Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-14-15
Samoocena stopnia wdrożenia systemu HACCP w przedsiębiorstwie
Małgorzata Zarudzka
nr katalogowy: 46624
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-2
Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności Schemat certyfikacji FSSC 22000 a ISO 22000
Krzysztof Bielański
nr katalogowy: 96825
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-11
Projektowanie i budowanie maszyn i urządzeń spożywczych w aspekcie wymagań normy PN-EN ISO 22000:2006
Janusz B. BERDOWSKI
nr katalogowy: 39190
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Transformacja
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 33370
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
ISO 22000-2005 - pierwsza międzynarodowa norma zarządzania bezpieczeństwem żywności
nr katalogowy: 20810
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-7
Zarządzanie bezpieczeństwem w łańcuchu żywnościowym wg PN EN ISO 22 000:2018
Elżbieta Rosiak
nr katalogowy: 127224
10.15199/65.2020.7.2
żywność
zarządzanie
normy ISO 22000
bezpieczeństwo
food
management
22000 ISO standards
safety
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 116070
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-3
Norma ISO 22000:2005 a HACCP w zapewnieniu bezpieczeństwa zdrowotnego mięsa i jego produktów
Zbigniew J. Dolatowski
Danuta Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 33846
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Specyfikacja PAS 220:2008 łatwiejsze wdrożenie ISO 22000
nr katalogowy: 46497
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-8
Nobilitacja Normy ISO 22000:2005
Janusz B. Berdowski
Agnieszka Zagroba
nr katalogowy: 53602
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-12
Certyfikat a fałszowanie żywności
Piotr Kafel
nr katalogowy: 64428
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-6
Nowe ujęcie zarządzania bezpieczeństwem żywności wg ISO-FDIS 22000
A. Błaszkiewicz
B. Kołodziej
nr katalogowy: 14851
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-11
Co nowego w czwartej wersji FSSC 22000?
Dominik Lisiewski
nr katalogowy: 110545
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-7
ISO 22000 - Krok dalej niż HACCP
nr katalogowy: 36648
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-4
Contribution to the implementation of ISO 22000,2018 within the NOUNOURS agri-food company - case study of a NOUNOURS manufacturing facility
Sarra GHRIEB
Amine FERROUKHI
Lydia DJENNADI
nr katalogowy: 150110
10.15199/46.2024.4.1
ISO 22000:2018
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)
food safety
food safety management system
small agri-food company
Algeria
ISO 22000:2018
HACCP (Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli)
bezpieczeństwo żywności
system zarządzania bezpieczeństwem żywności
mała firma rolno-spożywcza
Algieria
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-4
Contribution to the implementation of ISO 22000,2018 within the NOUNOURS agri-food company - case study of a NOUNOURS manufacturing facility
Sarra GHRIEB
Amine FERROUKHI
Lydia DJENNADI
nr katalogowy: 150110
10.15199/46.2024.4.1
ISO 22000:2018
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)
food safety
food safety management system
small agri-food company
Algeria
ISO 22000:2018
HACCP (Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli)
bezpieczeństwo żywności
system zarządzania bezpieczeństwem żywności
mała firma rolno-spożywcza
Algieria
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-5
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 44344
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-2
Skuteczność systemu HACCP a wymagania Codex Alimentarius i ISO 22000-2005
M. R. Zadernowski
M. Obiedziński
A. Zadernowska
P. Walęcik
nr katalogowy: 20852
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-4
Contribution to the implementation of ISO 22000,2018 within the NOUNOURS agri-food company - case study of a NOUNOURS manufacturing facility
Sarra GHRIEB
Amine FERROUKHI
Lydia DJENNADI
nr katalogowy: 150110
10.15199/46.2024.4.1
ISO 22000:2018
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)
food safety
food safety management system
small agri-food company
Algeria
ISO 22000:2018
HACCP (Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli)
bezpieczeństwo żywności
system zarządzania bezpieczeństwem żywności
mała firma rolno-spożywcza
Algieria
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-5
Od HACCP do ISO 22000 - wytyczne do praktycznej transformacji systemu
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 35546
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Rozwój rodziny norm ISO serii 22000-2005
K. Mokrosińska
nr katalogowy: 20755
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-7
Metoda zautomatyzowanej, bieżącej analizy jakości procesów produkcji żywności z zastosowaniem spektrometrii bliskiej podczerwieni, wspomaganej techniką wizyjną
JERZY KERN
nr katalogowy: 45498
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Dobre praktyki - O jakości w gastronomii można mówić wtedy, gdy wracają do nas goście, a nie nasze wyroby
ZYGMUNT BIAŁKA
nr katalogowy: 23278
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-6
ISO Management Systems, 2-2006
nr katalogowy: 18166
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-8
Integracja systemów zarządzania
Piotr Kafel
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 61288
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-9
Kronika
nr katalogowy: 54312
OPAKOWANIE 2015-3
INFORMACJE MIESIĄCA
nr katalogowy: 90322
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-2
12. Konferencja „Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności”
Janusz Bronisław Berdowski
nr katalogowy: 137308
GAZETA CUKROWNICZA 2009-10
Jubileusz 125-lecia Cukrowni Miejska Górka
nr katalogowy: 47478
GAZETA CUKROWNICZA 2008-3
Nowości
nr katalogowy: 33889
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-6
Wykorzystanie wytycznych norm dla wsparcia funkcjonowania systemów zarządzania
Antoni KLENIEWSKI
nr katalogowy: 99403
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-10
Norma zakładowa w systemie wewnętrznej kontroli
BOŻENA NOGALSKA*
nr katalogowy: 30250
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Systemowe podejście do bezpieczeństwa
nr katalogowy: 93112
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-9
ISO 22000 - harmonizacja standardów w sektorze spożywczym
Leszek Sitkowski
nr katalogowy: 7173
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-4
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w normalizacji (cz. 2)
Jolanta KOCHAŃSKA
nr katalogowy: 20096
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-2
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w organizacjach łańcucha żywnościowego wg wymagań projektu ISO 22000. Część l
L. Owczarek
M. Karaś
U. Jasińska
nr katalogowy: 14771
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-3
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w organizacjach łańcucha żywnościowego wg wymagań projektu ISO 22000. Cz. II
L. Owczarek
M. Karaś
U. Jasińska
nr katalogowy: 14795
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-2
Adoption of food safety culture in the dairy industry – a case study of Bel company in Algeria
Nesrine Achour
Amine Ferroukhi
Ratiba Chibani
nr katalogowy: 142881
10.15199/46.2023.2.3
FSSC 22000
ISO 22000
System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
kultura bezpieczeństwa żywności
wymagania
certyfikacja
zarządzanie
Globalna Inicjatywa na Rzecz Bezpieczeństwa Żywności (GFSI)
FSSC 22000
ISO 22000
Food Safety Management System
food safety culture
requirements
certification
management
The Global Food Safety Initiative (GFSI)
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Utrzymanie dobrej opinii o polskiej żywności
nr katalogowy: 30678
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Wytyczne normy ISO 9004:2009
Leszek Krawczyk
nr katalogowy: 59473
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-9
Norma ISO 22000:2005 a HACCP
Danuta Kołożyn-Krajewska
Zbigniew Dolatowski
nr katalogowy: 30040
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-7
Bezpieczeństwo żywności wg nowej wersji standardu BRC
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 37150
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2009-6
KRONIKA
nr katalogowy: 44822
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-5
Dział zarządzania jakością jako kluczowy element systemu bezpieczeństwa żywności
ROBERT PALKA
ANTONI GIBOWICZ
nr katalogowy: 148724
DOZÓR TECHNICZNY 2005-1
Wymagania normy ISO 9001-2000, które sprawiają trudności auditowanym organizacjom. Część 4
J. Kludziński
nr katalogowy: 8908
DOZÓR TECHNICZNY 2005-1
Wymagania normy ISO 9001-2000, które sprawiają trudności auditowanym organizacjom. Część 4
J. Kludziński
nr katalogowy: 8908
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Kontrola jakości zboża i mąki w zakładach Polskich Młynów S.A. w zakresie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
Elżbieta Sitkowska
nr katalogowy: 27772
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2006-8-9
NORMALIZACJA
nr katalogowy: 16929
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-4
Kompendium wdrożeniowe
Antoni Kleniewski
nr katalogowy: 66849
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-11
Nowe wymagania normalizacyjne - nie tylko dla projektantów maszyn
nr katalogowy: 63759
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-8
Geneza zmian w normie ISO 9001:2008
Beata ŁUCZAK
nr katalogowy: 53601
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-5
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 84097
DOZÓR TECHNICZNY 2004-5
Wymagania normy ISO 9001-2000, które sprawiają trudności auditowanym organizacjom, Część 2
J. Kludziński
nr katalogowy: 966
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-12
Realizacja oprogramowania w świetle wytycznych normy ISO-IEC 90003. Aspekt planowania jakości (cz. 1)
Karol Chrabański
nr katalogowy: 11600
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-7
OPŁACALNOŚĆ JAKOŚCI
Krystyna CHOLEWICKA-GOŹDZIK
nr katalogowy: 46159
DOZÓR TECHNICZNY 2004-6
Wymagania normy ISO 9001-2000, które sprawiają trudności auditowanym organizacjom. Część 3
J. Kludziński
nr katalogowy: 973
DOZÓR TECHNICZNY 2005-2
Wymagania normy ISO 9001-2000, które sprawiają trudności auditowanym organizacjom. Część 5 (ostatnia)
J. Kludziński
nr katalogowy: 8918
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-2
W kierunku ISO 9001:2015
Radosław Wolniak
nr katalogowy: 74534
DOZÓR TECHNICZNY 2011-3
Problemy oceny jakości złączy spawanych różnymi metodami oraz wykonanych z różnych materiałów konstrukcyjnych (dokończenie)
Janusz Czuchryj
Sławomir Sikora
Krzysztof Staniszewski
nr katalogowy: 59633
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-10
CO NOWEGO W KLUBIE POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 94145
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-7
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 108413
OPAKOWANIE 2014-11
Zmiany w metodyce badań opakowań zabezpieczonych przed niepożądanym otwarciem przez dziecko
BOHDAN CZERNIAWSKI
nr katalogowy: 87897
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-9
Geneza zmian w normie ISO 9001:2008
Beata ŁUCZAK
nr katalogowy: 54397
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-11
Normy dotyczące środowiska termicznego
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 102504
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-11
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 94699
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-3
Zarządzanie wg nowej normy ISO 9004
Piotr Rogala
nr katalogowy: 58054
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Technologiczny aspekt zarządzania jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym
Krzysztof Kryża
Grzegorz Szczepanik
Piotr Błaszkiewicz
nr katalogowy: 59480
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2005-7-8
NOWE NORMY
en
nr katalogowy: 8836
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-2
XIII Sesja Naukowa z cyklu "Wyzwania Zarządzania Jakością"
nr katalogowy: 96849
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2020-9
Nowelizacja normy ISO 12944
Małgorzata Zubielewicz
nr katalogowy: 128095
OPAKOWANIE 2014-8
PRODUCENCI ETYKIET
nr katalogowy: 86143
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-10
System gwarantowanej jakości żywności QAFP
Andrzej Czubała
Mieczysław M. Obiedziński
Andrzej Pisula
Marian Różycki
Stanisław Płonka
Karol Węglarzy
Tomasz Florowski
Mieczysław W. Obiedziński
nr katalogowy: 47491
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-1
Innowacyjny plan działania
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 56979
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-11
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 72372
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Projekt podejścia procesowego w zarządzaniu systemowym laboratorium według normy ISO/IEC 17025:2017
Józef GRUSZKA
nr katalogowy: 116063
10.15199/48.2018.9.21
podejście procesowe w systemowym zarządzaniu laboratorium
norma ISO/IEC 17025:2017
process approach in systems management of the laboratory
ISO/IEC 17025:2017
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-3
VARIA
nr katalogowy: 131070
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-6
XIII Konferencja „Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności”
Andrzej Kiszczak
Janusz Bronisław Berdowski
nr katalogowy: 146652
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2009-1
Pierwsi działamy zgodnie z normami ISO 24500
nr katalogowy: 40715
DOZÓR TECHNICZNY 2011-4
Problemy oceny jakości złączy spawanych różnymi metodami oraz wykonanych z różnych materiałów konstrukcyjnych (dokończenie)
Janusz Czuchryj
Sławomir Sikora
Krzysztof Staniszewski
nr katalogowy: 61102
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-4
Nowelizacja normy ISO 9001
ELŻBIETA SOLIŃSKA
nr katalogowy: 98091
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-5
System przeciwdziałania zagrożeniom korupcyjnym
nr katalogowy: 44333
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-11
System zarządzania jakością według normy ISO 9001 w małych i średnich organizacjach
Dominik ZIMON
nr katalogowy: 94691
10.15199/46.2015.11.1
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-3
Zarządzanie ryzykiem a redukcja kosztów
Paweł Królas
nr katalogowy: 75114
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-5
Integracja systemów zarządzania - nowe kierunki badań
Piotr KAFEL
nr katalogowy: 91250
10.15199/46.2015.5.4
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-12
Wydarzenia
nr katalogowy: 124072
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-6
Jakość procesu certyfikacji systemów zarządzania
Tomasz Papaj
Łukasz Pajor
nr katalogowy: 68381
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-4
ISO 9001 jako baza Lean Management
Iwona Burka
nr katalogowy: 58751
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-3
Przewodnik Biura Certyfikacji Polskiego Rejestru Statków S.A. Norma ISO 22000 w praktyce
nr katalogowy: 42535
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Geneza zmian w normie ISO 9001:2008
Beata ŁUCZAK
nr katalogowy: 59476
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-11
Nowe wydanie normy ISO 22003-1:2022 Food safety - Part 1
nr katalogowy: 146032
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Cechy budownictwa a systemowe zarządzanie
Sławomir ZAPŁATA
nr katalogowy: 43972
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2004-10-11
NORMALIZACJA
nr katalogowy: 7376
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-11
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 123581
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-2
Normy obowiązujące od września 2006 r.
nr katalogowy: 24164
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-8
Normalizacja w dziedzinie akustyki budowlanej - stan: lipiec 2014
Anna Iżewska
Barbara Szudrowicz
nr katalogowy: 86050
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-3
Kontekst organizacji i strony zainteresowane
Antoni KLENIEWSKI
nr katalogowy: 97119
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Jakość ujarzmiona
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 11999
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-9
Certyfikacja - jedną z najgorszych rzeczy, jaką wymyśliło ISO?
Marek Zadernowski
Anna Zadernowska
nr katalogowy: 47051
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-11
Nowe wydanie normy ISO 22003-1:2022 Food safety - Part 1
nr katalogowy: 146032
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-10
CO NOWEGO W KLUBIE POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 87078
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-3
Z Prasy Zagranicznej
nr katalogowy: 131069
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-8
NOWE NORMY III okł.
nr katalogowy: 10916
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-8
Aktualizacja polskich norm dotyczących akustyki
Andrzej K. Kłosak
nr katalogowy: 108710
10.15199/33.2017.08.40
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-10
Ocena wdrożenia systemu zarządzania jakością na zgodność z normą PN-EN ISO 9001:2015 w świetle wyników auditów zewnętrznych
Ewa POPŁAWSKA
nr katalogowy: 116591
10.15199/48.2018.10.3
PN-EN ISO 9001:2015
system zarządzania jakością
podmioty lecznicze
zarządzanie ryzykiem i szansami
PN-EN ISO 9001:2015
quality management system
healthcare entities
risk management and opportunities
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-7-8
Normy ustanowione od lutego 2007 r.
nr katalogowy: 27963
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-11
Czy normy ISO serii 9000 spełniają potrzeby i oczekiwania organizacji?
Jerzy KOWALCZYK
nr katalogowy: 48731
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2011-10
NOWE NORMY
nr katalogowy: 63049
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-8
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 53610
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2018-7
Aspekty prac nad nową edycją normy ISO 19152
Jarosław BYDŁOSZ
nr katalogowy: 114727
10.15199/50.2018.7.2
ISO 19152
LADM
Katastralny Model Administrowania Terenem
normalizacja
ISO 19152
LADM
Land Administration Domain Model
standardisation
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-8
Normalizacja w akustyce budowlanej - stan na czerwiec 2018
Anna Iżewska
nr katalogowy: 115424
10.15199/33.2018.08.01
akustyka budowlana
normalizacja
działalność KomitetówTechnicznych CEN/TC
ISO/TC 43/SC2 i PKN- -KT253
nowe normy krajowe.
building acoustics
standardization
activities of the technical committees CEN/TC 126
ISO/TC 43/SC2 and PKN-KT253
new polish standards.
OPAKOWANIE 2019-7
O klejach... wiemy wszystko
nr katalogowy: 121478
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-5
Normy ustanowione od grudnia 2006 r.
nr katalogowy: 25667
DOZÓR TECHNICZNY 2009-5
Nowa norma ISO 4310 - końcowa faza opracowania
Iwo Jakubowski
nr katalogowy: 46826
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-12
Polskie Normy - obowiązkowe, czy dobrowolne? Skutki dobrowolności w życiu gospodarczym
Kazimierz Klepaczewski
nr katalogowy: 95546
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-2
Co nowego w Klubie Polskie Forum ISO 9000
nr katalogowy: 11440
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-4
System Zarządzania Jakością zgodnie z ISO 9001:2015
Patrycja Pietrow
Jolanta Kowalska
nr katalogowy: 105769
10.15199/65.2017.4.3
OPAKOWANIE 2004-10
Norma ISO- 14001-1996
nr katalogowy: 3367
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-5
Wytyczne dla planów jakości - norma ISO 10005-2005 a ISO 9001-2000
Sławomir Zapłata
nr katalogowy: 18179
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-1
Co nowego w Klubie Polskie Forum ISO 9000
nr katalogowy: 11418
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-1
Co nowego w Klubie Polskie Forum ISO 9000
nr katalogowy: 11418
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-1
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 96200
OPAKOWANIE 2004-8-2
Firma PACKMANN uzyskate certyfikat ISO 9001-2000
nr katalogowy: 3426
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-7
Wdrażanie systemu zarządzania jakością z wykorzystaniem metod pracy zespołowej
Andrzej PACANA
nr katalogowy: 46170
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-6
Powierzchnia użytkowa w przepisach prawnych i praktyce
Andrzej Pogorzelski
Jan Sieczkowski
nr katalogowy: 138094
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-9
Bloki procesowe - alternatywa dla schematów czynnościowych w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 46846
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2006-7
NORMALIZACJA
nr katalogowy: 20913
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2004-6
Nowe normy
nr katalogowy: 2934
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2004-4
NOWE NORMY
nr katalogowy: 2893
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-11
System zarządzania jakością wg pn -en iso /iec 17025:2005 w laboratorium badań i pomiarów środowiska pracy
Marcin Kraska
Piotr Przybyłowski
nr katalogowy: 72370
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-5
Rozpowszechnienie stosowania systemów zarządzania jakością w Europie i na świecie - lata 2010-2012
Radosław WOLNIAK
Marcin SUŁKOWSKI
nr katalogowy: 91251
10.15199/46.2015.5.6
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-11
NOWE NORMY
nr katalogowy: 10960
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2008-1
Uwagi do normy PN-EN 14411:2007
Barbara Nowak
nr katalogowy: 33803
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-10
Aktualizacje normy ISO 9001 w aspekcie bieżących potrzeb gospodarczych
Edmund ŁAGOWSKI
Jerzy ŻUCHOWSKI
nr katalogowy: 101337
10.15199/47.2016.10.3
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Skuteczność wdrożeń nowych wymagań AQAP 2110 w oparciu o wymagania nowej normy ISO 9001:2015 w małych i średnich przedsiębiorstwach
Natalia JAGODZIŃSKA
nr katalogowy: 116052
10.15199/48.2018.9.11
system ISO 9001:2015
AQAP 2110
ISO 9001:2015 system
AQAP 2110
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-3
Co nowego w Klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 97124
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-1
ISO Mangement Systems
nr katalogowy: 23271
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2016-8
Normalizacja technologii ochrony katodowej - nowości
Wojciech Sokólski
nr katalogowy: 100167
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2008-4-5
Nowe normy
nr katalogowy: 34303
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2019-8
NORMALIZACJA
nr katalogowy: 121802
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-12
ISO 9001-2000 a czynniki wewnętrzne w zarządzaniu jakością
Sławomir Zapłata
nr katalogowy: 22876
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-7
NOWE NORMY, APROBATY TECHNICZNE ITB
nr katalogowy: 17750
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-3
ISO Management Systems Vol. 3 (2003), No. 6
Piotr ROGALA
nr katalogowy: 3491
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-2
NOWE NORMY III okł.
nr katalogowy: 10822
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2009-6
Nowe normy
nr katalogowy: 44796
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-3
Wykorzystanie wskaźników do oceny efektów działalności środowiskowej - ISO 14031. cz. 1
Tomasz Sobczak
Agnieszka Terelak
nr katalogowy: 18222
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2005-4
Alfa Laval Polska otrzymała Certyfikat Systemu Zarządzania Jakością ISO
nr katalogowy: 12410
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-4
Alternatywa dla klasycznych instrukcji
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 58732
DOZÓR TECHNICZNY 2008-1
Metoda Magnetycznej Pamięci Metalu
Andrzej Radziszewski
nr katalogowy: 32668
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-6
Problemy z walidacją
BARBARA GRABOWSKA
nr katalogowy: 24939
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-12
Konferencja PKN "BHP zgodnie z normą PN-ISO 45001:2018"
nr katalogowy: 124120
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-1
ISO 9004:2009 czyli zarządzanie ukierunkowane na trwały sukces a specyfika małych i średnich organizacji
Dominik Zimon
nr katalogowy: 81988
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-1
Normy dotyczące maszyn rolniczych i ogrodniczych
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 111599
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2017-11
Obliczanie powierzchni użytkowej
Andrzej POGORZELSKI
Jan SIECZKOWSKI
nr katalogowy: 110334
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-3
Polskie wersje norm dotyczących odległościowych aspektów bezpieczeństwa
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 142271
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-3
Odzież ochronna, wymagania dla elementów sterowniczych - nowe wymagania normatywne
Andrzej Kowerski
nr katalogowy: 90000
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2004-7
Bali Burst Test - przepuklenie bibuły i papierów higienicznych
Grzegorz Daniłko
nr katalogowy: 4626
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-6
Badania satysfakcji klientów w świetle normy ISO 9001-2000
Piotr Kafel
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 11499
GAZETA CUKROWNICZA 2005-6
Alfa Laval Polska otrzymała certyfikat Systemu Zarządzania Jakością ISO 9001-2000
nr katalogowy: 9414
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-5
Normy dotyczące odzieży ochronnej
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 113803
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-6
Powierzchnia użytkowa w przepisach prawnych i praktyce
Andrzej Pogorzelski
Jan Sieczkowski
nr katalogowy: 138094
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-12
CO NOWEGO W KLUBIE POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 95496
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2019-2
Nowe normy serii PN-EN ISO 52000 a miesięczne zyski ciepła od nasłonecznienia w budynkach mieszkalnych
PIOTR MICHALAK
nr katalogowy: 118698
10.15199/9.2019.2.2
PNEN ISO 52010
PNEN ISO 52016
PNEN ISO 13790
zyski słoneczne
natężenie promieniowania słonecznego
nasłonecznienie
PNEN ISO 52010
PNEN ISO 52016
PNEN ISO 13790
solar gains
solar irradiance
irradiation
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-10
Obszary sprawiające trudności w systemach zarządzania jakością według normy ISO 9001-2000
Mariusz J . Ligarski
Joanna Krysztofiuk
nr katalogowy: 11565
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-1
Z prasy fachowej
nr katalogowy: 111600
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-3
Porównawcze badania wytrzymałościowe włókien poliamidowych z zastosowaniem norm polskich i europejskich
I. Gruszka
S.Lewandowski
nr katalogowy: 13645
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-3
Kategoryzacja badań dotyczących ISO 9001 oraz ISO 14001
nr katalogowy: 75118
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-8
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 61296
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-12
Analiza wymagań normy PN-EN ISO 9001:2009 w zakresie zarządzania procesami
Alicja Gębczyńska
Andrzej Bujak
nr katalogowy: 73031
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2016-6
Powierzchnia użytkowa budynków i lokali - problematyka z punktu widzenia standardów polskich i zagranicznych
Łukasz KACPRZAK
nr katalogowy: 98851
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-1
Normy dotyczące tworzenia instrukcji dla maszyn
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 135510
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-2
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 96848
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-5
Normy zharmonizowane z dyrektywą maszynową
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 120011
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-1
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 96202
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-2
Jak przygotować się do kontroli ze strony audytora
Dagmara Prasek
nr katalogowy: 125180
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-7
Mycie komorowe stosowane w zakładach przetwórstwa mięsa
Joanna Piepiórka -Stepuk
Mariusz Wlazło
nr katalogowy: 92608
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-2
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 41783
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-13
Mniej biurokracji większe efekty
Anna Bogusz
nr katalogowy: 52571
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2022-3
Normalizacja
nr katalogowy: 139857
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2022-3
Normalizacja
nr katalogowy: 139857
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-4
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 51042
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-6
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 114116
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-1
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 73781
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-7-8
Z PRASY ZAGRANICZNEJ
nr katalogowy: 92677
OPAKOWANIE 2014-8
Taropak 2014: innowacyjne technologie i materiały od firmy Pakmar
MAREK ROSŁON
nr katalogowy: 86136
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-2
Współpraca z konsultantami w procesie wdrażania systemu zarządzania jakością
Tomasz BRZOZOWSKI
Piotr ROGALA
Paweł SKOWRON
nr katalogowy: 96840
10.15199/47.2016.2.2
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2010-6
Obliczanie rocznego zapotrzebowania na energię wg normy PN-EN ISO 13790:2009
MICHAŁ STRZESZEWSKI
nr katalogowy: 52204
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-2
Zarządzanie środowiskiem, umiejscowienie technicznych środków ochronnych w maszynach - dwie nowe normy
Andrzej Kowerski
nr katalogowy: 89541
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-4
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 66854
ATEST - OCHRONA PRACY 2020-10
Polskie wersje norm dotyczących stałych środków dostępu do maszyn
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 128298
MATERIAŁY BUDOWLANE 2019-1
Metody wyznaczania zapotrzebowania na energię budynku zgodnie z normą PN-EN ISO 52016-1
Piotr Narowski
nr katalogowy: 118112
10.15199/33.2019.01.01
właściwości energetyczne budynków
przepisy EPB
zapotrzebowanie na energię ogrzewania i chłodzenia budynków
bilans cieplny
temperatura w pomieszczeniu
moc ogrzewania i chłodzenia
energy performance of buildings
EPB regulations
heating need
cooling need
thermal balance
indoor temperature
heating load
cooling load.
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2007-11
NORMALIZACJA
nr katalogowy: 31003
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-3
Złoty inżynier - kandydaci
nr katalogowy: 33304
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-8
Maszyny do obróbki laserowej - nowe wymagania zgodne z dyrektywą maszynową 2006/42/WE
nr katalogowy: 53583
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-5
Niemieckie wersje norm typu B zharmonizowanych z dyrektywą maszynową 2006/42/WE
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 137493
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2007-10
NORMALIZACJA
nr katalogowy: 30650
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-9
Kryteria oceny procesów usługowych
Alicja GĘBCZYŃSKA
nr katalogowy: 38308
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-4
Normalizacja w zakresie społecznej odpowiedzialności
Piotr Rogala
nr katalogowy: 34758
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-6
CO NOWEGO W KLUBIE POSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 77152
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH