Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Czasopismo
|
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
Rocznik 2011 - numer 1
Treść płatna
Jeśli masz wykupiony/przyznany dostęp -
zaloguj się
.
Skorzystaj z naszych propozycji zakupu!
Zeszyt
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - e-zeszyt (pdf) 2011-1
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
21.50 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - e-zeszyt (pdf) 2011-10
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
21.50 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - e-zeszyt (pdf) 2011-11
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
21.50 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - e-zeszyt (pdf) 2011-12
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
21.50 zł
Do koszyka
Prenumerata
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - prenumerata cyfrowa
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
Nowość
264.00 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - papierowa prenumerata roczna + wysyłka
licencja: Osobista
Szczegóły pakietu
Nazwa
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - papierowa prenumerata roczna
336.00 zł brutto
311.11 zł netto
24.89 zł VAT
(stawka VAT 8%)
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - pakowanie i wysyłka
42.00 zł brutto
34.15 zł netto
7.85 zł VAT
(stawka VAT 23%)
378.00 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - PAKIET prenumerata PLUS
licencja: Osobista
Szczegóły pakietu
Nazwa
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY - PAKIET prenumerata PLUS (Prenumerata papierowa + dostęp do portalu sigma-not.pl + e-prenumerata)
432.00 zł brutto
400.00 zł netto
32.00 zł VAT
(stawka VAT 8%)
432.00 zł
Do koszyka
Publikacje w tym zeszycie
Drodzy Czytelnicy
nr katalogowy: 56319
20-lecie Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa RP
Katarzyna Mojzykiewicz
nr katalogowy: 56320
Nowelizacja statutu SRP RP
nr katalogowy: 56321
20 lat Stowarzyszenia Młynarzy RP
nr katalogowy: 56322
Czy jakość opłaca się piekarzowi?
Jarosław Gajda
nr katalogowy: 56323
Wydajność pieczywa parametr specyficzny dla rodzaju pieczywa i jego producenta (piekarni)
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 56324
Jak, zgodnie z prawem, zalegalizować samowolę budowlaną?
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 56325
Wybór dostawcy usług hostingowych
Beata Mosór
nr katalogowy: 56326
Wykorzystanie funduszy unijnych Stanowisko KRPiC
J.R.
nr katalogowy: 56327
Promocja regionu
Marta Stus
nr katalogowy: 56328
Projekt realizowany. Ale jak?
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 56329
Revent – niezawodny i innowacyjny
nr katalogowy: 56330
Optymalizacja tras i monitoring pojazdów
Adam Steć
Paweł Małecki
nr katalogowy: 56331
Relacje dostawcy – sieci
Marta Stus
nr katalogowy: 56332
Warsztaty firmy Silliker "Bezpieczeństwo i jakość żywności"
Marta Stus
nr katalogowy: 56333
III edycja Targów Naturalnej Żywności NATURA FOOD 2010
Beata Bartodziejska
Magdalena Gajewska
Anna Czajkowska
nr katalogowy: 56334
Bio i eko - tylko dla żywności ekologicznej
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 56335
Mistrzostwa Polski Piekarzy i Cukierników w Bowlingu
nr katalogowy: 56336
Bielsko-Biała. Bank z potrzeby serca
L.K.
nr katalogowy: 56337
Zastrzyk teorii potrzebny każdemu przedsiębiorcy
A.Ł.
nr katalogowy: 56338
Biscuit and snacks symposium 2010
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 56339
Cynamonowe bułeczki z Manhattanu, KS
Magdalena Mroczkowska
nr katalogowy: 56340
Nowe produkty na zimowe dni
L.K.
nr katalogowy: 56341
Polski brąz, czyli kulinarne szaleństwa w Luksemburgu
Artur Łabuz
nr katalogowy: 56342
Akademia Mistrza - cykl 2011
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 56343
Inspirujące Noce Cukiernika i Piekarza
P.K.
nr katalogowy: 56344
Cukiernik kalkuluje - czyli jak właściwie wyceniać produkty cukiernicze i dlaczego koszty i ceny trzeba ciągle monitorować
Leszek Truskolawski
Marta Truskolawska
nr katalogowy: 56345
Tradycja i nowoczesność w cukiernictwie
P.K.
nr katalogowy: 56346
Tradycyjne ciasto z worka, czyli Wigilia u Molibdenów
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 56347
Z czekoladą za pan brat...
Piotr Kulik
nr katalogowy: 56348
Dialine- SŁODYCZE BEZ DODATKU CUKRU
nr katalogowy: 56349
Wielkie Święto Czekolady
Paulina Kania-Lentes
nr katalogowy: 56350
15 lat Ital Proget w Polsce
nr katalogowy: 56351
Expo Sweet. Tam trzeba być!
nr katalogowy: 56352
Międzynarodowe Targi Słodyczy w Kolonii 30.01-2.02.2011
nr katalogowy: 56353
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 56354
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
Małgorzata Weber
nr katalogowy: 56355
Wina amerykańskie
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 56356
Porady prawne
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 56357
Zniewalający smak słodyczy w… muzeum
Marek Perzyński
nr katalogowy: 56358
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 56359
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH