Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Czasopismo
|
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
Rocznik 2006 - numer 4
Treść płatna
Jeśli masz wykupiony/przyznany dostęp -
zaloguj się
.
Skorzystaj z naszych propozycji zakupu!
Zeszyt
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - e-zeszyt (pdf) 2006-4
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
21.50 zł
Do koszyka
Prenumerata
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - prenumerata cyfrowa
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
Nowość
264.00 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - papierowa prenumerata roczna + wysyłka
licencja: Osobista
Szczegóły pakietu
Nazwa
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - papierowa prenumerata roczna
336.00 zł brutto
311.11 zł netto
24.89 zł VAT
(stawka VAT 8%)
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - pakowanie i wysyłka
42.00 zł brutto
34.15 zł netto
7.85 zł VAT
(stawka VAT 23%)
378.00 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - PAKIET prenumerata PLUS
licencja: Osobista
Szczegóły pakietu
Nazwa
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - PAKIET prenumerata PLUS (Prenumerata papierowa + dostęp do portalu sigma-not.pl + e-prenumerata)
432.00 zł brutto
400.00 zł netto
32.00 zł VAT
(stawka VAT 8%)
432.00 zł
Do koszyka
Publikacje w tym zeszycie
Powstawanie ciasta pszennego i rola mieszenia w tym procesie
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 19157
Seminarium InterIce. Nowe rozwiązania technicznotechnologiczne w produkcji lodów
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 19158
Jak nie zaczynaç rozmowy z polskim przedsiębiorcą
nr katalogowy: 19159
Opłaty za spaliny - część I
nr katalogowy: 19160
Przejęcie zakładu pracy przez nowego pracodawcę
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 19161
Likwidacja firmy a podatek VAT
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 19162
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 19163
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 19164
Tradycyjny, polski żytni chleb - zagrożony. 100 dni żyta
Kazimierz Czekaj
nr katalogowy: 19165
Informacja o działalności Zespołu Rzeczoznawców SITSpoż.
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 19166
Gorąca linia Kupić - nie kupić. Nowa piekarnia a wielkość działki
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 19167
Zasady i metody dobrej fermentacji ciast na pieczywo chlebowe (cz.II)
Jerzy Kownacki
nr katalogowy: 19168
ABC marketingu. Badania marketingowe na rynku piekarskim i cukierniczym (2)
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 19169
VAT od darowanego chleba
Marta Stus
nr katalogowy: 19170
Chleby świata. Hiszpania Torta de Acelite
nr katalogowy: 19171
Radom. Akcja Dobry chleb
nr katalogowy: 19172
Piece ceramiczne RRK - zmniejszamy zużycie gazu
nr katalogowy: 19173
IRPOL.13 lat dla piekarzy
nr katalogowy: 19174
Piece firmy IRPOL w opinii klientów
nr katalogowy: 19175
IBIS. 170 lat tradycji
Roman MACIUBA
nr katalogowy: 19176
Hert. Bliżej piekarza i cukiernika - Nowy oddział HA
nr katalogowy: 19177
Interpiek-Polgastro 2006
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 19178
Stable Micro Systems. Precyzyjne badanie tekstury
nr katalogowy: 19179
Tate&Lyle. Nowy przedstawiciel w Polsce
nr katalogowy: 19180
2006 - Rok Mozarta
nr katalogowy: 19181
Granice otwarte także przed importem
Anna ŁAZAROWICZ
nr katalogowy: 19182
Najważniejsze są .....baby
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 19183
Turniej Miast w jedzeniu pączków
nr katalogowy: 19184
Drużynowe Mistrzostwa Świata Cukierników
nr katalogowy: 19185
Consonni
Filip Bartelak
nr katalogowy: 19186
Szkółka cukiernicza. ABC czekolady. Nadzienia do pralin (3)
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 19187
Przepisy Sebastiana Szmyda
nr katalogowy: 19188
Żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej i możliwości ich aplikacji
Ewa Nebesny
Dorota Żyżelewicz
nr katalogowy: 19189
Unifine. Torcik Czarna Porzeczka
nr katalogowy: 19190
Master Martini. Panettone
nr katalogowy: 19191
Wprost z miedzianego tygielka
Renata ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 19192
Japońska herbata ma kolor zielony
Renata ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 19193
Szkolnictwo zawodowe - co dalej.Prawo i prawda
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 19194
Kraków - Eliminacje do Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Piekarz i Cukiernik
Maria BANASIK
nr katalogowy: 19195
Siegep 2006
Marta Stus
nr katalogowy: 19196
II Lodowy Puchar Świata. Udany występ polskiej ekipy
Marta Stus
nr katalogowy: 19197
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH