Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-6
ISO Management Systems, 2-2006
nr katalogowy: 18166
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-5
Szansa czy potrzeba? System zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy
nr katalogowy: 131887
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-4
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w normalizacji (cz. 2)
Jolanta KOCHAŃSKA
nr katalogowy: 20096
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2010-7
Benchmarking w zarządzaniu bezpieczeństwem i higieną pracy na przykładzie przedsiębiorstwa hutniczego – analiza wskaźnikowa
BOŻENA GAJDZIK
STANISŁAW BOROWIK
nr katalogowy: 53216
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-5
System przeciwdziałania zagrożeniom korupcyjnym
nr katalogowy: 44333
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-5
Podziel się odpowiedzialnością
nr katalogowy: 44294
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-10
Wdrożenia SZJ w jednostkach inspekcyjnych nadzorujących bezpieczeństwo żywności
Dorota Jendza
nr katalogowy: 62935
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-7
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 108413
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
ISO 22000-2005 - pierwsza międzynarodowa norma zarządzania bezpieczeństwem żywności
nr katalogowy: 20810
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-4
Audytorzy i systemy
R. Kozela
nr katalogowy: 15719
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-22-23
Certyfikowane dotacje
nr katalogowy: 87809
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-1
Książki nadesłane
nr katalogowy: 27
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-1
Certyfikacja systemów zarządzania w administracji publicznej
Tomasz Papaj
nr katalogowy: 65120
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-4
Analiza ryzyka związanego z auditami wewnętrznymi systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg normy ISO 19011:2011
Agata Szkiel
nr katalogowy: 90681
10.15199/46.2015.4.4
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-1
Co nowego w Klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 40667
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-7
ISO 22000 - Krok dalej niż HACCP
nr katalogowy: 36648
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-6
Przydają się zakładowi ratownicy
Roman Kwiatkowski
nr katalogowy: 215
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-1
Trzy makroprocesy w Systemach Zarządzania Bezpieczeństwem Informacji
Jakub SYTA
nr katalogowy: 103331
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-3
Zarządzanie ryzykiem a redukcja kosztów
Paweł Królas
nr katalogowy: 75114
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2005-11
System Zarządzania Bezpieczeństwem (Ryzykiem) gazociągów - moda czy potrzeba
Andrzej Dietrich
nr katalogowy: 9340
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-8
Integracja systemów zarządzania
Piotr Kafel
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 61288
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-9
Zarządzanie jakością a system zarządzania bezpieczeństwem łańcucha dostaw
Sławomir ZAPŁATA
nr katalogowy: 38305
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-22
System czy jakość?
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 39070
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2021-11
Skuteczne zarządzanie obiektami medycznymi z jednego miejsca
nr katalogowy: 134670
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-4
IFS - jednolity standard zarządzania jakością, legalnością i bezpieczeństwem żywności dla UE
J. Łasak
R. Pietrasik
nr katalogowy: 7061
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-4
Resilience engineering a wdrożenie systemu zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy i zasad odpowiedzialności społecznej w polskich przedsiębiorstwach
Małgorzata PĘCIŁŁO
nr katalogowy: 97921
10.15199/47.2016.4.2
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-2
Politechnika Śląska Wydział Organizacji i Zarządzania
nr katalogowy: 15808
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Tygiel kulturowy a zarządzanie bezpieczeństwem produktu
Joanna Małkowska
Edyta Grela
Marzena Hajduk-Stelmachowicz
nr katalogowy: 137236
10.15199/46.2022.2.2
czynnik ludzki
System Zarządzania Bezpieczeństwem
kultura bezpieczeństwa
human factor
Safety Management System
culture
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Tygiel kulturowy a zarządzanie bezpieczeństwem produktu
Joanna Małkowska
Edyta Grela
Marzena Hajduk-Stelmachowicz
nr katalogowy: 137236
10.15199/46.2022.2.2
czynnik ludzki
System Zarządzania Bezpieczeństwem
kultura bezpieczeństwa
human factor
Safety Management System
culture
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Tygiel kulturowy a zarządzanie bezpieczeństwem produktu
Joanna Małkowska
Edyta Grela
Marzena Hajduk-Stelmachowicz
nr katalogowy: 137236
10.15199/46.2022.2.2
czynnik ludzki
System Zarządzania Bezpieczeństwem
kultura bezpieczeństwa
human factor
Safety Management System
culture
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Tygiel kulturowy a zarządzanie bezpieczeństwem produktu
Joanna Małkowska
Edyta Grela
Marzena Hajduk-Stelmachowicz
nr katalogowy: 137236
10.15199/46.2022.2.2
czynnik ludzki
System Zarządzania Bezpieczeństwem
kultura bezpieczeństwa
human factor
Safety Management System
culture
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Tygiel kulturowy a zarządzanie bezpieczeństwem produktu
Joanna Małkowska
Edyta Grela
Marzena Hajduk-Stelmachowicz
nr katalogowy: 137236
10.15199/46.2022.2.2
czynnik ludzki
System Zarządzania Bezpieczeństwem
kultura bezpieczeństwa
human factor
Safety Management System
culture
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-2
Systemowe zarządzanie bhp
nr katalogowy: 112026
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-11
Integracja systemów zarządzania jakością, środowiskiem, bezpieczeństwem i higieną pracy
Antoni Kleniewski
nr katalogowy: 3614
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 43976
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-6
Poślizgnięcie, potknięcie, upadek
Ryszard Paluch
nr katalogowy: 26876
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-2
Integracja systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 66175
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-6
Nowe ujęcie zarządzania bezpieczeństwem żywności wg ISO-FDIS 22000
A. Błaszkiewicz
B. Kołodziej
nr katalogowy: 14851
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-5
Z prasy fachowej
nr katalogowy: 113794
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Utrzymanie dobrej opinii o polskiej żywności
nr katalogowy: 30678
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-12
System zarządzania ciągłością działania BS 25999-2: motywy, bariery oraz efekty funkcjonowania
Sławomir Zapłata
nr katalogowy: 73032
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-12
Systemowe zarządzanie ryzykiem psychospołecznym
Barbara Makowska
nr katalogowy: 151822
GAZETA CUKROWNICZA 2008-3
Nowości
nr katalogowy: 33889
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-25
Mnożenie kapitału intelektualnego
Anna Bielska
nr katalogowy: 31865
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-11
Analiza niezgodności w wybranych przedsiębiorstwach
Urszula BALON
Paweł NOWICKI
Piotr KAFEL
nr katalogowy: 88620
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-12
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
Piotr Rogala
nr katalogowy: 129607
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-9
Wybrane pozanormatywne aspekty zarządzania bezpieczeństwem informacji
Zbigniew KŁOS
Jacek KŁOS
nr katalogowy: 29551
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-8
Bariery związane z wdrażaniem systemów zarządzania.
Maciej Urbaniak
nr katalogowy: 18131
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-1
Wiarygodność certyfikatów systemowych - problemy i zagrożenia
Janusz ZYMONIK
nr katalogowy: 49431
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2007-12
Wśród książek
inż. Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 32153
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-2
Słownik bezpieczeństwa maszyn
S. Kowalewski
nr katalogowy: 15799
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-8
Czy system może się opłacać?
Robert Kozela
nr katalogowy: 46744
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-2
XIII Sesja Naukowa z cyklu "Wyzwania Zarządzania Jakością"
nr katalogowy: 96849
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-6
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 68388
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Technologiczny aspekt zarządzania jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym
Krzysztof Kryża
Grzegorz Szczepanik
Piotr Błaszkiewicz
nr katalogowy: 59480
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Dobre praktyki - O jakości w gastronomii można mówić wtedy, gdy wracają do nas goście, a nie nasze wyroby
ZYGMUNT BIAŁKA
nr katalogowy: 23278
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-9
Krzywa DLN
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 54396
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-9
Nowe spojrzenie na systemy zarządzania bhp - norma ISO 45001
Andrzej Kowalkow
nr katalogowy: 100802
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-9
Przesłanki decydujące o wyborze jednostki certyfikującej cz. IV ostatnia
Maciej Urbaniak
nr katalogowy: 18120
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-10
SZJ oraz SZBI zgodny z Polską Normą - potwierdzenie, czy tylko deklarowanie jego zgodności?
Adam Muszyński
nr katalogowy: 79787
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Kontrola jakości zboża i mąki w zakładach Polskich Młynów S.A. w zakresie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
Elżbieta Sitkowska
nr katalogowy: 27772
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-9
ludzie i wydarzenia > kto jest kim. Mariola Śrubarczyk-Cichowska
nr katalogowy: 86850
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-2
Koncepcja MBO w systemach zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 57418
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Doskonalenie systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 57739
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-7
Analityczny proces sieciowy w zarządzaniu jakością
Anna Gręda
nr katalogowy: 52987
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP, GMP, GHP
nr katalogowy: 7032
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-3
Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP, GMP, GHP
Jacek Łasak
nr katalogowy: 3492
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2017-7-8
System TIMATE - inteligentne zarządzanie czasem pracy
nr katalogowy: 108344
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Pomagamy chronić żywność
nr katalogowy: 39486
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-4
Systemy zarządzania bezpieczeństwem informacji- założenia i projektowanie
Bolesław Szomański
nr katalogowy: 3501
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-3
Byłam pod tym dachem
Z. Niczyporuk S. Salamon
nr katalogowy: 15745
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-10
O kulturze bhp
Edyta Bączek
nr katalogowy: 151091
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2014-11
Zastosowanie metod sztucznej inteligencji do wspomagania zarządzania bezpieczeństwem porażeniowym w procesie eksploatacji urządzeń elektrycznych
Dariusz Sajewicz
nr katalogowy: 87653
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-6
VIII konferencja na temat zarządzania przez jakość
Zbigniew KŁOS
Karolina LATOWSKA
nr katalogowy: 3542
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-6
Przygotuj organizację na nowy standard ISO 45003!
nr katalogowy: 131962
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-4
Nowoczesne zarządzanie bezpieczeństwem w krajach UE
nr katalogowy: 97734
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-9
"Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności"
nr katalogowy: 62807
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-4
Zapewnienie bezpieczeństwa informacji podstawą funkcjonowania organizacji
nr katalogowy: 131521
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-12
15 lat Wyższej Szkoły Zarządzania Ochroną Pracy w Katowicach
Małgorzata Sikorska
nr katalogowy: 111001
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-12
Studia Podyplomowe - zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy - Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Administracji w Lublinie
nr katalogowy: 32028
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-7
Seminarium "Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności"
nr katalogowy: 60738
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-1
WYDARZENIA
nr katalogowy: 82015
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2009-6
Metoda modelowania bezpieczeństwa porażeniowego urządzeń elektrycznych niskiego napięcia
Włodzimierz Korniluk
Dariusz Sajewicz
nr katalogowy: 44396
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-6
Przegląd norm
nr katalogowy: 214
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-12
Ocena zagrożeń w procesie pracy oraz motywacji pracowników wiedzy w zależności od działu organizacji
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 73034
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-12
Wydarzenia
nr katalogowy: 124072
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-8
Fikcja w edukacji
Robert Kozela
nr katalogowy: 292
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-10
System gwarantowanej jakości żywności QAFP
Andrzej Czubała
Mieczysław M. Obiedziński
Andrzej Pisula
Marian Różycki
Stanisław Płonka
Karol Węglarzy
Tomasz Florowski
Mieczysław W. Obiedziński
nr katalogowy: 47491
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-2
Zarządzanie bez nagród ale z groźbą kary
Bolesław Szomański
nr katalogowy: 65684
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-6
Wykorzystanie koncepcji zarządzania ryzykiem w doskonaleniu systemów jakości
Maciej URBANIAK
nr katalogowy: 99400
10.15199/47.2016.6.2
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
Agnieszka Zagroba
nr katalogowy: 61384
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2012-3
Techniczne aspekty w zarządzaniu bezpieczeństwem zdrowotnym wody, ze szczególnym uwzględnieniem instalacji wewnętrznych
Bogna Wichrowska
Barbara Mulik
Katarzyna Parafińska
Agnieszka Stankiewicz
nr katalogowy: 66485
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Rozwój rodziny norm ISO serii 22000-2005
K. Mokrosińska
nr katalogowy: 20755
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-9
Inżynieria bezpieczeństwa żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 62209
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-9
Obserwowanie przemian jakościowych w przedsiębiorstwie
Andrzej Polak
Leszek Krawczyk
Wiktor Gronowicz
nr katalogowy: 11555
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-7-8
Systemowe podejście do zarządzania bhp
nr katalogowy: 132791
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2018-11
Praktyczny aspekt określenia zasięgu pomiędzy bezprzewodowymi urządzeniami w systemach zarządzania budynkiem
Piotr POWROŹNIK
Damian KUŚMIEREK
nr katalogowy: 116856
10.15199/48.2018.11.16
inteligentny dom
komunikacja bezprzewodowa
system zarządzania budynkiem
szacowanie zasięgu bezprzewodowych urządzeń.
smart home
wireless communication
building management system
estimating the range of wireless devices.
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2014-12
Przykład zastosowania metody modelowania bezpieczeństwa porażeniowego do urządzeń elektrycznych niskiego napięcia
Dariusz Sajewicz
nr katalogowy: 88327
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-11
Zmiany w zarządzaniu jakością w przemyśle motoryzacyjnym Rozwój standardów w łańcuchu dostaw
nr katalogowy: 102125
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-7
Studia podyplomowe "Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy" Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie
nr katalogowy: 27659
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-8
Recenzje
Paweł Nowicki
nr katalogowy: 53614
OPAKOWANIE 2014-1
Cognex Directory Server uszczelnia sieć komputerową przedsiębiorstwa
nr katalogowy: 82137
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-6
Zagrożenia mikrobiologiczne a system HACCP
Wojciech Sawicki
nr katalogowy: 68384
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-4
Dobre praktyki zarządzania bezpieczeństwem informacji. Najnowsze standardy ISMS serii ISO-IEC 27000
Jacek Łuczak
nr katalogowy: 18206
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-3
VARIA
nr katalogowy: 89972
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-12
Koncepcja wykorzystania sieci bayesowskich w systemie ekspertowym do badania wypadków porażenia prądem elektrycznym
Włodzimierz Korniluk
Dariusz Sajewicz
Robert Sobolewski
nr katalogowy: 15384
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-8
Zaangażowanie pracowników - brakujący element wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy w przedsiębiorstwach
Daniel Podgórski
nr katalogowy: 11525
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-8
Aleksandra Polak-Sopińska
nr katalogowy: 70022
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-9
Inwestycje w bezpieczeństwo
Tomasz Otrębski
nr katalogowy: 122113
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2015-11
Zastosowanie obliczeń symbolicznych wartości prądów zwarciowych i napięć dotykowych przy ocenie bezpieczeństwa porażeniowego urządzeń elektrycznych
Dariusz Sajewicz
Mariusz Kłokowski
nr katalogowy: 94794
10.15199/74.2015.11.6
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-5
Relacja z XVi konferencji naukowej „Problematyka normalizacji, jakości i kodyfikacji w aspekcie integracji z NATO i Unią Europejską. Jakość – problemy i rozwiązania”
nr katalogowy: 140134
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-5
Wpływ zarządzania bezpieczeństwem żywności na jakość życia
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 67357
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-1
Henri Fayol 1841-1925
nr katalogowy: 49438
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-1
Relacje z pracownikami
Maciej URBANIAK
nr katalogowy: 32713
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-11
Zarządzanie bhp - będzie nowa norma
nr katalogowy: 94902
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-12
Coraz bliżej nowej normy
nr katalogowy: 110993
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-7
Studia drugiej kategorii
nr katalogowy: 27631
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Komu potrzebna dokumentacja?
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 34388
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-5
Dokumentowanie spełniania wymagań w obszarze bezpieczeństwa technicznego na przykładzie dystrybucji paliw ciekłych
Grzegorz Bartnik
Zbigniew Krzysiak
Waldemar Samociuk
Grzegorz Łysiak
Krzysztof Plizga
Marek Szmigielski
Aleksander Nieoczym
Zdzisław Kaliniewicz
František Brumerčík
nr katalogowy: 105721
10.15199/62.2017.5.18
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-2
Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności Schemat certyfikacji FSSC 22000 a ISO 22000
Krzysztof Bielański
nr katalogowy: 96825
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-4
Integrowanie zarządzania wiekiem z zarządzaniem zasobami ludzkimi i bezpieczeństwem i higieną pracy
Zofia PAWŁOWSKA
nr katalogowy: 97922
10.15199/47.2016.4.3
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-1
Wybrane przepisy prawa żywnościowego UE
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 73776
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-21
Bezpieczna PKP Informatyka XXI wieku
nr katalogowy: 30476
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Audity w zarządzaniu jakością i bezpieczeństwem żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 41833
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Ręka rękę myje
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 29639
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-6
Uwarunkowania efektywności auditów wewnętrznych w jednostkach ochrony zdrowia
nr katalogowy: 68385
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-6
Rosną koszty wypadków, ale też profilaktyki
Henryk Purwin
nr katalogowy: 36124
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-12
Konferencja PKN "BHP zgodnie z normą PN-ISO 45001:2018"
nr katalogowy: 124120
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-7
Zarządzanie bezpieczeństwem w łańcuchu żywnościowym wg PN EN ISO 22 000:2018
Elżbieta Rosiak
nr katalogowy: 127224
10.15199/65.2020.7.2
żywność
zarządzanie
normy ISO 22000
bezpieczeństwo
food
management
22000 ISO standards
safety
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-9
Bloki procesowe - alternatywa dla schematów czynnościowych w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 46846
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-12
Aplikowanie o Nagrodę Doskonałości EFQM
Piotr Rogala
nr katalogowy: 73029
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-6
Deklaracja środowiskowa III typu dla systemu ociepleń ATLAS ETICS
Adam Danch
Sebastian Czernik
nr katalogowy: 84916
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-6
Z Prasy Zagranicznej
nr katalogowy: 132343
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-8
Kto jest kim - Zdzisława Kowalczyk-Warzecha
nr katalogowy: 28937
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-10
Studia podyplomowe - Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy Wydział Zarządzania Politechnika Białostocka
nr katalogowy: 38576
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-3
Czym jest klimat bezpieczeństwa?
Waldemar Jaskółowski
nr katalogowy: 136649
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-8
Na bieżąco...
nr katalogowy: 115268
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-3
Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy - studia podyplomowe Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania w Białymstoku
nr katalogowy: 34087
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Podstawy skutecznego mycia rąk
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 33029
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-5
Nowe przepisy bhp i prawa pracy
nr katalogowy: 98474
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-9
Środki redukcji ryzyka zawodowego 12. OGÓLNOPOLSKA KONFERENCJA MIESIĘCZNIKA ATEST
nr katalogowy: 122124
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-3
Matryca bezpieczeństwa pożarowego w odniesieniu do procesu inwestycyjnego
Jerzy Dudek
nr katalogowy: 119127
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-5
Ewolucja bezpieczeństwa i ochrony zdrowia w cyklu życia obiektu budowlanego
Jerzy Obolewicz
Adam Baryłka
nr katalogowy: 126199
DOZÓR TECHNICZNY 2020-4
Bezpieczeństwo i ochrona zdrowia w zarządzaniu przedsięwzięciami budowlanymi
Jerzy Obolewicz
nr katalogowy: 127756
DOZÓR TECHNICZNY 2020-4
Bezpieczeństwo i ochrona zdrowia w zarządzaniu przedsięwzięciami budowlanymi
Jerzy Obolewicz
nr katalogowy: 127756
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-11
Orientacja na redukcję ryzyka w wybranych znormalizowanych systemach zarządzania
Piotr Jedynak
nr katalogowy: 63634
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-6
Studia podyplomowe BHP i systemy zarządzanie bezpieczeństwem Wyższa Szkoła Zarządzania Ochroną Pracy w Katowicach
nr katalogowy: 52369
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-4
Arkana cyberbezpieczeństwa Konsekwencja w osiąganiu celów SZBI
Jakub SYTA
nr katalogowy: 105074
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-5
Standardy zarządzania jakością, środowiskiem oraz bezpieczeństwem żywności w działaniach operatorów logistycznych
Maciej Urbaniak
nr katalogowy: 76454
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-9
Studia podyplomowe Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy TARBONUS sp. z o.o. i Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania w Rzeszowie
nr katalogowy: 54371
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-5
Relacja z XVi konferencji naukowej „Problematyka normalizacji, jakości i kodyfikacji w aspekcie integracji z NATO i Unią Europejską. Jakość – problemy i rozwiązania”
nr katalogowy: 140134
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-6
CO NOWEGO W KLUBIE POSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 84669
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
CO NOWEGO W KLUBIE POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 116069
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-7
Środki redukcji ryzyka zawodowego 12. OGÓLNOPOLSKA KONFERNCJA MIESIĘCZNIKA ATEST 20-22 listopada 2019 r. Zegrze koło Warszawy Hotel 500 Zapraszamy!
nr katalogowy: 121257
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-8
Środki redukcji ryzyka zawodowego 12. OGÓLNOPOLSKA KONFERENCJA MIESIĘCZNIKA ATEST 20-22 listopada 2019 r. Zegrze koło Warszawy Hotel 500 Zapraszamy!
nr katalogowy: 121673
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-5
Rola audytów wewnętrznych w doskonaleniu jakości i bezpieczeństwa żywności na przykładzie wybranego zakładu z sektora owocowo-warzywnego
Jolanta Król
Weronika Chmiel
Aneta Brodziak
nr katalogowy: 140132
10.15199/46.2022.5.3
bezpieczeństwo żywności
jakość
doskonalenie
audyt wewnętrzny
food safety
quality
improving
internal audit
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-5
Rola audytów wewnętrznych w doskonaleniu jakości i bezpieczeństwa żywności na przykładzie wybranego zakładu z sektora owocowo-warzywnego
Jolanta Król
Weronika Chmiel
Aneta Brodziak
nr katalogowy: 140132
10.15199/46.2022.5.3
bezpieczeństwo żywności
jakość
doskonalenie
audyt wewnętrzny
food safety
quality
improving
internal audit
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-5
Rola audytów wewnętrznych w doskonaleniu jakości i bezpieczeństwa żywności na przykładzie wybranego zakładu z sektora owocowo-warzywnego
Jolanta Król
Weronika Chmiel
Aneta Brodziak
nr katalogowy: 140132
10.15199/46.2022.5.3
bezpieczeństwo żywności
jakość
doskonalenie
audyt wewnętrzny
food safety
quality
improving
internal audit
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-5
Rola audytów wewnętrznych w doskonaleniu jakości i bezpieczeństwa żywności na przykładzie wybranego zakładu z sektora owocowo-warzywnego
Jolanta Król
Weronika Chmiel
Aneta Brodziak
nr katalogowy: 140132
10.15199/46.2022.5.3
bezpieczeństwo żywności
jakość
doskonalenie
audyt wewnętrzny
food safety
quality
improving
internal audit
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-5
ZAKŁAD UBEZPIECZEŃ SPOŁECZNYCH oferuje PROGRAM DOFINANSOWANIA PRZEDSIĘBIORSTW*
nr katalogowy: 84120
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-11
Co nowego w czwartej wersji FSSC 22000?
Dominik Lisiewski
nr katalogowy: 110545
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-7-8
CO NOWEGO W KLUBIE POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 92680
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-6
Nie muszę, mi się to opłaca
nr katalogowy: 84941
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-5
ŚRODKI REDUKCJI RYZYKA ZAWODOWEGO 12. OGÓLNOPOLSKA KONFERENCJA MIESIĘCZNIKA ATEST
nr katalogowy: 120017
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-7
HACCP i BRC porównanie systemów
Krzysztof Przystupa
nr katalogowy: 92516
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Zgodnie z oczekiwaniami
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 108487
bezpieczeństwo żywności
reklamacja
działania korygujące
satysfakcja klienta
niezgodność.
food safety
complaint
corrective actions
customer satisfaction
non-compliance.
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-6
Rozwój standardów bezpieczeństwa żywności GFSI w oparciu o analizę ryzyka
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 149059
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2017-8-9
PRZEGLĄD I ANALIZA ŹRÓDEŁ INFORMACJI O POPRAWKACH BEZPIECZEŃSTWA
Marek Janiszewski
Anna Felkner
Jakub Olszak
nr katalogowy: 109519
10.15199/59.2017.8-9.59
analiza źródeł
bazy podatności i aktualizacji bezpieczeństwa
system zarządzania bezpieczeństwem oprogramowania
system zarządzania aktualizacjami bezpieczeństwa
analysis of sources
software security management system
software update management
vulnerability and patch databases
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-5
FILOZOFIA, NAUKA, JAKOŚĆ ZA GRANICĄ
nr katalogowy: 67358
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-20
System zarządzania jakością a innowacyjność przedsiębiorstw produkcyjnych
JAN BAGIŃSKI
CEZARY FIJAŁKOWSKI
nr katalogowy: 22176
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 116070
OPAKOWANIE 2015-3
INFORMACJE MIESIĄCA
nr katalogowy: 90322
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Systemowe podejście do bezpieczeństwa
nr katalogowy: 93112
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-6
Środki redukcji ryzyka zawodowego 12. Ogólnopolska konferencja miesięcznika ATEST. 20-22 listopada 2019 r. Zegrze koło Warszawy Hotel 500 Zapraszamy!
nr katalogowy: 120520
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-2
Event tree analysis application in industrial object exploitation safety Zastosowanie techniki drzewa zdarzeń w analizie bezpieczeństwa eksploatacji obiektów przemysłowych
Izabela Zimoch
Ewa Szymura
Katarzyna Moraczewska-Majkut
nr katalogowy: 89500
10.15199/62.2015.2.13
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
SYSTEM STEROWANIA I ZARZĄDZANIA SYMEC
Bartosz Krakowiak
Bartosz Belter
Andrzej Bęben
Wojciech Burakowski
Witold Jóźwiak
Maciej Sosnowski
Paweł Olender
nr katalogowy: 138982
10.15199/59.2022.4.50
system SyMEC
orkiestrator MEC
system zarządzania systemem SyMEC
SyMEC system
MEC orchestration
SyMEC control and management system
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
SYSTEM STEROWANIA I ZARZĄDZANIA SYMEC
Bartosz Krakowiak
Bartosz Belter
Andrzej Bęben
Wojciech Burakowski
Witold Jóźwiak
Maciej Sosnowski
Paweł Olender
nr katalogowy: 138982
10.15199/59.2022.4.50
system SyMEC
orkiestrator MEC
system zarządzania systemem SyMEC
SyMEC system
MEC orchestration
SyMEC control and management system
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-3
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w normalizacji (cz. 1)
Jolanta KOCHAŃSKA
nr katalogowy: 20110
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-4
Bezpieczeństwo i ochrona zdrowia w zarządzaniu przedsięwzięciami budowlanymi
Jerzy OBOLEWICZ
Adam BARYŁKA
nr katalogowy: 126033
obiekty budowlane
bezpieczeństwo
ochrona zdrowia
zarządzanie
proces budowlany
construction works
safety
health protection
management
construction process
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2017-11
Implementacja metody Bow-Tie do analizy bezpieczeństwa systemów wodociągowych
Janusz Rak
Katarzyna Pietrucha-Urbanik
nr katalogowy: 110774
10.15199/17.2017.11.7
ryzyko
metoda Bow-Tie
analiza i ocena bezpieczeństwa systemów wodociągowych
risk
Bow-Tie method
safety analysis and assessment of water systems
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-19-20
Nasiona w doskonałej kondycji
nr katalogowy: 109234
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-5
Profilaktyka występowania Listerii
nr katalogowy: 84413
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-7
Studia podyplomowe Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy Wyższa Szkoła Zarządzania i Administracji w Zamościu
nr katalogowy: 60933
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-7
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 60990
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Przesłanki integracji systemów ISO 14001 oraz ISO 50001 w przedsiębiorstwie chemicznym
Grzegorz Kądzielawski
Bolesław Goranczewski
nr katalogowy: 140034
10.15199/62.2022.10.22
systemy zintegrowane
znormalizowane systemy zarządzania
system zarządzania środowiskowego
system zarządzania energią
integrated systems
standardized management systems
environmental management system
energy management system
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Przesłanki integracji systemów ISO 14001 oraz ISO 50001 w przedsiębiorstwie chemicznym
Grzegorz Kądzielawski
Bolesław Goranczewski
nr katalogowy: 140034
10.15199/62.2022.10.22
systemy zintegrowane
znormalizowane systemy zarządzania
system zarządzania środowiskowego
system zarządzania energią
integrated systems
standardized management systems
environmental management system
energy management system
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Przesłanki integracji systemów ISO 14001 oraz ISO 50001 w przedsiębiorstwie chemicznym
Grzegorz Kądzielawski
Bolesław Goranczewski
nr katalogowy: 140034
10.15199/62.2022.10.22
systemy zintegrowane
znormalizowane systemy zarządzania
system zarządzania środowiskowego
system zarządzania energią
integrated systems
standardized management systems
environmental management system
energy management system
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-11
Inauguracja Akademii Bezpieczeństwa
nr katalogowy: 134319
OPAKOWANIE 2008-2
Wpływ informacji o certyfikowanych systemach zarządzania, umieszczonych na opakowaniach jednostkowych, na decyzje nabywcze konsumentów indywidualnych
Magdalena Ankiel-Homa
Alina Matuszak-Flejszman
Justyna Górna
nr katalogowy: 33274
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-6
Rutynowe czynności najwyższego kierownictwa a odpowiedzialność za bhp
Aleksandra Wilk
nr katalogowy: 149053
CHŁODNICTWO 2012-5
Głos w sprawie
Janusz B. Berdowski
nr katalogowy: 68031
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-2
Współpraca z konsultantami w procesie wdrażania systemu zarządzania jakością
Tomasz BRZOZOWSKI
Piotr ROGALA
Paweł SKOWRON
nr katalogowy: 96840
10.15199/47.2016.2.2
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Akademia wiedzy branżowej
Joanna Sadlok-Lonc
nr katalogowy: 46087
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-4
System zarządzania a atrybuty modeli biznesu
Adam Jabłoński
Marek Jabłoński
nr katalogowy: 83453
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-7
System informacyjny zarządzania gospodarką naprawczą
JERZY LEWANDOWSKI
nr katalogowy: 115095
10.15199/54.2018.7.2
system informacyjny
cel systemu informacyjnego
znaczenie systemu informacyjnego
system informacyjny zarządzania gospodarką naprawczą
koncepcja systemu komputerowego wspomagania zarządzania gospodarką naprawczą
information system
purpose of information system
role of information system
information system for corrective maintenance
concept of computerized corrective maintenance management system
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-4
Contribution to the implementation of ISO 22000,2018 within the NOUNOURS agri-food company - case study of a NOUNOURS manufacturing facility
Sarra GHRIEB
Amine FERROUKHI
Lydia DJENNADI
nr katalogowy: 150110
10.15199/46.2024.4.1
ISO 22000:2018
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)
food safety
food safety management system
small agri-food company
Algeria
ISO 22000:2018
HACCP (Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli)
bezpieczeństwo żywności
system zarządzania bezpieczeństwem żywności
mała firma rolno-spożywcza
Algieria
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-4
Contribution to the implementation of ISO 22000,2018 within the NOUNOURS agri-food company - case study of a NOUNOURS manufacturing facility
Sarra GHRIEB
Amine FERROUKHI
Lydia DJENNADI
nr katalogowy: 150110
10.15199/46.2024.4.1
ISO 22000:2018
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)
food safety
food safety management system
small agri-food company
Algeria
ISO 22000:2018
HACCP (Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli)
bezpieczeństwo żywności
system zarządzania bezpieczeństwem żywności
mała firma rolno-spożywcza
Algieria
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH