Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-2
Oszustwa i nadzór w łańcuchu dostaw żywności
Wojciech Sawicki
nr katalogowy: 82574
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-9
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 79225
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-7
Ekologia
nr katalogowy: 60747
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-12
Patterns of non-compliance in the agri-food chain
Aleksandra KOWALSKA
nr katalogowy: 129605
10.15199/46.2020.12.2
food adulteration
food fraud
mislabelling
composition
food safety governance
fałszowanie żywności
oszustwa żywnościowe
błędne oznaczanie produktu
wykaz składników
zarządzanie kwestiami bezpieczeństwa żywności
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-3
Bezpieczeństwo żywnościowe na świecie współczesne problemy
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 75458
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-14-15
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 78233
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Tania żywność a bezpieczeństwo żywnościowe
nr katalogowy: 97314
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Czy biopaliwa ograniczą bezpieczeństwo żywnościowe świata
nr katalogowy: 23592
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 128344
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-6
Bezpieczeństwo żywnościowe w sektorach zbożowym, młynarskim i paszowym pozostaje najwyższym priorytetem
nr katalogowy: 123790
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-9
Postawy konsumentów wobec autentyczności produktów żywnościowych
Aleksandra KOWALSKA
nr katalogowy: 109365
10.15199/48.2017.9.2
konsument
autentyczność żywności
oszustwa żywnościowe
fałszowanie żywności
consumer
food authenticity
food fraud
adulteration
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Bezpieczeństwo żywnościowe w Polsce i na świecie
nr katalogowy: 93113
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
Testy DNA - pewność, że ryby i owoce morza pochodzą z wiarygodnych źródeł. Dobra identyfikacja
nr katalogowy: 98393
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-2
Zdrowotne aspekty żywności GMO
nr katalogowy: 49659
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
WYDARZENIA Konferencje
nr katalogowy: 78789
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-1
Oszustwa w VAT, czyli palący problem branży agro Część II - sposoby organizacji oszustw
nr katalogowy: 96573
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-4
Oszustwa żywności - fałszowanie marek
Wojciech Sawicki
nr katalogowy: 90739
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-6
Zrównoważona żywność – jakość „Od pola do stołu”
Ewa Sikorska
Urszula Samotyja
Anna Dankowska
Katarzyna Pawlak-Lemańska
Krzysztof Wójcicki
Jens Petter Wold
nr katalogowy: 138319
10.15199/65.2022.6.3
inteligentne sensory
jakość żywności
przemysł 4.0
zrównoważona konsumpcja
zrównoważona produkcja
smart sensors
food quality
industry 4.0
sustainable consumption
sustainable production
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-6
Zrównoważona żywność – jakość „Od pola do stołu”
Ewa Sikorska
Urszula Samotyja
Anna Dankowska
Katarzyna Pawlak-Lemańska
Krzysztof Wójcicki
Jens Petter Wold
nr katalogowy: 138319
10.15199/65.2022.6.3
inteligentne sensory
jakość żywności
przemysł 4.0
zrównoważona konsumpcja
zrównoważona produkcja
smart sensors
food quality
industry 4.0
sustainable consumption
sustainable production
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-6
Zrównoważona żywność – jakość „Od pola do stołu”
Ewa Sikorska
Urszula Samotyja
Anna Dankowska
Katarzyna Pawlak-Lemańska
Krzysztof Wójcicki
Jens Petter Wold
nr katalogowy: 138319
10.15199/65.2022.6.3
inteligentne sensory
jakość żywności
przemysł 4.0
zrównoważona konsumpcja
zrównoważona produkcja
smart sensors
food quality
industry 4.0
sustainable consumption
sustainable production
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Pechowa Tawerna
Teresa Wojciechowska
nr katalogowy: 49036
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Magazynowanie produktów świeżych
P. Broniecki
nr katalogowy: 14893
AURA 2018-8
Oszustwa ekologiczne
Tomasz Żylicz
nr katalogowy: 115303
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 128344
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-5
Targi Żywnościowe
nr katalogowy: 1626
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-4
Konferencja Rady Gospodarki Żywnościowej
nr katalogowy: 12640
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-12
Nowe prawo żywnościowe
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 22990
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-2
Nowe wymagania prawne Unii Europejskiej w 2006 roku
nr katalogowy: 20128
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-5
IFS BRC międzynarodowe standardy sieci handlowych
A Kłodawski
nr katalogowy: 14587
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Funkcje opakowania a wizerunek produktu
M. Świątkowska
H. Górska-Warsewicz
K. Krajewski
nr katalogowy: 20763
OPAKOWANIE 2006-7
Suplementy żywnościowe marki Health Essentials dla sieci Aldi - przykład dobrego opakowania
nr katalogowy: 17945
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-2
Prawo żywnościowe Unii Europejskiej - stan na 2005 rok
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 13991
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-9
Zamrażanie i składowanie mięsa wieprzowego i wołowego w tuszach
Z. Błoński
nr katalogowy: 20733
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
O prawie, udziale w Polagrze i o sobie
Marta Stus
nr katalogowy: 19016
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-5
Punkty krytyczne dla polskiego biznesu żywnościowego
Renata GASPARSKA
nr katalogowy: 4878
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-6
Regulacje prawne z zakresu bezpieczeństwa i higieny żywności
Michał Kundzicz
nr katalogowy: 9550
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-6
Kukurydza (cz. 7) Preparowane przetwory zbożowe
HENRYK GĄSIOROWSKI
nr katalogowy: 20076
GAZETA CUKROWNICZA 2004-12
Zaawansowanie zakładów cukrowniczych we wdrażaniu systemu HACCP
K. Mokrosińska
T. Andrysiak
nr katalogowy: 1531
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-7
Nowe prawo żywnościowe i możliwości dla przemysłu mięsnego
Piotr Kołodziej
nr katalogowy: 9573
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-4
Składniki Żywności Europa Centralna i Wschodnia - międzynarodowe targi żywności
nr katalogowy: 7071
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-6
Przemysł zbożowo-młynarski w Danii elementem nowoczesnego sektora rolno-spożywczego
nr katalogowy: 6323
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-7
Targi Żywnościowe IFE POLAND
Krzysztof Łekawski
nr katalogowy: 1655
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-8-9
Wyodrębnianie resztkowych aldehydów z roztworów technologicznych z wykorzystaniem reaktywnych polimerów
Irena Jacukowicz-Sobala
Elżbieta Kociołek-Balawejder
nr katalogowy: 20247
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Zapraszamy wszystkich piekarzy. Rozmowa z Andrzejem Szydłowskim, przewodniczącym KRPiC
Marta Stus
nr katalogowy: 18984
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-4
Widziane z Wiejskiej (39). Traceability i nowe prawo żywnościowe
T. Pokrywka
nr katalogowy: 14572
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-9
Nie marnuj żywności - myśl ekologicznie
Maria Gosiewska
nr katalogowy: 79255
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-11
Nowe prawo żywnościowe. Cz. I - informacje ogólne i definicje
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 22156
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-11-12
Rola i zadania Głównego Urzędu Miar
nr katalogowy: 68660
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Nowe wytyczne UE- substancje barwiące
nr katalogowy: 93905
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Co nowego we wspólnotowym prawie żywnościowym?
nr katalogowy: 34585
OPAKOWANIE 2008-9
Jak należy zapakować produkty spożywcze
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 37927
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Czas na kwas
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 37903
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
Projektowanie nowych produktów spożywczych. Cz. II
ANDRZEJ LENART
nr katalogowy: 35490
OPAKOWANIE 2007-3
Opakowania produktów naturalnych
Leszek Piecyk
nr katalogowy: 24809
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-10
Odpowiedzialność przedsiębiorcy za bezpieczeństwo wyrobów
HALlINA TURLEJSKA
nr katalogowy: 30241
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
"Suplementy diety"
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 29451
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Mięsne akcesoria
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 39487
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Promocja polskiej żywności za granicą
Maria Kukawska
nr katalogowy: 37385
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-8
VARIA
nr katalogowy: 37175
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Pozytywny bilans
nr katalogowy: 54039
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Wkrótce nowe rozporządzenie w sprawie substancji dodatkowych
JOANNA GAJDA-WYRĘBEK
nr katalogowy: 34582
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Dylematy polskiego piekarstwa
Mieczysław Jankiewicz
nr katalogowy: 36568
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Nowe prawo żywnościowe. Cz. III
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 23749
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-2
Drodzy Czytelnicy
Monika Soszyńska-Masny
nr katalogowy: 137005
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Dostępność i przystępność cenowa nawozów w UE i na świecie
nr katalogowy: 140720
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-10
Zmiany krajowych przepisów w zakresie substancji dodatkowych
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 38918
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-6
Prywatne standardy żywnościowe w Polsce
Monika CZUPRYNA
Alicja MALESZKA
nr katalogowy: 36174
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-5
IG - ważny wskaźnik w przemyśle zbożowym i piekarskim
JOLANTA KOCHŃSKA
nr katalogowy: 25867
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Tradilevain - sposób na dobre pieczywo na zakwasie
nr katalogowy: 97843
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-1
Nowe prawo żywnościowe. Cz. III
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 23321
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-9
Wiadomości
nr katalogowy: 93927
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 136182
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-2
Jak wojna na Ukrainie wpłynie na światowy rynek pszenicy? Co z bezpieczeństwem żywnościowym w UE?
Mirosław Marciniak
nr katalogowy: 137007
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Dostępność i przystępność cenowa nawozów w UE i na świecie
nr katalogowy: 140720
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-4
Oszustwa w VAT, czyli palący problem branży agro Część V - systemowe metody przeciwdziałania nadużyciom w VAT
nr katalogowy: 99931
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-18-19
Wirus w internecie
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 127972
AURA 2023-6
Podatek Pigou
Tomasz Żylicz
nr katalogowy: 143548
AURA 2023-6
Podatek Pigou
Tomasz Żylicz
nr katalogowy: 143548
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-5
IJHARS na tropie oszustw na rynku żywności
Barbara Mikusińska
nr katalogowy: 148721
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?!
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 135257
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Polska na 21 miejscu w Globalnym Indeksie Bezpieczeństwa Żywnościowego
nr katalogowy: 140716
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-11
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
nr katalogowy: 81125
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
nr katalogowy: 80050
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-11-12
Oszustwa w VAT, czyli palący problem branży agro Część I - historia i opis zjawiska
nr katalogowy: 95162
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-3
Oszustwa w VAT, czyli palący problem branży agro Część IV - sposoby zabezpieczania się przed odpowiedzialnością, związaną z nadużyciami w podatku VAT
nr katalogowy: 98697
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-18-19
Wirus w internecie
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 127972
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-2
Reinforcement Learning drogą do sztucznej inteligencji
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 137009
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
Agnieszka Patrzykąt
nr katalogowy: 80095
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Dobrze rozdrobnione
nr katalogowy: 119004
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
Czeka nas rewolucja w gospodarce odpadami?
nr katalogowy: 118725
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Zastosowanie opakowań aktywnych i inteligentnych w żywności
Marta Masarczyk
Tomasz Lesiów
nr katalogowy: 139143
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Zastosowanie opakowań aktywnych i inteligentnych w żywności
Marta Masarczyk
Tomasz Lesiów
nr katalogowy: 139143
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Zastosowanie opakowań aktywnych i inteligentnych w żywności
Marta Masarczyk
Tomasz Lesiów
nr katalogowy: 139143
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Polska na 21 miejscu w Globalnym Indeksie Bezpieczeństwa Żywnościowego
nr katalogowy: 140716
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-2
Mięso i przetwory mięsne jako żywność funkcjonalna
Halina Makała
nr katalogowy: 82519
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-4
Mięso i przetwory mięsne żywnością funkcjonalną
Miros ław Słowiński
Leonard Jankiewicz
nr katalogowy: 59062
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-7-8
Bakterie pod nadzorem
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 92435
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-2
Oszustwa w VAT, czyli palący problem branży agro Część III - konsekwencje oszustw w podatku VAT
nr katalogowy: 97753
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-5
Jak współpraca, która czerpie z doświadczenia technologów SVZ i wykorzystuje innowacyjność rozwiązań technicznych urządzeń GEA Westfalia Separator, może otworzyć "okno na świat" najwyższej jakości produktom z Tomaszowa Lubelskiego?
nr katalogowy: 51963
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-2-3
Jaka będzie żywność
Henryk Piekut
nr katalogowy: 57359
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-16-17
Żywność po inżyniersku
Henryk Piekut
nr katalogowy: 100135
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-3
POLSKA - EUROPA - ŚWIAT
nr katalogowy: 98721
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 135311
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-1
Opakowania do chłodzonej żywności wygodnej
Marzena Tomaszewska
nr katalogowy: 56896
OPAKOWANIE 2019-1
Systemy rentgenowskie gwarancją bezpieczeństwa żywności
Ryszard Warczyński
nr katalogowy: 118294
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-7
Bezpieczeństwo żywnościowe w Polsce stabilne
nr katalogowy: 100974
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-2
Rola sieci handlowych w zapewnianiu bezpieczeństwa żywnościowego: wyzwania i rozwój możliwości (cz. 1)
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 147271
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-2
Ekonomiczne, zdrowotne i prawne aspekty biotechnologii i GMO
nr katalogowy: 49657
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Zafałszowania artykułów spożywczych
Renata Gasparska
nr katalogowy: 40759
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-7
Znakowanie żywności tradycyjnej i ekologicznej
Ewa Czarniecka-Skubina
Andrzej Janicki
nr katalogowy: 45696
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 136220
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-5
Nowe obiekty do magazynowania zbóż powstają w różnych regionach świata
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 145408
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w praktyce
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 70271
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-2
Producenci aktywnie uczestniczą w szkoleniach poświęconych bezpieczeństwu żywności
nr katalogowy: 113057
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-4
Producenci aktywnie uczestniczą w szkoleniach poświęconych bezpieczeństwu żywności
nr katalogowy: 113032
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-11
Jakie jest, a jakie powinno być spożycie chleba w Polsce
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 47768
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-9
Bloki procesowe - alternatywa dla schematów czynnościowych w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 46846
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-11-12
African Milling School - Pierwsza szkoła z młynem szkoleniowym w historii Afryki
Beata Marchand
nr katalogowy: 95183
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Winne przekręty
nr katalogowy: 130452
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-9
Mięso w mięsie
nr katalogowy: 78862
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-2
Kontrole żywności prawa i obowiązki przedsiębiorców
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 74717
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-12
Wzrost wydajności i efektywne korzystanie z zasobów w zgodzie ze zrównoważonym rozwojem
nr katalogowy: 88583
OPAKOWANIE 2012-10
Ryba owinięta w rybę, czyli jadalne opakowania
nr katalogowy: 71926
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-9
Przełamując stereotypy Ingredion i rewolucja czystej etykiety
nr katalogowy: 79247
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-11
Samowystarczalność żywnościowa Polski na tle Unii Europejskiej
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 117172
10.15199/65.2018.11.1
bezpieczeństwo żywnościowe
samowystarczalność żywnościowa
UE
food security
food self- -sufficiency
EU
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-12
Rola innowacji w transformacji systemów żywnościowych
Renata Grochowska
nr katalogowy: 124137
10.15199/65.2019.12.1
innowacje
systemy żywnościowe
innovations
food systems
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-12
Roczny spis treści Wykaz artykułów - "Przemysł Spożywczy" 2014 r.
nr katalogowy: 88433
AURA 2011-4
Wścieklizna antyekologiczna
Ludwik TOMIAŁOJĆ
nr katalogowy: 58775
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 135311
OPAKOWANIE 2011-3
Nowa generacja opakowań: bez szans na farmaceutyczne oszustwa
nr katalogowy: 58447
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-6
Roczny (tematyczny) spis treści 2016 r.
nr katalogowy: 102733
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-9
Od redakcji
Andrzej Jan Szyprowski
nr katalogowy: 93552
OPAKOWANIE 2018-6
Bezpieczeństwo żywności na FachPack 2018
nr katalogowy: 114306
GOSPODARKA WODNA 2014-10
INFORMACJE - NOWOŚCI - INFORMACJE
nr katalogowy: 87177
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?!
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 135257
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 136182
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 136220
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-10
Nowoczesne systemy magazynowe i wyposażenie techniczne magazynów
Iwona Chwastowska-Siwiecka
nr katalogowy: 128628
systemy magazynowe
wyposażenie magazynów
storage systems
warehouse equipment
AURA 2015-10
Ocena stabilności ekologicznej powierzchni ziemi w Polsce
Adam Harasim
nr katalogowy: 94096
10.15199/2.2015.10.1
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2013-10
OTRZYMYWANIE ZŁOTA PŁATKOWEGO
MICHAŁ MICHALSKI
ANTONI WOŹNICKI
MARCIN MROCZKOWSKI
nr katalogowy: 80971
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-2
Reinforcement Learning drogą do sztucznej inteligencji
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 137009
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-4
A każdy tłusty śledź na ogonie pieczęć musi mieć!
Piotr J. Bykowski
nr katalogowy: 51050
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-6
Żywność pod kontrolą
Joanna Obara
nr katalogowy: 98916
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-5
Praktyczne możliwości wykorzystania zużytych opakowań papierowych po napojach
P. Wandelt
M. Żubrzak
nr katalogowy: 91550
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-6
Inny model rolnictwa
Elżbieta Łysakowska
nr katalogowy: 132025
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-6
Inny model rolnictwa
Elżbieta Łysakowska
nr katalogowy: 132025
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-11
Czy surowce kopalne mogą być zastąpione odpadami?
Katarzyna Chojnacka
Juliusz Winiarski
Hanna Fałtynowicz
Katarzyna Pstrowska
Małgorzata Mironiuk
Anna Niciejewska
Dawid Skrzypczak
nr katalogowy: 140442
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1986-6
Spekłrofołomełryczne oznaczanie dibromoetanu w powietrzu
TADEUSZ PARYJCZAK
HANNA BAŁCZEWSKA
WOJCIECH IGNACZAK
JANUSZ CZAJKOWSKI
nr katalogowy: 108151
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-6
Tajemnice Zielonej Wyspy
Barbara Czarnecka
nr katalogowy: 60148
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-6
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 92036
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-3
Tłuszcze roślinne - przyczyna chorób dietozależnych (cz. I)
Grażyna Cichosz
nr katalogowy: 82606
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-12
Roczny spis treści Wykaz artykułów - "Przemysł Spożywczy" 2013 r.
nr katalogowy: 81369
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-5
Informacje z Sekretariatu Europejskiego Stowarzyszenia Młynarzy
nr katalogowy: 51689
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-7-8
O wilku (w gastronomii) mowa
nr katalogowy: 121412
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-12
Pełna identyfikacja
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 95500
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-7
Procesowe zarządzanie identyfikowalnością w magazynie żywności
Grzegorz Sokołowski
nr katalogowy: 100965
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-8
Rozwiązania instytucjonalno-prawne w aspekcie rzeczywistych interesów branży mięsnej
Marian Winiarski
nr katalogowy: 109016
AURA 2014-9
Komosa ryżowa - cenna roślina pseudozbożowa
Joanna Onuch
Barbara Skwałryło-Bednarz
nr katalogowy: 86980
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-1
Bezpieczeństwo i jakość zdrowotna pieczywa
TOMASZ BOROWY
MARIUSZ S. KUBIAK
nr katalogowy: 73904
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-6
Okres przechowywania mąki (wg badań wykonanych w ZPZiP IBPRS) może być znacznie dłuższy
Anna Szafrańska
nr katalogowy: 60023
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-9
Wpływ obróbki termicznej na walory żywieniowe makaronów
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 79016
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-9
Catering dla najmłodszych
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 93436
AURA 2022-4
Tracimy różnorodność genetyczną. Nasza dieta się zmienia
Piotr SKUBAŁA
nr katalogowy: 137095
10.15199/2.2022.4.2
różnorodność genetyczna
odmiany
bezpieczeństwo żywnościowe
genetic diversity
varieties
food security
AURA 2022-4
Tracimy różnorodność genetyczną. Nasza dieta się zmienia
Piotr SKUBAŁA
nr katalogowy: 137095
10.15199/2.2022.4.2
różnorodność genetyczna
odmiany
bezpieczeństwo żywnościowe
genetic diversity
varieties
food security
AURA 2022-4
Tracimy różnorodność genetyczną. Nasza dieta się zmienia
Piotr SKUBAŁA
nr katalogowy: 137095
10.15199/2.2022.4.2
różnorodność genetyczna
odmiany
bezpieczeństwo żywnościowe
genetic diversity
varieties
food security
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-4
Żywnościowe innowacje produktowe
Szczepan Figiel
nr katalogowy: 113389
10.15199/65.2018.4.2
trendy
innowacje produktowe
rynki żywnościowe
trends
product innovations
food markets
GOSPODARKA WODNA 2020-8
Znaczenie jezior w gospodarce kraju
BOGUMIŁ NOWAK
GRZEGORZ DUMIEŃSKI
nr katalogowy: 127708
jeziora
gospodarka
funkcje jezior
zagrożenia jezior
usługi ekosystemowe
lakes
economy
functions of lakes
threats to lakes
ecosystem services
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-2
3. Sympozjum Przetwórstwa Owoców i Warzyw. Cz. 2. Tematyka plakatów
Dariusz Piotrowski
Ewa Rembiałkowska
nr katalogowy: 131479
10.15199/64.2021.2.6
Sesje
książka ze streszczeniami plakatów
problemy badawcze
metody technologiczne
zrównoważony rozwój
zagrożenia
wyzwania
Sessions
poster abstract book
research issues
technological methods
sustainability
risks
challenges
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-2
3. Sympozjum Przetwórstwa Owoców i Warzyw. Cz. 2. Tematyka plakatów
Dariusz Piotrowski
Ewa Rembiałkowska
nr katalogowy: 131479
10.15199/64.2021.2.6
Sesje
książka ze streszczeniami plakatów
problemy badawcze
metody technologiczne
zrównoważony rozwój
zagrożenia
wyzwania
Sessions
poster abstract book
research issues
technological methods
sustainability
risks
challenges
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Konserwy sterylizowane klasy premium
Jerzy Wajdzik
nr katalogowy: 105285
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-4
Jakość zdrowotna żywności funkcjonalnej
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 83454
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-2
Samowystarczalność żywnościowa Polski
Iwona Szczepaniak
nr katalogowy: 66165
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
Wybór punktów krytycznych w systemie HACCP
Krzysztof Przystupa
nr katalogowy: 78774
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Bezpieczeństwo i ochrona żywności
Andrzej Kłodawski
nr katalogowy: 76240
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-3
Inteligentne zamrażanie i rozmrażanie
Marian K. Panasiewicz
nr katalogowy: 97357
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-9
Dystrybucja produktów mięsnych
Stanisław Urban
nr katalogowy: 93929
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Odpowiedzialność za szkodę
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 93128
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż z ekologicznej uprawy i produkty jego przetwórstwa
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 139839
rolnictwo ekologiczne
ekologia
wartość odżywcza
jakość
organic farming
ecology
nutritional value
quality
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż z ekologicznej uprawy i produkty jego przetwórstwa
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 139839
rolnictwo ekologiczne
ekologia
wartość odżywcza
jakość
organic farming
ecology
nutritional value
quality
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż z ekologicznej uprawy i produkty jego przetwórstwa
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 139839
rolnictwo ekologiczne
ekologia
wartość odżywcza
jakość
organic farming
ecology
nutritional value
quality
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż z ekologicznej uprawy i produkty jego przetwórstwa
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 139839
rolnictwo ekologiczne
ekologia
wartość odżywcza
jakość
organic farming
ecology
nutritional value
quality
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż z ekologicznej uprawy i produkty jego przetwórstwa
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 139839
rolnictwo ekologiczne
ekologia
wartość odżywcza
jakość
organic farming
ecology
nutritional value
quality
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż z ekologicznej uprawy i produkty jego przetwórstwa
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 139839
rolnictwo ekologiczne
ekologia
wartość odżywcza
jakość
organic farming
ecology
nutritional value
quality
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-1
Analiza śladu węglowego krajowej produkcji żywności – badania na przykładzie cukru
Magdalena Wróbel-Jędrzejewska
nr katalogowy: 146886
10.15199/65.2024.1.2
ślad węglowy
produkcja cukru
emisje gazów cieplarnianych
carbon footprint
sugar production
greenhouse gas emissions
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-2
Dezynfekcja, dezynsekcja i dezodoryzacja środków transportu produktów żywnościowych
Stanisław
nr katalogowy: 112222
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-1
Analogi mięsa charakterystyka i perspektywy
Mariusz Florek
nr katalogowy: 82180
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-11
Żywność jako ładunek i zapas magazynowy. Cz. I
Radosław Sutkowski
Stanisław Kalisz
nr katalogowy: 80670
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-8
Ekstrudowane przekąski nowej generacji
Aleksandra Wesołowska
nr katalogowy: 86362
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-10
Nowe wymagania dotyczące najwyższych dopuszczalnych poziomów dioksyn i polichlorowanych bifenyli w środkach spożywczych
Paweł Struciński
nr katalogowy: 72041
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
Wyznaczanie terminu trwałości wyrobów ciastkarskich (cz.I)
Elżbieta Staszewska
nr katalogowy: 71380
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-1
Dezynfekcja i dezynsekcja środków transportu mięsa i wyrobów mięsnych
Stanisław Ignatowicz
nr katalogowy: 65232
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-12
Żywność luksusowa co wiemy o kawiorze i truflach
Mariola Rogińska
Rafał Wołosiak
nr katalogowy: 64635
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-7
Metody oceny aktywności przeciwrodnikowej stosowane w przemyśle chemicznym
Anna Ratz-Łyko
Jacek Arct
nr katalogowy: 69469
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-4
Chemistry for Agriculture
nr katalogowy: 66991
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-4
Czas na wędzonki
Mariusz S. Kubiak
Tomasz Borowy
nr katalogowy: 66909
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-2
Opracowywanie nowych produktów żywnościowych o charakterze prozdrowotnym. Cz. II
Janusz Czapski
nr katalogowy: 66176
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-2
Platforma INNOPENA dla wzrostu innowacyjności przetwórstwa żywności w Wielkopolsce
Romuald I. Zalewski
nr katalogowy: 66169
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-7-8
Deklaracje producentów dotyczące wartości odżywczej soków
Witold Płocharski
Jarosław Markowski
Barbara Groele
nr katalogowy: 61768
AURA 2013-6
Biofortyfikacja roślin w jod
Piotr STRZETELSKI
nr katalogowy: 77062
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-2
Alergeny obowiązkowa informacja na opakowaniach produktów spożywczych
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 74718
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH