Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-11
Bezpieczeństwo i jakość żywności
nr katalogowy: 56031
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-11
Bezpieczeństwo żywności panel SITSpoż
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 9644
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Tania żywność a bezpieczeństwo żywnościowe
nr katalogowy: 97314
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-11
Konferencja "Bezpieczeństwo żywności" na MTP
B.W.
nr katalogowy: 14711
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-7
Relacja z "Akademii PFPŻ ZP - jakość i bezpieczeństwo żywności"
nr katalogowy: 92613
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-7
Ekologia
nr katalogowy: 60747
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-10
Odpowiedzialność przedsiębiorcy za bezpieczeństwo wyrobów
HALlINA TURLEJSKA
nr katalogowy: 30241
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-5
Skuteczne rozwiązania w zakresie bezpieczeństwa żywności - JohnsonDiversey Consulting
nr katalogowy: 35134
OPAKOWANIE 2006-9
Bezpieczeństwo zadrukowanych opakowań do żywności - regulacje prawne w UE i w Polsce
Kazimiera Ćwiek-Ludwicka
nr katalogowy: 17895
CHŁODNICTWO 2004-12
Wpływ środowiska na bezpieczeństwo zdrowotne surowców, przetworów i przechowalnictwo żywności oraz na organizmy ludzi
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 783
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-3
Bezpieczeństwo żywnościowe na świecie współczesne problemy
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 75458
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-3
Bezpieczeństwo żywności - współpraca pomiędzy służbami weterynaryjnymi a branżą mięsną
nr katalogowy: 119306
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-5
Wpływ zarządzania bezpieczeństwem żywności na jakość życia
Elżbieta Skrzypek
nr katalogowy: 67357
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-9
Bezpieczeństwo żywności dla Sawickiego?
nr katalogowy: 54456
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-1
Konferencja "Bezpieczeństwo i jakość żywności"
nr katalogowy: 118239
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-5
Bezpieczeństwo i higiena żywności
nr katalogowy: 35413
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-2
Wpływ opakowań na bezpieczeństwo żywności
MIROSŁAW BOHDAN
nr katalogowy: 24317
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-1
Bezpieczeństwo żywności: łańcuch dostaw jako kluczowa strefa odpowiedzialności
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 146889
GAZETA CUKROWNICZA 2006-2
Uwarunkowania prawne bezpieczeństwa żywności na podstawie nowego prawa żywnościowego UE oraz polskich aktów prawnych
M. Mucha
nr katalogowy: 16657
CHŁODNICTWO 2008-10
Jakość i bezpieczeństwo żywności mrożonej i chłodzonej w świetle przepisów unijnych
KRZYSZTOF ĆWIERTNIEWSKI
nr katalogowy: 38820
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Bezpieczeństwo aspartamu potwierdził Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności
J. Gajda
nr katalogowy: 20753
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Bezpieczeństwo i ochrona żywności
Andrzej Kłodawski
nr katalogowy: 76240
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-10
Wdrożenia SZJ w jednostkach inspekcyjnych nadzorujących bezpieczeństwo żywności
Dorota Jendza
nr katalogowy: 62935
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-1
Kultura bezpieczeństwa żywności w świetle standardów uznanych przez GFSI
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
Tomasz GRYBEK
nr katalogowy: 130121
10.15199/46.2021.1.1
kultura bezpieczeństwa żywności
standardy GFSI
pomiar kultury bezpieczeństwa żywności
food safety culture
GFSI standards
food safety culture assessment
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Przewodnik Dobrej Praktyki Higienicznej w produkcji ciastkarskiej (cz. I)
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 61383
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-9
XYLEM DBA O BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI
nr katalogowy: 122458
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-1
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 9490
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-1
Przegląd czasopism polskich
nr katalogowy: 9490
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-4
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności w oparciu o obowiązujące regulacje prawne UE
Beata Paziak-Domańska
Beata Bartodziejska
nr katalogowy: 90406
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-2
Bezpieczeństwo żywności w Polsce w okresie członkostwa w Unii Europejskiej
Regina Wierzejska
nr katalogowy: 89570
10.15199/65.2015.2.1
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-2
Środki smarne a bezpieczeństwo żywności. Cz. 1
Radosław Sutkowski
nr katalogowy: 50155
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Jakość i bezpieczeństwo żywności nowe podejście
nr katalogowy: 49531
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-11
Bezpieczeństwo żywności tematem konferencji w Sejmie RP
nr katalogowy: 80683
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-5
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności w zakładach żywienia zbiorowego w Polsce i UE
Dorota Miarka
Monika Stanisławek
Jolanta Kowalska
nr katalogowy: 105830
10.15199/65.2017.5.5
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-9
Bezpieczeństwo żywności pochodzenia zwierzęcego
AG
nr katalogowy: 14902
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-2
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w organizacjach łańcucha żywnościowego wg wymagań projektu ISO 22000. Część l
L. Owczarek
M. Karaś
U. Jasińska
nr katalogowy: 14771
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-9
System HARPC - nowy oręż w służbie bezpieczeństwa żywności
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 100740
10.15199/47.2016.9.2
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Jakość i bezpieczeństwo żywności
Agnieszka Górecka
nr katalogowy: 31131
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-10
Jednolita interpretacja przepisów prawnych problemem mleczarstwa
E. Nitecka
nr katalogowy: 22426
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-12
Opakowania szklane najlepiej zachowują wartości odżywcze i zdrowotne żywności dla dzieci - omówienie wyników badań
nr katalogowy: 48974
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Nowoczesne laboratorium w przemyśle spożywczym
nr katalogowy: 33026
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Jedzenie godne zaufania
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 91205
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
W zamrażarce. Zamrażanie i przechowywanie zamrażalnicze żywności w gastronomii
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 98391
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Inteligentne i aktywne opakowania do żywności
D. Czajkowska
nr katalogowy: 14895
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-1
Warsztaty firmy Silliker "Bezpieczeństwo i jakość żywności"
Marta Stus
nr katalogowy: 56333
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-9
Zwłoka w reformowaniu systemu kontroli żywności groźna dla jej producentów
nr katalogowy: 20535
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-6
Akademia PFPŻ ZP – jakość i bezpieczeństwo żywności
nr katalogowy: 106589
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-1
Bezpieczeństwo i jakość zdrowotna pieczywa
TOMASZ BOROWY
MARIUSZ S. KUBIAK
nr katalogowy: 73904
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-9
Dodatkowe wymagania stawiane przedsiębiorcom branży spożywczej - międzynarodowy standard żywności (IFS)
Monika Czupryna
Alicja Maleszka
nr katalogowy: 18118
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-6
IV Kongres Bezpieczeństwa Żywności
nr katalogowy: 110966
CHŁODNICTWO 2008-1-2
Chłodnictwo a bezpieczeństwo żywności
ROBERT HEAP
nr katalogowy: 33181
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Utrzymanie dobrej opinii o polskiej żywności
nr katalogowy: 30678
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Laboratorium badawcze w przemyśle spożywczym
Monika Żmudzka
Danuta Juszczakiewicz
Romualda Dolińska
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 57740
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-12
Widziane z Wiejskiej (56). Bezpieczeństwo żywności a znakowanie
T. Pokrywka
nr katalogowy: 23144
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-8
Polska na tle Francji i Czech w aspekcie zapewniania bezpieczeństwa żywności
Dobrochna Sztajerska
nr katalogowy: 61299
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
W opakowaniu czy bez?
nr katalogowy: 126616
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-11
Elektroniczny nos i język zastosowanie w przemyśle spożywczym
Bartosz Kruszewski
Mieczysław Obiedziński
nr katalogowy: 80678
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-1
Bezpieczeństwo żywności i żywienia jako problem zdrowia publicznego w Polsce w przededniu integracji z Unią Europejską
Renata Gasparska
nr katalogowy: 4761
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Obawy konsumentów a potencjał cyfrowych zabezpieczeń
nr katalogowy: 127659
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-6
Walory akredytacji dla przedsiębiorstw z branży spożywczej
nr katalogowy: 121097
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-2
Ochrona przed szkodnikami niezbędnym elementem systemu zapewniającego bezpieczeństwo żywności
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 103584
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-12
Wybrane zagrożenia związane ze spożyciem żywności
Ewa Czarniecka-Skubina
Marlena Pielak
nr katalogowy: 102850
10.15199/65.2016.12.8
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-7
Laboratoria zakładowe a bezpieczeństwo i jakość żywności
Dorota Przyborowska
nr katalogowy: 60991
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Małe, ale groźne Drobnoustroje w żywności - znajomość tych zagadnień jest niezbędna dla prawidłowego prowadzenia procesów mycia i dezynfekcji oraz wdrażania systemu HACCP
WOJCIECH KOLANOWSKI
nr katalogowy: 4160
OPAKOWANIE 2004-4
Metalowe puszki do żywności a bezpieczeństwo zdrowia konsumentów w świetle wymagań Unii Europejskiej i ustawodawstwa polskiego
Zbigniew Mielniczuk
Zofia Pogorzelska
nr katalogowy: 3207
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Obawy konsumentów a potencjał cyfrowych zabezpieczeń
nr katalogowy: 127659
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Bezpieczeństwo barwników stosowanych w produkcji żywności
Joanna Gajda-Wyrębek
Jolanta Jarecka
Katarzyna Kuźma
Martyna Mirkowska
Kazimierz Karłowski
nr katalogowy: 53792
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-26
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 95942
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-11
Bezpieczeństwo i jakość żywności
nr katalogowy: 94958
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-2
Jakość mrożonych owoców w kontekście zapewnienia bezpieczeństwa żywności i konsumenta
Joanna Markowska
Anna Drabent
Agnieszka Tyfa
nr katalogowy: 147266
10.15199/65.2024.2.3
mrożone owoce
standardy jakościowe
środki kontroli
bezpieczeństwo żywności
frozen fruit
quality standards
control measures
food safety
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-7-8
Abstrakcja, czy pragmatyka?
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 36829
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-4
Anuga FoodTec za nami
nr katalogowy: 148179
CHŁODNICTWO 2014-7
Czynniki wpływające na bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności przechowywanej w warunkach chłodniczych
Anna Szosland-Fałtyn
Joanna Królasik
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 85762
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-10
Bezpieczeństwo produktów mlecznych
Anna Sylwia Tarczyńska
nr katalogowy: 71977
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-10
Bezpieczeństwo żywności w erze globalizacji: wyzwania łańcucha dostaw
Agnieszka WRYK
nr katalogowy: 150979
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Zanieczyszczenia fizyczne w żywności
Antoni Gibowicz
Robert Palka
nr katalogowy: 139147
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-1
Norma dobrowolna
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 32362
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-6
Szczury śniade (Rattus rattus) nie boją się wysokości
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 134852
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
EXBERRY - żywność barwiąca to barwy pochodzące z natury
nr katalogowy: 44554
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-1
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności - teraźniejszość i przyszłość
nr katalogowy: 95774
OPAKOWANIE 2018-3
Wykorzystanie zasobów naturalnych tematem targów Anuga FoodTec 2018
Blanka Zapalska
nr katalogowy: 112792
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-4
Chłodno i bezpiecznie
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 97687
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-11
Projektowanie nowych wyrobów spożywczych
nr katalogowy: 31128
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-6
Higiena personelu a bezpieczeństwo zdrowotne żywności
KATARZYNA GODLEWSKA
nr katalogowy: 27221
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-6
Ozon w przemyśle mięsnym
Robert Muszański
nr katalogowy: 36084
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-3
Mięsna konferencja branżowa o bezpieczeństwie żywności
nr katalogowy: 97365
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2021-6
Szczury śniade (Rattus rattus) nie boją się wysokości
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 134852
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Bezpieczeństwo zdrowotne opakowań stosowanych w przemyśle piekarskim i cukierniczym
Marzena Pawlicka
nr katalogowy: 88776
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Zagrożenia związane z żywnością Sondaż konsumencki EFSA
Regina Wierzejska
nr katalogowy: 57738
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-12
Seminarium SITSpoż. Bezpieczeństwo żywności
nr katalogowy: 12850
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-4
EXBERRY - żywność barwiąca to barwy pochodzące z natury: przyszłość należy do naturalnych alternatyw!
nr katalogowy: 43995
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Jakość i bezpieczeństwo żywności
A.Ł.
nr katalogowy: 68228
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-7
Bezpieczeństwo żywności wg nowej wersji standardu BRC
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 37150
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
Nadzór weterynaryjny
nr katalogowy: 20811
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 116070
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-1
Ochrona przed szkodnikami niezbędnym elementem systemu zapewniającego bezpieczeństwo żywności
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 103871
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-10
Bezpieczeństwo żywności a służby kontrolne w Polsce
Tadeusz Pokrywka
nr katalogowy: 63334
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-8
Tendencje rozwoju opakowań produktów żywnościowych
A. Korzeniowski
N. Czaja
nr katalogowy: 7136
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-11
Biofilm - mikrobiologiczna strategia przetrwania
Joanna Królasik
nr katalogowy: 12824
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
KODEKS ETYKI 1.ŻYWNOŚCIOWEJ
nr katalogowy: 129158
PROBLEMY JAKOŚCI 2011-5
Technologiczny aspekt zarządzania jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym
Krzysztof Kryża
Grzegorz Szczepanik
Piotr Błaszkiewicz
nr katalogowy: 59480
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-1
Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością
Ewa Czarniecka-Skubina
Joanna Trafiałek
nr katalogowy: 103656
10.15199/65.2017.1.7
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-9
FI EUROPA FSH 2005 - WKRÓTCE WSZYSTKO ZAREZERWOWANE
nr katalogowy: 14129
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-1
Wiedza polskiego konsumenta o higienie i bezpieczeństwie żywności
Małgorzata Ziarno
Dorota Zaręba
Karolina Pełka
nr katalogowy: 82184
CHŁODNICTWO 2023-2
Mrożenie i bezpieczeństwo żywności
nr katalogowy: 142832
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Ugotuj i schłodź!
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130934
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-10
Bezpieczeństwo żywności - nowe wyzwania przed przemysłem cukierniczym
nr katalogowy: 5095
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-6
Bezpieczeństwo i jakość polskiej żywności po akcesji do UE - próba oceny
Marta Szyba
nr katalogowy: 84665
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
DODATKI DO ŻYWNOŚCI w przetwórstwie mięsa
Janusz F. Pomianowski
nr katalogowy: 138457
dodatki do żywności
zdrowie
zastosowanie
przemysł mięsny
food additives
health
application
meat industry
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
DODATKI DO ŻYWNOŚCI w przetwórstwie mięsa
Janusz F. Pomianowski
nr katalogowy: 138457
dodatki do żywności
zdrowie
zastosowanie
przemysł mięsny
food additives
health
application
meat industry
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-7
DODATKI DO ŻYWNOŚCI w przetwórstwie mięsa
Janusz F. Pomianowski
nr katalogowy: 138457
dodatki do żywności
zdrowie
zastosowanie
przemysł mięsny
food additives
health
application
meat industry
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Zastosowanie opakowań aktywnych i inteligentnych w żywności
Marta Masarczyk
Tomasz Lesiów
nr katalogowy: 139143
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Zastosowanie opakowań aktywnych i inteligentnych w żywności
Marta Masarczyk
Tomasz Lesiów
nr katalogowy: 139143
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Zastosowanie opakowań aktywnych i inteligentnych w żywności
Marta Masarczyk
Tomasz Lesiów
nr katalogowy: 139143
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-9
Higiena i bezpieczeństwo żywności w przepisach Unii Europejskiej
Piotr Szymański
nr katalogowy: 16673
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-7-8
Wrogowie, czy przyjaciele?
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 69663
OPAKOWANIE 2009-9
Znaczenie opakowań w kształtowaniu jakości żywności
Marzena Popis
nr katalogowy: 46557
CHŁODNICTWO 2012-9
Air Products wprowadza na polski rynek gazy spożywcze w innowacyjnej butli Freshline® Plus z powłoką antybakteryjną, aby zapewnić większą higienę i bezpieczeństwo podczas pakowania żywności w atmosferze modyfikowanej (MAP)
nr katalogowy: 71024
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-11
KODEKS ETYKI 1.ŻYWNOŚCIOWEJ
nr katalogowy: 129158
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-12
Detekcja kości i analiza zawartości tłuszczu
nr katalogowy: 88578
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-10
Zmiany, zmiany
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 101288
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-1
Bezpieczeństwo żywności według dokumentów Unii Europejskiej w języku polskim
Elżbieta Anders
nr katalogowy: 16784
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-5
Jakość i bezpieczeństwo mikrobiologiczne napojów
B. Sokołowska. R. A. Grzybowski
nr katalogowy: 6806
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-4
Czy podawanie charakterystyki mikrobiologicznej mąki pszennej w obrocie handlowym w USA jest konieczne
nr katalogowy: 6296
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
Dobrze zapakowane
nr katalogowy: 114530
opakowania żywności
bezpieczeństwo zdrowotne
materiały opakowaniowe
zastosowanie opakowań.
food packagings
health saftey
packing materials
packing use
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Kontrola jakości zboża i mąki w zakładach Polskich Młynów S.A. w zakresie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności
Elżbieta Sitkowska
nr katalogowy: 27772
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-6
Standard GMP+ w produkcji paszy i żywności - refleksje po konferencji
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 117555
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Od pola do stołu - nowe spojrzenie na bezpieczeństwo żywności
Artur Dominiak
nr katalogowy: 7005
CHŁODNICTWO 2023-2
Mrożenie i bezpieczeństwo żywności
nr katalogowy: 142832
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2009-7-8
Kwas nadmrówkowy jako nowy środek dezynfekujący do wykorzystania w przemyśle spożywczym
Renata Dobrucka
Piotr Konieczny
Renata Cegielska-Radziejewska
Dagmara Tkacz
nr katalogowy: 45671
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Bezpieczeństwo żywności nowe podejście Unii Europejskiej
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 41825
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-3
Zagrożenia związane z żywnością - wyniki badań przeprowadzonych w 2010 r. przez Eurobarometr
nr katalogowy: 58638
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-9
Unijne kontrole zapewniają bezpieczeństwo naszej żywności
Marta Angrocka-Krawczyk
nr katalogowy: 70529
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Automatyczne systemy monitorowania czystości mikrobiologicznej żywności
Alina Kunicka-Styczyńska
nr katalogowy: 41828
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-12
Noty o książkach
nr katalogowy: 48956
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Niezawodność podukcji dzięki produktom Festo z serii Clean Design
nr katalogowy: 93109
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 135311
OPAKOWANIE 2019-1
Systemy rentgenowskie gwarancją bezpieczeństwa żywności
Ryszard Warczyński
nr katalogowy: 118294
CHŁODNICTWO 2005-7
Przedłużenie trwałości produktów spożywczych z zastosowaniem atmosfery modyfikowanej
Elżbieta Polak
Krzysztof Ćwiertniewski
Krzysztof Egierski
nr katalogowy: 8673
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-1
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 118340
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-8
Higiena w zakładach produkcji sierpień 2024 l tom 78 żywności – na co zwrócić szczególną uwagę?
Anna Niepsuj-Wójkowska
nr katalogowy: 150097
10.15199/65.2024.8.3
bezpieczeństwo żywności
higiena produkcji
strefy higieniczne
monitoring środowiska
food safety
production hygiene
hygienic zoning
environmental monitoring
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Potrzeba merytorycznej debaty
Marta Stus
nr katalogowy: 61996
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-12
Food Tech Expo
nr katalogowy: 141081
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-11
Mniej azotynów i azotanów
nr katalogowy: 146041
OPAKOWANIE 2018-5
Rola opakowania w mleczarstwie
nr katalogowy: 113723
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 136220
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-10
Czy możemy czuć się bezpieczni? Bezpieczeństwo żywności w Polsce w kontekście niedawnych zatruć E. coli w Niemczech
nr katalogowy: 63332
CHŁODNICTWO 2023-3
Najlepsze chłodnie na owoce i warzywa
Stanisław Wójcik
nr katalogowy: 143885
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-6
Zagrożenia mikrobiologiczne a system HACCP
Wojciech Sawicki
nr katalogowy: 68384
CHŁODNICTWO 2015-4-5
Koktajl bakteriofagowy - skuteczne narzędzie w zapewnianiu bezpieczeństwa mikrobiologicznego żywności chłodzonej
Anna Szosland-Fałtyn
Joanna Królasik
nr katalogowy: 91392
10.15199/8.2015.4-5.5
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-6
Nowe trendy w dodatkach
nr katalogowy: 85155
CHŁODNICTWO 2018-3
Łańcuch chłodniczy a zmiany klimatyczne
Magdalena Wróbel-Jędrzejewska
Urszula Stęplewska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 114897
10.15199/8.2018.3.1
łańcuch chłodniczy
produkcja żywności
bezpieczeństwo żywności
zmiany klimatu
wpływ na środowisko
cold chain
food production
food safety
climate changes
environmental impact
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-2
Postępy Biotechnologii i Techniki Produkcji Żywności
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 82777
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-11-12
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności - kto nas chroni? co nam zagraża?
Anna Karwowska
nr katalogowy: 88494
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Słodko-gorzka prawda o stewii
Joanna Ziembicka
nr katalogowy: 44561
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-12
Fałszowanie żywności od czasów starożytnych do dziś
Wojciech Sawicki
nr katalogowy: 48946
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-8
Od producenta do konsumenta kontrola temperatury artykułów spożywczych
nr katalogowy: 46505
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-8
Mikotoksyny – ograniczanie ich występowania i wybrane metody dekontaminacji
Izabela Podgórska-Kryszczuk
nr katalogowy: 138873
10.15199/62.2022.8.8
mikotoksyny
dekontaminacja
metody dekontaminacji
żywność
bezpieczeństwo żywności
mycotoxins
decontamination
decontamination methods
food
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-8
Mikotoksyny – ograniczanie ich występowania i wybrane metody dekontaminacji
Izabela Podgórska-Kryszczuk
nr katalogowy: 138873
10.15199/62.2022.8.8
mikotoksyny
dekontaminacja
metody dekontaminacji
żywność
bezpieczeństwo żywności
mycotoxins
decontamination
decontamination methods
food
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-8
Mikotoksyny – ograniczanie ich występowania i wybrane metody dekontaminacji
Izabela Podgórska-Kryszczuk
nr katalogowy: 138873
10.15199/62.2022.8.8
mikotoksyny
dekontaminacja
metody dekontaminacji
żywność
bezpieczeństwo żywności
mycotoxins
decontamination
decontamination methods
food
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-8
Mikotoksyny – ograniczanie ich występowania i wybrane metody dekontaminacji
Izabela Podgórska-Kryszczuk
nr katalogowy: 138873
10.15199/62.2022.8.8
mikotoksyny
dekontaminacja
metody dekontaminacji
żywność
bezpieczeństwo żywności
mycotoxins
decontamination
decontamination methods
food
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-8
Mikotoksyny – ograniczanie ich występowania i wybrane metody dekontaminacji
Izabela Podgórska-Kryszczuk
nr katalogowy: 138873
10.15199/62.2022.8.8
mikotoksyny
dekontaminacja
metody dekontaminacji
żywność
bezpieczeństwo żywności
mycotoxins
decontamination
decontamination methods
food
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-2
O biotechnologii w przemyśle spożywczym i bezpieczeństwie żywności na wspólnej konferencji Instytutu Biotechnologii i SITSpoż.
nr katalogowy: 82189
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-5
II Kongres "Bezpieczeństwo Żywności - zarządzanie ryzykiem w łańcuchu dostaw"
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 91474
CHŁODNICTWO 2008-3
Chłodnictwo a bezpieczeństwo żywności
ROBERT HEAP
nr katalogowy: 34121
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-2
Wyznaczanie terminu przydatności do spożycia dla żywności RTE w odniesieniu do Listeria monocytogenes
Anna Niepsuj-Wójkowska
nr katalogowy: 147265
10.15199/65.2024.2.2
bezpieczeństwo żywności
żywność gotowa dospożycia
termin przydatności dospożycia
Listeria monocytogenes
food safety
ready-to-eat
‘use by’ date
Listeria monocytogenes
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-12
"Fakty i mity o żywności i żywieniu"
nr katalogowy: 72842
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Z miarką w ręku
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 35776
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-1
Optymalizacja procesu online dzięki technologii NIR firmy Bühler
nr katalogowy: 96588
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-7
Parlament 434 milionów
nr katalogowy: 132543
OPAKOWANIE 2022-4
Antybakteryjne lakiery firmy Schur Flexibles
nr katalogowy: 137327
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-10
Bezpieczeństwo żywności priorytetem dla unijnej gospodarki żywnościowej
nr katalogowy: 63325
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-11
Co nowego we wspólnotowym prawie żywnościowym?
nr katalogowy: 39241
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-2
Projektowanie higienizacji w zakładach przemysłu spożywczego
KATARZYNA GODLEWSKA
nr katalogowy: 24313
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-2
Inteligentne Sortowniki Optyczne ASM
nr katalogowy: 120558
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-3
Przewodnik Biura Certyfikacji Polskiego Rejestru Statków S.A. Norma ISO 22000 w praktyce
nr katalogowy: 42535
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
WYDARZENIA Konferencje
nr katalogowy: 78789
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-2
Od produktów typu Clean Design do bardzo szybkiej automatyzacji produkcji
nr katalogowy: 74715
OPAKOWANIE 2019-10
Lżejsze opakowanie: wyższa wydajność, mniej opakowań i ilości odpadów
nr katalogowy: 122990
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-5
Szałwia jako cenne źródło naturalnych antyoksydantów do żywności
Agnieszka Hrebień-Filisińska
Artur Bartkowiak
nr katalogowy: 91371
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-11
Samowystarczalność żywnościowa Polski na tle Unii Europejskiej
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 117172
10.15199/65.2018.11.1
bezpieczeństwo żywnościowe
samowystarczalność żywnościowa
UE
food security
food self- -sufficiency
EU
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-2
Rola sieci handlowych w zapewnianiu bezpieczeństwa żywnościowego: wyzwania i rozwój możliwości (cz. 1)
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 147271
OPAKOWANIE 2008-3
Opakowania z tworzyw sztucznych do oliwek i marynat
nr katalogowy: 34039
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Dostępność i przystępność cenowa nawozów w UE i na świecie
nr katalogowy: 140720
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-11-12
Zagrożenia a higiena w produkcji soków
Monika Trząskowska
Stanisław Kalisz
Danuta Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 88493
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
WYDARZENIA
nr katalogowy: 61903
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-6
Uwaga na skrzyżowaniach!
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 98894
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-5-6
Woda w przemyśle rolno-spożywczym
Magdalena Wróbel-Jędrzejewska
Urszula Stęplewska
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 114507
10.15199/64.2018.5-6.1
zasoby wody
prawo wodne
przemysł rolno-spożywczy
water resources
water legislation
agri-food industry
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-7
Seminarium "Doskonalenie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności"
nr katalogowy: 60738
GAZETA CUKROWNICZA 2008-12
Jakość wyrobów przemysłu cukrowniczego a bezpieczeństwo w ochronie zdrowia konsumentów
Teresa Sumińska
Jadwiga Strębska-Zając
nr katalogowy: 39885
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-7
System HACCP w szpitalnych blokach żywienia - wyniki badań
Mira LISIECKA-BIELANOWICZ
Katarzyna PIETROŃ
Adam LUSAWA
nr katalogowy: 37157
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Czy jest miejsce dla lodów w "zdrowej diecie"?
Elżbieta Polak
nr katalogowy: 35920
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-5
Od HACCP do ISO 22000 - wytyczne do praktycznej transformacji systemu
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 35546
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-11-12
Kongres Klastra Innowacji w agrobiznesie na SGGW
nr katalogowy: 88498
OPAKOWANIE 2013-4
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością w świetle aktualnych przepisów
ZOFIA POGORZELSKA
nr katalogowy: 76107
CHŁODNICTWO 2023-3
Najlepsze chłodnie na owoce i warzywa
Stanisław Wójcik
nr katalogowy: 143885
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-8
Prace naukowe powinny być bliższe praktyki przemysłowej
Marta Stus
nr katalogowy: 53342
OPAKOWANIE 2012-3
Opakowania dla przemysłu spożywczego. Zagrożenia dla bezpieczeństwa żywności i zdrowia konsumenta
KAZIMIERA ĆWIEK-LUDWICKA
nr katalogowy: 66357
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-3
Środki smarne a bezpieczeństwo żywności. Cz. 2
Radosław Sutkowski
nr katalogowy: 50752
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-2
IFS i BRC – systemy "nadobowiązkowe"
nr katalogowy: 49808
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH