Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Zdrowy jak ryba
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
INGRID WACHOWICZ
nr katalogowy: 23956
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Gdańskie forum
nr katalogowy: 4163
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-1
Wykorzystanie dziczyzny w przetwórstwie mięsa
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 49213
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-11
Sto przepisów na stulecie
nr katalogowy: 116975
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Witaminowy twist
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 139516
warzywa
zdrowie
zalecane spożycie
przetwory warzywne
wykorzystanie kulinarne
vegetables
health
recommended consumption
vegetable preserves
culinary use
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Witaminowy twist
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 139516
warzywa
zdrowie
zalecane spożycie
przetwory warzywne
wykorzystanie kulinarne
vegetables
health
recommended consumption
vegetable preserves
culinary use
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Polskie Skarby Kulinarne
nr katalogowy: 142318
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-4
Przydatność technologiczna i trwałość mięsa z wadami
Bożena Danyluk
Edward Pospiech
Agnieszka Iwanowska
nr katalogowy: 76020
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
„Najlepsza Restauracja”
nr katalogowy: 128004
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Wyjazd kulinarioznawczy
JERZY PASIKOWSKI
nr katalogowy: 32367
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
„Najlepsza Restauracja”
nr katalogowy: 128004
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-7-8
Na kulinarnym szlaku tradycji
nr katalogowy: 121414
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Kulinarne świętowanie niepodległości
nr katalogowy: 140910
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Polskie Skarby Kulinarne
nr katalogowy: 142318
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Konkursy
nr katalogowy: 96453
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-3
Z odrobiną pikanterii
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 125365
przyprawy
przyprawy korzenne
przyprawy ziołowe
przyprawy warzywne
walory smakowo-zapachowe
właściwości barwiące
wykorzystanie kulinarne
spices
spices
herbal spices
vegetable spices
flavor-fragrance qualities
coloring properties
culinary use
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-7-8
Polski akcent kulinarnych zmagań
nr katalogowy: 61438
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Kulinarne świętowanie niepodległości
nr katalogowy: 140910
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Gotuj z mistrzem
DG
nr katalogowy: 12135
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-2
Polagra Food, Polagra Tech oraz Pakfood 2017 - wydarzenia
Dariusz Piotrowski
nr katalogowy: 112309
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-10
Oferta od A do Z
nr katalogowy: 12099
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Cierpkie jagody
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 11884
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-9
Noc restauracji
nr katalogowy: 78857
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Ryba z... dziczyzną
nr katalogowy: 18677
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Nowa ryba na warsztat
nr katalogowy: 4286
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
Oskarowa Gala
MAŁGORZATA SZLENDAK
nr katalogowy: 18566
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Unia w kalejdoskopie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 11869
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-9
Wszystko dla hoteli i restauracji
nr katalogowy: 12079
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-6
Wiatr w żagle
Dominika Gasik
nr katalogowy: 12014
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Słodki dylemat
MARIUSZ KAPCZYŃSKI
nr katalogowy: 11995
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Unia w kalejdoskopie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 11869
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Unia w kalejdoskopie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4217
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Kucharz z powołania
nr katalogowy: 4087
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-4
Germańskie tropy
TOMASZ ZIEJA
nr katalogowy: 11947
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
Małe i pstrokate
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 11916
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Kuchnia meksykańska.Eksplozja smaku
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 87673
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-3
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 18622
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Mistrz organizacji
ANNA SOBAŃSKA
nr katalogowy: 4056
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-10
Droga do sukcesu
nr katalogowy: 22011
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
Fusy, musy i... krewetki
Renata ZAWADZKA
nr katalogowy: 19148
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Unia w kalejdoskopie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4259
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Osobowość godna oskara
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4174
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-12
Kto jest gdzie
nr katalogowy: 12161
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-4
Festiwal kuchni światowej
nr katalogowy: 51058
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-9
Lektury wysmakowane
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 18467
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Kulinarne śląskie tropy
TOMASZ ZIEJA
nr katalogowy: 4212
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 4176
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Szkoła otwarta na pomysły
MARIA JAGIEŁŁO
nr katalogowy: 11986
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Z wizytą na śląsku - Kulinarne śląskie tropy
TOMASZ ZIEJA
nr katalogowy: 4213
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Turystyka kulinarna
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 143651
turystyka kulinarna
szlaki kulinarne
turystyczne produkty kulinarne
culinary tourism
culinary trails
tourism culinary products.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Turystyka kulinarna
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 143651
turystyka kulinarna
szlaki kulinarne
turystyczne produkty kulinarne
culinary tourism
culinary trails
tourism culinary products.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Na kilka godzin przed startem
ROMA GÓRNICKA
nr katalogowy: 4255
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Konkursy
nr katalogowy: 143105
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
Skrzydełko czy udko?
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 134023
mięso drobiowe
kurczaki
indyki
gęsi
kaczki
łowne ptactwo
cechy mięsa
wartość odżywcza
kulinarne wykorzystanie
potrawy
poultry meat
chicken
turkeys
geese
ducks
game birds
meat characteristics
nutritional value
culinary use
dishes
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
Skrzydełko czy udko?
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 134023
mięso drobiowe
kurczaki
indyki
gęsi
kaczki
łowne ptactwo
cechy mięsa
wartość odżywcza
kulinarne wykorzystanie
potrawy
poultry meat
chicken
turkeys
geese
ducks
game birds
meat characteristics
nutritional value
culinary use
dishes
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-10
Skrzydełko czy udko?
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 134023
mięso drobiowe
kurczaki
indyki
gęsi
kaczki
łowne ptactwo
cechy mięsa
wartość odżywcza
kulinarne wykorzystanie
potrawy
poultry meat
chicken
turkeys
geese
ducks
game birds
meat characteristics
nutritional value
culinary use
dishes
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-1-2
Festiwal Kuchni Greckiej
nr katalogowy: 112125
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
Warsztaty z Okrasą
nr katalogowy: 90566
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Regionalne smaki
nr katalogowy: 130434
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Regionalne smaki
nr katalogowy: 130434
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
XVI Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej
nr katalogowy: 143106
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-9
Sezon na grzyby
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 145166
grzyby
wartość odżywcza
walory smakowe
utrwalanie
przydatność kulinarna
mushrooms
nutritional value
taste properties
preservation
culinary usefulness
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Unia w kalejdoskopie. Miejsca, wydarzenia i zwyczaje kulinarne krajów Unii Europejskiej -w telegraficznym skrócie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4140
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Podpłomyki przebojem na Zamku Lubelskim
Zbigniew Miazga
nr katalogowy: 93326
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Ameryka od kuchni
nr katalogowy: 132096
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-1
Charakterystyka i wykorzystanie kulinarne makaronów orientalnych
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 81774
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Trendy kulinarne na 2022 rok
nr katalogowy: 134953
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Konferencje
nr katalogowy: 36852
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Złoto dla mistrzów Podczas poznańskich targów Gastro-Invest-Hotel zostały rozstrzygnięte konkursy kulinarne i cukiernicze Komisji Gastronomicznej PZH
WKK
nr katalogowy: 18676
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Smakosz warszawski
nr katalogowy: 32369
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Trendy temat
nr katalogowy: 35792
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
Kawa z charakterem
nr katalogowy: 90559
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
„Najlepsza Restauracja 2021”
nr katalogowy: 131710
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Gwiazdki Michelin na wileńskim niebie
nr katalogowy: 140920
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-11-12
Kulinarne obchody Święta Niepodległości
nr katalogowy: 146344
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Sukcesy Polaków w Luksemburgu
nr katalogowy: 118034
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Luxemburg 2006
JERZY PASIKOWSKI
nr katalogowy: 24629
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-6
Zaprosili NAS
nr katalogowy: 60152
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-1
Kulinarne show dla zmysłów
nr katalogowy: 56984
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Ameryka od kuchni
nr katalogowy: 132096
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Restauracje
nr katalogowy: 137470
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-11
Kruchość mięsa
Tadeusz Kołczak
nr katalogowy: 31194
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Grecko-żeglarska majówka
nr katalogowy: 29147
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Soczyście zmrożone
nr katalogowy: 24633
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Biznesowe SOS dla Gastro
nr katalogowy: 142321
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Gwiazdki Michelin na wileńskim niebie
nr katalogowy: 140920
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Morskie pożegnanie lata
nr katalogowy: 31180
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Gramy w zielone
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 27094
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Misja: szkolenia
nr katalogowy: 23963
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Tam, gdzie pieprz rośnie
nr katalogowy: 23957
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Szlakiem żętycy i moskoli
nr katalogowy: 122296
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Drobiowe historie
nr katalogowy: 128550
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Drobiowe historie
nr katalogowy: 128550
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Aktualności
nr katalogowy: 139514
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Smaki Miast
nr katalogowy: 34397
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 33386
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Kalendarz imprez w 2008 r. organizowanych przez Kapitułę Klubu Szefów Kuchni
nr katalogowy: 33385
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
W gościnie u Wrochema
JERZY MAGNER
nr katalogowy: 29155
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Światowe trendy
Jerzy Pasikowski
nr katalogowy: 39714
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-9
Mięsne artykuły tradycyjne w województwie podkarpackim
Marek Zin
Paulina Duma
nr katalogowy: 38223
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-8
V Ogólnopolskie Dni Wędliniarstwa - Rawicz 2008
nr katalogowy: 37293
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Gotuj z ARDO
nr katalogowy: 36842
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-4
Ostre cięcie
nr katalogowy: 25254
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Winna fascynacja
D.G.
nr katalogowy: 23306
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-12
Powrót do smaków dawnej Polski
nr katalogowy: 72885
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-10
Uniwersalne dodatki
nr katalogowy: 116446
ziemniaki
frytki
placki
kluski
półprodukty ziemniaczane
żywność wygodna
potrawy
potatoes
chips
pancakes
noodles
potato semi-finished products
convenience food
dishes
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Apetyt na wątróbki
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 32364
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Kłącze do zadań specjalnych
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 39490
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-11
Dziczyzna i kuchnia myśliwska w gastronomii
Halina Makała
nr katalogowy: 39128
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-5
Łódzcy szefowie kuchni
DOMINIKA MATUSZAK
nr katalogowy: 35145
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-9
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 86441
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 85457
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Regionalne smaki
nr katalogowy: 75787
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Wielkanoc u Kuroniów
nr katalogowy: 137476
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-9
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 109652
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
Kulinarne święto w Pułtusku
nr katalogowy: 85466
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-5
Mocna strona Mazowsza
Jan Paweł Piotrowski
nr katalogowy: 67387
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Polski brąz, czyli kulinarne szaleństwa w Luksemburgu
Artur Łabuz
nr katalogowy: 56342
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Kulinarne zmagania pod Łysą Górą
nr katalogowy: 119012
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-1-2
Studio kulinarne Giancarlo Russo
nr katalogowy: 118555
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-3
Kucharska reprezentacja
nr katalogowy: 89951
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Laboratorium Kulinarne w SGGW
nr katalogowy: 138823
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Ryby w roli głównej
nr katalogowy: 143653
OPAKOWANIE 2018-4
Termotransfer się opłaca
nr katalogowy: 113128
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
XII edycja Ogólnowarszawskiego Konkursu Umiejętności Kulinarnych dla Osób z Niepełnosprawnością Intelektualną
nr katalogowy: 115011
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Kulinarna podróż w czasie
Agnieszka Chacińska
nr katalogowy: 83265
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-5
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 59486
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-10
Historia Warszawy od kuchni
nr katalogowy: 123632
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
Szefowie dla Szefów CHEF CULINARY CUP
nr katalogowy: 98403
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Aktualności
nr katalogowy: 139514
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Dobry start GASTROTARGÓW SMAKKi
nr katalogowy: 143100
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-5
Kulinarny Puchar Polski 2024
nr katalogowy: 150902
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-9
Nie tylko na steki
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 109177
wołowina
części kulinarne
obróbka termiczna
potrawy
beef meat
culinary elements
heat treatment
dishes
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-6
IV edycja Mazury HoReCa
nr katalogowy: 120654
OPAKOWANIE 2020-5
Tektura i korek: opakowanie jako rozwiązanie
nr katalogowy: 126471
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Restauracje
nr katalogowy: 137470
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
Ziemniaczana wygoda
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 104981
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-1-2
Wykorzystanie kulinarne mrożonek warzywnych Warzywa na talerze!
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 103519
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-12
Mięso w świątecznym wydaniu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 102735
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-5
Risotto w roli głównej XII Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej "Arte Culinaria Italiana"
nr katalogowy: 105507
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
Powrót jesiotra
nr katalogowy: 104991
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
W centrum gastronomicznego życia
nr katalogowy: 104986
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-6
Kulinarne potyczki w Wyszkowie
nr katalogowy: 84683
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-10
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 86990
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Trzy znaki smaku
nr katalogowy: 78122
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-12
Kulinarny fenomen stolicy
nr katalogowy: 124228
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Kraków przed wielką szansą
Paweł Czerenko
nr katalogowy: 119002
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Wielkanoc u Kuroniów
nr katalogowy: 137476
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Od redakcji
nr katalogowy: 138811
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Konkursy
nr katalogowy: 143105
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Dziedzictwo kulinarne górali Czadeckich na terenie województwa lubuskiego
Dorota Garnek
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 139607
10.15199/65.2022.9.7
dziedzictwo kulinarne
ziemie odzyskane
województwo lubuskie
górale Czadeccy
Czadca
bukowina
culinary heritage
reclaimed territories
Lubuskie Voivodeship
Czadecki highlanders
Czadca
bukovina
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Dziedzictwo kulinarne górali Czadeckich na terenie województwa lubuskiego
Dorota Garnek
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 139607
10.15199/65.2022.9.7
dziedzictwo kulinarne
ziemie odzyskane
województwo lubuskie
górale Czadeccy
Czadca
bukowina
culinary heritage
reclaimed territories
Lubuskie Voivodeship
Czadecki highlanders
Czadca
bukovina
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Dziedzictwo kulinarne górali Czadeckich na terenie województwa lubuskiego
Dorota Garnek
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 139607
10.15199/65.2022.9.7
dziedzictwo kulinarne
ziemie odzyskane
województwo lubuskie
górale Czadeccy
Czadca
bukowina
culinary heritage
reclaimed territories
Lubuskie Voivodeship
Czadecki highlanders
Czadca
bukovina
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Dziedzictwo kulinarne górali Czadeckich na terenie województwa lubuskiego
Dorota Garnek
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 139607
10.15199/65.2022.9.7
dziedzictwo kulinarne
ziemie odzyskane
województwo lubuskie
górale Czadeccy
Czadca
bukowina
culinary heritage
reclaimed territories
Lubuskie Voivodeship
Czadecki highlanders
Czadca
bukovina
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-6
KULINARNY TALENT 2014 wyłoniony! - Młodzi i zdolni
nr katalogowy: 84677
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-7
X Małopolski Konkurs Kucharsko-Cukierniczy
Anna Korfel
nr katalogowy: 60711
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Podlaska kuchnia w rytmie bluesa
nr katalogowy: 51624
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
Regionalnie - kulinarnie
nr katalogowy: 104430
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Nowe regiony na szlaku
nr katalogowy: 129542
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Trendy kulinarne na 2022 rok
nr katalogowy: 134953
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Plebiscyt „Najlepsza Restauracja 2023”
nr katalogowy: 143643
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Ryby w roli głównej
nr katalogowy: 143653
AURA 2013-10
Rośliny jadalne łąk i pastwisk
Piotr BRĄGIEL
nr katalogowy: 79501
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-8
Wędliny podrobowe
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Natalia Skiepko
nr katalogowy: 100639
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Zioła w kuchni
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 96446
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-7-8
Kuchnia molekularna(VIII) Triki kulinarne
nr katalogowy: 99757
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-12
Kompleksowo dla sektora HoReCa
nr katalogowy: 110913
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Kuchnia bez granic
nr katalogowy: 108493
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-3
Przed startem
Andrzej Bryk
nr katalogowy: 74959
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-10
Gościnna Polana
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 94060
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Jan Kuroń w nowej roli
nr katalogowy: 132669
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Powrót fine food experience
nr katalogowy: 132663
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-2
„Historia kuchni polskiej” na małym ekranie
nr katalogowy: 148434
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-2-3
Poznańskie święto wsi
Waldemar Sztukiewicz
nr katalogowy: 118204
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
Biznes, smak, jakość - trzecia edycja Mazury HoReCa za nami
nr katalogowy: 115004
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-4
Zdrowa szkoła
nr katalogowy: 51065
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-1
Jakość jest trendy!
nr katalogowy: 73871
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-5
Talenty rozdane
nr katalogowy: 67378
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-4
System jakości wołowiny - QMP promuje PZPBM
nr katalogowy: 76490
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-23
PORADNIK Wino dla inżyniera (60)
winny maniak
nr katalogowy: 56749
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Mobilne rozwiązania dla gastronomii
nr katalogowy: 122290
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-4
Kulinarne podróże w czasie
nr katalogowy: 125924
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Powrót fine food experience
nr katalogowy: 132663
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Wielkanocna baba
nr katalogowy: 142146
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Nieoczekiwane smaki
nr katalogowy: 138819
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Gala Poland 100 Best Restaurants Awards 2023
nr katalogowy: 143107
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-11
WINO DLA INŻYNIERA (281) Jeszcze o Zinfandelu
winny maniak
nr katalogowy: 146156
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-2
Zmagania młodych adeptów sztuki kulinarne
nr katalogowy: 148443
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-10
Wina mozelskie
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 109773
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-3
Łowcy okazji Kulinarne przyjemności
nr katalogowy: 97178
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-10
Półmisek wędlin Wykorzystanie wędlin w gastronomii
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 109863
wędliny
rodzaje
wędzonki
kiełbasy
wędliny drobiowe
wędliny podrobowe
wykorzystanie kulinarne
cold cuts
smoked meats
sausages
poultry cold cuts
offal cold cuts
culinary use
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
Najlepszy jesiotr w Polsce wyłoniony!
nr katalogowy: 113108
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
"Kulinaria jako produkt turystyczny. Teoria i praktyka"
nr katalogowy: 114534
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Jazz w restauracjach
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 49035
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-2
Szlaki kulinarne
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 41511
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-12
Dziedzictwo kulinarne
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 48595
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-12
Polskie drogi, polskie smaki
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 64520
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-6
Efektywnie i przejrzyście
nr katalogowy: 60578
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Ostrygi promują Japonię
nr katalogowy: 75792
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-7-8
Ziemia Kłodzka i pstrąg
nr katalogowy: 53161
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH