: 43847
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-3
Ekspandowane i ekstrudowane wyroby zbożowe - definicje podstawowe i możliwości zastosowań
KAROLINA CHRISTA
nr katalogowy: 41876
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-23
Bunt wyrobów?
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 48471
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-14-15
Jakość zależy ode mnie
Bogusław Lempkowski
nr katalogowy: 46622
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Smak domowej roboty
nr katalogowy: 46503
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH