Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-3
Przetwórstwo ryb i owoców morza w krajach Unii Europejskiej
Krzysztof Hryszko
nr katalogowy: 147791
10.15199/65.2024.3.1
rynek ryb
przetwórstwo ryb iowoców morza
struktura podmiotowa
struktura produkcji
wyniki ekonomiczno- -finansowe
fish market
fish and seafood processing
production structure
business size structure
economic and financial results
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-9
Przetwórstwo ryb
R. Kozela
nr katalogowy: 15521
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-2
Krajowy rynek ryb stan, tendencje, problemy, perspektywy
Krzysztof Hryszko
nr katalogowy: 112318
10.15199/65.2018.2.1
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
handel zagraniczny
spożycie ryb
ceny ryb
fishery
fish processing
foreign trade
fish consumption
fish prices
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-9
Spożycie ryb i owoców morza w Polsce
nr katalogowy: 128172
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
Prosto z Norwegii
Redakcja
nr katalogowy: 90563
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-2-3
Ryba z niebieskim certyfikatem
Elżbieta Tomaszewska
nr katalogowy: 118203
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-9
Spożycie ryb i owoców morza w Polsce
nr katalogowy: 128172
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-19
Wino do ryb i owoców morza
winny maniak
nr katalogowy: 86542
GOSPODARKA WODNA 2018-9
INFORMACJE - NOWOŚCI
nr katalogowy: 116241
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
Wojciech Sawicki
Jacek Okraska
nr katalogowy: 139169
10.15199/65.2022.8.7
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
spożycie ryb
bezpieczeństwo zdrowotne
toksykologia
fishery
fish processing
fish consumption
health safety
toxicology
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
Wojciech Sawicki
Jacek Okraska
nr katalogowy: 139169
10.15199/65.2022.8.7
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
spożycie ryb
bezpieczeństwo zdrowotne
toksykologia
fishery
fish processing
fish consumption
health safety
toxicology
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
Wojciech Sawicki
Jacek Okraska
nr katalogowy: 139169
10.15199/65.2022.8.7
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
spożycie ryb
bezpieczeństwo zdrowotne
toksykologia
fishery
fish processing
fish consumption
health safety
toxicology
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
Wojciech Sawicki
Jacek Okraska
nr katalogowy: 139169
10.15199/65.2022.8.7
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
spożycie ryb
bezpieczeństwo zdrowotne
toksykologia
fishery
fish processing
fish consumption
health safety
toxicology
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-3
Przetwórstwo ryb w Polsce – struktura podmiotowa i finanse
Krzysztof Hryszko
nr katalogowy: 142570
10.15199/65.2023.3.1
przetwórstwo ryb
struktura podmiotowa
sytuacja ekonomiczna
wyniki finansowe
analiza wskaźnikowa
fish processing
entity structure
economic situation
financial standing
ratio analysis
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-3
Przetwórstwo ryb w Polsce – struktura podmiotowa i finanse
Krzysztof Hryszko
nr katalogowy: 142570
10.15199/65.2023.3.1
przetwórstwo ryb
struktura podmiotowa
sytuacja ekonomiczna
wyniki finansowe
analiza wskaźnikowa
fish processing
entity structure
economic situation
financial standing
ratio analysis
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-3
Przetwórstwo ryb w Polsce – struktura podmiotowa i finanse
Krzysztof Hryszko
nr katalogowy: 142570
10.15199/65.2023.3.1
przetwórstwo ryb
struktura podmiotowa
sytuacja ekonomiczna
wyniki finansowe
analiza wskaźnikowa
fish processing
entity structure
economic situation
financial standing
ratio analysis
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Konkurs Śledź Norweski 2011
nr katalogowy: 65478
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-9
Rybne perspektywy
nr katalogowy: 93445
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-9
Sektor rybny w Polsce tendencje rozwojowe
Krzysztof Hryszko
nr katalogowy: 47070
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-12
Francuskie ryby
nr katalogowy: 22952
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-7-8
Wielki błękit
nr katalogowy: 12040
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-1
Polskie przetwórstwo rybne w latach 1990-2015
Piotr J. Bykowski
nr katalogowy: 103651
10.15199/65.2017.1.4
GOSPODARKA WODNA 2019-9
Status Flagship w Strategii UE dla regionu Morza Bałtyckiego, czyli jak zwiększyć zasięg projektu i zapewnić szeroką dystrybucję jego rezultatów
MAGDALENA DAWIDOWICZ
nr katalogowy: 122209
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-5
Chemometria w kontroli jakości produktów spożywczych Cz. II. Napoje i żywność pochodzenia roślinnego
Magdalena Efenberger-Szmechtyk
Agnieszka Nowak
Dorota Kręgiel
nr katalogowy: 98611
10.15199/65.2016.5.5
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Konsumpcja i bezpieczeństwo zdrowotne ryb bałtyckich
Wojciech Sawicki
Jacek Okraska
nr katalogowy: 139169
10.15199/65.2022.8.7
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
spożycie ryb
bezpieczeństwo zdrowotne
toksykologia
fishery
fish processing
fish consumption
health safety
toxicology
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
SZKOŁY
nr katalogowy: 54044
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Ryby, owoce morza i wino
nr katalogowy: 133986
GOSPODARKA WODNA 2019-10
INFORMACJE NOWOŚCI
nr katalogowy: 122885
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Święto ryb i owoców morza
nr katalogowy: 33387
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-6
Ryba na trzy sposoby
nr katalogowy: 44865
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
Global Sushi Challenge 2015
nr katalogowy: 94065
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Polska - Unia - Świat
nr katalogowy: 41842
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-7-8
Rybne menu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 92439
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Wielkie rybobranie
nr katalogowy: 46081
GOSPODARKA WODNA 2015-11
INFORMACJE NOWOŚCI INFORMACJE
nr katalogowy: 94938
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-2
Straty i marnotrawstwo żywności w sektorze rybnym - przyczyny i sposoby ograniczania
Agnieszka Ognik
Robert Łaba
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 125036
10.15199/65.2020.2.6
straty i marnotrawstwo żywności
sektor rybny
zapobieganie stratom
produkty uboczne
food loss and waste
fishing industry
loss prevention
by-products
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-9
Ryby, owoce morza i wino
nr katalogowy: 133986
GOSPODARKA WODNA 2013-8
INFORMACJE - NOWOŚCI - INFORMACJE
Anita Radziszewska
Katarzyna Tyczko
nr katalogowy: 78420
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-9
Rynek ryb i owoców morza w UE - surowce dla konsumpcji i przetwórstwa
Piotr J. Bykowski
nr katalogowy: 116114
10.15199/65.2018.9.3
łubin
soja
żywność prozdrowotna
artykuły spożywcze
lupine
soybean
pro- -healthy food
groceries
CHŁODNICTWO 2021-5
Przemysłowe utrwalanie produktów rybnych w niskich temperaturach
nr katalogowy: 134086
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-11
Mikrobiologiczne źródła DHA
Iwona Gientka
Przemysław Grela
Anna M. Kot
Lidia Stasiak-Różańska
nr katalogowy: 102269
10.15199/65.2016.11.6
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-7
Drogie surowce hamują rozwój branży rybnej
Krzysztof Hryszko
nr katalogowy: 69899
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-6
Fish processing by-products. Olfactometric assessment of chemical deodorization. Uboczne produkty przetwórstwa ryb morskich. Ocena olfaktometryczna chemicznej metody dezodoryzacji
Sebastian Opaliński
Mariusz Korczyński
Jacek A. Kozieł
Fabiola Bubel
Zbigniew Dobrzański
nr katalogowy: 77371
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Krajowy rynek ryb w dobie pandemii COVID-19
Krzysztof Hryszko
nr katalogowy: 136883
10.15199/65.2022.3.1
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
handel zagraniczny
spożycie ryb
ceny ryb
pandemia
fishery
fish processing
foreign trade
fish consumption
fish prices
pandemic
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Krajowy rynek ryb w dobie pandemii COVID-19
Krzysztof Hryszko
nr katalogowy: 136883
10.15199/65.2022.3.1
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
handel zagraniczny
spożycie ryb
ceny ryb
pandemia
fishery
fish processing
foreign trade
fish consumption
fish prices
pandemic
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Krajowy rynek ryb w dobie pandemii COVID-19
Krzysztof Hryszko
nr katalogowy: 136883
10.15199/65.2022.3.1
rybołówstwo
przetwórstwo ryb
handel zagraniczny
spożycie ryb
ceny ryb
pandemia
fishery
fish processing
foreign trade
fish consumption
fish prices
pandemic
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
Z ziemi włoskiej do Polski
nr katalogowy: 83921
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
System napędowy perfekcyjnie dostosowany do branży spożywczej
nr katalogowy: 130988
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-10
Ryby pod kontrolą
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 86991
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
Ryby mają głos
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 66302
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-3
Surowce dla przemysłu rybnego w UE – sytuacja aktualna i przyszłość
Piotr J. Bykowski
nr katalogowy: 125596
10.15199/65.2020.3.3
przemysł rybny
UE
ryby
połowy
fishing industry
EU
fish
fishing
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-11
Rynek ryb i owoców morza w UE - przyszłość
Piotr J. Bykowski
nr katalogowy: 117177
10.15199/65.2018.11.3
rynek rybny
konsumpcja
prognoza
seafood market
consumption
prognosis
GOSPODARKA WODNA 2021-11
Obiekty hydrotechniczne w Polsce
nr katalogowy: 134296
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-12
Mikrobiologiczne źródła EPA
Iwona Gientka
Przemysław Grela
Anna M. Kot
Lidia Stasiak-Różańska
nr katalogowy: 102846
10.15199/65.2016.12.6
AURA 2010-3
Ryby w skażonym środowisku
BEATA OTYLIA SOBIECKA
SZYMON SOBIECKI
nr katalogowy: 50281
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Edukacja przede wszystkim
nr katalogowy: 54035
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Transgourmet solidnym partnerem w dostawach dla gastronomii od 5 lat
nr katalogowy: 129528
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
System napędowy perfekcyjnie dostosowany do branży spożywczej
nr katalogowy: 130988
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-12
Sushi funkcjonalne danie gotowe
Ewa Dybkowska
Małgorzata Żebrowska-Krasuska
Justyna Serwatka
Bożena Waszkiewicz-Robak
nr katalogowy: 81365
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-10
Naturalne przeciwutleniacze
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 86994
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-7
Ryby jako źródło narażenia człowieka na rtęć
Małgorzata Ćwieląg-Drabek
Danuta Rogala
Ilona Hajok
Grzegorz Dziubanek
nr katalogowy: 108069
10.15199/65.2017.7.8
rtęć
ryby
narażenie
mercury
fish
exposure
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-10
Rynek ryb i owoców morza w UE - konsumpcja i wydatki
Piotr J. Bykowski
nr katalogowy: 116666
10.15199/65.2018.10.2
rynek ryb i owoców morza
konsumpcja
seafood market
consumption
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Owoce morza – źródło substancji odżywczych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 130991
10.15199/65.2021.3.6
owoce morza
wartości odżywcze
metylortęć
bezpieczeństwo konsumenta
seafood
methylmercury
nutritional values
consumer safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Owoce morza – źródło substancji odżywczych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 130991
10.15199/65.2021.3.6
owoce morza
wartości odżywcze
metylortęć
bezpieczeństwo konsumenta
seafood
methylmercury
nutritional values
consumer safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-10
Odzyskiwanie białka z rybnych surowców ubocznych
Mariusz Szymczak
Angelika Dominiczak
Barbara Szymczak
nr katalogowy: 110165
10.15199/65.2017.10.5
rybne surowce uboczne
białko
strącanie izoelektryczne
pH-shift
izolaty
właściwości funkcjonalne
fish by-products
proteins
isoelectric precipitation
pH-shift
isolates
functional properties
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Wakacyjne menu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 132658
wakacyjne potrawy
ryby
pizza
smażone ziemniaki
burgery
kebab
sushi
chłodniki
sałatki
napoje
desery
holiday food
fish
pizza
fried potatoes
burgers
kebab
sushi
cold soups
salads
drinks
desserts
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Wakacyjne menu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 132658
wakacyjne potrawy
ryby
pizza
smażone ziemniaki
burgery
kebab
sushi
chłodniki
sałatki
napoje
desery
holiday food
fish
pizza
fried potatoes
burgers
kebab
sushi
cold soups
salads
drinks
desserts
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-4
Krewetki z karpiem w ryżu
nr katalogowy: 58735
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-12
Światowy rynek surowców rybnych
Piotr J. Bykowski
nr katalogowy: 73461
GOSPODARKA WODNA 2012-9
INFORMACJE NOWOŚCI INFORMACJE
nr katalogowy: 70565
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Ryby
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 141613
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Ryby
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 141613
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-10
Chemical contamination in fish diet of Polish consumers Zanieczyszczenia chemiczne w diecie rybnej polskiego konsumenta
Piotr J. Bykowski
Zbigniew Dobrzański
nr katalogowy: 87214
10.12916/przemchem.2014.1763
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-8
Praktyczny przewodnik dla wegan
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 121613
AURA 2013-8
Broń chemiczna zatopiona w Morzu Bałtyckim
Jacek Bełdowski
Anna Sosnowska
Andrzej Podściański
nr katalogowy: 80034
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Smaki Italii
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 94672
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2023-9
Wpływ sposobu regulacji natężenia przepływu wody w Recyrkulacyjnych Systemach Akwakulturowych (RAS) na straty energii
Łukasz Józefowicz
Anna Janicka
Maciej Zawiślak
Agnieszka Sobianowska-Turek
nr katalogowy: 145155
10.15199/17.2023.9.4
recyrkulujący system akwakulturowy (RAS)
straty energii
zawór kulowy
zawór gilotynowy
recirculating aquaculture system (RAS)
energy loss
ball valve
guillotine valve
GOSPODARKA WODNA 2008-3
Hydrauliczne warunki przepływu w strefie wejścia ryb do przepławki.
LEON REMBEZA
nr katalogowy: 33667
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-9
Cenne właściwości ryb problemem w przetwórstwie
Mariusz Szymczak
Barbara Szymczak
nr katalogowy: 101009
10.15199/65.2016.9.6
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-5
Przetwórstwo kukurydzy - możliwości wykorzystania
nr katalogowy: 20084
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Festiwal Smaków w Cieszanowie
nr katalogowy: 132670
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-6
Tajemnice Zielonej Wyspy
Barbara Czarnecka
nr katalogowy: 60148
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Cena otwarcia
Marzanna Zienkiewicz
nr katalogowy: 127638
GAZETA CUKROWNICZA 2005-10
Produkcja i przemysłowe przetwórstwo buraków cukrowych a wzrost gospodarczy kraju
S. Miedziak
nr katalogowy: 9459
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-3
Przetwórstwo mięsa i mleka w obliczu integracji z Unią Europejską
R. Urban
nr katalogowy: 7055
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-3
Przetwórstwo mleka w Polsce. Stan i perspektywy
M. Pietrzak
P. Szajner
nr katalogowy: 20829
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Festiwal Smaków w Cieszanowie
nr katalogowy: 132670
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-5
Konsument na rynku ryb i przetworów rybnych
HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ
nr katalogowy: 25856
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Zdrowy jak ryba
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
INGRID WACHOWICZ
nr katalogowy: 23956
AURA 2010-5
Jedz ryby nie tylko od święta
Władysław MIGDAŁ
Joanna TKACZEWSKA
Piotr KULAWIK
Łukasz MIGDAŁ
Arkadiusz OSIECKI
Karolina LATOS
Maciej PRZYBYŁKO
nr katalogowy: 51904
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-10
Pizza kontra gulasz
nr katalogowy: 116453
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-1-2
Ryby, grzyby i przepiórki
nr katalogowy: 112142
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2007-7
XII Profesorskie Warsztaty Naukowe "Przetwórstwo Tworzyw Sztucznych"
nr katalogowy: 28098
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Podsumowanie Festiwalu Ryb z Roztocza
Marlena Wiciejowska
nr katalogowy: 138821
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-5
Dodatki a współczesne przetwórstwo mięsne
nr katalogowy: 35415
GOSPODARKA WODNA 2011-7
INFORMACJE - NOWOŚCI - INFORMACJE
nr katalogowy: 60873
CHŁODNICTWO 2005-3
Mięso ryb jest nie tylko źródłem białka
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 8634
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-12
Nie tylko karp i śledzie
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 95505
AURA 2015-5
Gatunki inwazyjne ryb a działania zapisane w aktualizacji Programu wodno-środowiskowego kraju
Maciej Kamaszewski
Maciej Wójcik
Kamil Krysiuk
nr katalogowy: 90846
10.15199/2.2015.5.4
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-11
Zdrowy jak ryba
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 102062
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-4
Rybołówstwo 2030 według prognozy Banku Światowego
Piotr J. Bykowski
nr katalogowy: 90731
CHŁODNICTWO 2004-5
Kształtowanie się zawartości zanieczyszczeń nitrozoaminanli mięsa zróżnicowanych gatunkowo ryb surowych, solonych, z askorbinianem sodu, mrożonych i rozmrożonych
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 718
GOSPODARKA WODNA 2015-3
INFORMACJE - NOWOŚCI - INFORMACJE
nr katalogowy: 90012
AURA 2015-10
PARAGRAF I ŚRODOWISKO
Wojciech Radecki
nr katalogowy: 94109
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-10
Rybka, która nie zna morza
nr katalogowy: 79807
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-7-8
Różne oblicza Sauvignon Blanc
winny maniak
nr katalogowy: 92463
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Podsumowanie Festiwalu Ryb z Roztocza
Marlena Wiciejowska
nr katalogowy: 138821
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Sezon na Skrei'a
nr katalogowy: 83248
GOSPODARKA WODNA 2016-9
Dni Morza 2016
Michał Zaorski
nr katalogowy: 100925
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2019-11-12
PRZETWÓRSTWO MIEDZI W HUTNICTWIE KGHM POLSKA MIEDŹ S.A.
PIOTR KWAPISIŃSKI
nr katalogowy: 123929
GOSPODARKA WODNA 2008-9
Europejskie systemy zarządzania zasobami wodnymi - Bułgaria
ANNA MITRASZEWSKA
nr katalogowy: 38007
GOSPODARKA WODNA 2008-5
INFORMACJE - NOWOŚCI - INFORMACJE
nr katalogowy: 35132
AURA 2007-1
Potencjalne zagrożenie - Broń chemiczna zatopiona w Bałtyku po II wojnie światowej
LEONARD NOWAKOWSKI
nr katalogowy: 23240
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2012-11
Ryby elektryczne
Stefan Gierlotka
nr katalogowy: 72164
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-12
Linia podstawowa morza terytorialnego w ewidencji gruntów i budynków
nr katalogowy: 123795
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-11
Zdrowy jak ryba
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 80323
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2012-7
PRZETWÓRSTWO METALI NIEŻELAZNYCH W UJĘCIU NAUKI I PRZEMYSŁU
Mieczysław Woch
nr katalogowy: 69586
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-12
Krajowy rynek ryb stabilizacja z tendencją do rozwoju
Krzysztof Hryszko
nr katalogowy: 81358
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Zdrów jak ryba
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 134937
ryby morskie i słodkowodne
wartość odżywcza
wielonienasycone kwasy tłuszczowe
witaminy
zdrowie
świąteczne dania rybne
marine and freshwater fish
nutritional value
polyunsaturated fatty acids
vitamins
health
Christmas fish dishes
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Zdrów jak ryba
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 134937
ryby morskie i słodkowodne
wartość odżywcza
wielonienasycone kwasy tłuszczowe
witaminy
zdrowie
świąteczne dania rybne
marine and freshwater fish
nutritional value
polyunsaturated fatty acids
vitamins
health
Christmas fish dishes
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Zdrów jak ryba
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 134937
ryby morskie i słodkowodne
wartość odżywcza
wielonienasycone kwasy tłuszczowe
witaminy
zdrowie
świąteczne dania rybne
marine and freshwater fish
nutritional value
polyunsaturated fatty acids
vitamins
health
Christmas fish dishes
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2006-3
Energia z morza
nr katalogowy: 17289
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-3
Jakość i innowacje systemy recyrkulacyjne w akwakulturze
Piotr F. Borowski
Wojciech Zalewski
nr katalogowy: 83237
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-10
Proces wędzenia
Katarz yna Tkacz
Adam Więk
nr katalogowy: 71991
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-11
Patogeny najczęściej występujące w żywności
Elżbieta Maćkiw
Magdalena Modzelewska
Łukasz Mąka
Kamila Pawłowska
Halina Ścieżyńska
nr katalogowy: 94948
10.15199/65.2015.11.1
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-3
Chemometria w kontroli jakości produktów spożywczych Cz. I. Żywność pochodzenia zwierzęcego
Magdalena Efenberger-Szmechtyk
Agnieszka Nowak
Dorota Kręgiel
nr katalogowy: 97380
10.15199/65.2016.3.7
GOSPODARKA WODNA 2018-6
INFORMACJE - NOWOŚCI
nr katalogowy: 114224
GOSPODARKA WODNA 2020-5
Wsparcie na rozwój projektów zalążkowych w regionie Morza Bałtyckiego
MAGDALENA DAWIDOWICZ
nr katalogowy: 126357
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2020-12
Gospodarka odpadami farmaceutycznymi w basenie Morza Bałtyckiego wymaga działań naprawczych
Marlena Szumska
Aleksandra Bogusz
nr katalogowy: 129699
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-6
Ryba z grilla
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 106245
ryby
wartość odżywcza
obróbka termiczna
grillowanie
potrawy
zdrowie
fish
nutritional value
heat treatment
grilling
grilled dishes
health
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-5
Techniczne aspekty wyznaczania linii podstawowej morza terytorialnego w Polsce
Izabela Bonk
nr katalogowy: 137552
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-1
Przetwórstwo produktów rolnictwa ekologicznego - nowa regulacja prawna w rolnictwie ekologicznym
Urszula Sołtysiak
nr katalogowy: 41066
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2012-2
Technologie plazmowe w służbie ochrony środowiska
Ryszard Kacperski
nr katalogowy: 65570
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-2
Łubin, jako alternatywa dla soi
Andrzej Tyburcy
nr katalogowy: 105081
AURA 2014-4
PARAGRAF I ŚRODOWISKO - Wędkowanie na stawach stanowiących własność samorządową
Wojciech Radecki
nr katalogowy: 83372
AURA 2015-5
PARAGRAF I ŚRODOWISKO Wędkowanie na stawach stanowiących własność samorządową §
Wojciech Radecki
nr katalogowy: 90857
GOSPODARKA WODNA 2023-6
Raport kończący prace zespołu ds. sytuacji w Odrze
nr katalogowy: 143533
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-12
Pora na karpia
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 56172
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-5
Spożycie i preferencje nabywcze konsumentów ryb i ich przetworów w Polsce
Joanna Tkaczewska
Władysław Migdał
nr katalogowy: 76649
GOSPODARKA WODNA 2018-8
INFORMACJE NOWOŚCI
nr katalogowy: 115363
GOSPODARKA WODNA 2015-8
INFORMACJE NOWOŚCI INFORMACJE
nr katalogowy: 92837
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-12
Danine 10®: Nowoczesny dodatek w przetwórstwie mięsa i ryb – korzyści i wyzwania
nr katalogowy: 151918
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-12
Danine 10®: Nowoczesny dodatek w przetwórstwie mięsa i ryb – korzyści i wyzwania
nr katalogowy: 151918
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Wino i czekolada
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 64135
OPAKOWANIE 2009-6
Przetwórstwo PET - wybrane problemy
Wojciech Hutny
nr katalogowy: 45081
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2009-8
Kronika
nr katalogowy: 46134
AURA 2014-1
Archipelag alandzki - przyroda na szkierowych wyspach Bałtyku
Krzysztof PAWEŁKO
nr katalogowy: 81790
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-10
KRONIKA
nr katalogowy: 101644
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Spożycie żywności w gospodarstwach domowych w Polsce
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 134734
10.15199/65.2021.11.1
dochody
wydatki
spożycie żywności
gospodarstwa domowe
zalecenia żywieniowe
incomes
expenditures
food consumption
households
dietary recommendations
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Spożycie żywności w gospodarstwach domowych w Polsce
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 134734
10.15199/65.2021.11.1
dochody
wydatki
spożycie żywności
gospodarstwa domowe
zalecenia żywieniowe
incomes
expenditures
food consumption
households
dietary recommendations
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Spożycie żywności w gospodarstwach domowych w Polsce
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 134734
10.15199/65.2021.11.1
dochody
wydatki
spożycie żywności
gospodarstwa domowe
zalecenia żywieniowe
incomes
expenditures
food consumption
households
dietary recommendations
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Spożycie żywności w gospodarstwach domowych w Polsce
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 134734
10.15199/65.2021.11.1
dochody
wydatki
spożycie żywności
gospodarstwa domowe
zalecenia żywieniowe
incomes
expenditures
food consumption
households
dietary recommendations
CHŁODNICTWO 2024-6
Nowoczesne rozwiązania dla sklepów i gastronomii
Marek Tomaka
nr katalogowy: 151960
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2015-1
Badania krat wlotowych przyjaznych dla ryb
Barbara Budziło
Aleksandra Polok-Kowalska
nr katalogowy: 89063
10.15199/17.2015.1.2
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-5
Jak geodezja trzyma poziom?
Mariusz Meus
nr katalogowy: 137559
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Przetwórstwo produktów rolnictwa ekologicznego
nr katalogowy: 20759
GOSPODARKA WODNA 2008-9
Informacje - Nowości - Informacje
nr katalogowy: 38016
GOSPODARKA WODNA 2008-7
INFORMACJE - NOWOŚCI - INFORMACJE
nr katalogowy: 36379
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2016-4
Prąd z Morza Martwego?
nr katalogowy: 97792
GOSPODARKA WODNA 2015-4
INFORMACJE - NOWOŚCI - INFORMACJE
nr katalogowy: 90629
AURA 2007-10
Ratowanie Morza Bałtyckiego
nr katalogowy: 30444
GOSPODARKA WODNA 2007-10
Informacje
nr katalogowy: 30183
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-1-2
Innowacje ze smakiem i historią
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 82373
AURA 2014-2
PARAGRAF I ŚRODOWISKO - Połów ryb na zalanym gruncie
Wojciech RADECKI
nr katalogowy: 82241
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2014-7
Carl Sachs (1853 -1878) - pierwszy badacz właściwości elektrycznych ryb
Stefan Gierlotka
nr katalogowy: 85497
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-4
Pora na śledzia
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 58734
AURA 2015-7
PARAGRAF I ŚRODOWISKO Wędkowanie bez zabierania złowionych ryb
Wojciech Radecki
nr katalogowy: 92235
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-9
Zastosowanie przeciwprądowej ekstrakcji nadkrytycznej do frakcjonowania odpadowego oleju rybnego
Katarzyna Tyśkiewicz
Marcin Konkol
Rafał Wiejak
Edward Rój
Krystyna Skalicka-Woźniak
nr katalogowy: 122283
10.15199/62.2019.9.33
GOSPODARKA WODNA 2010-8
INFORMACJE - NOWOŚCI - INFORMACJE
nr katalogowy: 53505
GOSPODARKA WODNA 2015-5
INFORMACJE - NOWOŚCI - INFORMACJE
nr katalogowy: 91229
GOSPODARKA WODNA 2010-9
INFORMACJE - NOWOŚCI - INFORMACJE
Anita Radziszewska
Katarzyna Tyczko
nr katalogowy: 54562
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-5
Jak geodezja trzyma poziom?
Mariusz Meus
nr katalogowy: 137559
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-2
Jak smakuje roślinny łosoś? Alternatywy ryb coraz bardziej dostępne na rynku
nr katalogowy: 142075
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2004-7
Konferencje - PLASTPOL 2004
Leszek Piecyk
nr katalogowy: 6602
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-6
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 1637
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-4
Przetwórstwo ziarna gryki
Zbigniew Kostecki
nr katalogowy: 14027
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-7-8
Odkrywamy smaki Pomorza i Kaszub
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 61426
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-4
Bilans po półtora roku obowiązywania rosyjskiego embarga
Łukasz Ambroziak
nr katalogowy: 97864
10.15199/65.2016.4.1
GOSPODARKA WODNA 2011-2
Międzynarodowe Sympozjum Wodne - Giardini-Naxos, Włochy, 24-26 października 2010 r.
Tomasz Gromiec
nr katalogowy: 57474
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-2
Produkcja, eksport i import koncentratu jabłkowego w Polsce
K. Kubiak
nr katalogowy: 6735
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-6
Przetwórstwo surowców łącznotkankowych na żelatynę w zakładach mięsnych
Jan Guziński
nr katalogowy: 1633
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-4
Przetwórstwo zbóż w Polsce
Roman Jurga
nr katalogowy: 12641
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-7
SYGNAŁY O TECHNICE
nr katalogowy: 43789
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-9
Żywność mrożona a zachowania nabywcze konsumentów
Hanna Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 62557
AURA 2017-3
Ryby zagrożone wyginięciem na znaczkach Poczty Polskiej
Andrzej ŻARCZYŃSKI
nr katalogowy: 104481
AURA 2022-9
Czy i kiedy dowiemy się kto i czym zatruł Odrę?
nr katalogowy: 139414
GOSPODARKA WODNA 2023-6
Raport kończący prace zespołu ds. sytuacji w Odrze
nr katalogowy: 143533
AURA 2024-1
Winne są elektrownie i złe decyzje
Klaudia URBAN
nr katalogowy: 146853
AURA 2011-7
Ratowanie Morza Bałtyckiego
nr katalogowy: 61079
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-10
Stan przemysłu zbożowo-młynarskiego i wtórnego przetwórstwa
nr katalogowy: 22316
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-3
Rynek, produkcja i przetwórstwo zbóż po wejściu do UE
Roman URBAN
nr katalogowy: 20121
GOSPODARKA WODNA 2011-9
INFORMACJE NOWOŚCI INFORMACJE
Anita Radziszewska
Katarzyna Tyczko
nr katalogowy: 61992
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-6
Przetwórstwo produktów pochodzenia roślinnego po integracji z Unią
J. Drożdż
nr katalogowy: 14849
OPAKOWANIE 2005-8-1
Międzynarodowe Targi Przetwórstwa Tworzyw Sztucznych PLASTPOL - 2005
Leszek Piecyk
nr katalogowy: 11254
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-7
Jadalne powłoki ochronne do ryb i produktów rybnych
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 138577
10.15199/65.2022.7.6
jadalne powłoki
folie jadalne
ryby
produkty rybołówstwa
bezpieczeństwo żywności
edible coatings
edible films
fish
fishery products
food safety
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-11
Pieczarki w przetwórstwie w Europie i w Polsce
K. Szudyga
nr katalogowy: 22421
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-6
Przetwórstwo produktów ekologicznych
A. Szeremeta
D. Jastrzębska
nr katalogowy: 20782
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2008-8
Morze Martwe (z cyklu: "Przestrzeń geograficzna wydarzeń biblijnych")
nr katalogowy: 37070
GOSPODARKA WODNA 2017-11
INFORMACJE - NOWOŚCI
nr katalogowy: 110515
GOSPODARKA WODNA 2015-7
INFORMACJE - NOWOŚCI - INFORMACJE
nr katalogowy: 92433
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH