Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-5
Od HACCP do ISO 22000 - wytyczne do praktycznej transformacji systemu
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 35546
GAZETA CUKROWNICZA 2004-1
Bezpieczeństwo i zadowolenie konsumenta
nr katalogowy: 1408
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-6
Przejrzyście i pewnie - kontrola pochodzenia przy wsparciu CSB-System
nr katalogowy: 92000
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-2
Innowacje w sokownictwie
Jan Oszmiański
nr katalogowy: 33417
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-9
Śledzenie pochodzenia i bezpieczeństwo produktów. Cz. II
Arkadiusz Krzywiński
Hermann Schalk
nr katalogowy: 29760
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Jedzenie godne zaufania
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 91205
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
CSB-System troszczy się o bezpieczeństwo konsumenta i producenta
Arkadiusz Krzywiński
Hermann Schalk
nr katalogowy: 37395
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-6
Walory akredytacji dla przedsiębiorstw z branży spożywczej
nr katalogowy: 121097
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-11
Elektroniczny nos i język zastosowanie w przemyśle spożywczym
Bartosz Kruszewski
Mieczysław Obiedziński
nr katalogowy: 80678
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Bezpieczeństwo i ochrona żywności
Andrzej Kłodawski
nr katalogowy: 76240
OPAKOWANIE 2012-3
Opakowania dla przemysłu spożywczego. Zagrożenia dla bezpieczeństwa żywności i zdrowia konsumenta
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 66357
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Zanieczyszczenia fizyczne w żywności
Antoni Gibowicz
Robert Palka
nr katalogowy: 139147
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Bezpieczeństwo barwników stosowanych w produkcji żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Katarzyna Kuźma
Martyna Mirkowska
Kazimierz Karłowski
nr katalogowy: 53792
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Automatyczne systemy monitorowania czystości mikrobiologicznej żywności
Alina Kunicka-Styczyńska
nr katalogowy: 41828
OPAKOWANIE 2016-10
Okiem praktyka: impresje na temat ekologii opakowań
NICHOLAS BLOCH
nr katalogowy: 101472
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
KODEKS ETYKI 1.ŻYWNOŚCIOWEJ
nr katalogowy: 129158
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2010-3
Ryzyko awarii sieci wodociągowej
Barbara Tchórzewska-Cieślak
nr katalogowy: 50307
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Aktywne i inteligentne opakowania żywności – przepisy prawne
Kazimiera Ćwiek-Ludwicka
nr katalogowy: 49525
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-2
"Wybieraj z GDA" - ruszył ogólnopolski program znakowania wartością odżywczą
Andrzej Gantner
nr katalogowy: 41727
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
KODEKS ETYKI 1.ŻYWNOŚCIOWEJ
nr katalogowy: 129158
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-1
Wiedza polskiego konsumenta o higienie i bezpieczeństwie żywności
Małgorzata Ziarno
Dorota Zaręba
Karolina Pełka
nr katalogowy: 82184
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-4
Postrzeganie jakości żywności przez konsumentów
Magdalena Niewczas
nr katalogowy: 75850
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-6
Chłodna ekspozycja
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 84672
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Od producenta do konsumenta kontrola temperatury artykułów spożywczych
nr katalogowy: 46505
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Zmiana zachowań konsumenckich
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 126608
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-5
Wpływ zarządzania bezpieczeństwem żywności na jakość życia
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 67357
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-7
Laboratoria zakładowe a bezpieczeństwo i jakość żywności
Dorota Przyborowska
nr katalogowy: 60991
OPAKOWANIE 2014-7
Aluminiowa puszka napojowa pod mikroskopem
EWA KRYCZKO
nr katalogowy: 85444
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-6
Bezpieczeństwo i jakość polskiej żywności po akcesji do UE - próba oceny
Marta Szyba
nr katalogowy: 84665
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-10
Bezpieczeństwo produktów mlecznych
Anna Sylwia Tarczyńska
nr katalogowy: 71977
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-4
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności w oparciu o obowiązujące regulacje prawne UE
Beata Paziak-Domańska
Beata Bartodziejska
nr katalogowy: 90406
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-11-12
Rola i zadania Głównego Urzędu Miar
nr katalogowy: 68660
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-10
Jak ocenić aktywność przeciwutleniającą składników żywności
Mariola Kozłowska
Agata Górska
nr katalogowy: 55117
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-10
Zmiany, zmiany
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 101288
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Nowa generacja opakowań do żywności
Marian K. Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 105283
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-6
Opakowania do żywności wygodnej
Joanna Piekarska
nr katalogowy: 60577
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-10
Role of active and intelligent packaging in design of formulations, production technology and use of some cosmetics. Rola opakowań aktywnych i inteligentnych w projektowaniu składu, technologii wytwarzania i sposobu użytkowania wybranych kosmetyków
Natalia Czaja-Jagielska
Tomasz Wasilewski
nr katalogowy: 79874
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Obsługa konsumenta
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 38485
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-7
Opakowania zbiorcze i transportowe w przemyśle spożywczym
Izabela Gajlewicz
Marta Lenartowicz-Klik
nr katalogowy: 149399
10.15199/65.2024.7.1
opakowania zbiorcze
transportowe
handlowe
bezpieczeństwo
przemysł spożywczy
packaging
collective
transport
commercial
safety
food industry
OPAKOWANIE 2020-12
Hallmark symbolem nieskończonego recyklingu
nr katalogowy: 129478
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Powrót do wnętrz
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 132089
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-2
Jakość mrożonych owoców w kontekście zapewnienia bezpieczeństwa żywności i konsumenta
Joanna Markowska
Anna Drabent
Agnieszka Tyfa
nr katalogowy: 147266
10.15199/65.2024.2.3
mrożone owoce
standardy jakościowe
środki kontroli
bezpieczeństwo żywności
frozen fruit
quality standards
control measures
food safety
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-6
Certyfikacja dziecięcych wyrobów odzieżowych
ANNA STUDZIŃSKA
IWONA FRYDRYCH
nr katalogowy: 114472
10.15199/60.2018.06.1
odzież dziecięca
bezpieczeństwo
certyfikacja
znak zgodności
children’
s clothes
protection
certification
conformity mark
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-7
Metodyka pomiaru temperatury a wpływ na wynik
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 115079
OPAKOWANIE 2014-9
Opakowania - ma być atrakcyjnie i bezpiecznie
nr katalogowy: 86732
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-11
"Logistyka na rynku zbożowo-młynarskim"
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 72186
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
Wpływ ponownej oceny EFSA na ustawodawstwo Unii Europejskiej
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Katarzyna Kuźma
Agnieszka Świtka
nr katalogowy: 78770
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-2
Znakowanie, etykietowanie - jak zarządzać bezpieczeństwem produktów i towarów w łańcuchu produkcyjno-logistycznym?
Adam Steć
Arkadiusz Krzywiński
nr katalogowy: 118825
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-5
Kultury starterowe w przemyśle mięsnym
Iwona Węderska
nr katalogowy: 91535
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-6
Znakowanie dozwolonych substancji dodatkowych nieprzeznaczonych bezpośrednio dla konsumenta
nr katalogowy: 12696
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w praktyce
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 70271
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-8
Analiza rynku opakowań w przemyśle mięsnym
Małgorzata Nowacka
Edyta Szulc
nr katalogowy: 100637
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-5
Jak odróżnić barwnik od żywności barwiącej?
Joanna Gajda-Wyrębek
Katarzyna Kuźma
Jolanta Jarecka
Agnieszka Świtka
nr katalogowy: 91365
10.15199/65.2015.5.1
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Zanieczyszczenia fizyczne w żywności
Antoni Gibowicz
Robert Palka
nr katalogowy: 139147
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-3
Kilka zasad ekoprojektowania opakowań do żywności – wyzwania i zalecenia
Anna Niepsuj-Wójkowska
nr katalogowy: 147795
10.15199/65.2024.3.5
opakowanie do żywności
ekoprojektowanie
gospodarka oobiegu zamkniętym
recykling
food packaging
ecodesign
circular economy
recycling
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-10
Przyjęcie i rozpatrywanie reklamacji od strony klienta
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 128631
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Zawartość mikroplastiku w żywności pochodzenia wodnego
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 136889
10.15199/65.2022.3.5
mikroplastik
toksyczność
bezpieczeństwo konsumenta
microplastic
toxicity
consumer safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Zawartość mikroplastiku w żywności pochodzenia wodnego
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 136889
10.15199/65.2022.3.5
mikroplastik
toksyczność
bezpieczeństwo konsumenta
microplastic
toxicity
consumer safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Zawartość mikroplastiku w żywności pochodzenia wodnego
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 136889
10.15199/65.2022.3.5
mikroplastik
toksyczność
bezpieczeństwo konsumenta
microplastic
toxicity
consumer safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Zawartość mikroplastiku w żywności pochodzenia wodnego
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 136889
10.15199/65.2022.3.5
mikroplastik
toksyczność
bezpieczeństwo konsumenta
microplastic
toxicity
consumer safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Zawartość mikroplastiku w żywności pochodzenia wodnego
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 136889
10.15199/65.2022.3.5
mikroplastik
toksyczność
bezpieczeństwo konsumenta
microplastic
toxicity
consumer safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Zawartość mikroplastiku w żywności pochodzenia wodnego
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 136889
10.15199/65.2022.3.5
mikroplastik
toksyczność
bezpieczeństwo konsumenta
microplastic
toxicity
consumer safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Zawartość mikroplastiku w żywności pochodzenia wodnego
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 136889
10.15199/65.2022.3.5
mikroplastik
toksyczność
bezpieczeństwo konsumenta
microplastic
toxicity
consumer safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Zawartość mikroplastiku w żywności pochodzenia wodnego
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 136889
10.15199/65.2022.3.5
mikroplastik
toksyczność
bezpieczeństwo konsumenta
microplastic
toxicity
consumer safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Zawartość mikroplastiku w żywności pochodzenia wodnego
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 136889
10.15199/65.2022.3.5
mikroplastik
toksyczność
bezpieczeństwo konsumenta
microplastic
toxicity
consumer safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-3
Zawartość mikroplastiku w żywności pochodzenia wodnego
Patrycja Biernacka
Grzegorz Tokarczyk
nr katalogowy: 136889
10.15199/65.2022.3.5
mikroplastik
toksyczność
bezpieczeństwo konsumenta
microplastic
toxicity
consumer safety
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-10
Znakowanie i etykietowanie - jak zarządzać bezpieczeństwem produktów i towarów w łańcuchu produkcyjno-logistycznym?
nr katalogowy: 116749
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-5
3 wskazówki, jak bezpiecznie mogą Państwo znakować artykuły spożywcze
Adam Steć
Arkadiusz Krzywiński
nr katalogowy: 120391
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Technologiczny aspekt zarządzania jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym
Krzysztof Kryża
Grzegorz Szczepanik
Piotr Błaszkiewicz
nr katalogowy: 59480
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-1
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością
Ewa Czarniecka-Skubina
Joanna Trafiałek
nr katalogowy: 103656
10.15199/65.2017.1.7
OPAKOWANIE 2010-2
Kupujemy emocje
nr katalogowy: 50111
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-9
Pojęcie konsumenta w regulacjach organizacyjno - prawnych unijnych i krajowych
Krzysztof ZYMONIK
nr katalogowy: 46849
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-10
(Nie)nowe prawa konsumenta
Katarzyna SZCZEPAŃSKA
nr katalogowy: 30878
OPAKOWANIE 2007-9
Wieczka i inne zamknięcia nowej generacji
nr katalogowy: 29748
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-10
INFORMACJE
nr katalogowy: 38598
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-11-12
Parlament 492 milionów
nr katalogowy: 27157
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-6
Nowa jakość dla świadomego Konsumenta
nr katalogowy: 123781
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-2
PRODUKTY MIESIĄCA
nr katalogowy: 96673
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-7-8
Z kraju z zagranicy
nr katalogowy: 53762
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-1
Kultura bezpieczeństwa żywności w świetle standardów uznanych przez GFSI
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
Tomasz GRYBEK
nr katalogowy: 130121
10.15199/46.2021.1.1
kultura bezpieczeństwa żywności
standardy GFSI
pomiar kultury bezpieczeństwa żywności
food safety culture
GFSI standards
food safety culture assessment
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-3
Kariera butelki i puszki w piwowarstwie - krótka monografia
Adam Pawełas
nr katalogowy: 67228
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Zagrożenia związane z żywnością Sondaż konsumencki EFSA
Regina Wierzejska
nr katalogowy: 57738
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-10
Zanieczyszczenia przypraw w świetle sprawozdawczości RASFF
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 101640
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-9
Jakościowe dylematy konsumenta w sprzedaży detalicznej mięsa i jego przetworów
Adam Olszewski
nr katalogowy: 122551
OPAKOWANIE 2012-11
Joncryl FLX - wodorozcieńczalna technologia do druku na foliach
TANJA KUIPHUIS
JACEK URBANEK
nr katalogowy: 72389
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
System Bax?Q7 - nowa metoda oznaczania obecności Salmonella spp. i Listeria monocytogenes
Małgorzata Stachowiak
nr katalogowy: 57748
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Higiena produkcji
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 127618
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Higiena produkcji
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 127618
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-5
Nauczyciele z praktyką
nr katalogowy: 76498
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-9
Opakowanie jako element strategii produktu w marketingu
Anita Fajczak-Kowalska
Anna Sowińska
Piotr Wolankiewicz
nr katalogowy: 70495
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-3
Nowe kierunki ochrony konsumenta w Polsce
Jan Macias
nr katalogowy: 58055
OPAKOWANIE 2018-1
PACKAGING INNOVATIONS: Bezpieczeństwo opakowań z tworzyw sztucznych przeznaczonych na produkty kosmetyczne
Katarzyna Samsonowska
nr katalogowy: 111856
10.15199/42.2018.1.3
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2014-3
Ustawa o prawach konsumenta - nowe obowiązki przedsiębiorców
Ernest Makowski
nr katalogowy: 86328
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Sposób znakowania opakowanego pieczywa głęboko mrożonego, przeznaczonego bezpośrednio dla konsumenta
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 93887
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-1
Bezpieczeństwo zdrowotne mięsa i wyrobów mięsnych
Bożena Danyluk
Jan Pyrcz
nr katalogowy: 65231
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-3
Aspekty mikrobiologiczne produkcji mrożonek owoców
Alina Kunicka-Styczyńska
nr katalogowy: 67220
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-1-2
Czysty stół do pracy
nr katalogowy: 124862
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2024-4
Zwiększa się znaczenie dobrej obsługi przedsprzedażowej
Monika Gibes-Bednarek
nr katalogowy: 151946
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-12
Degustacja w sklepie z pieczywem
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 80926
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-12
Prawa konsumenta - obowiązki sprzedawcy
nr katalogowy: 88632
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-7
Strategia zarządzania łańcuchem dostaw FMCG
Mateusz Boruta
nr katalogowy: 45694
AURA 2009-6
Konsumentem jest każdy z nas
KRYSTYNA BONENBERG
nr katalogowy: 45370
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-6
Ocena konsumencka i rola nauki w przemyśle mięsnym
nr katalogowy: 68845
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-9
Prawo konsumenta do informacji w usługach turystycznych
Krzysztof Zymonik
nr katalogowy: 62219
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-4
Metody wytwarzania dymu wędzarniczego
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 50998
OPAKOWANIE 2014-2
Rozporządzenia unijne dla opakowań aktywnych i inteligentnych
RENATA DOBRUCKA
nr katalogowy: 82547
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-5
Wygoda za barem
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 44638
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-3
Przy bufecie
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 42268
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-5
Warsztaty sensoryczne ETOL 20-22.03.2011 r.
Radosław Błonka
nr katalogowy: 60281
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-12
Bufety śniadaniowe
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 56171
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Systemy obsługi gości
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 132655
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 141624
OPAKOWANIE 2024-4
WEI komentuje plany polskiego systemu kaucyjnego
nr katalogowy: 148312
OPAKOWANIE 2010-9
Opakowanie - ważny element konkurencyjności na rynku świeżych owoców i warzyw
Andrzej Hejduk
Tadeusz Cąderek
nr katalogowy: 54386
AUTO MOTO SERWIS 2020-2
Z życia branży
nr katalogowy: 135404
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-11
regulacje prawne Ue dotyczące mykotoksyn
nr katalogowy: 22326
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-3
Informacje
nr katalogowy: 1602
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-7
Promocja jakości
E. Smoliński
nr katalogowy: 7126
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-2
Sztuka komunikowania... prawdy
nr katalogowy: 112300
CHŁODNICTWO 2010-3
Barwa opakowań jako element marketingu produktów spożywczych
Jacek Kondratowicz
Ewa Burczyk
Julita Zapadka
nr katalogowy: 50601
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-9
Promocja przetworów zbożowych
Henryk Mruk
nr katalogowy: 70526
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-9
Promocja przetworów zbożowych
Henryk Mruk
nr katalogowy: 62033
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-9
CRISPAN. Mariaż tradycji z nowoczesnością
nr katalogowy: 12785
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-1
Łańcuch marketingowy na przykładzie sektora zbożowego
nr katalogowy: 6222
OPAKOWANIE 2004-2
Promocyjna funkcja butelki piwa
Magdalena Zegan
Maria Jeznach
nr katalogowy: 3125
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-9
Nasz klient nasz pan - czyżby
Franciszek Kładź
nr katalogowy: 1713
OPAKOWANIE 2005-4
Bali Packaging Europe - Rozwój w Polsce
nr katalogowy: 11148
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-10
Najważniejsze jest zaufanie konsumenta do jakości produktu
nr katalogowy: 22385
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-9
Substancje balastowe w produktach zbożowych
nr katalogowy: 20007
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Analiza ryzyka czynników mikrobiologicznych
E. Wojdat
K. Kwiatek
nr katalogowy: 7009
OPAKOWANIE 2009-11
Funkcja ekologiczna opakowania na przykładzie artykułów perfumeryjnych
Jolanta Wyród-Wróbel
nr katalogowy: 47749
OPAKOWANIE 2012-11
INFORMACJE MIESIĄCA
nr katalogowy: 72377
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-5
Kijem, czy marchewką... czym polskie browary wabią klienta
Paweł Błażewicz
nr katalogowy: 134187
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-2
Zastosowanie bakteriofagów jako środków ochrony żywności. Cz. 1
Dorota Starostka
Agnieszka Olejnik-Schmidt
Marcin Schmidt
nr katalogowy: 82582
OPAKOWANIE 2014-7
Znaczenie zamknięć z tworzyw sztucznych w technice opakowaniowej
BOHDAN CZERNIAWSKI
nr katalogowy: 85454
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-10
Bezpieczeństwo materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością w UE
Marzena Pawlicka
Andrzej Starski
Monika Mania
Małgorzata Rebeniak
Małgorzata Mazańska
Tomasz Szynal
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 87248
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-8-9
E-gospodarka także w fazie zaopatrzenia
Anna Kosmacz-Chodorowska
nr katalogowy: 71085
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-6
Modelowanie mikrobiologicznego bezpieczeństwa żywności
Anna Sylwia Tarczyńska
Jarosław Kowalik
Adriana Łobacz
nr katalogowy: 68731
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-8
Wędzenie - proces utrwalania a bezpieczeństwo żywności
Mariusz S. Kubiak
Tomasz Borowy
nr katalogowy: 53486
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Nowe techniki pakowania mięsa i przetworów mięsnych
Marek Cierach
Agnieszka Bilicka
nr katalogowy: 53795
OPAKOWANIE 2020-5
Dostawcy opakowań na froncie walki z koronawirusem
nr katalogowy: 126466
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-4
Możliwości recyklingu opakowań wykorzystywanych w przemyśle mięsnym
Joanna Lewancka
nr katalogowy: 90913
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8a
Jak uzyskać bezpieczny sok NFC?
Bożenna Pałacha
nr katalogowy: 93103
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Powrót do wnętrz
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 132089
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-10
Nadzór nad bezpieczeństwem żywności w Polsce
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 5078
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4297
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-8
Struktura jakości produktów żywnościowych współczesnego polskiego konsumenta
Izabela Ochocka
Władysław Pieczonka
nr katalogowy: 3568
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Enzymy stosowane w produkcji żywności
J. Gajda
nr katalogowy: 14883
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-12
XXIII Konferencja w Krynicy Morskiej
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 14192
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Funkcje opakowania a wizerunek produktu
M. Świątkowska
H. Górska-Warsewicz
K. Krajewski
nr katalogowy: 20763
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-6
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 19083
OPAKOWANIE 2006-6
Tworzywa sztuczne stosowane do wytwarzania opakowań
Grażyna Rymarz
nr katalogowy: 17950
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-7-8
Branża owocowo-warzywna-warunki funkcjonowania na jednolitym rynku europejskim
B. Nosecka
nr katalogowy: 6869
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-7-8
Zimno - ciepło
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 99747
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
Suplementy diety w ochronie zdrowia konsumenta
K. Stoś
L. Szponar
nr katalogowy: 20803
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-7
Z czym do Unii
Franciszek Kładź
nr katalogowy: 1663
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-7
Produkty zwrócone i wycofane
C. Bogusz
nr katalogowy: 14857
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-11
Traceability - identyfikowalność - obowiązek i wyzwanie
M. R. Zadernowski
M. Obiedziński
nr katalogowy: 14718
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-3
Nowe europejskie standardy GVO i ich wpływ na polską motoryzację
Sylwia Wiśniewska
nr katalogowy: 11450
OPAKOWANIE 2005-2
Opakowanie jednostkowe jako czynnik kształtujący decyzje nabywcze
Anna Krawczyk
nr katalogowy: 11086
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-11
ABC marketingu. Dystrybucja pieczywa i wyrobów cukierniczych
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 22145
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-9
Najważniejsze jest zaufanie konsumenta do jakości produktu
nr katalogowy: 20728
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-3
Miazga słonecznikowa - nowy, całkowicie naturalny, uszlachetniający produkt do chleba
nr katalogowy: 4802
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-1
Wpływ wybranych informacji o produktach spożywczych na decyzje zakupowe konsumentów: badanie różnic w zależności od płci i wykształcenia kupujących
Natalia IWASZCZUK
Marta SZYBA
nr katalogowy: 118174
10.15199/46.2019.1.4
żywność i żywienie
jakość i bezpieczeństwo żywności
food and nourishment
quality and safety of food
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-12
Jakość żywności w XXI w. - czy mamy powody wyłącznie do zadowolenia
E. Mrówka
nr katalogowy: 23152
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-12
Znakowanie żywności - narzędzie ochrony zdrowia konsumenta
R. Wierzejska
L. Szponar
nr katalogowy: 7231
OPAKOWANIE 2006-6
Najlepsze dwie innowacje- firma Mondi Packaging Flexibles prezentuje opakowanie typu NeoSteamTM MAP
Marian Feldman
nr katalogowy: 17951
OPAKOWANIE 2004-4
Opakowanie przyjazne dla konsumenta pomaga przywrócić pozycję rynkową firmy VIETTI FOODS
nr katalogowy: 3184
OPAKOWANIE 2015-9
Technologia MULTIPRINT jako efektywne narzędzie marketingowe
nr katalogowy: 94356
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-8
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 132742
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-11
"Ja" konsumenta - czyli o potrzebie autoekspresji
Alina Koppa
Natalia Weimann
nr katalogowy: 71838
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-7
Retrospektywne spojrzenie na kształtowanie jakości wędlin
Adam Olszewski
nr katalogowy: 61128
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-3
Organizacja bufetu
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 125363
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
Za barem
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 104416
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-9
Niedozwolone klauzule w umowach - o czym powinien pamiętać przedsiębiorca przy konstruowaniu umowy?
Mateusz Groszyk
nr katalogowy: 150452
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-9
Niedozwolone klauzule w umowach - o czym powinien pamiętać przedsiębiorca przy konstruowaniu umowy?
Mateusz Groszyk
nr katalogowy: 150452
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-2
Produkty tłuszczowe nieprawidłowo oznakowane
Magdalena Zychnowska
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 82585
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-3
Atrybuty mięsa wieprzowego a decyzje klientów w sklepach
Monika Świątkowska
Karol Krajewski
nr katalogowy: 83136
OPAKOWANIE 2011-2
Działalność proekologiczna w zakresie opakowań w świadomości konsumentów
MARZENA UCHEREK
nr katalogowy: 57708
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-7
Omnichannel - istota i korzyści dla przedsiębiorstwa i konsumenta
Urszula Kłosiewicz-Górecka
nr katalogowy: 100962
10.15199/65.2016.7.3
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-12
Wpływ oświadczeń żywieniowych i zdrowotnych na wybory dokonywane przez konsumentów
Zbigniew Oczadły
nr katalogowy: 146442
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-3
Naturalne czynniki antyoksydacyjne przedłużające trwałość i poprawiające cechy organoleptyczne mięsa
Agnieszka Starek-Wójcicka
Emilia Osmólska
nr katalogowy: 130893
utlenianie mięsa
produkty mięsne
bezpieczeństwo mikrobiologiczne
właściwości fizykochemiczne
naturalne przeciwutleniacze
sumak
czarnuszka
miłorząb japoński
meat oxidation
meat products
microbiological safety
physicochemical properties
natural antioxidants
sumac
nigella sativa
Japanese ginkgo
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-7
Metoda "zimnej pasteryzacji" chroni środowisko naturalne Porównanie metod pasteryzacji
Reiner Gaub
nr katalogowy: 108405
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-12
Potwierdzenie autentyczności i zafałszowania na przykładzie mięsa i przetworów mięsnych
Halina Makała
nr katalogowy: 81261
OPAKOWANIE 2013-12
Innowacje opakowaniowe przemysłu farmaceutycznego jako element optymalizacji dystrybucji użytkowania leków
MAŁGORZATA KOTOWSKA
nr katalogowy: 81168
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
Wyznaczanie terminu trwałości wyrobów ciastkarskich (cz.I)
Elżbieta Staszewska
nr katalogowy: 71380
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-1
Dezynfekcja i dezynsekcja środków transportu mięsa i wyrobów mięsnych
Stanisław Ignatowicz
nr katalogowy: 65232
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-4
Właściwości i wykorzystanie mięsa mechanicznie odkostnionego - wybrane zagadnienia
Halina Makała
nr katalogowy: 67048
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-9
Inżynieria bezpieczeństwa żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 62209
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-6
Poprawa jakości niektórych artykułów spożywczych
Tomasz Jałowiec
Janusz Płaczek
nr katalogowy: 60275
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-6
Zapobieganie, monitorowanie oraz detekcja ciał obcych
Małgorzata Galczak
nr katalogowy: 77383
CHŁODNICTWO 2010-7
Wpływ czynników higienicznych oraz toksycznych na kształtowanie wartości odżywczych i zdrowotnych produktów mięsnych
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 53040
OPAKOWANIE 2010-5
Opakowania do chłodzonej żywności wygodnej
Joanna Piekarska
Jacek Kondratowicz
nr katalogowy: 51734
CHŁODNICTWO 2011-3
Efekty utrwalania produktów mięsnych przez doskonalenie metod technologii i techniki chłodzenia oraz zamrażania
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 58373
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-2
Metody analityczne - wskaźnikiem przydatności opakowań do kontaktu z produktami spożywczymi
Janina Leks-Stępień
nr katalogowy: 57734
OPAKOWANIE 2010-11
Trendy na rynku opakowań do żywności.Opakowania aktywne i inteligentne
Halina Makała
nr katalogowy: 55421
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-8
Wybrane systemy opakowań do mięsa i przetworów mięsnych
Halina Makała
nr katalogowy: 100638
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-2
Lotne związki aminowe wskaźnikiem świeżości ryb i mięsa
Natalia Radomska
Mariusz Tichoniuk
Ryszard Cierpiszewski
Ewa Biazik
nr katalogowy: 96822
10.15199/65.2016.2.4
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-6
Dostawa towaru do klienta - łańcuch dystrybucji
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 99378
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-5
Mikroorganizmy jako alternatywne źródło barwników w żywności
Marcelina Olszak
Izabela Podgórska
Ewa Solarska
nr katalogowy: 91476
10.15199/64.2015.5.2
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH