Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-6
ISO Management Systems, 2-2006
nr katalogowy: 18166
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-4
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w normalizacji (cz. 2)
Jolanta KOCHAŃSKA
nr katalogowy: 20096
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-10
Wdrożenia SZJ w jednostkach inspekcyjnych nadzorujących bezpieczeństwo żywności
Dorota Jendza
nr katalogowy: 62935
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-7
ISO 22000 - Krok dalej niż HACCP
nr katalogowy: 36648
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-4
Analiza ryzyka związanego z auditami wewnętrznymi systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg normy ISO 19011:2011
Agata Szkiel
nr katalogowy: 90681
10.15199/46.2015.4.4
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
ISO 22000-2005 - pierwsza międzynarodowa norma zarządzania bezpieczeństwem żywności
nr katalogowy: 20810
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Utrzymanie dobrej opinii o polskiej żywności
nr katalogowy: 30678
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-6
Nowe ujęcie zarządzania bezpieczeństwem żywności wg ISO-FDIS 22000
A. Błaszkiewicz
B. Kołodziej
nr katalogowy: 14851
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-6
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 68388
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Technologiczny aspekt zarządzania jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym
Krzysztof Kryża
Grzegorz Szczepanik
Piotr Błaszkiewicz
nr katalogowy: 59480
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-4
IFS - jednolity standard zarządzania jakością, legalnością i bezpieczeństwem żywności dla UE
J. Łasak
R. Pietrasik
nr katalogowy: 7061
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-9
Krzywa DLN
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 54396
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-11
Integracja systemów zarządzania jakością, środowiskiem, bezpieczeństwem i higieną pracy
Antoni Kleniewski
nr katalogowy: 3614
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP, GMP, GHP
nr katalogowy: 7032
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-2
Koncepcja MBO w systemach zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 57418
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-3
Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP, GMP, GHP
Jacek Łasak
nr katalogowy: 3492
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Doskonalenie systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 57739
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-9
"Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności"
nr katalogowy: 62807
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Kontrola jakości zboża i mąki w zakładach Polskich Młynów S.A. w zakresie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
Elżbieta Sitkowska
nr katalogowy: 27772
GAZETA CUKROWNICZA 2008-3
Nowości
nr katalogowy: 33889
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-2
Integracja systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 66175
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-3
Zarządzanie ryzykiem a redukcja kosztów
Paweł Królas
nr katalogowy: 75114
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-7
Seminarium "Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności"
nr katalogowy: 60738
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
Agnieszka Zagroba
nr katalogowy: 61384
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Dobre praktyki - O jakości w gastronomii można mówić wtedy, gdy wracają do nas goście, a nie nasze wyroby
ZYGMUNT BIAŁKA
nr katalogowy: 23278
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-9
Inżynieria bezpieczeństwa żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 62209
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-10
System gwarantowanej jakości żywności QAFP
Andrzej Czubała
Mieczysław M. Obiedziński
Andrzej Pisula
Marian Różycki
Stanisław Płonka
Karol Węglarzy
Tomasz Florowski
Mieczysław W. Obiedziński
nr katalogowy: 47491
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Pomagamy chronić żywność
nr katalogowy: 39486
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-8
Recenzje
Paweł Nowicki
nr katalogowy: 53614
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-5
Wpływ zarządzania bezpieczeństwem żywności na jakość życia
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 67357
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-7
Analityczny proces sieciowy w zarządzaniu jakością
Anna Gręda
nr katalogowy: 52987
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-6
Zagrożenia mikrobiologiczne a system HACCP
Wojciech Sawicki
nr katalogowy: 68384
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-5
Szansa czy potrzeba? System zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy
nr katalogowy: 131887
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-2
Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności Schemat certyfikacji FSSC 22000 a ISO 22000
Krzysztof Bielański
nr katalogowy: 96825
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2010-7
Benchmarking w zarządzaniu bezpieczeństwem i higieną pracy na przykładzie przedsiębiorstwa hutniczego – analiza wskaźnikowa
BOŻENA GAJDZIK
STANISŁAW BOROWIK
nr katalogowy: 53216
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-5
System przeciwdziałania zagrożeniom korupcyjnym
nr katalogowy: 44333
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Rozwój rodziny norm ISO serii 22000-2005
K. Mokrosińska
nr katalogowy: 20755
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-2
XIII Sesja Naukowa z cyklu "Wyzwania Zarządzania Jakością"
nr katalogowy: 96849
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-5
Podziel się odpowiedzialnością
nr katalogowy: 44294
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Ręka rękę myje
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 29639
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-7
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 108413
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-4
Audytorzy i systemy
R. Kozela
nr katalogowy: 15719
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-11
Co nowego w czwartej wersji FSSC 22000?
Dominik Lisiewski
nr katalogowy: 110545
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Audity w zarządzaniu jakością i bezpieczeństwem żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 41833
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-22-23
Certyfikowane dotacje
nr katalogowy: 87809
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-6
CO NOWEGO W KLUBIE POSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 84669
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-6
Rozwój standardów bezpieczeństwa żywności GFSI w oparciu o analizę ryzyka
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 149059
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-1
Książki nadesłane
nr katalogowy: 27
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-1
Certyfikacja systemów zarządzania w administracji publicznej
Tomasz Papaj
nr katalogowy: 65120
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-9
Bloki procesowe - alternatywa dla schematów czynnościowych w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 46846
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-1
Co nowego w Klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 40667
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-11
Bezpieczeństwo i jakość żywności
nr katalogowy: 56031
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 116070
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Komu potrzebna dokumentacja?
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 34388
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-1
Wybrane przepisy prawa żywnościowego UE
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 73776
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-7
HACCP i BRC porównanie systemów
Krzysztof Przystupa
nr katalogowy: 92516
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-6
Przydają się zakładowi ratownicy
Roman Kwiatkowski
nr katalogowy: 215
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-1
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności - teraźniejszość i przyszłość
nr katalogowy: 95774
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-1
Trzy makroprocesy w Systemach Zarządzania Bezpieczeństwem Informacji
Jakub SYTA
nr katalogowy: 103331
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
KODEKS ETYKI 1.ŻYWNOŚCIOWEJ
nr katalogowy: 129158
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-1
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością
Ewa Czarniecka-Skubina
Joanna Trafiałek
nr katalogowy: 103656
10.15199/65.2017.1.7
CHŁODNICTWO 2012-5
Głos w sprawie
Janusz B. Berdowski
nr katalogowy: 68031
OPAKOWANIE 2015-3
INFORMACJE MIESIĄCA
nr katalogowy: 90322
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Systemowe podejście do bezpieczeństwa
nr katalogowy: 93112
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2005-11
System Zarządzania Bezpieczeństwem (Ryzykiem) gazociągów - moda czy potrzeba
Andrzej Dietrich
nr katalogowy: 9340
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-8
Integracja systemów zarządzania
Piotr Kafel
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 61288
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-9
Zarządzanie jakością a system zarządzania bezpieczeństwem łańcucha dostaw
Sławomir ZAPŁATA
nr katalogowy: 38305
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
KODEKS ETYKI 1.ŻYWNOŚCIOWEJ
nr katalogowy: 129158
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-3
Przegląd systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 41913
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-10
Uwaga na aminy
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 71211
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-22
System czy jakość?
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 39070
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Podstawy skutecznego mycia rąk
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 33029
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2021-11
Skuteczne zarządzanie obiektami medycznymi z jednego miejsca
nr katalogowy: 134670
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-5
Profilaktyka występowania Listerii
nr katalogowy: 84413
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-7
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 60990
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-9
Rzetelna informacja o produktach głównym elementem polityki społecznej odpowiedzialności przedsiębiorstw łańcucha żywnościowego
Natalia IWASZCZUK
Marta SZYBA
nr katalogowy: 100741
10.15199/47.2016.9.3
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2009-7-8
Kwas nadmrówkowy jako nowy środek dezynfekujący do wykorzystania w przemyśle spożywczym
Renata Dobrucka
Piotr Konieczny
Renata Cegielska-Radziejewska
Dagmara Tkacz
nr katalogowy: 45671
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-3
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w normalizacji (cz. 1)
Jolanta KOCHAŃSKA
nr katalogowy: 20110
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-4
Resilience engineering a wdrożenie systemu zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy i zasad odpowiedzialności społecznej w polskich przedsiębiorstwach
Małgorzata PĘCIŁŁO
nr katalogowy: 97921
10.15199/47.2016.4.2
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-2
Politechnika Śląska Wydział Organizacji i Zarządzania
nr katalogowy: 15808
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-5
Rola audytów wewnętrznych w doskonaleniu jakości i bezpieczeństwa żywności na przykładzie wybranego zakładu z sektora owocowo-warzywnego
Jolanta Król
Weronika Chmiel
Aneta Brodziak
nr katalogowy: 140132
10.15199/46.2022.5.3
bezpieczeństwo żywności
jakość
doskonalenie
audyt wewnętrzny
food safety
quality
improving
internal audit
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-5
Rola audytów wewnętrznych w doskonaleniu jakości i bezpieczeństwa żywności na przykładzie wybranego zakładu z sektora owocowo-warzywnego
Jolanta Król
Weronika Chmiel
Aneta Brodziak
nr katalogowy: 140132
10.15199/46.2022.5.3
bezpieczeństwo żywności
jakość
doskonalenie
audyt wewnętrzny
food safety
quality
improving
internal audit
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-5
Rola audytów wewnętrznych w doskonaleniu jakości i bezpieczeństwa żywności na przykładzie wybranego zakładu z sektora owocowo-warzywnego
Jolanta Król
Weronika Chmiel
Aneta Brodziak
nr katalogowy: 140132
10.15199/46.2022.5.3
bezpieczeństwo żywności
jakość
doskonalenie
audyt wewnętrzny
food safety
quality
improving
internal audit
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-5
Rola audytów wewnętrznych w doskonaleniu jakości i bezpieczeństwa żywności na przykładzie wybranego zakładu z sektora owocowo-warzywnego
Jolanta Król
Weronika Chmiel
Aneta Brodziak
nr katalogowy: 140132
10.15199/46.2022.5.3
bezpieczeństwo żywności
jakość
doskonalenie
audyt wewnętrzny
food safety
quality
improving
internal audit
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Tygiel kulturowy a zarządzanie bezpieczeństwem produktu
Joanna Małkowska
Edyta Grela
Marzena Hajduk-Stelmachowicz
nr katalogowy: 137236
10.15199/46.2022.2.2
czynnik ludzki
System Zarządzania Bezpieczeństwem
kultura bezpieczeństwa
human factor
Safety Management System
culture
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Tygiel kulturowy a zarządzanie bezpieczeństwem produktu
Joanna Małkowska
Edyta Grela
Marzena Hajduk-Stelmachowicz
nr katalogowy: 137236
10.15199/46.2022.2.2
czynnik ludzki
System Zarządzania Bezpieczeństwem
kultura bezpieczeństwa
human factor
Safety Management System
culture
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Tygiel kulturowy a zarządzanie bezpieczeństwem produktu
Joanna Małkowska
Edyta Grela
Marzena Hajduk-Stelmachowicz
nr katalogowy: 137236
10.15199/46.2022.2.2
czynnik ludzki
System Zarządzania Bezpieczeństwem
kultura bezpieczeństwa
human factor
Safety Management System
culture
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Tygiel kulturowy a zarządzanie bezpieczeństwem produktu
Joanna Małkowska
Edyta Grela
Marzena Hajduk-Stelmachowicz
nr katalogowy: 137236
10.15199/46.2022.2.2
czynnik ludzki
System Zarządzania Bezpieczeństwem
kultura bezpieczeństwa
human factor
Safety Management System
culture
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Tygiel kulturowy a zarządzanie bezpieczeństwem produktu
Joanna Małkowska
Edyta Grela
Marzena Hajduk-Stelmachowicz
nr katalogowy: 137236
10.15199/46.2022.2.2
czynnik ludzki
System Zarządzania Bezpieczeństwem
kultura bezpieczeństwa
human factor
Safety Management System
culture
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Zgodnie z oczekiwaniami
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 108487
bezpieczeństwo żywności
reklamacja
działania korygujące
satysfakcja klienta
niezgodność.
food safety
complaint
corrective actions
customer satisfaction
non-compliance.
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-2
Systemowe zarządzanie bhp
nr katalogowy: 112026
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-5
Standardy zarządzania jakością, środowiskiem oraz bezpieczeństwem żywności w działaniach operatorów logistycznych
Maciej Urbaniak
nr katalogowy: 76454
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-1
Zasady identyfikacji i identyfikowalności w przemyśle spożywczym
Justyna Górna
nr katalogowy: 96220
10.15199/65.2016.1. 5
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-2
Higiena personelu w produkcji żywności
Joanna Piepiórka Iwona Wojtasik-Kalinowska
nr katalogowy: 50154
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 43976
OPAKOWANIE 2017-12
Nowe standardy bezpieczeństwa żywności w Metsä Board Simpele
nr katalogowy: 111367
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-6
Poślizgnięcie, potknięcie, upadek
Ryszard Paluch
nr katalogowy: 26876
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-7
Zarządzanie bezpieczeństwem w łańcuchu żywnościowym wg PN EN ISO 22 000:2018
Elżbieta Rosiak
nr katalogowy: 127224
10.15199/65.2020.7.2
żywność
zarządzanie
normy ISO 22000
bezpieczeństwo
food
management
22000 ISO standards
safety
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-3
VARIA
nr katalogowy: 89972
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-5
FILOZOFIA, NAUKA, JAKOŚĆ ZA GRANICĄ
nr katalogowy: 67358
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-5
Z prasy fachowej
nr katalogowy: 113794
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-6
Z Prasy Zagranicznej
nr katalogowy: 132343
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-12
System zarządzania ciągłością działania BS 25999-2: motywy, bariery oraz efekty funkcjonowania
Sławomir Zapłata
nr katalogowy: 73032
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-12
Systemowe zarządzanie ryzykiem psychospołecznym
Barbara Makowska
nr katalogowy: 151822
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-25
Mnożenie kapitału intelektualnego
Anna Bielska
nr katalogowy: 31865
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-11
Analiza niezgodności w wybranych przedsiębiorstwach
Urszula BALON
Paweł NOWICKI
Piotr KAFEL
nr katalogowy: 88620
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-12
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
Piotr Rogala
nr katalogowy: 129607
OPAKOWANIE 2008-2
Wpływ informacji o certyfikowanych systemach zarządzania, umieszczonych na opakowaniach jednostkowych, na decyzje nabywcze konsumentów indywidualnych
Magdalena Ankiel-Homa
Alina Matuszak-Flejszman
Justyna Górna
nr katalogowy: 33274
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-7
Metoda zautomatyzowanej, bieżącej analizy jakości procesów produkcji żywności z zastosowaniem spektrometrii bliskiej podczerwieni, wspomaganej techniką wizyjną
JERZY KERN
nr katalogowy: 45498
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-4
Posadzki w zakładach przemysłu spożywczego
Sylwia Mierzejewska
nr katalogowy: 67526
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-9
Wybrane pozanormatywne aspekty zarządzania bezpieczeństwem informacji
Zbigniew KŁOS
Jacek KŁOS
nr katalogowy: 29551
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-8
Bariery związane z wdrażaniem systemów zarządzania.
Maciej Urbaniak
nr katalogowy: 18131
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-1
Wiarygodność certyfikatów systemowych - problemy i zagrożenia
Janusz ZYMONIK
nr katalogowy: 49431
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-19-20
Nasiona w doskonałej kondycji
nr katalogowy: 109234
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2007-12
Wśród książek
inż. Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 32153
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-9
Bezpieczne opakowania a bezpieczna żywność
Agnieszka Mężyńska
Janusz B. Berdowski
nr katalogowy: 86468
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-2
Słownik bezpieczeństwa maszyn
S. Kowalewski
nr katalogowy: 15799
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-8
Czy system może się opłacać?
Robert Kozela
nr katalogowy: 46744
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Nie byłoby turystyki bez gastronomii
Beata Mikuta
nr katalogowy: 54042
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-9
Nowe spojrzenie na systemy zarządzania bhp - norma ISO 45001
Andrzej Kowalkow
nr katalogowy: 100802
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-9
Przesłanki decydujące o wyborze jednostki certyfikującej cz. IV ostatnia
Maciej Urbaniak
nr katalogowy: 18120
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-10
SZJ oraz SZBI zgodny z Polską Normą - potwierdzenie, czy tylko deklarowanie jego zgodności?
Adam Muszyński
nr katalogowy: 79787
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-9
ludzie i wydarzenia > kto jest kim. Mariola Śrubarczyk-Cichowska
nr katalogowy: 86850
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Tania żywność a bezpieczeństwo żywnościowe
nr katalogowy: 97314
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2017-7-8
System TIMATE - inteligentne zarządzanie czasem pracy
nr katalogowy: 108344
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-3
Kodeks Etyki Żywnościowej pod Honorowym Patronatem Prezydenta RP
nr katalogowy: 132381
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-4
Contribution to the implementation of ISO 22000,2018 within the NOUNOURS agri-food company - case study of a NOUNOURS manufacturing facility
Sarra GHRIEB
Amine FERROUKHI
Lydia DJENNADI
nr katalogowy: 150110
10.15199/46.2024.4.1
ISO 22000:2018
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)
food safety
food safety management system
small agri-food company
Algeria
ISO 22000:2018
HACCP (Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli)
bezpieczeństwo żywności
system zarządzania bezpieczeństwem żywności
mała firma rolno-spożywcza
Algieria
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-4
Contribution to the implementation of ISO 22000,2018 within the NOUNOURS agri-food company - case study of a NOUNOURS manufacturing facility
Sarra GHRIEB
Amine FERROUKHI
Lydia DJENNADI
nr katalogowy: 150110
10.15199/46.2024.4.1
ISO 22000:2018
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)
food safety
food safety management system
small agri-food company
Algeria
ISO 22000:2018
HACCP (Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli)
bezpieczeństwo żywności
system zarządzania bezpieczeństwem żywności
mała firma rolno-spożywcza
Algieria
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-4
Contribution to the implementation of ISO 22000,2018 within the NOUNOURS agri-food company - case study of a NOUNOURS manufacturing facility
Sarra GHRIEB
Amine FERROUKHI
Lydia DJENNADI
nr katalogowy: 150110
10.15199/46.2024.4.1
ISO 22000:2018
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)
food safety
food safety management system
small agri-food company
Algeria
ISO 22000:2018
HACCP (Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli)
bezpieczeństwo żywności
system zarządzania bezpieczeństwem żywności
mała firma rolno-spożywcza
Algieria
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-4
Systemy zarządzania bezpieczeństwem informacji- założenia i projektowanie
Bolesław Szomański
nr katalogowy: 3501
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-8
Zagrożenia bezpieczeństwa zdrowotnego mięsa i przetworów mięsnych
Marian Gil
Elżbieta Głodek
nr katalogowy: 109015
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-3
Byłam pod tym dachem
Z. Niczyporuk S. Salamon
nr katalogowy: 15745
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-10
O kulturze bhp
Edyta Bączek
nr katalogowy: 151091
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2014-11
Zastosowanie metod sztucznej inteligencji do wspomagania zarządzania bezpieczeństwem porażeniowym w procesie eksploatacji urządzeń elektrycznych
Dariusz Sajewicz
nr katalogowy: 87653
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-10
Nadzór nad bezpieczeństwem żywności w Polsce
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 5078
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-10
Brak dostępu - Profilaktyka, jako element nadzoru nad szkodnikami w zakładzie gastronomicznym
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 109862
nadzór nad szkodnikami
żywienie zbiorowe
bezpieczeństwo żywności
środki kontroli/nadzoru
profilaktyka przed szkodnikami
zwalczanie szkodników.
pest control
catering
food safety
control measures
pest prevention
pest eradication.
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-1
II Targi Lecznictwa Weterynaryjnego i Nadzoru nad Bezpieczeństwem Żywności WETERYNARIA 2007
nr katalogowy: 32572
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-6
VIII konferencja na temat zarządzania przez jakość
Zbigniew KŁOS
Karolina LATOWSKA
nr katalogowy: 3542
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-6
Przygotuj organizację na nowy standard ISO 45003!
nr katalogowy: 131962
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Specyfikacja PAS 220:2008 łatwiejsze wdrożenie ISO 22000
nr katalogowy: 46497
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-4
Nowoczesne zarządzanie bezpieczeństwem w krajach UE
nr katalogowy: 97734
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-12
Plan obrony żywności - aspekty praktyczne
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 88626
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Prace organów urzędowej kontroli żywności
nr katalogowy: 7006
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-4
Zapewnienie bezpieczeństwa informacji podstawą funkcjonowania organizacji
nr katalogowy: 131521
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-12
15 lat Wyższej Szkoły Zarządzania Ochroną Pracy w Katowicach
Małgorzata Sikorska
nr katalogowy: 111001
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-12
Z myślą o bezpieczeństwie
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 64512
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-12
Studia Podyplomowe - zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy - Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Administracji w Lublinie
nr katalogowy: 32028
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-9
Bezpieczeństwo żywności pochodzenia zwierzęcego
AG
nr katalogowy: 14902
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8a
Jak uzyskać bezpieczny sok NFC?
Bożenna Pałacha
nr katalogowy: 93103
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-1
WYDARZENIA
nr katalogowy: 82015
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2009-6
Metoda modelowania bezpieczeństwa porażeniowego urządzeń elektrycznych niskiego napięcia
Włodzimierz Korniluk
Dariusz Sajewicz
nr katalogowy: 44396
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-6
Modelowanie mikrobiologicznego bezpieczeństwa żywności
Anna Sylwia Tarczyńska
Jarosław Kowalik
Adriana Łobacz
nr katalogowy: 68731
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-1
Ustawa o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia znowelizowana
M.P. Stus
nr katalogowy: 6985
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-2
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w organizacjach łańcucha żywnościowego wg wymagań projektu ISO 22000. Część l
L. Owczarek
M. Karaś
U. Jasińska
nr katalogowy: 14771
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-1
25 lat jakości w Polsce w obszarze bezpieczeństwa żywności w ramach Klubu "POLSKIE FORUM ISO 9000"
nr katalogowy: 103336
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-6
Przegląd norm
nr katalogowy: 214
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-12
Ocena zagrożeń w procesie pracy oraz motywacji pracowników wiedzy w zależności od działu organizacji
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 73034
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-5
Branżowy system informatyczny dla przemysłu spożywczego. Cz. II
Arkadiusz Krzywiński
Hermann Schalk
nr katalogowy: 25849
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-1
Konferencja "Bezpieczeństwo i jakość żywności"
nr katalogowy: 118239
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-12
Wydarzenia
nr katalogowy: 124072
OPAKOWANIE 2012-9
Integratory TTI jako innowacyjny element opakowania
WOJCIECH KOZAK
MARTA BIEGAŃSKA
nr katalogowy: 71158
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-9
CO NOWEGO W KLUBIE POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 93540
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-8
Fikcja w edukacji
Robert Kozela
nr katalogowy: 292
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-2
Zarządzanie bez nagród ale z groźbą kary
Bolesław Szomański
nr katalogowy: 65684
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-6
Wykorzystanie koncepcji zarządzania ryzykiem w doskonaleniu systemów jakości
Maciej URBANIAK
nr katalogowy: 99400
10.15199/47.2016.6.2
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2012-3
Techniczne aspekty w zarządzaniu bezpieczeństwem zdrowotnym wody, ze szczególnym uwzględnieniem instalacji wewnętrznych
Bogna Wichrowska
Barbara Mulik
Katarzyna Parafińska
Agnieszka Stankiewicz
nr katalogowy: 66485
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-9
Obserwowanie przemian jakościowych w przedsiębiorstwie
Andrzej Polak
Leszek Krawczyk
Wiktor Gronowicz
nr katalogowy: 11555
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-7-8
Systemowe podejście do zarządzania bhp
nr katalogowy: 132791
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Informacje wydawnicze
nr katalogowy: 7030
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2018-11
Praktyczny aspekt określenia zasięgu pomiędzy bezprzewodowymi urządzeniami w systemach zarządzania budynkiem
Piotr POWROŹNIK
Damian KUŚMIEREK
nr katalogowy: 116856
10.15199/48.2018.11.16
inteligentny dom
komunikacja bezprzewodowa
system zarządzania budynkiem
szacowanie zasięgu bezprzewodowych urządzeń.
smart home
wireless communication
building management system
estimating the range of wireless devices.
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2014-12
Przykład zastosowania metody modelowania bezpieczeństwa porażeniowego do urządzeń elektrycznych niskiego napięcia
Dariusz Sajewicz
nr katalogowy: 88327
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-4
Spotkanie członków Zespołu Zadaniowego ds. Bezpieczeństwa i Jakości Żywności
nr katalogowy: 108629
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-1
Treść rocznika PFiOW 2023 Spis artykułów według działów
nr katalogowy: 147575
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-11
Zmiany w zarządzaniu jakością w przemyśle motoryzacyjnym Rozwój standardów w łańcuchu dostaw
nr katalogowy: 102125
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-12
Analiza drzewa niezdatności (F TA) w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 81138
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-7
Studia podyplomowe "Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy" Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie
nr katalogowy: 27659
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Zakłady Stora Enso Corrugated Poland z certyfikatem bezpieczeństwa żywności FSSC 22000
nr katalogowy: 131863
OPAKOWANIE 2014-1
Cognex Directory Server uszczelnia sieć komputerową przedsiębiorstwa
nr katalogowy: 82137
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-2
Wydziały Nauk o Żywności oraz Medycyny Weterynaryjnej Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie realizują projekt pn. Innowacyjność technologii żywności wysokiej jakości w ramach RPO Województwa Warmińsko-Mazurskiego (2014-2020)
nr katalogowy: 125173
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-4
Dobre praktyki zarządzania bezpieczeństwem informacji. Najnowsze standardy ISMS serii ISO-IEC 27000
Jacek Łuczak
nr katalogowy: 18206
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-5-6
"Audytor wewnętrzny systemu zarządzania bezpieczeństwem zdrowotnym żywności wg IFS oraz BRC" - szkolenie branżowe
K. Oleksy
nr katalogowy: 114513
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-4
Wysokie ciśnienia hydrostatyczne jako alternatywna metoda konserwacji żywności
Agnieszka Jackowska-Tracz
nr katalogowy: 131437
10.15199/65.2021.4.5
HHP
inaktywacja patogenów
kryteria mikrobiologiczne
okres przydatności do spożycia
cechy organoleptyczne
HHP
pathogen inactivation
microbiological criteria
shelf life
organoleptic characteristics
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-4
Wysokie ciśnienia hydrostatyczne jako alternatywna metoda konserwacji żywności
Agnieszka Jackowska-Tracz
nr katalogowy: 131437
10.15199/65.2021.4.5
HHP
inaktywacja patogenów
kryteria mikrobiologiczne
okres przydatności do spożycia
cechy organoleptyczne
HHP
pathogen inactivation
microbiological criteria
shelf life
organoleptic characteristics
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-12
Certyfikat a fałszowanie żywności
Piotr Kafel
nr katalogowy: 64428
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-12
Polsko-fińskie seminarium nt. bezpieczeństwa żywności
nr katalogowy: 80914
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-12
Koncepcja wykorzystania sieci bayesowskich w systemie ekspertowym do badania wypadków porażenia prądem elektrycznym
Włodzimierz Korniluk
Dariusz Sajewicz
Robert Sobolewski
nr katalogowy: 15384
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-8
Zaangażowanie pracowników - brakujący element wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy w przedsiębiorstwach
Daniel Podgórski
nr katalogowy: 11525
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-21
Zatrzymać dyrektywą
Henryk Piekut
nr katalogowy: 13335
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-8
Aleksandra Polak-Sopińska
nr katalogowy: 70022
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-9
Inwestycje w bezpieczeństwo
Tomasz Otrębski
nr katalogowy: 122113
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2015-11
Zastosowanie obliczeń symbolicznych wartości prądów zwarciowych i napięć dotykowych przy ocenie bezpieczeństwa porażeniowego urządzeń elektrycznych
Dariusz Sajewicz
Mariusz Kłokowski
nr katalogowy: 94794
10.15199/74.2015.11.6
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Zakłady Stora Enso Corrugated Poland z certyfikatem bezpieczeństwa żywności FSSC 22000
nr katalogowy: 131863
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-10
Handlowy dokument identyfikacyjny jako element systemu identyfikowalności
Robert Palka
nr katalogowy: 87482
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-5
Relacja z XVi konferencji naukowej „Problematyka normalizacji, jakości i kodyfikacji w aspekcie integracji z NATO i Unią Europejską. Jakość – problemy i rozwiązania”
nr katalogowy: 140134
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-1
Henri Fayol 1841-1925
nr katalogowy: 49438
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-1
Relacje z pracownikami
Maciej URBANIAK
nr katalogowy: 32713
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
Systemowe zarządzanie wyrobami niezgodnymi
nr katalogowy: 61894
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH