Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-2
Higiena produkcji pasz w świetle aktualnych wymagań (część 1)
WALDEMAR KOROL
nr katalogowy: 32970
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-1
BEZPIECZEŃSTWO i HIGIENA PRACY JAKO ELEMENT REWOLUCJI TECHNICZNEJ W PRZEMYŚLE
nr katalogowy: 23561
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-2
Higiena personelu w produkcji żywności
Joanna Piepiórka Iwona Wojtasik-Kalinowska
nr katalogowy: 50154
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-3
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
nr katalogowy: 18633
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-9
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XIX)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 12091
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-2
Skuteczność procesów mycia w przemyśle spożywczym
P. P. Lewicki
nr katalogowy: 20847
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-6
Higiena uboju
Michał Kundicz
nr katalogowy: 16721
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-8
Higiena w zakładach produkcji sierpień 2024 l tom 78 żywności – na co zwrócić szczególną uwagę?
Anna Niepsuj-Wójkowska
nr katalogowy: 150097
10.15199/65.2024.8.3
bezpieczeństwo żywności
higiena produkcji
strefy higieniczne
monitoring środowiska
food safety
production hygiene
hygienic zoning
environmental monitoring
GAZETA CUKROWNICZA 2005-5
Higiena produkcji w cukrownictwie. Wymagania prawne a IFS
H. Woźniak
nr katalogowy: 9400
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Bezpieczeństwo potraw
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 54030
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-11-12
Zagrożenia a higiena w produkcji soków
Monika Trząskowska
Stanisław Kalisz
Danuta Kołożyn-Krajewska
nr katalogowy: 88493
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 132499
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-2
Higiena produkcji bezalkoholowych napojów orzeźwiających
ANDRZEJ GASIK
MARTA MITEK
nr katalogowy: 24314
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 132499
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-7
Piekarzu, czy wiesz, że..
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 121153
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-6
Anuga FoodTec 2009 - najnowsze rozwiązania dla producentów napojów i żywności (cz. 2)
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 45304
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
HERT. Czystość i higiena - moda czy konieczność.Rrozmowa z Michałem Barcickim, menedżerem produktu w firmie Hert
Magdalena Mart
nr katalogowy: 5055
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-4
Metody mycia stosowane w przemyśle mleczarskim
Joanna Piepiórka-Stepuk
nr katalogowy: 58955
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-3
Higiena produkcji pasz w świetle aktualnych wymagań (część 2)
Waldemar Korol
nr katalogowy: 33833
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-12
DOKUMENTACJA SYSTEMU HACCP w sklepie mięsnym
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 135050
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-10
Drobnoustroje pod lupą
nr katalogowy: 38465
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-2
Od produktów typu Clean Design do bardzo szybkiej automatyzacji produkcji
nr katalogowy: 74715
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-9
Optymalna higiena dzięki zastosowaniu poliuretanu (PUR)
nr katalogowy: 37688
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-12
Studia podyplomowe "Bezpieczeństwo, higiena i ochrona środowiska pracy" Prywatna Wyższa Szkoła Ochrony Środowiska w Radomiu
nr katalogowy: 56139
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-4
Higiena rąk w przemyśle mięsnym
Robert Palka
Hanna Bartnicka
nr katalogowy: 119686
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Podstawy skutecznego mycia rąk
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 33029
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-3
BIM KEMI TISSUE – Technologie chemiczne do produkcji oraz przetwórstwa papierów tissue
nr katalogowy: 131080
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-4
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego Higiena personelu
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 18605
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-9
Ergonomiczna organizacja miejsca pracy
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 8189
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-6
AIRSPEXX - HIGIENA POWIETRZA W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM
nr katalogowy: 106766
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-11
Higiena to nie tylko mycie, higiena to sposób na życie
Jerzy Głowacki
nr katalogowy: 55868
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Piece Revent i zmywarki wózkowe nowej serii Multi Washer MWS dla piekarni i cukierni
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 124324
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Właściwa higiena
nr katalogowy: 132101
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-12
Higiena w sklepach mięsnych okiem klienta
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 102862
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
Od produktów typu Clean Design do bardzo szybkiej automatyzacji produkcji
nr katalogowy: 78772
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-7
Multi Washer - efektywne mycie koszy, forem i wózków
nr katalogowy: 121157
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-9
Ręka rękę myje
WALDEMAR DZWOLAK
nr katalogowy: 29639
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-2
Ocena skuteczności procesów mycia w przemyśle spożywczym
Joanna Piepiórka
nr katalogowy: 41831
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-4
Posadzki w zakładach przemysłu spożywczego
Sylwia Mierzejewska
nr katalogowy: 67526
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-4
Podsumowanie programu
Robert Kozela
nr katalogowy: 34712
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-4
Czystość mikrobiologiczna powietrza w zakładach mięsnych
Robert Palka
nr katalogowy: 25371
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-9
Międzywydziałowe Studia Podyplomowe "Ochrona Środowiska & Bezpieczeństwo i Higiena Pracy”
nr katalogowy: 29797
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-1
Tamte klimaty
Jerzy Knyziak
nr katalogowy: 23560
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-9
Studia podyplomowe Bezpieczeństwo i Higiena Pracy Wydział Geoinżynierii, Górnictwa i Geologii Politechnika Wrocławska
nr katalogowy: 38293
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-9
Zarządzanie jakością i higiena produkcji w zintegrowanym systemie informatycznym Zorientowana na jakość optymalizacja procesów i produktów za pomocą Systemu CSB
nr katalogowy: 86627
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-6
Studia podyplomowe Bezpieczeństwo i higiena pracy.Zachodniopomorska Szkoła Biznesu w Szczecinie
nr katalogowy: 36149
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-3
BIM KEMI TISSUE – Technologie chemiczne do produkcji oraz przetwórstwa papierów tissue
nr katalogowy: 131080
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-1
Podręcznik „Bezpieczeństwo i higiena pracy”
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 141342
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
Zarządzanie jakością i higiena produkcji w zintegrowanym systemie informatycznym - Zorientowana na jakość optymalizacja procesów i produktów za pomocą Systemu CSB
nr katalogowy: 78875
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Promass Q - tam, gdzie jakość procesu produkcji jest kluczowa
nr katalogowy: 116707
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-3
BIM Kemi TISSUE Technologia produkcji i przetwarzania
nr katalogowy: 112962
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-2
Higiena w zakładzie a ekonomika produkcji
nr katalogowy: 82581
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-10
Higiena w zakładzie a ekonomika produkcji
nr katalogowy: 87249
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-7
Euro Lider Rynku dla Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Krystyna Zielińska
nr katalogowy: 45705
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-9-10
Promass Q – tam, gdzie jakość procesu produkcji jest kluczowa
nr katalogowy: 128805
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-6
Spełnienie przez ABK wymagania podstawowego „Higiena, zdrowie i środowisko”
Lech Misiewicz
Paweł Walczak
nr katalogowy: 138085
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-6
Spełnienie przez ABK wymagania podstawowego „Higiena, zdrowie i środowisko”
Lech Misiewicz
Paweł Walczak
nr katalogowy: 138085
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-9
BIM Kemi TISSUE Technologia produkcji i przetwarzania
nr katalogowy: 109595
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-7
SPIS TREŚCI
nr katalogowy: 61121
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-7-8
Wrogowie, czy przyjaciele?
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 69663
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-4
Bezpieczeństwo i higiena pracy
Aleksander Stukowski
nr katalogowy: 44143
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4114
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-2
Politechnika Śląska Wydział Organizacji i Zarządzania
nr katalogowy: 15808
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-8
Higiena w piekarni
nr katalogowy: 12734
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-7
Higiena w piekarni
nr katalogowy: 12717
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-6
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego(XXVIII)
nr katalogowy: 18556
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-2
Studia podyplomowe Bezpieczeństwo i higiena pracy Uniwersytet Oświatowy w Poznaniu
nr katalogowy: 50009
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-2
Studia podyplomowe Bezpieczeństwo, higiena pracy i zagrożenia środowiskowe Wyższa Szkoła Inżynierii, Bezpieczeństwa i Ekologii w Sosnowcu
nr katalogowy: 57562
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-1
Podręcznik „Bezpieczeństwo i higiena pracy”
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 141342
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-10
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 22030
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-2
Nie tylko behapowcy
R. Kozela
nr katalogowy: 15802
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-2
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XIII)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11910
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-2
Edukacja w zakresie bhp
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 7903
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-10
Nowa książka
Zbigniew Duda
nr katalogowy: 21560
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
nr katalogowy: 18663
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4194
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-4
Szczególna ochrona pracy młodocianych
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 7982
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-5
Humanitaryzm i higiena w procesie uboju trzody chlewnej
Łukasz Grabowski
nr katalogowy: 91532
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-11
Politechnika Śląska Wydział Inżynierii Środowiska i Energetyki
nr katalogowy: 21346
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-1
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego(XXIII) Wyposażenie zakładu
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 18694
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-9
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 18487
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XII)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11881
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-11
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4328
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-9
FI EUROPA FSH 2005 - WKRÓTCE WSZYSTKO ZAREZERWOWANE
nr katalogowy: 14129
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-11
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XXI)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 12145
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XII)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11881
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-7
Jak chronimy zdrowie w pracy
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 8105
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-3
Prawa i obowiązki pracownika i pracodawcy
Bronisław Bieś
nr katalogowy: 7943
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Właściwa higiena
nr katalogowy: 132101
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-11
"Higiena żywności i żywienia podstawą zdrowia – suplementy diety w żywieniu i profilaktyce"
Jerzy Bertrandt
Adam Bogacz
nr katalogowy: 48286
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4297
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-7-8
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (VII) Zagrożenia - porady praktyczne
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4236
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-4
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4113
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-3
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4035
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-1
Politechnika Śląska Wydział Inżynierii Materiałowej i Metalurgii
nr katalogowy: 15847
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-10
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XX)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 12120
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-4
Higiena absolutna coś całkiem prostego (XV)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11965
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-3
Higiena absolutna coś całkiem prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11939
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-12
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 22927
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-5
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 18580
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-2
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4034
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-8
Rozprawy doktorskie i habilitacyjne
Ewa Wyglądała
nr katalogowy: 263
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-7-8
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XVIII)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 12061
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-8
Higiena i mikrobiologia żywności
Paweł Kitzman
nr katalogowy: 9591
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-9
Higiena i bezpieczeństwo żywności w przepisach Unii Europejskiej
Piotr Szymański
nr katalogowy: 16673
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-5
BHP - co to jest
Z. Niczyporuk
nr katalogowy: 15659
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-5
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XVI)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 11998
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-8
Higiena w wojsku
Ryszard Szozda
nr katalogowy: 8150
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-1
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 3996
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-12
Studia podyplomowe Bezpieczeństwo i higiena pracy Studium Generale Sandomiriense Wyższa Szkoła Humanistyczno-Przyrodnicza w Sandomierzu
nr katalogowy: 72993
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Higiena żywności w Kodeksie Żywnościowym. Komisja Kodeksu Żywnościowego
A. Skrzyńska
nr katalogowy: 7022
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-12
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XI) Wstępna obróbka surowców
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4330
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-12
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XXII)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 12174
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
Kryteria bezpieczeństwa żywności i higieny produkcji
Krystyna Kowal
nr katalogowy: 80060
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4267
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Ogólnopolski Turniej na Najlepszego Ucznia
nr katalogowy: 83179
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-6
Higiena Absolutna Coś Całkiem Prostego (XVII)
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
IWONA TWAROGOWSKA
nr katalogowy: 12028
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
TANAKE S.A. + SPIROMATIC N.V. Bezpieczeństwo i higiena w przechowaniu i transporcie surowców sypkich
Piotr KIEŁBIEWSKI
nr katalogowy: 5047
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-11
Higiena transportu
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 94486
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Higiena produkcji
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 127618
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-7-8
Higiena produkcji
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 127618
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-6
Ciekawa lektura sprzed 67 lat
nr katalogowy: 114556
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-12
Laboratoria akredytowane wykonujące badania środowiska pracy
nr katalogowy: 81200
OPAKOWANIE 2006-7
Lepsza higiena- zerwij nalepkę i umieść butlę na urządzeniu do chłodzenia
L. F.
nr katalogowy: 17932
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-1
Źródła zanieczyszczeń mikrobiologicznych w produkcji mięsa i przetworów
Elżbieta Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 65235
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-7
Studia drugiej kategorii
nr katalogowy: 27631
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Kuchenne porządki
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 39705
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Higiena w stylu eko
nr katalogowy: 142322
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Konferencja "Bezpieczeństwo pracy – edukacja i dobre praktyki"
nr katalogowy: 143182
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-1
Laboratoria akredytowane wykonujące badania środowiska pracy
nr katalogowy: 82038
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-12
Studia podyplomowe Bezpieczeństwo i higiena pracy Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
nr katalogowy: 64410
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-4
Higiena pracowników w sklepie mięsnym
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 131406
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-3
Tissue. Narzędzia tnące dla profesjonalistów
Marek Pstrong
nr katalogowy: 112961
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-11
BHP W SIECI
nr katalogowy: 39456
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-11
Zmywarki wózkowe Somengil - higiena i ekonomia
nr katalogowy: 94484
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-2
Tissue. Narzędzia tnące dla profesjonalistów
Marek Pstrong
nr katalogowy: 89785
OPAKOWANIE 2022-4
Antybakteryjne lakiery firmy Schur Flexibles
nr katalogowy: 137327
CHŁODNICTWO 2010-8
Wpływ środowiska i stosowanych metod produkcji technologicznych na jakość produktów żywności pochodzenia zwierzęcego
Ryszard Rywotycki
nr katalogowy: 53480
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-7
Mycie komorowe stosowane w zakładach przetwórstwa mięsa
Joanna Piepiórka -Stepuk
Mariusz Wlazło
nr katalogowy: 92608
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-1
BHP w sieci
nr katalogowy: 32654
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-3
Ocena czystości mikrobiologicznej powierzchni produkcyjnych
Elżbieta Hać-Szymańczuk
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 104727
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-1-2
Higiena zgodnie z prawem
Joanna Obara
nr katalogowy: 96468
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-2
Bezpieczeństwo i higiena pracy (BHP) w zakładzie pracy (piekarni)
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 32787
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-1
Kiedy koniec serialu?
Robert Kozela
nr katalogowy: 32638
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
PreGel - higiena i estetyka
nr katalogowy: 28981
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-6
Higiena personelu a bezpieczeństwo zdrowotne żywności
KATARZYNA GODLEWSKA
nr katalogowy: 27221
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-11
Studia podyplomowe - Bezpieczeństwo i Higiena Pracy na kierunku Administracja
nr katalogowy: 39459
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-5
Bezpieczeństwo i higiena żywności
nr katalogowy: 35413
ATEST - OCHRONA PRACY 2011-8
Trzy wiodące tematy
nr katalogowy: 61493
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-1
Studia podyplomowe Bezpieczeństwo i Higiena Pracy Akademia im. Jana Długosza w Częstochowie
nr katalogowy: 73741
ATEST - OCHRONA PRACY 2012-9
Studia podyplomowe Bezpieczeństwo i higiena pracy Uniwersytet Warmińsko‑Mazurski w Olsztynie
nr katalogowy: 70772
MATERIAŁY BUDOWLANE 2022-6
Spełnienie przez ABK wymagania podstawowego „Higiena, zdrowie i środowisko”
Lech Misiewicz
Paweł Walczak
nr katalogowy: 138085
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-3
Bezpieczeństwo i higiena w łazience
Magdalena Kaliszuk-Barańska
nr katalogowy: 115907
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
Zalety zmywarek firmy Winterhalter
nr katalogowy: 28980
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-8
Posadzki przemysłowe wymagania higieniczno-sanitarne
JOANNA PIEPIÓRKA
IWONA MICHALSKA-POŻOGA
nr katalogowy: 37386
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-4
Bezpieczeństwo i higiena pracy - studia podyplomowe.Wyższa Szkoła Środowiska w Bydgoszczy
nr katalogowy: 34709
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-4
Ochrona pracy - bezpieczeństwo i higiena pracy
nr katalogowy: 25528
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-2
Hurtownia, która nie tylko kupuje i sprzedaje
nr katalogowy: 24398
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-2
BHP W SIECI
nr katalogowy: 76171
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-3
Tissue. Narzędzia tnące dla profesjonalistów
Marek Pstrong
nr katalogowy: 131074
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-3
Tissue. Narzędzia tnące dla profesjonalistów
Marek Pstrong
nr katalogowy: 136874
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-3
Tissue. Narzędzia tnące dla profesjonalistów
Marek Pstrong
nr katalogowy: 142445
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-3
Tissue. Narzędzia tnące dla profesjonalistów
Marek Pstrong
nr katalogowy: 142445
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-12
Studia podyplomowe Bezpieczeństwo i higiena pracy Wyższa Szkoła Prawa i Administracji w Przemyślu, Rzeszowie
nr katalogowy: 39949
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-3
Tissue. Narzędzia tnące dla profesjonalistów
Marek Pstrong
nr katalogowy: 131074
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2022-3
Tissue. Narzędzia tnące dla profesjonalistów
Marek Pstrong
nr katalogowy: 136874
OPAKOWANIE 2022-4
Antybakteryjne lakiery firmy Schur Flexibles
nr katalogowy: 137327
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
Higiena pod lupą
nr katalogowy: 98405
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Zmywarki wózkowe Somengil - higiena i ekonomia
nr katalogowy: 97844
CHŁODNICTWO 2013-10
Dobra Praktyka Higieniczna i Dobra Praktyka Produkcyjna -; podstawowe systemy zapewnienia bezpieczeństwa żywności Część 2. Zapewnienie i monitoring higieny środowiska produkcji
Joanna Królasik
Anna Szosland -Fałtyn
nr katalogowy: 80074
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-11
Nie spełnia wymogów kwalifikacyjnych
Andrzej Nowak
nr katalogowy: 116968
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-1
Higiena i estetyka papieru - dawniej i dzisiaj.Cz. 2. Od szkodliwych substancji w papierze do przyjemnej woni książek.
TOMASZ KOZIELEC
nr katalogowy: 32865
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-12
Higiena i estetyka papieru - dawniej i dzisiaj Cz. 1. Papiery białe, zażółcone, kolorowe
TOMASZ KOZIELEC
nr katalogowy: 32133
ATEST - OCHRONA PRACY 2023-5
Konferencja "Bezpieczeństwo pracy – edukacja i dobre praktyki"
nr katalogowy: 143182
AURA 2012-10
Grzyby pleśniowe w pomieszczeniach inwentarskich
Agnieszka GALUS-BARCHAN
nr katalogowy: 71246
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-5
Bielizna szpitalna i operacyjna Ważny temat: higiena w szpitalach
nr katalogowy: 84578
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-9
Potrzeba merytorycznej debaty
Marta Stus
nr katalogowy: 61996
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-3
Bezpieczeństwo i higiena żywności w zgodzie z ekonomią
nr katalogowy: 75463
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-9
bhp w sieci
nr katalogowy: 93485
OPAKOWANIE 2014-6
Dzień Bezpieczeństwa w Smurfit Kappa
nr katalogowy: 85059
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-10
Zastosowanie włóknin polipropylenowych przyszłością przemysłu
nr katalogowy: 79952
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-7
Higiena w nowoczesnym zakładzie cukierniczym
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 121154
ATEST - OCHRONA PRACY 2019-2
25 lat EU-OSHA
nr katalogowy: 118435
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Zmywarka Multi Washer - nowa funkcja: dezynfekcja
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 126606
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-2
Winterhalter. Krótki przewodnik po najlepszych zmywarkach gastronomicznych
nr katalogowy: 147189
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-1
Bezpieczeństwo zdrowotne mięsa i wyrobów mięsnych
Bożena Danyluk
Jan Pyrcz
nr katalogowy: 65231
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Para w przemyśle spożywczym. Bezpieczeństwo i higiena – eliminacja ryzyka zanieczyszczenia żywności
Gwidon Janów
nr katalogowy: 133094
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Para w przemyśle spożywczym. Bezpieczeństwo i higiena – eliminacja ryzyka zanieczyszczenia żywności
Gwidon Janów
nr katalogowy: 133094
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-10
WYBRANE PROBLEMY UTRZYMANIA CZYSTOŚCI I HIGIENY W ZAKŁADACH MIĘSNYCH
Marian Panasiewicz
Jacek Mazur
nr katalogowy: 145524
czystość i higiena w zakładach mięsnych
środki czystości
metody
sposoby i techniki mycia
cleanliness and hygiene in meat processing plants
cleaning agents
methods
ways and techniques of washing
CHŁODNICTWO 2014-3
Higiena wentylacji, czyli urządzenia do oczyszczania powietrza Lifa Air
nr katalogowy: 83149
MATERIAŁY BUDOWLANE 2011-8
SILIKATY - rozwiązanie dla ścian o wysokich wymaganiach
nr katalogowy: 61570
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-4
NOWA ODSŁONA nieszklanych elektrod pH ze zwiększoną odpornością na procesy CIP
Bartłomiej Biczysko
nr katalogowy: 119837
MATERIAŁY BUDOWLANE 2015-8
SILIKAT APLUS do wznoszenia ścian o podwyższonej izolacyjności akustycznej
nr katalogowy: 92951
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2020-2
Okładziny ceramiczne w gastronomii
Martin Popek
nr katalogowy: 127032
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-10
TOP najlepszych zmywarek dla gastronomii
nr katalogowy: 145619
MATERIAŁY BUDOWLANE 2012-5
Jak zagadnienia środowiskowe zmieniają wymagania podstawowe dotyczące obiektów budowlanych? Cz. 2. Higiena, zdrowie i środowisko
Halina Prejzner
Jadwiga Fangrat
nr katalogowy: 68099
ATEST - OCHRONA PRACY 2013-7
Kształcimy inżynierów bhp
nr katalogowy: 78314
ATEST - OCHRONA PRACY 2017-4
Bezpieczeństwo i higiena służby oraz badania funkcjonariuszy
nr katalogowy: 104911
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-5
Wydarzenia
nr katalogowy: 44293
ATEST - OCHRONA PRACY 2008-2
Studia podyplomowe Bezpieczeństwo i higiena pracy Uczelnia Zawodowa Zagłębia Miedziowego w Lubinie
nr katalogowy: 76174
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH