Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-3
Jakość jako obszar wartości produktu luksusowego
Wioleta DRYL
Piotr JUCHNIEWICZ
nr katalogowy: 149870
10.15199/46.2024.3.3
jakość postrzegana
produkt luksusowy
wartość produktu luksusowego
perceived quality
luxury product
value of luxury product
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-23
Bunt wyrobów?
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 48471
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-5
Szynka parmeńska
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 9540
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Felieton Jakość i Ergonomia
Ewa GÓRSKA
nr katalogowy: 28052
AUTO MOTO SERWIS 2021-4
Zawieszenia pneumatyczne coraz popularniejsze
Ryszard Polit
nr katalogowy: 134500
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Opakowanie produktu spożywczego a wartość dla producenta
Joanna Kuzincow
Wiktor Woytowicz
nr katalogowy: 93124
10.15199/65.2015.8.8
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Z KRAJU NOWOŚCI RYNKOWE i trofea
nr katalogowy: 70412
AUTO MOTO SERWIS 2021-4
Zawieszenia pneumatyczne coraz popularniejsze
Ryszard Polit
nr katalogowy: 134500
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-9-10
PORADNIK Wino dla inżyniera (182) - Kilka łyków szampana
winny maniak
nr katalogowy: 105493
AUTO MOTO SERWIS 2022-4
Mercedes EQS SUV – nowa definicja luksusowego SUV-a
nr katalogowy: 137525
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Wartość tradycyjnego smaku
nr katalogowy: 4109
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-3
Izolacja cieplna konstrukcji dachowych i fasad wentylowanych
nr katalogowy: 2422
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Wartość odżywcza zmiany w unijnym ustawodawstwie
nr katalogowy: 46499
OPAKOWANIE 2008-7
Wydział Opakowań Giętkich do Artykułów Konsumpcyjnych Grupy Mondi (Mondi Consumer Flexibles) ustanowił nowy standard wygody dla opakowań pożywienia dla zwierząt domowych
nr katalogowy: 36889
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Sterylizacja napojów z zastosowaniem płyt filtracyjnych
Janusz Mazur
nr katalogowy: 70385
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-3
Magiczna wartość uśmiechu
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 66308
OPAKOWANIE 2012-11
Gucci, czyli "zielona" twarz luksusu
nr katalogowy: 72398
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Mikrofale na fali. Wpływ mikrofalowego ogrzewania żywności na wartość odżywczą potraw
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 18585
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Rady w cenie Ceny i marże w gastronomii
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 18497
AURA 2013-3
Ikra ryb także dla skóry
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 75504
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-11
Wartość odżywcza białek mleka, tłuszczu mlekowego, laktozy
Stanisław Zmarlicki
nr katalogowy: 48045
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Emisje gazów cieplarnianych w produkcji mrożonych produktów rolno-spożywczych
Magdalena Wróbel-Jędrzejewska
Ewelina Włodarczyk
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 139164
10.15199/65.2022.8.4
ślad węglowy
żywność mrożona
emisja gazów cieplarnianych
carbon footprint
frozen food
greenhouse gas emissions
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-8
Opakowania aktywne i inteligentne
Ewa Drzewińska
nr katalogowy: 53867
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-5
Cechy sensoryczne i czynniki warunkujące jakość mięsa
Magdalena Górska
nr katalogowy: 98641
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-4
Zarządzanie wypiekami zza biurka
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 104865
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-8
Walidacja procesu produkcji konserw
Tomasz Tkaczyk
nr katalogowy: 53485
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-8
V Ogólnopolskie Dni Wędliniarstwa - Rawicz 2008
nr katalogowy: 37293
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-3
Wybrane technologie gazowe w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego
MAREK JAŚKIEWICZ
nr katalogowy: 24741
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Produkty dla branży lodowej
Maria Zaleska
nr katalogowy: 142159
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-12
Czy wartość odżywcza ma dla Polaków... wartość? Podejście Polaków do zdrowego żywienia – nowe wyniki badań
nr katalogowy: 129755
AUTO MOTO SERWIS 2022-4
Mercedes EQS SUV – nowa definicja luksusowego SUV-a
nr katalogowy: 137525
OPAKOWANIE 2022-10
EFI Nozomi – zrównoważony rozwój opakowań z tektury falistej
nr katalogowy: 140190
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-2
Wartość wypiekowa mąki pszennej w zależności od jej granulacji
Roman Jurga
nr katalogowy: 65600
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-4
Klient nasz Pan
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 58745
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2017-8
3,5% produktu krajowego brutto ulega korozji
nr katalogowy: 108664
CHŁODNICTWO 2010-3
Barwa opakowań jako element marketingu produktów spożywczych
Jacek Kondratowicz
Ewa Burczyk
Julita Zapadka
nr katalogowy: 50601
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-9
Wartość nabywcy kreowana przez opakowania produktów spożywczych
Joanna Kuzincow
nr katalogowy: 116122
10.15199/65.2018.9.7
wartość produktów szybko rotujących
kreowanie wartości dla nabywcy
opakowania mleka
FMCG products value
creating of value for the buyer
milk packaging
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2019-11
10 najlepszych samochodów technicznych w 2019 r.
nr katalogowy: 123681
OPAKOWANIE 2021-11
Ekskluzywne pudełka prezentowe
nr katalogowy: 134622
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-8-9
Ważne dla konsumenta informacje o wartości odżywczej
Alicja Walkiewicz
Hanna Kunachowicz
nr katalogowy: 71081
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-1
Branding - wartość marki
Adam Bogacz
nr katalogowy: 111767
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-4
KALEJDOSKOP VII–VIII 2024 ZE ŚWIATA NAPOJÓW
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 150169
OPAKOWANIE 2011-2
Walory promocyjne opakowań
MAŁGORZATA MIKA-MĘTEL
nr katalogowy: 57706
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-4
Piekarzu, czy wiesz, że... pieczywo, jako produkt spożywczy, jest NIEZBĘDNE w diecie każdego zdrowego człowieka (z wykluczeniem schorzeń i alergii), warto zatem wiedzieć co oznacza tak dziś popularyzowany przez dietetyków Indeks Glikemiczny (ang. glycemic index, GI) i w jakim stopniu dotyczy to pieczywa?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 119422
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-4
Poświadczanie autentyczności mięsa i produktów mięsnych
nr katalogowy: 59066
AUTO MOTO SERWIS 2024-3
Kolizje i pożary z udziałem samochodów elektrycznych – co warto wiedzieć?
nr katalogowy: 149086
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-3
Test personifikacji opakowania i jego zastosowanie
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 97115
10.15199/47.2016.3.2
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Produkty dla branży lodowej
Maria Zaleska
nr katalogowy: 142159
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-6
Czy zawsze DNA drobiowe w produkcie wieprzowym oznacza zafałszowanie produktu?
Paweł Borek
nr katalogowy: 132239
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
Najważniejsze wskaźniki jakości mąki pszennej
Roman Jurga
nr katalogowy: 69069
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-1
Testy przechowalnicze w prognozowaniu trwałości żywności
Urszula Samotyja
nr katalogowy: 82181
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-4
Postrzeganie jakości żywności przez konsumentów
Magdalena Niewczas
nr katalogowy: 75850
OPAKOWANIE 2015-9
Wpływ pakowania w modyfikowanej atmosferze na jakość mięsa i produktów mięsnych
ALEKSANDRA LIPIŃSKA
JOANNA ŁOPACKA
ANNA SAKOWSKA
URSZULA RAFALSKA
KATARZYNA ŻONTAŁA
nr katalogowy: 94364
10.15199/42.2015.9.1
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-8
Jak obniżyć koszty, poprawić jakość procesu sterylizacji?
nr katalogowy: 122018
OPAKOWANIE 2018-9
Rośnie wartość globalnego rynku maszyn pakujących
nr katalogowy: 116074
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-10
Problemy z oznakowaniem opakowań do produktów spożywczych
Mirosław Bohdan
nr katalogowy: 62784
AUTO MOTO SERWIS 2023-8
Wybór oleju na podstawie liczby TBN. To nie takie oczywiste
nr katalogowy: 146093
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-11-12
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 88511
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-2
Właściwości technologiczne mąki pszennej i możliwości ich modyfikacji
Roman Jurga
nr katalogowy: 82295
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Wykrywanie zafałszowań żywności
Izabela Przetaczek-Rożnowska
Monika Rosiak
nr katalogowy: 57743
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-9
Podstawowe wyróżniki jakości mąk pszennych i zmiany ich właściwości
Roman Jurga
nr katalogowy: 93458
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-11
Zagadnienie czystości mikrobiologicznej w młynie
nr katalogowy: 80312
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-8
Produkcja i zużycie tektury falistej w Polsce w 2017 roku na tle krajów europejskich
Agnieszka W erner
nr katalogowy: 115645
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-3
Kinetics of a consecutive reaction. Part 2. Reversible first order reactions Kinetyka reakcji następczej. Cz. II. Odwracalne reakcje I rzędu
Józef Głowiński
Jerzy Stocki
Teresa Baczyńska
Renata Kędzior
Magdalena Klakočar-Ciepacz
nr katalogowy: 104658
10.15199/62.2017.3.23
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-4
KRONIKA
nr katalogowy: 59068
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-10
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 94408
OPAKOWANIE 2021-10
Więcej uszlachetnień – większa uwaga
nr katalogowy: 133818
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-12
Rozdział 4. Podstawowe wyróżniki fizyczne jakości mąk pszennych i produkcja mąk o specjalnym przeznaczeniu
Roman Jurga
nr katalogowy: 81096
OPAKOWANIE 2015-9
Dlaczego warto dbać o ochronę prawną innowacyjnych rozwiązań
JOANNA PIŁKA
nr katalogowy: 94363
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-12
Sposoby zabezpieczania opakowań
SVITLANA KHADZHYNOVA
KATERYNA ZOLOTUKHINA
nr katalogowy: 124021
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-8
Określanie wartości odżywczej do celów etykietowania żywności
Beata Przygoda
nr katalogowy: 100991
10.15199/65.2016.8.4
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-8
Jakość produktów papierowych
KRZYSZTOF GŁOWACKI
nr katalogowy: 100460
10.15199/54.2016.8.1
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-7
Fałszowanie żywności w XXI wieku: zagrożenia, wyzwania i zapobieganie
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 149392
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-10
Outsourcing usług czystości
nr katalogowy: 87479
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-7
Źródła informacji o nowych produktach
Bogdan Sojkin
Tomasz Olejniczak
nr katalogowy: 45700
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Biorąc na cel konsumentów Wiedza z pierwszej ręki siłą napędową innowacji
nr katalogowy: 41832
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-2
Pozycjonowanie produktów mięsnych jako instrument marketingu
Stanisław Urban
nr katalogowy: 41443
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-5
Rozwiązania Pall usprawniają proces filtracji hard seltzer
nr katalogowy: 134186
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-7-8
Rosja pilnie strzeżony największy rynek wódki na świecie
Leszek Wiwała
nr katalogowy: 53813
OPAKOWANIE 2017-5
Przemysł 4.0 rzeczywistością w firmie WestRock
nr katalogowy: 106033
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Aromaty naturalne w przemyśle spożywczym
Beata Zagroba
nr katalogowy: 105822
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Oznakowanie GDA - propozycja dla producentów i konsumentów
Marta Stus
nr katalogowy: 43747
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Dodatkowy sposób na gości
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 65480
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-5
Jak podawać wartość odżywczą w oznakowaniu żywności?
Alicja Walkiewicz
Hanna Kunachowicz
nr katalogowy: 76642
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1989-4
Otrzymywanie silnie zdyspergowanej krzemionki z roztworów metakrzemianu sodowego w środowisku rozpuszczalnika organicznego
ANDRZEJ KRYSZTAFKIEWICZ
nr katalogowy: 107236
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-5
Trendy na rynku opakowań do mięsa i przetworów
Halina Makała
nr katalogowy: 76749
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-9
Przerwanie łańcucha chłodniczego a jakość żywności
Joanna Markowska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 101006
10.15199/65.2016.9.3
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-5
MP5 w Ostrołęce - nowe wyzwania i nowe możliwości
nr katalogowy: 76948
OPAKOWANIE 2014-3
Ochrona innowacyjnych rozwiązań w branży opakowań
JOANNA PIŁKA
nr katalogowy: 83312
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-2
O przyszłości opakowań w eHandlu - rozmowa z Tomaszem Żebrowskim, prezesem Stora Enso Poland S.A., SVP Corrugated Central Europe
A. Kuźmicki
nr katalogowy: 112428
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-6
Polski handel zagraniczny przetworami owocowymi i warzywnymi
Anna Bugała
nr katalogowy: 68724
OPAKOWANIE 2014-10
Zaangażowanie w rozwój gospodarki obiegowej pozwoli lepiej wykorzystywać zasoby
nr katalogowy: 87398
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-12
Wyznaczenie kategorii ryzyka pracownika produkcji na stanowisku pracy, na którym możliwe jest wystąpienie atmosfery wybuchowej
Andrzej Milczarek
nr katalogowy: 72999
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Czy jakość opłaca się piekarzowi?
Jarosław Gajda
nr katalogowy: 56323
OPAKOWANIE 2024-3
szlachetne opakowanie dla wyjątkowego produktu
Tomasz Krawczak
nr katalogowy: 147941
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Marka i tożsamość marki
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 110823
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-2
Marka i tożsamość marki
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 113072
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Emisje gazów cieplarnianych w produkcji mrożonych produktów rolno-spożywczych
Magdalena Wróbel-Jędrzejewska
Ewelina Włodarczyk
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 139164
10.15199/65.2022.8.4
ślad węglowy
żywność mrożona
emisja gazów cieplarnianych
carbon footprint
frozen food
greenhouse gas emissions
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Emisje gazów cieplarnianych w produkcji mrożonych produktów rolno-spożywczych
Magdalena Wróbel-Jędrzejewska
Ewelina Włodarczyk
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 139164
10.15199/65.2022.8.4
ślad węglowy
żywność mrożona
emisja gazów cieplarnianych
carbon footprint
frozen food
greenhouse gas emissions
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Emisje gazów cieplarnianych w produkcji mrożonych produktów rolno-spożywczych
Magdalena Wróbel-Jędrzejewska
Ewelina Włodarczyk
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 139164
10.15199/65.2022.8.4
ślad węglowy
żywność mrożona
emisja gazów cieplarnianych
carbon footprint
frozen food
greenhouse gas emissions
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Emisje gazów cieplarnianych w produkcji mrożonych produktów rolno-spożywczych
Magdalena Wróbel-Jędrzejewska
Ewelina Włodarczyk
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 139164
10.15199/65.2022.8.4
ślad węglowy
żywność mrożona
emisja gazów cieplarnianych
carbon footprint
frozen food
greenhouse gas emissions
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-11
Zdrowy jak ryba
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 102062
OPAKOWANIE 2014-2
Rozporządzenia unijne dla opakowań aktywnych i inteligentnych
RENATA DOBRUCKA
nr katalogowy: 82547
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-5
Jakość ziarna pszenicy ze zbiorów 2014 roku w Polsce
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 90786
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-6
Wpływ zachowania łańcucha chłodniczego na wartość odżywczą mleka spożywczego, w tym zawartość składników bioaktywnych
Aneta Brodziak
Jolanta Król
Zygmunt Litwińczuk
Bożena Nowakowicz-Dębek
Tomasz Czernecki
nr katalogowy: 107079
10.15199/62.2017.6.33
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 135311
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-5
Mathematical modeling of torrefaction of refuse-derived alternative fuel Modelowanie matematyczne toryfikacji paliwa pochodzącego z odpadów
Paweł Stępień
Andrzej Białowiec
nr katalogowy: 105749
10.15199/62.2017.5.37
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-1
Owoce, warzywa, soki - ich kaloryczność i wartość odżywcza na tle zapotrzebowania na energię i składniki odżywcze Cz. 2. Wartość odżywcza i zdrowotna w świetle dozwolonych oświadczeń zdrowotnych
Witold Płocharski
Jarosław Markowski
Urszula Pytasz
Krzysztof Rutkowski
nr katalogowy: 74021
OPAKOWANIE 2017-7
Rola designu przy tworzeniu opakowań kosmetycznych
Iwona Jadanowska-Gromke
nr katalogowy: 107509
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2017-11
O wartość merytoryczną, jakość i piękno produktu geodezyjnego
Zdzisław Adamczewski
nr katalogowy: 110355
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2021-6
NOWOŚCI
nr katalogowy: 132074
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?!
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 135257
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 136182
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 136220
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1987-1
Fotochemiczna synteza organiczna
JAN PERKOWSKI
JACEK S. MILLER
nr katalogowy: 107782
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 93333
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1991-4
Produkty oksyetylenowania o wąskiej dystrybucji homologów
WIESŁAW HRECZUCH
ZBIGNIEW KRASNODĘBSKI
KAZIMIERZ PYŻALSKI
nr katalogowy: 106654
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-12
Znaczenie orzechów w żywieniu człowieka
Ewa Flaczyk
Joanna Kobus-Cisowska
nr katalogowy: 56227
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2013-7
Z DZIAŁALNOŚCI FIGu
Marcin Karabin
nr katalogowy: 77782
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-11
Winne trendy Iberii
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 55343
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
Obowiązkowe znakowanie wartością odżywczą (część II)
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 101599
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-5
Rozwiązania Pall usprawniają proces filtracji hard seltzer
nr katalogowy: 134186
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Alkaloidy sporyszu i tropanowe – co piekarze powinni o nich wiedzieć?
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 137858
OPAKOWANIE 2022-10
EFI Nozomi – zrównoważony rozwój opakowań z tektury falistej
nr katalogowy: 140190
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-8
Produkcja i zużycie tektury falistej w Polsce w 2016 roku na tle krajów europejskich
AGNIESZKA WERNER
nr katalogowy: 108991
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-3
Specyfika marketingu innowacji
Aleksander Lotko
nr katalogowy: 82907
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-3
Aktywność wody produktów mlecznych. Cz. I
Michał A. Olkowski
Antoni Pluta
Anna Berthold-Pluta
Jolanta Wiska
nr katalogowy: 66716
OPAKOWANIE 2013-10
Rola opakowania w systemie bezpieczeństwa produktów leczniczych (na przykładzie kodów Data Matrix)
MAŁGORZATA KOTOWSKA
nr katalogowy: 79778
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Tygiel kulturowy a zarządzanie bezpieczeństwem produktu
Joanna Małkowska
Edyta Grela
Marzena Hajduk-Stelmachowicz
nr katalogowy: 137236
10.15199/46.2022.2.2
czynnik ludzki
System Zarządzania Bezpieczeństwem
kultura bezpieczeństwa
human factor
Safety Management System
culture
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Tygiel kulturowy a zarządzanie bezpieczeństwem produktu
Joanna Małkowska
Edyta Grela
Marzena Hajduk-Stelmachowicz
nr katalogowy: 137236
10.15199/46.2022.2.2
czynnik ludzki
System Zarządzania Bezpieczeństwem
kultura bezpieczeństwa
human factor
Safety Management System
culture
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Tygiel kulturowy a zarządzanie bezpieczeństwem produktu
Joanna Małkowska
Edyta Grela
Marzena Hajduk-Stelmachowicz
nr katalogowy: 137236
10.15199/46.2022.2.2
czynnik ludzki
System Zarządzania Bezpieczeństwem
kultura bezpieczeństwa
human factor
Safety Management System
culture
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Tygiel kulturowy a zarządzanie bezpieczeństwem produktu
Joanna Małkowska
Edyta Grela
Marzena Hajduk-Stelmachowicz
nr katalogowy: 137236
10.15199/46.2022.2.2
czynnik ludzki
System Zarządzania Bezpieczeństwem
kultura bezpieczeństwa
human factor
Safety Management System
culture
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Tygiel kulturowy a zarządzanie bezpieczeństwem produktu
Joanna Małkowska
Edyta Grela
Marzena Hajduk-Stelmachowicz
nr katalogowy: 137236
10.15199/46.2022.2.2
czynnik ludzki
System Zarządzania Bezpieczeństwem
kultura bezpieczeństwa
human factor
Safety Management System
culture
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-4
Trendy w produkcji żywności
Joanna Markowska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 126050
10.15199/65.2020.4.5
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-12
Wędliny wysokogatunkowe tendencje zmian jakościowych
Piotr Szymański
Aneta Kern-Jędrychowska
Jakub Kern-Jędrychowski
Piotr Moch
nr katalogowy: 64642
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Podział i charakterystyka substancji intensywnie słodzących stosowanych w żywności (cz. I)
Karolina Miśkiewicz
Ewa Nebesny
Justyna Rosicka-Kaczmarek
nr katalogowy: 68248
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-3
Jakość parówek dostępnych w sprzedaży detalicznej
Krystyna Palka
Ewelina Węsierska
Agata Niwecka
nr katalogowy: 66719
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-11
Wpływ wybranych czynników na jakość makaronów instant
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
Grzegorz Ciszek
nr katalogowy: 63781
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne nowe obowiązki dla producentów
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 53798
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-3
Marketingowy potencjał polskich nabywców finalnych a ich oczekiwania związane z jego wykorzystywaniem
Agnieszka Izabela BARUK
nr katalogowy: 104587
10.15199/48.2017.3.2
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2021-5
Obróbka materiałów kompozytowych bez niespodzianek
nr katalogowy: 133854
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-5
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 84850
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-12
Stała konserwacja maszyn solidną inwestycją
nr katalogowy: 64145
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-5
Ocena jakości surowca i produktu w zakładzie młynarskim (cz. 2)
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 128432
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-4
Ocena jakości surowca i produktu w zakładzie młynarskim (cz. 6)
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 132876
ELEKTROINSTALATOR 2022-5
POMIARY ELEKTRYCZNE W KONTEKŚCIE PARAMETRÓW JAKOŚCI ENERGII ELEKTRYCZNEJ
ANDRZEJ KSIĄŻKIEWICZ
nr katalogowy: 137738
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
Pomiar gęstości produktu on-line kontrola jakości, przeliczanie stężenia
nr katalogowy: 41087
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-3
Sortowanie wg barwy - receptą na wysoką jakość produktu
nr katalogowy: 58131
OPAKOWANIE 2006-2
Możliwość wykorzystania opakowań w strategii rozwoju produktu
Jadwiga Szymczak
Magdalena Ankiel-Homa
nr katalogowy: 18053
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-5
Proces planowania produktu w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego
E. Szczepańska
L. Nieżurawski
nr katalogowy: 14820
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1990-12
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 107562
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-12
Odzież naruszająca prawa własności intelektualnej - problematyka obrotu na polskim rynku oraz jej jakość wykonania i wartość użytkowa. Cz. I
PRZEMYSŁAW KRYSTIAN FARYŚ
nr katalogowy: 88645
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-6
Wartość technologiczna mąki
TOMASZ BOROWY
MARIUSZ S. KUBIAK
nr katalogowy: 77118
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-10
Wytłoki owocowe jako dodatek do kruchych ciastek
Ewa Siemianowska
Monika Radzymińska
Marek Aljewicz
Józef Tyburski
Andrzej Wesołowski
Agnieszka Barszcz
nr katalogowy: 101721
10.15199/65.2016.10.7
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-1
Fruktoza w przetwórstwie żywności
nr katalogowy: 89207
10.15199/65.2015.1.8
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Współczesne trendy na rynku opakowań
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 136032
10.15199/65.2022.1.6
opakowanie
rynek
trendy
packaging
market
trends
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Współczesne trendy na rynku opakowań
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 136032
10.15199/65.2022.1.6
opakowanie
rynek
trendy
packaging
market
trends
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Współczesne trendy na rynku opakowań
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 136032
10.15199/65.2022.1.6
opakowanie
rynek
trendy
packaging
market
trends
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-1
Współczesne trendy na rynku opakowań
Izabela Gajlewicz
nr katalogowy: 136032
10.15199/65.2022.1.6
opakowanie
rynek
trendy
packaging
market
trends
OPAKOWANIE 2012-6
Wpływ opakowania na kształtowanie wizerunku produktu
MAŁGORZATA MIKA-MĘTEL
nr katalogowy: 68641
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Jakość w procesie rozwoju innowacji produktowych
Maciej URBANIAK
nr katalogowy: 28045
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
System kontroli rentgenowskiej Ishida poprawia bezpieczeństwo produktu
nr katalogowy: 78878
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Schładzanie kriogeniczne produktów spożywczych w mieszałkach
Robert Wiatrowski
Katarzyna Bigos
nr katalogowy: 139165
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-3
Wody roślinne - Botanical Waters
Adam Bogacz
nr katalogowy: 112846
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-3
Polska gospodarka mięsna stan i problemy
Roman Urban
nr katalogowy: 66709
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-1
Baranina - wartość odżywcza i zastosowanie
Renata Stanisławczyk
nr katalogowy: 89084
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Bezalkoholowe – jakie to proste
Mateusz Jackowski
nr katalogowy: 133168
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-10
Tunele fluidyzacyjne do mrożenia IQF - nowoczesna technologia
nr katalogowy: 47534
OPAKOWANIE 2021-7
Plastik w nowej odsłonie, czyli przyszłość dzieje się teraz
nr katalogowy: 132585
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-1
HACCP narzędziem codziennego doskonalenia
Małgorzata Galczak
nr katalogowy: 73855
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Po co firmie silna marka? (Cz. II)
Monika Czerwińska
Franciszek Hułas
nr katalogowy: 35894
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Schładzanie kriogeniczne produktów spożywczych w mieszałkach
Robert Wiatrowski
Katarzyna Bigos
nr katalogowy: 139165
OPAKOWANIE 2023-12
Branża druku etykiet – stale rozwijający się rynek
nr katalogowy: 146665
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2020-2
Szacowanie strat ciepła przez przegrody przezroczyste z wykorzystaniem badań termowizyjnych
TADEUSZ ORZECHOWSKI
DAGMARA KOTRYS-DZIAŁAK
PAWEŁ LESIAK
KATARZYNA STOKOWIEC
nr katalogowy: 124923
10.15199/9.2020.2.1
przegroda przezroczysta
nawiew
diagnostyka termalna
współczynnik strat ciepła
transparent partition
air flow
thermal diagnostic
heat transfer coefficient
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-3
Na drobne kawałki Urządzenia do mechanicznej obróbki żywności
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 97162
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-2
Identyfikacja produktu w branż mięsnej - roziwązania informatyczne
nr katalogowy: 1568
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-3
Produkt jako instrument marketingu
Henryk Wnorowski
nr katalogowy: 42381
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-9
Przejrzyste śledzenie pochodzenia surowca i produktu
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 7175
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-12
Potwierdzenie autentyczności i zafałszowania na przykładzie mięsa i przetworów mięsnych
Halina Makała
nr katalogowy: 81261
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-4
Budowanie silnej pozycji marki na rynku poprzez właściwe wyznaczanie trwałości produktów Przegląd badań stosowanych do oceny trwałości Cz. I. Podstawy prawne, ogólne zasady, podział metod
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 90890
CHŁODNICTWO 2006-11
Sprężarki hermetyczne produkcji Bristol (część 4)
BARTOSZ NOWACKI
nr katalogowy: 21427
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Zmrożona wygoda
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 11852
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Zmrożona wygoda
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 11852
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
Ocena sensoryczne kakao
Ester Lemmen
Paweł Gaca
nr katalogowy: 12628
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-9
Granulacja dwustopniowa nawozów mineralnych
Bogdan Kosturkiewicz
Andrzej Janewicz
Marek Hryniewicz
nr katalogowy: 109316
10.15199/62.2017.9.10
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-8
Produkcja i zużycie tektur y falistej w Polsce w 2015 roku na tle krajów europejskich
AGNIESZKA WERNER
nr katalogowy: 100451
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-6
Magazynowe urządzenia chłodnicze Powiew chłodu
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 120656
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2017-12
Analiza fotometryczna struktury wybranych rodzajów opakowań stosowanych w przemyśle przetwórczym i kosmetycznym
Piotr NAWARA
Paweł KIEŁBASA
Sylwester TABOR
Karolina TRZYNIEC Maciej GLINIAK
Maciej OZIEMBŁOWSKI Magdalena DRÓŻDŻ Joanna CZECHOWSKA
nr katalogowy: 111040
10.15199/48.2017.12.30
promieniowanie świetlne
opakowania
spektrofotometr
przechowywanie
light radiation
packaging
spectrophotometer
storage
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-11
Analiza niezgodności w wybranych przedsiębiorstwach
Urszula BALON
Paweł NOWICKI
Piotr KAFEL
nr katalogowy: 88620
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-3
Kariera butelki i puszki w piwowarstwie - krótka monografia
Adam Pawełas
nr katalogowy: 67228
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-8
Opakowania i etykiety realizują funkcję ochronną produktu
Hieronim Kubera
Karolina Peruk-Gnatowska
nr katalogowy: 18836
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Struktura produktu hotelowego
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 119007
istota produktu
potrzeba
produkt
produkt fakultatywny
produkt podstawowy
produkt potencjalny
produkt poszerzony
produkt rzeczywisty
produkt wzbogacony
rdzeń produktu
struktura produktu
usługa
usługa hotelarska
product essence
need
product
optional product
basic product
potential product
extended product
real product
enriched product
product core
product structure
service
hotel service
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2014-3
Budowanie wartości wyrobu w oparciu o design
Magdalena Kochanowska
nr katalogowy: 86327
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-8-9
Metody wykrywania i oznaczania GMO Cz. I. Techniki molekularne – analiza DNA
Marta Słowianek
nr katalogowy: 71080
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
Wyselekcjonowane kultury starterowe jako uniwersalna metoda wpływania na jakość pieczywa
Katarzyna Piasecka-Jóźwiak
Joanna Rozmierska
nr katalogowy: 69070
OPAKOWANIE 2013-3
Innowacje w branży opakowań
nr katalogowy: 75694
MATERIAŁY BUDOWLANE 2010-5
Metoda oceny budynku pod kątem zrównoważonego rozwoju
Michał Piasecki
nr katalogowy: 51990
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-12
Jakość informacji w zarządzaniu bhp
Małgorzata LOTKO
nr katalogowy: 56165
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-3
Kodeks Etyki Żywnościowej pod Honorowym Patronatem Prezydenta RP
nr katalogowy: 132381
CHŁODNICTWO 2021-4
Jak powstają wysokojakościowe rozwiązania izolacyjne?
nr katalogowy: 133120
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH