Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-2
Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności Schemat certyfikacji FSSC 22000 a ISO 22000
Krzysztof Bielański
nr katalogowy: 96825
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-14-15
Samoocena stopnia wdrożenia systemu HACCP w przedsiębiorstwie
Małgorzata Zarudzka
nr katalogowy: 46624
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-7
Zarządzanie bezpieczeństwem w łańcuchu żywnościowym wg PN EN ISO 22 000:2018
Elżbieta Rosiak
nr katalogowy: 127224
10.15199/65.2020.7.2
żywność
zarządzanie
normy ISO 22000
bezpieczeństwo
food
management
22000 ISO standards
safety
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-11
Projektowanie i budowanie maszyn i urządzeń spożywczych w aspekcie wymagań normy PN-EN ISO 22000:2006
Janusz B. BERDOWSKI
nr katalogowy: 39190
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
ISO 22000-2005 - pierwsza międzynarodowa norma zarządzania bezpieczeństwem żywności
nr katalogowy: 20810
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-7
ISO 22000 - Krok dalej niż HACCP
nr katalogowy: 36648
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-5
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 44344
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-2
Skuteczność systemu HACCP a wymagania Codex Alimentarius i ISO 22000-2005
M. R. Zadernowski
M. Obiedziński
A. Zadernowska
P. Walęcik
nr katalogowy: 20852
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 116070
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Transformacja
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 33370
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Specyfikacja PAS 220:2008 łatwiejsze wdrożenie ISO 22000
nr katalogowy: 46497
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-5
Od HACCP do ISO 22000 - wytyczne do praktycznej transformacji systemu
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 35546
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Rozwój rodziny norm ISO serii 22000-2005
K. Mokrosińska
nr katalogowy: 20755
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-3
Norma ISO 22000:2005 a HACCP w zapewnieniu bezpieczeństwa zdrowotnego mięsa i jego produktów
Zbigniew J. Dolatowski
Danuta Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 33846
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Dobre praktyki - O jakości w gastronomii można mówić wtedy, gdy wracają do nas goście, a nie nasze wyroby
ZYGMUNT BIAŁKA
nr katalogowy: 23278
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-6
ISO Management Systems, 2-2006
nr katalogowy: 18166
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-9
Kronika
nr katalogowy: 54312
OPAKOWANIE 2015-3
INFORMACJE MIESIĄCA
nr katalogowy: 90322
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-4
Contribution to the implementation of ISO 22000,2018 within the NOUNOURS agri-food company - case study of a NOUNOURS manufacturing facility
Sarra GHRIEB
Amine FERROUKHI
Lydia DJENNADI
nr katalogowy: 150110
10.15199/46.2024.4.1
ISO 22000:2018
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)
food safety
food safety management system
small agri-food company
Algeria
ISO 22000:2018
HACCP (Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli)
bezpieczeństwo żywności
system zarządzania bezpieczeństwem żywności
mała firma rolno-spożywcza
Algieria
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-4
Contribution to the implementation of ISO 22000,2018 within the NOUNOURS agri-food company - case study of a NOUNOURS manufacturing facility
Sarra GHRIEB
Amine FERROUKHI
Lydia DJENNADI
nr katalogowy: 150110
10.15199/46.2024.4.1
ISO 22000:2018
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)
food safety
food safety management system
small agri-food company
Algeria
ISO 22000:2018
HACCP (Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli)
bezpieczeństwo żywności
system zarządzania bezpieczeństwem żywności
mała firma rolno-spożywcza
Algieria
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-4
Contribution to the implementation of ISO 22000,2018 within the NOUNOURS agri-food company - case study of a NOUNOURS manufacturing facility
Sarra GHRIEB
Amine FERROUKHI
Lydia DJENNADI
nr katalogowy: 150110
10.15199/46.2024.4.1
ISO 22000:2018
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)
food safety
food safety management system
small agri-food company
Algeria
ISO 22000:2018
HACCP (Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli)
bezpieczeństwo żywności
system zarządzania bezpieczeństwem żywności
mała firma rolno-spożywcza
Algieria
GAZETA CUKROWNICZA 2008-3
Nowości
nr katalogowy: 33889
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-11
Co nowego w czwartej wersji FSSC 22000?
Dominik Lisiewski
nr katalogowy: 110545
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-10
Norma zakładowa w systemie wewnętrznej kontroli
BOŻENA NOGALSKA*
nr katalogowy: 30250
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-12
Certyfikat a fałszowanie żywności
Piotr Kafel
nr katalogowy: 64428
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Systemowe podejście do bezpieczeństwa
nr katalogowy: 93112
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-9
ISO 22000 - harmonizacja standardów w sektorze spożywczym
Leszek Sitkowski
nr katalogowy: 7173
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-4
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w normalizacji (cz. 2)
Jolanta KOCHAŃSKA
nr katalogowy: 20096
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-6
Nowe ujęcie zarządzania bezpieczeństwem żywności wg ISO-FDIS 22000
A. Błaszkiewicz
B. Kołodziej
nr katalogowy: 14851
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-2
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w organizacjach łańcucha żywnościowego wg wymagań projektu ISO 22000. Część l
L. Owczarek
M. Karaś
U. Jasińska
nr katalogowy: 14771
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-3
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w organizacjach łańcucha żywnościowego wg wymagań projektu ISO 22000. Cz. II
L. Owczarek
M. Karaś
U. Jasińska
nr katalogowy: 14795
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-8
Nobilitacja Normy ISO 22000:2005
Janusz B. Berdowski
Agnieszka Zagroba
nr katalogowy: 53602
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Utrzymanie dobrej opinii o polskiej żywności
nr katalogowy: 30678
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-9
Norma ISO 22000:2005 a HACCP
Danuta Kołożyn-Krajewska
Zbigniew Dolatowski
nr katalogowy: 30040
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-7
Bezpieczeństwo żywności wg nowej wersji standardu BRC
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 37150
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Kontrola jakości zboża i mąki w zakładach Polskich Młynów S.A. w zakresie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
Elżbieta Sitkowska
nr katalogowy: 27772
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-4
Kompendium wdrożeniowe
Antoni Kleniewski
nr katalogowy: 66849
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-2
XIII Sesja Naukowa z cyklu "Wyzwania Zarządzania Jakością"
nr katalogowy: 96849
OPAKOWANIE 2014-8
PRODUCENCI ETYKIET
nr katalogowy: 86143
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-10
System gwarantowanej jakości żywności QAFP
Andrzej Czubała
Mieczysław M. Obiedziński
Andrzej Pisula
Marian Różycki
Stanisław Płonka
Karol Węglarzy
Tomasz Florowski
Mieczysław W. Obiedziński
nr katalogowy: 47491
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-1
Innowacyjny plan działania
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 56979
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-6
XIII Konferencja „Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności”
Andrzej Kiszczak
Janusz Bronisław Berdowski
nr katalogowy: 146652
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-8
Integracja systemów zarządzania
Piotr Kafel
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 61288
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-3
Zarządzanie ryzykiem a redukcja kosztów
Paweł Królas
nr katalogowy: 75114
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-5
Integracja systemów zarządzania - nowe kierunki badań
Piotr KAFEL
nr katalogowy: 91250
10.15199/46.2015.5.4
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-3
Przewodnik Biura Certyfikacji Polskiego Rejestru Statków S.A. Norma ISO 22000 w praktyce
nr katalogowy: 42535
GAZETA CUKROWNICZA 2009-10
Jubileusz 125-lecia Cukrowni Miejska Górka
nr katalogowy: 47478
OPAKOWANIE 2019-7
O klejach... wiemy wszystko
nr katalogowy: 121478
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-2
12. Konferencja „Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności”
Janusz Bronisław Berdowski
nr katalogowy: 137308
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-7
Metoda zautomatyzowanej, bieżącej analizy jakości procesów produkcji żywności z zastosowaniem spektrometrii bliskiej podczerwieni, wspomaganej techniką wizyjną
JERZY KERN
nr katalogowy: 45498
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-9
Bloki procesowe - alternatywa dla schematów czynnościowych w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 46846
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-4
Alternatywa dla klasycznych instrukcji
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 58732
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-6
Wykorzystanie wytycznych norm dla wsparcia funkcjonowania systemów zarządzania
Antoni KLENIEWSKI
nr katalogowy: 99403
OPAKOWANIE 2014-8
Taropak 2014: innowacyjne technologie i materiały od firmy Pakmar
MAREK ROSŁON
nr katalogowy: 86136
OPAKOWANIE 2017-12
Nowe standardy bezpieczeństwa żywności w Metsä Board Simpele
nr katalogowy: 111367
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-9
Bezpieczne opakowania a bezpieczna żywność
Agnieszka Mężyńska
Janusz B. Berdowski
nr katalogowy: 86468
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-12
VLOG - żywność bez GMO Wymagania rynkowe
nr katalogowy: 111086
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-5
Dział zarządzania jakością jako kluczowy element systemu bezpieczeństwa żywności
ROBERT PALKA
ANTONI GIBOWICZ
nr katalogowy: 148724
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-12
Plan obrony żywności - aspekty praktyczne
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 88626
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Technologiczny aspekt zarządzania jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym
Krzysztof Kryża
Grzegorz Szczepanik
Piotr Błaszkiewicz
nr katalogowy: 59480
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-5
Szkolenie "Audytor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności wg ISO 22000 oraz IFS/BRC" już za nami...
nr katalogowy: 105844
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Zakłady Stora Enso Corrugated Poland z certyfikatem bezpieczeństwa żywności FSSC 22000
nr katalogowy: 131863
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-2
PAKMAR inwestuje w produkcję TOREBEK DO ŻYWNOŚCI
nr katalogowy: 118827
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Zakłady Stora Enso Corrugated Poland z certyfikatem bezpieczeństwa żywności FSSC 22000
nr katalogowy: 131863
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-5
Rola audytów wewnętrznych w doskonaleniu jakości i bezpieczeństwa żywności na przykładzie wybranego zakładu z sektora owocowo-warzywnego
Jolanta Król
Weronika Chmiel
Aneta Brodziak
nr katalogowy: 140132
10.15199/46.2022.5.3
bezpieczeństwo żywności
jakość
doskonalenie
audyt wewnętrzny
food safety
quality
improving
internal audit
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-5
Rola audytów wewnętrznych w doskonaleniu jakości i bezpieczeństwa żywności na przykładzie wybranego zakładu z sektora owocowo-warzywnego
Jolanta Król
Weronika Chmiel
Aneta Brodziak
nr katalogowy: 140132
10.15199/46.2022.5.3
bezpieczeństwo żywności
jakość
doskonalenie
audyt wewnętrzny
food safety
quality
improving
internal audit
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-5
Rola audytów wewnętrznych w doskonaleniu jakości i bezpieczeństwa żywności na przykładzie wybranego zakładu z sektora owocowo-warzywnego
Jolanta Król
Weronika Chmiel
Aneta Brodziak
nr katalogowy: 140132
10.15199/46.2022.5.3
bezpieczeństwo żywności
jakość
doskonalenie
audyt wewnętrzny
food safety
quality
improving
internal audit
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-5
Rola audytów wewnętrznych w doskonaleniu jakości i bezpieczeństwa żywności na przykładzie wybranego zakładu z sektora owocowo-warzywnego
Jolanta Król
Weronika Chmiel
Aneta Brodziak
nr katalogowy: 140132
10.15199/46.2022.5.3
bezpieczeństwo żywności
jakość
doskonalenie
audyt wewnętrzny
food safety
quality
improving
internal audit
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-9
Inżynieria bezpieczeństwa żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 62209
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-2
Systemy bezpieczeństwa żywności
Marzena Popis
nr katalogowy: 74536
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Doskonalenie systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 57739
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-2
Jak przygotować się do kontroli ze strony audytora
Dagmara Prasek
nr katalogowy: 125180
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-7
Mycie komorowe stosowane w zakładach przetwórstwa mięsa
Joanna Piepiórka -Stepuk
Mariusz Wlazło
nr katalogowy: 92608
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-7
HACCP i BRC porównanie systemów
Krzysztof Przystupa
nr katalogowy: 92516
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-1
Wybrane przepisy prawa żywnościowego UE
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 73776
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-9
Interpretacja wymagań standardu wg VI wersji BRC oraz vi wersji standardu IFS
Janusz B. BERDOWSKI
nr katalogowy: 70502
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-8
Polska na tle Francji i Czech w aspekcie zapewniania bezpieczeństwa żywności
Dobrochna Sztajerska
nr katalogowy: 61299
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-9
Psychrotrofy w chłodniczym przechowywaniu żywności
Dorota Zielińska
Aleksandra Ołdak
Anna Rzepkowska
Danuta Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 93645
10.15199/65.2015.9.3
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-1
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 96200
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-12
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 40405
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-2
CO NOWEGO W KLUBIE POSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 74541
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Wytyczne normy ISO 9004:2009
Leszek Krawczyk
nr katalogowy: 59473
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-3
Badania korozyjne – Laboratorium Pomiarowe Agencji Anticorr Gdańsk
nr katalogowy: 136736
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-11
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 31569
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Przesłanki integracji systemów ISO 14001 oraz ISO 50001 w przedsiębiorstwie chemicznym
Grzegorz Kądzielawski
Bolesław Goranczewski
nr katalogowy: 140034
10.15199/62.2022.10.22
systemy zintegrowane
znormalizowane systemy zarządzania
system zarządzania środowiskowego
system zarządzania energią
integrated systems
standardized management systems
environmental management system
energy management system
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2009-1
Pierwsi działamy zgodnie z normami ISO 24500
nr katalogowy: 40715
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-11
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 94699
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2009-6
KRONIKA
nr katalogowy: 44822
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-11
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 72372
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Logiczny i przejrzysty ISO 9001:2008
Paweł Dąbrowski
Grzegorz Romaniuk
nr katalogowy: 41834
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-6
Środowisko akustyczne wg ISO 22955:2021 i PN-EN ISO 3382-3:2022 w biurowych open space
Witold Mikulski
nr katalogowy: 143785
10.15199/33.2023.06.04
biurowe open space
adaptacja akustyczna
czas pogłosu
STI
maskowanie dźwięków.
open-plan office rooms
acoustic treatment
reverberation time
STI
masking sound.
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Integracja HACCP i ISO- czy to jest możliwe
F.J. Berdowski
nr katalogowy: 7016
OPAKOWANIE 2014-11
Zmiany w metodyce badań opakowań zabezpieczonych przed niepożądanym otwarciem przez dziecko
BOHDAN CZERNIAWSKI
nr katalogowy: 87897
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-12
Zmiany w wykazie norm zharmonizowanych z dyrektywą 2006/42/WE
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 124068
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-2
W kierunku ISO 9001:2015
Radosław Wolniak
nr katalogowy: 74534
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-12
Normy dotyczące hałasu emitowanego przez maszyny
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 102896
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-5
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 84097
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-2
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 41783
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-10
CO NOWEGO W KLUBIE POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 87078
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-3
Z Prasy Zagranicznej
nr katalogowy: 131069
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-11
Nowe wymagania normalizacyjne - nie tylko dla projektantów maszyn
nr katalogowy: 63759
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-8
Geneza zmian w normie ISO 9001:2008
Beata ŁUCZAK
nr katalogowy: 53601
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-2
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 32958
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-7
OPŁACALNOŚĆ JAKOŚCI
Krystyna CHOLEWICKA-GOŹDZIK
nr katalogowy: 46159
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2010-9
Evaluation of software product quality based on ISO standards
Iwona DUBIELEWICZ
Bogumiła HNATKOWSKA
Zbigniew HUZAR
Lech TUZINKIEWICZ
nr katalogowy: 55532
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-7-8
Rola międzynarodowych standardów zarządzania w budowaniu relacji w łańcuchach dostaw
Maciej URBANIAK
nr katalogowy: 100033
10.15199/47.2016.7-8.1
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-9
Badania kwalifikacyjne ochronnych systemów malarskich na konstrukcje morskie (offshore) według PN-EN ISO 12944-9
Izabela Kunce
Agnieszka Królikowska
nr katalogowy: 139498
10.15199/40.2022.9.1
korozja
badania kwalifikacyjne
powłoki malarskie
offshore
odwarstwienie katodowe
corrosion
classification tests
paint coatings
offshore
cathodic delamination
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-9
Badania kwalifikacyjne ochronnych systemów malarskich na konstrukcje morskie (offshore) według PN-EN ISO 12944-9
Izabela Kunce
Agnieszka Królikowska
nr katalogowy: 139498
10.15199/40.2022.9.1
korozja
badania kwalifikacyjne
powłoki malarskie
offshore
odwarstwienie katodowe
corrosion
classification tests
paint coatings
offshore
cathodic delamination
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-9
Badania kwalifikacyjne ochronnych systemów malarskich na konstrukcje morskie (offshore) według PN-EN ISO 12944-9
Izabela Kunce
Agnieszka Królikowska
nr katalogowy: 139498
10.15199/40.2022.9.1
korozja
badania kwalifikacyjne
powłoki malarskie
offshore
odwarstwienie katodowe
corrosion
classification tests
paint coatings
offshore
cathodic delamination
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-4
Tendencje w badaniach nad normą ISO 14001
Marcin ŻEMIGAŁA
nr katalogowy: 113216
10.15199/48.2018.4.1
ISO 14001
tendencje w badaniach
analiza bibliometryczna
ISO 14001
research tendencies
bibliometric analysis
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-1
ISO Bulletin, Listopad 2003
Piotr ROGALA
nr katalogowy: 3457
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-8
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 61296
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-3
VARIA
nr katalogowy: 131070
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-2
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 32962
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-3
Zarządzanie wg nowej normy ISO 9004
Piotr Rogala
nr katalogowy: 58054
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-10
CO NOWEGO W KLUBIE POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 94145
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-9
Co nowego w Klubie Polskie Forum ISO 9000
nr katalogowy: 18127
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Jakość ujarzmiona
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 11999
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-1
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 32722
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-5
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
Piotr Rogala
nr katalogowy: 145858
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-5
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 67367
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-8
NOWE NORMY III okł.
nr katalogowy: 10916
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-6
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 114116
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-1
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 73781
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2019-6
Laboratorium Badawcze Veolia Energia Warszawa
Ewa Kręcielewska
Iwona Mazurkiewicz
nr katalogowy: 120677
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-7-8
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 92677
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Geneza zmian w normie ISO 9001:2008
Beata ŁUCZAK
nr katalogowy: 59476
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-3
Tendencje w badaniach nad normą ISO 9001
Marcin ŻEMIGAŁA
nr katalogowy: 104586
10.15199/48.2017.3.1
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-6
Od ISO 9000 do Sześć SIGMA
Anna Domańska
nr katalogowy: 11493
DOZÓR TECHNICZNY 2013-3
Planowane prace Komitetu Technicznego PKN nr 130 ds. aparatury chemicznej, zbiorników i butli do gazów
nr katalogowy: 76745
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-2
Co nowego w Klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 18241
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-7
Rada Programowa Klubu Polskie Forum ISO 9000
nr katalogowy: 3564
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-1
Systemy zarządzania jakością nie związane z normami ISO
Ewa Matyjaszczyk
nr katalogowy: 18246
OPAKOWANIE 2005-6
Z prac Polskiego Komitetu Normalizacyjnego
Monika Mularska
nr katalogowy: 11223
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2019-8
Laboratorium Badawcze Veolia Energia Warszawa
Ewa Kręcielewska
Iwona Mazurkiewicz
nr katalogowy: 121877
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-12
CO NOWEGO W KLUBIE POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 95496
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-6
Środowisko akustyczne wg ISO 22955:2021 i PN-EN ISO 3382-3:2022 w biurowych open space
Witold Mikulski
nr katalogowy: 143785
10.15199/33.2023.06.04
biurowe open space
adaptacja akustyczna
czas pogłosu
STI
maskowanie dźwięków.
open-plan office rooms
acoustic treatment
reverberation time
STI
masking sound.
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-3
CO NOWEGO W KLUBIE POSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 75120
DOZÓR TECHNICZNY 2005-1
Wymagania normy ISO 9001-2000, które sprawiają trudności auditowanym organizacjom. Część 4
J. Kludziński
nr katalogowy: 8908
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-12
Realizacja oprogramowania w świetle wytycznych normy ISO-IEC 90003. Aspekt planowania jakości (cz. 1)
Karol Chrabański
nr katalogowy: 11600
DOZÓR TECHNICZNY 2005-1
Wymagania normy ISO 9001-2000, które sprawiają trudności auditowanym organizacjom. Część 4
J. Kludziński
nr katalogowy: 8908
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-3
Kategoryzacja badań dotyczących ISO 9001 oraz ISO 14001
nr katalogowy: 75118
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-8
Klub POLSKIE FORUM ISO 9000
Marek Roszak
nr katalogowy: 127772
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-8
Problematyka planowania i realizacji projektu w świetle zaleceń norm pomocniczych ISO 10005 i ISO 10006
Edmund ŁAGOWSKI
Jerzy ŻUCHOWSKI
nr katalogowy: 115377
10.15199/48.2018.8.5
projekt
plan jakości
zarządzanie konfiguracją
zarządzanie ryzykiem
project
quality plan
configuration management
risk management
DOZÓR TECHNICZNY 2006-6
Niektóre prace Komitetu Technicznego ISO-TC - 96 "Dźwignice" prowadzone w latach 1993-2006 w aspekcie wykonywania dozoru technicznego
I. Jakubowski
nr katalogowy: 21460
DOZÓR TECHNICZNY 2011-3
Problemy oceny jakości złączy spawanych różnymi metodami oraz wykonanych z różnych materiałów konstrukcyjnych (dokończenie)
Janusz Czuchryj
Sławomir Sikora
Krzysztof Staniszewski
nr katalogowy: 59633
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-9
Certyfikacja - jedną z najgorszych rzeczy, jaką wymyśliło ISO?
Marek Zadernowski
Anna Zadernowska
nr katalogowy: 47051
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-5
Norma ISO 16355-1:2015 - standard dla metody QFD
Marek ĆWIKLICKI
nr katalogowy: 105585
10.15199/48.2017.5.2
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-3
Co nowego w Klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 97124
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-5
Wytyczne dla planów jakości - norma ISO 10005-2005 a ISO 9001-2000
Sławomir Zapłata
nr katalogowy: 18179
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-1
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 96202
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-4
Nowelizacja normy ISO 9001
ELŻBIETA SOLIŃSKA
nr katalogowy: 98091
OPAKOWANIE 2013-3
Z myślą o maksymalnym bezpieczeństwie
nr katalogowy: 75697
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-1
Normy dotyczące maszyn rolniczych i ogrodniczych
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 111599
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-6
Angielskie wersje norm dla śoi
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 114564
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-10
Ocena wdrożenia systemu zarządzania jakością na zgodność z normą PN-EN ISO 9001:2015 w świetle wyników auditów zewnętrznych
Ewa POPŁAWSKA
nr katalogowy: 116591
10.15199/48.2018.10.3
PN-EN ISO 9001:2015
system zarządzania jakością
podmioty lecznicze
zarządzanie ryzykiem i szansami
PN-EN ISO 9001:2015
quality management system
healthcare entities
risk management and opportunities
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2017-9
Ocena dokładności użytkowej tachimetrów elektronicznych według znowelizowanych procedur międzynarodowej organizacji normalizacyjnej ISO
Wiesław Pawłowski
nr katalogowy: 109092
10.15199/50.2017.9.6
normalizacja
ISO
tachimetry elektroniczne
dokładność
procedury testowe
normalization
ISO
total station instruments
accuracy
test bases
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-4
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 51042
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-5
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 35551
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-6
Polimex - Mostostal Siedlce S. A. od ISO 9001 do zintegrowanego systemu zarządzania
Stanisław Starega
Mirosław Trochim
nr katalogowy: 11503
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-9
Geneza zmian w normie ISO 9001:2008
Beata ŁUCZAK
nr katalogowy: 54397
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-1
ISO Mangement Systems
nr katalogowy: 23271
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-4
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 66854
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-3
Co nowego w klubie Polskie Forum ISO 9000
nr katalogowy: 58064
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-12
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 56166
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-10
Polskie wersje norm dotyczących stałych środków dostępu do maszyn
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 128298
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-2
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 65691
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-1
Klub POLSKIE FORUM ISO 9000 w kreowaniu świadomości jakościowej
nr katalogowy: 103334
DOZÓR TECHNICZNY 2011-4
Problemy oceny jakości złączy spawanych różnymi metodami oraz wykonanych z różnych materiałów konstrukcyjnych (dokończenie)
Janusz Czuchryj
Sławomir Sikora
Krzysztof Staniszewski
nr katalogowy: 61102
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-12
Co nowego w Klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 40408
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-9
Co nowego w Klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 38314
DOZÓR TECHNICZNY 2008-1
Metoda Magnetycznej Pamięci Metalu
Andrzej Radziszewski
nr katalogowy: 32668
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-11
Co nowego w Klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 31574
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-10
Co nowego w klubie - Polskie Forum ISO 9000
nr katalogowy: 30886
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-6
Problemy z walidacją
BARBARA GRABOWSKA
nr katalogowy: 24939
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-12
Konferencja PKN "BHP zgodnie z normą PN-ISO 45001:2018"
nr katalogowy: 124120
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-2
Korzyści wynikające ze stosowania podejścia procesowego zgodnego z nową normą ISO 9001 w realizacji usług administracyjnych
Marek BUGDOL
Grzegorz PAKUŁA
nr katalogowy: 104175
10.15199/48.2017.2.4
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-7
Aspekty prac nad nową edycją normy ISO 19152
Jarosław BYDŁOSZ
nr katalogowy: 114727
10.15199/50.2018.7.2
ISO 19152
LADM
Katastralny Model Administrowania Terenem
normalizacja
ISO 19152
LADM
Land Administration Domain Model
standardisation
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-4
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 105073
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-6
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 60272
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-11
Doskonalenie systemu zarządzania jakością
Piotr Rogala
nr katalogowy: 55324
DOZÓR TECHNICZNY 2007-2
Dalsze prace Komitetu Technicznego ISO TC 96 w dziedzinie eksploatacji dźwignic
nr katalogowy: 24921
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-2
Co nowergo w klubie - POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 24337
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-8
Na bieżąco...
nr katalogowy: 115268
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-9
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 29557
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-5
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 26202
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-5
Nowe normy dotyczące bezpieczeństwa maszyn i drabin
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 105410
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-5
CO NOWEGO W KLUBIE POSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 84099
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-6
Jakość procesu certyfikacji systemów zarządzania
Tomasz Papaj
Łukasz Pajor
nr katalogowy: 68381
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-10
Ciągłe doskonalenie jakości. Gdy ISO 9001:2015 już nie wystarcza
Piotr SENKUS
Bartłomiej HALKE
nr katalogowy: 116593
10.15199/48.2018.10.5
standaryzacja
jakość
ISO 9001
SAE AS9100
lotnictwo
kosmonautyka
obronność
standardization
quality
ISO 9001
SAE AS9100
aviation
cosmonautics
defense
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2019-2
Nowe normy serii PN-EN ISO 52000 a miesięczne zyski ciepła od nasłonecznienia w budynkach mieszkalnych
PIOTR MICHALAK
nr katalogowy: 118698
10.15199/9.2019.2.2
PNEN ISO 52010
PNEN ISO 52016
PNEN ISO 13790
zyski słoneczne
natężenie promieniowania słonecznego
nasłonecznienie
PNEN ISO 52010
PNEN ISO 52016
PNEN ISO 13790
solar gains
solar irradiance
irradiation
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-7
ISO 26000
Marek Bachorski- Rudnicki
Janusz Kroik
nr katalogowy: 60981
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-7-8
CO NOWEGO W KLUBIE POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 92680
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-12
Wydarzenia
nr katalogowy: 124072
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-2
Kwalifikacje lutowaczy i operatorów lutowania twardego
Andrzej Kowerski
nr katalogowy: 82466
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-7
Nowe spojrzenie na systemy zarządzania jakością
nr katalogowy: 45816
DOZÓR TECHNICZNY 2009-5
Nowa norma ISO 4310 - końcowa faza opracowania
Iwo Jakubowski
nr katalogowy: 46826
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH