Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-9
Konsumenci żywności mrożonej
H. Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 7181
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-8-9
AB System Zapakujemy wasze owoce i warzywa
nr katalogowy: 116207
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-9
Żywność mrożona a zachowania nabywcze konsumentów
Hanna Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 62557
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-1-2
Wykorzystanie kulinarne mrożonek warzywnych Warzywa na talerze!
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 103519
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-10
Zielone na wiele sposobów
Ewa Czarniecka-Skubina
Magdalena Andruszkiewicz
nr katalogowy: 54774
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-6
Aktualności
nr katalogowy: 85136
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-9
Rynek mrożonych owoców i warzyw
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 54142
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-9
Mrożone owoce i warzywa - zmiany w polskim eksporcie i imporcie
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 62558
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Wysokie ceny mrożonych owoców jagodowych wymuszają zmiany w ofertach
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 76238
CHŁODNICTWO 2023-2
Kriogeniczne zamrażanie żywności
nr katalogowy: 142835
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-7-8
Ziemniaczane różności
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 53149
CHŁODNICTWO 2023-1
Amerykańskie wagony chłodnie
nr katalogowy: 142003
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-3
Konferencja KSPOiW dla producentów mrożonych owoców i warzyw
Maria Joanna Przegalińska
nr katalogowy: 143873
CHŁODNICTWO 2023-2
Kriogeniczne zamrażanie żywności
nr katalogowy: 142835
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-3
Zdrowe nawyki
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 89942
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-4
Polski handel zagraniczny mrożonymi owocami i warzywami w sezonie 2022/23
Anna Bugała
nr katalogowy: 144732
10.15199/64.2023.4.3
mrożonki owocowe i warzywne
produkcja
eksport
import
frozen fruit and vegetables
production
exports
imports
CHŁODNICTWO 2009-11
Zmiany wartości odżywczej zamrożonych warzyw w czasie przechowywania (praca badawcza)
TOMASZ PUKSZTA
nr katalogowy: 47914
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-10
Polski handel zagraniczny mrożonymi owocami i warzywami w sezonie 2016/17
Anna Bugała
nr katalogowy: 110180
10.15199/64.2017.10.1
mrożonki owocowe i warzywne
eksport
import
produkcja
frozen fruit and vegetables
export
import
production
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-9
Podaż i popyt mrożonych owoców i warzyw na polskim rynku
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 47068
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-7-8
Sytuacja na rynku mrożonych owoców i warzyw w Polsce
Bożena Nosecka
Anna Bugała
nr katalogowy: 46196
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-3
Konferencja KSPOiW dla producentów mrożonych owoców i warzyw
Maria Joanna Przegalińska
nr katalogowy: 143873
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-10
Sytuacja na rynku mrożonych warzyw w UE
Łukasz Zaremba
nr katalogowy: 80276
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-3
Polski handel zagraniczny mrożonkami owocowymi i warzywnymi w 2016 r.
Anna Bugała
nr katalogowy: 104712
10.15199/64.2017.3.2
CHŁODNICTWO 2024-1
Co to jest pojazd chłodniczy?
Stefan Rolak
nr katalogowy: 147614
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-11-12
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 88513
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-9
Warunki eksportu warzyw i owoców do Chińskiej Republiki Ludowej
Agnieszka Sahajdak
nr katalogowy: 93642
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Polski handel zagraniczny mrożonymi owocami i warzywami w sezonie 2017/18
Anna Bugała
nr katalogowy: 116713
mrożonki owocowe i warzywne
produkcja
eksport
import
frozen fruit and vegetables
production
exports
imports
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-3
Konkurencyjna pozycja polskich mrożonych owoców i warzyw na rynku światowym
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 83338
OPAKOWANIE 2012-9
Pionowe pakowanie z firmą Miele
nr katalogowy: 71136
CHŁODNICTWO 2023-1
Amerykańskie wagony chłodnie
nr katalogowy: 142003
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Nie tylko jajecznica
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 75773
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-1
Handel zagraniczny przetworami owocowymi i warzywnymi
Paweł Smoliński
nr katalogowy: 96244
10.15199/64.2016.1.1
CHŁODNICTWO 2013-9
Air Products pomaga polskim producentom żywności zaspokoić rosnące zapotrzebowanie na mrożone metodą IQF pojedyncze porcje mięsa, wędliny w plasterkach oraz dania gotowe
nr katalogowy: 79215
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-4
Polski handel zagraniczny mrożonymi owocami i warzywami w 2017 r.
Anna Bugała
nr katalogowy: 113419
10.15199/64.2018.4.4
mrożonki owocowe i warzywne
eksport
import
produkcja
frozen fruit and vegetables
exports
imports
production
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-10
Polski handel zagraniczny mrożonymi owocami i warzywami w sezonie 2018/19
Anna Bugała
nr katalogowy: 123049
10.15199/64.2019.10.2
mrożonki owocowe i warzywne
produkcja
eksport
import
frozen fruit and vegetables
production
exports
imports
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-3
Wiosenna konferencja branży mrożonkowej KSPOiW
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 149349
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-9
Ziemniaczane frykasy
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 62223
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-3
KABAKO GRUPPE – rodzinna pasja do tworzenia zdrowych produktów i innowacji
nr katalogowy: 143870
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-12
Najczęściej wybierane marki na rynku żywności mrożonej
HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ
nr katalogowy: 40047
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-2
Polski handel zagraniczny mrożonymi owocami i warzywami w 2021 r.
Anna Bugała
nr katalogowy: 137301
10.15199/64.2022.2.4
mrożonki owocowe i warzywne
produkcja
eksport
import
frozen fruits and vegetables
production
exports
imports
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-2
Polski handel zagraniczny mrożonymi owocami i warzywami w 2021 r.
Anna Bugała
nr katalogowy: 137301
10.15199/64.2022.2.4
mrożonki owocowe i warzywne
produkcja
eksport
import
frozen fruits and vegetables
production
exports
imports
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-2
Polski handel zagraniczny mrożonymi owocami i warzywami w 2021 r.
Anna Bugała
nr katalogowy: 137301
10.15199/64.2022.2.4
mrożonki owocowe i warzywne
produkcja
eksport
import
frozen fruits and vegetables
production
exports
imports
CHŁODNICTWO 2016-1-2
Zmiany zawartości i aktywności związków biologicznie czynnych w czerwonej porzeczce podczas zamrażalniczego przechowywania
Izabella Kwaśniewska-Karolak
Lucjan Krala
nr katalogowy: 96539
10.15199/8.2016.1-2.5
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-5
Zimno i zdrowo
nr katalogowy: 120186
frozen vegetables
nutritional value
heat treatment
culinary preparation
dishes.
mrożonki warzywne
wartość odżywcza
obróbka termiczna
wykorzystanie kulinarne
potrawy.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Dania z warzywniaka
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
INGRID WACHOWICZ
nr katalogowy: 31173
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
Menu bez glutenu
Ewa Czarniecka-Skubina
Marlena Pielak
nr katalogowy: 110315
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Czas na polskie superowoce!
nr katalogowy: 132108
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-1
Import mrożonych owoców z Ukrainy
Anna Bugała
nr katalogowy: 147568
10.15199/64.2024.1.4
Ukraina
import
mrożone owoce
Ukraine
imports
frozen fruit
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Prym wiedzie jabłko, tuż za nim pomidor i marchewka
nr katalogowy: 127662
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-6
Jedz owoce i warzywa – nadwaga a brak ruchu
nr katalogowy: 143827
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-9
Tacki nadające się do recyklingu
nr katalogowy: 133597
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-8
Jakość mrożonych owoców dostępnych w krajowym obrocie handlowym
Joanna Markowska
Anna Drabent
Agnieszka Tyfa
nr katalogowy: 150103
10.15199/65.2024.8.6
mrożone owoce
standardy jakościowe
parametry f izykochemiczne
pestycydy
frozen fruit
quality standards
physico-chemical parameters
pesticides
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-12
Pieczywo mrożone, czyli jak konserwować bez konserwantów
nr katalogowy: 117383
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-9
Dżemy z owoców i warzyw
Justyna Kadzińska
Anna Jasiczek
Dominika Niemczuk
Sabina Galus
nr katalogowy: 79269
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
OFERTA SPECJALNA DLA PIEKARNI
nr katalogowy: 4743
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-3
Sytuacja na rynku mrożonek owocowych i warzywnych w 2014 r.
Anna Bugała
nr katalogowy: 90183
10.15199/64.2015.3.1
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8
KSPOiW - jak lepiej wykorzystać potencjał producentów mrożonych owoców i warzyw
nr katalogowy: 93077
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-2
Najwyższa pora na wizję i strategię rozwoju branży owocowo-warzywnej
nr katalogowy: 89757
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Czas na polskie superowoce!
nr katalogowy: 132108
AURA 2005-4
WARZYWA KAPUSTNE ŹRÓDŁEM ZDROWIA I... DOZNAŃ ESTETYCZNYCH
Edward Kunicki
Andrzej Libik
nr katalogowy: 8396
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-10
Technologia produkcji jabłek mało przetworzonych pakowanych w atmosferze modyfikowanej
R. Biegańska-Marecik
J. Czapski
nr katalogowy: 14679
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
Mrożone pieczywo nie jest świeże
nr katalogowy: 118419
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-11
Lodowo i owocowo
nr katalogowy: 5137
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-9
Tacki nadające się do recyklingu
nr katalogowy: 133597
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-5
Polski handel zagraniczny mrożonymi owocami i warzywami w sezonie 2021/22
Anna Bugała
nr katalogowy: 140069
10.15199/64.2022.5.1
mrożonki owocowe i warzywne
produkcja
eksport
import
frozen fruit and vegetables
production
exports
imports
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-5
Polski handel zagraniczny mrożonymi owocami i warzywami w sezonie 2021/22
Anna Bugała
nr katalogowy: 140069
10.15199/64.2022.5.1
mrożonki owocowe i warzywne
produkcja
eksport
import
frozen fruit and vegetables
production
exports
imports
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-10
Handel zagraniczny owocami i warzywami mrożonymi w okresie 2009/2010-2011/2012
Bożena Nosecka
Anna Bugała
nr katalogowy: 72039
CHŁODNICTWO 2012-10
Instalacje chłodnicze dla marketów.Część 4
Bartosz Nowacki
nr katalogowy: 72008
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-12
Roczny spis treści Wykaz artykułów - "Przemysł Spożywczy" 2011 r.
nr katalogowy: 64646
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-7
Rynek mrożonych owoców i warzyw w Polsce
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 69898
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-3
Sytuacja na rynku przetworów warzywnych
Anna Bugała
nr katalogowy: 58634
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-10
Handel zagraniczny mrożonymi owocami i warzywami w Polsce
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 101686
10.15199/64.2016.10.1
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Savpol. Rozpoczynamy sezon lodowy 2022!
nr katalogowy: 137392
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-5
Warzywa minimalnie przetworzone a skażenie mikrobiologiczne
JUSTYNA SZWEJDA
JANUSZ CZAPSKI
nr katalogowy: 26230
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Warzywa na kanapkach
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 130234
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-2
Warzywa na kanapkach
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 130234
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Warzywne co nieco
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 143647
warzywa
wartość odżywcza
walory zdrowotne
wykorzystanie kulinarne
surówki/sałatki warzywne
vegetables
nutritional value
health values
culinary use
vegetable salads.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Warzywne co nieco
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 143647
warzywa
wartość odżywcza
walory zdrowotne
wykorzystanie kulinarne
surówki/sałatki warzywne
vegetables
nutritional value
health values
culinary use
vegetable salads.
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
Kompleksowa kontrola pochodzenia (traceability) wraz z mobilną kompletacją dostaw w Systemie CSB
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 20801
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-6
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 77100
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-6
Jedz owoce i warzywa – nadwaga a brak ruchu
nr katalogowy: 143827
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-4
Ziemniaczana wygoda
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 104981
OPAKOWANIE 2009-9
Opakowania produktów ogrodniczych jako ważny element obrotu wielkotowarowego
Andrzej Hejduk
Tadeusz Cąderek
Antonius Hendriks
Monika Wańtuchowicz
nr katalogowy: 46566
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-1-2
Zawsze świeże i pachnące
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 112122
mrożenie
pieczywo
jakość
odroczony wypiek
gastronomia
freezing
bread
quality
postponed baking method
gastronomy
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-5-6
Jedzmy owoce i warzywa!
nr katalogowy: 126736
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-3
Czym jest Żywność Barwiąca?
nr katalogowy: 75474
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
„Jemy Eko Warzywa i Owoce”
nr katalogowy: 136219
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Aktywność wody ważny parametr trwałości żywności
ZBIGNIEW PAŁACHA
nr katalogowy: 34573
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Prym wiedzie jabłko, tuż za nim pomidor i marchewka
nr katalogowy: 127662
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Sukces nie jest dziełem przypadku
nr katalogowy: 35904
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Savpol. Rozpoczynamy sezon lodowy 2022!
nr katalogowy: 137392
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Zmiany w sektorze przetwórstwa owoców i warzyw
Iwona Szczepaniak
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 127657
10.15199/65.2020.8.2
przemysł owocowo-warzywny
produkcja
handel zagraniczny
sytuacja ekonomiczno-finansowa
pandemia COVID-19
Polska
Unia Europejska
fruit-vegetable industry
production
foreign trade
economic-financial situation
COVID-19 pandemic
Poland
European Union
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Zmiany w sektorze przetwórstwa owoców i warzyw
Iwona Szczepaniak
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 127657
10.15199/65.2020.8.2
przemysł owocowo-warzywny
produkcja
handel zagraniczny
sytuacja ekonomiczno-finansowa
pandemia COVID-19
Polska
Unia Europejska
fruit-vegetable industry
production
foreign trade
economic-financial situation
COVID-19 pandemic
Poland
European Union
AURA 2012-7
Owoce i warzywa dla cukrzyka
nr katalogowy: 69566
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-2
Wiosna na talerzu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 148436
nowalijki
rodzaje
wartość odżywcza
wykorzystanie kulinarne
zanieczyszczenia
spring vegetables
types
nutritional value
culinary use
contamination
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Mrożone przekąski
nr katalogowy: 33752
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Ekspedycja pieczywa bez zbędnej biurokracji
nr katalogowy: 25206
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-9
MAREL- Dlaczego naważanie stałowagowe?
nr katalogowy: 79527
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-5
Savpol. Rozpoczynamy sezon lodowy 2022!
nr katalogowy: 137392
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-4
Rozpoczynamy sezon lodziarski 2023!
nr katalogowy: 142526
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-10
Handel zagraniczny mrożonymi owocami w Unii europejskiej
Bożena Nosecka
nr katalogowy: 80275
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-9
OZONOWANIE WARZYW I OWOCÓW drogą do sukcesu
nr katalogowy: 122449
OPAKOWANIE 2018-5
Technologia współwtrysku - nowe zastosowanie
nr katalogowy: 113712
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-9
Zioła mrożone - lepsze od suszonych?
PAULINA JAKOWIENKO
BARBARA WÓJCIK-STOPCZYŃSKA
nr katalogowy: 38047
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
"Czas to jakość, a jakość to pieniądz"
nr katalogowy: 69067
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Patronaty
nr katalogowy: 137475
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
„Jemy Eko Warzywa i Owoce”
nr katalogowy: 136219
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Warzywa, owoce i ich przetwory - podstawy prawne komunikowania właściwości prozdrowotnych
Izabela Tańska
nr katalogowy: 122487
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Owoce, warzywa, soki - ich kaloryczność i wartość odżywcza na tle zapotrzebowania na energię i składniki odżywcze Cz. 5. Spożycie składników odżywczych w owocach, warzywach i przetworach z owoców i warzyw
Witold Płocharski
Jarosław Markowski
Bożena Nosecka
Urszula Pytasz
Krzysztof Rutkowski
Katarzyna Stoś
nr katalogowy: 76236
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-4
Poznaj smaki świata
nr katalogowy: 34458
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-7-8
Polskie sposoby na rosyjskie embargo na owoce i warzywa
Maria J. Przegalińska
nr katalogowy: 86167
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-7-8
Przepis na długą młodość
Monika Stromkie-Złomaniec
nr katalogowy: 132676
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Linie piekarskie Kaak – przemysłowa ilość, rzemieślnicza jakość
nr katalogowy: 133280
CHŁODNICTWO 2024-1
Specyfika transportu produktów w kontrolowanej temperaturze
Paweł Latoszek
nr katalogowy: 147615
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Czynniki odporności w pożywieniu
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 129966
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-9
Warzywa ekologiczne i konwencjonalne
Anna Wlazły
Monika Pytka
Anna Stój
Bożena Sosnowska
nr katalogowy: 86664
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Konkursowe warzywa
nr katalogowy: 18512
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-7-8
Warzywa po kapitańsku
nr katalogowy: 12059
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-4
Dietetyczne hity (część III)
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 113041
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-6
Pakowanie mało przetworzonych owoców i warzyw w atmosferze modyfikowanej
Elżbieta Radziejewska-Kubzdela
Róża Biegańska-Marecik
nr katalogowy: 45317
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Warzywa na talerz!
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 131663
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2014-1
Wpływ parametrów mikroklimatu w komorze chłodniczej na skład chemiczny owoców i warzyw Część 1. Parametry mikroklimatu
KATARZYNA GŁADYSZEWSKA-FIEDORUK
DOROTA ANNA KRAWCZYK
ANDRZEJ GAJEWSKI
TOMASZ CHOIŃSKI4)
nr katalogowy: 81856
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-2
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 65705
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-6
Kuchnie świata
hp
nr katalogowy: 13033
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-9
Od redakcji
nr katalogowy: 6906
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-6
Żywność minimalnie przetworzona - owoce i warzywa
H. Kowalska
nr katalogowy: 20786
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Wypiek pieczywa w punkcie sprzedaży
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 129965
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-4-5
Patronaty
nr katalogowy: 137475
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-11
Skażenie mikrobiologiczne warzyw oraz metody ich ograniczania
Beata Kowalska
nr katalogowy: 146036
10.15199/65.2023.11.4
bakterie
grzyby pleśniowe
Salmonella
Listeria
praktyki rolnicze
zmiany klimatu
bacteria
mould
Salmonella
Listeria
good agricultural practice
climate change
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Niezbędne składniki odżywcze
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 145002
produkty pochodzenia roślinnego
witaminy
funkcje
bogate źródło
products of plant origin
vitamins
functions
rich source
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-10
Kraje bałtyckie nowymi członkami Unii Europejskiej
nr katalogowy: 6412
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
Kolorowy chleb z warzywami
nr katalogowy: 143933
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Najczęstsze błędy w jadłospisie
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 140151
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-8
Żywieniowe i technologiczne aspekty zastosowania błonników pokarmowych
Małgorzata MIELCARZ
nr katalogowy: 6372
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-7-8
Niezbędne składniki odżywcze
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 145002
produkty pochodzenia roślinnego
witaminy
funkcje
bogate źródło
products of plant origin
vitamins
functions
rich source
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-7
Kolorowy chleb z warzywami
nr katalogowy: 143933
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-10
Maksymalna elastyczność i dokładność dostaw w zakładach przetwórstwa drobiu
nr katalogowy: 110162
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-12
Lepszy metal i pewniejsza kość
nr katalogowy: 120611
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-1
Wypiek pieczywa w punkcie sprzedaży
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 129965
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
Bez ryzyka
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 83912
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-6
Zagrożenia mikrobiologiczne produktów owocowych i warzywnych
Krystyna Kowal
nr katalogowy: 85103
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-10
Owoce i warzywa w opakowaniach z tektury falistej
nr katalogowy: 128754
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-3
Możliwości zastosowania systemu bezpieczeństwa żywności wytwarzanej według technologii warzyw i owoców mało przetworzonych WOMP
K. Szołtysek
M. Gugała
nr katalogowy: 6752
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-8
Żywieniowe i technologiczne aspekty zastosowania błonnika pokarmowego do produkcji wyrobów piekarskich i ciastkarskich
Małgorzata Mielcarz
nr katalogowy: 4989
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
XII Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw w Łodzi
Krzysztof Kołodziejczyk
nr katalogowy: 122483
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Żywienie a odporność
Beata Bondyra-Wiśniewska
Izabela Przybysz
nr katalogowy: 127636
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-12
Wzbogacanie produktów zbożowych błonnikiem pokarmowym
nr katalogowy: 72896
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-9
Błonnik pokarmowy - wzbogacanie produktów zbożowych
nr katalogowy: 54198
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-4
Wzbogacanie produktów zbożowych błonnikiem pokarmowym
nr katalogowy: 90409
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-9
Mrożone dania gotowe
nr katalogowy: 54144
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Dlaczego karp jest zdrowy z natury? Kampania promocyjna Karp – Zdrowy z Natury.
nr katalogowy: 134741
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Dlaczego karp jest zdrowy z natury? Kampania promocyjna Karp – Zdrowy z Natury.
nr katalogowy: 134741
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Świeże najlepsze
EWA CZARNIECKA-SKUBINA
nr katalogowy: 29642
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-5-6
Pozostałości środków ochrony roślin w surowcach dla przemysłu przetwórczego
Artur Miszczak
nr katalogowy: 68873
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-10
Wpływ kampanii "5 porcji warzyw, owoców lub soku" na świadomość konsumenta
Barbara Groele
Krystyna Gutkowska
nr katalogowy: 101723
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-12
Co piszą inni?
nr katalogowy: 40317
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-7-8
Nowa jakość w nowej puszce
nr katalogowy: 78119
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-2
Czas na lody
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 49895
OPAKOWANIE 2014-1
Pakowanie malin w aksamitnych rękawiczkach
nr katalogowy: 82132
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-10
TUNELE FRIGOSCANDIA - GWARANCJA NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTU
nr katalogowy: 63326
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-9
Linie piekarskie Kaak – przemysłowa ilość, rzemieślnicza jakość
nr katalogowy: 133280
CHŁODNICTWO 2017-6
Wpływ sposobu pakowania na zmiany wybranych cech jakościowych kalafiora w czasie chłodniczego przechowywania
Izabella Kwaśniewska-Karolak
Radosław Mostowski
nr katalogowy: 107176
10.15199/8.2017.6.3
chłodnicze przechowywania
kalafior
opakowania
trwałość
refrigerated storage
cauliflower
packaging
durability
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-6
Gramy w zielone
DOROTA CZERWIŃSKA
nr katalogowy: 27094
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Warzywa bez skórki
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 39706
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-4
Smak tkwi w szczegółach
nr katalogowy: 25258
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-10
Smaki jesieni
nr katalogowy: 109867
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-5
Kiełkująca moc
EDYTA KWIATKOWSKA
nr katalogowy: 25737
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-7-8
Owoce i warzywa mają własne programy promocyjne
nr katalogowy: 70378
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
4 fakty o mrożeniu jedzenia
nr katalogowy: 139597
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
4 fakty o mrożeniu jedzenia
nr katalogowy: 139597
CHŁODNICTWO 2023-4
Co wiemy o kontenerach chłodniczych
nr katalogowy: 144652
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-1
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do ŻywnoŚci
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 111769
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Warzywa na talerz!
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 131663
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-5
Soki – przedstawiamy fakty
Barbara Groele
nr katalogowy: 134173
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-11-12
Jarmuż (Brassica oleracea L. var. acephala DC.) - cenne warzywo kapustne Cz. I. Pochodzenie, uprawa i kierunki wykorzystania
Anna Korus
nr katalogowy: 88499
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-9
Owoce, warzywa, soki - ich kaloryczność i wartość odżywcza na tle zapotrzebowania na energię i składniki odżywcze Cz. 1. Kaloryczność i mit o wpływie na otyłość
Jarosław Markowski
Witold Płocharski
Urszula Pytasz
Krzysztof Rutkowski
nr katalogowy: 71064
CHŁODNICTWO 2013-4
Zmiany oceny sensorycznej zamrożonych warzyw w czasie przechowywania
Tomasz Pukszta
nr katalogowy: 76115
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
Nowe zasady. Zdrowa dieta(II)
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 98395
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2015-6
Wpływ parametrów mikroklimatu w chłodni na jakościowe wskaźniki owoców i warzyw Zawartość cukrów i dwutlenku węgla
KATARZYNA GŁADYSZEWSKA-FIEDORUK
TOMASZ TELESZEWSKI
DOROTA KRAWCZYK
ANDRZEJ GAJEWSKI
IWONA SKOCZKO
nr katalogowy: 91791
10.15199/9.2015.6.6
CHŁODNICTWO 2018-6
Stabilność antocyjanów w wybranych mrożonych owocach
Tomasz Pukszta
Anna Platta
nr katalogowy: 117862
10.15199/8.2018.6.3
antocyjany
stabilność barwników
mrożone owoce
anthocyanins
stability of dyes
frozen fruits
OPAKOWANIE 2018-8
Robotyka w służbie piekarni
nr katalogowy: 115570
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-2
OD REDAKCJI
Maria Burska
nr katalogowy: 49891
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-8
40-lecie działalności Zakładów Mięsnych PEKPOL Ostrołęka
Anna Rogoźnicka
nr katalogowy: 86275
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Epoka lodowcowa w Twojej kuchni
nr katalogowy: 46514
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-2
Delikatne procesy wymagają szybkości i precyzji działania
nr katalogowy: 65710
CHŁODNICTWO 2011-5
Właściwości funkcjonalne mrożonego mięsa króliczego
ILONA GAŁĄZKA-CZARNECKA
LUCJAN KRALA
nr katalogowy: 59731
CHŁODNICTWO 2015-7-8
Stabilność przechowalnicza barwy i tekstury parówek z mięsa mrożonego z dodatkiem krioprotektantów
Radosław Mostowski
Lucjan Krala
Ilona Gałązka-Czarnecka
Ewelina Brzozowska
nr katalogowy: 93062
10.15199/8.2015.7-8.2
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Polski handel suszami warzywnymi
Grażyna Stępka
nr katalogowy: 34162
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-2
Wpływ ozonu na jakość produktów spożywczych i napojów
Robert Muszański
nr katalogowy: 33424
CHŁODNICTWO 2008-10
Mrożonki owoców i warzyw jako polska specjalność eksportowa
STANISŁAW URBAN
nr katalogowy: 38818
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-9
(Nie)bezpieczne warzywa i owoce
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 38050
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Warzywny ogród Ardo
nr katalogowy: 35782
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-4
Polskie owoce i warzywa na Fruitlogistica 2015
Tomasz Kodłubański
nr katalogowy: 90894
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-10
Owoce i warzywa w opakowaniach z tektury falistej
nr katalogowy: 128754
CHŁODNICTWO 2023-3
Najlepsze chłodnie na owoce i warzywa
Stanisław Wójcik
nr katalogowy: 143885
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-4
Soki owocowe i warzywne Soczyste menu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 113102
soki
owoce
warzywa
wartość odżywcza
substancje bioaktywne
właściwości zdrowotne
juices
fruits
vegetables
nutritional value
bioactive substances
health properties
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-3
Analiza związków fenolowych w owocach cytrusowych, jabłkach i sokach
Magdalena Surma-Zadora
Ewa Cieślik
nr katalogowy: 34163
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2010-4
Roboty serwisowe
nr katalogowy: 53839
CHŁODNICTWO 2023-3
Tradycyjna chłodnia z płyt warstwowych
nr katalogowy: 143890
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-1
Przetworzone owoce z wyższej półki
nr katalogowy: 41065
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH