Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Czasopismo
|
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
Rocznik 2004 - numer 5
Treść płatna
Jeśli masz wykupiony/przyznany dostęp -
zaloguj się
.
Skorzystaj z naszych propozycji zakupu!
Zeszyt
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY - e-zeszyt (pdf) 2004-5
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
27.00 zł
Do koszyka
Prenumerata
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY - prenumerata cyfrowa
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
Nowość
162.00 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY - papierowa prenumerata roczna + wysyłka
licencja: Osobista
Szczegóły pakietu
Nazwa
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY - papierowa prenumerata roczna
192.00 zł brutto
177.78 zł netto
14.22 zł VAT
(stawka VAT 8%)
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY - pakowanie i wysyłka
21.00 zł brutto
17.07 zł netto
3.93 zł VAT
(stawka VAT 23%)
213.00 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY - PAKIET prenumerata PLUS
licencja: Osobista
Szczegóły pakietu
Nazwa
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY - PAKIET prenumerata PLUS (Prenumerata papierowa + dostęp do portalu sigma-not.pl + e-prenumerata)
300.00 zł brutto
277.78 zł netto
22.22 zł VAT
(stawka VAT 8%)
300.00 zł
Do koszyka
Publikacje w tym zeszycie
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4114
Choroba królów
DANUTA GAJEWSKA
nr katalogowy: 4115
Tłusty, zdrowy, smakowity
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 4116
Kremowy fenomen
nr katalogowy: 4117
Serce Europy
nr katalogowy: 4118
Wspaniałość Wrocławia
nr katalogowy: 4119
Seniorka wrocławskiej gastronomii
nr katalogowy: 4120
Spiżowe piwo
nr katalogowy: 4121
Schody do smaku
nr katalogowy: 4122
Kulinarna metafora
nr katalogowy: 4123
W polskim stylu
nr katalogowy: 4124
Sentyment do Kresów
nr katalogowy: 4125
W drodze do Petersburga
nr katalogowy: 4126
Biesiada z Joaąuinem
nr katalogowy: 4127
Południowy smak Vincenta
nr katalogowy: 4128
Podróż do cesarskiego stołu
nr katalogowy: 4129
Gastronomiczno-artystyczny żart
nr katalogowy: 4130
Pastelowe naleśniki
nr katalogowy: 4131
Sezon na ogródki
GRAŻYNA WILCZYŃSKA
nr katalogowy: 4132
Śląski wdzięk Dominikańskiej
nr katalogowy: 4133
Artystyczne gotowanie
nr katalogowy: 4134
Panorama smaku
nr katalogowy: 4135
W indyczym domu
nr katalogowy: 4136
Kucharskie szlify
GRAŻYNA WILCZYŃSKA
nr katalogowy: 4137
Kucharze stowarzyszeni
nr katalogowy: 4138
Górski specjał Polska Arka Smaku
ANNA MAMOŃ
nr katalogowy: 4139
Unia w kalejdoskopie. Miejsca, wydarzenia i zwyczaje kulinarne krajów Unii Europejskiej -w telegraficznym skrócie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4140
Coffee biznes. Międzynarodowe spotkanie miłośników i koneserów kawy
MAREK ROBACHA
nr katalogowy: 4141
Brzoskwinie Melba
BARBARA POKORSKA
nr katalogowy: 4142
Radość smaku
nr katalogowy: 4143
Sielawa Blues
nr katalogowy: 4144
Podejście jakościowe Emocjonalny masaż w restauracji jest tak samo ważny, jak dobra karta menu
WIESŁAWA SZCZEP
nr katalogowy: 4145
Szybka rybka
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 4146
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 4147
Potrawy z kart literatury. Zmagania kulinarno-literackie
TZ
nr katalogowy: 4148
Z kwiatami przy stole
nr katalogowy: 4149
Zwycięski Mauritius
nr katalogowy: 4150
Uczty wśród zamków Kulinarna przygoda w Dordogne(1)
ANNA WYTRYKUS
nr katalogowy: 4151
Miłe drobiazgi
ARLETTA KOWALIK
nr katalogowy: 4152
Porządek ułatwia pracę
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 4153
Wina z tradycją Nowa oferta na polski rynek
nr katalogowy: 4154
Beaujolais, nie tylko Nouveau
STANISŁAW J. MAJCHERCZYK
nr katalogowy: 4155
Rodzinne dzieło
STEFAN ZATORSKI
nr katalogowy: 4156
Z kraju - ze świata
nr katalogowy: 4157
Niektóre uwagi o aktach wykonawczych do ustawy z 11 V 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia po jej zmianie dokonanej ustawą z 30 X 2003 r.
PIOTR KUCHARSKI
nr katalogowy: 4158
Przepis na dobrą pizzerię Organizacja i wyposażenie zaplecza pizzerii
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4159
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH