Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-8
Recenzje
Paweł Nowicki
nr katalogowy: 53614
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-12
Nowe zagrożenia w łańcuchu żywnościowym
nr katalogowy: 31945
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-6
VARIA
nr katalogowy: 106575
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-2
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w organizacjach łańcucha żywnościowego wg wymagań projektu ISO 22000. Część l
L. Owczarek
M. Karaś
U. Jasińska
nr katalogowy: 14771
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-1
Bezpieczeństwo żywności: łańcuch dostaw jako kluczowa strefa odpowiedzialności
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 146889
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-6
Modelowanie mikrobiologicznego bezpieczeństwa żywności
Anna Sylwia Tarczyńska
Jarosław Kowalik
Adriana Łobacz
nr katalogowy: 68731
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-9
CO NOWEGO W KLUBIE POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 93540
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-6
XIII Konferencja „Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności”
Andrzej Kiszczak
Janusz Bronisław Berdowski
nr katalogowy: 146652
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-6
Zarządzanie alergenami
Justyna Górna Ewa Sikora
nr katalogowy: 99233
10.15199/65.2016.6.4
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-2
Rola sieci handlowych w zapewnianiu bezpieczeństwa żywnościowego: wyzwania i rozwój możliwości (cz. 1)
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 147271
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-5
Błonnik w ofercie Brenntag Polska
Jerzy Baczewski
Monika Kajzer
nr katalogowy: 59559
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-6
Rozwój standardów bezpieczeństwa żywności GFSI w oparciu o analizę ryzyka
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 149059
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-12
"Kontrola" talerza
nr katalogowy: 117500
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-4
Zarządzanie higieną w produkcji opakowań do żywności wg normy PN-EN 15593:2010
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 75847
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-10
Bezpieczeństwo materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością w UE
Marzena Pawlicka
Andrzej Starski
Monika Mania
Małgorzata Rebeniak
Małgorzata Mazańska
Tomasz Szynal
Jacek Postupolski
nr katalogowy: 87248
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-10
Handlowy dokument identyfikacyjny jako element systemu identyfikowalności
Robert Palka
nr katalogowy: 87482
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-9
Zarządzanie przedsiębiorstwem a polityka bezpieczeństwa firm
Waldemar Jaskółowski
nr katalogowy: 139071
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-2
Systemy zapewniania jakości pieczywa
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 74245
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-3
Zarządzanie ryzykiem a redukcja kosztów
Paweł Królas
nr katalogowy: 75114
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności
PAWEŁ MIROSZ
IRENA OZIMEK
nr katalogowy: 35504
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-1
Zarządzanie badaniami sektora produkcji żywności
nr katalogowy: 82174
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-4
Głosy z Polski
nr katalogowy: 119459
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-4
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w normalizacji (cz. 2)
Jolanta KOCHAŃSKA
nr katalogowy: 20096
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP, GMP, GHP
nr katalogowy: 7032
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-6
X Kongres Bezpieczeństwa Żywności
Anna Wilcz
nr katalogowy: 146654
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-12
Sprawne sprawdzanie
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 102734
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-4
Spotkanie członków Zespołu Zadaniowego ds. Bezpieczeństwa i Jakości Żywności
nr katalogowy: 108629
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-3
Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności HACCP, GMP, GHP
Jacek Łasak
nr katalogowy: 3492
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-7
Audyt usługodawcy - firma zwalczająca szkodniki
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 107971
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-9
Unijne kontrole zapewniają bezpieczeństwo naszej żywności
Marta Angrocka-Krawczyk
nr katalogowy: 70529
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Międzynarodowe standardy określające wymogi związane z bezpieczeństwem i jakością produktów żywnościowych
Ziemowit Rudy
nr katalogowy: 140725
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Wpływ „Long Covid” na pracowników i miejsca pracy oraz rola bhp (4)
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 143186
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-5
Wydarzenia
nr katalogowy: 59422
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-5
Z prasy fachowej
nr katalogowy: 120013
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-5
Zarządzanie jakością, zarządzanie informacją
nr katalogowy: 101320
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-8
Zagrożenia bezpieczeństwa zdrowotnego mięsa i przetworów mięsnych
Marian Gil
Elżbieta Głodek
nr katalogowy: 109015
OPAKOWANIE 2017-12
Nowe standardy bezpieczeństwa żywności w Metsä Board Simpele
nr katalogowy: 111367
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-7
Procesowe zarządzanie identyfikowalnością w magazynie żywności
Grzegorz Sokołowski
nr katalogowy: 100965
GAZETA CUKROWNICZA 2006-2
Uwarunkowania prawne bezpieczeństwa żywności na podstawie nowego prawa żywnościowego UE oraz polskich aktów prawnych
M. Mucha
nr katalogowy: 16657
OPAKOWANIE 2009-10
Nowe specjalności w WSL
nr katalogowy: 47186
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-9
Państwowa Inspekcja Bezpieczeństwa Żywności, jako nowy organ kontroli Zintegrowane podejście
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 109192
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-10
Czym jest ESENER?
Robert Kozela
nr katalogowy: 71661
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-2
Zarządzanie bhp w szpitalu
Roman Kwiatkowski
nr katalogowy: 24285
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-2
Nowe narzędzia wspomagania programów bezpieczeństwa żywności
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 24318
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-7
Nowe regulacje prawne Wspólnoty Europejskiej w zakresie zapewnienia bezpieczeństwa żywności i pasz
Krzysztof KWIATEK
nr katalogowy: 14083
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-4
Analiza ryzyka związanego z auditami wewnętrznymi systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności wg normy ISO 19011:2011
Agata Szkiel
nr katalogowy: 90681
10.15199/46.2015.4.4
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-4
Zarządzanie zdrowiem psychicznym w przedsiębiorstwie
nr katalogowy: 142612
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Jakość i bezpieczeństwo żywności
Agnieszka Górecka
nr katalogowy: 31131
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
Świadomy wybór
Bogusława Kulesza
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 104997
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-12
Patterns of non-compliance in the agri-food chain
Aleksandra KOWALSKA
nr katalogowy: 129605
10.15199/46.2020.12.2
food adulteration
food fraud
mislabelling
composition
food safety governance
fałszowanie żywności
oszustwa żywnościowe
błędne oznaczanie produktu
wykaz składników
zarządzanie kwestiami bezpieczeństwa żywności
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-1
Na razie nie będzie jednej inspekcji bezpieczeństwa żywności
nr katalogowy: 118516
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Zapewnienie bezpieczeństwa żywności w sytuacji zmieniającego się rynku pracy
MAREK R. ZADERNOWSKI
ANNA ZADERNOWSKA
MIECZYSŁAW OBIEDZIŃSKI
RYSZARD ZADERNOWSKI
nr katalogowy: 33021
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-8
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 78749
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-5
Standardy bezpieczeństwa żywności
nr katalogowy: 9536
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
VIII Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 135254
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-10
Gdzie wyrzucać, żeby nie szkodzić?
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 54772
GAZETA CUKROWNICZA 2006-1
Nowa strategia UE zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
K. Mokrosińska
nr katalogowy: 16662
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-12
Ewolucja standardów bezpieczeństwa żywności: od tradycji do nowoczesności
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 146433
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-7
Relacja z "Akademii PFPŻ ZP - jakość i bezpieczeństwo żywności"
nr katalogowy: 92613
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-6
Zapobieganie, monitorowanie oraz detekcja ciał obcych
Małgorzata Galczak
nr katalogowy: 77383
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-6
Etapy analizy ryzyka bezpieczeństwa żywności
Magdalena NIEWCZAS
nr katalogowy: 91781
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-12
Noty o książkach
nr katalogowy: 48956
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-12
Rola czynnika ludzkiego w funkcjonowaniu systemów bezpieczeństwa żywności
nr katalogowy: 48950
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-11
Integracja systemów zarządzania jakością, środowiskiem, bezpieczeństwem i higieną pracy
Antoni Kleniewski
nr katalogowy: 3614
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-4
Zarządzanie zdrowiem psychicznym w przedsiębiorstwie
nr katalogowy: 142612
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-10
Alergeny pod kontrolą
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 101273
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-9
System HARPC - nowy oręż w służbie bezpieczeństwa żywności
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 100740
10.15199/47.2016.9.2
CHŁODNICTWO 2008-1-2
Chłodnictwo a bezpieczeństwo żywności
ROBERT HEAP
nr katalogowy: 33181
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-12
Udział służby bhp w badaniu wypadków
L. Zieliński
nr katalogowy: 22790
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
VIII Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 135254
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Noack Polen - szybkie wykrywanie obecności drobnoustrojów patogennych w żywności
nr katalogowy: 29256
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-1
Zasady identyfikacji i identyfikowalności w przemyśle spożywczym
Justyna Górna
nr katalogowy: 96220
10.15199/65.2016.1. 5
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-5
Kierunki zmian prawa Unii Europejskiej w zakresie bezpieczeństwa żywności
Elżbieta NITECKA
nr katalogowy: 6312
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-3
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w normalizacji (cz. 1)
Jolanta KOCHAŃSKA
nr katalogowy: 20110
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Propozycje zmian w ustawodawstwie Unii Europejskiej z zakresu bezpieczeństwa żywności
E. Nitecka
nr katalogowy: 7019
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-4
Wpływ „Long Covid” na pracowników i miejsca pracy oraz rola bhp (3)
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 142611
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-6
Wpływ „Long Covid” na pracowników i miejsca pracy oraz rola bhp (5) Lekcja 159
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 143525
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-11
EUREPGAP standard jakości i bezpieczeństwa żywności na etapie produkcji pierwotnej Droga do certyfikatu
Małgorzata Wiśniewska
nr katalogowy: 21939
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-1
Zarządzanie krótkimi łańcuchami dostaw
Sebastian Jarzębowski
Natalia Bezat
nr katalogowy: 111729
10.15199/65.2018.1.10
zarządzanie łańcuchem dostaw
zrównoważony rozwój
krótki łańcuch dostaw żywności
alokacja marż
efektywność
supply chain management
short food supply chain
sustainable development
profit allocation
efficiency
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-6
IX Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 141051
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-12
Polsko-fińskie seminarium nt. bezpieczeństwa żywności
nr katalogowy: 80914
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Bezpieczeństwo i ochrona żywności
Andrzej Kłodawski
nr katalogowy: 76240
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-5
Wyższa Szkoła Komunikacji i Zarządzania w Poznaniu
nr katalogowy: 15689
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-5
Co nowego w Klubie Polskie Forum ISO 9000
nr katalogowy: 11488
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Jedzenie godne zaufania
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 91205
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-10
Aspekty bezpieczeństwa żywności w sklepach mięsnych
Wioletta Kłopotek
nr katalogowy: 87481
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Bezpieczeństwo barwników stosowanych w produkcji żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Katarzyna Kuźma
Martyna Mirkowska
Kazimierz Karłowski
nr katalogowy: 53792
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-1
Kultura bezpieczeństwa żywności w świetle standardów uznanych przez GFSI
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
Tomasz GRYBEK
nr katalogowy: 130121
10.15199/46.2021.1.1
kultura bezpieczeństwa żywności
standardy GFSI
pomiar kultury bezpieczeństwa żywności
food safety culture
GFSI standards
food safety culture assessment
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-1
Zagrożenia mikrobiologiczne żywności
Beata Paziak-Domańska
Beata Bartodziejska
nr katalogowy: 89202
10.15199/65.2015.1.3
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-2
XIII Sesja Naukowa z cyklu "Wyzwania Zarządzania Jakością"
nr katalogowy: 96849
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-11
Czarne chmury zbierają się nad dodatkami do żywności z numerami "E" - najlepszym antidotum jest żywność barwiąca
nr katalogowy: 123398
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-11
Ocena możliwości zwiększania bezpieczeństwa transportu lotniczego po wprowadzeniu stopni alarmowania o zagrożeniach terrorystycznych
Daniel KUCHAREK
nr katalogowy: 123580
10.15199/46.2019.11.3
bezpieczeństwo lotnicze
port lotniczy
stopnie alarmowe zagrożenia terrorystycznego
aviation safety
airport
levels of terrorist threat alarm
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-8
Polska na tle Francji i Czech w aspekcie zapewniania bezpieczeństwa żywności
Dobrochna Sztajerska
nr katalogowy: 61299
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-11
Kultura bezpieczeństwa żywności w teorii i praktyce
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
Ewa MALINOWSKA
Kinga PIEKARSKA
nr katalogowy: 116997
10.15199/48.2018.11.1
kultura organizacyjna
kultura bezpieczeństwa żywności
pomiar
organizational culture
food safety culture
assessment
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-2
Systemy bezpieczeństwa żywności
Marzena Popis
nr katalogowy: 74536
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
Kryteria bezpieczeństwa żywności i higieny produkcji
Krystyna Kowal
nr katalogowy: 80060
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Zakłady Stora Enso Corrugated Poland z certyfikatem bezpieczeństwa żywności FSSC 22000
nr katalogowy: 131863
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-6
IX Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 141051
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-10
Priorytety w zakresie bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej
Halina Makała
nr katalogowy: 116675
10.151.99/65.2018.10.9
bezpieczeństwo żywnościowe
ochrona konsumentów
bezpieczna żywność
food safety
consumer protection
safe food
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-9
Ponowna ocena substancji dodatkowych przez EFSA i jej konsekwencje dla producentów żywności
Joanna Gajda‑
Wyrębek
Jolanta Jarecka
Marta Dmitruk
nr katalogowy: 116118
10.15199/65.2018.9.5
dodatki do żywności
EFSA
ponowna ocena bezpieczeństwa
ustawodawstwo UE
food additives
EFSA
re-evaluation
EU legislation
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-9
Zarządzanie przedsiębiorstwem a polityka bezpieczeństwa firm
Waldemar Jaskółowski
nr katalogowy: 139071
DOZÓR TECHNICZNY 2024-5
Zarządzanie bezpieczeństwem procesowym oraz integralnością mechaniczną – mapa bezpieczeństwa
Tomasz KLINKOSZ
nr katalogowy: 150910
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-6
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 68388
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-9
Inżynieria bezpieczeństwa żywności
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 62209
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-2
Systemowe zarządzanie bhp
nr katalogowy: 112026
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności w zakładach żywienia zbiorowego w Polsce i UE
Dorota Miarka
Monika Stanisławek
Jolanta Kowalska
nr katalogowy: 105830
10.15199/65.2017.5.5
OPAKOWANIE 2019-1
Systemy rentgenowskie gwarancją bezpieczeństwa żywności
Ryszard Warczyński
nr katalogowy: 118294
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-7
HACCP i BRC porównanie systemów
Krzysztof Przystupa
nr katalogowy: 92516
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Problemy bezpieczeństwa dodatków do żywności
K. Krygier
nr katalogowy: 14882
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-3
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w organizacjach łańcucha żywnościowego wg wymagań projektu ISO 22000. Cz. II
L. Owczarek
M. Karaś
U. Jasińska
nr katalogowy: 14795
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-3
Odpowiedzialność cywilna za szkodę wyrządzoną przez niebezpieczny środek spożywczy
ŁUKASZ BOBEŁ
KATARZYNA LEŚKIEWICZ
nr katalogowy: 24746
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-1
III Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 103648
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Zakłady Stora Enso Corrugated Poland z certyfikatem bezpieczeństwa żywności FSSC 22000
nr katalogowy: 131863
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Bezpieczeństwo aspartamu potwierdził Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności
J. Gajda
nr katalogowy: 20753
OPAKOWANIE 2012-3
Opakowania dla przemysłu spożywczego. Zagrożenia dla bezpieczeństwa żywności i zdrowia konsumenta
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 66357
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-12
System HACCP a jakość żywności
Marzena POPIS
nr katalogowy: 56160
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Sytuacja kryzysowa i zarządzanie kryzysem
Agnieszka Górecka
nr katalogowy: 41839
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-6
System zapewnienia bezpieczeństwa żywności - HACCP w praktyce
Krzysztof Bałkowiec
nr katalogowy: 36082
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Zgodnie z prawem
Joanna Obara
nr katalogowy: 94683
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Nowe możliwości badawcze w Laboratorium Bezpieczeństwa i Właściwości Funkcjonalnych Żywności
Włodzimierz Grajek
Marcin Schmidt
Anna Olejnik
nr katalogowy: 41836
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w praktyce
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 70271
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-8
Nobilitacja Normy ISO 22000:2005
Janusz B. Berdowski
Agnieszka Zagroba
nr katalogowy: 53602
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Zarządzanie jakością, zarządzanie informacją
Adam Steć
nr katalogowy: 85513
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-1
III Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 103066
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Rynek świeżych owoców i warzyw - wybrane wymagania dotyczące bezpieczeństwa żywności
Monika Czarnecka-Partyka
Hanna Wachowska
nr katalogowy: 76239
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-6
Zarządzanie dokumentami w obszarze bhp – instruktaż stanowiskowy
Dariusz Smoliński
nr katalogowy: 106283
AURA 2023-2
Naukowcy proponują rozwiązania globalnego kryzysu fosforowego
nr katalogowy: 141762
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-7
Chronimy zdrowie ludzi i zwierząt od 35 lat
nr katalogowy: 85724
OPAKOWANIE 2018-9
Nowy poziom bezpieczeństwa żywności: Technomelt Supra Pro
nr katalogowy: 116091
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-4
"Dodatki do żywności z uwzględnieniem aromatów" Konferencja PFPŻ nt. przepisów dotyczących dodatków do żywności
Marta Stus
nr katalogowy: 59103
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-3
Studia podyplomowe Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy w organizacji Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Białymstoku
nr katalogowy: 58162
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-2
Dezynfekcja UV w przemyśle mięsnym
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 96668
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Bezpieczeństwo żywności nowe podejście Unii Europejskiej
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 41825
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-1
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 9490
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-4
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 9534
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-1
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 9490
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Zagrożenia związane z żywnością Sondaż konsumencki EFSA
Regina Wierzejska
nr katalogowy: 57738
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-5
II Kongres "Bezpieczeństwo Żywności - zarządzanie ryzykiem w łańcuchu dostaw"
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 91474
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
W zamrażarce. Zamrażanie i przechowywanie zamrażalnicze żywności w gastronomii
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 98391
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-9
Krzywa DLN
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 54396
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-6
EUREPGAP - standard dla producentów rolnych
Bogumił Kabulski
nr katalogowy: 7104
CHŁODNICTWO 2005-12
Ecolab technologie utrzymania higieny
nr katalogowy: 8736
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Nowoczesne laboratorium w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 33026
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Co nowego we wspólnotowym prawie żywnościowym?
nr katalogowy: 31133
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Jakość i bezpieczeństwo żywności nowe podejście
nr katalogowy: 49531
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-3
Przegląd systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 41913
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Znakowanie pieczywa
nr katalogowy: 32760
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-7
Zastosowanie ozonu w przemyśle mięsnym
Monika Trząskowska
nr katalogowy: 127260
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-7
Zarządzanie bezpieczeństwem w łańcuchu żywnościowym wg PN EN ISO 22 000:2018
Elżbieta Rosiak
nr katalogowy: 127224
10.15199/65.2020.7.2
żywność
zarządzanie
normy ISO 22000
bezpieczeństwo
food
management
22000 ISO standards
safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-10
Jednolita interpretacja przepisów prawnych problemem mleczarstwa
E. Nitecka
nr katalogowy: 22426
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-2
Nowe wymagania prawne Unii Europejskiej w 2006 roku
nr katalogowy: 20128
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-10
Bezbłędny przetarg
Anna Zielińska
nr katalogowy: 26255
GOSPODARKA WODNA 2024-1
„Zarządzanie wodą w sytuacjach kryzysowych” DOKUMENT PROGRAMOWY na podstawie wyników obrad III Wodnego Okrągłego Stołu we Wrocławiu w dniu 22 marca 2023 r.
ELŻBIETA NACHLIK
ANNA JANUCHTA-SZOSTAK
ZBIGNIEW KUNDZEWICZ
JANUSZ ZALESKI
JERZY HAUSNER
nr katalogowy: 146811
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-7
ISO 22000 - Krok dalej niż HACCP
nr katalogowy: 36648
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Warsztaty firmy Silliker "Bezpieczeństwo i jakość żywności"
Marta Stus
nr katalogowy: 56333
OPAKOWANIE 2010-12
Zastosowanie chromatografi i gazowej i spektrometrii mas do badania migracji benzofenonu i 4-metylobenzofenonu z zadrukowanych opakowań do żywności
Karol Bal
Zbigniew Mielniczuk
Małgorzata Pawlicka
nr katalogowy: 56148
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-1
Zarządzanie jakością, zarządzanie informacją
nr katalogowy: 73302
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-6
Akademia PFPŻ ZP – jakość i bezpieczeństwo żywności
nr katalogowy: 106589
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
Nieznajomość prawa szkodzi
Joanna Obara
nr katalogowy: 94073
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-10
EUREGAP - standard dla producentów owoców i warzyw
Bogumił Kabulski
nr katalogowy: 7204
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2009-5
Monitoring mediów
nr katalogowy: 47259
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-7
Studia podyplomowe Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa w Poznaniu
nr katalogowy: 53203
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-5
ludzie i wydarzenia > kto jest kim Mariusz Głowicki
nr katalogowy: 120006
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Technologiczny aspekt zarządzania jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym
Krzysztof Kryża
Grzegorz Szczepanik
Piotr Błaszkiewicz
nr katalogowy: 59480
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
V Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 118711
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-1
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością
Ewa Czarniecka-Skubina
Joanna Trafiałek
nr katalogowy: 103656
10.15199/65.2017.1.7
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Znaczenie procesu pakowania dla bezpieczeństwa żywności
K. Olborska
P. P. Lewicki
nr katalogowy: 14894
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-10
Jakość żywności sprytnie przemyślana
Bogdan SZPONAR
Piotr KSIĄŻEK
nr katalogowy: 47644
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-11-12
Rozszerzona odpowiedzialność producenta
Tadeusz Pokrywka
nr katalogowy: 88510
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-3
Zmiany klimatu największą troską europejskich konsumentów
nr katalogowy: 147987
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-11
POLSKA - UNIA - ŚWIAT
nr katalogowy: 39243
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-2
Wpływ „Long Covid” na pracowników i miejsca pracy oraz rola bhp (1)
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 141736
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-6
Regulacje prawne z zakresu bezpieczeństwa i higieny żywności
Michał Kundzicz
nr katalogowy: 9550
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-6
IV Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 110966
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-11
Doniesienia RASFF Jakość mikrobiologiczna żywności w krajach Unii Europejskiej
Elżbieta Maćkiw
Monika Stasiak
Joanna Kowalska
Katarzyna Kucharek
nr katalogowy: 110546
10.15199/65.2017.11.3
RASFF
żywność
mikroorganizmy chorobotwórcze
RASFF
foodstuffs
pathogenic microorganisms
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-2
Postępy Biotechnologii i Techniki Produkcji Żywności
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 82777
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-2
Nowe podejście do bezpieczeństwa żywności
BARBARA ROBAK
JAKUB DOMAGALSKI
nr katalogowy: 13999
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2007-12
Wśród książek
inż. Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 32153
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-6
Wsparcie emocjonalne w miejscu pracy
Robert Kozela
nr katalogowy: 149035
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-2
Zarządzanie środowiskiem, umiejscowienie technicznych środków ochronnych w maszynach - dwie nowe normy
Andrzej Kowerski
nr katalogowy: 89541
CHŁODNICTWO 2005-12
Drobnoustroje w produktach spożywczych mrożonych i przechowywanych w warunkach chłodniczych
MAŁGORZATA PIOTROWSKA
AGNIESZKA NOWAK
nr katalogowy: 8739
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-7
Żywność zmodyfikowana genetycznie - wymagania legislacyjne i systemy bezpieczeństwa
ZBIGNIEW OCZADŁY
nr katalogowy: 27946
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-5
Skuteczne rozwiązania w zakresie bezpieczeństwa żywności - JohnsonDiversey Consulting
nr katalogowy: 35134
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
W opakowaniu czy bez?
nr katalogowy: 126616
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-2
Opracowywanie nowych produktów żywnościowych o charakterze prozdrowotnym. Cz. II
Janusz Czapski
nr katalogowy: 66176
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Laboratorium badawcze w przemyśle spożywczym
Monika Żmudzka
Danuta Juszczakiewicz
Romualda Dolińska
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 57740
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2018-11
XXVI Międzynarodowa Konferencja Naukowo - Techniczna "Produkcja I Zarządzanie W Przemyśle" (Zakopane 20-22 czerwca 2018 r.)
Edyta Kardas
nr katalogowy: 117370
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2021-11
Skuteczne zarządzanie obiektami medycznymi z jednego miejsca
nr katalogowy: 134670
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-11
Realizacja strategii bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej
M. Korzycka-lwanow M.R. Zadernowski
M.W. Obiedziński
nr katalogowy: 7216
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-2
Zanieczyszczenia chemiczne żywności - krytyczne wyróżniki jakości i bezpieczeństwa żywności
M.W. Obiedziński
M. Korzycka-lwanow
nr katalogowy: 14761
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-8
Kwestia przekazywania konsumentom informacji na temat żywności na opakowaniach jednostkowych
Aleksandra KOWALSKA
nr katalogowy: 115376
10.15199/48.2018.8.4
opakowanie jednostkowe
konsument
znakowanie żywności
system RASFF
system AAC & EU FFN
urzędowa kontrola żywności
individual packaging
consumer
food labelling
RASFF system
AAC & EU FFN system
food control
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-7
Wydziały Nauk o Żywności oraz Medycyny Weterynaryjnej Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie realizują projekt pn. Innowacyjność technologii żywności wysokiej jakości w ramach RPO Województwa Warmińsko-Mazurskiego (2014-2020
nr katalogowy: 127259
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Międzynarodowe standardy określające wymogi związane z bezpieczeństwem i jakością produktów żywnościowych
Ziemowit Rudy
nr katalogowy: 140725
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-10
Studia podyplomowe - Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy Wydział Zarządzania Politechnika Białostocka
nr katalogowy: 38576
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-9
Zarządzanie przychodami
Dagmara Stangierska
nr katalogowy: 100608
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Dyskusja w Parlamencie Europejskim o substancjach dodatkowych do żywności
JOANNA GAJDA
nr katalogowy: 29248
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-7
Zarządzanie produktem mięsnym - szansa dla przetwórstwa
Karol Krajewski
nr katalogowy: 85731
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH