Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-6
Wymagania i potrzeby dotyczące wykonywanych czynności w magazynowaniu i składowaniu żywności
Marian Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 149203
wymagania w magazynowaniu żywności
wykonywane czynności w magazynie
organizacja pracy
requirements in food storage
activities performed in the warehouse
work organization
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-7
Pest control – ochrona przed szkodnikami w zakładach mięsnych
Dagmara Prasek
nr katalogowy: 127257
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Technologiczny aspekt zarządzania jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym
Krzysztof Kryża
Grzegorz Szczepanik
Piotr Błaszkiewicz
nr katalogowy: 59480
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-7
ISO 22000 - Krok dalej niż HACCP
nr katalogowy: 36648
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-3
Składniki żywności i wymagania prawne
nr katalogowy: 97377
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8a
Jak uzyskać bezpieczny sok NFC?
Bożenna Pałacha
nr katalogowy: 93103
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-10
Bezpieczne grzybobranie
nr katalogowy: 116456
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2006-10
Hydraty w transporcie i magazynowaniu gazu ziemnego
WITOLD WAROWNY
MACIEJ LORENC
nr katalogowy: 21504
GAZETA CUKROWNICZA 2011-3
Z czasopism obcych
nr katalogowy: 60128
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-2
Nowe wymagania w znakowaniu żywności
R. Wierzejska
nr katalogowy: 20850
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
II KONGRES PRZEMYSŁU OPAKOWAŃ Innowacyjne opakowania dla innowacyjnych produktów 1 października 2014, Poznań
nr katalogowy: 85514
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-6
Kodeks podstawowy
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 84671
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-10
Opakowania do żywności Nowe regulacje prawne UE i wymagania w zakresie bezpieczeństwa dla zdrowia
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 63478
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-2
Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności Schemat certyfikacji FSSC 22000 a ISO 22000
Krzysztof Bielański
nr katalogowy: 96825
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-11
Co nowego w czwartej wersji FSSC 22000?
Dominik Lisiewski
nr katalogowy: 110545
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-3
Mięso i przetwory nowe wymagania w znakowaniu
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 66708
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-2
Nowe wymagania prawne Unii Europejskiej w 2006 roku
nr katalogowy: 20128
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Jedzenie godne zaufania
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 91205
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-3
"Nowe wymagania w zakresie jakości handlowej produktów spożywczych"
Małgorzata Kamińska
nr katalogowy: 41874
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-12
Powiadomienia w systemie RASFF to źródło informacji przy analizie ryzyka
Małgorzata Krzepkowska
nr katalogowy: 95674
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-4
Zarządzanie higieną w produkcji opakowań do żywności wg normy PN-EN 15593:2010
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 75847
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-4
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w normalizacji (cz. 2)
Jolanta KOCHAŃSKA
nr katalogowy: 20096
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-11
Żywność zmodyfikowana genetycznie - podstawy prawne (2)
I. Tańska
nr katalogowy: 22417
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-11
Wymagania jakościowe dla papierowych opakowań do żywności
Ewa Kopania
nr katalogowy: 146284
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-11
Wymagania jakościowe dla papierowych opakowań do żywności
Ewa Kopania
nr katalogowy: 146284
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-9
Wymagania systemu HACCP w firmach realizujących obrót zbożowo-paszowy
Stanisław Gutowski
nr katalogowy: 14130
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-9
Chłodniczy transport żywności wymagania międzynarodowej umowy ATP
WIESŁAW ZWIERZYCKI
KRZYSZTOF BIEŃCZAK
TOMASZ ROCHATKA
ARKADIUSZ STACHOWIAK
PRZEMYSŁAW TYCZEWSKI
nr katalogowy: 29762
OPAKOWANIE 2006-9
Bezpieczeństwo zadrukowanych opakowań do żywności - regulacje prawne w UE i w Polsce
Kazimiera Ćwiek-Ludwicka
nr katalogowy: 17895
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-3
KRONIKA
nr katalogowy: 104736
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-9
Dodatkowe wymagania stawiane przedsiębiorcom branży spożywczej - międzynarodowy standard żywności (IFS)
Monika Czupryna
Alicja Maleszka
nr katalogowy: 18118
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-8
Nobilitacja Normy ISO 22000:2005
Janusz B. Berdowski
Agnieszka Zagroba
nr katalogowy: 53602
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-3
Zagrożenia dla zdrowia, wymagania prawne. Papier i tektura do kontaktu z żywnością
Marzena Pawlicka Andrzej Starski Jacek Postupolski
nr katalogowy: 90149
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-7
Żywność zmodyfikowana genetycznie - wymagania legislacyjne i systemy bezpieczeństwa
ZBIGNIEW OCZADŁY
nr katalogowy: 27946
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-2
Nowe kryteria mikrobiologiczne dla żywności
Halina Ścieżyńska
Elżbieta Maćkiw
Łukasz Mąka
Kamila Pawłowska
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 66166
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-3
Wybrane technologie gazowe w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego
MAREK JAŚKIEWICZ
nr katalogowy: 24741
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Cicha woda Wody butelkowane - aktualne wymagania jakościowe i technologiczne
TERESA LATOUR
nr katalogowy: 18495
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Czyste zasady
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 129529
gastronomia
bezpieczeństwo zdrowotne żywności
higiena osobista
odzież robocza
środki dezynfekujące
SARS-CoV-2
ozonowanie
promieniowanie UV
gastronomy
food health safety
personal care
workwear
disinfectants
SARS-CoV-2
ozone
UV radiation
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Czyste zasady
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 129529
gastronomia
bezpieczeństwo zdrowotne żywności
higiena osobista
odzież robocza
środki dezynfekujące
SARS-CoV-2
ozonowanie
promieniowanie UV
gastronomy
food health safety
personal care
workwear
disinfectants
SARS-CoV-2
ozone
UV radiation
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-12
Zmiany w konsumpcji żywności w Polsce
KRYSTYNA KUŚMIERCZYK
DOROTA SZEPIENIEC-PUCHALSKA
nr katalogowy: 40036
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-2
Nowe podejście do bezpieczeństwa żywności
BARBARA ROBAK
JAKUB DOMAGALSKI
nr katalogowy: 13999
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Wymagania mikrobiologiczne dla żywności - projekt Komisji Wspólnoty Europejskiej
B. Windyga
H. Ścieżyńska
nr katalogowy: 14887
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-6-7
Vademecum gazownika
Henryk Piekut
nr katalogowy: 90543
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Proste rozwiązania do kontroli jakości wody w przemyśle spożywczym
Małgorzata Rybińska-Gacek
nr katalogowy: 29264
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-10
Znakowanie lodów wartością odżywczą
Iwona Kasprzyk
Joanna Markowska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 87251
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-6
Duże wahania cen i coraz wyższe wymagania konsumentów wymuszają zastępowanie karminu
nr katalogowy: 99230
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-6
Walory akredytacji dla przedsiębiorstw z branży spożywczej
nr katalogowy: 121097
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-10
Magazynier – robotnik magazynowy (cz. 10)
Lesław Zieliński
nr katalogowy: 139717
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Innowacyjny system do pomiaru rozciągliwości ciasta
nr katalogowy: 41829
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-4
"Dodatki do żywności z uwzględnieniem aromatów" Konferencja PFPŻ nt. przepisów dotyczących dodatków do żywności
Marta Stus
nr katalogowy: 59103
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-11
XXIX Konferencja Naukowo-Techniczno- -Szkoleniowa (5-6 października w Cedzynie k. Kielc)
Zygmunt Maj
nr katalogowy: 145980
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
Wymagania dotyczące obowiązkowych informacji o wartości odżywczej w oznakowaniu środków spożywczych (cz. II)
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 82609
OPAKOWANIE 2013-6
Oznaczanie zawartości aldehydu octowego w materiałach i wyrobach z poli(teraftalanu etylenu) przeznaczonych do kontaktu z żywnością
ADAM FOTEK
nr katalogowy: 77411
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-12
Na granicy
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 110918
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-9
Aktywne i inteligentne materiały do kontaktu z żywnością
Marzena Pawlicka
Maria Wojciechowska-Mazurek
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 79258
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-3
Znakowanie mięsa i jego przetworów wymagania przepisów prawnych
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 58461
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Aktywne i inteligentne opakowania żywności – przepisy prawne
Kazimiera Ćwiek-Ludwicka
nr katalogowy: 49525
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-12
Zmiana prawa żywnościowego
Tadeusz Pokrywka
nr katalogowy: 48982
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Od granatów do dziur w serze
nr katalogowy: 33034
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2017-3
APS Energia organizatorem seminarium o magazynowaniu energii
Anna Kwolek
nr katalogowy: 104498
OPAKOWANIE 2013-5
Podstawowe wymagania dla opakowań metalowych do żywności o przedłużonej trwałości
EWA KRYCZKO
MAŁGORZATA WEGNER
nr katalogowy: 76612
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Konsument XXI wieku
EWA BABICZ-ZIELIŃSKA
ROMUALD ZABROCKI
nr katalogowy: 23588
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-9
Najnowsze wymagania sanitarno-techniczne dla zakładów produkujących żywność do obrotu, ze szczególnym uwzględnieniem zakładów makaronowych
BARBARA ROBAK
WIKTOR OBUCHOWSKI
nr katalogowy: 6377
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-9
Interpretacja wymagań standardu wg VI wersji BRC oraz vi wersji standardu IFS
Janusz B. BERDOWSKI
nr katalogowy: 70502
GAZETA CUKROWNICZA 2008-5
Wymagania stawiane dodatkowym wskaźnikom oceny jakości cukru białego
Krystyna Lisik
nr katalogowy: 35270
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-2
Kategoryzacja produktów owocowo-warzywnych, w tym produktów wegetariańskich i wegańskich, pod kątem stosowania dodatków do żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 142847
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-12
IFS v. 5 nowe oblicze Międzynarodowego Standardu Żywności
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 31715
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 116070
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-12-13
Jak powstają kawerny solne do podziemnego magazynowania nośników energii
Paweł Wilkosz
Rafał Derdowski
nr katalogowy: 126724
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Warsztaty szkoleniowe
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 88769
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-12
VLOG - żywność bez GMO Wymagania rynkowe
nr katalogowy: 111086
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Laboratorium badawcze w przemyśle spożywczym
Monika Żmudzka
Danuta Juszczakiewicz
Romualda Dolińska
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 57740
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Rynek świeżych owoców i warzyw - wybrane wymagania dotyczące bezpieczeństwa żywności
Monika Czarnecka-Partyka
Hanna Wachowska
nr katalogowy: 76239
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-4
Jak optyczny czujnik odległości O1D zmienia procesy produkcji żywności?
nr katalogowy: 137264
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w praktyce
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 70271
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Nowe wymagania w znakowaniu żywności
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 65285
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-2
Opakowania do żywności dokumenty, potwierdzenie zgodności
Marzena Pawlicka
Małgorzata Mazańska
Renata Barbarska
nr katalogowy: 103973
10.15199/65.2017.2.9
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-11
Zawartość szkodliwych substancji w papierowych opakowaniach do żywności w świetle wymagań krajowych i europejskich
MACIEJ CIEPLIŃSKI
IZABELA PODAWCZYK
DOROTA KAŹMIERCZAK
JADWIGA STUFKA-OLCZYK
nr katalogowy: 146293
10.15199/54.2023.11.2
papier
tektura
kontakt z żywnością
szkodliwe substancje
paper
cartboard
contact with food
harmful substances
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Dobre praktyki - O jakości w gastronomii można mówić wtedy, gdy wracają do nas goście, a nie nasze wyroby
ZYGMUNT BIAŁKA
nr katalogowy: 23278
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-5
Oferta FMC BioPolymer dla Piekarnictwa i mleczarstwa
nr katalogowy: 7078
OPAKOWANIE 2005-9
Wytyczne ogólne dotyczące pakowania żywności
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 11273
GAZETA CUKROWNICZA 2005-5
Higiena produkcji w cukrownictwie. Wymagania prawne a IFS
H. Woźniak
nr katalogowy: 9400
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-3
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w normalizacji (cz. 1)
Jolanta KOCHAŃSKA
nr katalogowy: 20110
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Żywność ekologiczna trendy na rynku oraz wymagania prawne
nr katalogowy: 53804
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-1
NOWE PRAWO
nr katalogowy: 20877
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-1
WYDARZENIA Informacje biznesowe
nr katalogowy: 73858
ELEKTROINSTALATOR 2023-1
WZORCOWA ELEKTROCIEPŁOWNIA OZE
nr katalogowy: 141653
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-1
Nadtlenki organiczne Czy ich stosowanie jest bezpieczne? część III
Bolesław Hancyk
nr katalogowy: 82025
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-5
Wymagania prawne i projekt przewodnika Komisji Europejskiej Zasada przenoszenia substancji dodatkowych
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
nr katalogowy: 98607
10.15199/65.2016.5.3
OPAKOWANIE 2013-12
Deklaracja zgodności i dokumentacja potwierdzająca bezpieczeństwo opakowań do żywności
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 81164
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-12
Rola czynnika ludzkiego w funkcjonowaniu systemów bezpieczeństwa żywności
nr katalogowy: 48950
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
O niektórych przepisach prawnych
PIOTR KUCHARSKI
nr katalogowy: 11880
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
O niektórych przepisach prawnych
PIOTR KUCHARSKI
nr katalogowy: 11880
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-10
Przejrzysty system identyfikacji w firmie Tópfer GmbH
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 14921
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-12
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 22927
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Rozwój rodziny norm ISO serii 22000-2005
K. Mokrosińska
nr katalogowy: 20755
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-4
Wymagania dotyczące jakości żywności wynikające z dyrektyw Unii Europejskiej
Anita Fajczak- Kowalska
nr katalogowy: 3515
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2011-11
"Danfoss Hygienic Drive" - rozproszone systemy sterowania silnikami
Tadeusz Minksztym
nr katalogowy: 63600
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-2
Aktualne wymagania jakościowe dla surowców, półproduktów i wyrobów czekoladowych
Renata Gasparska
nr katalogowy: 4782
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Nowoczesne dodatki dla piekarnictwa i cukiernictwa
nr katalogowy: 44564
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-10
Jakość żywności sprytnie przemyślana
Bogdan SZPONAR
Piotr KSIĄŻEK
nr katalogowy: 47644
OPAKOWANIE 2016-8
Przegląd aktywności patentowej i publikacyjnej w zakresie opakowań aktywnych i inteligentnych
RYSZARD CIERPISZEWSKI
nr katalogowy: 100429
10.15199/42.2016.8.1
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Wykorzystanie robotów Stäubli w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 139600
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Wykorzystanie robotów Stäubli w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 139600
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-9
EUREPGAP standard jakości i bezpieczeństwa żywności na etapie produkcji pierwotnej. Dokumenty i wymagania
Małgorzata Wiśniewska
nr katalogowy: 18116
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-4
Szkolenia dotyczące higieny
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 125974
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-6
Bezpieczeństwo zdrowotne opakowań żywności - wymagania prawne
Marzena Pawlicka
Andrzej Starski
Małgorzata Mazańska
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 121093
10.15199/65.2019.6.2
materiały i wyroby do kontaktu z żywnością
opakowania żywności
przepisy UE
migracja
materials and products for contact with food
food packaging
EU legislation
migration
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-11-12
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności - kto nas chroni? co nam zagraża?
Anna Karwowska
nr katalogowy: 88494
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-1
Aktualnie obowiązujące informacje na etykietach
Jolanta Kołodziej
nr katalogowy: 96233
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-11-12
Efekt wzorcowej konsolidacji
nr katalogowy: 45206
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-7
Audyt usługodawcy - firma zwalczająca szkodniki
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 107971
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-4
Wymagania higieniczne dotyczące ścian, podłóg i sufitów w zakładach produkujących żywność
MARCIN KOZŁOWSKI
nr katalogowy: 22552
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-10
Bezpieczeństwo produktów mlecznych
Anna Sylwia Tarczyńska
nr katalogowy: 71977
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-12
Zapewnienie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
Ryszard Bryła
nr katalogowy: 95692
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-7
HACCP i BRC porównanie systemów
Krzysztof Przystupa
nr katalogowy: 92516
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Międzynarodowe standardy określające wymogi związane z bezpieczeństwem i jakością produktów żywnościowych
Ziemowit Rudy
nr katalogowy: 140725
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-10
Zmiany w przepisach prawnych dotyczących biologicznej żywności
nr katalogowy: 47105
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Suplementy pod kontrolą
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 108512
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-4
Wysokie ciśnienia hydrostatyczne jako alternatywna metoda konserwacji żywności
Agnieszka Jackowska-Tracz
nr katalogowy: 131437
10.15199/65.2021.4.5
HHP
inaktywacja patogenów
kryteria mikrobiologiczne
okres przydatności do spożycia
cechy organoleptyczne
HHP
pathogen inactivation
microbiological criteria
shelf life
organoleptic characteristics
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-4
Wysokie ciśnienia hydrostatyczne jako alternatywna metoda konserwacji żywności
Agnieszka Jackowska-Tracz
nr katalogowy: 131437
10.15199/65.2021.4.5
HHP
inaktywacja patogenów
kryteria mikrobiologiczne
okres przydatności do spożycia
cechy organoleptyczne
HHP
pathogen inactivation
microbiological criteria
shelf life
organoleptic characteristics
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-11
Projekty nowych przepisów Unii Europejskiej w zakresie substancji dodatkowych
nr katalogowy: 55359
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-12
Rtęć w żywności planowane zmiany legislacyjne
Monika Mania
Małgorzata Rebeniak
Tomasz Szynal
Maria Wojciechowska-Mazurek
nr katalogowy: 102843
10.15199/65.2016.12.3
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-2
Testing of sensitivity of composite solid rocket propellants Badanie wrażliwości heterogenicznych stałych paliw rakietowych
Tomasz Sałaciński
Bogdan Florczak
Daniel Buczkowski
nr katalogowy: 82425
10.12916/przemchem.2014.203
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-7
Procesowe zarządzanie identyfikowalnością w magazynie żywności
Grzegorz Sokołowski
nr katalogowy: 100965
CHŁODNICTWO 2011-1-2
Zmiany jakości mikrobiologicznej wybranych wyrobów mięsnych w czasie przechowywania w warunkach chłodniczych
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Julia Walos
nr katalogowy: 57681
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-1
Magazynier – robotnik magazynowy (cz. 11)
Lesław Zieliński
nr katalogowy: 141343
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2009-3
Monitorowanie stabilności chemicznej naftowych mieszanin węglowodorowych w czasie długoterminowego magazynowania
ARKADIUSZ MAJOCH
nr katalogowy: 42356
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Międzynarodowe standardy określające wymogi związane z bezpieczeństwem i jakością produktów żywnościowych
Ziemowit Rudy
nr katalogowy: 140725
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
Świadomy wybór
Bogusława Kulesza
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 104997
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-7-8
Niepewność pomiaru w mikrobiologii żywności
Justyna NASIŁOWSKA
Anna MISIEWICZ
Damian PIETRACHA
nr katalogowy: 92676
10.15199/46.2015.7-8.9
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-11
Aktualne problemy dotyczące znakowania produktów mięsnych
Piotr Szymański
nr katalogowy: 63861
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-12
Skażenie WWA mięsa i wędlin nowe regulacje prawne
Piotr Szymański
Andrzej Borys
nr katalogowy: 73466
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-7
II Kongres Przemysłu Opakowań
nr katalogowy: 85720
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-2
Od produktów typu Clean Design do bardzo szybkiej automatyzacji produkcji
nr katalogowy: 74715
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-7-8
Szkolenia nigdy dość
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 53145
OPAKOWANIE 2011-8
Zapakuj żywność na targach w Poznaniu
nr katalogowy: 61725
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-5
Żywność, żywienie a zdrowie
Bohdan Achremowicz
nr katalogowy: 44689
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-4
Metody mycia stosowane w przemyśle mleczarskim
Joanna Piepiórka-Stepuk
nr katalogowy: 58955
OPAKOWANIE 2012-3
Opakowania dla przemysłu spożywczego. Zagrożenia dla bezpieczeństwa żywności i zdrowia konsumenta
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 66357
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-12
System HACCP a jakość żywności
Marzena POPIS
nr katalogowy: 56160
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Bezpieczeństwo i ochrona żywności
Andrzej Kłodawski
nr katalogowy: 76240
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-10
Aspekty prawne dopuszczenia wyrobów z papieru i tektury do żywności
ADAM FOTEK
nr katalogowy: 145756
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-6
Nowe rozporządzenie Unii Europejskiej o Informacji dla produktów spożywczych (Nr 1169/2011) wchodzi w życie już od 13 grudnia 2014 r. we wszystkich krajach członkowskich
nr katalogowy: 84359
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-6
Modelowanie mikrobiologicznego bezpieczeństwa żywności
Anna Sylwia Tarczyńska
Jarosław Kowalik
Adriana Łobacz
nr katalogowy: 68731
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-8
Znakowanie produktów spożywczych - nowe wymagania unijne od grudnia 2014 r.
nr katalogowy: 86276
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-2
Prowadzenie robót budowlanych w okresie zimowym (cz. 2)
Jerzy Obolewicz
Adam Baryłka
nr katalogowy: 130320
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-10
Magazynier – robotnik magazynowy (cz. 10)
Lesław Zieliński
nr katalogowy: 139717
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-11-12
Potwierdzanie zgodności opakowań do żywności w łańcuchu dostaw z wymaganiami Unii Europejskiej
Kazimiera Ćwiek-Ludwicka
nr katalogowy: 88507
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Automatyka Festo dla przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 33027
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Automatyka Festo dla przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 31127
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Automatyka Festo dla przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 29261
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-2
Dodatek E - wróg czy przyjaciel konsumenta
nr katalogowy: 49793
CHŁODNICTWO 2010-1-2
Ekologiczne funkcje opakowań stosowanych do chłodzonej żywności
JACEK KONDRATOWICZ
JOANNA PIEKARSKA
EWA BURCZYK
nr katalogowy: 50034
OPAKOWANIE 2016-9
Szybki, precyzyjny i efektywny- FIT7A
nr katalogowy: 101424
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Nadawanie barwy peklowniczej - Nowe trendy w produkcji
Barbara Szmyt
Marta Woźniak
Adam Kostecki
nr katalogowy: 105277
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-5
Humanitaryzm i higiena w procesie uboju trzody chlewnej
Łukasz Grabowski
nr katalogowy: 91532
OPAKOWANIE 2013-4
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością w świetle aktualnych przepisów
ZOFIA POGORZELSKA
nr katalogowy: 76107
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-5
Postęp w stosowaniu dodatków w przemyśle mięsnym
Karolina Tabaka
Marek Cierach
nr katalogowy: 91368
10.15199/65.2015.5.3
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-2
Znakowanie żywności. Drzewo decyzyjne narzędzie wspomagające proces decyzyjny
Urszula Samotyja
nr katalogowy: 103972
10.15199/65.2017.2.8
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-9
Przetwórcy żywności! nauczyciele kształcenia zawodowego chcą i mogą się u Was szkolić
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 54416
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-6
Opakowania żywności stosowane w technologii mikrofalowej
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 52218
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-2
Wymagania dotyczące obowiązkowych informacji o wartości odżywczej w oznakowaniu środków spożywczych (cz. I)
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 82196
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-1
Magazynier – robotnik magazynowy (cz. 11)
Lesław Zieliński
nr katalogowy: 141343
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-2
Systemy bezpieczeństwa żywności
Marzena Popis
nr katalogowy: 74536
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-4
Bezpieczna żywność - detektor X-ray to Wielozadaniowy System Kontroli Jakości
Konrad Stępień
nr katalogowy: 25373
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-9
Bloki procesowe - alternatywa dla schematów czynnościowych w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 46846
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-4
Posadzki w zakładach przemysłu spożywczego
Sylwia Mierzejewska
nr katalogowy: 67526
OPAKOWANIE 2020-3
Idea zrównoważonego rozwoju w strategii Eurocast Sp. z o.o.
nr katalogowy: 125545
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-8
Bezpieczny magazyn – projektowanie i użytkowanie magazynów żywności zgodnie z zasadami FIFO, LIFO oraz FEFO
Marian K. Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 115603
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-11
Wymagania i obowiązki producentów papierów i tektur przeznaczonych do kontaktu z żywnością
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 55396
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-7
Metoda zautomatyzowanej, bieżącej analizy jakości procesów produkcji żywności z zastosowaniem spektrometrii bliskiej podczerwieni, wspomaganej techniką wizyjną
JERZY KERN
nr katalogowy: 45498
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Specyfikacja PAS 220:2008 łatwiejsze wdrożenie ISO 22000
nr katalogowy: 46497
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-4
Wysokociśnieniowe utrwalanie żywności - HPP
Piotr Walczyński
nr katalogowy: 83601
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-6
Temperatura w sklepie mięsnym i wyzwania z tym związane
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 132237
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-11
Produkty tradycyjne i regionalne w regulacjach prawnych UE i krajowych
nr katalogowy: 55959
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
Specjalne wymagania
nr katalogowy: 114539
OPAKOWANIE 2015-3
Maszyny pakujące - wymagania na rynku UE
JERZY STĘPIEŃ
nr katalogowy: 90347
10.15199/42.2015.3.4
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-8
Pakowanie mięsa
Ryszard Kowalski
Jan Pyrcz
nr katalogowy: 61710
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-10
Modyfikacje tłuszczów przeestryfikowanie i inne metody
MAŁGORZATA KOWALSKA
ANNA ŻBIKOWSKA
KRZYSZTOF KRYGIER
BOLESŁAW KOWALSKI
nr katalogowy: 38796
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-1
FUNKCJONALNE DODATKI do żywności
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Paweł Sobczak
nr katalogowy: 141558
dodatki do żywności
konserwanty
emulgatory
ustawodawstwo
food additives
preservatives
emulsifiers
legislation
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-1
FUNKCJONALNE DODATKI do żywności
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Paweł Sobczak
nr katalogowy: 141558
dodatki do żywności
konserwanty
emulgatory
ustawodawstwo
food additives
preservatives
emulsifiers
legislation
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-1
FUNKCJONALNE DODATKI do żywności
Wioletta Żukiewicz-Sobczak
Paweł Sobczak
nr katalogowy: 141558
dodatki do żywności
konserwanty
emulgatory
ustawodawstwo
food additives
preservatives
emulsifiers
legislation
CHŁODNICTWO 2023-3
Rodzaje chłodni
Jan Wiśniewski
nr katalogowy: 143888
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-7
Unijny wykaz dodatków do żywności - nowe przepisy dla branży mięsnej
Piotr Szymański
nr katalogowy: 77752
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-8
Polska na tle Francji i Czech w aspekcie zapewniania bezpieczeństwa żywności
Dobrochna Sztajerska
nr katalogowy: 61299
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Przewodniki Komisji Europejskiej pomoc w interpretacji przepisów dotyczących substancji dodatkowych
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Marta Dłużewska
nr katalogowy: 105823
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-9
Przerwanie łańcucha chłodniczego a jakość żywności
Joanna Markowska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 101006
10.15199/65.2016.9.3
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-1
Środki transportu żywności - wymogi w zakresie dezynfekcji
Marian K. Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 118342
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-9
Opakowania do mrożonej żywności charakterystyka, przegląd, normy i przepisy
Beata Grabowska
nr katalogowy: 86656
CHŁODNICTWO 2015-4-5
Wysokociśnieniowa technologia obróbki i konserwacji oraz jej wykorzystanie w zamrażaniu i rozmrażaniu żywności
Katarzyna Kozłowicz
Franciszek Kluza
Marek Domin
Dariusz Góral
nr katalogowy: 91393
10.15199/8.2015.4-5.6
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Zasady znakowania żywności
nr katalogowy: 53800
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-12
Sprawne sprawdzanie
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 102734
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-3
Inteligentne zamrażanie i rozmrażanie
Marian K. Panasiewicz
nr katalogowy: 97357
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
Żywność specjalnego przeznaczenia medycznego – zastosowanie i wymagania prawne
Adrianna Pląsek
Małgorzata Piecyk
nr katalogowy: 129150
10.15199/65.2020.11.3
żywność medyczna
choroby metaboliczne
leczenie żywieniowe
żywienie dojelitowe
medical foods
metabolic diseases
nutritional treatment
enteral nutrition
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
Żywność specjalnego przeznaczenia medycznego – zastosowanie i wymagania prawne
Adrianna Pląsek
Małgorzata Piecyk
nr katalogowy: 129150
10.15199/65.2020.11.3
żywność medyczna
choroby metaboliczne
leczenie żywieniowe
żywienie dojelitowe
medical foods
metabolic diseases
nutritional treatment
enteral nutrition
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
Nadszedł czas na obróbkę wysokociśnieniową żywności – HPP
Piotr Walczyński
nr katalogowy: 78779
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-12
Certyfikat a fałszowanie żywności
Piotr Kafel
nr katalogowy: 64428
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-9
Zmiany przepisów w zakresie dodatków do żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 79006
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH