Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Wytłoki z czarnej porzeczki jako potencjalny dodatek do pieczywa
Agata Mendryk
nr katalogowy: 133700
mąka pszenna
pieczywo wzbogacone
wytłoki z czarnej porzeczki
wheat flour
enriched bread
blackcurrant pomace
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Wytłoki z czarnej porzeczki jako potencjalny dodatek do pieczywa
Agata Mendryk
nr katalogowy: 133700
mąka pszenna
pieczywo wzbogacone
wytłoki z czarnej porzeczki
wheat flour
enriched bread
blackcurrant pomace
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Wytłoki z czarnej porzeczki jako potencjalny dodatek do pieczywa
Agata Mendryk
nr katalogowy: 133700
mąka pszenna
pieczywo wzbogacone
wytłoki z czarnej porzeczki
wheat flour
enriched bread
blackcurrant pomace
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Wytłoki z czarnej porzeczki jako potencjalny dodatek do pieczywa
Agata Mendryk
nr katalogowy: 133700
mąka pszenna
pieczywo wzbogacone
wytłoki z czarnej porzeczki
wheat flour
enriched bread
blackcurrant pomace
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Wytłoki z czarnej porzeczki jako potencjalny dodatek do pieczywa
Agata Mendryk
nr katalogowy: 133700
mąka pszenna
pieczywo wzbogacone
wytłoki z czarnej porzeczki
wheat flour
enriched bread
blackcurrant pomace
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Wytłoki z czarnej porzeczki jako potencjalny dodatek do pieczywa
Agata Mendryk
nr katalogowy: 133700
mąka pszenna
pieczywo wzbogacone
wytłoki z czarnej porzeczki
wheat flour
enriched bread
blackcurrant pomace
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-5
Wytłoki z czarnej porzeczki jako potencjalny dodatek do pieczywa
Agata Mendryk
nr katalogowy: 133700
mąka pszenna
pieczywo wzbogacone
wytłoki z czarnej porzeczki
wheat flour
enriched bread
blackcurrant pomace
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-11
VI Ogólnopolskie Święto Chleba w Gostyniu
Katarzyna Mojzykiewicz
nr katalogowy: 87320
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-1
Doskonałe desery wzbogacone dodatkiem kakao
nr katalogowy: 6995
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-12
Produkty mleczarskie wzbogacone w magnez
M. Ziarno
nr katalogowy: 7241
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-3
Jakość żywieniowa soków przecierowych i napojów
J. Borowska
A. Szajdek
R. Zadernowski
nr katalogowy: 6756
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-2
Jakość żywieniowa soków przecierowych i napojów
J. Borowska
A. Szajdek
R. Zadernowski
nr katalogowy: 6733
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Regionalne smaki
nr katalogowy: 130434
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Regionalne smaki
nr katalogowy: 130434
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-11-12
Międzynarodowa konferencja "Produkty zbożowe w zdrowej diecie"
Andrzej Tyburcy
nr katalogowy: 95175
OPAKOWANIE 2006-3
Opakowania środków spożywczych i używek. Najnowsze rozwiązania. Jakość i bezpieczeństwo. Cz. I
Ewa Rajnsz
nr katalogowy: 18034
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-4
Jakość mikrobiologiczna przechowywanego chleba
Kinga Stuper-Szablewska
nr katalogowy: 121644
chleb
mikotoksyny
grzyby mikroskopowe
bread
mycotoxins
microscopic fungi
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
Pieczywo posmarowane słońcem
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 85188
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-9
Makarony z ciemnej mąki pszennej i wzbogacone błonnikiem pokarmowym
nr katalogowy: 54197
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-12
Pieczywo funkcjonalne - dlaczego należy je spożywać? (+ errata)
Hanna Kowalska Agata Marzec Monika Janowicz Malwina Mucha
nr katalogowy: 56224
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1998-5
Wciąż do przodu
Józef Sebesta
nr katalogowy: 43421
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
Rożki (cannoli) sycylijskie
Piotr Ejsmont
nr katalogowy: 37350
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-8
"Persy" w Łodzi
Lidia Kotkowska
nr katalogowy: 86379
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Nie tylko pieczywo
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 129535
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-2
Wpływ ozonu na jakość produktów spożywczych i napojów
Robert Muszański
nr katalogowy: 33424
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Opakowania środków spożywczych. Najnowsze rozwiązania. Jakość i bezpieczeństwo
Ewa Rajnsz
nr katalogowy: 29266
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-6
Nowe regulacje prawne w obszarze żywności wzbogaconej
IWONA WRZEŚNIEWSKA-WAL
nr katalogowy: 27433
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Święto Chleba w Gdańsku
nr katalogowy: 93312
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
V Ogólnopolski Konkurs Pieczywa
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 64977
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-2
Moda na pieczywo całoziarnowe Czy pieczywo jasne tuczy i jest niezdrowe?
Aleksandra Kępińska
nr katalogowy: 89325
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-11
Produkty zbożowe u podstaw piramidy zdrowego żywienia
Ewa Sicińska
nr katalogowy: 56026
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Pieczywo specjalne – moda czy konieczność?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 138662
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
System Fresh Bake – świeże pieczywo o każdej porze dnia i nocy
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 138664
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Pieczywo specjalne w naszej diecie
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 93893
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Pieczywo w dietoterapii różnych schorzeń i chorób (część 1)
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 143452
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-5
Festiwal Chleba
nr katalogowy: 83998
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-5
Fakty i mity o pieczywie Zdaniem technologa
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 83755
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-6
Chleb na cele charytatywne
nr katalogowy: 4947
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
Instytut - fundacja Polskie pieczywo
nr katalogowy: 12778
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-6
Vat na pieczywo
Renata GASPARSKA
nr katalogowy: 4922
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
Pieczywo w dietoterapii różnych schorzeń i chorób (część 2)
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 143931
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Metody wytwarzanie ciasta na wyroby piekarskie. Ciasta żytnie i mieszane
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 129429
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
Pieczywo w dietoterapii różnych schorzeń i chorób (część 2)
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 143931
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-6
Chleby Świata. Baladi - najbardziej manualny chleb na świecie
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 12685
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-11
Z wizytą w firmie Smak, czyli HACCP w małej piekarni
nr katalogowy: 5120
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-4
Zasady i metody dobrej fermentacji ciast na pieczywo chlebowe (cz.II)
Jerzy Kownacki
nr katalogowy: 19168
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Chleb "orientalny" jako żywność funkcjonalna
Iwona Wawer
nr katalogowy: 68232
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
System Fresh Bake – świeże pieczywo o każdej porze dnia i nocy
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 138664
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-10
Piekarzu, czy wiesz, że...
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 109748
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-5
Konsumenci w U SA oczekują wydłużonej świeżości pieczywa
nr katalogowy: 109912
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Go Sport - doskonałe pieczywo dla wszystkich, którzy dbają o zróżnicowany i zrównoważony sposób odżywiania się i prawidłowy, pro-sportowy styl życia.
Marcin Szczepaniak
nr katalogowy: 100560
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-7
Pieczywo dla biegacza
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 92076
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-12
Pieczywo mrożone, czyli jak konserwować bez konserwantów
nr katalogowy: 117383
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-3
Pieczywo obrzędowe
Władysław Migdał
nr katalogowy: 41898
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Dobre pieczywo to zdrowie
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 137378
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-6
Pieczywo specjalne w naszej diecie
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 120482
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-2
Fast food czy slow food? Jaki kierunek powinna obrać technologia piekarska w dobie kryzysu rynku konsumenta
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 82191
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Inspekcja JHARS skontrolowała pieczywo i lody
nr katalogowy: 83157
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
Kulinarna misja
nr katalogowy: 90568
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Drobne pieczywo pszenne
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 35898
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Pieczywo z chlebomatu
nr katalogowy: 127873
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-6
Odchudzanie z chlebem
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 84363
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Informacje biznesowe
nr katalogowy: 41841
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-12
IV Krajowy Konkurs Pieczywa
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 55875
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Zmiana zachowań konsumenckich
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 126608
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-3
Zastosowanie substancji konserwujących w przetworach zbożowych
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 66127
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-12
KWALIFIKACJA W ZAWODZIE PIEKARZ Część 4.
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 95032
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Pieczywo specjalne – moda czy konieczność?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 138662
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Fakty i mity o pieczywie – zdaniem technologa
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 133275
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Jak reklamować pieczywo?
nr katalogowy: 34885
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
FORUM PIEKARSKIE w czasie Polagry-Tech pod hasłem ZDROWE PIECZYWO
nr katalogowy: 86237
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Tradilevain - sposób na dobre pieczywo na zakwasie
nr katalogowy: 97843
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Pieczywo z chlebomatu
nr katalogowy: 127873
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
Dlaczego pieczywo jest zdrowe?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 81758
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Pieczywo w diecie dziecka
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 85517
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-8
Produkty piekarskie w gastronomii
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 121617
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Technologia odroczonego wypieku pieczywa z zastosowaniem spowalniania fermentacji kęsów ciasta (cz.I)
Magdalena Kot
nr katalogowy: 33737
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Współczesne trendy w piekarstwie: od tradycji do innowacyjności
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 127401
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2010-3
Wśród książek
nr katalogowy: 50618
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-9
Ciemny chleb z mąki żytniej
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 144826
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-1
Wpływ temperatury wypieku na produkty piekarskie i ciastkarskie wzbogacone w związki fenolowe
Greta Adamczyk
Inna Bobel
nr katalogowy: 141705
związki fenolowe
pieczywo
wyroby ciastkarskie
obróbka cieplna
phenolic compounds
bread
pastry products
heat treatment
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-1
Wpływ temperatury wypieku na produkty piekarskie i ciastkarskie wzbogacone w związki fenolowe
Greta Adamczyk
Inna Bobel
nr katalogowy: 141705
związki fenolowe
pieczywo
wyroby ciastkarskie
obróbka cieplna
phenolic compounds
bread
pastry products
heat treatment
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-1
Wpływ temperatury wypieku na produkty piekarskie i ciastkarskie wzbogacone w związki fenolowe
Greta Adamczyk
Inna Bobel
nr katalogowy: 141705
związki fenolowe
pieczywo
wyroby ciastkarskie
obróbka cieplna
phenolic compounds
bread
pastry products
heat treatment
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-1
Wpływ temperatury wypieku na produkty piekarskie i ciastkarskie wzbogacone w związki fenolowe
Greta Adamczyk
Inna Bobel
nr katalogowy: 141705
związki fenolowe
pieczywo
wyroby ciastkarskie
obróbka cieplna
phenolic compounds
bread
pastry products
heat treatment
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-1
Wpływ temperatury wypieku na produkty piekarskie i ciastkarskie wzbogacone w związki fenolowe
Greta Adamczyk
Inna Bobel
nr katalogowy: 141705
związki fenolowe
pieczywo
wyroby ciastkarskie
obróbka cieplna
phenolic compounds
bread
pastry products
heat treatment
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-2
Polacy lubią chleb
nr katalogowy: 111913
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Powrót do zbóż etnicznych - pieczywo MIX "SPORT" i MIX "FITNESS"
Anna Lebiedzińska
Jan Szczypski
Radosław Żbikowski
Jakub Czaja
Piotr Szefer
nr katalogowy: 33727
CHŁODNICTWO 2008-9
Wpływ dodatku sera topionego na zmiany fizykochemiczne i sensoryczne chleba pszenno-żytniego w czasie zamrażalniczego przechowywania
GRZEGORZ SZCZEPANIK
BARTŁOMIEJ SZTAMA
ROBERT IWAŃSKI
nr katalogowy: 38214
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-8
Jakość i trwałość pieczywa pakowanego w MAP
Tomasz Borowy
nr katalogowy: 85830
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Współczesne trendy w piekarstwie: od tradycji do innowacyjności
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 127401
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-1
VI Ogólnopolski Konkurs Pieczywa
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 73294
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-8
Rodzaje i charakterystyka mąk wykorzystywanych do produkcji pieczywa bezglutenowego
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 92761
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Odprawy, odszkodowania i rekompensaty a składki ZUS
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 133272
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
Forum Piekarskie - Zdrowe Pieczywo
nr katalogowy: 101608
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
zaŁatwo, tanio i bez polepszaczy - tradycyjne pieczywo uzyskane z pomocą Hematronic i Hert!
nr katalogowy: 97318
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-8
Myjnia pojemników na pieczywo w piekarni
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 144324
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-12
Wspaniała polska przygoda
nr katalogowy: 87978
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-11
Jesienne Święta Chleba
nr katalogowy: 123648
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Piekarzu, czy wiesz, że...
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 118014
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-10
Pieczywo na liście produktów kwasotwórczych
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 145330
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-8
Pieczywo bezglutenowe, z certyfikatem czy bez?
Bogdan Smolorz
nr katalogowy: 108431
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
Dlaczego pieczywo czerstwieje?
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 74636
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Puffing vs. ziarno
Agnieszka Mularczyk
nr katalogowy: 88773
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Pokrój i zapakuj z Dovainą
nr katalogowy: 131196
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Pieczywo w dietoterapii różnych schorzeń i chorób (część 1)
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 143452
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-9
Z półki księgarskiej - Andrzej Cygański CHEMICZNE METODY ANALIZY ILOŚCIOWEJ
Ewa Bulska
nr katalogowy: 62278
AUTO MOTO SERWIS 2023-7
Bezprzewodowe autualizację Mercedes-Benz
nr katalogowy: 145465
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
Za, a nawet przeciw...
Bogdan Mamaj
nr katalogowy: 58706
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-10
Współczesne trendy w piekarstwie: od tradycji do innowacyjności
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 101143
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Metody wytwarzanie ciasta na wyroby piekarskie. Ciasta żytnie i mieszane
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 129429
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-5
Wpływ dodatku nasion komosy ryżowej białej, czerwonej i czarnej na cechy jakościowe pieczywa pszennego
Piotr Jakuć
Martyna Jabłecka
Aleksandra Purkiewicz
Małgorzata Tańska
nr katalogowy: 128436
nasiona komosy ryżowej
pieczywo
wydajność
objętość
strata piecowa
strata wypiekowa
cechy organoleptyczne
quinoa seeds
bread
yield
volume
oven loss
baking loss
organoleptic properties
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-5
Wpływ dodatku nasion komosy ryżowej białej, czerwonej i czarnej na cechy jakościowe pieczywa pszennego
Piotr Jakuć
Martyna Jabłecka
Aleksandra Purkiewicz
Małgorzata Tańska
nr katalogowy: 128436
nasiona komosy ryżowej
pieczywo
wydajność
objętość
strata piecowa
strata wypiekowa
cechy organoleptyczne
quinoa seeds
bread
yield
volume
oven loss
baking loss
organoleptic properties
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-11
Konferencja naukowo-techniczna dla branży piekarskiej Pieczywo - smak, zdrowie, ekonomia
nr katalogowy: 123527
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Słodkie targi w Katowicach
nr katalogowy: 97855
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-6
Technologie, które doskonalą tradycję
nr katalogowy: 91493
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Bioprodukty - codzienne, innowacyjne produkty pełne zdrowia
Jarosław Wyrwisz
nr katalogowy: 93301
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Jak nie marnować chleba?
nr katalogowy: 134225
OPAKOWANIE 2011-7
"Bezpieczne opakowanie" w Poznaniu
ANNA NARUSZKO
nr katalogowy: 60751
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-4
Polska.geoportal2.pl
nr katalogowy: 131163
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-12
"Ziarno zbóż, mąka, pieczywo - na polskim rynku"
nr katalogowy: 48344
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
Czy sklepy z pieczywem mają przyszłość?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 86247
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-2
Wydatki polskich gospodarstw domowych na pieczywo i produkty zbożowe w ostatnich latach
Krystyna Świetlik
nr katalogowy: 82294
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-9
Ocena wyników przemiału
Kazimierz Bogaczyński
nr katalogowy: 70532
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Pieczywo gotowane na parze – charakterystyka i technologia produkcji
Katarzyna Sujka
nr katalogowy: 139842
mantou
pieczywo pszenne
gotowanie na parze
technologia produkcji
mantou
wheat bread
steaming
production technology
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Pieczywo gotowane na parze – charakterystyka i technologia produkcji
Katarzyna Sujka
nr katalogowy: 139842
mantou
pieczywo pszenne
gotowanie na parze
technologia produkcji
mantou
wheat bread
steaming
production technology
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Pieczywo gotowane na parze – charakterystyka i technologia produkcji
Katarzyna Sujka
nr katalogowy: 139842
mantou
pieczywo pszenne
gotowanie na parze
technologia produkcji
mantou
wheat bread
steaming
production technology
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Pieczywo gotowane na parze – charakterystyka i technologia produkcji
Katarzyna Sujka
nr katalogowy: 139842
mantou
pieczywo pszenne
gotowanie na parze
technologia produkcji
mantou
wheat bread
steaming
production technology
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Pieczywo gotowane na parze – charakterystyka i technologia produkcji
Katarzyna Sujka
nr katalogowy: 139842
mantou
pieczywo pszenne
gotowanie na parze
technologia produkcji
mantou
wheat bread
steaming
production technology
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Pieczywo gotowane na parze – charakterystyka i technologia produkcji
Katarzyna Sujka
nr katalogowy: 139842
mantou
pieczywo pszenne
gotowanie na parze
technologia produkcji
mantou
wheat bread
steaming
production technology
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Pieczywo gotowane na parze – charakterystyka i technologia produkcji
Katarzyna Sujka
nr katalogowy: 139842
mantou
pieczywo pszenne
gotowanie na parze
technologia produkcji
mantou
wheat bread
steaming
production technology
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Pieczywo gotowane na parze – charakterystyka i technologia produkcji
Katarzyna Sujka
nr katalogowy: 139842
mantou
pieczywo pszenne
gotowanie na parze
technologia produkcji
mantou
wheat bread
steaming
production technology
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Pieczywo gotowane na parze – charakterystyka i technologia produkcji
Katarzyna Sujka
nr katalogowy: 139842
mantou
pieczywo pszenne
gotowanie na parze
technologia produkcji
mantou
wheat bread
steaming
production technology
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Chleb dostarczany pocztą
nr katalogowy: 140143
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-1-2
Zawsze świeże i pachnące
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 112122
mrożenie
pieczywo
jakość
odroczony wypiek
gastronomia
freezing
bread
quality
postponed baking method
gastronomy
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Czesko-belgijski Nowakowski
nr katalogowy: 19087
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Piekarnie mają się nieźle, ale chleb drożeje
nr katalogowy: 118011
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-1
Krajowy Konkurs Pieczywa
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 49445
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Jak budować świadomość klienta
Bożena Kordykiewicz
nr katalogowy: 40757
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
"Polskie pieczywo w kryzysie"
nr katalogowy: 71363
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-10
Pieczywo jako żywność funkcjonalna (cz. 2)
Anna Diowksz
nr katalogowy: 54810
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Indeks glikemiczny pieczywa
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 88781
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Pieczywo z pradawnych zbóż
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 132753
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Pokrój i zapakuj z Dovainą
nr katalogowy: 131196
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Zero waste dla klientów piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 141611
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
Jeść czy nie jeść pieczywa? Oto jest pytanie
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 139664
CHŁODNICTWO 2013-8
Efekt działania transglutaminazy na właściwości reologiczne ciasta pszennego podczas zamrażalniczego przechowywania
Iwona Kasprzyk
Joanna Markowska
Elżbieta Polak
Krzysztof Egierski
nr katalogowy: 78739
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-9
Innowacyjne funkcjonalne produkty z owoców, wzbogacone w dodatkowe składniki
Ronan Gormley
Derek Keenan
Christian Rößle
Nigel Brunton
Jarosław Markowski
nr katalogowy: 47062
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Czy prawidłowo zbilansowana dieta musi być droga?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 128324
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Czy prawidłowo zbilansowana dieta musi być droga?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 128324
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-12
Kanapkowa baza
nr katalogowy: 12151
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Rewolucja w piekarstwie – zawsze świeże pieczywo
nr katalogowy: 142508
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-2
Wykorzystanie wyrobów z gryki w produkcji pieczywa
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 74248
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Bez pieczywa ani rusz!
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 54032
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Piekarzu, czy wiesz, że... pieczywo na zakwasie, które obecnie jest lansowane jako najzdrowsze (zresztą słusznie), nie zawsze powinno się tak nazywać?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 122154
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-8
Na czym polega technologia produkcji smacznego pieczywa razowego?
nr katalogowy: 144325
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Firma Patak's pakuje w nowy sposób pieczywo pappadum
nr katalogowy: 7024
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-8
Dekoracyjne pieczywo
nr katalogowy: 4993
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-5
Pod lupą IJHARS. Piekarnie w supermarketach
nr katalogowy: 12669
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Dobiega końca realizacja zadania: Produkcja filmu promocyjnego „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 137851
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Dobiega końca realizacja zadania: Produkcja filmu promocyjnego „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 137851
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-12
Jubileusz 120-lecia "Społem" Powszechnej Spółdzielni Spożywców w Olkuszu
nr katalogowy: 48352
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-11
Czy, znakując pieczywo, można w wykazie składników nie wymienić określonych składników?
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 47774
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Pieczywo w diecie ucznia
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 79465
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
O trzech takich, co ukradli... Irlandię
nr katalogowy: 93311
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Jak nie marnować chleba?
nr katalogowy: 134225
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Polska piekarnia rzemieślnicza – jej teraźniejszość i przyszłość
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 133654
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Dobiega końca realizacja zadania: Produkcja filmu promocyjnego „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 137851
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-4
Niekonwencjonalne produkty młynarskie
Jan KIRYLUK
nr katalogowy: 14026
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
Felieton. Dlaczego nie ma dobrego chleba
Jerzy Knyziak
nr katalogowy: 12770
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Czy polski chleb jest tani?
nr katalogowy: 133667
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-11-12
Napoje owocowe - wpływ hydrokoloidów na smak, aromat i konsystencję
nr katalogowy: 56550
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-8
Zapraszam piekarzy do współpracy
nr katalogowy: 108430
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-3
Czynniki obniżające jakość pieczywa - część II
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 66128
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-10
Wpływ modyfikowanej atmosfery na jakość i trwałość pieczywa
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 62783
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-1
Za dobre serce... nagroda fiskusa
nr katalogowy: 19286
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
BioFach 2006 - polskie pieczywo zauważone w Norymberdze
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 19126
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-2
Iluzoryczne oszczędności mogą w przyszłości dużo kosztować
Włodzimierz Gubaia
nr katalogowy: 12580
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-9
Branża piekarnicza w Polsce - stan i wyzwania
Grzegorz Nowakowski
nr katalogowy: 20003
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
MERJOT. Samoobsługowy regał na pieczywo niepakowne
Monika Soszyńska-Masny
nr katalogowy: 12618
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Czy polski chleb jest tani?
nr katalogowy: 133667
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Chleb dostarczany pocztą
nr katalogowy: 140143
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-7
Tradycyjna goloneczka w piwie
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 114697
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-3
Chleb na co dzień i od święta
nr katalogowy: 50344
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-1
Spowolniony rozrost = pieczywo pachnące i smaczne
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 73298
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Levain - bioaktywny zakwas pszenny
nr katalogowy: 64985
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
Pieczywo graham
Józef Ziółkowski
Adam Melkowski
Józef Sadkiewicz
nr katalogowy: 55241
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Pieczywo tostowe króluje w marketach
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 128323
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Pieczywo tostowe króluje w marketach
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 128323
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-3
Zasady i metody dobrej fermentacji ciasta na pieczywo chlebowe
Jerzy Kownacki
nr katalogowy: 19202
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-3
Miazga słonecznikowa - nowy, całkowicie naturalny, uszlachetniający produkt do chleba
nr katalogowy: 4802
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
Mrożone pieczywo nie jest świeże
nr katalogowy: 118419
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-11
Ocena jakości mąki - przegląd najczęściej stosowanych metod badania mąki (cz. 1)
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 22142
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-1
Pieczywo na zakwasie kluczem do zdrowia
Anna Diowksz
nr katalogowy: 19305
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Gorąca linia. Wykorzystanie niesprzedanego pieczywa - to ciągły problem
Jerzy Kownacki
nr katalogowy: 18992
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-3
Ocena jakości handlowego pieczywa bezglutenowego
Grażyna Cacak -Pietrzak
Alicja Ceglińska
Agata Zaorska
Anna Rajkowska
nr katalogowy: 119596
pieczywo bezglutenowe
białko
składniki mineralne
ocena organoleptyczna
gluten-free bread
protein
minerals
organoleptic evaluation
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-1
Recent trends in superinsulation materials for building - aerogel-enhanced products
Umberto Berardi
Associate Professor
nr katalogowy: 118115
10.15199/33.2019.01.03
superinsulation
aerogel
aerogel-enhancedmaterials
thermal conductivity.
superizolacja
aerożel
materiały wzbogacone aerożelem
przewodność cieplna.
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
Pieczywo hipoalergiczne - poszukiwanie nowych rozwiązań dla szybko rosnącego rynku produktów dietetycznych
Anna Diowksz
nr katalogowy: 19039
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136975
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Produkcja filmu promocyjnego pt. „Pieczywo – smak, zdrowie, ekonomia”
nr katalogowy: 136705
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Rewolucja w piekarstwie – zawsze świeże pieczywo
nr katalogowy: 142508
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH