Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-19
Kultura organizacyjna a etyczna kultura jakości
GRAŻYNA OŻAREK
nr katalogowy: 38069
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-11
Kultura organizacyjna firmy
Marzena Matuszewska
nr katalogowy: 95370
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Jak pogodzić ogień z wodą? O specyfice kierowania przedsiębiorstwem rodzinnym (cz. 2)
Marta Truskolawska
nr katalogowy: 61399
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-6
Problemy pomiaru kultury bezpieczeństwa i klimatu bezpieczeństwa
Aleksander Lotko
nr katalogowy: 138227
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-2
Kultura jakości i czynniki ją kształtujące w szkołach wyższych
Piotr GRUDOWSKI
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 125010
10.15199/46.2020.2.1
szkolnictwo wyższe
kultura organizacyjna
kultura jakości
higher education
organizational culture
quality culture
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-4
Kultura organizacyjna a strategia TQM w polskich przedsiębiorstwach budowlanych
Andrzej BUSZKO
nr katalogowy: 58756
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-5
Recenzje - Dr hab. inż. Radosław Wolniak Wymiary kulturowe polskich organizacji a doskonalenie zarządzania jakością Wyd. CeDeWu Warszawa 2012
Anna Sędek
nr katalogowy: 76464
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-1
Wykaz ważniejszych artykułów opublikowanych w 2011 roku
nr katalogowy: 65129
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-2
Struktura organizacyjna w konecpcji TQM
Marek BUGDOL
nr katalogowy: 18232
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-2
Jakość kultury organizacyjnej przedsiębiorstw - refleksje z badań
Anna PIETRUSZKA-ORTYL
nr katalogowy: 112056
10.15199/48.2018.2.4
kultura organizacyjna
kultura jakości
kultura organizacji opartych na wiedzy
organizational culture
culture quality
culture of knowledge-based organizations
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-11
Restrukturyzacja przedsiębiorstwa a jakościowe paradygmaty zarządzania – wyniki badań
Piotr BIAŁOWĄS
nr katalogowy: 123579
10.15199/46.2019.11.2
procesy restrukturyzacji przedsiębiorstwa
zasady Total Quality Management
projakościowa kultura organizacyjna
enterprise restructuring processes
Total Quality Management principles
pro-quality organizational culture
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-9
BHP W SIECI
nr katalogowy: 62174
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-6
Kultura bezpieczeństwa
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143524
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-6
Kultura bezpieczeństwa
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143524
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-6
Kultura bezpieczeństwa
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143524
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-6
Kultura bezpieczeństwa
Małgorzata Lotko
nr katalogowy: 143524
ODZIEŻ 2006-3
Kultura organizacji czasu zmiany i odnowy
Józef Penc
nr katalogowy: 17860
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-9
Normalizacja zarządzania jakością a wymiary kulturowe kraju
Radosław Wolniak
nr katalogowy: 62212
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-7
Jak pogodzić ogień z wodą? Cz. I. O specyfice kierowania przedsiębiorstwem rodzinnym
Marta Truskolawska
nr katalogowy: 60701
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-7-8
Integracyjnie i nieintegracyjnie zorientowane obszary zarządzania organizacją w aspekcie jej zasobów niematerialnych
Zbigniew KŁOS
Krzysztof KOPER
nr katalogowy: 77764
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-3
Ryzyko w kontroli zarządczej
Grażyna Żarlicka
nr katalogowy: 75115
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2012-4
60 LAT TEMU W PRZEGLĄDZIE GEODEZYJ NYM PISANO - Uwagi do artykułu mgr. inż. E. Weycherta Zadania Geodezji w Planie 6-letnim i Nowa Struktura Organizacyjna Głównego Urzędu Pomiarów Kraju
WŁADYSŁAW BARAŃSKI
nr katalogowy: 66930
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-4
Audit systemu 5-S
Magdalena Niewczas
nr katalogowy: 51037
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-9
VIII Krajowa i I Międzynarodowa Konferencja z cyklu "Jakość w gospodarce rynkowej" ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ A JAKOŚĆ ZARZĄDZANIA
nr katalogowy: 70503
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-5
Kodeksy etyczne jako element kształtowania kultury organizacyjnej w przedsiębiorstwach przemysłu chemicznego
Tomasz J. Dąbrowski
Katarzyna Majchrzak
nr katalogowy: 91297
10.15199/62.2015.5.2
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Kultura picia kawy
PAWEŁ MANISTA
nr katalogowy: 23299
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Kultura bezpieczeństwa pracy w przemyśle piekarskim i ciastkarskim
Monika Zagórska
Elżbieta Biniszewska
nr katalogowy: 65754
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2018-19
Początki informatyki w Polsce (13) Kultura informatyczna
nr katalogowy: 118931
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-2
Kultura bezpieczeństwa i ochrony zdrowia na budowie
Jerzy Obolewicz
Adam Baryłka
nr katalogowy: 136121
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-7
Prewencja na targach
nr katalogowy: 8126
AURA 2006-2
EUROPEJSKA AGENCJA ŚRODOWISKA
Lucyna Dygas Ciołkowska
Wojciech Stawiany
nr katalogowy: 16027
SZKŁO I CERAMIKA 2006-4
Kultywują tradycje szklarskie
D. Biernacka-Pruszkowska
nr katalogowy: 20988
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-11
Konsekwencje architektoniczne obiektów inkubatorowych wysokiej technologii
Emilia Drzewiecka
nr katalogowy: 10744
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-11
Kultura bezpieczeństwa żywności w teorii i praktyce
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
Ewa MALINOWSKA
Kinga PIEKARSKA
nr katalogowy: 116997
10.15199/48.2018.11.1
kultura organizacyjna
kultura bezpieczeństwa żywności
pomiar
organizational culture
food safety culture
assessment
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-3
Wprowadzenie do etyki służby bhp
Edward Zając
nr katalogowy: 7967
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
Program edukacji kulturalnej w warszawskiej szkole gastronomicznej Kultura ze smakiem
nr katalogowy: 85469
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-7
IZBA GOSPODARCZA METALI NIEŻELAZNYCH
ROLAND STASIAK
nr katalogowy: 15048
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-14-15
Uwalnianie od papierów
Konrad T. Lewandowski
nr katalogowy: 13214
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-2
Projakościowe tendencje przekształceń miedzynarodowych koncernów budowlanych w latach 90. XX wieku
Andrzej BUSZKO
nr katalogowy: 18234
GAZETA CUKROWNICZA 2005-4
Informacja o pracach Centrum Doskonałości CERED Politechniki Warszawskiej w Płocku
K. Urbaniec
nr katalogowy: 9390
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-3
Wartość dodana auditu
Antoni Klen iewski
nr katalogowy: 50327
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-8
Kultura bezpieczeństwa w przedsiębiorstwie
Zofia Lejko
nr katalogowy: 53574
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-8
wydarzenia
nr katalogowy: 92874
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-6
Z tradycją w przyszłość
Jolanta Bortkun
nr katalogowy: 6832
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-9
Przemysł metali nieżelaznych w latach 2000-2005
Stasiak R.
nr katalogowy: 15074
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-6
Procesowa struktura organizacyjna przedsiębiorstwa
Katarzyna Szczepańsk a
nr katalogowy: 52378
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-6
Problemy pomiaru kultury bezpieczeństwa i klimatu bezpieczeństwa
Aleksander Lotko
nr katalogowy: 138227
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-6
Problemy pomiaru kultury bezpieczeństwa i klimatu bezpieczeństwa
Aleksander Lotko
nr katalogowy: 138227
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-6
Problemy pomiaru kultury bezpieczeństwa i klimatu bezpieczeństwa
Aleksander Lotko
nr katalogowy: 138227
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-3
Wspólny język komunikowania zamierzeń strategicznych w dążeniu do wizji „Zero Wypadków”
Aleksandra Wilk
nr katalogowy: 147678
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2013-1
DIAGNOZA STRUKTURY ORGANIZACYJNEJ PRZEDSIĘBIORSTWA Z BRANŻY METALOWEJ JAKO NARZĘDZIE WSPOMAGAJĄCE PROCES ZARZĄDZANIA PRZEDSIĘBIORSTWEM I PODEJMOWANIA DECYZJI
BOŻENA BORYCZKO
MAGDALENA LICHOTA
nr katalogowy: 74016
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-10
Uwarunkowania i konsekwencje jakości wiedzy organizacyjnej
Adam Skrzypek
nr katalogowy: 79781
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-12
Rola przełożonego w modelowaniu kultury organizacyjnej i jakości instytucji non profit
Katarzyna OLEJNICZAK-SZUSTER
Bogna Ś. KONODYBA- RORAT
nr katalogowy: 111451
10.15199/48.2017.12.3
organizacja non profit
kultura organizacyjna
kultura jakości
non profit organization
organizational culture
quality culture
GOSPODARKA WODNA 2006-1
Kultur Technik (3-2005)
nr katalogowy: 16913
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-11
Kultura jakości i sposoby jej kształtowania
Rafał Haffer
nr katalogowy: 11588
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-4
Kultura bezpieczeństwa to zysk
Guenther Kirschstein
Justyna Kostka
nr katalogowy: 75820
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-5
Kultura miejsca pracy w procesie humanizacji
Roman Przybyszewski
nr katalogowy: 11482
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-5
Struktura organizacyjna przedsiębiorstwa budowlanego a kreowanie strategii zarządzania jakością
Andrzej BUSZKO
nr katalogowy: 26198
AURA 2006-12
GOTYCKI STYL
Wiktor Zin
nr katalogowy: 22610
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-12
Kultura jakości jako warunek międzynarodowej konkurencyjności polskich przedsiębiorstw
Rafał Haffer
nr katalogowy: 11613
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-5
Programy promocji żywności i jej jakości w Polsce
Małgorzata WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 44338
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-19
Kultura innowacyjności
nr katalogowy: 54504
ODZIEŻ 2006-2
Kultura organizacji czasu zmiany i odnowy
Józef Penc
nr katalogowy: 17870
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Informatyczny system zarządzania wspiera procesy produkcyjne i logistyczne
Arkadiusz Krzywiński
Hermann Schalk
nr katalogowy: 23594
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-7
Konferencja Europejskiego Stowarzyszenia Wydawców Naukowych "Kultura Wydawnictw Naukowych"
nr katalogowy: 20402
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Espresso show
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 11863
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Espresso show
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 11863
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-10
Starsi pracownicy - mniejsza sprawność, większe doświadczenie
J. Knyziak
nr katalogowy: 21318
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-2
Kultura chleba w szkole
Marek Perzyński
nr katalogowy: 19266
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-10
Nadzór budowlany obecnie
nr katalogowy: 38889
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-3
Z działalności stowarzyszenia SEP
nr katalogowy: 24692
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-7
Jakość danych EGiB – co starosta może zrobić samemu?
Dariusz Pręgowski
nr katalogowy: 138367
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-5
Kultura bezpieczeństwa – wspólna sprawa
nr katalogowy: 137502
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-19-20
Arabia dla inżyniera
nr katalogowy: 109226
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2012-2
Rekonstrukcja cyfrowa starych nagrań audiowizualnych
nr katalogowy: 66164
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-12
U schyłku roku 2007
nr katalogowy: 31884
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2007-10
PRZEGLĄD PRZEPISÓW PRAWA
nr katalogowy: 30420
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
ANUGA 2007 - drzwi na światowy rynek
nr katalogowy: 29428
GOSPODARKA WODNA 2008-7
Wpływ modeli funkcjonowania branży wodno-kanalizacyjnej na ceny usług w Europie
KLARA SZATKIEWICZ
nr katalogowy: 36369
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2024-2
Przesłanie od łódzkich włókniarek: „Dbajmy o siebie nawzajem”
Anna Lisiewicz
nr katalogowy: 148254
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-1
Dystans wobec władzy w różnych krajach świata a zarządzanie jakością
Radosław Wolniak
nr katalogowy: 18247
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-9
Dlaczego w pracy ludzie stosują się do zasad bhp, a w domu – nie zawsze?
Włodzimierz Biel
nr katalogowy: 139063
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
„Rozmowy o polskim stole”
nr katalogowy: 142333
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
„Rozmowy o polskim stole”
nr katalogowy: 142333
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-6
Wyniki w I kwartale i plany na 2016 r. Grupy Pfleiderer
Krystyna Wiśniewska
nr katalogowy: 99362
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-10
Otwór w osłonie przyczynił się do wypadku
Andrzej Nowak
nr katalogowy: 139728
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Biznesowy savoir-vivre
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 136051
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-10
O kulturze bhp
Edyta Bączek
nr katalogowy: 151091
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-3
Pożegnanie - Sabina Antoniszczak
nr katalogowy: 147675
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-10
S jak służba medycyny pracy Służby Więziennej
Małgorzata Paszkowska
nr katalogowy: 139725
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-6
Kultura bezpieczeństwa w praktyce
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 36139
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-5
Kultura współpracy
nr katalogowy: 76574
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-12
Nagrody za kulturę bezpieczeństwa
nr katalogowy: 81194
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-9
Zarządzanie zmianą w organizacji
Justyna Oleksy
nr katalogowy: 109660
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-2
Nowa kultura obsługi klienta w przedsiębiorstwie produkcyjnym
Bożena GAJDZIK
nr katalogowy: 32957
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-22
Kultura iPoda
Tadeusz Szafarz
nr katalogowy: 39081
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-1
Etos i kultura pracy
Robert Kozela
nr katalogowy: 135500
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-2
Kultura chwalenia
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 97772
SZKŁO I CERAMIKA 2013-4
Ceramika kultury Nasca
MAREK ŁASISZ
nr katalogowy: 78427
GOSPODARKA WODNA 2020-10
Potencjał Dolnej Wisły
nr katalogowy: 128736
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Opowieść o kuchni żydowskiej
nr katalogowy: 137477
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-5
Kultura bezpieczeństwa – wspólna sprawa
nr katalogowy: 137502
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-4
Metoda oceny pozyskiwania i rozwijania wiedzy w małych i średnich przedsiębiorstwach
Joanna PALISZKIEWICZ
nr katalogowy: 25300
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-12
Laur y dla studentki łódzkiej ASP za ar tystyczne czerpanie papier u
P. Wandelt
nr katalogowy: 95824
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-5
28 kwietnia
Robert Kozela
nr katalogowy: 137487
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-5
Struktura systemu a wartość dodana
Antoni Kleniewski
nr katalogowy: 51601
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-12
Wzorzyste tkaniny Gliksmana
nr katalogowy: 56526
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-5
28 kwietnia
Robert Kozela
nr katalogowy: 137487
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2023-4
Adaptacja starej księgarni
nr katalogowy: 146635
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-7-8
Organizacja struktury panelu degustacyjnego w przemyśle piwowarskim
Maciej Chołdrych
nr katalogowy: 46195
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2009-3
Znakomite wyniki sprzedaży i ciągły rozwój.
nr katalogowy: 46138
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-4
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 90685
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Podsumowanie roku 2021 z perspektywy Kaak
nr katalogowy: 134804
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-3
Kultura picia wina w Polsce
nr katalogowy: 83348
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-1
Etos i kultura pracy
Robert Kozela
nr katalogowy: 135500
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-4
Pięć wskazówek, jak przyjąć modę neutralną płciowo
nr katalogowy: 144553
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-7-8
Kreatywny zespół - innowacyjna organizacja
Kazimierz Kubiak
nr katalogowy: 61864
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-6
Innowacja warunkiem sukcesu
Włodzimierz Janas
nr katalogowy: 121057
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Światowy Kongres UIB
nr katalogowy: 64987
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-9
Zorientowana na jakość optymalizacja procesów i produktów za pomocą Systemu CSB
nr katalogowy: 62720
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-3
Wystawiłeś pustą fakturę - musisz zapłacić VAT
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 89612
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2016-1
Kto na gruncie, kto na protokole, kto na szkicu? Geodeta, geodeta uprawniony, wykonawca?
Ludmiła PIETRZAK
nr katalogowy: 95976
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-22-23
Kanał
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 87825
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Opowieść o kuchni żydowskiej
nr katalogowy: 137477
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-5
Kultura automatyki
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 82884
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-11
Piastowskie początki
Roman Adler
nr katalogowy: 140292
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-11
Piastowskie początki
Roman Adler
nr katalogowy: 140292
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2019-3
Kultura techniczna gwarantem szacunku dla geodetów i owoców ich pracy
Jerzy GAJDEK
nr katalogowy: 118995
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Biznesowy savoir-vivre
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 136051
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-2
Kultura bezpieczeństwa i ochrony zdrowia na budowie
Jerzy Obolewicz
Adam Baryłka
nr katalogowy: 136121
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Biznesowy savoir-vivre
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 138739
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-7-8
Pozytywny klimat bezpieczeństwa pracy a kultura bezpieczeństwa
Aleksandra Wilk
nr katalogowy: 149915
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2010-9
Z pracy Prezydium ZG SGP
nr katalogowy: 54221
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2019-11
ZMIANA LOGOTYPU ZAPOWIEDZIĄ ZMIAN W INSTYTUCIE ŁĄCZNOŚCI - PIB
nr katalogowy: 123385
AURA 2015-3
RECENZJE
Mirosław Twardowski
nr katalogowy: 89825
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2022-7
Jakość danych EGiB – co starosta może zrobić samemu?
Dariusz Pręgowski
nr katalogowy: 138367
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-10
Szczęśliwa trzynastka
Barbara Czajka
nr katalogowy: 116449
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-26
Otwarte Muzeum Techniki
Stanisław Januszewski
nr katalogowy: 81688
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-20
Maszynowi komandosi błot
nr katalogowy: 86825
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-12
Dziedzictwo kulinarne
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 48595
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-8
Kultura a zrównoważony rozwój
nr katalogowy: 48454
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
"Kawa nie rośnie we Włoszech"
nr katalogowy: 71382
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-2
wydarzenia
nr katalogowy: 65716
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-12
W Mieście 4.0
nr katalogowy: 120604
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-11
Tajemnice łagiewników polskich
Marek Bielski
nr katalogowy: 126398
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Na pączki do Ludwina
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 97324
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-9
Dzień zdrowia i bezpieczeństwa w RECARO Polska
Beata Waśko
nr katalogowy: 144930
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-2
Zielone światło dla strategii „zero wypadków”
nr katalogowy: 147220
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-11
Obecne możliwości rozwoju etosu i kultury pracy.Część 4
Roman Adler
nr katalogowy: 63733
SZKŁO I CERAMIKA 2013-3
Ceramika peruwiańskiej kultury Moche
MAREK ŁASISZ
nr katalogowy: 77264
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-6
Przemysły kreatywne a zarządzanie wiedzą
Jan Fazlagić
nr katalogowy: 77144
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-9
Zarządzanie jakością i higiena produkcji w zintegrowanym systemie informatycznym Zorientowana na jakość optymalizacja procesów i produktów za pomocą Systemu CSB
nr katalogowy: 86627
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-7
Informacje
nr katalogowy: 78347
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-12
Podsumowanie roku 2021 z perspektywy Kaak
nr katalogowy: 134804
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-9
Upadłość dewelopera a ochrona praw nabywcy z uwzględnieniem zmian przepisów
Wiktor Gnych-Pietrzak
nr katalogowy: 139475
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-9
Zasypany w wykopie
Andrzej Nowak
nr katalogowy: 144927
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-11
Zebranie Zarządu Głównego Stowarzyszenia
Barbara KOSIŃSKA
nr katalogowy: 145886
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-6
Piwowarstwo rzemieślnicze mocny, światowy trend
nr katalogowy: 85101
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-2
Pomysł na wino
nr katalogowy: 41524
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-14-15
Kultura i technika
nr katalogowy: 46613
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-3
ludzie i wydarzenia > kto jest kim - Andrzej Dziedzic
nr katalogowy: 58146
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-6
Słodki smak podróży, czyli pięć cukierni, które warto odwiedzić podróżując po Europie
nr katalogowy: 98581
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Z ziemi włoskiej do Polski – włoska szkoła gelato
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 136058
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-11
CSB System - Korzyści ekonomiczne i konkurencyjność rynkowa wynikające ze zintegrowanego zarządzania jakością w Systemie CSB
nr katalogowy: 80787
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
Zarządzanie jakością i higiena produkcji w zintegrowanym systemie informatycznym - Zorientowana na jakość optymalizacja procesów i produktów za pomocą Systemu CSB
nr katalogowy: 78875
GOSPODARKA WODNA 2019-11
Stefan Liwski 1921-2019
Elżbieta Biernacka
nr katalogowy: 123391
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-12
Kultura Piwa
Marek Suliga
nr katalogowy: 81723
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-8
Piąty element...! "Kultura Bezpieczeństwa. Materiały pomocnicze dla szkół ponadgimnazjalnych" - uwagi życzliwego krytyka
Roman Adler
nr katalogowy: 70031
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-9
WYDARZENIA
nr katalogowy: 122106
AURA 2015-5
Kulturowe podstawy oraz motywy ochrony przyrody w kontekście współczesnych wyzwań cywilizacyjnych
Zbigniew Mirek
nr katalogowy: 90843
10.15199/2.2015.5.1
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-6
Odporność organizacyjna jako podstawa ciągłości działania
Sławomir Zapłata
Piotr Kwiatek
nr katalogowy: 141041
10.15199/46.2022.6.3
odporność
odporność organizacyjna
ciągłość działania
eksploracja tekstu
resilience
organizational resilience
business continuity
text mining
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-6
Odporność organizacyjna jako podstawa ciągłości działania
Sławomir Zapłata
Piotr Kwiatek
nr katalogowy: 141041
10.15199/46.2022.6.3
odporność
odporność organizacyjna
ciągłość działania
eksploracja tekstu
resilience
organizational resilience
business continuity
text mining
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-6
Odporność organizacyjna jako podstawa ciągłości działania
Sławomir Zapłata
Piotr Kwiatek
nr katalogowy: 141041
10.15199/46.2022.6.3
odporność
odporność organizacyjna
ciągłość działania
eksploracja tekstu
resilience
organizational resilience
business continuity
text mining
AURA 2013-1
PARAGRAF I ŚRODOWISKO - Kary pieniężne w ustawie o utrzymaniu czystości i porządku w gminach
Wojciech RADECKI
nr katalogowy: 73602
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-3
Dychotomia kompetencji i odpowiedzialności organizacji firmy geodezyjnej spowodowana art. 11 ustawy Prawo Geodezyjne i Kartograficzne po nowelizacji w 2014 r.
Władysław BAKA
nr katalogowy: 147629
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-10
Główny Geodeta Kraju wyjaśnia
Alicja KULKA
Sylwia KOZUJ
Joanna ZIÓŁKOWSKA
nr katalogowy: 150800
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-11-12
POLSKA I ŚWIAT
nr katalogowy: 45185
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Zasady sprzedaży
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 44983
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
O kawie - ekspresowo
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 46091
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-1-2
Dlaczego The Italian Institute of Coffeeology?
Patrick Chabert
nr katalogowy: 73873
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-4
Maria Teresa za 7 euro
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 66918
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-22-23
Rośnie kultura produkcji
nr katalogowy: 102022
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-2
Mead Meadness Cup 2024
nr katalogowy: 148454
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-1
Tłuszcz, kultura, figa i Bolonia
nr katalogowy: 147596
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-1
Dawne i zapomniane przepisy mięsne
Marek Zin
Paulina Duma
nr katalogowy: 40724
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-2
Kawowe dopełnienie
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 41515
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-14-15
Kto się boi lnu?
nr katalogowy: 78231
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-13
Kultura po hucie
Marek Bielski
nr katalogowy: 91855
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
20 lat kawy Segafredo w Polsce
nr katalogowy: 140248
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-1
AKTUALNOŚCI
nr katalogowy: 112905
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-2
CO NOWEGO W KLUBIE POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 57424
AURA 2011-10
RECENZJE
nr katalogowy: 62853
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-2
Z ziemi włoskiej do Polski – włoska szkoła gelato
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 136058
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Zarządzanie kosztami jakości w doskonaleniu systemu zarządzania jakością w przedsiębiorstwach branży zbrojeniowej w Polsce
Piotr BARTKOWIAK
Jacek JÓŹWIAK
nr katalogowy: 116044
10.15199/48.2018.9.4
polska branża zbrojeniowa
System Zarządzania Jakością
publikacja standaryzacyjna NATO - AQAP 2110
zarządzanie kosztami jakości
efektywność
Polish armament companies
Quality Management System
NATO standardization document - AQAP 2110
management of quality costs
efficiency
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-12
Praca utrwalona
nr katalogowy: 124073
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2014-8
60 LAT TEMU W PRZEGLĄDZIE GEODEZYJNYM PISANO
nr katalogowy: 85916
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-2
Stowarzyszenie Inspektorów Pracy Rzeczypospolitej Polskiej
nr katalogowy: 65721
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-1
Sprawozdanie z XVII Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej "Organizacyjne i ekonomiczne aspekty funkcjonowania współczesnej organizacji"
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 124634
ELEKTROINSTALATOR 2020-2
NOWE ROZPORZĄDZENIE w sprawie bezpieczeństwa i higieny pracy przy urządzeniach energetycznych
KRZYSZTOF EBRO-PROKESZ
nr katalogowy: 125084
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-7
30 lat temu powstał GEOPOZ
nr katalogowy: 132450
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH