Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Czasopismo
|
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
Rocznik 2004 - numer 7-8
Treść płatna
Jeśli masz wykupiony/przyznany dostęp -
zaloguj się
.
Skorzystaj z naszych propozycji zakupu!
Zeszyt
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY - e-zeszyt (pdf) 2004-7-8
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
27.00 zł
Do koszyka
Prenumerata
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY - prenumerata cyfrowa
licencja: Osobista
Produkt cyfrowy
Nowość
162.00 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY - papierowa prenumerata roczna + wysyłka
licencja: Osobista
Szczegóły pakietu
Nazwa
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY - papierowa prenumerata roczna
192.00 zł brutto
177.78 zł netto
14.22 zł VAT
(stawka VAT 8%)
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY - pakowanie i wysyłka
21.00 zł brutto
17.07 zł netto
3.93 zł VAT
(stawka VAT 23%)
213.00 zł
Do koszyka
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY - PAKIET prenumerata PLUS
licencja: Osobista
Szczegóły pakietu
Nazwa
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY - PAKIET prenumerata PLUS (Prenumerata papierowa + dostęp do portalu sigma-not.pl + e-prenumerata)
300.00 zł brutto
277.78 zł netto
22.22 zł VAT
(stawka VAT 8%)
300.00 zł
Do koszyka
Publikacje w tym zeszycie
Zdrowy głód
DANUTA GAJEWSKA
SAEED BAWA
nr katalogowy: 4195
Pomysł na sukces
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4196
Feta na fetę Z powodu wysokiej zawartości tłuszczu, ser feta najlepiej jeść z owocami i warzywami
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 4197
Nie ma jak masło
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 4198
Apetyt na nasze mięso
nr katalogowy: 4199
Od pomidorowej do Krwawej Mary
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 4200
Zdrowe orzeźwienie
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 4201
Z niejednego już pieca... Szeroka gama różnych typów pieców konwekcyjno-parowych pozwala na idealny dobór urządzenia odpowiedniego do potrzeb zakładu gastronomicznego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4202
Krynica - chłonna wiedzy i nowości Jak najlepiej przygotować się do funkcjonowania w nowej rzeczywistości i w pełni wykorzystać szansę, jakie niesie za sobą nasze członkostwo w UE
DG
nr katalogowy: 4203
Wspólny system
ANNA SOBAŃSKA
nr katalogowy: 4204
Krynicki festyn
TOMASZ ZIEJA
nr katalogowy: 4205
Kolaże smaków
nr katalogowy: 4206
Nie tylko pizza
CZAR
nr katalogowy: 4207
Hufnal kulinarny
CARMAN
nr katalogowy: 4208
Łakocie nad Jaworzyną
TT
nr katalogowy: 4209
Mocna strona
nr katalogowy: 4210
Królewskie przystawki
BARBARA POKORSKA
nr katalogowy: 4211
Kulinarne śląskie tropy
TOMASZ ZIEJA
nr katalogowy: 4212
Z wizytą na śląsku - Kulinarne śląskie tropy
TOMASZ ZIEJA
nr katalogowy: 4213
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 4214
Kodeks opieki nad Gościem Znakomicie podejmować gości, to znaczy umieć uczynić ich szczęśliwymi tak długo, jak długo są pod naszym dachem
WIESŁAWA SZCZEP
nr katalogowy: 4215
Zacny trunek
ANNA MAMOŃ
nr katalogowy: 4216
Unia w kalejdoskopie
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4217
Szarlota a la russe
BARBARA POKORSKA
nr katalogowy: 4218
Pomysł na dziuplę
ROMA GÓRNICKA
nr katalogowy: 4219
Szczur w sosie curry
ZDZISŁAW T. NOWICKI
nr katalogowy: 4220
Zielona Czapka dla Mistrza
DG
nr katalogowy: 4221
Mistrzowie znad jeziora Konkursowe emocje, urokliwe Mazury, pyszne jedzenie i przede wszystkim znakomita zabawa- tak w skrócie można opisać tegoroczną edycję Sielawa Blues.
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 4222
Chlebem i solą
nr katalogowy: 4223
Zaprosili nas
nr katalogowy: 4224
Czerwone wino z rybą
STANISŁAW J. MAJCHERCZYK
nr katalogowy: 4225
Smakowite różności
STEFAN ZATORSKI
nr katalogowy: 4226
Bąbelki z Szampanii
AQ
nr katalogowy: 4227
Białostockie przeboje
nr katalogowy: 4228
Dwa oblicza vins de pays
SŁAWOMIR CHRZCZONOWICZ
nr katalogowy: 4229
Godne wyróżnienia
SZ
nr katalogowy: 4230
Francuska wizytówka
nr katalogowy: 4231
Więcej win znad Rodanu
Ad
nr katalogowy: 4232
Dubonnet - tradycyjny nowy styl
nr katalogowy: 4233
Zjazd w Poświętnem
TD
nr katalogowy: 4234
Zmiany w polskich przepisach prawnych
PIOTR KUCHARSKI
nr katalogowy: 4235
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (VII) Zagrożenia - porady praktyczne
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4236
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH