Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-2
Standardy jakościowe ziarna pszenicy stosowane w krajach Unii Europejskiej
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 6234
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-12
Nie z każdej mąki pszennej dobre pieczywo
Roman Jurga
nr katalogowy: 81092
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2017-5
Automatyzacja pogłębiania wstecznego
nr katalogowy: 106064
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-12
Opakowania - niezbędny element w obrocie towarowym
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 31755
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-2
Oddziaływanie napięcia odkształconego na pracę baterii kondensatorów energetycznych
Marek Olesz
nr katalogowy: 23939
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2007-8
Seminarium szkoleniowe "Standardy jakościowe i badania parametrów technicznych jakości energii elektrycznej w świetle aktualnych norm i przepisów"
Krzysztof Woliński
nr katalogowy: 29371
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Kontrola jakości zboża i mąki w zakładach Polskich Młynów S.A. w zakresie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
Elżbieta Sitkowska
nr katalogowy: 27772
OPAKOWANIE 2022-4
Rewolucja w uszlachetnianiu etykiet i opakowań
nr katalogowy: 137319
AUTO MOTO SERWIS 2019-8
Hella rozwija technologię OLED i LED dla motoryzacji
nr katalogowy: 135968
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-26
Jeść zdrowo i tradycyjnie
nr katalogowy: 73440
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-2
POLSKA - EUROPA - ŚWIAT
nr katalogowy: 105100
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Cukierniczy biznes wysokiej jakości
nr katalogowy: 40783
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2013-5
Trendy rozwoju technologii wykorzystywanych do analizy zużycia i jakości energii elektrycznej na przykładzie systemu EMwise
Tomasz Klucznik
Jacek Popławski
nr katalogowy: 76387
AUTO MOTO SERWIS 2019-8
Hella rozwija technologię OLED i LED dla motoryzacji
nr katalogowy: 135968
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-2
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w procesie sprzedaży, aby odbywał się z zakładaną jakością (cz. 1)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 147188
OPAKOWANIE 2022-4
Rewolucja w uszlachetnianiu etykiet i opakowań
nr katalogowy: 137319
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2010-6
Zastosowanie drutów ze stali specjalnych do produkcji wyrobów finalnych
ANDRZEJ SKOŁYSZEWSKI
MACIEJ RUMIŃSKI
JANUSZ ŁUKSZA
nr katalogowy: 52548
GAZETA CUKROWNICZA 2005-11
Wymagania jakościowe dotyczące cukru w świetle obowiązujących aktów normatywnych
K.Lisik
nr katalogowy: 9465
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Cicha woda Wody butelkowane - aktualne wymagania jakościowe i technologiczne
TERESA LATOUR
nr katalogowy: 18495
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2015-9
9/2015 - cały numer do pobrania bezpłatnie
nr katalogowy: 93355
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-5
Nowe standardy wilgotności śruty rzepakowej i słonecznikowej w Unii Europejskiej
nr katalogowy: 6310
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-5
Techniki wizyjne do oceny jakości mięsa
Fabian Magda
nr katalogowy: 59757
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-3
Jakość w procesie pakowania
Antonina Małgorzata KOŁOWSKA
Małgorzata GOTOWSKA
nr katalogowy: 97117
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2006-7
Międzynarodowe standardy wyceny a krajowe standardy wyceny nieruchomości
Ewa Kucharska-Stasiak
nr katalogowy: 18722
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-6
Nowe standardy Nowe technologie w systemach cięcia 100 lat tradycji zobowiązuje!
Marek Pstrong
nr katalogowy: 77908
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-6
Nowe standardy. Nowe technologie w systemach cięcia. 100 lat tradycji zobowiązuje
Artur Ciesielski
nr katalogowy: 120969
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-8
Jakościowe problemy produkcji nadrenianu amonu
RYSZARD CHAMER
EWA SZYDŁOWSKA-BRASZAK
nr katalogowy: 37049
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-3
Standardy zarządzania w doskonaleniu organizacji Seminarium towarzyszące Walnemu Zgromadzeniu Klubu POL SKIE FOR UM ISO 9000
nr katalogowy: 66290
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-5
Porównanie różnych standardów energetycznych jednorodzinnych budynków drewnianych
Wiesław Sarosiek
Beata Sadowska
nr katalogowy: 98330
10.15199/33.2016.05.59
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-4
Jakość zagęszczonych soków owocowych a wymagania międzynarodowe
Piotr Podoba
nr katalogowy: 67205
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-6
Prywatne standardy żywnościowe w Polsce
Monika CZUPRYNA
Alicja MALESZKA
nr katalogowy: 36174
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-2
bhp w sieci
nr katalogowy: 89532
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-3
Zmiany ilościowe i jakościowe mięsa w trakcie jego pozyskiwania i przetwarzania
Andrzej Pisula
Tomasz Florowski
nr katalogowy: 33845
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-2
Zmiany ilościowe i jakościowe mięsa w trakcie jego pozyskiwania i przetwarzania
Andrzej Pisula
Tomasz Florowski
nr katalogowy: 33105
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-1
Nowe standardy i technologie w systemach cięcia 100 lat tradycji zobowiązuje
Marek Pstrong
nr katalogowy: 111897
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-7
Wymogi dla zakładów pralniczych
nr katalogowy: 78157
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2016-4
XXXV Poligraficzne Konfrontacje "Color Management a obecne standardy w poligrafii"
nr katalogowy: 98090
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-12
Wydarzenia
nr katalogowy: 88518
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2012-5
Baltest-M nowa metoda badawcza do oceny jakości struktury powierzchni powłok PVD i CVD
Marek Betiuk
nr katalogowy: 71618
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-1
Wyzwania jakościowe związane z produkcją i przechowywaniem całoziarnowej mąki pszennej
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 96576
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-3
PERSONALIA
nr katalogowy: 82915
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-3
Standardy komunikacyjne stosowane w systemach Smart Lighting
Emil Michta
Dariusz Eljasz
Wojciech Lewandowski
nr katalogowy: 142349
10.15199/48.2023.03.53
smart city
smart lighting
standardy komunikacji
rozwiązania komunikacji Internetu Rzeczy
smart city
smart lighting
communication standards
communication solutions IoT
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-3
Standardy komunikacyjne stosowane w systemach Smart Lighting
Emil Michta
Dariusz Eljasz
Wojciech Lewandowski
nr katalogowy: 142349
10.15199/48.2023.03.53
smart city
smart lighting
standardy komunikacji
rozwiązania komunikacji Internetu Rzeczy
smart city
smart lighting
communication standards
communication solutions IoT
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-10
Wysokie standardy, większe bezpieczeństwo
Anna Wesołowska
nr katalogowy: 116557
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Międzynarodowe standardy określające wymogi związane z bezpieczeństwem i jakością produktów żywnościowych
Ziemowit Rudy
nr katalogowy: 140725
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
PORÓWNANIE STANDARDÓW OPENEHR ORAZ HL7 FHIR
Jacek Kryszyn
Waldemar T. Smolik
Damian Wanta
Mateusz Midura
Przemysław Wróblewski
nr katalogowy: 138934
10.15199/59.2022.4.11
systemy informatyczne w medycynie
informatyzacja ochrony zdrowia
openEHR
HL7 FHIR
medical computer systems
healthcare information technology
openEHRm HL7 FHIR
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-5
Standardy zarządzania jakością, środowiskiem oraz bezpieczeństwem żywności w działaniach operatorów logistycznych
Maciej Urbaniak
nr katalogowy: 76454
AURA 2010-7
Standardy z COSMOS-u dla kosmetyków
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 53942
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2009-8
KOMUNIKATY
nr katalogowy: 46470
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-7
Standardy akredytacyjne Centrum Monitorowania Jakości w Ochronie Zdrowia w medycznych laboratoriach diagnostycznych
Monika PINTAL-ŚLIMAK
Makandjou-Ola EUSEBIO
Łukasz KRASZULA
Mirosława PIETRUCZUK
nr katalogowy: 121527
10.15199/46.2019.7.4
akredytacja
CMJ
medyczne laboratorium diagnostyczne
accreditation
CMJ
medical diagnostic laboratory
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-1
Wpływ wykorzystania słodów specjalnych na przebieg zacierania i parametry jakościowe brzeczki
Aneta Ciosek
Anna Pliś
nr katalogowy: 136367
10.15199/64.2022.1.1
słody specjalne
parametry fizykochemiczne
zacier
brzeczka
special malts
physicochemical parameters
mash
wort
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-6
Wymagania jakościowe i przemiałowe surowców pszennych używanych do produkcji makaronu
nr katalogowy: 44904
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-9
Jakościowe dylematy konsumenta w sprzedaży detalicznej mięsa i jego przetworów
Adam Olszewski
nr katalogowy: 122551
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2004-1
Streszczenia Artykułów
nr katalogowy: 5703
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2009-12
Bezprzewodowe monitorowanie pacjenta – technologie, standardy i zagrożenia
Agnieszka DURAJ
Andrzej KRAWCZYK
nr katalogowy: 48787
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2009-10
Różne interfejsy szeregowe w sterowniku urządzeń domowego użytku
BARTOSZ WOJTANOWICZ
MIROSŁAW CHMIEL
nr katalogowy: 47292
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-11
Jak standardy chronią konsumentów i producentów
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 146031
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-1-2
Czujniki do pomiaru odległości w przemyśle
nr katalogowy: 7511
OPAKOWANIE 2004-8-2
INTREX prezentuje nowości w znakowaniu
nr katalogowy: 3430
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Szkolne obrady
TADEUSZ TULIBACKI
nr katalogowy: 18689
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2004-11
Szkolenie, czy...
Jerzy Kosieradzki
nr katalogowy: 918
OPAKOWANIE 2005-12
Wymagania jakościowe dotyczące opakowań transportowych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 11353
CHŁODNICTWO 2005-9
Tunele do schładzania tuszek drobiowych
Rafał Matera
Tomasz Oleksiak
nr katalogowy: 8695
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-5
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w procesie sprzedaży, aby odbywał się z zakładaną jakością (cz. 4)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 148555
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-6
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w procesie sprzedaży, aby odbywał się z zakładaną jakością (cz. 5)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 148921
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-10
Zmiany jakościowe mąki pszennej w czasie przechowywania
Alicja CEGLIŃSKA
nr katalogowy: 22306
GAZETA CUKROWNICZA 2006-7
Z czasopism obcych
nr katalogowy: 16607
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2005-7
Postęp w budowie wysokowydajnych osłon konwekcyjnych
Aleksander Klepaczka
WiktorianTarnawski
nr katalogowy: 12460
OPAKOWANIE 2014-9
Nacięcia i perforacje folii i laminatów
nr katalogowy: 86720
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-5
Standardy bezpieczeństwa żywności
nr katalogowy: 9536
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-11
Kierunki rozwoju lakierowych powłok antykorozyjnych
M. Zubielewicz
nr katalogowy: 21869
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-1
Projekt CORPROT - wydarzenia w roku 2005
nr katalogowy: 17842
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-4
Rynek NATO - wymagania jakościowe
Maciej Kozłowski
Edward Gancarz
Stefan Wojciechowski
nr katalogowy: 3498
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-9
Jakościowe i ilościowe metody pomiaru kapitału intelektualnego
Amir FazIagić
nr katalogowy: 11559
OPAKOWANIE 2006-3
Zespoły drukujące w maszynach offsetowych firmy Heidelberg PM 74, SM 74 i CD 74
nr katalogowy: 18050
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-21
Orlen - jakościowe podejście
Henryk Piekut
nr katalogowy: 5570
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-9
Aspekty zdrowotne i jakościowe mięsa drobiowego
Adam Olszewski
nr katalogowy: 1704
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2006-4
Oczyszczanie wód podziemnych z zastosowaniem modyfikowanego zeolitu naturalnego
JADWIGA KALETA
nr katalogowy: 16523
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-9
Kompletne obiekty młynarskie dostarczane przez FP SPOMAX S.A.
Marek Lewicki
nr katalogowy: 14119
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-5
Tajni naukowcy od bhp
nr katalogowy: 15681
OPAKOWANIE 2005-2
Zaawansowane metody testowania materiałów przylepnych firmy Stable Micro Systems
nr katalogowy: 11105
OPAKOWANIE 2017-5
Najwyższe standardy wyposażenia linii SAM do przetwarzania opakowań giętkich
nr katalogowy: 106032
AUTO MOTO SERWIS 2019-2
Rozmowa z Robertem Dzierżanowskim, kierownikiem ds. rozwoju koncepcji serwisowych firmy Robert Bosch
nr katalogowy: 135698
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-1
Poznawajmy przemiany jakościowe
Romuald Kolman
nr katalogowy: 11410
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2004-11
Cykl Bez zarzutu. Zbyt mała zawartość części stałych
nr katalogowy: 3011
GOSPODARKA WODNA 2004-11
Gospodarowanie zasobami wodnymi w Iranie
Marek Jerzy Gromiec
nr katalogowy: 1932
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-7
Nowy system do oceny jakości ziarna zbóż
Andrzej Tyburcy
nr katalogowy: 14078
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-4
Pasze średniobiałkowe jako ilościowo-jakościowe uwarunkowania produkcji zwierzęcej
Zbigniew BRYŚ
nr katalogowy: 14032
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-1
Poznawajmy przemiany jakościowe
Romuald Kolman
nr katalogowy: 11410
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-8
Odbiory jakościowe sprzętu i materiałów dla wojska
Krzysztof Mariankowski
nr katalogowy: 8173
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-2
Paski z firmy Laconga
E. Szczerbicki
nr katalogowy: 19960
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-16-17
Armia lekka i mobilna
Irena Fober
nr katalogowy: 5504
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-5
IFS BRC międzynarodowe standardy sieci handlowych
A Kłodawski
nr katalogowy: 14587
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-10
Międzynarodowe standardy w obrocie handlowym wołowi na australijską
Adam Olszewski
nr katalogowy: 9622
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2021-10
StationGuard wspiera teraz standardy IEC 60870-5-104, DNP3, Modbus, Synchrophasor i inne
Konrad Woliński
nr katalogowy: 133759
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-10
„Wytyczne dekarskie. Zeszyt 5. Zasady układania łupka na dachach i fasadach”
nr katalogowy: 140012
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-2
Wymagania jakościowe ziarna kukurydzy w przetwórstwie młynarskim
Tadeusz MICHALSKI
nr katalogowy: 20122
SZKŁO I CERAMIKA 2004-2
Rozdrobnienie pigmentów a barwa szkliw ceramicznych
C. Dziubak
R. Gebel
A. Gąsiński
nr katalogowy: 7428
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-2
Aktualne wymagania jakościowe dla surowców, półproduktów i wyrobów czekoladowych
Renata Gasparska
nr katalogowy: 4782
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2004-11
Autokolimacyjna metoda badania warunków osiowych ustawiania walcarki typu Sendzimir ZR
Wojciech Anigacz
Kazimierz Ćmielewski
nr katalogowy: 4507
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Funkcje opakowania a wizerunek produktu
M. Świątkowska
H. Górska-Warsewicz
K. Krajewski
nr katalogowy: 20763
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-23
ISO 9000 w wielkich sieciach
Zygmunt Jazukiewicz
nr katalogowy: 5624
OPAKOWANIE 2004-3
Nowa stałoatramentowa drukarka kolorowa Xerox Phaser 8400
nr katalogowy: 3157
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
100 procent zrównoważonych składników
nr katalogowy: 128331
SZKŁO I CERAMIKA 2006-1
Wymagania jakościowe dla szkieł kryształowych
E. Grochal
E. Żelazowska
W. Łachman
nr katalogowy: 21023
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-10
Przejrzysty system identyfikacji w firmie Tópfer GmbH
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 14921
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-5
Co nowego w klubie POLSKIE FORUM ISO 9000
nr katalogowy: 67367
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Międzynarodowe standardy określające wymogi związane z bezpieczeństwem i jakością produktów żywnościowych
Ziemowit Rudy
nr katalogowy: 140725
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-10
Handel zagraniczny artykułami mleczarskimi w l półroczu 2004 roku
P. Szajner
nr katalogowy: 7190
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2004-3
Nowa generacja - Danfoss Drives wyznacza nowe standardy
Zbigniew KIEŁBUS
Mariusz PASINIEWICZ
nr katalogowy: 3691
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
100 procent zrównoważonych składników
nr katalogowy: 128331
OPAKOWANIE 2004-9
Jakościowe wymagania i kontrola opakowań szklanych w Rexam Szkło Gostyń S.A.
Olga Lorek
nr katalogowy: 3342
ODZIEŻ 2004-1
Wspomaganie komputerowe w małych firmach odzieżowych
Elżbieta Gabryszak
nr katalogowy: 3040
CHŁODNICTWO 2005-3
Mięso ryb jest nie tylko źródłem białka
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 8634
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-11
Od jakości nie ma odwrotu
M. R. Zadernowski
nr katalogowy: 14717
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-3
Nowe europejskie standardy GVO i ich wpływ na polską motoryzację
Sylwia Wiśniewska
nr katalogowy: 11450
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-9
Wdrażanie różnych wariantów termomodernizacji
Elżbieta Rudczyk-Malijewska
Adam Święcicki
nr katalogowy: 10674
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2017-9-10
Perspektywy technologii 5G
Martin Mellor
Arkadiusz Tracz
nr katalogowy: 105476
OPAKOWANIE 2017-7
Bez kompromisu, bez przypadku, bez błędu
Krzysztof Czerwiński
nr katalogowy: 107519
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2014-10
Z działalności FIGu
Marcin Karabin
nr katalogowy: 87224
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-1
WYDAWNICTWA
nr katalogowy: 135891
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-10
Gorąca linia. Udana transformacja- z nieczynnej masarni - nowoczesna piekarnia
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 22115
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-4
Jakościowe aspekty komunikowania się ludzi w organizacji
Jakub Palka
nr katalogowy: 18195
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2004-7-8
Zagadnienia regulacji układów wodociągowych z zastosowaniem automatycznych zaworów Claytona
CZESŁAW GRABARCZYK
ADAM KSYTA
nr katalogowy: 1342
CHŁODNICTWO 2006-1-2
Technologie gazowe Linde dla przemysłu mięsnego. Chłodzenie i mrożenie z wykorzystaniem gazów ciekłych
nr katalogowy: 16143
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-3
Zmiany jakościowe surowca wieprzowego w Polsce w ostatnim dziesięcioleciu
K. Borzuta
nr katalogowy: 14790
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2006-1
DVB-H - nowa technika TV mobilnej
J. SZÓSTKA
nr katalogowy: 19728
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-12
Wartość wypiekowa mąki pszennej w zależności od jej granulacji
nr katalogowy: 6481
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2004-6
Rohde&Schwarz Generator wektorowy Rohde&Schwarz SMU200A, czyli dwa w jednym
Jarostaw Kwiatkowski
nr katalogowy: 5749
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-8
Standardy jakości o szczególnym znaczeniu dla przemysłu motoryzacyjnego
Monika Szymula
nr katalogowy: 11528
OPAKOWANIE 2005-6
Czołowe firmy kosmetyczne ufają umiejętnościom technicznym firmy Portowa Tech
L.F.
nr katalogowy: 11200
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-10
Wymagania jakościowe dla pszenicy i mąki na cele makaronowe w Rosji
nr katalogowy: 22313
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2006-4
Zastosowanie naturalnych minerałów - bentonitów do sorpcji metali ciężkich ze ścieków przemysłowych
Willner J.
Pacholewska M.
nr katalogowy: 20953
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-9
Uwarunkowania prawne i wymagania jakościowe dla otrąb zbożowych na cele paszowe
Waldemar KOROL
nr katalogowy: 20019
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-3
Badania jakościowe soków w ramach Dobrowolnego Systemu Kontroli
W.Plocharski
B. Niewiarowicz
A. Jakubowski
nr katalogowy: 6754
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-2
Aktualne wymagania jakościowe dla surowców, półproduktów i wyrobów czekoladowych
Renata Gasparska
nr katalogowy: 4785
GAZETA CUKROWNICZA 2006-8
Jakość cukru białego wyprodukowanego podczas kampanii 2005
A. Baryga
T. Sumińska
J. Strębska-Zając
nr katalogowy: 16591
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-3
Wyznaczanie siły rozdzierającej skór -jaką metodę stosować
A. Pierzgalska
L. Korowajczyk
nr katalogowy: 13647
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-10
„Wytyczne dekarskie. Zeszyt 5. Zasady układania łupka na dachach i fasadach”
nr katalogowy: 140012
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-5
Miejsce norm serii ISO i Qs 9000 w funkcjonowaniu największych korporacji świata
Robert Karaszewski
nr katalogowy: 3520
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2021-10
StationGuard wspiera teraz standardy IEC 60870-5-104, DNP3, Modbus, Synchrophasor i inne
Konrad Woliński
nr katalogowy: 133759
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-2
Badania jakościowe soków w ramach Dobrowolnego Systemu Kontroli
W. Plocharski
B. Niewiarowicz
A. Jakubowski
nr katalogowy: 6730
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-4
Dobre praktyki zarządzania bezpieczeństwem informacji. Najnowsze standardy ISMS serii ISO-IEC 27000
Jacek Łuczak
nr katalogowy: 18206
OPAKOWANIE 2004-8-2
Sekisui wyznacza standardy, a tym standardem jest Sekisui
Simon Boś
Radosław Sędrowicz
Jarosław Żak
nr katalogowy: 3437
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-6
Malijewska, A. Święcicki- Koszty i efekty wdrażania różnych wariantów termomodernizacji
Elżbieta Rudczyk-Malijewska
Adam Swięcicki
nr katalogowy: 10564
OPAKOWANIE 2017-3
Czy w procesie pakowania jest jeszcze miejsce na przypadek?
Krzysztof Czerwiński
nr katalogowy: 104796
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-3
Jakość pszenicy konsumpcyjnej i żyta ze zbiorów 2003 r. w Czechach
Małgorzata Kamińska
nr katalogowy: 6270
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Podejście jakościowe Emocjonalny masaż w restauracji jest tak samo ważny, jak dobra karta menu
WIESŁAWA SZCZEP
nr katalogowy: 4145
CHŁODNICTWO 2006-12
Emerson Climate Technologies &Copeland na targach IKK 2006. Prezentowane nowości i tendencje rozwoju w chłodnictwie
ADAM GŁOWALA
nr katalogowy: 22636
OPAKOWANIE 2019-9
Pierwsza specyfikacja DIN dla obszaru opakowań
nr katalogowy: 122555
OPAKOWANIE 2015-6
Metoda predykcji parametrów nawijania etykiet termokurczliwych
KRZYSZTOF KRYSTOSIAK
nr katalogowy: 92397
10.15199/42.2015.6.2
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-5
Wpływ różnych poziomów nawożenia azotem i siarką na parametry jakościowe ziarna pszenicy
GRAŻYNA CACAK-PIETRZAK
ALICJA CEGLIŃSKA
TADEUSZ HABER
MARIUSZ LISIECKI
ANNA PODLEŚNA
nr katalogowy: 6303
OPAKOWANIE 2019-5
Linie konwertujące SAM: Najwyższe standardy wyposażenia
nr katalogowy: 120415
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-6
Klient - nasz Pan(II)
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 68303
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-10
Każda skutecznie rozwiązana niezgodność daje satysfakcję
nr katalogowy: 101338
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-9
Rozporządzenie Komisji Europejskiej WE nr 1068 2005 zmieniające rozporządzenie WE nr 824 2000 ustanawiające procedury przejęcia zbóż
Roman Jurga
nr katalogowy: 14134
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2012-7
XVIII Naukowo-Techniczna Krajowa Konferencja Spawalnicza zatytułowana "Postęp, innowacje i wymagania jakościowe procesów spajania". (Międzyzdroje, 22÷24 maja 2012)
Joanna Wyciślik
nr katalogowy: 69427
OPAKOWANIE 2005-6
Firma Portowa Continental Europę ustala nowe standardy dla zamknięć gwintowanych (nakrętek) o średnicy 38 mm
L.F.
nr katalogowy: 11201
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-11
Kultura organizacyjna firmy
Marzena Matuszewska
nr katalogowy: 95370
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2007-4
Wytłaczanie powierzchniowe blach
nr katalogowy: 29086
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2008-11
Parametry jakościowe energii elektrycznej
Krzysztof Billewicz
nr katalogowy: 39020
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-5
Właściwości odżywcze wołowiny kulinarnej
Marek Cierach
nr katalogowy: 35404
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-5
DECHEMA - Raporty o trendach rozwojowych
nr katalogowy: 28554
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-1
Wymagania jakościowe w stosunku do tekstyliów określone przez dyrektywy Unii Europejskiej na przykładzie odzieży ochronnej i ekologicznej
Anita Fajczak-Kowalska
nr katalogowy: 11412
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-1
Wymagania jakościowe w stosunku do tekstyliów określone przez dyrektywy Unii Europejskiej na przykładzie odzieży ochronnej i ekologicznej
Anita Fajczak-Kowalska
nr katalogowy: 11412
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-7
Doskonała trwałość i niewielkie koszty
Krystyna Szymaniak
nr katalogowy: 92569
OPAKOWANIE 2017-12
Nowe standardy bezpieczeństwa żywności w Metsä Board Simpele
nr katalogowy: 111367
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-11
PRODUKTY miesiąca
nr katalogowy: 110537
AUTO MOTO SERWIS 2022-2
Nowy Shell Helix SP
nr katalogowy: 136675
MATERIAŁY BUDOWLANE 2017-5
Korozja obiektów mostowych ze stali konstrukcyjnej S355 w zależności od standardu zimowego utrzymania dróg
Anna Śpiewak
Małgorzata Ulewicz
nr katalogowy: 105646
10.15199/33.2017.05.10
MATERIAŁY BUDOWLANE 2018-1
Nowe standardy energetyczne w europejskim mieszkalnictwie
Andrzej Rajkiewicz
nr katalogowy: 111683
10.15199/33.2018.01.04
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-3
Sprzedaż w punkcie detalicznym – dobre praktyki Co możemy standaryzować w procesie sprzedaży, aby odbywał się z zakładaną jakością (cz. 2)
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 147659
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-7
Współczesne przechowalnictwo ziarna zbóż
LESŁAW JANOWICZ
nr katalogowy: 27941
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-11
Logika rozmyta w diagnostyce urządzeń elektronicznych
JÓZEF DRABAREK
RAFAŁ MAŃKA
WIESŁAW MADEJ
nr katalogowy: 39667
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-3
Blueprinting
Lech NIEŻURAWSKI
Bożena PAWŁOWSKA
nr katalogowy: 24943
OPAKOWANIE 2016-6
Klej "szyty na miarę"
nr katalogowy: 99093
OPAKOWANIE 2018-1
Opakowania a środowisko
Stefan Jakucewicz
nr katalogowy: 111853
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-7
10 lat na rynku - Triochem
nr katalogowy: 29510
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Nowości nigdy dość
Witold Bocho
nr katalogowy: 38481
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-3
VARIA - XXV Kongres Techników Polskich
nr katalogowy: 82911
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2015-12
X Konferencja Naukowo - Techniczna PSK "Współczesne technologie przeciwkorozyjne"
nr katalogowy: 95384
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-5
Trzeba dbać o higienę
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 128431
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-1
Certyfikat DOWNPASS
Grażyna Feliga
nr katalogowy: 141974
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2020-3
Zastosowanie fitobiotyków w profilaktyce zwierząt
Robert Kupczyński
Antoni Szumny
nr katalogowy: 125271
10.15199/62.2020.3.2
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-7
Wyroby spożywcze dla wojska nowe wymagania dla dostawców
Anna Kosmacz-Chodorowska
nr katalogowy: 85708
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Dobre praktyki
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 31169
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-9
Barwa mięsa
Tadeusz Kołczak
nr katalogowy: 29831
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-2
Inteligentne Sortowniki Optyczne ASM
nr katalogowy: 120558
CHŁODNICTWO 2007-11
Doceń wygodę i precyzję pomiarów
nr katalogowy: 31502
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2007-9
Wycena nieruchomości niezurbanizowanych w Polsce
KRZYSZTOF KORELESKI
nr katalogowy: 29682
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-5
Środki chemiczne dla przemysłu skórzanego
nr katalogowy: 26068
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2016-2
X Konferencja Naukowo - Techniczna PSK. "Współczesne technologie przeciwkorozyjne"
nr katalogowy: 96600
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-11
Analiza Okrężna dla laboratoriów oceniających ziarno zbóż i przetwory zbożowe
ANNA SZAFRAŃSKA
nr katalogowy: 31062
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2007-6
Ekonomiczne i jakościowe aspekty procesu azotowania gazowego
Zbigniew Wencel
Ryszard Budzik
Cezary Kolmasiak
nr katalogowy: 26972
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-12
Sterownik PLC w procesie pomiaru reakcyjności koksu
RAFAŁ KIEŁCZEWSKI
nr katalogowy: 40373
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-3
Najwyższa jakość z "Kuźni"
Halina Maj
nr katalogowy: 23999
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-1
Satysfakcja klienta w polskich organizacjach w świetle badań ankietowych
Mariusz GIEMZA
nr katalogowy: 23275
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-1
Metoda KJ w rozwiązywaniu problemów jakościowych
Marek ĆWIKLICKI
nr katalogowy: 23265
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-3
Połączenie zapewniające lepszą produktywność i konkurencyjność
nr katalogowy: 136737
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU 2016-3
JAKOŚCIOWE ASPEKTY DZIAŁAŃ GOSPODARCZYCH
Jerzy ŁUNARSKI
nr katalogowy: 100649
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH