Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-1
Rozwój właściwych cech usługi edukacyjnej przy zastosowaniu kwestionariusza Kano
Anna SZELIGA-DUCHNOWSKA
Mirosława SZEWCZYK
nr katalogowy: 111609
10.15199/48.2018.1.5
kwestionariusz Kano
jakość
satysfakcja
klient
student
usługa
Kano questionnaire
quality
satisfaction
customer
student
service
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-4
Rozpoznanie i zaspokojenie wymagań klienta z wykorzystaniem modelu Kano
Małgorzata WIŚNIEWSKA
nr katalogowy: 43964
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-4
Pomiar jakości usług gastronomicznych świadczonych przez osoby z niepełnosprawnościami - prezentacja kwestionariusza Kano
Marta TUTKO
Magdalena POKRZYWA
nr katalogowy: 119883
10.15199/46.2019.4.2
DINESERV
SERVQUAL
Kano
jakość usług
usługi gastronomiczne
osoby z niepełnosprawnościami
DINESERV
SERVQUAL
Kano
service quality
catering services
people with disabilities
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-1
Określenie możliwości wykorzystania modelu Kano w ocenie zdalnych procesów certyfikacji
Piotr KAFEL
nr katalogowy: 136445
10.15199/46.2022.1.4
certyfikacja
audyt zdalny
żywność ekologiczna
model Kano
certification
remote audit
organic food
Kano model
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-1
Określenie możliwości wykorzystania modelu Kano w ocenie zdalnych procesów certyfikacji
Piotr KAFEL
nr katalogowy: 136445
10.15199/46.2022.1.4
certyfikacja
audyt zdalny
żywność ekologiczna
model Kano
certification
remote audit
organic food
Kano model
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-1
Określenie możliwości wykorzystania modelu Kano w ocenie zdalnych procesów certyfikacji
Piotr KAFEL
nr katalogowy: 136445
10.15199/46.2022.1.4
certyfikacja
audyt zdalny
żywność ekologiczna
model Kano
certification
remote audit
organic food
Kano model
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-1
Określenie możliwości wykorzystania modelu Kano w ocenie zdalnych procesów certyfikacji
Piotr KAFEL
nr katalogowy: 136445
10.15199/46.2022.1.4
certyfikacja
audyt zdalny
żywność ekologiczna
model Kano
certification
remote audit
organic food
Kano model
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-1
Określenie możliwości wykorzystania modelu Kano w ocenie zdalnych procesów certyfikacji
Piotr KAFEL
nr katalogowy: 136445
10.15199/46.2022.1.4
certyfikacja
audyt zdalny
żywność ekologiczna
model Kano
certification
remote audit
organic food
Kano model
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1997-7
Z PÓŁKI KSIĘGARSKIEJ
nr katalogowy: 43316
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-12
Zatrudniamy pracowników
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 72837
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-4
Zmiany w zasadach prowadzenia akt pracowniczych (cz.2)
nr katalogowy: 119420
PROBLEMY JAKOŚCI 2015-12
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 95494
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-4
Mapa wiedzy jako narzędzie do pomiaru percepcji bhp wśród studentów kierunków budowlanych (cz. 2)
Jerzy Obolewicz
Adam Baryłka
Monika Szczerbak
Anna Kuczyńska-Cesarz
nr katalogowy: 131106
ATEST - OCHRONA PRACY 2009-9
bhp w sieci
nr katalogowy: 46778
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2009-14-15
Samoocena stopnia wdrożenia systemu HACCP w przedsiębiorstwie
Małgorzata Zarudzka
nr katalogowy: 46624
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-9
WYNALAZCZYNI 2011
nr katalogowy: 59198
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-4
Kwestionariusz wynalazczyni, czyli rewolucja w budowie kości.Grażyna GINALSKA.
nr katalogowy: 57651
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-8
Badania nad przygotowaniem nowego ekologicznego granulatu ceramicznego dla budownictwa
Yifei Wang
nr katalogowy: 144526
10.15199/62.2023.8.2
popiół lotny
poferment
biowęgiel
osady ściekowe
spiekanie
granulat
ceramika budowlana
fly ash
fermentation digestate
sludge
biochar
sintering
pellets
building ceramic
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-3
Mapa wiedzy jako narzędzie do pomiaru percepcji bhp wśród studentów kierunków budowalnych (cz. 1)
Jerzy Obolewicz
Adam Baryłka
Monika Szczerbak
Anna Kuczyńska-Cesarz
nr katalogowy: 130711
AUTO MOTO SERWIS 2019-2
Z życia branży
nr katalogowy: 135678
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-1
Wieści konopne
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 130564
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-1
Wieści konopne
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 130564
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
Badania PROM - rozwiązania ograniczające marnowanie żywności w gastronomii
nr katalogowy: 132092
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-2
ŚWIATOWY KARNAWAŁ Noworocznych Wyzwań
Ewa Kakiet-Springer
nr katalogowy: 136295
MATERIAŁY BUDOWLANE 2021-4
Stropy panelowe – rynek polski i światowy
Jakub Zając
Łukasz Drobiec
Krzysztof Grzyb
Artur Kisiołek
nr katalogowy: 131321
10.15199/33.2021.04.03
stropy panelowe
rynek stropów
systemy stropowe
stropy sprężone.
panel slabs
slabs market
slab systems
prestressed slabs.
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-9
Procesy w organizacjach - wykorzystanie wyników badań
Andrzej S. Polak
nr katalogowy: 79025
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2011-2
Ergonomiczne wyroby bieliźniane dla osób długotrwale unieruchomionych
Lidia Napieralska
Wioletta Sybilska
Wiesława Danisiewicz
Elżbieta Mielicka
nr katalogowy: 58018
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1992-11
Przebieg restrukturyzacji i prywatyzacji w Zakładach Chemicznych "Blachownia"
JAN KĘDZIERSKI
nr katalogowy: 106181
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-6
Pomiar oczekiwanej i postrzeganej jakości w usługach medycznych
Radosław Wolniak
nr katalogowy: 52382
GOSPODARKA WODNA 2016-3
Ocena zagospodarowania terenów nadrzecznych na przykładzie polskiego odcinka drogi wodnej wschód-zachód E70
IWONA JÓZEFOWICZ
HUBERT RABANT
nr katalogowy: 97352
AUTO MOTO SERWIS 2019-2
Z życia branży
nr katalogowy: 135678
OPAKOWANIE 2024-6
Rynek poligraficzny i opakowań z nadrukiem w Polsce i w Ukrainie
nr katalogowy: 149290
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2024-1
Trendy w katastrze i gospodarce nieruchomościami w świetle rozwoju normy ISO 19152 oraz szeroko pojętej gospodarki nieruchomościami w 3D
Jarosław BYDŁOSZ
nr katalogowy: 146777
10.15199/50.2024.1.3
druga edycja ISO 19152
kataster 3D
gospodarka przestrzenna w 3D
administracja przestrzenna 3D
ISO 19152 second edition
3D cadastre
3D land administration
3D spatial administration
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2016-6
Praktyczne metody usuwania siarkowodoru z biogazu. Cz. III1). Propozycja ankiety jako metody kompleksowej oceny aspektów ekonomicznych i ekologicznych technologii odsiarczania biogazu
Katarzyna Klemba
Andrzej Żarczyński
Wojciech M. Wolf
Piotr Anielak
nr katalogowy: 99189
10.15199/17.2016.6.4
ATEST - OCHRONA PRACY 2021-4
Dokumenty poświadczające podnoszenie kwalifikacji zawodowych – własnością pracownika
Piotr Wąż
nr katalogowy: 131108
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-3
Znaczenie wieku oraz płci w procesie oceny jakości usług realizowanych na pokładach samolotów
Beata GIERCZAK-KORZENIOWSKA
nr katalogowy: 119282
10.15199/46.2019.3.4
płeć
wiek
jakość usług
samolot
transport lotniczy
usługi turystyczne
sex
age
quality of services
aircraft
air transport
tourist services
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-5
Identyfikacja przesłanek wdrożenia strategii TQM wśród przedsiębiorstw budowlanych
Andrzej BUSZKO
nr katalogowy: 113587
10.15199/48.2018.5.6
strategia TQM
przedsiębiorstwa budowlane
przewaga konkurencyjna
skuteczność działania
TQM strategy
construction companies
competitive advantage
successful operation
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-10
Pomiar jakości usług w organizacji zorientowanej na klienta - zastosowanie metody SERVQUAL
Marta DUDEK-BURLIKOWSKA
nr katalogowy: 123125
10.15199/46.2019.10.3
organizacja
orientacja na klienta
SERVQUAL
organisation
customer orientation
SERVQUAL
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-2
Metoda CSI w badaniu satysfakcji klienta indywidualnego usług ubezpieczeń majątkowych
Jarosław Wenancjusz PRZYBYTNIOWSKI
nr katalogowy: 118682
10.15199/46.2019.2.2
CSI
jakość usług
ubezpieczenia majątkowe
satysfakcja
CSI
quality of services
property insurance
satisfaction
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
ANALIZA PREFERENCJI KONSUMENCKICH dotycząca zakupu i spożycia mięsa wołowego
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Lidia Cichosz
nr katalogowy: 137142
preferencje konsumenckie
determinanty zakupu i spożycia wołowiny
consumer preferences
determinants of purchase and consumption of beef
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
ANALIZA PREFERENCJI KONSUMENCKICH dotycząca zakupu i spożycia mięsa wołowego
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Lidia Cichosz
nr katalogowy: 137142
preferencje konsumenckie
determinanty zakupu i spożycia wołowiny
consumer preferences
determinants of purchase and consumption of beef
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
ANALIZA PREFERENCJI KONSUMENCKICH dotycząca zakupu i spożycia mięsa wołowego
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Lidia Cichosz
nr katalogowy: 137142
preferencje konsumenckie
determinanty zakupu i spożycia wołowiny
consumer preferences
determinants of purchase and consumption of beef
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Odpowiednie pytania
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 129539
ankieta
badania marketingowe
kwestionariusz ankiety
metryczka
pytania otwarte
pytania zamknięte
skala nominalna
skala porządkowa
skala przedziałowa
survey
marketing research
survey questionnaire
record
open questions
closed questions
nominal scale
ordinal scale
interval scale
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-11-12
Odpowiednie pytania
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 129539
ankieta
badania marketingowe
kwestionariusz ankiety
metryczka
pytania otwarte
pytania zamknięte
skala nominalna
skala porządkowa
skala przedziałowa
survey
marketing research
survey questionnaire
record
open questions
closed questions
nominal scale
ordinal scale
interval scale
GOSPODARKA WODNA 2018-8
Badanie gotowości do zapłaty za poprawę standardu oczyszczania i odprowadzania ścieków w gminie Śniadowo w województwie podlaskim
KRYSTYNA RAUBA
ANETA BRULIŃSKA
RAFAŁ MIŁASZEWSKI
nr katalogowy: 115365
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-3
Ocena świadomości wpływu pracowników branży motoryzacyjnej na kształtowanie jakości wyrobu
Patryk Feliczek
nr katalogowy: 138180
10.15199/46.2022.3.3
pracownicy
jakość
branża motoryzacyjna
świadomość
employees
quality
automotive
awareness
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-3
Ocena świadomości wpływu pracowników branży motoryzacyjnej na kształtowanie jakości wyrobu
Patryk Feliczek
nr katalogowy: 138180
10.15199/46.2022.3.3
pracownicy
jakość
branża motoryzacyjna
świadomość
employees
quality
automotive
awareness
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-3
Ocena świadomości wpływu pracowników branży motoryzacyjnej na kształtowanie jakości wyrobu
Patryk Feliczek
nr katalogowy: 138180
10.15199/46.2022.3.3
pracownicy
jakość
branża motoryzacyjna
świadomość
employees
quality
automotive
awareness
PROBLEMY JAKOŚCI 2022-3
Ocena świadomości wpływu pracowników branży motoryzacyjnej na kształtowanie jakości wyrobu
Patryk Feliczek
nr katalogowy: 138180
10.15199/46.2022.3.3
pracownicy
jakość
branża motoryzacyjna
świadomość
employees
quality
automotive
awareness
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-6
Wiedza chorych o diecie bezglutenowej i zawartości glutenu w produktach
Anna Jędrusek‑
Golińska
Dorota Piasecka‑
Kwiatkowska
Marzanna Hęś
Marta Burzyńska
nr katalogowy: 114467
10.15199/65.2018.6.8
dieta bezglutenowa
ukryte źródła glutenu
świadomość konsumentów
gluten free diet
hidden sources of gluten
consumer awareness
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2020-1
DISINFORMATION AS A THREAT IN THE CYBERSPACE FOR THE CONTEMPORARY SOCIETY
Łukasz Rybak
Janusz Dudczyk
nr katalogowy: 124600
10.15199/13.2020.1.1
disinformation
cyberspace
cyber security
threat in cyberspace
5G technology
dezinformacja
cyberprzestrzeń
bezpieczeństwo cyfrowe
zagrożenie w cyberprzestrzeni
technologia 5G
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2021-5
Managing electricity consumption for household sector in Indonesia
Yusri Syam AKIL
Wardi
Zaenab MUSLIMIN
Kifayah AMAR
nr katalogowy: 131564
10.15199/48.2021.05.06
Managing electricity consumption
energy saving
household sector
Indonesia
zarządzanie zużyciem energii
gospodatrstw domowe
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-11
Kultura bezpieczeństwa żywności w teorii i praktyce
Małgorzata Z. WIŚNIEWSKA
Ewa MALINOWSKA
Kinga PIEKARSKA
nr katalogowy: 116997
10.15199/48.2018.11.1
kultura organizacyjna
kultura bezpieczeństwa żywności
pomiar
organizational culture
food safety culture
assessment
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-3
Poprawa komunikacji z pacjentem poprzez chatboty oparte na sztucznej inteligencji (AI): spostrzeżenia empiryczne i zalecenia menedżerskie
Tomasz DRYL
nr katalogowy: 149871
10.15199/46.2024.3.4
AI w ochronie zdrowia
chatboty w komunikacji z pacjentami
jakość obsługi pacjenta
AI in healthcare
chatbots in patient communication
patient service quality
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-7
Mięso jagnięce w opinii polskich konsumentów
Iwona CHWASTOWSKA-SIWIECKA
DOMINIKA NOSEK
nr katalogowy: 149627
preferencje konsumenckie
determinanty zakupu i spożycia jagnięciny
consumer preferences
determinants of lamb purchase and consumption
PROBLEMY JAKOŚCI 2024-2
Hemp oil quality designing – guidelines for managing the niche oil production process
Kamil CZWARTKOWSKI
nr katalogowy: 148457
10.15199/46.2024.2.3
production process management
consumption of niche oils
consumer preferences
organoleptic assessment
product design
zarządzanie procesem produkcji
konsumpcja olejów niszowych
preferencje konsumentów
ocena organoleptyczna
projektowanie produktu
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH