Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Turystyka kulinarna
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 143651
turystyka kulinarna
szlaki kulinarne
turystyczne produkty kulinarne
culinary tourism
culinary trails
tourism culinary products.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Turystyka kulinarna
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 143651
turystyka kulinarna
szlaki kulinarne
turystyczne produkty kulinarne
culinary tourism
culinary trails
tourism culinary products.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Regionalne smaki
nr katalogowy: 130434
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Regionalne smaki
nr katalogowy: 130434
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Konkursy
nr katalogowy: 96453
GOSPODARKA WODNA 2013-10
FAKTY
Ewa Skupińska
nr katalogowy: 79921
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Unia w kalejdoskopie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 11869
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Unia w kalejdoskopie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 11869
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
Łatwo wyszukane
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 46100
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-9
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 109652
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-5
Mocna strona Mazowsza
Jan Paweł Piotrowski
nr katalogowy: 67387
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
Szefowie dla Szefów CHEF CULINARY CUP
nr katalogowy: 98403
AURA 2012-2
Regionalne atrakcje kosmetyczne
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 65647
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-1
Jakość jest trendy!
nr katalogowy: 73871
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Młodzi hotelarze
nr katalogowy: 4187
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-5
Poznaj zabytkowy Browar Perła
nr katalogowy: 134183
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Jazz w restauracjach
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 49035
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-12
Dziedzictwo kulinarne
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 48595
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-7
Wiadomości
nr katalogowy: 92606
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Rekordowa wystawa - czas na podsumowania
nr katalogowy: 18674
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Mała gastronomia - duży kłopot
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4078
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-4
Wciąż tak wiele do odkrycia
STEFAN ZATORSKI
nr katalogowy: 11963
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-11
Smak ryzyka
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 48014
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-5
Poznaj zabytkowy Browar Perła
nr katalogowy: 134183
GOSPODARKA WODNA 2010-12
INFORMACJE - NOWOŚCI - INFORMACJE
nr katalogowy: 56466
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Gdańskie forum
nr katalogowy: 4163
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-12
Konsument korporacyjny
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 95044
AURA 2015-6
Odkrywaj drzewa mobilnie
nr katalogowy: 91630
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-11
Sto przepisów na stulecie
nr katalogowy: 116975
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Polskie Skarby Kulinarne
nr katalogowy: 142318
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-7-8
Edukacja europejska
nr katalogowy: 99768
GOSPODARKA WODNA 2014-10
Posiedzenie Rady Programowej projektu turystyczno-rekreacyjnego "Szlak Wodny im. Króla Stefana Batorego"
Grzegorz Zawistowski
Wacław L. Kowalski
nr katalogowy: 87176
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-7-8
Podstawa żywienia
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 99748
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
„Najlepsza Restauracja”
nr katalogowy: 128004
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Wyjazd kulinarioznawczy
JERZY PASIKOWSKI
nr katalogowy: 32367
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
„Najlepsza Restauracja”
nr katalogowy: 128004
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-1
Opakowania do chłodzonej żywności wygodnej
Marzena Tomaszewska
nr katalogowy: 56896
GOSPODARKA WODNA 2008-1
Funkcja turystyczna gmin wokół zbiornika dobczyckiego
BARBARA BIELAK
nr katalogowy: 32278
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-7-8
Na kulinarnym szlaku tradycji
nr katalogowy: 121414
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Kulinarne świętowanie niepodległości
nr katalogowy: 140910
AURA 2007-12
Czy toreador może zabić byka oddechem?
KRYSTYNA BONENBERG
nr katalogowy: 31652
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-7
Z teodolitem przez prerię
Mariusz Meus
nr katalogowy: 144034
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-9
Jak po maśle
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 100605
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Dziedzictwo kulinarne górali Czadeckich na terenie województwa lubuskiego
Dorota Garnek
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 139607
10.15199/65.2022.9.7
dziedzictwo kulinarne
ziemie odzyskane
województwo lubuskie
górale Czadeccy
Czadca
bukowina
culinary heritage
reclaimed territories
Lubuskie Voivodeship
Czadecki highlanders
Czadca
bukovina
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Dziedzictwo kulinarne górali Czadeckich na terenie województwa lubuskiego
Dorota Garnek
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 139607
10.15199/65.2022.9.7
dziedzictwo kulinarne
ziemie odzyskane
województwo lubuskie
górale Czadeccy
Czadca
bukowina
culinary heritage
reclaimed territories
Lubuskie Voivodeship
Czadecki highlanders
Czadca
bukovina
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Dziedzictwo kulinarne górali Czadeckich na terenie województwa lubuskiego
Dorota Garnek
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 139607
10.15199/65.2022.9.7
dziedzictwo kulinarne
ziemie odzyskane
województwo lubuskie
górale Czadeccy
Czadca
bukowina
culinary heritage
reclaimed territories
Lubuskie Voivodeship
Czadecki highlanders
Czadca
bukovina
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
Dziedzictwo kulinarne górali Czadeckich na terenie województwa lubuskiego
Dorota Garnek
Anna Gramza-Michałowska
nr katalogowy: 139607
10.15199/65.2022.9.7
dziedzictwo kulinarne
ziemie odzyskane
województwo lubuskie
górale Czadeccy
Czadca
bukowina
culinary heritage
reclaimed territories
Lubuskie Voivodeship
Czadecki highlanders
Czadca
bukovina
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Polskie Skarby Kulinarne
nr katalogowy: 142318
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Na Karaiby nie tylko po słońce
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 35916
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-11
Rekordowa edycja!
nr katalogowy: 55345
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Kebab po polsku
Jarosław Diakun
Sylwia Mierzejewska
nr katalogowy: 122295
kebab
gastronomia
przetwórstwo mięsa.
kebab
gastronomy
meat processing
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-3
Z odrobiną pikanterii
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 125365
przyprawy
przyprawy korzenne
przyprawy ziołowe
przyprawy warzywne
walory smakowo-zapachowe
właściwości barwiące
wykorzystanie kulinarne
spices
spices
herbal spices
vegetable spices
flavor-fragrance qualities
coloring properties
culinary use
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-9-10
Targi nie tylko wakacyjne
Erwin Halentz
Józef Trzionka
nr katalogowy: 120063
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Kulinarne świętowanie niepodległości
nr katalogowy: 140910
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-3
Chcieć, to móc!
nr katalogowy: 112579
AURA 2017-9
Algonquin Provincial Park w Kanadzie Trzy czarne niedźwiedzie na kilometr kwadratowy
nr katalogowy: 109086
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-7
Z teodolitem przez prerię
Mariusz Meus
nr katalogowy: 144034
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-4
Bezpieczna wycieczka
Małgorzata Grochalska
Małgorzata Mądra-Janeda
nr katalogowy: 67085
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Gotuj z mistrzem
DG
nr katalogowy: 12135
AURA 2018-6
Od równika do Arktyki - projekt wycieczki edukacyjnej przez strefy krajobrazowe świata
Marek ŻOŁĄDEK
nr katalogowy: 114106
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-9
Parlament 492 milionów
nr katalogowy: 44426
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-2
Polagra Food, Polagra Tech oraz Pakfood 2017 - wydarzenia
Dariusz Piotrowski
nr katalogowy: 112309
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-10
Oferta od A do Z
nr katalogowy: 12099
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Cierpkie jagody
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 11884
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
Ziemniaczana wygoda
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 104981
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
Substancje krioochronne w chłodniczej obróbce żywności wygodnej i funkcjonalnej
Katarzyna Kozłowicz
Franciszek Kluza
Dariusz Góral
nr katalogowy: 87607
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-10
Szanse produktów lokalnych w dystrybucji globalnej
Anna Zaborowska
Krzysztof Skierkowski
nr katalogowy: 63167
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-9
Noc restauracji
nr katalogowy: 78857
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Ryba z... dziczyzną
nr katalogowy: 18677
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Nowa ryba na warsztat
nr katalogowy: 4286
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
Oskarowa Gala
MAŁGORZATA SZLENDAK
nr katalogowy: 18566
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-9
Wszystko dla hoteli i restauracji
nr katalogowy: 12079
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-6
Wiatr w żagle
Dominika Gasik
nr katalogowy: 12014
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Słodki dylemat
MARIUSZ KAPCZYŃSKI
nr katalogowy: 11995
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-5
Borowik kontra kotlet
nr katalogowy: 113670
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-7
Nostalgia smaku
Henryk Piekut
nr katalogowy: 51109
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-7
KRONIKA
nr katalogowy: 77757
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Trendy w kuchni, czyli co jest modne w jedzeniu
nr katalogowy: 97856
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Unia w kalejdoskopie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4217
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Kucharz z powołania
nr katalogowy: 4087
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-4
Germańskie tropy
TOMASZ ZIEJA
nr katalogowy: 11947
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
Małe i pstrokate
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 11916
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Kuchnia meksykańska.Eksplozja smaku
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 87673
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-3
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 18622
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Mistrz organizacji
ANNA SOBAŃSKA
nr katalogowy: 4056
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-10
Droga do sukcesu
nr katalogowy: 22011
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-5
Fusy, musy i... krewetki
Renata ZAWADZKA
nr katalogowy: 19148
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Unia w kalejdoskopie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4259
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Osobowość godna oskara
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4174
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-12
Kto jest gdzie
nr katalogowy: 12161
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-10
Paweł Górski
nr katalogowy: 116183
AURA 2010-1
Udostępnienie turystyczne Łuku Mużakowa
nr katalogowy: 49118
GOSPODARKA WODNA 2009-11
FAK TY
Ewa Skupińska
nr katalogowy: 47932
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-6
Hydrotechnika
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 68482
AURA 2021-5
Buciory
Olgierd WIECZOREK
nr katalogowy: 131815
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-4
Festiwal kuchni światowej
nr katalogowy: 51058
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-9
Lektury wysmakowane
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 18467
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Kulinarne śląskie tropy
TOMASZ ZIEJA
nr katalogowy: 4212
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 4176
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Szkoła otwarta na pomysły
MARIA JAGIEŁŁO
nr katalogowy: 11986
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Z wizytą na śląsku - Kulinarne śląskie tropy
TOMASZ ZIEJA
nr katalogowy: 4213
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Na kilka godzin przed startem
ROMA GÓRNICKA
nr katalogowy: 4255
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Konkursy
nr katalogowy: 143105
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-11
Tegoroczna Polagra i Taropak napawają optymizmem
nr katalogowy: 56034
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-1-2
Festiwal Kuchni Greckiej
nr katalogowy: 112125
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
Warsztaty z Okrasą
nr katalogowy: 90566
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
XVI Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej
nr katalogowy: 143106
AURA 2014-1
RECENZJE
Kinga BONENBERG
nr katalogowy: 81801
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-11
Marmitako, czyli mus z papryki
nr katalogowy: 48032
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-8
Szyje od 50 lat
nr katalogowy: 46296
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
Jakość kosztuje, ale nieprzemyślana oszczędność bywa znacznie droższa
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 58699
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Dieta bez laktozy
dr inż. Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 130431
laktoza
mleko i przetwory mlecze
nietolerancja laktozy
produkty bez laktozy
roślinne zamienniki mleka
wykorzystanie kulinarne
lactose
milk and dairy products
lactose intolerance
dairy lactose-free products
plant-based milk substitutes
culinary use
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Dieta bez laktozy
dr inż. Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 130431
laktoza
mleko i przetwory mlecze
nietolerancja laktozy
produkty bez laktozy
roślinne zamienniki mleka
wykorzystanie kulinarne
lactose
milk and dairy products
lactose intolerance
dairy lactose-free products
plant-based milk substitutes
culinary use
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
Pożyteczne bakterie
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 128002
fermentacja mlekowa
probiotyki
kiszona kapusta
kiszone ogórki
fermentowane napoje mleczne
walory zdrowotne
wykorzystanie kulinarne
lactic acid fermentation
probiotics
sauerkraut
pickled cucumbers
fermented milk drinks
health benefits
culinary use
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-9
Pożyteczne bakterie
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 128002
fermentacja mlekowa
probiotyki
kiszona kapusta
kiszone ogórki
fermentowane napoje mleczne
walory zdrowotne
wykorzystanie kulinarne
lactic acid fermentation
probiotics
sauerkraut
pickled cucumbers
fermented milk drinks
health benefits
culinary use
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Unia w kalejdoskopie. Miejsca, wydarzenia i zwyczaje kulinarne krajów Unii Europejskiej -w telegraficznym skrócie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4140
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-9
Podpłomyki przebojem na Zamku Lubelskim
Zbigniew Miazga
nr katalogowy: 93326
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Ameryka od kuchni
nr katalogowy: 132096
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-11
Z węgierskim rodowodem
Witt Wilczyński
nr katalogowy: 116983
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
Trendy kulinarne na 2022 rok
nr katalogowy: 134953
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Konferencje
nr katalogowy: 36852
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Złoto dla mistrzów Podczas poznańskich targów Gastro-Invest-Hotel zostały rozstrzygnięte konkursy kulinarne i cukiernicze Komisji Gastronomicznej PZH
WKK
nr katalogowy: 18676
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-3
Polska on-line
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 50354
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-1
Analiza właściwości frykcyjnych materiałów stosowanych na spody obuwia stosowanych na spody obuwia
ZBIGNIEW OLEJNICZAK
AGNIESZKA MILESZCZAK
nr katalogowy: 41047
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-7
Spór o pieniądze ze sprzedaży ośrodka wczasowego
nr katalogowy: 45820
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-16
INWESTYCJE TURYSTYCZNE
Jerzy Robert
nr katalogowy: 46640
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-1
IGHP: To był dobry rok!
nr katalogowy: 147600
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2024-11
Natura upomni się o swoje
Jolanta Czudak
nr katalogowy: 151623
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Smakosz warszawski
nr katalogowy: 32369
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Trendy temat
nr katalogowy: 35792
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-4
Kawa z charakterem
nr katalogowy: 90559
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
„Najlepsza Restauracja 2021”
nr katalogowy: 131710
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Gwiazdki Michelin na wileńskim niebie
nr katalogowy: 140920
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-11-12
Kulinarne obchody Święta Niepodległości
nr katalogowy: 146344
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Sukcesy Polaków w Luksemburgu
nr katalogowy: 118034
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Luxemburg 2006
JERZY PASIKOWSKI
nr katalogowy: 24629
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-6
Zaprosili NAS
nr katalogowy: 60152
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-1
Kulinarne show dla zmysłów
nr katalogowy: 56984
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Ameryka od kuchni
nr katalogowy: 132096
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Restauracje
nr katalogowy: 137470
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-11
Kruchość mięsa
Tadeusz Kołczak
nr katalogowy: 31194
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
Grecko-żeglarska majówka
nr katalogowy: 29147
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Soczyście zmrożone
nr katalogowy: 24633
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Biznesowe SOS dla Gastro
nr katalogowy: 142321
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Gwiazdki Michelin na wileńskim niebie
nr katalogowy: 140920
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-8
Rozwiązania instytucjonalno-prawne w aspekcie rzeczywistych interesów branży mięsnej
Marian Winiarski
nr katalogowy: 109016
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-12
Gość jest królem
nr katalogowy: 88296
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-7
Felieton jakość i ergonomia - Wielkie wakacje
Ewa GÓRSKA
nr katalogowy: 46168
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-9
Klucz do sukcesu
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 62233
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
Jak w szwajcarskim zegarku?
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 140255
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Morskie pożegnanie lata
nr katalogowy: 31180
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Gramy w zielone
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 27094
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Misja: szkolenia
nr katalogowy: 23963
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Tam, gdzie pieprz rośnie
nr katalogowy: 23957
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-9
Szlakiem żętycy i moskoli
nr katalogowy: 122296
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Drobiowe historie
nr katalogowy: 128550
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Drobiowe historie
nr katalogowy: 128550
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Aktualności
nr katalogowy: 139514
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-4
Smaki Miast
nr katalogowy: 34397
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 33386
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-2
Kalendarz imprez w 2008 r. organizowanych przez Kapitułę Klubu Szefów Kuchni
nr katalogowy: 33385
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-7-8
W gościnie u Wrochema
JERZY MAGNER
nr katalogowy: 29155
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Światowe trendy
Jerzy Pasikowski
nr katalogowy: 39714
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-9
Mięsne artykuły tradycyjne w województwie podkarpackim
Marek Zin
Paulina Duma
nr katalogowy: 38223
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-8
V Ogólnopolskie Dni Wędliniarstwa - Rawicz 2008
nr katalogowy: 37293
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Gotuj z ARDO
nr katalogowy: 36842
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-4
Ostre cięcie
nr katalogowy: 25254
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Winna fascynacja
D.G.
nr katalogowy: 23306
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-12
Powrót do smaków dawnej Polski
nr katalogowy: 72885
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-1
Turystyczne fotokody
Jerzy Bojanowicz
nr katalogowy: 65177
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Apetyt na wątróbki
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 32364
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Kłącze do zadań specjalnych
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 39490
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-11
Dziczyzna i kuchnia myśliwska w gastronomii
Halina Makała
nr katalogowy: 39128
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-5
Łódzcy szefowie kuchni
DOMINIKA MATUSZAK
nr katalogowy: 35145
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-2
Zdrowy jak ryba
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
INGRID WACHOWICZ
nr katalogowy: 23956
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-9
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 86441
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 85457
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Regionalne smaki
nr katalogowy: 75787
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Wielkanoc u Kuroniów
nr katalogowy: 137476
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-10-11
Przysmaki Krainy Wielkich Jezior
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 63449
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Włoskie smaki w najlepszym wydaniu
Lidia Sosnowska
nr katalogowy: 145003
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-7-8
Kulinarne święto w Pułtusku
nr katalogowy: 85466
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Polski brąz, czyli kulinarne szaleństwa w Luksemburgu
Artur Łabuz
nr katalogowy: 56342
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Kulinarne zmagania pod Łysą Górą
nr katalogowy: 119012
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-1-2
Studio kulinarne Giancarlo Russo
nr katalogowy: 118555
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-3
Kucharska reprezentacja
nr katalogowy: 89951
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Laboratorium Kulinarne w SGGW
nr katalogowy: 138823
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Ryby w roli głównej
nr katalogowy: 143653
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
W symbiozie z turystyką
nr katalogowy: 83925
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2011-11
Właściwości optyczne i strukturalne warstw elektrochromowych WO3
Konstanty Marszałek
Henryk Jankowski
Barbara Swatowska
Marcin Perzanowski
Tomasz Stapiński
nr katalogowy: 64042
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-1
JASKÓŁKI ODPOWIEDZIALNOŚCI wręczone!
Małgorzata Pielok
nr katalogowy: 103061
GOSPODARKA WODNA 2017-8
Odradzająca się turystyczno-rekreacyjna funkcja odry
ELŻBIETA MARSZAŁEK
nr katalogowy: 108757
OPAKOWANIE 2018-4
Termotransfer się opłaca
nr katalogowy: 113128
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
XII edycja Ogólnowarszawskiego Konkursu Umiejętności Kulinarnych dla Osób z Niepełnosprawnością Intelektualną
nr katalogowy: 115011
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-3
Kulinarna podróż w czasie
Agnieszka Chacińska
nr katalogowy: 83265
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-5
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 59486
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-10
Historia Warszawy od kuchni
nr katalogowy: 123632
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Aktualności
nr katalogowy: 139514
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Dobry start GASTROTARGÓW SMAKKi
nr katalogowy: 143100
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-5
Kulinarny Puchar Polski 2024
nr katalogowy: 150902
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH