Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-1
Rozwój właściwych cech usługi edukacyjnej przy zastosowaniu kwestionariusza Kano
Anna SZELIGA-DUCHNOWSKA
Mirosława SZEWCZYK
nr katalogowy: 111609
10.15199/48.2018.1.5
kwestionariusz Kano
jakość
satysfakcja
klient
student
usługa
Kano questionnaire
quality
satisfaction
customer
student
service
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-4
Pomiar jakości usług gastronomicznych świadczonych przez osoby z niepełnosprawnościami - prezentacja kwestionariusza Kano
Marta TUTKO
Magdalena POKRZYWA
nr katalogowy: 119883
10.15199/46.2019.4.2
DINESERV
SERVQUAL
Kano
jakość usług
usługi gastronomiczne
osoby z niepełnosprawnościami
DINESERV
SERVQUAL
Kano
service quality
catering services
people with disabilities
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Rozpoznanie i zaspokojenie wymagań klienta z wykorzystaniem modelu Kano
Małgorzata WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 43964
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-1
Określenie możliwości wykorzystania modelu Kano w ocenie zdalnych procesów certyfikacji
Piotr KAFEL
nr katalogowy: 136445
10.15199/46.2022.1.4
certyfikacja
audyt zdalny
żywność ekologiczna
model Kano
certification
remote audit
organic food
Kano model
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-1
Określenie możliwości wykorzystania modelu Kano w ocenie zdalnych procesów certyfikacji
Piotr KAFEL
nr katalogowy: 136445
10.15199/46.2022.1.4
certyfikacja
audyt zdalny
żywność ekologiczna
model Kano
certification
remote audit
organic food
Kano model
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-1
Określenie możliwości wykorzystania modelu Kano w ocenie zdalnych procesów certyfikacji
Piotr KAFEL
nr katalogowy: 136445
10.15199/46.2022.1.4
certyfikacja
audyt zdalny
żywność ekologiczna
model Kano
certification
remote audit
organic food
Kano model
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-1
Określenie możliwości wykorzystania modelu Kano w ocenie zdalnych procesów certyfikacji
Piotr KAFEL
nr katalogowy: 136445
10.15199/46.2022.1.4
certyfikacja
audyt zdalny
żywność ekologiczna
model Kano
certification
remote audit
organic food
Kano model
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-1
Określenie możliwości wykorzystania modelu Kano w ocenie zdalnych procesów certyfikacji
Piotr KAFEL
nr katalogowy: 136445
10.15199/46.2022.1.4
certyfikacja
audyt zdalny
żywność ekologiczna
model Kano
certification
remote audit
organic food
Kano model
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1997-7
Z PÓŁKI KSIĘGARSKIEJ
nr katalogowy: 43316
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-9
Preferencje wybranej grupy młodzieży dotyczące spożycia soków marchwiowych
Anna Dobrowolska
Tadeusz Tuszyński
nr katalogowy: 38260
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2023-2
Charakterystyka łączności radiowej w zespołach ratownictwa medycznego
Michał Grymowicz
nr katalogowy: 143143
10.15199/59.2023.2.3
Państwowa Straż Pożarna
łączność radiowa w Państwowej Straży Pożarnej
działanie Państwowej Straży Pożarnej
łączność radiowa
profil Państwowej Straży Pożarnej
State Fire Service
radio communication n the State Fire Service
operation of the State Fire Service
radio communication
profile of the State Fire Service
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2023-2
Charakterystyka łączności radiowej w zespołach ratownictwa medycznego
Michał Grymowicz
nr katalogowy: 143143
10.15199/59.2023.2.3
Państwowa Straż Pożarna
łączność radiowa w Państwowej Straży Pożarnej
działanie Państwowej Straży Pożarnej
łączność radiowa
profil Państwowej Straży Pożarnej
State Fire Service
radio communication n the State Fire Service
operation of the State Fire Service
radio communication
profile of the State Fire Service
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-1b
Exploring the Visual Cognitive Features on the Design of Car Based on the Theory of Eye-Tracking Technology
Yu-Ming CHANG
Chiung-Pei CHU
Min-Yuan MA
nr katalogowy: 74346
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-8
Badania nad przygotowaniem nowego ekologicznego granulatu ceramicznego dla budownictwa
Yifei Wang
nr katalogowy: 144526
10.15199/62.2023.8.2
popiół lotny
poferment
biowęgiel
osady ściekowe
spiekanie
granulat
ceramika budowlana
fly ash
fermentation digestate
sludge
biochar
sintering
pellets
building ceramic
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-6
Audit wewnętrzny w doskonaleniu systemu zarządzania - wyniki badań ankietowych
Romana ZAJĄC
nr katalogowy: 106572
10.15199/48.2017.6.5
zintegrowany system zarządzania
audit wewnętrzny
badania ankietowe
integrated management system
internal audit
questionnaire inquiries
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2020-12
Objawy związane z idiopatyczną nietolerancją środowiskową przypisywaną działaniu pól elektromagnetycznych (IEI-EMF) – badanie kwestionariuszowe
Artur KACPRZYK
Gabriela KANCLERZ
Urszula SOŁDAJ
Eugeniusz ROKITA
Bartosz LISOWSKI
Grzegorz TATOŃ
nr katalogowy: 129296
10.15199/48.2020.12.39
idiopathic environmental intolerance
electromagnetic fields
electrosensitivity
questionnaire studies
idiopatyczna nietolerancja środowiskowa
pola elektromagnetyczne
elektrowrażliwość
badania ankietowe
OPAKOWANIE 2009-2
Preferencje dotyczące wartości promocyjnej opakowań do mleka
Małgorzata Mika
nr katalogowy: 41626
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-4
Jakość obsługi klienta na stacjach paliw w aspekcie teoretycznym i praktycznym
Monika Stoma
Agnieszka Dudziak
nr katalogowy: 139097
10.15199/46.2022.4.3
jakość obsługi
stacje paliw
zarządzanie jakością
satysfakcja klienta
quality of customer service
petrol stations
quality management
customer satisfaction
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-12
Systemy inteligencji biznesowej w prognozowaniu zużycia gazu ziemnego
Tomasz Chrulski
nr katalogowy: 135196
10.15199/62.2021.12.4
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-12
Systemy inteligencji biznesowej w prognozowaniu zużycia gazu ziemnego
Tomasz Chrulski
nr katalogowy: 135196
10.15199/62.2021.12.4
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-12
Systemy inteligencji biznesowej w prognozowaniu zużycia gazu ziemnego
Tomasz Chrulski
nr katalogowy: 135196
10.15199/62.2021.12.4
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Odpowiednie pytania
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 129539
ankieta
badania marketingowe
kwestionariusz ankiety
metryczka
pytania otwarte
pytania zamknięte
skala nominalna
skala porządkowa
skala przedziałowa
survey
marketing research
survey questionnaire
record
open questions
closed questions
nominal scale
ordinal scale
interval scale
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Odpowiednie pytania
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 129539
ankieta
badania marketingowe
kwestionariusz ankiety
metryczka
pytania otwarte
pytania zamknięte
skala nominalna
skala porządkowa
skala przedziałowa
survey
marketing research
survey questionnaire
record
open questions
closed questions
nominal scale
ordinal scale
interval scale
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-4
THE FUTURE OF PHARMACEUTICALS’ PACKAGING
Aleksandra Bryk
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 141324
10.15199/180.2022.4.3
packaging of pharmaceuticals
type
properties
opakowania farmaceutyków
ich rodzaje i właściwości
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-4
THE FUTURE OF PHARMACEUTICALS’ PACKAGING
Aleksandra Bryk
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 141324
10.15199/180.2022.4.3
packaging of pharmaceuticals
type
properties
opakowania farmaceutyków
ich rodzaje i właściwości
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
ŚWIATOWY KARNAWAŁ Noworocznych Wyzwań
Ewa Kakiet-Springer
nr katalogowy: 136295
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2021-5
Managing electricity consumption for household sector in Indonesia
Yusri Syam AKIL
Wardi
Zaenab MUSLIMIN
Kifayah AMAR
nr katalogowy: 131564
10.15199/48.2021.05.06
Managing electricity consumption
energy saving
household sector
Indonesia
zarządzanie zużyciem energii
gospodatrstw domowe
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2015-11
Transport w działalności przedsiębiorstw branży metalowej
Ewa STANIEWSKA
nr katalogowy: 95809
10.15199/24.2015.11.9
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-2
Zainteresowanie pieczywem z dodatkiem błonnika wśród polskich konsumentów
Marzena Jeżewska-Zychowicz
nr katalogowy: 97764
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2014-5
Magazynowanie w działalności przedsiębiorstw branży metalowej
Ewa STANIEWSKA
nr katalogowy: 84257
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-11
Możliwość ograniczenia strat azotu przy zachowaniu żyzności gleb w uprawach pszenicy ozimej w Polsce w nawiązaniu do strategii „od pola do stołu”
Antoni Faber
Zuzanna Jarosz
nr katalogowy: 134678
10.15199/62.2021.11.6
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-11
Możliwość ograniczenia strat azotu przy zachowaniu żyzności gleb w uprawach pszenicy ozimej w Polsce w nawiązaniu do strategii „od pola do stołu”
Antoni Faber
Zuzanna Jarosz
nr katalogowy: 134678
10.15199/62.2021.11.6
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-3
Rola lidera lokalnego w inicjowaniu działań na rzecz rozwoju obszarów wiejskich
Wioleta Krupowicz
Kinga Pawłowska
nr katalogowy: 142286
10.15199/50.2023.03.2
lider lokalny
budowanie zaangażowania członków lokalnej społeczności
rozwój obszarów wiejskich.
local leader
building involvement of local community members
rural development.
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-11
Cyfrowa transformacja modelu biznesu przedsiębiorstw chemicznych
Paweł Mielcarek
nr katalogowy: 140468
10.15199/62.2022.11.17
transformacja cyfrowa
przedsiębiorstwa chemiczne
modele biznesowe
digital transformation
chemical companies
business models
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-11
Cyfrowa transformacja modelu biznesu przedsiębiorstw chemicznych
Paweł Mielcarek
nr katalogowy: 140468
10.15199/62.2022.11.17
transformacja cyfrowa
przedsiębiorstwa chemiczne
modele biznesowe
digital transformation
chemical companies
business models
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-5
Jakość przewozów pasażerskich na przykładzie transportu kolejowego
Mariusz KUBAŃSKI
nr katalogowy: 113585
10.15199/48.2018.5.4
jakość
cechy jakościowe
transport kolejowy
quality
quality features
railway transport
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-5
Korzyści i bariery wdrażania jakości 4.0 w polskich przedsiębiorstwach – badania wstępne
Sławomir Wawak
nr katalogowy: 140130
10.15199/46.2022.5.1
zarządzanie jakością
przemysł 4.0
jakość 4.0
ocena gotowości
quality management
industry 4.0
quality 4.0
readiness estimation
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-5
Korzyści i bariery wdrażania jakości 4.0 w polskich przedsiębiorstwach – badania wstępne
Sławomir Wawak
nr katalogowy: 140130
10.15199/46.2022.5.1
zarządzanie jakością
przemysł 4.0
jakość 4.0
ocena gotowości
quality management
industry 4.0
quality 4.0
readiness estimation
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-5
Korzyści i bariery wdrażania jakości 4.0 w polskich przedsiębiorstwach – badania wstępne
Sławomir Wawak
nr katalogowy: 140130
10.15199/46.2022.5.1
zarządzanie jakością
przemysł 4.0
jakość 4.0
ocena gotowości
quality management
industry 4.0
quality 4.0
readiness estimation
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-5
Korzyści i bariery wdrażania jakości 4.0 w polskich przedsiębiorstwach – badania wstępne
Sławomir Wawak
nr katalogowy: 140130
10.15199/46.2022.5.1
zarządzanie jakością
przemysł 4.0
jakość 4.0
ocena gotowości
quality management
industry 4.0
quality 4.0
readiness estimation
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2021-6
Badanie wpływu elementów środowiska wewnętrznego w salach operacyjnych na komfort pracy chirurgów i personelu medycznego
ANNA KŁOBUKOWSKA
ANNA BOGDAN
nr katalogowy: 132198
10.15199/9.2021.6.3
sala operacyjna
komfort
aseptyka
personel medyczny
operacja
odzież ochronna
operating theatre
comfort
asepsis
medical personnel
surgery
protective clothing
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2014-5
Uwarunkowania decydujące o poziomie innowacyjności przedsiębiorstw sektora metalowego
Monika GÓRSKA
nr katalogowy: 84256
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-4
Resilience engineering a wdrożenie systemu zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy i zasad odpowiedzialności społecznej w polskich przedsiębiorstwach
Małgorzata PĘCIŁŁO
nr katalogowy: 97921
10.15199/47.2016.4.2
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-1
Ocena konsumencka usług telefonii komórkowej w Polsce – perspektywa konsumenta
Paweł KARASZEWICZ
Katarzyna SZCZEPAŃSKA
nr katalogowy: 136444
10.15199/46.2022.1.3
usługi
jakość
badanie jakości usług
telefonia mobilna
services
quality
service quality research
mobile telephony
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-1
Ocena konsumencka usług telefonii komórkowej w Polsce – perspektywa konsumenta
Paweł KARASZEWICZ
Katarzyna SZCZEPAŃSKA
nr katalogowy: 136444
10.15199/46.2022.1.3
usługi
jakość
badanie jakości usług
telefonia mobilna
services
quality
service quality research
mobile telephony
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-1
Ocena konsumencka usług telefonii komórkowej w Polsce – perspektywa konsumenta
Paweł KARASZEWICZ
Katarzyna SZCZEPAŃSKA
nr katalogowy: 136444
10.15199/46.2022.1.3
usługi
jakość
badanie jakości usług
telefonia mobilna
services
quality
service quality research
mobile telephony
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2023-3
Rola lidera lokalnego w inicjowaniu działań na rzecz rozwoju obszarów wiejskich
Wioleta Krupowicz
Kinga Pawłowska
nr katalogowy: 142286
10.15199/50.2023.03.2
lider lokalny
budowanie zaangażowania członków lokalnej społeczności
rozwój obszarów wiejskich.
local leader
building involvement of local community members
rural development.
OPAKOWANIE 2010-11
Opakowania kosmetyków jako narzędzie komunikacji rynkowej
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 55419
OPAKOWANIE 2017-1
PACKAGING SPECTRUM: Naczynia jednorazowego użytku w teorii i praktyce
Maria Sielicka
Karolina Assman
nr katalogowy: 103741
10.15199/42.2017.1.2
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2016-3
Ocena wygody użytkowania rękawic chroniących przed przecięciem i przekłuciem nożami ręcznymi na podstawie badań ankietowych
EMILIA IRZMAŃSKA
PAULINA WÓJCIK
nr katalogowy: 97415
10.15199/60.2016.03.2
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-5
System oceny jakości zajęć dydaktycznych w opinii studentów Wydziału Zarządzania i Nauk o Jakości Uniwersytetu Morskiego w Gdyni
Agata SZKIEL
nr katalogowy: 145856
10.15199/46.2023.5.2
jakość kształcenia
uczelnia
ankieta studencka
ocena zajęć dydaktycznych
kształcenie
quality of education
university
student survey
teaching evaluation
education
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-9b
Mobile Commerce System Integrated with Augmented Reality and Interactive Multimedia
Shuo Fang Liu
Meng Hsuan Lee
nr katalogowy: 70688
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-9b
Research on Measuring the Sharing Effect of Knowledge-based Government's Tacit Knowledge by Structural Holes Theory
Guibin YANG
Shulin TANG
nr katalogowy: 70687
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2013-6
Możliwości rozwoju obszarów wiejskich na terenach Natury 2000 na przykładzie gminy Pińczów
FRANCISZEK WOCH
MAŁGORZATA STRZYŻ
nr katalogowy: 77128
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-3b
The Theoretical Analysis Model and Statistical Test Research on Enterprises Development-A Study of Data from 195 Large and Medium Manufacturing Enterprises in China
Hang Yin
Tao Guo
Baizhou Li
Jianxin Zhu
Xibo Sun
nr katalogowy: 75301
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-2
Analiza studiów przypadku dotyczących pracy z przewlekłymi dolegliwościami układu mięśniowo- -szkieletowego (1)Lekcja 133
Małgorzata Majka
Rafał Przebinda
nr katalogowy: 130324
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa cielęcego
Karina Stanaszek
Tomasz Florowski
Anna Florowska
nr katalogowy: 141298
10.15199/65.2022.12.6
mięso cielęce
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
veal meat
consumers preferences
questionnaire survey
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa cielęcego
Karina Stanaszek
Tomasz Florowski
Anna Florowska
nr katalogowy: 141298
10.15199/65.2022.12.6
mięso cielęce
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
veal meat
consumers preferences
questionnaire survey
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa cielęcego
Karina Stanaszek
Tomasz Florowski
Anna Florowska
nr katalogowy: 141298
10.15199/65.2022.12.6
mięso cielęce
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
veal meat
consumers preferences
questionnaire survey
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa cielęcego
Karina Stanaszek
Tomasz Florowski
Anna Florowska
nr katalogowy: 141298
10.15199/65.2022.12.6
mięso cielęce
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
veal meat
consumers preferences
questionnaire survey
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2023-1
Charakterystyka łączności radiowej w Państwowej Straży Pożarnej
MICHAŁ GRYMOWICZ
nr katalogowy: 142106
10.15199/59.2023.1.4
Państwowa Straż Pożarna
łączność radiowa
łączność radiowa w Państwowej Straży Pożarnej
charakterystyka łączności Radiowej
łączność kryzysowa
State Fire Service
radio communication
radio communication in the State Fire Service
characteristics of radio communication
emergency communication
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-11
Kultura bezpieczeństwa żywności w teorii i praktyce
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
Ewa MALINOWSKA
Kinga PIEKARSKA
nr katalogowy: 116997
10.15199/48.2018.11.1
kultura organizacyjna
kultura bezpieczeństwa żywności
pomiar
organizational culture
food safety culture
assessment
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2023-1
Poziom świadomości wśród studentów dotyczący zagadnień radiokomunikacji zwłaszcza amatorskiej
MICHAŁ GRYMOWICZ
nr katalogowy: 142102
10.15199/59.2023.1.2
ocena radiokomunikacji
radio amatorskie
wiedza o radiu wśród studentów
radio a społeczeństwo
assessment of radiocommunication
amateur radio
knowledge of radio among students
Radio and society
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-3
Kompetencje w zarządzaniu projektami
Weronika Kotowska
Katarzyna Szczepańska
nr katalogowy: 143989
10.15199/46.2023.3.1
kompetencje
projekt
zarządzanie projektem
kompetencje w projektach
competence
project
project management
competence in projects
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-3
Kompetencje w zarządzaniu projektami
Weronika Kotowska
Katarzyna Szczepańska
nr katalogowy: 143989
10.15199/46.2023.3.1
kompetencje
projekt
zarządzanie projektem
kompetencje w projektach
competence
project
project management
competence in projects
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-3
Kompetencje w zarządzaniu projektami
Weronika Kotowska
Katarzyna Szczepańska
nr katalogowy: 143989
10.15199/46.2023.3.1
kompetencje
projekt
zarządzanie projektem
kompetencje w projektach
competence
project
project management
competence in projects
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-7
Mięso jagnięce w opinii polskich konsumentów
Iwona CHWASTOWSKA-SIWIECKA
DOMINIKA NOSEK
nr katalogowy: 149627
preferencje konsumenckie
determinanty zakupu i spożycia jagnięciny
consumer preferences
determinants of lamb purchase and consumption
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-11
Kompleksowe zarządzanie jakością w nowoczesnej organizacji - wyniki badań
Marta DUDEK- -BURLIKOWSKA
nr katalogowy: 116998
10.15199/48.2018.11.2
Koncepcja TQM
dojrzałość organizacji
doskonalenie
samoocena
Concept of Total Quality Management
organization’
s maturity
improvement
self-assessment
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-5
Identyfikacja przesłanek wdrożenia strategii TQM wśród przedsiębiorstw budowlanych
Andrzej BUSZKO
nr katalogowy: 113587
10.15199/48.2018.5.6
strategia TQM
przedsiębiorstwa budowlane
przewaga konkurencyjna
skuteczność działania
TQM strategy
construction companies
competitive advantage
successful operation
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-10
Pomiar jakości usług w organizacji zorientowanej na klienta - zastosowanie metody SERVQUAL
Marta DUDEK-BURLIKOWSKA
nr katalogowy: 123125
10.15199/46.2019.10.3
organizacja
orientacja na klienta
SERVQUAL
organisation
customer orientation
SERVQUAL
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-12
Jakość usług edukacyjnych w zakresie nauczania języków obcych a lojalność klientów. Analiza z wykorzystaniem modeli regresji wielorakiej
Małgorzata LOTKO
nr katalogowy: 117603
10.15199/48.2018.12.1
usługa
jakość
lojalność
service
quality
loyalty
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2017-8-9
KONCEPCJA BEZPRZEWODOWEJ SIECI SENSOROWEJ NA POTRZEBY MONITOROWANIA STANU PACJENTA
Jarosław Michalak
Tomasz Stawicki
nr katalogowy: 109539
10.15199/59.2017.8-9.78
bezprzewodowa sieć sensorowa
BSS
monitorowanie pacjenta.
bezprzewodowa sieć sensorowa
BSS
monitorowanie pacjenta.
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Wady jakościowe w produkcji opakowań do żywności z papieru i tektury
Aneta Szumicka
nr katalogowy: 137237
10.15199/46.2022.2.3
opakowania do żywności
opakowania z papieru i tektury
wady jakościowe
wady druku
food packaging
paper and cardboard packaging
quality defects
printing defects
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Wady jakościowe w produkcji opakowań do żywności z papieru i tektury
Aneta Szumicka
nr katalogowy: 137237
10.15199/46.2022.2.3
opakowania do żywności
opakowania z papieru i tektury
wady jakościowe
wady druku
food packaging
paper and cardboard packaging
quality defects
printing defects
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Wady jakościowe w produkcji opakowań do żywności z papieru i tektury
Aneta Szumicka
nr katalogowy: 137237
10.15199/46.2022.2.3
opakowania do żywności
opakowania z papieru i tektury
wady jakościowe
wady druku
food packaging
paper and cardboard packaging
quality defects
printing defects
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Wady jakościowe w produkcji opakowań do żywności z papieru i tektury
Aneta Szumicka
nr katalogowy: 137237
10.15199/46.2022.2.3
opakowania do żywności
opakowania z papieru i tektury
wady jakościowe
wady druku
food packaging
paper and cardboard packaging
quality defects
printing defects
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Wpływ certyfikowanych systemów zarządzania na kształtowanie jakości usług transportowych żywności
Milena BOJANOWSKA
Nikola BARANOWSKA
nr katalogowy: 116050
10.15199/48.2018.9.9
bezpieczeństwo żywności
doskonalenie usług transportowych
jakość usług logistycznych
łańcuch chłodniczy
transport towarów szybko psujących się
food safety
improvement of transportation services
quality of logistic services
cold chain
perishable goods transport
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Luka jakościowa - determinantem rozwiązywania problemów dotyczących publicznego transportu zbiorowego
Andrzej ŚWIDERSKI
Ewa KAMIŃSKA
nr katalogowy: 116046
10.15199/48.2018.9.6
publiczny transport zbiorowy
luka jakościowa
pętla jakości
collective public transport
quality gap
quality loop
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-2
Metoda CSI w badaniu satysfakcji klienta indywidualnego usług ubezpieczeń majątkowych
Jarosław Wenancjusz PRZYBYTNIOWSKI
nr katalogowy: 118682
10.15199/46.2019.2.2
CSI
jakość usług
ubezpieczenia majątkowe
satysfakcja
CSI
quality of services
property insurance
satisfaction
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
ANALIZA PREFERENCJI KONSUMENCKICH dotycząca zakupu i spożycia mięsa wołowego
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Lidia Cichosz
nr katalogowy: 137142
preferencje konsumenckie
determinanty zakupu i spożycia wołowiny
consumer preferences
determinants of purchase and consumption of beef
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
ANALIZA PREFERENCJI KONSUMENCKICH dotycząca zakupu i spożycia mięsa wołowego
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Lidia Cichosz
nr katalogowy: 137142
preferencje konsumenckie
determinanty zakupu i spożycia wołowiny
consumer preferences
determinants of purchase and consumption of beef
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
ANALIZA PREFERENCJI KONSUMENCKICH dotycząca zakupu i spożycia mięsa wołowego
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Lidia Cichosz
nr katalogowy: 137142
preferencje konsumenckie
determinanty zakupu i spożycia wołowiny
consumer preferences
determinants of purchase and consumption of beef
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-7
Konektywizm w ujęciu teoretycznym i praktycznym – wyniki badań własnych
Magdalena ORONOWICZ
nr katalogowy: 127329
10.15199/46.2020.7.2
ewolucja metod uczenia się
konektywizm
evolution of learning methods
internet learning
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Kultura lean management. Pomiar i metodyka samooceny na przykładzie wybranej placówki medycznej
Małgorzata Wiśniewska
Paweł Wierzba
nr katalogowy: 137235
10.15199/46.2022.2.1
lean management
kultura
organizacja opieki zdrowotnej
samoocena
lean management
culture
healthcare organization
self-assessment
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Kultura lean management. Pomiar i metodyka samooceny na przykładzie wybranej placówki medycznej
Małgorzata Wiśniewska
Paweł Wierzba
nr katalogowy: 137235
10.15199/46.2022.2.1
lean management
kultura
organizacja opieki zdrowotnej
samoocena
lean management
culture
healthcare organization
self-assessment
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Kultura lean management. Pomiar i metodyka samooceny na przykładzie wybranej placówki medycznej
Małgorzata Wiśniewska
Paweł Wierzba
nr katalogowy: 137235
10.15199/46.2022.2.1
lean management
kultura
organizacja opieki zdrowotnej
samoocena
lean management
culture
healthcare organization
self-assessment
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Kultura lean management. Pomiar i metodyka samooceny na przykładzie wybranej placówki medycznej
Małgorzata Wiśniewska
Paweł Wierzba
nr katalogowy: 137235
10.15199/46.2022.2.1
lean management
kultura
organizacja opieki zdrowotnej
samoocena
lean management
culture
healthcare organization
self-assessment
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-2
Kultura lean management. Pomiar i metodyka samooceny na przykładzie wybranej placówki medycznej
Małgorzata Wiśniewska
Paweł Wierzba
nr katalogowy: 137235
10.15199/46.2022.2.1
lean management
kultura
organizacja opieki zdrowotnej
samoocena
lean management
culture
healthcare organization
self-assessment
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-12
Zużycie nawozów mineralnych w gospodarstwach rolnych województwa wielkopolskiego
Janusz Podleśny
Karolina Smytkiewicz-Buzak
nr katalogowy: 146561
10.15199/62.2023.12.9
nawóz mineralny
województwo wielkopolskie
gospodarstwo rolne
mineral fertilizer
Wielkopolskie province
farm
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2024-12
Zużycie nawozów mineralnych w gospodarstwach rolnych województwa warmińsko-mazurskiego
Janusz Podleśny
Karolina Smytkiewicz-Buzak
nr katalogowy: 152120
10.15199/62.2024.12.33
województwo warmińsko-mazurskie
nawozy mineralne
gospodarstwa rolne
struktura zasiewów
plon
Warmińsko-Mazurskie region
mineral fertilizers
farms
sowing structure
yield
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-8
Znaczenie rozwiązań innowacyjnych w gwarancji producenta - wyniki badań
Krzysztof ZYMONIK
nr katalogowy: 115373
10.15199/48.2018.8.2
zarządzanie jakością
gwarancja
innowacja
producent- -gwarant
konsument
quality management
guarantee
innovation
producer- -guarantor
consumer
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-6
Wyniki prośrodowiskowe w łańcuchach dostaw - ujęcie kontekstualne
Anna MARYNIAK
nr katalogowy: 114115
zielony łańcuch dostaw
wydajność środowiskowa
moderatory
CSR
wyniki GSCM
green supply chain
environmental efficiency
moderators
CSR
GSCM performance
PROBLEMY JAKOŚCI 2017-11
Zastosowanie drzew klasyfikacyjnych w segmentacji rynku ze względu na wagę przypisywaną jakości części zamiennych do samochodów osobowych
Aleksander LOTKO
nr katalogowy: 110430
10.15199/48.2017.11.2
części zamienne
samochody osobowe
pojazdy
eksploatacja
jakość
segmentacja
drzewa klasyfikacyjne
CART
spare parts
passenger cars
vehicles
maintenance
quality
segmentation
classification trees
CART
CHŁODNICTWO 2021-4
Transport chłodniczy żywności w Polsce
Agnieszka Palka
nr katalogowy: 133114
transport
żywność
chłodzenie
środki transportu
transport
food
cooling
means of transport
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-3
Ocena świadomości wpływu pracowników branży motoryzacyjnej na kształtowanie jakości wyrobu
Patryk Feliczek
nr katalogowy: 138180
10.15199/46.2022.3.3
pracownicy
jakość
branża motoryzacyjna
świadomość
employees
quality
automotive
awareness
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-3
Ocena świadomości wpływu pracowników branży motoryzacyjnej na kształtowanie jakości wyrobu
Patryk Feliczek
nr katalogowy: 138180
10.15199/46.2022.3.3
pracownicy
jakość
branża motoryzacyjna
świadomość
employees
quality
automotive
awareness
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-3
Ocena świadomości wpływu pracowników branży motoryzacyjnej na kształtowanie jakości wyrobu
Patryk Feliczek
nr katalogowy: 138180
10.15199/46.2022.3.3
pracownicy
jakość
branża motoryzacyjna
świadomość
employees
quality
automotive
awareness
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-3
Ocena świadomości wpływu pracowników branży motoryzacyjnej na kształtowanie jakości wyrobu
Patryk Feliczek
nr katalogowy: 138180
10.15199/46.2022.3.3
pracownicy
jakość
branża motoryzacyjna
świadomość
employees
quality
automotive
awareness
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa jagnięcego
Izabela Narkiewicz
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Iwona Szymańska
nr katalogowy: 140173
10.15199/65.2022.10.5
jagnięcina
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
amb
consumers preferences
questionnaire survey
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa jagnięcego
Izabela Narkiewicz
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Iwona Szymańska
nr katalogowy: 140173
10.15199/65.2022.10.5
jagnięcina
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
amb
consumers preferences
questionnaire survey
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa jagnięcego
Izabela Narkiewicz
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Iwona Szymańska
nr katalogowy: 140173
10.15199/65.2022.10.5
jagnięcina
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
amb
consumers preferences
questionnaire survey
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-1
Przyczyny braku zainteresowania uczelnią jako pracodawcą wśród młodych potencjalnych pracowników w kontekście postrzeganej jakości życia zawodowego
Agnieszka Izabela BARUK
nr katalogowy: 118173
10.15199/46.2019.1.3
uczelnia
pracodawca
potencjalny pracownik
jakość życia zawodowego
university
employer
potential employee
quality of professional life
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-6
Wiedza chorych o diecie bezglutenowej i zawartości glutenu w produktach
Anna Jędrusek‑
Golińska
Dorota Piasecka‑
Kwiatkowska
Marzanna Hęś
Marta Burzyńska
nr katalogowy: 114467
10.15199/65.2018.6.8
dieta bezglutenowa
ukryte źródła glutenu
świadomość konsumentów
gluten free diet
hidden sources of gluten
consumer awareness
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2018-6
Indoor Environmental Quality Assessment Model IEQ Developed in ITB. Part 1. Choice of the Indoor Environmental Quality Sub-Component Models
MICHAŁ PIASECKI
KRYSTYNA BARBARA KOSTYRKO
nr katalogowy: 114236
10.15199/9.2018.6.3
indoor environment quality
IEQ
PD
IAQ
thermal comfort
acoustic comfort
indoor quality
lighting quality
indoor environmental quality model
occupational satisfaction
jakość środowiska wewnętrznego
IEQ
PD
IAQ
komfort cieplny
komfort akustyczny
jakość powietrza wewnętrznego
jakość oświetlenia
model jakości środowiska wewnętrznego
zadowolenie użytkownika
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2017-8
Subiektywne oceny pacjentów dotyczące środowiska wewnętrznego w salach chorych. Część I
ANNA BOGDAN
TOMASZ MIKULSKI
PATRYCJA KOCISZEWSKA
PIOTR UŚCINOWICZ
nr katalogowy: 108977
10.15199/9.2017.8.6
środowisko cieplne
odczucia cieplne
pacjent
szpital
sala chorych
thermal environment
thermal sensation
patient
hospital
patients’
room
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2020-1
DISINFORMATION AS A THREAT IN THE CYBERSPACE FOR THE CONTEMPORARY SOCIETY
Łukasz Rybak
Janusz Dudczyk
nr katalogowy: 124600
10.15199/13.2020.1.1
disinformation
cyberspace
cyber security
threat in cyberspace
5G technology
dezinformacja
cyberprzestrzeń
bezpieczeństwo cyfrowe
zagrożenie w cyberprzestrzeni
technologia 5G
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Aktualne problemy jakości rynkowego mięsa kulinarnego w opinii konsumentów
Klaudia Wojtulewicz
Tomasz Florowski
Anna Florowska
nr katalogowy: 130990
10.15199/65.2021.3.5
mięso kulinarne
wady jakości mięsa
badania konsumenckie
culinary meat
meat quality defects
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Aktualne problemy jakości rynkowego mięsa kulinarnego w opinii konsumentów
Klaudia Wojtulewicz
Tomasz Florowski
Anna Florowska
nr katalogowy: 130990
10.15199/65.2021.3.5
mięso kulinarne
wady jakości mięsa
badania konsumenckie
culinary meat
meat quality defects
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Aktualne problemy jakości rynkowego mięsa kulinarnego w opinii konsumentów
Klaudia Wojtulewicz
Tomasz Florowski
Anna Florowska
nr katalogowy: 130990
10.15199/65.2021.3.5
mięso kulinarne
wady jakości mięsa
badania konsumenckie
culinary meat
meat quality defects
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Aktualne problemy jakości rynkowego mięsa kulinarnego w opinii konsumentów
Klaudia Wojtulewicz
Tomasz Florowski
Anna Florowska
nr katalogowy: 130990
10.15199/65.2021.3.5
mięso kulinarne
wady jakości mięsa
badania konsumenckie
culinary meat
meat quality defects
consumer research
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-4
Aktywność prosumpcyjna nabywców finalnych w kontekście ich postaw życiowych
Agnieszka Izabela BARUK
nr katalogowy: 113217
10.15199/48.2018.4.2
nabywca finalny
aktywność prosumpcyjna
postawa
potencjał prosumpcyjny
final purchaser
prosumeric activity
attitude
prosumeric potential
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-9
Czynniki determinujące postrzeganą jakość usług lotniczych w opinii pokolenia Y i Z
Wiesław ŁUKASIŃSKI
Magdalena GÓRAK
nr katalogowy: 116068
10.15199/48.2018.9.26
jakość
konsument
jakość usług lotniczych
quality
consumer
quality of air services
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-4
Postrzeganie marki jako symbolu jakości produktu przez konsumentów w Polsce
Wiesław ŁUKASIŃSKI
Paulina BETLEJ
nr katalogowy: 119884
10.15199/46.2019.4.3
marka
polski konsument
postrzeganie znaczenia marki
brand
Polish consumer
perception of the brand’
s importance
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-5
Marketingowe konsekwencje ważności predyktorów wyboru posttowaroznawczych kierunków studiów
Aleksander LOTKO
Krzysztof MELSKI
Małgorzata LOTKO
nr katalogowy: 145855
10.15199/46.2023.5.1
posttowaroznawstwo
wybór kierunku studiów
segmentacja
marketing uczelni
post commodity science
choosing a field of study
segmentation
university marketing
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2023-7
Suggestion on Electrical Courses by Survey Data for Career Education in Thailand Community College
Wittawat POONTHONG
Toshifumi YUJI
Toshio BOUNO
Tanes TANITTEERAPAN
Narong MUNGKUNG
Apidat SONGRUK
Charathip CHUNKUL
Somchai ARUNRUNGRUSMI
Noritsugu KAMATA
Sarizam MAMAT
Shinichi HARADA
nr katalogowy: 144156
10.15199/48.2023.07.10
Career Education
Electrical Courses
Future of Work
Community College
Edukacja zawodowa
kursy elektryczne
przyszłość pracy
Community College
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-3
Poprawa komunikacji z pacjentem poprzez chatboty oparte na sztucznej inteligencji (AI): spostrzeżenia empiryczne i zalecenia menedżerskie
Tomasz DRYL
nr katalogowy: 149871
10.15199/46.2024.3.4
AI w ochronie zdrowia
chatboty w komunikacji z pacjentami
jakość obsługi pacjenta
AI in healthcare
chatbots in patient communication
patient service quality
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-3
Znaczenie wieku oraz płci w procesie oceny jakości usług realizowanych na pokładach samolotów
Beata GIERCZAK-KORZENIOWSKA
nr katalogowy: 119282
10.15199/46.2019.3.4
płeć
wiek
jakość usług
samolot
transport lotniczy
usługi turystyczne
sex
age
quality of services
aircraft
air transport
tourist services
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2024-5
Motivational Effecting on Career Education Choice of Electrical Engineering Course for Community College in Thailand by Survey Data Analysis
Wittawat POONTHONG
Toshifumi YUJI
Toshio BOUNO
Khanchai TUNLASAKUN
Narong MUNGKUNG
Somchai ARUNRUNGRUSMI
Apidat SONGRUK
Noritsugu KAMATA
Shinichi HARADA
nr katalogowy: 148619
10.15199/48.2024.05.34
career education
community college
survey data
thailand
edukacja zawodowa
uczelnia społeczna
dane z ankiet
tajlandia
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-2
Hemp oil quality designing – guidelines for managing the niche oil production process
Kamil CZWARTKOWSKI
nr katalogowy: 148457
10.15199/46.2024.2.3
production process management
consumption of niche oils
consumer preferences
organoleptic assessment
product design
zarządzanie procesem produkcji
konsumpcja olejów niszowych
preferencje konsumentów
ocena organoleptyczna
projektowanie produktu
PROBLEMY JAKOŚCI 2023-4
Od klasyki do jakości 4.0 i 5.0 – uwarunkowania i konsekwencje
Elżbieta SKRZYPEK
Adam SKRZYPEK
nr katalogowy: 144855
10.15199/46.2023.4.1
jakość 4.0
jakość 5.0
przemysł 4.0
społeczeństwo 4.0 i 5.0
Quality 4.0
Quality 5.0
Industry 4.0
Society 4.0 and 5.0
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-2
Model Pomorskiej Nagrody Jakości w świetle wyników badań opinii stron zainteresowanych
Anna WENDT
Piotr GRUDOWSKI
nr katalogowy: 148455
10.15199/46.2024.2.1
doskonałość organizacyjna
Model Doskonałości Europejskiej Fundacji Zarządzania Jakością (EFQM)
Pomorska Nagroda Jakości
konkursy jakości
samoocena
organizational excellence
European Foundation for Quality Management (EFQM) Excellence Model
Pomeranian Quality Award
quality competitions
self-assessment
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH