Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-8
Rola aspektów środowiskowych w doskonaleniu jakości produktów
Maciej URBANIAK
nr katalogowy: 29395
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Laboratorium badawcze w przemyśle spożywczym
Monika Żmudzka
Danuta Juszczakiewicz
Romualda Dolińska
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 57740
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Struktura produktu hotelowego
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 119007
istota produktu
potrzeba
produkt
produkt fakultatywny
produkt podstawowy
produkt potencjalny
produkt poszerzony
produkt rzeczywisty
produkt wzbogacony
rdzeń produktu
struktura produktu
usługa
usługa hotelarska
product essence
need
product
optional product
basic product
potential product
extended product
real product
enriched product
product core
product structure
service
hotel service
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Badanie trwałości żywności
Monika Żmudzka
Romualda Dolińska
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 53791
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-1
Źródła i istota jakości usług prawniczych - spojrzenie z innej perspektywy
Andrzej Kłosowski
nr katalogowy: 65119
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-2
Wino - istota żywa
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 41664
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-4
Integrated Product Policy - istota i potrzeba
Michał Ozwoniarek
nr katalogowy: 18199
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-2
Komfortowa kokieteria...
J. Perlmska-Szebesta
nr katalogowy: 5865
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-7
Ochrona znaku towarowego i wzoru przemysłowego
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 85714
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-9
Istota i formy finansowania działalności przedsiębiorstw
Rafał Jóźwicki
Paweł Trippner
nr katalogowy: 18827
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2004-6
Kompatybilność elektromagnetyczna - istota problemu i normalizacja
Władysław MOROŃ
nr katalogowy: 3767
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-9
Taksonomiczne sposoby oceny jakości maszyn i urządzeń technicznych
Jerzy Szkoda
nr katalogowy: 18119
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-7
Znaczenie i istota świadomości jakości
Marek Bugdol
nr katalogowy: 3566
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-5
Piotr Rogala Odpowiedzialność społeczna jako wyznacznik nowoczesnego podejścia do zarządzania
Piotr Rogala
nr katalogowy: 18183
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2006-2
Pozwolenia zintegrowane - istota i zasady wdrożenia
BURCHART-KOROL D.
WYCIŚLIK A.
nr katalogowy: 17010
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2005-9
Oceny oddziaływania planowanych zabiegów urządzenioworolnych na środowisko - założenia ogólne
Teresa Dzikowska
nr katalogowy: 12299
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-7
Ślad wodny przemysłu rolno-spożywczego
Magdalena Wróbel-Jędrzejewska
Urszula Stęplewska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 115049
10.15199/64.2018.7.2
ślad wodny
zużycie wody
przemysł rolno-spożywczy
water footprint
water usage
agri-food industry
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2006-3
Istota metody detonacyjnego natryskania powłok (DGS) w aspekcie możliwości wytwarzania kompozytowych, intermetalicznych powłok ochronnych z układu...
CEZARY SENDEROWSKI
ZBIGNIEW BOJAR
nr katalogowy: 17140
ODZIEŻ 2007-5
Istota i formy finansowania działalnosci przedsiębiorstw
Rafał Jóźwicki
Paweł Trippner
nr katalogowy: 30890
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-9
Społeczna odpowiedzialność przedsiębiorstw w procesach zakupu dóbr i usług
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 79027
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-12
Czy przedsiębiorstwa zwiększają nakłady na innowacje?
Jerzy Baruk
nr katalogowy: 56162
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-11
Istota i zasady certyfikacji FSC
TOMASZ GRACZYK
nr katalogowy: 32168
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Zasada 5P
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 39711
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-6
Istota zarządzania jakością
Krystyna CHOLEWICKA-GOŹDZIK
nr katalogowy: 36171
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-3
Spotkanie branży piwowarskiej i napojowej w Norymberdze (2)
nr katalogowy: 25005
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-5
Idea zarządzania jakością w umowach nienazwanych w makroekonomicznej perspektywie
Janusz Ząbek
nr katalogowy: 76459
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1997-7
Ekstrakcja nadkrytyczna - istota metody, aparatura
JOLANTA ROBAK
HENRYK GRAJEK
KRYSTYNA KUBICA
ZYGFRYD WITKIEWICZ
nr katalogowy: 43306
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Wskaźniki struktury
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 34432
OPAKOWANIE 2013-11
WSTĘP
Tomasz Krawczak
nr katalogowy: 80590
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-2
Geoinformatyka przyjazna geodecie
Waldemar Izdebski
nr katalogowy: 118460
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-1
Marketingowa istota jakości usług
Andrzej Kłosowski
nr katalogowy: 73777
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-10
Znaczenie badań patentowych w procesie kreacji innowacji
Barbara Adamowicz
Marek Gonera
nr katalogowy: 63265
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-9
Suszenie owoców i warzyw z wykorzystaniem energii mikrofal
Dariusz Piotrowski
Wojciech Praga
nr katalogowy: 62812
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-9
Zmiany w polityce produktowej Unii Europejskiej
Beata Michaliszyn
nr katalogowy: 54391
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2015-5
Kodowanie stanów energooszczędnych automatów sekwencyjnych wykorzystujące algorytm Kernighana-Lina
Krzysztof KAJSTURA
Dariusz KANIA
nr katalogowy: 91074
10.15199/48.2015.05.36
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-1
Nadwęglan sodu jako reagent do efektywnego oczyszczania ścieków przemysłowych
KRZYSZTOF BARBUSIŃSKI
nr katalogowy: 32449
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-1
O humanitarnym uboju świń słów kilka
Robert Palka
nr katalogowy: 23520
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-23
Prof. dr n. chemicznych Antoni Stanisław Kwiatkowski (1928-2013)
nr katalogowy: 80518
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-4
Wirtualne cięcie
Irena Fober
nr katalogowy: 57656
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-3
Czy wiata to budynek? I co z tego wynika?
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 104266
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-8
13-15 listopada 2013 r. Kraków NOVOTEL KRAKÓW CITY WEST Zapraszamy!
nr katalogowy: 78360
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-4
Uwarunkowania zastosowania koncepcji Lean w zarządzaniu uczelnią wyższą
Marcin JAKUBIEC
nr katalogowy: 119882
10.15199/46.2019.4.1
Lean
zarządzanie
uczelnia wyższa
Lean
management
university
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-11
Standaryzacja powiatowych usług sieciowych dotyczących danych EGiB
Waldemar Izdebski
nr katalogowy: 116928
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-20
Esencja
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 86823
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Poszerzona przez Naczelny Sąd Administracyjna wykładnia definicji obiekt trwale związany z gruntem
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 137379
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-6
Istota i rola controllingu w zarządzaniu przedsiębiorstwem
Jan Macias
nr katalogowy: 77146
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
Przedsiębiorstwo rodzinne niejedno ma imię… Cz. I. O istocie i typach firm rodzinnych
Leszek Truskolawski
nr katalogowy: 58723
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-3
Jakość jako obszar wartości produktu luksusowego
Wioleta DRYL
Piotr JUCHNIEWICZ
nr katalogowy: 149870
10.15199/46.2024.3.3
jakość postrzegana
produkt luksusowy
wartość produktu luksusowego
perceived quality
luxury product
value of luxury product
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-12
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 88627
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2009-9
Rolnictwo energetyczne jako innowacyjne źródło energii odnawialnej
CEZARY A. PIEŃKOWSKI
nr katalogowy: 46519
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Poszerzona przez Naczelny Sąd Administracyjna wykładnia definicji obiekt trwale związany z gruntem
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 137379
OPAKOWANIE 2011-4
Istota wartości użytkowej materiałów opakowaniowych z tworzyw sztucznych
AGNIESZKA CHOLEWA-WÓJCIK
nr katalogowy: 59295
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2010-2
Kształcenie pracowników jako element zarządzania produkcją i innowacyjnością
Władysław Sabela
Katarzyna Szczepańska -Woszczyna
nr katalogowy: 49837
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-1
Istota przywództwa filaru totalnego zarządzania jakością
Robert KARASZEWSKI
nr katalogowy: 40657
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Doskonałość w zarządzaniu - istota i modele
Piotr Rogala
nr katalogowy: 43965
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-4
Wpływ zasypki na nośność i trwałość konstrukcji podatnej z blach falistych
Arkadiusz Madaj
nr katalogowy: 42911
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-3
Zdolność pracownicza
Piotr Wąż
nr katalogowy: 42230
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-10
Praca przy prasach
Robert Kozela
nr katalogowy: 47568
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
Fading hamulców – co to jest i jak tego unikać
nr katalogowy: 139812
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-2
Szydełkarka cylindryczna model Technit D3
nr katalogowy: 50091
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2009-7
Wykorzystanie przesuniętych w fazie sygnałów zegarowych do redukcji zaburzeń elektromagnetycznych w układach FPGA
Jan MOCHA
Dariusz KANIA
Tomasz WOŹNICA
nr katalogowy: 45619
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2009-1
Analiza zmian pseudosprężystych własności stopu NiTi z pamięcią kształtu spowodowanych implantacją jonową
NEONILA LEVINTANT-ZAYONTS
STANISŁAW KUCHARSKI
nr katalogowy: 41943
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-9
Bloki procesowe - alternatywa dla schematów czynnościowych w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 46846
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-3
Nawet za niewielkie zakupy trzeba niekiedy zapłacić metodą split payement
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 125319
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-12
Komponenty procesu reklamacyjnego na przykładzie przedsiębiorstw hutniczych
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 111452
10.15199/48.2017.12.4
reklamacja
wyroby hutnicze
przedsiębiorstwo hutnicze
complaint
steel products
steel company
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-7
Substancje dodatkowe a składniki żywności stosowane w celach technologicznych – stanowisko Komisji Europejskiej
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 127227
10.15199/65.2020.7.3
dodatki do żywności
ekstrakty roślinne
żywność barwiąca
food additives
plant extracts
colouring foods
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2014-4
Z działalności FIGu
Marcin Karabin
nr katalogowy: 83584
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-7
Wędliny po żydowsku
Marek Zin
Paulina Duma
nr katalogowy: 45682
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2009-6
Istota logistyki powtórnego zagospodarowania odpadów i możliwości jej zastosowania w przedsiębiorstwach hutniczych
DOROTA BURCHART-KOROL
PAWEŁ ŚLASKI
nr katalogowy: 44814
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-6
Zasady i porady warte przypomnienia
nr katalogowy: 44521
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Z szacunkiem, ale bez całowania rączek
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 43761
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-11
Badania marketingowe i ich wykorzystanie
Henryk Wnorowski
nr katalogowy: 48278
AURA 2013-1
Zasypią nas śmieci
Ewa MAŃKIEWICZ-CUDNY
nr katalogowy: 73597
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-1
Kącik zadań geodezyjnych
Stanisław Grodzicki
nr katalogowy: 129934
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-5
Zabezpieczanie tablic rejestracyjnych przy wykorzystaniu lasera maskowego
nr katalogowy: 137605
AURA 2022-5
Klimat w plecaku
Olgierd WIECZOREK
nr katalogowy: 137579
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
PROJEKTOWANIE MIKROFALOWEGO WZMACNIACZA DOHERTY’EGO W PRAKTYCE
Daniel Gryglewski
Wojciech Wojtasiak
nr katalogowy: 139011
10.15199/59.2022.4.79
LTE
PAE
wzmacniacz Doherty’ego.
Doherty amplifier
LTE
PAE.
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
PROJEKTOWANIE MIKROFALOWEGO WZMACNIACZA DOHERTY’EGO W PRAKTYCE
Daniel Gryglewski
Wojciech Wojtasiak
nr katalogowy: 139011
10.15199/59.2022.4.79
LTE
PAE
wzmacniacz Doherty’ego.
Doherty amplifier
LTE
PAE.
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
PROJEKTOWANIE MIKROFALOWEGO WZMACNIACZA DOHERTY’EGO W PRAKTYCE
Daniel Gryglewski
Wojciech Wojtasiak
nr katalogowy: 139011
10.15199/59.2022.4.79
LTE
PAE
wzmacniacz Doherty’ego.
Doherty amplifier
LTE
PAE.
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-1
Pomiar gęstości produktu on-line kontrola jakości, przeliczanie stężenia
nr katalogowy: 41087
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-3
Sortowanie wg barwy - receptą na wysoką jakość produktu
nr katalogowy: 58131
OPAKOWANIE 2006-2
Możliwość wykorzystania opakowań w strategii rozwoju produktu
Jadwiga Szymczak
Magdalena Ankiel-Homa
nr katalogowy: 18053
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-5
Proces planowania produktu w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego
E. Szczepańska
L. Nieżurawski
nr katalogowy: 14820
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-12
Sposoby na promocję w Internecie sklepu z pieczywem
Andrzej Piętka
Akademia Wypieków
nr katalogowy: 110826
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2018-4
Innowacyjna technologia odzysku energii mechanicznej drgań obiektów
nr katalogowy: 113265
OPAKOWANIE 2013-11
Recenzja: Agnieszka Cholewa-Wójcik: "Wpływ warunków mikroklimatycznych na zmiany wybranych parametrów poliolefinowych folii opakowaniowych"
AGNIESZKA KAWECKA
nr katalogowy: 80613
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-1
Dlaczego nagradzać jakość ? - rola przywódcy w doskonaleniu zarządzania jakością
Mirosław Recha
nr katalogowy: 103337
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-6
Nowa maszyna formująca MRD 540 firmy Pavan do nadziewanego makaronu świeżego
nr katalogowy: 117563
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-6
Fertilizers with microelements on the basis of the protein hydrolyzate from utilization of poultry feathers.Nawozy wieloskładnikowe z mikroelementami na bazie hydrolizatu białkowego z utylizacji pierza drobiowego
Małgorzata Popko
Henryk Górecki
nr katalogowy: 77370
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2013-3
60 LAT TEMU W PRZEGLĄDZIE GEODEZYJNYM PISANO
Wojciech Wilkowski
nr katalogowy: 75209
AURA 2010-12
Świat jako sanktuarium. Kosmocentryczna fi lozofi a Henryka Skolimowskiego
Tadeusz BORYS
Adam PŁACHCIAK
nr katalogowy: 56430
AURA 2016-4
Mikrobiom ludzkiej skóry
Piotr Skubała
nr katalogowy: 97570
10.15199/2.2016.4.5
OPAKOWANIE 2012-6
Wpływ opakowania na kształtowanie wizerunku produktu
MAŁGORZATA MIKA-MĘTEL
nr katalogowy: 68641
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-7
Jakość w procesie rozwoju innowacji produktowych
Maciej URBANIAK
nr katalogowy: 28045
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
System kontroli rentgenowskiej Ishida poprawia bezpieczeństwo produktu
nr katalogowy: 78878
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Schładzanie kriogeniczne produktów spożywczych w mieszałkach
Robert Wiatrowski
Katarzyna Bigos
nr katalogowy: 139165
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-10
Tunele fluidyzacyjne do mrożenia IQF - nowoczesna technologia
nr katalogowy: 47534
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-1
HACCP narzędziem codziennego doskonalenia
Małgorzata Galczak
nr katalogowy: 73855
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Po co firmie silna marka? (Cz. II)
Monika Czerwińska
Franciszek Hułas
nr katalogowy: 35894
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Schładzanie kriogeniczne produktów spożywczych w mieszałkach
Robert Wiatrowski
Katarzyna Bigos
nr katalogowy: 139165
OPAKOWANIE 2023-12
Branża druku etykiet – stale rozwijający się rynek
nr katalogowy: 146665
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2018-12
Koncepcja modelowania wyładowania pulsacyjnego pola elektrycznego (PEF) w produktach przemysłu rolno - spożywczego
Marcin WESOŁOWSKI
Krzysztof NĘCKA
Tomasz DRÓŻD
Paweł KIEŁBASA
nr katalogowy: 117322
10.15199/48.2018.12.25
pulsacyjne pole elektryczne (PEF)
badania
symulacja.
pulsed electric field (PEF)
modeling
tests
MATERIAŁY BUDOWLANE 2021-4
Stropy panelowe – rynek polski i światowy
Jakub Zając
Łukasz Drobiec
Krzysztof Grzyb
Artur Kisiołek
nr katalogowy: 131321
10.15199/33.2021.04.03
stropy panelowe
rynek stropów
systemy stropowe
stropy sprężone.
panel slabs
slabs market
slab systems
prestressed slabs.
AURA 2018-11
Zespół parków krajobrazowych
Wojciech Radecki
nr katalogowy: 117038
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-3
Na drobne kawałki Urządzenia do mechanicznej obróbki żywności
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 97162
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-2
Identyfikacja produktu w branż mięsnej - roziwązania informatyczne
nr katalogowy: 1568
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-3
Produkt jako instrument marketingu
Henryk Wnorowski
nr katalogowy: 42381
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-9
Przejrzyste śledzenie pochodzenia surowca i produktu
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 7175
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-12
Potwierdzenie autentyczności i zafałszowania na przykładzie mięsa i przetworów mięsnych
Halina Makała
nr katalogowy: 81261
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-4
Budowanie silnej pozycji marki na rynku poprzez właściwe wyznaczanie trwałości produktów Przegląd badań stosowanych do oceny trwałości Cz. I. Podstawy prawne, ogólne zasady, podział metod
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 90890
CHŁODNICTWO 2006-11
Sprężarki hermetyczne produkcji Bristol (część 4)
BARTOSZ NOWACKI
nr katalogowy: 21427
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Zmrożona wygoda
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 11852
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Zmrożona wygoda
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 11852
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-8
Opakowania aktywne i inteligentne
Ewa Drzewińska
nr katalogowy: 53867
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
Ocena sensoryczne kakao
Ester Lemmen
Paweł Gaca
nr katalogowy: 12628
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-9
Analiza układu lokalnego ogrzewania próbki cieczy o nanolitrowej objętości w wieloparametrycznych czujnikach kapilarnych
Andrzej Kociubiński
Marcin Kozicki
Michał Borecki
Jerzy Kalenik
nr katalogowy: 70991
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2010-7
Istota pracy wielostrojeniowej anteny Alexandersona
Ireneusz Dobiech
nr katalogowy: 53268
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-11
Zmiany przepisów prawa w zakresie geodezji i kartografii
Joanna Bojko
nr katalogowy: 123346
AURA 2017-3
Koncesja górnicza a rezerwat przyrody - Koncesja górnicza a rezerwat przyrody
Wojciech Radecki
nr katalogowy: 104475
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-2
Bezpieczeństwo - pojęcie, istota, typologia
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 104171
10.15199/48.2017.2.1
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-6
Magazynowe urządzenia chłodnicze Powiew chłodu
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 120656
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-11
Analiza niezgodności w wybranych przedsiębiorstwach
Urszula BALON
Paweł NOWICKI
Piotr KAFEL
nr katalogowy: 88620
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-3
Kariera butelki i puszki w piwowarstwie - krótka monografia
Adam Pawełas
nr katalogowy: 67228
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2006-8
Opakowania i etykiety realizują funkcję ochronną produktu
Hieronim Kubera
Karolina Peruk-Gnatowska
nr katalogowy: 18836
OPAKOWANIE 2012-7
Etykieta cyfrowa sposobem na optymalizację kosztów
MACIEJ WOJTASZEK
nr katalogowy: 69027
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Cyfryzacja analogowych punktów pomiaru przepływu – wyższa jakość produktu i szczegółowa wiedza diagnostyczna
nr katalogowy: 133170
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-9
Identyfikacja i ocena wybranych produktów żywnościowych
Mariola Grzybowska-Brzezińska
nr katalogowy: 86667
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-9
Regionalne i tradycyjne produkty zbożowe w Polsce
Marlena Piekut
nr katalogowy: 86404
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2018-2
Chłodzenie materii poprzez fluorescencję antystokesowską
Jolanta FIEDUCIK
Jan GODLEWSKI
nr katalogowy: 111996
10.15199/48.2018.02.41
energia kwantu
luminescencja
światło laserowe
chłodzenie.
quantum energy
luminescence
laser light
cooling.
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-4
Technologie rozlewu aseptycznego dla produktów wrażliwych z cząstkami
Ludwik Majorczyk
Piotr Materek
nr katalogowy: 105148
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-6
Znakowanie żywności, czyli co powinien wiedzieć konsument
Tomasz Borowy
nr katalogowy: 84589
OPAKOWANIE 2011-2
Walory promocyjne opakowań
MAŁGORZATA MIKA-MĘTEL
nr katalogowy: 57706
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Opakowanie produktu spożywczego a wartość dla producenta
Joanna Kuzincow
Wiktor Woytowicz
nr katalogowy: 93124
10.15199/65.2015.8.8
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Śledzenie produktu
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 37899
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-9
Rozwiązanie do zarządzania serwisem
nr katalogowy: 128073
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-24
Innowacyjność i ochrona patentowa
Tomasz Krawczyk
nr katalogowy: 48500
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-23
Bunt wyrobów?
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 48471
CHŁODNICTWO 2009-8
Marka produktu wizerunkiem firmy
JACEK KONDRATOWICZ
EWA BURCZYK
nr katalogowy: 46419
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-5-6
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 77504
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Udoskonalanie produktu hotelarskiego
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 150006
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-5
Znak towarowy i wzór przemysłowy dla produktu spożywczego
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 84434
OPAKOWANIE 2010-9
Opakowanie - ważny element konkurencyjności na rynku świeżych owoców i warzyw
Andrzej Hejduk
Tadeusz Cąderek
nr katalogowy: 54386
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-3
Test personifikacji opakowania i jego zastosowanie
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 97115
10.15199/47.2016.3.2
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Cyfryzacja analogowych punktów pomiaru przepływu – wyższa jakość produktu i szczegółowa wiedza diagnostyczna
nr katalogowy: 133170
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2019-1
Chromatografia gazowa teoria i praktyka
nr katalogowy: 118106
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-2
Zarządzanie pracownikami - Przywództwo (2) Charakter menedżera: wewnętrzna dyscyplina i konsekwencja w działaniu
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 113073
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-7
Powołanie nie zawsze wiąże się z zatrudnieniem
nr katalogowy: 60937
MATERIAŁY BUDOWLANE 2020-5
Poprawa bilansu energetycznego budynku dzięki zastosowaniu systemu ATLAS RENOTER lub ATLAS TERMO PLUS
Maciej Rokiel
nr katalogowy: 126309
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-7
Regionalna historia oscypka
nr katalogowy: 25054
OPAKOWANIE 2014-4
Preformy PET z Masterchemu
PIOTR WASILEWSKI
nr katalogowy: 83630
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-2
Inteligentne Sortowniki Optyczne ASM
nr katalogowy: 120558
OPAKOWANIE 2008-2
Marketingowe uwarunkowania projektowania opakowań jednostkowych dla produktu konsumpcyjnego
Jadwiga Szymczak
Magdalena Ankiel-Homa
nr katalogowy: 33272
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-11
Amortyzacja wyrobów przemysłowych w opakowaniach z tektury
HIERONIM KUBERA
SEBASTIAN MATYSIAK
KRZYSZTOF MELSKI
nr katalogowy: 32169
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-11
Metody oceny opakowań transportowych
Elżbieta Baranek
Urszula Janiga
nr katalogowy: 39517
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
Rynek żywności luksusowej w Polsce
nr katalogowy: 37330
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-2
Najcenniejsze polskie marki
HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ
nr katalogowy: 24321
OPAKOWANIE 2012-12
Etykieta promocyjna, czyli minimum kosztów przy maksimum efektów
JUSTYNA KIERZKOWSKA-GRZYB
nr katalogowy: 73621
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-2
Jakość pomiaru to sukces produktu
Łukasz Wołoszyn
nr katalogowy: 118817
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-1
Nazewnictwo produktów mięsnych adresowanych do dzieci
nr katalogowy: 118341
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-11
Serce kuchni
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 102063
OPAKOWANIE 2024-6
Rozwiązania skrojone na miarę dla marek kosmetycznych
nr katalogowy: 149301
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-2
Produkty tłuszczowe nieprawidłowo oznakowane
Magdalena Zychnowska
Krzysztof Krygier
nr katalogowy: 82585
OPAKOWANIE 2014-7
Znaczenie zamknięć z tworzyw sztucznych w technice opakowaniowej
BOHDAN CZERNIAWSKI
nr katalogowy: 85454
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-7
Pasteryzacja soków
Mariusz Goca
nr katalogowy: 100968
10.15199/65.2016.7.6
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Projektowanie nowych produktów spożywczych. Cz. I
ANDRZEJ LENART
nr katalogowy: 34569
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-10
Innowacyjne rozwiązania i nowoczesne technologie - już stosowane w Polsce
Marek Pogonowski
nr katalogowy: 38749
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Wagowo czy objętościowo?
Mariusz Kucharczyk
Stanisław Zawadzki
nr katalogowy: 37402
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-7
Mówi dr GRZEGORZ RUSSAK prezes Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego
Krzysztof Łękawski
Małgorzata Witek
nr katalogowy: 36769
OPAKOWANIE 2008-6
Opakowania gotowe na półkę - podstawowa funkcja i główna zasada ECR
Anna Kosmacz-Chodorowska
nr katalogowy: 35886
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2000-4
Otrzymywanie wodorotlenku miedzi (II) metodą glicerynową
JOANNA KOMOROWSKA-KULIK
SYLWIA GARBACZEWSKA
JACEK ZIELIŃSKI
nr katalogowy: 42736
OPAKOWANIE 2014-8
Utrzymanie przejrzystości
EKATERINA MERZLIKINA
nr katalogowy: 86148
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-6
Benchmarking narzędziem doskonalenia jakości wybranego produktu
Magdalena PAŹDZIOR
nr katalogowy: 114112
10.15199/48.2018.6.3
benchmarking
konkurencja
jakość
doskonalenie produktu
benchmarking
competition
quality
product improvement
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2021-5
Częstotliwość sygnału kalibracyjnego a jakość kalibracji precyzyjnego przetwornika czasowo-cyfrowego
Jakub TYBURSKI
nr katalogowy: 131576
10.15199/48.2021.05.18
precyzyjna metrologia czasu
metody kalibracji
interpolacyjny licznik czasu
układ FPGA
precise time metrology
calibration methods
interpolation time counter
FPGA device
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-3
Wpływ warunków granulacji rozpuszczalnej kawy zbożowej na wydajność procesu i jakość produktu
PIOTR WESOŁOWSKI
JOLANTA GAWAŁEK
nr katalogowy: 33542
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-2
Ocena jednorodności produktu mokrej granulacji bębnowej
TADEUSZ GLUBA
ANDRZEJ OBRANIAK
nr katalogowy: 32990
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2016-6
Materiał iniekcyjny do (prawie) wszystkiego. Żel Akrylowy WEBAC 240
Sławomir Skoworodko
nr katalogowy: 98855
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
Kontrola pochodzenia: od analizy procesów do zastosowania w praktyce (cz. 1)
nr katalogowy: 74638
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-11
SUSZENIE, USZLACHETNIANIE I FUNKCJONALIZACJA w jednym kroku
nr katalogowy: 123531
OPAKOWANIE 2016-1
Opakowania do żywności z tworzyw sztucznych na polskim rynku
KATARZYNA SAMSONOWSKA
MONIKA KACZMARCZYK
nr katalogowy: 96381
10.15199/42.2016.1.3
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-3
Techniki drukowania opakowań artykułów spożywczych
Agata Ruszkowska
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 104686
10.15199/65.2017.3.9
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-1
Testy przechowalnicze w prognozowaniu trwałości żywności
Urszula Samotyja
nr katalogowy: 82181
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-4
Proces wędzenia, chemizm i regulacje prawne Unii Europejskiej
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 83596
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
Substancja dodatkowa czy wzbogacająca?
Joanna Olszak
nr katalogowy: 78773
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-4
Postrzeganie jakości żywności przez konsumentów
Magdalena Niewczas
nr katalogowy: 75850
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-3
Przecinarki taśmowe do kości i mięsa
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 104447
OPAKOWANIE 2015-9
Wpływ pakowania w modyfikowanej atmosferze na jakość mięsa i produktów mięsnych
ALEKSANDRA LIPIŃSKA
JOANNA ŁOPACKA
ANNA SAKOWSKA
URSZULA RAFALSKA
KATARZYNA ŻONTAŁA
nr katalogowy: 94364
10.15199/42.2015.9.1
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-10
Klipsownice
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 101173
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-3
Wybrane aspekty zarządzania procesem rozwoju nowego produktu
Jerzy Baruk
nr katalogowy: 89967
10.15199/46.2015.3.4
OPAKOWANIE 2017-2
Kiedy, jeśli nie teraz!
nr katalogowy: 104217
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-3
Kinetics of a consecutive reaction. Part 2. Reversible first order reactions Kinetyka reakcji następczej. Cz. II. Odwracalne reakcje I rzędu
Józef Głowiński
Jerzy Stocki
Teresa Baczyńska
Renata Kędzior
Magdalena Klakočar-Ciepacz
nr katalogowy: 104658
10.15199/62.2017.3.23
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-7
Chemical reactions in the phosphorite-sulfuric acid-urea-water system in relation to process security and product quality. Part 1. System CO(NH2)2-H2SO4-H2O Reakcje chemiczne w układzie fosforyt-kwas siarkowy-mocznik-woda a bezpieczeństwo procesowe i jakość produktu. Cz. I. Układ CO(NH2)2-H2SO4-H2O
Andrzej Biskupski
Sebastian Schab
Mieczysław Borowik
Piotr Rusek
Przemysław Malinowski
nr katalogowy: 92494
10.15199/62.2015.7.15
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-2
Wpływ napięcia powierzchniowego cieczy zwilżającej na jakość produktu granulacji bębnowej
ANDRZEJ HEIM
TADEUSZ GLUBA
ANDRZEJ OBRANIAK
MICHAŁ BŁASZCZYK
ESTERA GAWOT-MŁYNARCZYK
nr katalogowy: 32995
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-5
Badania procesu katalitycznego utleniania antracenu w fazie ciekłej
JERZY POLACZEK
JÖRG TALBIERSKY
WOJCIECH DOMANOWSKI
JAN PIELICHOWSKI
ZOFIA MACHOWSKA
nr katalogowy: 28558
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-8
PRODUKTY MIESIĄCA
nr katalogowy: 109020
OPAKOWANIE 2008-7
Wydział Opakowań Giętkich do Artykułów Konsumpcyjnych Grupy Mondi (Mondi Consumer Flexibles) ustanowił nowy standard wygody dla opakowań pożywienia dla zwierząt domowych
nr katalogowy: 36889
OPAKOWANIE 2014-11
Ocena cyklu życia produktu korzystna dla środowiska
VESA PUOSKARI
nr katalogowy: 87893
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Sterylizacja napojów z zastosowaniem płyt filtracyjnych
Janusz Mazur
nr katalogowy: 70385
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2011-2
Dobre opakowanie, czyli dwa w jednym Targi easyFairs? Packaging Innovations 2011
Katarzyna Banach
nr katalogowy: 57724
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-9
Rozwiązanie do zarządzania serwisem
nr katalogowy: 128073
OPAKOWANIE 2022-5
Zabezpiecz swoje opakowanie
Dorota Witthuhn
nr katalogowy: 137831
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH