Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2011-7
Ekologia
nr katalogowy: 60747
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-3
Bezpieczeństwo żywnościowe na świecie współczesne problemy
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 75458
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-4
Tania żywność a bezpieczeństwo żywnościowe
nr katalogowy: 97314
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Czy biopaliwa ograniczą bezpieczeństwo żywnościowe świata
nr katalogowy: 23592
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-6
Bezpieczeństwo żywnościowe w sektorach zbożowym, młynarskim i paszowym pozostaje najwyższym priorytetem
nr katalogowy: 123790
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Bezpieczeństwo żywnościowe w Polsce i na świecie
nr katalogowy: 93113
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-10
Odpowiedzialność przedsiębiorcy za bezpieczeństwo wyrobów
HALlINA TURLEJSKA
nr katalogowy: 30241
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
WYDARZENIA Konferencje
nr katalogowy: 78789
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Pozytywny bilans
nr katalogowy: 54039
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-2
Drodzy Czytelnicy
Monika Soszyńska-Masny
nr katalogowy: 137005
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Dostępność i przystępność cenowa nawozów w UE i na świecie
nr katalogowy: 140720
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 136182
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-2
Jak wojna na Ukrainie wpłynie na światowy rynek pszenicy? Co z bezpieczeństwem żywnościowym w UE?
Mirosław Marciniak
nr katalogowy: 137007
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Dostępność i przystępność cenowa nawozów w UE i na świecie
nr katalogowy: 140720
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?!
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 135257
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-7
Bezpieczeństwo żywnościowe w Polsce stabilne
nr katalogowy: 100974
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Polska na 21 miejscu w Globalnym Indeksie Bezpieczeństwa Żywnościowego
nr katalogowy: 140716
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Zastosowanie opakowań aktywnych i inteligentnych w żywności
Marta Masarczyk
Tomasz Lesiów
nr katalogowy: 139143
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Zastosowanie opakowań aktywnych i inteligentnych w żywności
Marta Masarczyk
Tomasz Lesiów
nr katalogowy: 139143
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-8
Zastosowanie opakowań aktywnych i inteligentnych w żywności
Marta Masarczyk
Tomasz Lesiów
nr katalogowy: 139143
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Polska na 21 miejscu w Globalnym Indeksie Bezpieczeństwa Żywnościowego
nr katalogowy: 140716
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-3
POLSKA - EUROPA - ŚWIAT
nr katalogowy: 98721
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 135311
OPAKOWANIE 2019-1
Systemy rentgenowskie gwarancją bezpieczeństwa żywności
Ryszard Warczyński
nr katalogowy: 118294
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-2
Rola sieci handlowych w zapewnianiu bezpieczeństwa żywnościowego: wyzwania i rozwój możliwości (cz. 1)
Agnieszka Wryk
nr katalogowy: 147271
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 136220
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-5
Nowe obiekty do magazynowania zbóż powstają w różnych regionach świata
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 145408
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-1
Bezpieczeństwo i jakość zdrowotna pieczywa
TOMASZ BOROWY
MARIUSZ S. KUBIAK
nr katalogowy: 73904
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-11
Samowystarczalność żywnościowa Polski na tle Unii Europejskiej
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 117172
10.15199/65.2018.11.1
bezpieczeństwo żywnościowe
samowystarczalność żywnościowa
UE
food security
food self- -sufficiency
EU
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-1
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 135311
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Bezpieczeństwo i ochrona żywności
Andrzej Kłodawski
nr katalogowy: 76240
OPAKOWANIE 2018-6
Bezpieczeństwo żywności na FachPack 2018
nr katalogowy: 114306
GOSPODARKA WODNA 2014-10
INFORMACJE - NOWOŚCI - INFORMACJE
nr katalogowy: 87177
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?!
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 135257
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-1
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 136182
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-1-2
Czy efekt motyla załamie gospodarkę żywnościową?
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 136220
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-4
Bezpieczeństwo mikrobiologiczne żywności w oparciu o obowiązujące regulacje prawne UE
Beata Paziak-Domańska
Beata Bartodziejska
nr katalogowy: 90406
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-10
Bezpieczeństwo żywności w erze globalizacji: wyzwania łańcucha dostaw
Agnieszka WRYK
nr katalogowy: 150979
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w praktyce
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 70271
AURA 2015-10
Ocena stabilności ekologicznej powierzchni ziemi w Polsce
Adam Harasim
nr katalogowy: 94096
10.15199/2.2015.10.1
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-11
Czy surowce kopalne mogą być zastąpione odpadami?
Katarzyna Chojnacka
Juliusz Winiarski
Hanna Fałtynowicz
Katarzyna Pstrowska
Małgorzata Mironiuk
Anna Niciejewska
Dawid Skrzypczak
nr katalogowy: 140442
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-2
Zdrowotne aspekty żywności GMO
nr katalogowy: 49659
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-2
Dezynfekcja, dezynsekcja i dezodoryzacja środków transportu produktów żywnościowych
Stanisław
nr katalogowy: 112222
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-8
Magazynowanie produktów świeżych
P. Broniecki
nr katalogowy: 14893
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-6
Tajemnice Zielonej Wyspy
Barbara Czarnecka
nr katalogowy: 60148
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-5
Targi Żywnościowe
nr katalogowy: 1626
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-4
Konferencja Rady Gospodarki Żywnościowej
nr katalogowy: 12640
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-12
Nowe prawo żywnościowe
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 22990
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-2
Nowe wymagania prawne Unii Europejskiej w 2006 roku
nr katalogowy: 20128
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-1
Wiedza polskiego konsumenta o higienie i bezpieczeństwie żywności
Małgorzata Ziarno
Dorota Zaręba
Karolina Pełka
nr katalogowy: 82184
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Zagrożenia związane z żywnością Sondaż konsumencki EFSA
Regina Wierzejska
nr katalogowy: 57738
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-5
IFS BRC międzynarodowe standardy sieci handlowych
A Kłodawski
nr katalogowy: 14587
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Funkcje opakowania a wizerunek produktu
M. Świątkowska
H. Górska-Warsewicz
K. Krajewski
nr katalogowy: 20763
OPAKOWANIE 2006-7
Suplementy żywnościowe marki Health Essentials dla sieci Aldi - przykład dobrego opakowania
nr katalogowy: 17945
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-2
Prawo żywnościowe Unii Europejskiej - stan na 2005 rok
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 13991
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-9
Zamrażanie i składowanie mięsa wieprzowego i wołowego w tuszach
Z. Błoński
nr katalogowy: 20733
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-8
O prawie, udziale w Polagrze i o sobie
Marta Stus
nr katalogowy: 19016
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-5
Punkty krytyczne dla polskiego biznesu żywnościowego
Renata GASPARSKA
nr katalogowy: 4878
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-6
Regulacje prawne z zakresu bezpieczeństwa i higieny żywności
Michał Kundzicz
nr katalogowy: 9550
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-6
Kukurydza (cz. 7) Preparowane przetwory zbożowe
HENRYK GĄSIOROWSKI
nr katalogowy: 20076
GAZETA CUKROWNICZA 2004-12
Zaawansowanie zakładów cukrowniczych we wdrażaniu systemu HACCP
K. Mokrosińska
T. Andrysiak
nr katalogowy: 1531
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-7
Nowe prawo żywnościowe i możliwości dla przemysłu mięsnego
Piotr Kołodziej
nr katalogowy: 9573
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-4
Składniki Żywności Europa Centralna i Wschodnia - międzynarodowe targi żywności
nr katalogowy: 7071
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2004-6
Przemysł zbożowo-młynarski w Danii elementem nowoczesnego sektora rolno-spożywczego
nr katalogowy: 6323
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-7
Targi Żywnościowe IFE POLAND
Krzysztof Łekawski
nr katalogowy: 1655
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-12
Roczny spis treści Wykaz artykułów - "Przemysł Spożywczy" 2013 r.
nr katalogowy: 81369
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-8-9
Wyodrębnianie resztkowych aldehydów z roztworów technologicznych z wykorzystaniem reaktywnych polimerów
Irena Jacukowicz-Sobala
Elżbieta Kociołek-Balawejder
nr katalogowy: 20247
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Zapraszamy wszystkich piekarzy. Rozmowa z Andrzejem Szydłowskim, przewodniczącym KRPiC
Marta Stus
nr katalogowy: 18984
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-4
Widziane z Wiejskiej (39). Traceability i nowe prawo żywnościowe
T. Pokrywka
nr katalogowy: 14572
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-1
Kultura bezpieczeństwa żywności w świetle standardów uznanych przez GFSI
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
Tomasz GRYBEK
nr katalogowy: 130121
10.15199/46.2021.1.1
kultura bezpieczeństwa żywności
standardy GFSI
pomiar kultury bezpieczeństwa żywności
food safety culture
GFSI standards
food safety culture assessment
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-9
Nie marnuj żywności - myśl ekologicznie
Maria Gosiewska
nr katalogowy: 79255
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-11
Nowe prawo żywnościowe. Cz. I - informacje ogólne i definicje
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 22156
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-12
Rola innowacji w transformacji systemów żywnościowych
Renata Grochowska
nr katalogowy: 124137
10.15199/65.2019.12.1
innowacje
systemy żywnościowe
innovations
food systems
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
Nowe wytyczne UE- substancje barwiące
nr katalogowy: 93905
AURA 2014-9
Komosa ryżowa - cenna roślina pseudozbożowa
Joanna Onuch
Barbara Skwałryło-Bednarz
nr katalogowy: 86980
AURA 2022-4
Tracimy różnorodność genetyczną. Nasza dieta się zmienia
Piotr SKUBAŁA
nr katalogowy: 137095
10.15199/2.2022.4.2
różnorodność genetyczna
odmiany
bezpieczeństwo żywnościowe
genetic diversity
varieties
food security
AURA 2022-4
Tracimy różnorodność genetyczną. Nasza dieta się zmienia
Piotr SKUBAŁA
nr katalogowy: 137095
10.15199/2.2022.4.2
różnorodność genetyczna
odmiany
bezpieczeństwo żywnościowe
genetic diversity
varieties
food security
AURA 2022-4
Tracimy różnorodność genetyczną. Nasza dieta się zmienia
Piotr SKUBAŁA
nr katalogowy: 137095
10.15199/2.2022.4.2
różnorodność genetyczna
odmiany
bezpieczeństwo żywnościowe
genetic diversity
varieties
food security
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Co nowego we wspólnotowym prawie żywnościowym?
nr katalogowy: 34585
OPAKOWANIE 2008-9
Jak należy zapakować produkty spożywcze
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 37927
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-9
Czas na kwas
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 37903
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-5
Projektowanie nowych produktów spożywczych. Cz. II
ANDRZEJ LENART
nr katalogowy: 35490
OPAKOWANIE 2007-3
Opakowania produktów naturalnych
Leszek Piecyk
nr katalogowy: 24809
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-4
Żywnościowe innowacje produktowe
Szczepan Figiel
nr katalogowy: 113389
10.15199/65.2018.4.2
trendy
innowacje produktowe
rynki żywnościowe
trends
product innovations
food markets
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
"Suplementy diety"
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 29451
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-11
Mięsne akcesoria
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 39487
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Promocja polskiej żywności za granicą
Maria Kukawska
nr katalogowy: 37385
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-8
VARIA
nr katalogowy: 37175
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-4
Wkrótce nowe rozporządzenie w sprawie substancji dodatkowych
JOANNA GAJDA-WYRĘBEK
nr katalogowy: 34582
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Dylematy polskiego piekarstwa
Mieczysław Jankiewicz
nr katalogowy: 36568
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Nowe prawo żywnościowe. Cz. III
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 23749
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-10
Zmiany krajowych przepisów w zakresie substancji dodatkowych
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 38918
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-6
Prywatne standardy żywnościowe w Polsce
Monika CZUPRYNA
Alicja MALESZKA
nr katalogowy: 36174
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-5
IG - ważny wskaźnik w przemyśle zbożowym i piekarskim
JOLANTA KOCHŃSKA
nr katalogowy: 25867
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Tradilevain - sposób na dobre pieczywo na zakwasie
nr katalogowy: 97843
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-1
Nowe prawo żywnościowe. Cz. III
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 23321
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-9
Wiadomości
nr katalogowy: 93927
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
Wyznaczanie terminu trwałości wyrobów ciastkarskich (cz.I)
Elżbieta Staszewska
nr katalogowy: 71380
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-1
Dezynfekcja i dezynsekcja środków transportu mięsa i wyrobów mięsnych
Stanisław Ignatowicz
nr katalogowy: 65232
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-12
Obowiązki i odpowiedzialność
Joanna Obara
nr katalogowy: 95515
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-1
Zagrożenia mikrobiologiczne żywności
Beata Paziak-Domańska
Beata Bartodziejska
nr katalogowy: 89202
10.15199/65.2015.1.3
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-11
Czy surowce kopalne mogą być zastąpione odpadami?
Katarzyna Chojnacka
Juliusz Winiarski
Hanna Fałtynowicz
Katarzyna Pstrowska
Małgorzata Mironiuk
Anna Niciejewska
Dawid Skrzypczak
nr katalogowy: 140442
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-9
Jakość i bezpieczeństwo zdrowotne novel food – wiodący trend ostatnich lat
Joanna Markowska
Agnieszka Tyfa
Anna Drabent
nr katalogowy: 150454
10.15199/65.2024.9.3
nowa żywność
bezpieczeństwo zdrowotne
ustawodawstwo
fermentacja precyzyjna
mięso hodowlane
glony
mykoproteiny
owady
novel foods
health safety
legislation
precision fermentation
cultured meat
algae
mycoproteins
insects
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-4
Utrwalanie mięsa i przetworów mięsnych poprzez zastosowanie technologii wysokich ciśnień – możliwości, jakość, bezpieczeństwo
Halina Makała
nr katalogowy: 119838
10.15199/65.2019.4.7
wysokie ciśnienie
mięso i przetwory mięsne
bezpieczeństwo żywnościowe
high pressure
meat and meat products
food safety
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-11
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
nr katalogowy: 81125
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
nr katalogowy: 80050
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-11
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
Agnieszka Patrzykąt
nr katalogowy: 80095
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-3
Dobrze rozdrobnione
nr katalogowy: 119004
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-1-2
Czeka nas rewolucja w gospodarce odpadami?
nr katalogowy: 118725
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-2
Mięso i przetwory mięsne jako żywność funkcjonalna
Halina Makała
nr katalogowy: 82519
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-4
Mięso i przetwory mięsne żywnością funkcjonalną
Miros ław Słowiński
Leonard Jankiewicz
nr katalogowy: 59062
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-7-8
Bakterie pod nadzorem
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 92435
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Występowanie Listeria monocytogenes w produktach mięsnych i rybnych na terenie monitorowanym przez ZHW w O lsztynie w latach 2016-2017
Ewelina Tyszka
Tomasz Mituniewicz
nr katalogowy: 123020
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-10
Przyjęcie i rozpatrywanie reklamacji od strony klienta
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 128631
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Produkcja ziarna zbóż w aspekcie bezpieczeństwa żywnościowego
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 138729
produkcja ziarna
bezpieczeństwo żywnościowe
pasze
grain production
food security
feed
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Produkcja ziarna zbóż w aspekcie bezpieczeństwa żywnościowego
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 138729
produkcja ziarna
bezpieczeństwo żywnościowe
pasze
grain production
food security
feed
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-4
Produkcja ziarna zbóż w aspekcie bezpieczeństwa żywnościowego
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 138729
produkcja ziarna
bezpieczeństwo żywnościowe
pasze
grain production
food security
feed
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-3
DISTRIBUTION OF THE MANUFACTURED AGRICULTURAL PRODUCTS IN ASPECT OF THE WORLD POPULATION NUTRITION
Jan Barwicki
Wacław Romaniuk
Kamila Mazur
Kinga Borek
nr katalogowy: 139967
10.15199/180.2022.3.1
food safety
world nutrition
cereal production
sunflower production
Ukraine
supply of cereals
bezpieczeństwo żywnościowe
wyżywienie świata
produkcja zbóż
produkcja słonecznika
Ukraina
dostawa zbóż
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-3
DISTRIBUTION OF THE MANUFACTURED AGRICULTURAL PRODUCTS IN ASPECT OF THE WORLD POPULATION NUTRITION
Jan Barwicki
Wacław Romaniuk
Kamila Mazur
Kinga Borek
nr katalogowy: 139967
10.15199/180.2022.3.1
food safety
world nutrition
cereal production
sunflower production
Ukraine
supply of cereals
bezpieczeństwo żywnościowe
wyżywienie świata
produkcja zbóż
produkcja słonecznika
Ukraina
dostawa zbóż
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-3
DISTRIBUTION OF THE MANUFACTURED AGRICULTURAL PRODUCTS IN ASPECT OF THE WORLD POPULATION NUTRITION
Jan Barwicki
Wacław Romaniuk
Kamila Mazur
Kinga Borek
nr katalogowy: 139967
10.15199/180.2022.3.1
food safety
world nutrition
cereal production
sunflower production
Ukraine
supply of cereals
bezpieczeństwo żywnościowe
wyżywienie świata
produkcja zbóż
produkcja słonecznika
Ukraina
dostawa zbóż
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-3
DISTRIBUTION OF THE MANUFACTURED AGRICULTURAL PRODUCTS IN ASPECT OF THE WORLD POPULATION NUTRITION
Jan Barwicki
Wacław Romaniuk
Kamila Mazur
Kinga Borek
nr katalogowy: 139967
10.15199/180.2022.3.1
food safety
world nutrition
cereal production
sunflower production
Ukraine
supply of cereals
bezpieczeństwo żywnościowe
wyżywienie świata
produkcja zbóż
produkcja słonecznika
Ukraina
dostawa zbóż
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-3
DISTRIBUTION OF THE MANUFACTURED AGRICULTURAL PRODUCTS IN ASPECT OF THE WORLD POPULATION NUTRITION
Jan Barwicki
Wacław Romaniuk
Kamila Mazur
Kinga Borek
nr katalogowy: 139967
10.15199/180.2022.3.1
food safety
world nutrition
cereal production
sunflower production
Ukraine
supply of cereals
bezpieczeństwo żywnościowe
wyżywienie świata
produkcja zbóż
produkcja słonecznika
Ukraina
dostawa zbóż
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-5
Jak współpraca, która czerpie z doświadczenia technologów SVZ i wykorzystuje innowacyjność rozwiązań technicznych urządzeń GEA Westfalia Separator, może otworzyć "okno na świat" najwyższej jakości produktom z Tomaszowa Lubelskiego?
nr katalogowy: 51963
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-2-3
Jaka będzie żywność
Henryk Piekut
nr katalogowy: 57359
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-16-17
Żywność po inżyniersku
Henryk Piekut
nr katalogowy: 100135
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-1
Opakowania do chłodzonej żywności wygodnej
Marzena Tomaszewska
nr katalogowy: 56896
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-2
Ekonomiczne, zdrowotne i prawne aspekty biotechnologii i GMO
nr katalogowy: 49657
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-1
Zafałszowania artykułów spożywczych
Renata Gasparska
nr katalogowy: 40759
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-7
Znakowanie żywności tradycyjnej i ekologicznej
Ewa Czarniecka-Skubina
Andrzej Janicki
nr katalogowy: 45696
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-1
KTO CHODZI SPAĆ GŁODNY ten ma złe sny
Ewa Kakiet-Springer
nr katalogowy: 135919
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-2
Producenci aktywnie uczestniczą w szkoleniach poświęconych bezpieczeństwu żywności
nr katalogowy: 113057
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-4
Producenci aktywnie uczestniczą w szkoleniach poświęconych bezpieczeństwu żywności
nr katalogowy: 113032
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-11
Jakie jest, a jakie powinno być spożycie chleba w Polsce
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 47768
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-9
Bloki procesowe - alternatywa dla schematów czynnościowych w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności
Waldemar DZWOLAK
nr katalogowy: 46846
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-11-12
African Milling School - Pierwsza szkoła z młynem szkoleniowym w historii Afryki
Beata Marchand
nr katalogowy: 95183
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-6
Zrównoważona żywność – jakość „Od pola do stołu”
Ewa Sikorska
Urszula Samotyja
Anna Dankowska
Katarzyna Pawlak-Lemańska
Krzysztof Wójcicki
Jens Petter Wold
nr katalogowy: 138319
10.15199/65.2022.6.3
inteligentne sensory
jakość żywności
przemysł 4.0
zrównoważona konsumpcja
zrównoważona produkcja
smart sensors
food quality
industry 4.0
sustainable consumption
sustainable production
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-6
Zrównoważona żywność – jakość „Od pola do stołu”
Ewa Sikorska
Urszula Samotyja
Anna Dankowska
Katarzyna Pawlak-Lemańska
Krzysztof Wójcicki
Jens Petter Wold
nr katalogowy: 138319
10.15199/65.2022.6.3
inteligentne sensory
jakość żywności
przemysł 4.0
zrównoważona konsumpcja
zrównoważona produkcja
smart sensors
food quality
industry 4.0
sustainable consumption
sustainable production
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-6
Zrównoważona żywność – jakość „Od pola do stołu”
Ewa Sikorska
Urszula Samotyja
Anna Dankowska
Katarzyna Pawlak-Lemańska
Krzysztof Wójcicki
Jens Petter Wold
nr katalogowy: 138319
10.15199/65.2022.6.3
inteligentne sensory
jakość żywności
przemysł 4.0
zrównoważona konsumpcja
zrównoważona produkcja
smart sensors
food quality
industry 4.0
sustainable consumption
sustainable production
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-9
Mięso w mięsie
nr katalogowy: 78862
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-2
Kontrole żywności prawa i obowiązki przedsiębiorców
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 74717
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-12
Wzrost wydajności i efektywne korzystanie z zasobów w zgodzie ze zrównoważonym rozwojem
nr katalogowy: 88583
OPAKOWANIE 2012-10
Ryba owinięta w rybę, czyli jadalne opakowania
nr katalogowy: 71926
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-9
Przełamując stereotypy Ingredion i rewolucja czystej etykiety
nr katalogowy: 79247
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-7
Pest control – ochrona przed szkodnikami w zakładach mięsnych
Dagmara Prasek
nr katalogowy: 127257
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-1
Mikroelementy w produkcji roślinnej oraz środowisku rolniczym. Perspektywa rolnicza, chemiczna oraz rynkowa
Arkadiusz Piwowar
nr katalogowy: 130028
10.15199/62.2021.1.4
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-1
Mikroelementy w produkcji roślinnej oraz środowisku rolniczym. Perspektywa rolnicza, chemiczna oraz rynkowa
Arkadiusz Piwowar
nr katalogowy: 130028
10.15199/62.2021.1.4
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-12
Bezpieczeństwo pożarowe - część XIV. Kurtynowe ściany osłonowe z uwagi na bezpieczeństwo pożarowe
M. Kosiorek
Z. Laskowska
nr katalogowy: 22780
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-8
Bezpieczeństwo pożarowe - część X. Funkcjonalne projektowanie budynków z uwagi na bezpieczeństwo pożarowe
M. Kosiorek
G. Sztarbała
nr katalogowy: 17415
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Konferencja "Bezpieczeństwo pracy – edukacja i dobre praktyki"
nr katalogowy: 143182
MATERIAŁY BUDOWLANE 2008-8
Ochrona przed hałasem - dachy płaskie
Tomasz Kwiatkowski
nr katalogowy: 37521
ELEKTROINSTALATOR 2022-2
BEZPIECZEŃSTWO PRZECIWWYBUCHOWE I PODSTAWOWE METODY OCHRONY URZĄDZEŃ ELEKTRYCZNYCH W STREFACH ZAGROŻONYCH WYBUCHEM
RADOSŁAW DOMINIK KOWALCZYK
nr katalogowy: 136493
ELEKTROINSTALATOR 2022-2
BEZPIECZEŃSTWO PRZECIWWYBUCHOWE I PODSTAWOWE METODY OCHRONY URZĄDZEŃ ELEKTRYCZNYCH W STREFACH ZAGROŻONYCH WYBUCHEM
RADOSŁAW DOMINIK KOWALCZYK
nr katalogowy: 136493
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2008-2
Bezpieczeństwo maszyn i aplikacji przemysłowych
Andrzej Cyganik
nr katalogowy: 34845
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-12
Studia podyplomowe "Bezpieczeństwo, higiena i ochrona środowiska pracy" Prywatna Wyższa Szkoła Ochrony Środowiska w Radomiu
nr katalogowy: 56139
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-10
Nowoczesne systemy magazynowe i wyposażenie techniczne magazynów
Iwona Chwastowska-Siwiecka
nr katalogowy: 128628
systemy magazynowe
wyposażenie magazynów
storage systems
warehouse equipment
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2010-2
Analiza wpływu struktury własnościowej sieci rozdzielczych na bezpieczeństwo elektroenergetyczne
Sławomir Bielecki
Mirosław Parol
Paweł Piotrowski
nr katalogowy: 49560
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-3
Bezpieczeństwo i higiena w łazience
Magdalena Kaliszuk-Barańska
nr katalogowy: 115907
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-7
BHP W SIECI
nr katalogowy: 15604
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-3
LISTY DO REDAKCJI
nr katalogowy: 15230
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-16-17
Dotacje na bezpieczeństwo energetyczne
Szymon Kawa
nr katalogowy: 70340
ATEST - OCHRONA PRACY 2016-4
Bezpieczeństwo pracowników to dogmat
nr katalogowy: 97723
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-2
Politechnika Śląska Wydział Organizacji i Zarządzania
nr katalogowy: 15808
DOZÓR TECHNICZNY 2022-6
Pierścienie zaciskowe zwiększają bezpieczeństwo konstrukcji
nr katalogowy: 141294
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-9
Bezpieczeństwo maszyn - konferencja
nr katalogowy: 109419
MATERIAŁY BUDOWLANE 2012-4
System budowlany NOWOCZESNE SILIKATY
nr katalogowy: 67267
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-11
Bezpieczeństwo żywności panel SITSpoż
Bronisław Wesołowski
nr katalogowy: 9644
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-8
Bezpieczeństwo w przemyśle-platforma obywatelska
nr katalogowy: 8151
DOZÓR TECHNICZNY 2008-1
Wykaz polskich norm wprowadzających europejskie normy zharmonizowane z dyrektywą 98/37/WE dotyczącą bezpieczeństwa maszyn (ciąg dalszy z nr 6/07 DT)
nr katalogowy: 32670
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2010-9
NORMA LIZACJA
nr katalogowy: 54128
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Konferencja "Bezpieczeństwo pracy – edukacja i dobre praktyki"
nr katalogowy: 143182
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-6
Bezpieczeństwo użytkowania instalacji elektrycznych
Andrzej Boczkowsku
nr katalogowy: 21091
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2005-6
Artykuł sponsorowany - Rola NAFTOBAZ a bezpieczeństwo energetyczne
nr katalogowy: 14338
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2005-3
Bezpieczeństwo systemów energetycznych
nr katalogowy: 8780
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-3
Konferencja „Bezpieczeństwo przede wszystkim” na targach SAWO
nr katalogowy: 136650
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2014-10
Model kontroli parametrów krytycznych ze względu na bezpieczeństwo przeznaczony dla urządzeń elektroenergetycznych stosowanych w górnictwie
Paweł MICHALSKI
nr katalogowy: 87365
10.15199/ELE-2014-175
DOZÓR TECHNICZNY 2008-2
Wykaz polskich norm wprowadzających europejskie normy zharmonizowane z dyrektywą 98/37/WE dotycząca bezpieczeństwa maszyn (ciąg dalszy z nr 1/08 DT)
nr katalogowy: 33879
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-9
Bezpieczeństwo pracy w dziejach
Bolesław Orłowski
nr katalogowy: 322
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-11
Konferencja "Bezpieczeństwo żywności" na MTP
B.W.
nr katalogowy: 14711
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-5
Bezpieczeństwo zapór - zagadnienia wybrane
Agnieszka Rutecka
nr katalogowy: 10519
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA 2005-5
Bezpieczeństwo w przemyśle
Dariusz Andrzejewski
nr katalogowy: 10347
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-11
Strategia UE w zakresie substancji chemicznych na rzecz zrównoważonego i nietoksycznego środowiska
Joanna Guziałowska-Tic
Wilhelm J. Tic
nr katalogowy: 140444
10.15199/62.2022.11.2
strategia zrównoważonego rozwoju w zakresie chemikaliów
bezpieczeństwo ludzi
bezpieczeństwo środowiska
prawodawstwo UE
REACH
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-11
Strategia UE w zakresie substancji chemicznych na rzecz zrównoważonego i nietoksycznego środowiska
Joanna Guziałowska-Tic
Wilhelm J. Tic
nr katalogowy: 140444
10.15199/62.2022.11.2
strategia zrównoważonego rozwoju w zakresie chemikaliów
bezpieczeństwo ludzi
bezpieczeństwo środowiska
prawodawstwo UE
REACH
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-4
BHP W SIECI
nr katalogowy: 15724
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-9
Ergonomiczna organizacja miejsca pracy
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 8189
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-6
System FireSmart zwiększa bezpieczeństwo pożarowe obiektów
Mariusz Snopek
nr katalogowy: 10545
ATEST - OCHRONA PRACY 2024-9
Bezpieczeństwo i środowisko
nr katalogowy: 150539
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-12
Zmiany w wykazie norm zharmonizowanych z dyrektywą 2006/42/WE
Włodzimierz Łabanowski
nr katalogowy: 124068
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-3
Konferencja „Bezpieczeństwo przede wszystkim” na targach SAWO
nr katalogowy: 136650
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2024-10
PT POLECA
nr katalogowy: 151086
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-7
Spełnienie przez ABK wymagania podstawowego „Bezpieczeństwo pożarowe”
Lech Misiewicz
Tomasz Rybarczyk
nr katalogowy: 138532
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-7
Spełnienie przez ABK wymagania podstawowego „Bezpieczeństwo pożarowe”
Lech Misiewicz
Tomasz Rybarczyk
nr katalogowy: 138532
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-7
Spełnienie przez ABK wymagania podstawowego „Bezpieczeństwo pożarowe”
Lech Misiewicz
Tomasz Rybarczyk
nr katalogowy: 138532
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-7
Spełnienie przez ABK wymagania podstawowego „Bezpieczeństwo pożarowe”
Lech Misiewicz
Tomasz Rybarczyk
nr katalogowy: 138532
OPAKOWANIE 2006-9
Bezpieczeństwo zadrukowanych opakowań do żywności - regulacje prawne w UE i w Polsce
Kazimiera Ćwiek-Ludwicka
nr katalogowy: 17895
ATEST - OCHRONA PRACY 2022-4
Konferencja „Bezpieczeństwo przede wszystkim” na targach SAWO
nr katalogowy: 137102
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-1
Wpływ wybranych informacji o produktach spożywczych na decyzje zakupowe konsumentów: badanie różnic w zależności od płci i wykształcenia kupujących
Natalia IWASZCZUK
Marta SZYBA
nr katalogowy: 118174
10.15199/46.2019.1.4
żywność i żywienie
jakość i bezpieczeństwo żywności
food and nourishment
quality and safety of food
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-6
Dobrowolne systemy jakości - znaczący trend w prawie żywnościowym
Monika ŻUCHOWSKA-GRZYWACZ
nr katalogowy: 114111
10.15199/48.2018.6.2
jakość
systemy jakości
żywność
prawo żywnościowe
samoregulacja
quality
quality systems
food
food law
self-regulation
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-11
Bezpieczeństwo pożarowe cz. XIII. Odporność ogniowa konstrukcji murowych
M. Kosiorek
M. Łukomski
nr katalogowy: 21830
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2005-9
III Ogólnopolska Konferencja Naukowo-Techniczna pt. "Funkcjonowanie, eksploatacja i bezpieczeństwo systemów gazowych, wodociągowo-kanalizacyjnych oraz grzewczych
nr katalogowy: 9310
MATERIAŁY BUDOWLANE 2006-5
Bezpieczeństwo pożarowe część VIII. Klasyfikacja i zastosowanie urządzeń wentylacyjnych z uwagi na bezpieczeństwo pożarowe
M. Kosiorek
P. Głąbski
nr katalogowy: 17514
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH