Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-9
Czarna Mamba Papa Super Elastic
nr katalogowy: 10669
AURA 2006-6
PHYTOPHTHORA ALNI ATAKUJE RODZIME OLSZE
Tomasz Oszako
Weronika Zakrzewska
nr katalogowy: 15927
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-5
Ziemniaki i marchew z gospodarstw ekologicznych i konwencjonalnych
G. Rutkowska
nr katalogowy: 14583
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-1
Marchew. Porównanie wybranych składników chemicznych czterech odmian
A. Nawirska
A. Król
nr katalogowy: 6713
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-1
Marchew purpurowa jako surowiec dla przetwórstwa owocowo-warzywnego
Janusz Czapski
Marcin Kidoń
Anna Olejnik
Dorota Witrowa-Rajchert
nr katalogowy: 41077
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Polski handel suszami warzywnymi
Grażyna Stępka
nr katalogowy: 34162
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Konkursowa czarna skrzynka
nr katalogowy: 18647
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-10
Gra w kolory
Ewa Górska
nr katalogowy: 11569
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-7-8
Wpływ dodatku ekstraktów roślinnych na wybrane wyróżniki jakościowe napojów z wiśni i z czarnej porzeczki
Stanisław Kalisz
Anna Grobelna
Karolina Grodzka
nr katalogowy: 127684
10.15199/64.2020.7–8.5
wiśnia
czarna porzeczka
napoje
zielona herbata
czarna marchew
cherry
blackcurrant
drinks
green tea
black carrot
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-7-8
Wpływ dodatku ekstraktów roślinnych na wybrane wyróżniki jakościowe napojów z wiśni i z czarnej porzeczki
Stanisław Kalisz
Anna Grobelna
Karolina Grodzka
nr katalogowy: 127684
10.15199/64.2020.7–8.5
wiśnia
czarna porzeczka
napoje
zielona herbata
czarna marchew
cherry
blackcurrant
drinks
green tea
black carrot
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 128340
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-8
Czarna Mamba - nowa oferta firmy Swisspor
nr katalogowy: 10636
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-2
Czarna księga
Wiesław Wiktor Jędrzejczak
nr katalogowy: 12924
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-6
wybitny działacz SEP i ZEP
Alfons Hoffmann
nr katalogowy: 21094
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
Tylko dla sytych
nr katalogowy: 11931
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2006-4
Modele typu "czarna skrzynka" elektrycznych elementów napędu hybrydowego
Marian CICHY
Sławomir MAKOWSKI
nr katalogowy: 18385
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
Unifine. Torcik Czarna Porzeczka
nr katalogowy: 19190
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-12
Coffee & Tea Tea & Coffee
Renata Zawadzka-Ben Dor
nr katalogowy: 12875
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-11
Unifine. Czarna Róża
nr katalogowy: 12845
AURA 2020-1
Olsza czarna - przyjazny układ symbiozy z bakteriami
Małgorzata Falencka-Jabłońska
nr katalogowy: 124437
SZKŁO I CERAMIKA 2014-6
Ceramika siwa i czarna pogranicza polsko-litewskiego
JAROSŁAW WOWAK
nr katalogowy: 88594
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-6
„Pan od scaleń”, fotograf po godzinach
Adam Panfiluk
nr katalogowy: 143625
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-7-8
Owoce jagodowe - doskonałe źródło składników funkcjonalnych do napojów oraz na przetwory Cz. II. Owoce czarne
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 86179
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-20
Czarna skrzynka wynalazcy.
nr katalogowy: 38451
AURA 2014-10
Zioła w diecie zwierząt gospodarskich
Czesława Trąba
Krzysztof Rogut
nr katalogowy: 87017
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Nowe prawo konsumenckie
Marta Stus
nr katalogowy: 33749
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-12-13
Celowa czarna dziura
Józef S. Suchy
nr katalogowy: 36616
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Historia mrożonej herbaty
nr katalogowy: 145010
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-7-8
Czarna porzeczka - źródło witaminy C
Krystyna Nowak
Barbara Żmudzińska-Żurek
nr katalogowy: 53831
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Nowe oblicza kawy
EWA SZULĘCKA
nr katalogowy: 30195
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-8
XIV Konferencja Techniczna "Nowoczesne zabezpieczenia i systemy sterowania w elektroenergetyce"
nr katalogowy: 29372
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-3
Optymalizacja grubości nadruków farb procesowych w technologii offsetowej
TOMASZ DĄBROWA
MARTA GAJADHUR
nr katalogowy: 24993
OPAKOWANIE 2013-2
Oryginalne zamknięcie wzmacnia lecznicze własności napoju
nr katalogowy: 74760
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Mała czarna
Marcin Moczydłowski
Katarzyna Zyzało
nr katalogowy: 54048
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-3
Polski handel zagraniczny mrożonkami owocowymi i warzywnymi w 2016 r.
Anna Bugała
nr katalogowy: 104712
10.15199/64.2017.3.2
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-10
Polski handel zagraniczny mrożonymi owocami i warzywami
Anna Bugała
nr katalogowy: 94403
10.15199/64.2015.10.4
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-6
„Pan od scaleń”, fotograf po godzinach
Adam Panfiluk
nr katalogowy: 143625
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-3
Czarna malina - cenny surowiec dla przetwórstwa i bogate źródło substancji biologicznie aktywnych
Jan Oszmiański
Justyna Jaszczuk
nr katalogowy: 125639
10.15199/64.2020.3.4
czarna malina
substancje biologicznie aktywne
działanie chemoprewencyjne
black raspberry
biological active substances
chemoprevention effect
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-6
Produkty z aronii czarnej jako cenne źródło składników bioaktywnych
Urszula Jasińska
Jakub Kosiński
Justyna Szczepańska-Stolarczyk
Krystian Marszałek
nr katalogowy: 152217
10.15199/64.2024.6.3
owoce
aronia czarna
polifenole
antocyjany
właściwości prozdrowotne
produkty handlowe
fruit
black chokeberry
polyphenols
anthocyanins
health-promoting properties
commercial products
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2024-12
BIOMETRYCZNY SySTEM KONTROLI DOSTĘP U DEDYKOWANY DLA PSÓW
Natalia JAŚTAK
Michał WIŚNIOS
nr katalogowy: 152206
10.15199/13.2024.12.7
Biometryczna identyfikacja psów
biometryczna baza pysków psów
system kontroli dostępu
systemy monitoringu wizyjnego
Biometric dog identification
biometric dog muzzle database
access control system
video surveillance systems
OPAKOWANIE 2020-1
Precyzyjne naważanie stałowagowych opakowań
nr katalogowy: 124649
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-6
Warzywne słodkości - zdrowe inspiracje, z historią w tle
nr katalogowy: 106102
AURA 2014-11
Dzika strona jedzenia. Utracone ogniwo zdrowego odżywiania
Kinga Bonenberg
nr katalogowy: 87631
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-3
AKTUALNOŚCI Z KRAJU
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 119351
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-4
Fruitlogistica 2015 - nowoczesne maszyny do owoców i przetworów
Tomasz Kodłubański
nr katalogowy: 90893
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-5
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 66427
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-10
Poproszę kawę (BOASI oczywiście...)
Patrick Chabert
nr katalogowy: 71210
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-2
Założenia do projektu scalenia gruntów obiektu Niedźwiedzice, gmina Chojnów, powiat legnicki
Krzysztof Goleniowski
nr katalogowy: 130254
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-2
Założenia do projektu scalenia gruntów obiektu Niedźwiedzice, gmina Chojnów, powiat legnicki
Krzysztof Goleniowski
nr katalogowy: 130254
AURA 2023-4
Jak „mała czarna” przyczynia się do zmian klimatu?
nr katalogowy: 142629
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2024-3
Wynalazki
nr katalogowy: 147722
ELEKTROINSTALATOR 2021-1-2
TAŚMY ELEKTROTECHNICZNE DO PRAC ELEKTROINSTALACYJNYCH
nr katalogowy: 130396
GOSPODARKA WODNA 2017-8
Zbiornik Wisła Czarne bez tajemnic !
nr katalogowy: 108760
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
Czysta, czarna przyjemność
nr katalogowy: 83919
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2010-5
SIMATIC Water Library
nr katalogowy: 54959
GOSPODARKA WODNA 2021-3
Wstępna Koncepcja Przestrzenno-Techniczna dla Odry swobodnie płynącej
nr katalogowy: 130879
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-9
Technika akceleratorowa i eksperymenty fizyki wysokich energii, Wilga 2012
Ryszard S.Romaniuk
nr katalogowy: 71010
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-5
Superowoce
Marek Druri
nr katalogowy: 51869
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2010-10
III spływ kajakowy bydgoskich geodetów
Henryk Siuda
nr katalogowy: 54801
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-9
OZONOWANIE WARZYW I OWOCÓW drogą do sukcesu
nr katalogowy: 122449
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Kimchi – fermentowany przysmak warzywny o właściwościach funkcjonalnych – szansa na nowy asortyment żywności funkcjonalnej w Polsce
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 139107
10.15199/64.2022.4.3
żywność funkcjonalna
warzywa
fermentacja mlekowa
warzywa fermentowane
functional foods
vegetable
lactic acid fermentation
fermented vegetables
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Szmaragdowe oolongi z Formozy
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 45000
AURA 2023-4
Jak „mała czarna” przyczynia się do zmian klimatu?
nr katalogowy: 142629
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-3
Kwintesencja smaku
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 112576
sosy
składniki
warzywa
owoce
grzyby
przyprawy
zioła
kulinarne zastosowanie
sauces
ingredients
vegetables
fruit
mushrooms
spices
herbs
culinary use
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
Królewska uczta
nr katalogowy: 113111
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-11
Technika na co dzień
nr katalogowy: 48208
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-10
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 47122
CHŁODNICTWO 2009-9
Wspomnienie pośmiertne - Wiesław Pronobis (1931-2009)
nr katalogowy: 46824
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Mała czarna, czy duża łaciata?
Magda Weiss
nr katalogowy: 46094
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-10
Dieta na ziarnku grochu
Hanna Stolińska
nr katalogowy: 79797
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-7
Handel zagraniczny suszonymi warzywami w Polsce
Anna Bugała
nr katalogowy: 121511
10.15199/64.2019.7.2
eksport
import
suszone warzywa
export
import
dried vegetables
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-22
Czarnego krążka czar
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 64481
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-6
Rolowana Dachówka Icopal 3D
nr katalogowy: 60410
AURA 2019-12
Czarna jak diabeł
Olgierd WIECZOREK
nr katalogowy: 123872
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-3
Polski handel zagraniczny produktami ogrodnictwa z USA
Anna Bugała
nr katalogowy: 97383
10.15199/64.2016.3.1
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-11
"Czarna sztuka"
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 80551
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-12
Mała czarna znad Atlantyku
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 95508
AURA 2015-12
RECENZJE Dolina Kościeliska. Śladami badaczy, artystów i wędrowców
Kinga Bonenberg
nr katalogowy: 95343
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-7-8
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 100338
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-1
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 111509
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Surowce dodatkowe w piekarni
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 126601
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-12
XI KONFERENCJA NAUKOWA 'WYBRANE ZAGADNIENIA Z ELEKTROTECHNIKI I ELEKTRONIKI' RZESZÓW - CZARNA 27-30 WRZEŚNIA 2013
Włodzimierz Kałat
nr katalogowy: 81633
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-3
BIAŁA WANNA - konstrukcja z betonu nieprzepuszczającegowody Systemuszczelnień Pentaflex
Dawid Rusek
nr katalogowy: 90213
GOSPODARKA WODNA 2019-5
Pierwsze polskie stopnie wodne w II RP - Gródek i Żur
WOJCIECH MAJEWSKI
nr katalogowy: 120259
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Napoje Funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 70413
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-12
Kiszk (tarhana) - nie tylko turecka specjalność
Michael Abdalla
nr katalogowy: 64147
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-3
Problem ignorowany
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 74945
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-4
Polski handel zagraniczny mrożonymi owocami i warzywami w 2017 r.
Anna Bugała
nr katalogowy: 113419
10.15199/64.2018.4.4
mrożonki owocowe i warzywne
eksport
import
produkcja
frozen fruit and vegetables
exports
imports
production
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-10
Polski handel zagraniczny mrożonymi owocami i warzywami w sezonie 2016/17
Anna Bugała
nr katalogowy: 110180
10.15199/64.2017.10.1
mrożonki owocowe i warzywne
eksport
import
produkcja
frozen fruit and vegetables
export
import
production
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-9
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 109575
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2014-1
Czarna skrzynka maszyny elektrycznej
Marcin Barański
Adam Decner
Artur Polak
nr katalogowy: 81806
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-6
Brudas w opałach
nr katalogowy: 84687
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-5-6
Dla mniejszych i średnich firm kreatywność i innowacja to wielka szansa w rywalizacji z koncernami
nr katalogowy: 68866
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-6
Borówka czernica (czarna jagoda) - polski superowoc?
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 52628
AURA 2020-2
Topola to mistrzyni szybkości wzrostu
Małgorzata Falencka-Jabłońska
nr katalogowy: 124896
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-12
Śląskie Targi Książki - udany debiut
nr katalogowy: 95828
AURA 2023-8
Jak sztuczna inteligencja wspiera ochronę polskich rzek?
Ewa Paluszkiewicz
nr katalogowy: 144496
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-1
SWDO - system wspomagania doboru opakowań
Andrzej Hejduk
Anna Kosmacz-Chodorowska
Jan Świetlik
nr katalogowy: 57031
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-7
Tektura falista - najnowsze technologie
AGNIESZKA WERNER
nr katalogowy: 115093
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-3
Młyn na diecie (korespondencja z Holandii)
Anna Wytrykus
nr katalogowy: 114145
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-22-23
Jak to było w okolicy Pisza
Henryk Piekut
nr katalogowy: 110265
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-11
Owoce jagodowe - doskonałe źródło składników funkcjonalnych do napojów oraz na przetwory Cz. I. Owoce czerwone
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 81121
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2014-9
OSTATNIE POŻEGNANIE - Dr. inż. Aleksander Dariusz Panek 11 czerwca 1955 r. - 17 sierpnia 2014 r.
Andrzej Wiszniewski
nr katalogowy: 86484
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-5-6
Zioła jako składniki funkcjonalne napojów
nr katalogowy: 68883
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2011-6
Morfologia powierzchni zgorzeliny na stopach TiAl pokrytych żywicą zawierającą fl uor
ALEKSANDER GIL
ZBIGNIEW ŻUREK
ADAM STAWIARSKI
JAROSŁAW DĄBEK
nr katalogowy: 60372
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-5
Od redakcji
Andrzej Jan Szyprowski
nr katalogowy: 76839
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-1
Podsumowanie 2016 r. i wyzwania na 2017 r. w ocenie organizacji branżowych
Julian Pawlak
nr katalogowy: 103476
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-11
Obieraczka warzyw
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 80547
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-1-2
Wykorzystanie kulinarne mrożonek warzywnych Warzywa na talerze!
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 103519
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-11
KWALIFIKACJA W ZAWODZIE PIEKARZ Część 3.
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 94481
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-7-8
Rybne menu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 92439
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-3
Co z tym systemem?
Władysław BAKA
nr katalogowy: 112527
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-8
W Luksemburgu o bezpieczeństwie bez względu na wiek
nr katalogowy: 115283
CHŁODNICTWO 2011-12
Nowa generacja chłodni składowych warzyw i owoców Chłodzenie analogowe
Grzegorz Mizera
Dariusz Butrymowicz
nr katalogowy: 64496
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-9
Dżemy z owoców i warzyw
Justyna Kadzińska
Anna Jasiczek
Dominika Niemczuk
Sabina Galus
nr katalogowy: 79269
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-5
Obróbka termiczna surowców i produktów mięsnych gwarantem ich bezpieczeństwa mikrobiologicznego
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
Kamil Piwowarek
nr katalogowy: 120394
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-2
Handel zagraniczny suszonymi warzywami w Polsce
Anna Bugała
nr katalogowy: 104085
10.15199/64.2017.2.2
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-3
Sytuacja na rynku mrożonek owocowych i warzywnych w 2014 r.
Anna Bugała
nr katalogowy: 90183
10.15199/64.2015.3.1
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2012-12
GEOFELIETON - Nauki przyrodnicze - rozmyślania w noc listopadową
Zdzisław Adamczewski
nr katalogowy: 73235
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Rynek draży w USA
Magdalena Mroczkowska
Mirosław Bohdan
nr katalogowy: 61397
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-2
Podział a aktualizacja użytków gruntowych. Czy użytek wędruje z działką?
nr katalogowy: 130247
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-11
Wzloty i upadki firm - nasz pejzaż gospodarczy
Franciszek Kładź
nr katalogowy: 72544
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2018-1
Biuletyn Instytutu Metali Nieżelaznych
nr katalogowy: 112181
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-1
Technologie płaskiego punktu w procesie wykonania form fleksograficznych
SVITLANA KHADZHYNOVA
nr katalogowy: 111896
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-24
Ciepło - Zimno. Trup
Irena Fober
nr katalogowy: 56768
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
Czarna kreska
Bogusława Kulesza
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 104429
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-1-2
Spis treści Przeglądu Gastronomicznego za 2014 rok
nr katalogowy: 89420
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Wytłoki z czarnej porzeczki jako potencjalny dodatek do pieczywa
Agata Mendryk
nr katalogowy: 133700
mąka pszenna
pieczywo wzbogacone
wytłoki z czarnej porzeczki
wheat flour
enriched bread
blackcurrant pomace
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Wytłoki z czarnej porzeczki jako potencjalny dodatek do pieczywa
Agata Mendryk
nr katalogowy: 133700
mąka pszenna
pieczywo wzbogacone
wytłoki z czarnej porzeczki
wheat flour
enriched bread
blackcurrant pomace
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Wytłoki z czarnej porzeczki jako potencjalny dodatek do pieczywa
Agata Mendryk
nr katalogowy: 133700
mąka pszenna
pieczywo wzbogacone
wytłoki z czarnej porzeczki
wheat flour
enriched bread
blackcurrant pomace
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Wytłoki z czarnej porzeczki jako potencjalny dodatek do pieczywa
Agata Mendryk
nr katalogowy: 133700
mąka pszenna
pieczywo wzbogacone
wytłoki z czarnej porzeczki
wheat flour
enriched bread
blackcurrant pomace
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Wytłoki z czarnej porzeczki jako potencjalny dodatek do pieczywa
Agata Mendryk
nr katalogowy: 133700
mąka pszenna
pieczywo wzbogacone
wytłoki z czarnej porzeczki
wheat flour
enriched bread
blackcurrant pomace
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Wytłoki z czarnej porzeczki jako potencjalny dodatek do pieczywa
Agata Mendryk
nr katalogowy: 133700
mąka pszenna
pieczywo wzbogacone
wytłoki z czarnej porzeczki
wheat flour
enriched bread
blackcurrant pomace
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Wytłoki z czarnej porzeczki jako potencjalny dodatek do pieczywa
Agata Mendryk
nr katalogowy: 133700
mąka pszenna
pieczywo wzbogacone
wytłoki z czarnej porzeczki
wheat flour
enriched bread
blackcurrant pomace
AURA 2018-10
Porzeczka czarna - uprawa ekologiczna i właściwości prozdrowotne
Roman PRAŻAK
Anna Krzepiłko
nr katalogowy: 116424
10.15199/2.2018.10.1
Ribes nigrum L.
uprawa ekologiczna
biologiczne i lecznicze właściwości
Ribes nigrum L.
organic cultivation
biology and healing
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-10
Sytuacja na rynku mrożonych warzyw w UE
Łukasz Zaremba
nr katalogowy: 80276
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-4
Eksport mrożonek owocowych i warzywnych w 2015 r.
Anna Bugała
nr katalogowy: 98020
10.15199/64.2016.4.4
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Kimchi – fermentowany przysmak warzywny o właściwościach funkcjonalnych – szansa na nowy asortyment żywności funkcjonalnej w Polsce
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 139107
10.15199/64.2022.4.3
żywność funkcjonalna
warzywa
fermentacja mlekowa
warzywa fermentowane
functional foods
vegetable
lactic acid fermentation
fermented vegetables
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Kimchi – fermentowany przysmak warzywny o właściwościach funkcjonalnych – szansa na nowy asortyment żywności funkcjonalnej w Polsce
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 139107
10.15199/64.2022.4.3
żywność funkcjonalna
warzywa
fermentacja mlekowa
warzywa fermentowane
functional foods
vegetable
lactic acid fermentation
fermented vegetables
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2017-12
WYNALAZKI I UDOSKONALENIA HUTNICZE
nr katalogowy: 111196
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1987-2
Krajowe doświadczenia i osiągnięcia w produkcji furfuralu
ZDZISŁAW MACIEJEWSKI
nr katalogowy: 107804
CHŁODNICTWO 2014-1
Walne Zebranie Członków Unii Polskiego Przemysłu Chłodniczego
Janina Jędrzejowska
nr katalogowy: 82219
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-7
Badanie desorpcji gazów z materiałów próżniowych metodą dynamiczną
Aleksander Zawada
Piotr Konarski
nr katalogowy: 91960
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-5
Niedoceniane surowce owocowe
Tomasz Tarko
Aleksandra Duda-Chodak
Piotr Pogoń
nr katalogowy: 51967
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-1-2
Nie tylko "mała czarna"
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 118542
SZKŁO I CERAMIKA 2011-3
Organizacja przemysłu szklarskiego w latach 1945-1989
Eugeniusz Gubała
nr katalogowy: 60301
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2011-5
Mathematical models and macromodels of electric power transformers
Petro STAKHIV
Oksana HOHOLYUK
Liliana BYCZKOWSKA-LIPIŃSKA
nr katalogowy: 59980
GOSPODARKA WODNA 2013-5
Analiza wpływu roślinności na przepustowość obwałowanego odcinka koryta Wisły
JANUSZ KUBRAK
JAN ŻELAZO
ADAM KOZIOŁ
ELŻBIETA KUBRAK
MICHAŁ WASILEWICZ
nr katalogowy: 76567
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2013-4
Koncepcja sterowania instalacjami w pomieszczeniu biurowym - wykorzystanie systemów KNX i LCN
Andrzej Książkiewicz
nr katalogowy: 75718
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-6
Herbata aromatyczny napój czy superantyoksydant?
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 52491
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-10
Co nowego w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności – wrzesień 2010 r.
nr katalogowy: 54923
OPAKOWANIE 2016-2
Badanie wpływu topologii sztucznej sieci neuronowej na jakość predykcji parametrów nawijania
KRZYSZTOF KRYSTOSIAK
nr katalogowy: 96982
10.15199/42.2016.2.2
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2015-4
Automatyka budynkowa w obiektach rozległych na przykładzie systemów KNX i LCN
Andrzej Książkiewicz
nr katalogowy: 90394
10.15199/74.2015.4.7
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-2
Podział a aktualizacja użytków gruntowych. Czy użytek wędruje z działką?
nr katalogowy: 130247
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-2
Najlepsze książki 2013 roku
P. Wandelt
nr katalogowy: 82771
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2013-9
Producenci farb polecają
nr katalogowy: 79357
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2010-11b
Badania prądów połukowych w wyłączniku próżniowym i ich analiza w aspekcie mechanizmów wyłączania
Waldemar CHMIELAK
Zbigniew POCHANKE
nr katalogowy: 55815
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-10
Związki odpowiedzialne za aromat w owocach krajowych i w produkowanych z nich napojach alkoholowych. Cz. 2
Magdalena Kostrz
Paweł Satora
nr katalogowy: 101690
10.15199/64.2016.10.2
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8
Wpływ ekstraktu z owoców na aktywność lipazy trzustkowej w emulsji trimaślanu glicerolu
Dorota Sosnowska
Anna Podsędek
Małgorzata Redzynia
nr katalogowy: 93091
10.15199/64.2015.7-8.5
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Wina z Kefalonii – nowej ojczyzny Odyseusza
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 131216
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-7-8
Właściwości błonnika pokarmowego
nr katalogowy: 121416
błonnik pokarmowy
właściwości żywieniowe i technologiczne
preparaty wysokobłonnikowe.
dietary fiber
nutritional and technological properties
fiber-rich preparations.
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-10
Spectroscopic study of applicability of imidazo[1,2-a]pyridines for monitoring photopolymerization processes by fluorescence probe technique Spektroskopowe badania przydatności pochodnych imidazo[1,2-a]-pirydyny do monitorowania procesów fotopolimeryzacji przy wykorzystaniu czujników fluorescencyjnych
Joanna Ortyl
Magdalena Czarna
Iwona Kamińska-Borek
Roman Popielarz
nr katalogowy: 101541
10.15199/62.2016.10.48
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Polski handel zagraniczny mrożonymi owocami i warzywami w sezonie 2017/18
Anna Bugała
nr katalogowy: 116713
mrożonki owocowe i warzywne
produkcja
eksport
import
frozen fruit and vegetables
production
exports
imports
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Niezbędne składniki odżywcze
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 145002
produkty pochodzenia roślinnego
witaminy
funkcje
bogate źródło
products of plant origin
vitamins
functions
rich source
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-5
Wpływ procesu produkcyjnego na jakość dżemu truskawkowego
Agata Bieńczak
Joanna Markowska
Elżbieta Polak
Krzysztof Bieńczak
Zuzanna Sydow
Liliana Rak-Urbaniak
nr katalogowy: 113846
10.15199/62.2018.5.1
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-10
Polski handel zagraniczny mrożonymi owocami i warzywami w sezonie 2018/19
Anna Bugała
nr katalogowy: 123049
10.15199/64.2019.10.2
mrożonki owocowe i warzywne
produkcja
eksport
import
frozen fruit and vegetables
production
exports
imports
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Niezbędne składniki odżywcze
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 145002
produkty pochodzenia roślinnego
witaminy
funkcje
bogate źródło
products of plant origin
vitamins
functions
rich source
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-12
Właściwości inhibitujące i antyoksydacyjne ekstraktów wybranych rodzajów herbat
Alicja Skrzypek
Renata Czeczko
Anna Ciołek
nr katalogowy: 129573
10.15199/62.2020.12.13
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-12
Właściwości inhibitujące i antyoksydacyjne ekstraktów wybranych rodzajów herbat
Alicja Skrzypek
Renata Czeczko
Anna Ciołek
nr katalogowy: 129573
10.15199/62.2020.12.13
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
Soki owocowe i warzywne Soczyste menu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 113102
soki
owoce
warzywa
wartość odżywcza
substancje bioaktywne
właściwości zdrowotne
juices
fruits
vegetables
nutritional value
bioactive substances
health properties
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-4
Polski handel zagraniczny mrożonymi owocami i warzywami w sezonie 2022/23
Anna Bugała
nr katalogowy: 144732
10.15199/64.2023.4.3
mrożonki owocowe i warzywne
produkcja
eksport
import
frozen fruit and vegetables
production
exports
imports
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-4
Wpływ sposobu ekstrakcji liści herbaty na ogólną zawartość związków fenolowych
Joanna Klepacka
nr katalogowy: 125789
10.15199/62.2020.4.19
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-6
Wpływ dodatku preparatów pektynowych na wybrane wyróżniki jakościowe napojów malinowych i z czarnej porzeczki
Stanisław Kalisz
Anna Grobelna
Anna Meller
nr katalogowy: 126834
10.15199/64.2020.6.1
malina
czarna porzeczka
napoje
pektyny
raspberry
blackcurrant
beverages
pectins
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-7
Zmiany wybranych wyróżników jakościowych dżemów jarzębinowych w trakcie ich przechowywania
Stanisław Kalisz
Andrzej Cendrowski
Aneta Kłos
nr katalogowy: 121510
10.15199/64.2019.7.1
jarzębina
dżemy
składniki bioaktywne
rowanberry
jams
bioactive compounds
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-7
Herbaty czarne jakość sensoryczna i ich właściwości przeciwutleniające
Przemysław Dmowski
Karol Zakrzewski
nr katalogowy: 115043
10.15199/65.2018.7.8
aromatyzowana herbata czarna
przeciwutleniacze
ocena konsumencka
barwa
flavoured black tea
antioxidants
consumer evaluation
colour
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2021-1-2
Koronawirus, technika i koniec świata, jaki znamy
Artur Pawłowski
nr katalogowy: 130529
10.15199/17.2021.1-2.3
koronawirus
technika
inżynieria środowiska
kryzys globalny
Covid-19
technology
environmental engineering
global crisis
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-10
Wszechstronnie odżywcze
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 145620
suche nasiona roślin strączkowych
wartość odżywcza
walory zdrowotne
wykorzystanie kulinarne
dry legumes
nutritional value
health benefits
culinary use
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-3
Perspektywy rozwoju ekologicznej produkcji owoców w Polsce
Łukasz Zaremba
nr katalogowy: 149355
10.15199/64.2024.3.2
produkcja ekologiczna
owoce
ekologiczne zakłady przetwórcze
import ekologicznych produktów spożywczych
organic production
fruit
organic processing plants
import of organic food product
CHŁODNICTWO 2018-2
Zmiany wybranych parametrów jakościowych truskawek (Fragaria x ananassa D.) podczas chłodniczego i zamrażalniczego przechowywania
Izabella Kwaśniewska-Karolak
Radosław Mostowski
nr katalogowy: 113743
10.15199/8.2018.2.1
kluczowe: truskawki
antocyjany
zmiany przechowalnicze
chłodzenie
mrożenie
strawberries
anthocyanins
storage changes
cooling
freezing
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH