Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Struktura produktu hotelowego
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 119007
istota produktu
potrzeba
produkt
produkt fakultatywny
produkt podstawowy
produkt potencjalny
produkt poszerzony
produkt rzeczywisty
produkt wzbogacony
rdzeń produktu
struktura produktu
usługa
usługa hotelarska
product essence
need
product
optional product
basic product
potential product
extended product
real product
enriched product
product core
product structure
service
hotel service
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-7-8
Powracający klient (cz. I)
nr katalogowy: 121418
jakość
lojalność
obsługa
postawa lojalnościowa
program lojalnościowy
wpływ na innych.
quality
loyalty
service
loyalty attitude
loyalty program
impact on others.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Powracający klient (cz. II)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 122293
jakość
lojalność
obsługa
postawa lojalnościowa
program lojalnościowy
wpływ na innych. Title: Returning Customer (part II)
quality
loyalty
service
loyalty attitude
loyalty program
impact on others.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-2
Hotel dla wszystkich
D.G
nr katalogowy: 4027
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2011-4
Hotel Junior w Spale
Anna Jędrzejewska
nr katalogowy: 64677
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-3
Kwintesencja luksusu
nr katalogowy: 74955
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
Hotel Meeting już za nami!
nr katalogowy: 114529
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Więcej, niż hotel więcej, niż restauracja
JERZY MAGNER
nr katalogowy: 33375
OPAKOWANIE 2023-11
Wagi Ishida pomagają Hotel Chocolat sprostać rosnącemu zapotrzebowaniu na Velvetiser
nr katalogowy: 146023
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-5
Tur-Gastro-Hotel
nr katalogowy: 4908
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Wielki hotel - wielka historia
DG
nr katalogowy: 11893
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-4
Bast - Bastion świetności
TADEUSZ TULIBACKI
nr katalogowy: 11945
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Czy ten hotel ma duszę?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 136722
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Spotkajmy się na Gastro-Invest-Hotel
nr katalogowy: 4282
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-3
Luksus w domowej atmosferze Nowy hotel SPA w Beskidach
JERZY MAGNER
nr katalogowy: 18624
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Powrót Grape Hotel & Restaurant
nr katalogowy: 145014
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2016-3
Hotel ARIES Zakopane
Elżbieta Chrapek
nr katalogowy: 100948
AUTO MOTO SERWIS 2019-6
Z życia branży
nr katalogowy: 135822
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Tu mieszka sztuka
nr katalogowy: 139528
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Pożyteczne narzędzie marketingowe
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 134950
analiza SWOT
mocne strony
słabe strony
strategia
szanse
zagrożenia
SWOT analysis
strengths
weaknesses
strategy
opportunities
threats
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Pożyteczne narzędzie marketingowe
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 134950
analiza SWOT
mocne strony
słabe strony
strategia
szanse
zagrożenia
SWOT analysis
strengths
weaknesses
strategy
opportunities
threats
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Pożyteczne narzędzie marketingowe
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 134950
analiza SWOT
mocne strony
słabe strony
strategia
szanse
zagrożenia
SWOT analysis
strengths
weaknesses
strategy
opportunities
threats
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
KwintESENCJA kulinarnej świeżości Jesienią 2005 r. warszawski hotel Novotel Centrum (dawny Forum) pokazał swe odmienione oblicze
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 18673
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-1b
SNTClus: A Novel Service Clustering Algorithm based on Network Analysis and Service Tags
Peng LI
Junhao WEN
Xue LI
nr katalogowy: 74366
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2019-3
Luksus w zakopiańskim stylu Strefa SPA & Wellness w hotelu Mercure Kasprowy
Karolina Kondas
nr katalogowy: 122351
AUTO MOTO SERWIS 2019-6
Z życia branży
nr katalogowy: 135822
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-11
The 9th International Symposium on Linear Drives for Industry Applications LDIA2013
Jacek F. Gieras
nr katalogowy: 80905
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-10
Relaks z Ikarem
nr katalogowy: 47124
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Kaprysy i oczekiwania
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 27105
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Biznes hotel
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 23971
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-11
Targi KOBO
nr katalogowy: 87340
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Tu mieszka sztuka
nr katalogowy: 139528
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Warsaw Marriott Hotel przyjazny sztuce
nr katalogowy: 143656
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-16
Trudno wyjechać z Krakowa
nr katalogowy: 29180
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Hotel od kuchni
Piotr Dominik
nr katalogowy: 37922
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-1
Radisson Blu Hotel & Residences w Zakopanem z mozaikami firmy DUNIN
Karolina Kondas
nr katalogowy: 125529
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-4
Bezpieczny hotel podczas mistrzostw
nr katalogowy: 66919
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Projekt Art Lives Here
nr katalogowy: 138215
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Wydajemy nawet do kilkuset posiłków podczas naszych bankietów
nr katalogowy: 31172
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Hotel na medal
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 27107
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Wydajemy nawet do kilkuset posiłków podczas naszych bankietów
nr katalogowy: 27091
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Hotel jak dom
nr katalogowy: 36850
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-8
Hotel The Bridge we Wrocławiu - akustyka stropów
nr katalogowy: 121808
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-3
Dzieci w hotelu
Piotr Dominik
nr katalogowy: 42283
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Czy ten hotel ma duszę?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 136722
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
Konkursowa gęsina
nr katalogowy: 83926
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Warsaw Marriott Hotel przyjazny sztuce
nr katalogowy: 143656
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Destigo Hotels – nowa polska marka hotelowa i sieć hotelowa
nr katalogowy: 150007
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-9b
Device service networks maintenance scheme in the internet of things
JianHua Liu
WeiQin Tong
nr katalogowy: 70717
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-1
Kongres FIG - już w tym roku!
nr katalogowy: 135426
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-12
Zastosowanie stolarki drzwiowej w obiektach hotelowych
Paweł Krause
Iwona Pokorska-Silva
nr katalogowy: 117769
10.15199/33.2018.12.07
stolarka drzwiowa
drzwi wewnętrzne
problemy wykonania stolarki
utrzymanie stanu technicznego
hotel.
door joinery
problems of door joinery
maintenance of technical condition
hotel.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-5
Ryzyko hotelarza Odpowiedzialność za rzeczy wniesione do hotelu
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 105516
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-1
Kongres FIG - już w tym roku!
nr katalogowy: 135426
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-6
W mistrzowskiej formie - Malarz Roku Dekoral 2013
nr katalogowy: 84924
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Perła południowego Mazowsza
nr katalogowy: 129526
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
XVI Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej
nr katalogowy: 143106
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Potrzeby gości hotelowych
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 143117
motywy podróżowania
piramida potrzeb Maslowa
potrzeby podstawowe
potrzeby bezpieczeństwa
potrzeby społeczne
potrzeby wyższego rzędu
potrzeby gości.
travel motives
Maslow's pyramid of needs
basic needs
security needs
social needs
higher order needs
guest needs.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Potrzeby gości hotelowych
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 143117
motywy podróżowania
piramida potrzeb Maslowa
potrzeby podstawowe
potrzeby bezpieczeństwa
potrzeby społeczne
potrzeby wyższego rzędu
potrzeby gości.
travel motives
Maslow's pyramid of needs
basic needs
security needs
social needs
higher order needs
guest needs.
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-3
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 112644
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-2
Samoobsługa systemowa
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 49901
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-6
Barmańscy olimpijczycy
nr katalogowy: 44868
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-5
Galopem przez smak
nr katalogowy: 44650
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-3
Wielka czwórka
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 42282
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2009-6
EMAS 2009 (European Microbeam Analysis Society)
nr katalogowy: 48727
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Stół pełen smaków
nr katalogowy: 46083
OPAKOWANIE 2023-3
CUT Service: specjaliści od automatyzacji cięcia i wykrawania
nr katalogowy: 142538
AUTO MOTO SERWIS 2021-3
100 lat Bosch Service
nr katalogowy: 134514
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-2
PRAKTIKOR STAL-BETON'2022
nr katalogowy: 136318
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Przy nadmorskiej promenadzie
nr katalogowy: 18499
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Wigilia w Mrągowie
nr katalogowy: 18668
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Targowe dni
nr katalogowy: 11865
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-1
Sięgnąć chmur
D.G
nr katalogowy: 3983
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-6
GASTRO - INVEST - HOTEL
nr katalogowy: 12021
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Targowe dni
nr katalogowy: 11865
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Krakowskie trio
nr katalogowy: 49038
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-5
Wady i zalety
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 44649
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-3
Najlepiej u Świętego Jana
nr katalogowy: 42284
MATERIAŁY BUDOWLANE 2009-3
Ochrona budynku przed drganiami przez elastyczne posadowienie w warunkach wód gruntowych
Frank Müller-Boruttau
nr katalogowy: 49622
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-12
Nowy image, sprawdzona jakość
nr katalogowy: 48593
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Narzędzia promocji w hotelarstwie (cz. II)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 132673
marketing mix
narzędzia promocji
public relations
sprzedaż osobista
promocja uzupełniająca
marketing mix
promotion tools
public relations
personal sales
complementary promotion
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Narzędzia promocji w hotelarstwie (cz. II)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 132673
marketing mix
narzędzia promocji
public relations
sprzedaż osobista
promocja uzupełniająca
marketing mix
promotion tools
public relations
personal sales
complementary promotion
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Narzędzia promocji w hotelarstwie (cz. I)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 131721
marketing mix
narzędzia promocji
promocja
reklama
reklama internetowa
marketing mix
promotion tools
promotion
advertising
internet advertising
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Narzędzia promocji w hotelarstwie (cz. I)
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 131721
marketing mix
narzędzia promocji
promocja
reklama
reklama internetowa
marketing mix
promotion tools
promotion
advertising
internet advertising
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2006-2
wellness z wedi
nr katalogowy: 21254
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Zaprosili nas
nr katalogowy: 4224
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-1
Hej kolęda, kolęda
nr katalogowy: 3981
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-1
Mistrzowie mistrzów
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 3973
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-10
Oferta od A do Z
nr katalogowy: 12099
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Najbardziej poszukiwane informacje na stronie Bonduelle Food Service!
nr katalogowy: 119014
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-7
Godlo dla Filter Service
nr katalogowy: 6011
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2005-1
XVIII Krajowa Szkoła Optoelektroniki KSO 2005
nr katalogowy: 13477
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Wigilijne różności
DG
nr katalogowy: 11857
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Śląski wdzięk Dominikańskiej
nr katalogowy: 4133
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-2
W krainie baśni
DG
nr katalogowy: 4018
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-2
Wierzynkowe frykasy
TZ
nr katalogowy: 4008
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-1
Dla wygody i higieny
nr katalogowy: 3972
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2005-1
XVIII Krajowa Szkoła Optoelektroniki KSO 2005
nr katalogowy: 13477
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Kalendarz targów
2005
nr katalogowy: 11909
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Wigilijne różności
DG
nr katalogowy: 11857
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Gromada pomysłów
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 18589
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Nowe Millenium
DG
nr katalogowy: 4250
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Siła gościnności
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 12138
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-9
Wszystko dla hoteli i restauracji
nr katalogowy: 12079
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
E-biznes
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 11994
AUTO MOTO SERWIS 2019-7
Bosch Car Service w Krynicy Zdrój
Ryszard Polit
nr katalogowy: 135943
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Rekordowa wystawa - czas na podsumowania
nr katalogowy: 18674
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Ziemniak w roli głównej
W.K. KOŚCIAŃSKI
nr katalogowy: 11867
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-1
Pięciolatek
nr katalogowy: 3982
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-1
Złote nagrody
WITOLD K. KOŚCIAŃSKI
nr katalogowy: 3976
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2011-12
PLAN KONFERENCJI STOWARZYSZENIA INŻYNIERÓW I TECHNIKÓW METALI NIEŻELAZNYCH NA 2012 ROK
nr katalogowy: 64660
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-4
Targi konkursowe
cie
nr katalogowy: 11959
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
Wodny raj
Dominika Gasik
nr katalogowy: 11928
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
W pałacowych progach
DG
nr katalogowy: 11927
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Ziemniak w roli głównej
W.K. KOŚCIAŃSKI
nr katalogowy: 11867
AURA 2014-7
Dzisiaj to nie egoizm budowlanych, ale nieudolność rządzących
Edward Garścia
nr katalogowy: 85229
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-4
Dobre imię wypracowuje się latami
Teresa Wojciechowska
nr katalogowy: 43716
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Łakocie nad Jaworzyną
TT
nr katalogowy: 4209
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-2
Ścieżki do klienta
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 4026
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-1
Nowości z Poznania
nr katalogowy: 3971
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-5
Sandomierskie spotkanie sokowników
MJP
nr katalogowy: 14581
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-9b
Vulnerability Analysis of 18-hour Retail Delivery Service Using by Bayesian Network
Yu-Kai HUANG
nr katalogowy: 70667
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2016-7
Cache service for maps presentation in distributed information data exchange system
Marek Blok
Sylwester Kaczmarek
Magdalena Młynarczuk
Maciej Sac
nr katalogowy: 99673
10.15199/59.2016.7.2
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Mistrzowie włoskiej kuchni VI Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej rozstrzygnięty
nr katalogowy: 18596
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-12
Górskie targi
nr katalogowy: 12159
OPAKOWANIE 2005-12
Akcja Sprzątanie Świata - podziękowanie
E.M.
nr katalogowy: 11352
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-12
Wydarzenia
nr katalogowy: 141095
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-12
Wydarzenia
nr katalogowy: 141095
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-11
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne - zmiany w prawie unijnym i polskim a praktyka marketingowa
nr katalogowy: 22404
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
Złoty Wałek 2005
nr katalogowy: 19259
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
Toskańskie klimaty i secesja
TERESA KOKOCIŃSKA
nr katalogowy: 18564
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2004-3
Etniczne klimaty
Mariusz Purta
nr katalogowy: 7816
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Nie tylko reklama Rola działu marketingu w hotelu
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 4287
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Sheraton od kuchni Technologia zaplecza gastronomicznego
MAŁGORZATA BIERNAT
nr katalogowy: 4240
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Kalendarz Targów w 2022 r.
nr katalogowy: 136204
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-10
Goście, goście
WITOLD BOCHO
nr katalogowy: 22019
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-9
Jak przygotować bankiet łatwo i z dużym zyskiem
nr katalogowy: 18463
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2024-3
Konferencje, Targi 2024
nr katalogowy: 147718
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-10
Konferencja Naukowa nt. „Innowacje w geodezji i kartografii, gospodarce nieruchomościami oraz ochronie wód powierzchniowych”– 50-lecie pracy naukowej prof. dr. hab. inż. Karola Nogi
nr katalogowy: 133780
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2004-2
Dziennik z podróży do Chin. Część XII
Andrzej Augustynowicz
nr katalogowy: 4389
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Harmonia smaku i aromatu
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 11992
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-1
Królowa kaczka
W. KOŚCIAŃSKI
nr katalogowy: 3978
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-2
KALENDARZYK IMPREZ IV okł.
nr katalogowy: 10823
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Śniadanie Mistrzów
nr katalogowy: 138208
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2024-8
Method of predicting the useful life of ultraviolet lamps in electrotechnical systems under UV radiation
Anatolii SEMENOV
Ruslan KHARAK
Yaroslav BYCHKOV
Volodymyr DUDNYK
Bauyrzhan YELEUSSINOV
nr katalogowy: 149777
10.15199/48.2024.08.56
low-pressure UV lamps
radiant flux
service life
mathematical extrapolation method
lampy UV o niskim ciśnieniu
strumień promieniowania
żywotność
matematyczna metoda ekstrapolacji
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Mistrzostwa Best Pastry Chef
nr katalogowy: 100594
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-12
Dach nad głową, to nie wszystko Potrzeby gości hotelowych
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 22948
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2014-2
Hotel Austeria w Ciechocinku
Dawid Mućka
nr katalogowy: 84799
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-3
Polska 2005, Świat 2005 IV okł.
nr katalogowy: 10838
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
XVI Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej
nr katalogowy: 143106
OPAKOWANIE 2023-3
CUT Service: specjaliści od automatyzacji cięcia i wykrawania
nr katalogowy: 142538
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-1b
Using Artificial Neural Networks to Establish a Customer-cancellation Prediction Model
Han-Chen Huang
Allen Y. Chang
Chih-Chung Ho
nr katalogowy: 74356
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Funkcje ceny w marketingu usług hotelarskich
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 137479
cena
funkcja ceny
rodzaje cen
znaczenie ceny
price
price function
price types
price importance
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Funkcje ceny w marketingu usług hotelarskich
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 137479
cena
funkcja ceny
rodzaje cen
znaczenie ceny
price
price function
price types
price importance
AUTO MOTO SERWIS 2019-TS-1
Budowa sieci dealerskiej to priorytet
nr katalogowy: 133804
AUTO MOTO SERWIS 2020-1
Z życia branży
Ryszard Polit
nr katalogowy: 135384
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2024-6
QOE Measurement model in wi-fi networks: analysis of socioeconomics influences in Indonesia
RULIYANTA
Mohd Riduan AHMAD
Azmi Awang MD ISA
nr katalogowy: 148976
10.15199/48.2024.06.15
Wi-Fi Offloading
Artificial Neural Network
Quality of Experience
Quality of Service
Odciążanie Wi-Fi
sztuczna sieć neuronowa
jakość doświadczenia
jakość usług
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-7-8
Technologia i marketing piwa - XI Szkoła Technologii Fermentacji w Łodzi
A. Brudzyński
nr katalogowy: 20565
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Królewski smak Sheratona W kwietniu otworzył podwoje krakowski Sheraton, najnowszy 5-gwiazdkowy hotel w mieście.
T. ZIEJA
nr katalogowy: 4274
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2020-2
Współczesne technologie przeciwkorozyjne 20-22 maja 2020 r. Hotel ANDERS, Stare Jabłonki
nr katalogowy: 125009
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-12
Best Pastry Chef za nami!
nr katalogowy: 102532
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-2
Baseny na wyspie Zanzibar
nr katalogowy: 91582
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-2
Kuchnie farb. Precyzyjne systemy dozowania dla wykończalnia
nr katalogowy: 112407
AUTO MOTO SERWIS 2019-TS-1
Budowa sieci dealerskiej to priorytet
nr katalogowy: 133804
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2024-2
Prediction of the Service Life of LED Lamps Based on the Extrapolation of the Luminous Flux Conservation Factor
Sabir BAGHIROV
Yulia BASOVA
Liudmyla GUBA
Hryhorii KOZHUSHKO
nr katalogowy: 147356
10.15199/48.2024.02.38
light-emitting diode lamps
prediction
service life
luminous flux conservation factor
lampy diodowe
prognoza
żywotność
współczynnik zachowania strumienia świetlnego
ELEKTROINSTALATOR 2022-1
ELEKTROINSTALATOR POLECA
nr katalogowy: 135980
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
W symbiozie z turystyką
nr katalogowy: 83925
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2016-7
Nagrodzono polskie firmy
Rafał Kawecki
nr katalogowy: 99708
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-12
20 lat prywatnej działalności współwłaścicieli FILTER SERVICE
ADAM JABŁOŃSKI
nr katalogowy: 39767
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2018-10
17. Ogólnopolska Konferencja Naukowo-Techniczna ANTYKOROZJA -Systemy - Materiały - Powłoki
nr katalogowy: 116471
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-11
Historyczne zwycięstwo
nr katalogowy: 116981
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2008-9
Biuletyn instytutu metali nieżelaznych - KONFERENCJE, NONOWOŚCI TECHNOLOGICZNE, WIADOMOŚCI GOSPODARCZE,
nr katalogowy: 38343
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Złoto dla mistrzów Podczas poznańskich targów Gastro-Invest-Hotel zostały rozstrzygnięte konkursy kulinarne i cukiernicze Komisji Gastronomicznej PZH
WKK
nr katalogowy: 18676
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-12
Migawki z Polagry
nr katalogowy: 81045
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2015-3
Metamorfoza niszczejącego budynku "Lipsk"
Dawid Mućka
nr katalogowy: 93515
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
Restauracja Nobu Warsaw
nr katalogowy: 128006
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
Restauracja Nobu Warsaw
nr katalogowy: 128006
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-1-2
Z BRANŻY
nr katalogowy: 141823
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Innowacyjna kuchnia wegańska
Anna Wilczyńska
nr katalogowy: 139526
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Program dobrych praktyk IGHP
nr katalogowy: 140933
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2021-1
Problematyka funkcjonalności systemów dekoracji okiennych stosowanych we wnętrzach użyteczności publicznej
Joanna Szkudlarek
nr katalogowy: 130738
10.151199/60.2021.1.1
dekoracje okienne
tkaniny zasłonowe
tkaniny zaciemniające
hotele
HoReCa
window decorations
curtains
blackout fabrics
hotels
HoReCa
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2021-1
Problematyka funkcjonalności systemów dekoracji okiennych stosowanych we wnętrzach użyteczności publicznej
Joanna Szkudlarek
nr katalogowy: 130738
10.151199/60.2021.1.1
dekoracje okienne
tkaniny zasłonowe
tkaniny zaciemniające
hotele
HoReCa
window decorations
curtains
blackout fabrics
hotels
HoReCa
AUTO MOTO SERWIS 2021-1
Internetowe spotkanie sieci Bosch Car Service
Ryszard Polit
nr katalogowy: 134555
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2008-1
Analiza działalności centrów serwisowych w sektorze przetwórstwa wyrobów stalowych w Stanach Zjednoczonych
JAROSŁAW PIĄTKOWSKI
nr katalogowy: 32681
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-2
Geoinformatyka przyjazna geodecie
Waldemar Izdebski
nr katalogowy: 118460
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Weekend w Bochni Kucharsko-barmańskich emocji nie zabrakło w jeden z czerwcowych weekendów w Bochni pod Krakowem
A.G.
nr katalogowy: 4249
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-7-8
Smaki Galicji
nr katalogowy: 121415
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2019-1
Elegancja i styl komfortowe wnętrza Hotelu Europa w Starachowicach
nr katalogowy: 119230
AUTO MOTO SERWIS 2021-3
100 lat Bosch Service
nr katalogowy: 134514
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2023-2
Charakterystyka łączności radiowej w zespołach ratownictwa medycznego
Michał Grymowicz
nr katalogowy: 143143
10.15199/59.2023.2.3
Państwowa Straż Pożarna
łączność radiowa w Państwowej Straży Pożarnej
działanie Państwowej Straży Pożarnej
łączność radiowa
profil Państwowej Straży Pożarnej
State Fire Service
radio communication n the State Fire Service
operation of the State Fire Service
radio communication
profile of the State Fire Service
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2023-2
Charakterystyka łączności radiowej w zespołach ratownictwa medycznego
Michał Grymowicz
nr katalogowy: 143143
10.15199/59.2023.2.3
Państwowa Straż Pożarna
łączność radiowa w Państwowej Straży Pożarnej
działanie Państwowej Straży Pożarnej
łączność radiowa
profil Państwowej Straży Pożarnej
State Fire Service
radio communication n the State Fire Service
operation of the State Fire Service
radio communication
profile of the State Fire Service
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
SZKOŁY
nr katalogowy: 54044
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Apetyt na Polskę
nr katalogowy: 36851
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-1-2
Kalendarz Targów w 2023 r
nr katalogowy: 141813
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2017-8-9
EWOLUCJA POJĘCIA JAKOŚCI W ŚWIETLE NOWYCH ARCHITEKTUR SIECIOWYCH I MODELI ŚWIADCZENIA USŁUG
Marek Średniawa
Janusz Klink
nr katalogowy: 109490
10.15199/59.2017.8-9.29
jakość usług
model jakości
QoE
QoS.
quality model
QoE
QoS
service quality
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-11
Aspekty sustainability jako nowy wymiar jakości w branży hotelarskiej - wyniki badań
Agata TARKOWSKA
Agata RUDNICKA
nr katalogowy: 110434
10.15199/48.2017.11.5
odpowiedzialna turystyka
zrównoważony rozwój
zrównoważony rozwój w hotelach
sustainable tourism
sustainable development
sustainability in hotels
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-7
Tramwajem do Wiednia
Martin Ortner
nr katalogowy: 51112
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Święto ryb i owoców morza
nr katalogowy: 33387
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Inteligentna technologia
nr katalogowy: 31189
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-10
Sympozjum dla garbarzy
EMILIAN SZCZERBICKI
nr katalogowy: 30709
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2020-9
KALENDARIUM „nie tylko GEODEZJA” – ciąg dalszy
nr katalogowy: 128040
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH