Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Bezpieczne materiały i wyroby do kontaktu z żywnością
ZOFIA POGORZELSKA
nr katalogowy: 37398
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-3
Materiały i wyroby do kontaktu z żywnością - wymagania w świetle obowiązujących regulacji prawnych
Kazimiera Ćwiek-Ludwicka
nr katalogowy: 18929
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Materiały i wyroby do kontaktu z żywnością
Renata Gasparska
nr katalogowy: 34888
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-6
Bezpieczeństwo zdrowotne opakowań żywności - wymagania prawne
Marzena Pawlicka
Andrzej Starski
Małgorzata Mazańska
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 121093
10.15199/65.2019.6.2
materiały i wyroby do kontaktu z żywnością
opakowania żywności
przepisy UE
migracja
materials and products for contact with food
food packaging
EU legislation
migration
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-2
Opakowania do żywności dokumenty, potwierdzenie zgodności
Marzena Pawlicka
Małgorzata Mazańska
Renata Barbarska
nr katalogowy: 103973
10.15199/65.2017.2.9
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-11
Wymagania i obowiązki producentów papierów i tektur przeznaczonych do kontaktu z żywnością
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 55396
OPAKOWANIE 2006-9
Porównawcze wyniki badań migracji globalnej z folii opakowaniowych z tworzyw sztucznych do płynów modelowych imitujących tłuszcze oraz do mediów badawczych w teście alternatywnym
Grażyna Kamińska-Bach
nr katalogowy: 17901
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-11
"Materiały do kontaktu z żywnością – uregulowania prawne krajowe i UE"
Agnieszka Werner
nr katalogowy: 55399
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-9
Pakowanie mięsa i przetworów mięsnych w opakowania aktywne, inteligentne i biodegradowalne
Karolina Tabaka
Marek Cierach
nr katalogowy: 71040
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-10
Materiały i wyroby z papieru w UE przeznaczone do kontaktu z żywnością
Martin Messner
nr katalogowy: 140059
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-10
Materiały i wyroby z papieru w UE przeznaczone do kontaktu z żywnością
Martin Messner
nr katalogowy: 140059
OPAKOWANIE 2013-4
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością w świetle aktualnych przepisów
ZOFIA POGORZELSKA
nr katalogowy: 76107
OPAKOWANIE 2014-7
Materiały i wyroby z metali i stopów do kontaktu z żywnością - nowe zalecenie dot. badań
ADAM FOTEK
nr katalogowy: 85442
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-12
Na granicy
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 110918
OPAKOWANIE 2011-9
Pakowanie żywności
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 62642
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-9
Aktywne i inteligentne materiały do kontaktu z żywnością
Marzena Pawlicka
Maria Wojciechowska-Mazurek
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 79258
OPAKOWANIE 2012-10
Badania sensoryczne materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością
MAŁGORZATA NOWACKA
DOMINIKA NIEMCZUK
nr katalogowy: 71930
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-12
Materiały opakowaniowe do kontaktu z żywnością
Marta Lenartowicz-Klik
nr katalogowy: 129754
10.15199/65.2020.12.6
tworzywa polimerowe
materiały do kontaktu z żywnością (FCM)
migracja
opakowania
polymer
Food Contact Materials (FCM)
migration
packaging
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-12
Materiały opakowaniowe do kontaktu z żywnością
Marta Lenartowicz-Klik
nr katalogowy: 129754
10.15199/65.2020.12.6
tworzywa polimerowe
materiały do kontaktu z żywnością (FCM)
migracja
opakowania
polymer
Food Contact Materials (FCM)
migration
packaging
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-11
Problem olejów mineralnych w wyrobach z makulatury
ADAM FOTEK
nr katalogowy: 146286
papier
tektura
oleje mineralne MOSH
MOAH
POSH
MOH
materiały do kontaktu z żywnością
opakowania
opakowania do żywności
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-6
Aspekty środowiskowe i jakości zdrowotnej butelek PET z udziałem surowców z recyklingu
Hanna Żakowska
Zofia Pogorzelska
nr katalogowy: 60649
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-11
Problem olejów mineralnych w wyrobach z makulatury
ADAM FOTEK
nr katalogowy: 146286
papier
tektura
oleje mineralne MOSH
MOAH
POSH
MOH
materiały do kontaktu z żywnością
opakowania
opakowania do żywności
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-9
Wymagania prawne dotyczące opakowań z tworzyw sztucznych do żywności
Marzena Pawlicka
Andrzej Starski
nr katalogowy: 122462
10.15199/65.2019.9.9
opakowania żywności
tworzywa sztuczne
migracja globalna
migracja specyficzna
food packaging
plastics
overall migration
specific migration
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-11
Wymagania jakościowe dla papierowych opakowań do żywności
Ewa Kopania
nr katalogowy: 146284
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Bezpieczeństwo zdrowotne opakowań stosowanych w przemyśle piekarskim i cukierniczym
Marzena Pawlicka
nr katalogowy: 88776
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-9
Bezpieczne opakowania a bezpieczna żywność
Agnieszka Mężyńska
Janusz B. Berdowski
nr katalogowy: 86468
OPAKOWANIE 2012-6
Nowoczesne materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością oraz ich wpływ na bezpieczeństwo żywności
MAŁGORZATA NOWACKA
DOMINIKA NIEMCZUK
nr katalogowy: 68642
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-11
„Materiały z papieru i tektury przeznaczone do kontaktu z żywnością” – udane seminarium Stowarzyszenia Papierników Polskich
nr katalogowy: 146275
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-12
Badania zadrukowanej tektury falistej przeznaczonej do kontaktu z żywnością – metodologia FEFCO
Agnieszka Werner
nr katalogowy: 135095
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Aktywne i inteligentne opakowania żywności – przepisy prawne
Kazimiera Ćwiek-Ludwicka
nr katalogowy: 49525
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-5
Bezpieczeństwo papierowych opakowań zadrukowanych
ADAM FOTEK
nr katalogowy: 113992
papier
tektura
farby
materiały do kontaktu z żywnością
opakowania
opakowania do żywności
paper
board
ink
materials for food contact
packaging
food packaging
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-11
Bezpieczeństwo wyrobów gumowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością
Marzena Pawlicka
Andrzej Starski
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 87965
OPAKOWANIE 2013-3
Aktywny i inteligentny jak... opakowanie
EWA OSTROWSKA
nr katalogowy: 75698
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-9
Bezpieczeństwo materiałów silikonowych stosowanych w przemyśle spożywczym
Marzena Pawlicka
Małgorzata Mazańska
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 116115
10.15199/65.2018.9.4
materiały i wyroby do kontaktu z żywnością
silikony
polisiloksany
przemysł spożywczy
food contact materials and articles
silicones
polysiloxanes
food industry
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-6
Zagrożenia dla zdrowia człowieka, ustawodawstwo Bisfenol A w wyrobach do kontaktu z żywnością
Marzena Pawlicka
Andrzej Starski
Małgorzata Mazańska
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 85104
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-11
Wymagania jakościowe dla papierowych opakowań do żywności
Ewa Kopania
nr katalogowy: 146284
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2019-7-8
Czyste, bezpieczne, wykrywalne: nowe trybopolimery igus do kontaktu z żywnością
nr katalogowy: 121855
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-6
Wytyczne dotyczące artykułów i materiałów z papieru i tektury przeznaczonych do kontaktu z żywnością
Agnieszka Werner
nr katalogowy: 126939
OPAKOWANIE 2007-9
Wymagania higieniczno-sanitarne w zakresie materiałów i wyrobów, przeznaczonych do kontaktu z żywnością
Bohdan Czerniawski
Zbigniew Mielniczuk
nr katalogowy: 29737
OPAKOWANIE 2013-6
Oznaczanie zawartości aldehydu octowego w materiałach i wyrobach z poli(teraftalanu etylenu) przeznaczonych do kontaktu z żywnością
ADAM FOTEK
nr katalogowy: 77411
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-8
Ocena jakości zdrowotnej papierów i tektur przeznaczonych do kontaktu z żywnością
MACIEJ CIEPLIŃSKI
nr katalogowy: 29489
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-8
Wymagania wobec papierów i tektur przeznaczonych do kontaktu z żywnością
Maria Żubrzak
nr katalogowy: 53865
OPAKOWANIE 2005-5
Z prac Polskiego Komitetu Normalizacyjnego - Monika Mularska II okł.
nr katalogowy: 11173
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-12
Badania zadrukowanej tektury falistej przeznaczonej do kontaktu z żywnością – metodologia FEFCO
Agnieszka Werner
nr katalogowy: 135095
OPAKOWANIE 2007-7
Potencjalne źródła zanieczyszczeń opakowań papierowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością
Janina Leks-Stępień
nr katalogowy: 28038
OPAKOWANIE 2005-2
Ocena higieniczno-sanitarna folii z tworzyw sztucznych przewidzianych do kontaktu z żywnością
Bohdan Czerniawski
nr katalogowy: 11096
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-5
Jakość dziecięcych wyrobów odzieżowych
RENATA KUJAWA
ANDRZEJ WŁOCHOWICZ
nr katalogowy: 35485
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-5-6
IMP Polowat - producent rPET do kontaktu z żywnością
nr katalogowy: 68858
OPAKOWANIE 2004-9
Wymagania dotyczące jakości zdrowotnej materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością, wynikające z dyrektyw UE
Zofia Pogorzelska
nr katalogowy: 3349
OPAKOWANIE 2011-5
Inteligentne opakowania - przykłady i zastosowanie
MAŁGORZATA NOWACKA
ALEKSANDRA FIJAŁKOWSKA
nr katalogowy: 59471
OPAKOWANIE 2013-12
Deklaracja zgodności i dokumentacja potwierdzająca bezpieczeństwo opakowań do żywności
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 81164
OPAKOWANIE 2005-9
Wymagania dotyczące oceny jakości zdrowotnej materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością wynikające z aktów prawa UE i ustawodawstwa polskiego
Zofia Pogorzelska
nr katalogowy: 11277
OPAKOWANIE 2006-7
Wymagania w zakresie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością zawarte w dyrektywach UE oraz w przepisach krajowych
Bohdan Czerniawski
Zbigniew Mielniczuk
nr katalogowy: 17933
OPAKOWANIE 2007-9
Opakowania papierowe do żywności
Maciej Ciepliński
nr katalogowy: 29743
OPAKOWANIE 2018-9
Związki NIAS (Non Intentionally Added Substances). Ocena ryzyka - Część 1.
Katarzyna Samsonowska
Dominika Kubica
Małgorzata Pawlicka
Agnieszka Kwiecień
nr katalogowy: 116098
10.15199/42.2018.9.2
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-3
Opakowania do żywności z papieru i tektury
Katarzyna Samsonowska
Alicja Kaszuba
Monika Kaczmarczyk
nr katalogowy: 97371
10.15199/65.2016.3.2
OPAKOWANIE 2008-9
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością w świetle aktualnych przepisów
Zofia Pogorzelska
nr katalogowy: 37931
OPAKOWANIE 2007-7
Aktualne wytyczne CEPI dotyczące papieru i tektury do kontaktu z żywnością
Krystyna Szadowiak
nr katalogowy: 28036
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-12
"Nowoczesne i bezpieczne opakowania"
M. Żubrzak
nr katalogowy: 88834
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-11
Dobrze zapakowane
Joanna Obara
nr katalogowy: 102075
OPAKOWANIE 2012-3
Opakowania dla przemysłu spożywczego. Zagrożenia dla bezpieczeństwa żywności i zdrowia konsumenta
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 66357
OPAKOWANIE 2023-5
HolyGrail 2.0: przydatność w recyklingu
nr katalogowy: 143410
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-5
Opakowania do kontaktu z żywnością
ROMAN IMBIEROWICZ
ANNA WITKOWSKA
nr katalogowy: 113989
OPAKOWANIE 2019-4
Bezpieczeństwo kontaktu opakowań z żywnością
nr katalogowy: 119863
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-10
Aspekty prawne dopuszczenia wyrobów z papieru i tektury do żywności
ADAM FOTEK
nr katalogowy: 145756
OPAKOWANIE 2023-5
HolyGrail 2.0: przydatność w recyklingu
nr katalogowy: 143410
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-10
Materiały i wyroby z papieru w UE przeznaczone do kontaktu z żywnością
Martin Messner
nr katalogowy: 140059
OPAKOWANIE 2020-10
Recyklowalność produktów Eurocast potwierdzona certyfikatem
nr katalogowy: 128472
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-11
Substancje szkodliwe dla zdrowia pochodzące z powierzchni maszyn
Marzena Pawlicka
Małgorzata Mazańska
nr katalogowy: 94949
10.15199/65.2015.11.2
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-7-8
Wykorzystywanie tworzyw sztucznych z recyklingu w produkcji opakowań do żywności
Kazimiera Ćwiek-Ludwicka
nr katalogowy: 53819
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-2
Opakowania z tworzyw sztucznych pochodzących z recyklingu
Marzena Pawlicka
Małgorzata Mazańska
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 112325
10.15199/65.2018.2.6
materiały do kontaktu z żywnością
opakowania żywności
tworzywa sztuczne pochodzące z recyklingu
recykling mechaniczny
food contact materials
food packaging
recycling plastics
mechanical recycling
OPAKOWANIE 2016-2
Oczyszczanie bisfenolu A w opakowaniach celulozowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością
KAROL BAL
ALICJA KASZUBA
AGNIESZKA KWIECIEŃ
nr katalogowy: 96983
10.15199/42.2016.2.3
OPAKOWANIE 2024-6
Ocena bezpieczeństwa substancji NIAS
nr katalogowy: 149311
OPAKOWANIE 2011-11
Bezpieczne opakowanie - to nie takie proste...
ANNA NARUSZKO
nr katalogowy: 63958
OPAKOWANIE 2015-1
Najnowsze wymagania dla opakowań papierowych
ADAM FOTEK
nr katalogowy: 89196
10.15199/42.2015.1.1
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-7-8
Możliwości wykorzystania aktywnych materiałów i wyrobów w przemyśle fermentacyjnym i owocowo-warzywnym
Małgorzata Nowacka
Aleksandra Fijałkowska
nr katalogowy: 86176
OPAKOWANIE 2013-1
Bisfenol A - naukowe podstawy zakazu stosowania w butelkach do karmienia niemowląt
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 73771
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-3
Zagrożenia dla zdrowia, wymagania prawne. Papier i tektura do kontaktu z żywnością
Marzena Pawlicka Andrzej Starski Jacek Postupolski
nr katalogowy: 90149
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-8
Opakowania do żywności z papieru i tektury
nr katalogowy: 61808
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-2
planowane zmiany w przepisach UE Ceramiczne materiały w przemyśle spożywczym
Marzena Pawlicka
Małgorzata Mazańska
Renata Barbarska
nr katalogowy: 96823
10.15199/65.2016.2.5
OPAKOWANIE 2014-1
Zagrożenia żywności pochodzące z materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością
MAŁGORZATA NOWACKA
ALEKSANDRA FIJAŁKOWSKA
DOMINIKA NIEMCZUK
nr katalogowy: 82143
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-10
Opakowania do żywności Nowe regulacje prawne UE i wymagania w zakresie bezpieczeństwa dla zdrowia
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 63478
OPAKOWANIE 2022-2
Nowe farby MGA CONTACT do kontaktu z żywnością
nr katalogowy: 136518
OPAKOWANIE 2005-9
Papierowe opakowania żywności - ustawodawstwo U.E. i Polski
Wiktorian Tarnawski
nr katalogowy: 11276
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-12
"Kontrola" talerza
nr katalogowy: 117500
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-11
Strategia UE w zakresie substancji chemicznych na rzecz zrównoważonego i nietoksycznego środowiska
Joanna Guziałowska-Tic
Wilhelm J. Tic
nr katalogowy: 140444
10.15199/62.2022.11.2
strategia zrównoważonego rozwoju w zakresie chemikaliów
bezpieczeństwo ludzi
bezpieczeństwo środowiska
prawodawstwo UE
REACH
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-11
Strategia UE w zakresie substancji chemicznych na rzecz zrównoważonego i nietoksycznego środowiska
Joanna Guziałowska-Tic
Wilhelm J. Tic
nr katalogowy: 140444
10.15199/62.2022.11.2
strategia zrównoważonego rozwoju w zakresie chemikaliów
bezpieczeństwo ludzi
bezpieczeństwo środowiska
prawodawstwo UE
REACH
OPAKOWANIE 2015-10
Zapraszamy na 5. edycję konferencji Bezpieczne Opakowanie
nr katalogowy: 94369
OPAKOWANIE 2015-8
Zapraszamy na 5. edycję konferencji Bezpieczne Opakowanie
nr katalogowy: 94291
OPAKOWANIE 2019-7
O klejach... wiemy wszystko
nr katalogowy: 121478
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-7
Zagrożenia mikrobiologiczne i fizykochemiczne w przemyśle piekarskim i ciastkarskim (cz. II) Przegląd zanieczyszczeń i ich skutków stwierdzonych w produktach piekarskich, ciastkarskich i wyrobach lodziarskich
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 60686
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-6
Zastosowanie inteligentnych opakowań w przemyśle fermentacyjnym i owocowo-warzywnym
Małgorzata Nowacka
leksandra Fijałkowska
nr katalogowy: 85126
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-2
Zastosowanie biotworzyw w przemyśle spożywczym
Marzena Pawlicka
Małgorzata Mazańska
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 118826
10.15199/65.2019.2.9
biotworzywa
materiały biodegradowalne
kompostowanie
przemysł spożywczy
bioplastics
biodegradable materials
composting
food industry
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 85209
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-8
Opakowania papierowe do żywnosci w świetle europejskich i polskich aktów prawnych
MACIEJ CIEPLIŃSKI
nr katalogowy: 93337
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-5
OGŁOSZENIA DROBNE szukaj także na www.ppic.pl
nr katalogowy: 83786
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 74662
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-1
Migracja toksycznych metali z papierowych i tekturowych wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością
Maciej Ciepliński
Izabela Podawczyk
nr katalogowy: 141600
10.15199/54.2023.1.1
papier
tektura
kontakt z żywnością
toksyczne metale
absorpcyjna spektrometria atomowa
paper
board
contact with food
toxic metals
atomic absorption spectrometry
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-10
Tektury Metsä Board z certyfikatami kompostowalności w warunkach domowych
nr katalogowy: 128755
OPAKOWANIE 2006-6
Elementy systemu HACCP w dystrybucji opakowań do kontaktu z żywnością dla sektora gastronomicznego
Jerzy Luberda
nr katalogowy: 17960
OPAKOWANIE 2022-2
Nowe farby MGA CONTACT do kontaktu z żywnością
nr katalogowy: 136518
OPAKOWANIE 2017-9
Innowacyjne materiały opakowaniowe w ofercie firmy Pakmar
nr katalogowy: 109680
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
MERJOT. Samoobsługowy regał na pieczywo niepakowne
Monika Soszyńska-Masny
nr katalogowy: 12618
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-6
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 91514
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-10
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 80289
OPAKOWANIE 2020-11
MetPack – supermarket tektur powlekanych ekstruzyjnie
Anna Naruszko
nr katalogowy: 129016
OPAKOWANIE 2015-4
Materiały opakowaniowe o kontrolowanej barierowości: projekt SelectPerm "Materiały opakowaniowe do żywności o selektywnej przepuszczalności tlenu i ditlenku węgla (O2/CO2)"
MONIKA KACZMARCZYK
ALICJA KASZUBA
JACEK FRYDRYCH
nr katalogowy: 90885
10.15199/42.2015.4.3
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-12
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 40352
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Ogłoszenia drobne
nr katalogowy: 39009
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 38772
OPAKOWANIE 2023-9
BASF publikuje wyniki badania oceny cyklu życia opakowań
nr katalogowy: 145042
OPAKOWANIE 2011-2
Tonery Konica Minolta bezpieczne dla żywności
nr katalogowy: 57702
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-10
Tektury Metsä Board z certyfikatami kompostowalności w warunkach domowych
nr katalogowy: 128755
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Automatyka Festo dla przemysłu spożywczego
nr katalogowy: 41830
OPAKOWANIE 2015-11
Materiały opakowaniowe z tworzyw biodegradowalnych o selektywnej przenikalności gazów
JACEK FRYDRYCH
MONIKA KACZMARCZYK
ALICJA KASZUBA
ALICJA MĘŻYKOWSKA
AGNIESZKA ROMANOWSKA-OSUCH
nr katalogowy: 94929
10.15199/42.2015.11.3
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2024-10
Urządzenie do szybkiego oznaczania formaldehydu uwalnianego z naczyń ekologicznych do żywności
Adam KONIECZKA
Karolina BROŃCZYK
Michał ADAMSKI
Agata DĄBROWSKA
Adam DĄBROWSKI
nr katalogowy: 150766
10.15199/48.2024.10.40
formaldehyd
naczynia ekologiczne
czujniki elektrochemiczne
analiza GC-ECD
formaldehyde
ecological vessels
electrochemical sensors
GC-ECD analysis
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-6
"Wytyczne branżowe dotyczące zgodności materiałów i wyrobów z papieru i tektury przeznaczonych do kontaktu z żywnością" znowelizowane
Maria Żubrzak
nr katalogowy: 120957
OPAKOWANIE 2014-6
Nowa ekologiczna tektura od Metsä Board
nr katalogowy: 85058
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-5
Z ŻYCIA SPP
nr katalogowy: 120360
OPAKOWANIE 2016-9
Ochrona zasobów naturalnych z Bio-Flex FX
nr katalogowy: 101445
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-10
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 87314
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
Opakowania w przemyśle spożywczym - aspekty prawne i nowe trendy
nr katalogowy: 68855
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 90819
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-11
Zwiększanie wartości dodanej bezpiecznej konserwacji w przetwórstwie żywności (FPS)
nr katalogowy: 146037
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-3
Jakość zdrowotna materiałów opakowaniowych i opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością
Monika KACZMARCZYK
Katarzyna SAMSONOWSKA
nr katalogowy: 97116
10.15199/47.2016.3.3
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-11
Z ŻYCIA SPP
nr katalogowy: 39525
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-11
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 94511
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 93334
OPAKOWANIE 2019-6
Eurobrillance: laminacja z duchem czasu
nr katalogowy: 120815
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-11
Metody oceny przydatności papierowych opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością
JANINA LEKS-STĘPIEŃ
nr katalogowy: 146292
10.15199/54.2023.11.1
opakowania papierowe do żywności
metody badań
NIAS
IAS
paper food packaging
test methods
NIAS
IAS
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-11
Metody oceny przydatności papierowych opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością
JANINA LEKS-STĘPIEŃ
nr katalogowy: 146292
10.15199/54.2023.11.1
opakowania papierowe do żywności
metody badań
NIAS
IAS
paper food packaging
test methods
NIAS
IAS
OPAKOWANIE 2019-5
Packaging Spectrum: Zastosowanie techniki headspace GC-MS do oznaczania lotnych związków organicznych zawartych w wyrobach do kontaktu z żywnością
Katarzyna Samsonowska
Agnieszka Kwiecień
nr katalogowy: 120421
10.15199/42.2019.5.2
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-11
Zawartość szkodliwych substancji w papierowych opakowaniach do żywności w świetle wymagań krajowych i europejskich
MACIEJ CIEPLIŃSKI
IZABELA PODAWCZYK
DOROTA KAŹMIERCZAK
JADWIGA STUFKA-OLCZYK
nr katalogowy: 146293
10.15199/54.2023.11.2
papier
tektura
kontakt z żywnością
szkodliwe substancje
paper
cartboard
contact with food
harmful substances
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-4
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 90378
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2011-10
NOWOŚCI
nr katalogowy: 63052
OPAKOWANIE 2007-3
Folie rozciągliwe w kontakcie z żywnością
nr katalogowy: 24808
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-1
Zanieczyszczenie żywności węglowodorami olejów mineralnych
Marzena Pawlicka
Andrzej Starski
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 111725
10.15199/65.2018.1.7
węglowodory olejów mineralnych
węglowodory nasycone olejów mineralnych (MOSH)
węglowodory aromatyczne pochodzenia mineralnego (MOAH)
żywność
materiały przeznaczone do kontaktu z żywnością
mineral oil hydrocarbons
oil saturated hydrocarbons (MOSH)
mineral oil aromatic hydrocarbons (MOAH)
food
food contact materials
OPAKOWANIE 2019-1
Badanie migracji globalnej korków stosowanych w przemyśle spożywczym metodą zanurzeniową
Jakub Wyrostek
Klaudia Kałwa
Ewa Solarska
nr katalogowy: 118302
10.15199/42.2019.1.1
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-1
Formaldehyd i inne substancje potencjalnie rakotwórcze
Marzena Pawlicka
Małgorzata Mazańska
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 89205
10.15199/65.2015.1.6
OPAKOWANIE 2014-1
Biodegradowalne materiały do kontaktu z żywnością ze szczególnym uwzględnieniem bionanokompozytów
JOANNA ŁOPACKA
ANDRZEJ PÓŁTORAK
nr katalogowy: 82142
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-9
Czyste wytyczne
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 86442
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-8
Konferencja "Opakowania w przemyśle spożywczym - aspekty prawne i nowe trendy"
nr katalogowy: 69601
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-2
Projekt SoLaPack - zapobieganie migracji substancji szkodliwych z opakowań pochodzenia celulozowego
KAROL BAL
ALICJA KASZUBA
nr katalogowy: 82764
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-1
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 95800
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-3
Bezpieczne opakowania z firmy Arso - Polański
nr katalogowy: 90275
OPAKOWANIE 2017-10
W grupie siła: premiera maszyny GAIA
nr katalogowy: 110030
OPAKOWANIE 2021-1
Papiery i tektury Metpack w ofercie Priland
nr katalogowy: 130154
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Zdrowe słodkości
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 136206
wyroby cukiernicze
dodatki prozdrowotne
produkty bezcukrowe
zamienniki sacharozy
produkty wegańskie
confectionery
health-promoting additives
sugar-free products
sucrose substitutes
vegan products
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Zdrowe słodkości
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 136206
wyroby cukiernicze
dodatki prozdrowotne
produkty bezcukrowe
zamienniki sacharozy
produkty wegańskie
confectionery
health-promoting additives
sugar-free products
sucrose substitutes
vegan products
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Zdrowe słodkości
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 136206
wyroby cukiernicze
dodatki prozdrowotne
produkty bezcukrowe
zamienniki sacharozy
produkty wegańskie
confectionery
health-promoting additives
sugar-free products
sucrose substitutes
vegan products
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-3
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 125643
OPAKOWANIE 2011-8
Aktywne materiały przeznaczone do kontaktu z żywnością
MAŁGORZATA NOWACKA
ALEKSANDRA FIJAŁKOWSKA
nr katalogowy: 61745
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-10
Bezpieczeństwo materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością w UE
Marzena Pawlicka
Andrzej Starski
Monika Mania
Małgorzata Rebeniak
Małgorzata Mazańska
Tomasz Szynal
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 87248
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-3
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 89616
OPAKOWANIE 2020-6
IDERA - Xeikon na rynku opakowań z tektury falistej
nr katalogowy: 126812
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Para w przemyśle spożywczym. Bezpieczeństwo i higiena – eliminacja ryzyka zanieczyszczenia żywności
Gwidon Janów
nr katalogowy: 133094
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Para w przemyśle spożywczym. Bezpieczeństwo i higiena – eliminacja ryzyka zanieczyszczenia żywności
Gwidon Janów
nr katalogowy: 133094
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-1
Migracja toksycznych metali z papierowych i tekturowych wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością
Maciej Ciepliński
Izabela Podawczyk
nr katalogowy: 141600
10.15199/54.2023.1.1
papier
tektura
kontakt z żywnością
toksyczne metale
absorpcyjna spektrometria atomowa
paper
board
contact with food
toxic metals
atomic absorption spectrometry
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-1
Migracja toksycznych metali z papierowych i tekturowych wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością
Maciej Ciepliński
Izabela Podawczyk
nr katalogowy: 141600
10.15199/54.2023.1.1
papier
tektura
kontakt z żywnością
toksyczne metale
absorpcyjna spektrometria atomowa
paper
board
contact with food
toxic metals
atomic absorption spectrometry
OPAKOWANIE 2015-5
Aktywność antymikrobiologiczna olejku cynamonowego i olejku eterycznego z chińskiego piołunu stanowiącego składniki aktywnej emulsji powłokotwórczej nanoszonej na celulozowe materiały opakowaniowe
QIHAO TAN
PATRYCJA SUMIŃSKA
ARTUR BARTKOWIAK
nr katalogowy: 91361
10.15199/42.2015.5.1
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 76288
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-2
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 89122
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Kontrola jakości opakowań
Marta Lenartowicz-Klik
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 141299
10.15199/65.2022.12.7
kontrola jakości
opakowania szklane
opakowania tworzywowe
opakowania papierowe
opakowania metalowe
opakowania do żywności
quality control
glass packaging
plastic packaging
paper packaging
metal packaging
food contact packaging
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Kontrola jakości opakowań
Marta Lenartowicz-Klik
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 141299
10.15199/65.2022.12.7
kontrola jakości
opakowania szklane
opakowania tworzywowe
opakowania papierowe
opakowania metalowe
opakowania do żywności
quality control
glass packaging
plastic packaging
paper packaging
metal packaging
food contact packaging
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Kontrola jakości opakowań
Marta Lenartowicz-Klik
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 141299
10.15199/65.2022.12.7
kontrola jakości
opakowania szklane
opakowania tworzywowe
opakowania papierowe
opakowania metalowe
opakowania do żywności
quality control
glass packaging
plastic packaging
paper packaging
metal packaging
food contact packaging
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Kontrola jakości opakowań
Marta Lenartowicz-Klik
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 141299
10.15199/65.2022.12.7
kontrola jakości
opakowania szklane
opakowania tworzywowe
opakowania papierowe
opakowania metalowe
opakowania do żywności
quality control
glass packaging
plastic packaging
paper packaging
metal packaging
food contact packaging
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-2
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 82216
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-11-12
Potwierdzanie zgodności opakowań do żywności w łańcuchu dostaw z wymaganiami Unii Europejskiej
Kazimiera Ćwiek-Ludwicka
nr katalogowy: 88507
OPAKOWANIE 2017-4
PACKAGING SPECTRUM: Oznaczanie migracji specyficznej z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością z zastosowaniem Tenaxu jako substancji modelowej imitującej żywność
Monika Kaczmarczyk
Agnieszka Kwiecień
Małgorzata Pawlicka
Katarzyna Samsonowska
Anna Wójcik
Alicja Kaszuba
nr katalogowy: 105192
10.15199/42.2017.4.2
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-8
Wymagania dotyczące opakowań wynikające z ustawodawstwa unijnego
Renata Gasparska
nr katalogowy: 53343
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-4
Wybrane metody pakowania mięsa i produktów mięsnych
Ewa Burczyk
Iwona Chwastowska -Siwiecka
Jacek Kondratowicz
nr katalogowy: 90911
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2014-2
Modo Northern Light - od pizzy do perfum
Risto Auero
nr katalogowy: 82761
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-8
Wysokonapełnione kompozyty z tworzyw recyklatowych do zastosowań na wyroby elektrotechniczne
Zenon Tartakowski
Janusz Michalski
nr katalogowy: 53292
AURA 2009-2
Praktyczne nie znaczy bezpieczne
KRYSTYNA BONENBERG
nr katalogowy: 41377
CHŁODNICTWO 2009-3
Nowe trendy w zabezpieczaniu produktów spożywczych
nr katalogowy: 42298
OPAKOWANIE 2016-7
Metsä Board- Husum robi różnicę
nr katalogowy: 99613
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-1
Nowe rozwiązania izolacji termicznych
Tomasz Steidl
nr katalogowy: 57787
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 40792
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 44550
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 44392
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-3
Wiadomości Wydarzenia
nr katalogowy: 125698
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-4
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 50873
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Od producenta do konsumenta kontrola temperatury artykułów spożywczych
nr katalogowy: 46505
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-2
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 49830
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-1
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 49471
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 43775
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-3
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 42493
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 41672
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-12
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 48372
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-11-12
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności - kto nas chroni? co nam zagraża?
Anna Karwowska
nr katalogowy: 88494
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Festo - partnerem przemysłu spożywczego i maszyn pakujących
nr katalogowy: 57744
OPAKOWANIE 2018-11
PACKAGING SPECTRUM: Związki NIAS. Ocena ryzyka. Część 2.
Katarzyna Samsonowska
Małgorzata Pawlicka
Agnieszka Kwiecień
nr katalogowy: 117119
10.15199/42.2018.11.2
OPAKOWANIE 2013-12
Eurocast inwestuje w technologię dekontaminacji materiałów z recyklingu oraz ekstruzji
nr katalogowy: 81161
OPAKOWANIE 2009-9
Badania opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością
Janina Leks-Stępień
nr katalogowy: 46558
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
OGŁOSZENIA DROBNE
nr katalogowy: 68260
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Spektroskopia NIR on-line w kontroli procesów produkcji żywności
Arkadiusz Szterk
Piotr Paweł Lewicki
nr katalogowy: 49523
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-6
Kontrole żywności – u producenta, w sklepie i na granicy
nr katalogowy: 149060
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-7-8
Poradnik ochrony przeciwpożarowej (cz. 34)
Krzysztof T. Kociołek
nr katalogowy: 138605
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2012-3
Badania zawartości związków szkodliwych w materiałach opakowaniowych z papieru i tektury
Jadwiga Stufka-Olczyk
Małgorzata Michniewicz
Anna Milczarek
nr katalogowy: 66805
OPAKOWANIE 2020-3
Idea zrównoważonego rozwoju w strategii Eurocast Sp. z o.o.
nr katalogowy: 125545
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH