Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
OPAKOWANIE 2006-5
Wpływ ekologicznych funkcji opakowań na postawy rynkowe konsumentów
Lucyna Witek
nr katalogowy: 17975
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Większe zainteresowanie zrównoważonymi opakowaniami podczas pandemii
nr katalogowy: 131871
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-2
Opakowania handlowe - między wygodą a ekologią
nr katalogowy: 125055
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-5
Większe zainteresowanie zrównoważonymi opakowaniami podczas pandemii
nr katalogowy: 131871
OPAKOWANIE 2018-3
Jak wygrać na sklepowej półce
nr katalogowy: 112806
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-7-8a
Optymalny termin przydatności do spożycia soków NFC
nr katalogowy: 93101
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Biopiekarnia w Grzybowskiej Arce
Edyta Kwiatkowska
nr katalogowy: 27780
OPAKOWANIE 2016-7
Opakowania kartonowe Tetra Pak - w odpowiedzi na potrzeby konsumentów
nr katalogowy: 99607
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2007-12
Efektywne procesy przemysłowe w zakładach celulozowo-papierniczych
nr katalogowy: 32130
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-12
Kontrola ekologicznej żywności
Urszula GIERAŁTOWSKA
Sylwia CHUDY
nr katalogowy: 31720
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Alergeny w przemyśle spożywczym
Renata Gasparska
nr katalogowy: 24440
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-3
Produkty dla branży lodowej
Maria Zaleska
nr katalogowy: 142159
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-10
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 94408
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Żywność bliska naturze
Marta Stus
nr katalogowy: 25196
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-6
BIOEXPO Warsaw
nr katalogowy: 132098
ELEKTROINSTALATOR 2023-4
MIKROINSTALACJE OZE
nr katalogowy: 142982
ELEKTROINSTALATOR 2023-4
MIKROINSTALACJE OZE
nr katalogowy: 142982
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-6
20 lat IJHARS
nr katalogowy: 143820
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Gastronomiczne wsparcie
nr katalogowy: 87678
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-12
Kolejny rok z Systemem QAFP
nr katalogowy: 81271
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Ugotuj i schłodź!
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130934
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-9
Efekty kampanii informacyjnej Pork Quality System (PQS)
nr katalogowy: 79238
OPAKOWANIE 2020-10
Konsumenci modowi stawiają na zrównoważony rozwój
nr katalogowy: 128479
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-2
Chleby pełnoziarniste - charakterystyka, spożycie, wartość odżywcza
Gabriela Potapowicz
nr katalogowy: 118413
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2016-2
Sukces sklepów firmowych przedsiębiorstw młynarskich na niemieckim rynku
Andrzej Tyburcy
nr katalogowy: 97759
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-4
Nowe technologie w służbie Pest Control
Norbert Wszoła
nr katalogowy: 90736
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Zielony Tydzień
nr katalogowy: 131714
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Międzynarodowe standardy określające wymogi związane z bezpieczeństwem i jakością produktów żywnościowych
Ziemowit Rudy
nr katalogowy: 140725
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Alternatywne wypieki, czyli jak pozyskać nową grupę Klientów. Część pierwsza – mąki bezglutenowe
nr katalogowy: 131208
OPAKOWANIE 2014-5
Znakowanie żywności - świadomość zakupowa przeciętnego konsumenta część I
MARIUSZ S. KUBIAK
TOMASZ BOROWY
nr katalogowy: 84332
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Da się zmniejszyć pozostałości!
nr katalogowy: 116710
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-6
Etykieta produktu wobec nowych wymagań znakowania żywności
nr katalogowy: 126805
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-4-5
Zielony Tydzień
nr katalogowy: 131714
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-11
Znakowanie opakowań naturalnych
Viktor Puzakov
nr katalogowy: 117186
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-8
Ekonomiczne i bezpieczne wędzenie surowej kiełbasy
nr katalogowy: 93162
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-12
H&M wspiera metodę barwienia z wykorzystaniem bakterii
nr katalogowy: 123901
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-9
Czysta etykieta, czyli chwal się krótką listą składników
Justyna Stefańska
nr katalogowy: 122166
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-2
Świadomość ekologiczna Polaków rośnie
nr katalogowy: 142022
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-11
Menu bez glutenu
Ewa Czarniecka-Skubina
Marlena Pielak
nr katalogowy: 110315
OPAKOWANIE 2014-7
Znakowanie żywności - świadomość zakupowa przeciętnego konsumenta część II
MARIUSZ S. KUBIAK
TOMASZ BOROWY
nr katalogowy: 85451
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
EXBERRY - żywność barwiąca to barwy pochodzące z natury
nr katalogowy: 44554
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-10
Przetwory zbożowe - aspekty wzbogacania wartości odżywczej
ALICJA KAWKA
nr katalogowy: 47097
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Wyzwania i szanse producentów
nr katalogowy: 138223
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-3
Nowa maszyna STM Arrow Can EPV 14/2 w ofercie STM GROUP gotowa do odbioru!
Mateusz Kinda
nr katalogowy: 149348
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-3
Nowa maszyna STM Arrow Can EPV 14/2 w ofercie STM GROUP gotowa do odbioru!
Mateusz Kinda
nr katalogowy: 149348
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-3
CO NOWEGO w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 125642
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-4
EXBERRY - żywność barwiąca to barwy pochodzące z natury: przyszłość należy do naturalnych alternatyw!
nr katalogowy: 43995
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-4
The essence of fruit
nr katalogowy: 67196
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-6
Z cholesterolem na bakier
Anna Żbikowska
nr katalogowy: 60145
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-10
Apetyt na mięso
nr katalogowy: 101277
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-5
Mikroorganizmy jako alternatywne źródło barwników w żywności
Marcelina Olszak
Izabela Podgórska
Ewa Solarska
nr katalogowy: 91476
10.15199/64.2015.5.2
OPAKOWANIE 2017-7
Dobre opakowanie ma znaczenie
nr katalogowy: 107522
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-1
Wdrożenie najnowszej techniki w młynie żytnim 100 t/dobę firmy "Młyny Szczepanki Sp. z o.o."
nr katalogowy: 40830
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2009-5
Co nowego w świecie aromatów i dodatków do żywności – kwiecień 2009 r.
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 44691
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-3
Tradycyjne rzemiosło w nowym wcieleniu
nr katalogowy: 42470
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Opakowania dla piekarni i cukierni
Patrycja Chojak
nr katalogowy: 88777
OPAKOWANIE 2020-2
Packaging spectrum: Opakowania w świetle założeń GOZ i SUP
Katarzyna Samsonowska
nr katalogowy: 125168
10.15199/42.2020.2.2
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Ugotuj i schłodź!
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130934
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-4
Dlaczego szkło do soków?
nr katalogowy: 51266
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Carbon Footprint - kontrola emisji CO2 koniecznym elementem stabilnego i ciągłego rozwoju
Adam Steć
Paweł Małecki
nr katalogowy: 65288
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Levain - bioaktywny zakwas pszenny
nr katalogowy: 64985
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-7
Carbon Footprint - kontrola emisji CO2 koniecznym elementem stabilnego i ciągłego rozwoju
nr katalogowy: 69410
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-5
Carbon Footprint - kontrola emisji CO2 koniecznym elementem stabilnego i ciągłego rozwoju
nr katalogowy: 76261
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-12
Alergeny w menu restauracji
Iga Bielejewska
nr katalogowy: 117485
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Alternatywne wypieki, czyli jak pozyskać nową grupę Klientów. Część pierwsza – mąki bezglutenowe
nr katalogowy: 131208
AUTO MOTO SERWIS 2019-4
Rozmowa z Przemysławem Bryłą, prezesem zarządu Liqui Moly Polska
nr katalogowy: 135752
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-12
Świadomość konsumentów dotycząca zdrowego odżywiania
Magdalena Siuba-Strzelińska
nr katalogowy: 124145
10.15199/65.2019.12.5
dieta
zachowania konsumentów
bezpieczeństwo żywności
diets
consumer behavior
food safety
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-6
Prawne wymagania uczciwej reklamy
Piotr Zawadzki
nr katalogowy: 68732
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-2
Lotne związki aminowe wskaźnikiem świeżości ryb i mięsa
Natalia Radomska
Mariusz Tichoniuk
Ryszard Cierpiszewski
Ewa Biazik
nr katalogowy: 96822
10.15199/65.2016.2.4
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-2
Przyczyny ponownego zainteresowania orkiszem
Ewa Dąbkowska
nr katalogowy: 65583
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-4
Nadawanie barwy peklowniczej - Nowe trendy w produkcji
Barbara Szmyt
Marta Woźniak
Adam Kostecki
nr katalogowy: 105277
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-3
Wieści konopne
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 132384
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-2
Mięso i przetwory mięsne jako żywność funkcjonalna
Halina Makała
nr katalogowy: 82519
AUTO MOTO SERWIS 2019-4
Rozmowa z Przemysławem Bryłą, prezesem zarządu Liqui Moly Polska
nr katalogowy: 135752
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-11
Wody butelkowane dlaczego rośnie ich spożycie?
Anna Gątarska
Bożena Garbowska
Monika Radzymińska
nr katalogowy: 110543
10.15199/65.2017.11.2
wody butelkowane
spożycie
zachowania konsumentów
bottled waters
consumption
consumers’
behaviour
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-4
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 113426
OPAKOWANIE 2020-11
Siegwerk rozszerza gamę ekologicznych farb C2C
nr katalogowy: 129027
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-2
Jakość i promocja podstawą rozwoju branży sokowniczej
Barbara Groele
nr katalogowy: 142842
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-6
Prozdrowotne trendy konsumenckie – jak je wykorzystać w komunikacji?
Barbara Groele
nr katalogowy: 126837
OPAKOWANIE 2017-3
BADANIA I ROZWÓJ: Ocena prawidłowości przekazywania informacji na temat żywności w odniesieniu do żywności wygodnej i funkcjonalnej Evaluation of the correctness information providing about the food regarding to the convenient and functional food
Dorota Bieniek
Iwona Michalska-Pożoga
nr katalogowy: 104800
10.15199/42.2017.3.2
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-10
Jakość handlowa piwa jako element przewagi konkurencyjnej w przemyśle piwowarskim (cz. 1)
Maciej Chołdrych
nr katalogowy: 72035
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-5-6
Informacja, która sprzedaje
nr katalogowy: 114514
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-8
Wypiek chleba formowego - właściwy wybór jest tylko jeden!
Piotr Kulik
nr katalogowy: 53354
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-2
Na czym polega profesjonalny rozlew piwa w Browarach Kraftowych i Regionalnych?
Mateusz Kinda
nr katalogowy: 148465
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-6
Jakość krajowych i importowanych wędlin klasy premium
Mariusz Florek
Piotr Domaradzki
Piotr Skałecki
Agnieszka Wrona
nr katalogowy: 77433
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-3
Produkcja żywności ilość czy jakość? Cz. II
Joanna Barłowska
Mariusz Florek
Zygmunt Litwińczuk
nr katalogowy: 97374
10.15199/65.2016.3.4
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-1
Napoje funkcjonalne
Adam Bogacz
nr katalogowy: 89220
OPAKOWANIE 2012-9
Puszka dla ekologii, czyli jak Ball Packaging chroni środowisko naturalne
nr katalogowy: 71154
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
Nie wszystkie chwyty są dozwolone
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 58701
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-10
Współczesne trendy w piekarstwie: od tradycji do innowacyjności
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 101143
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2015-3
Pięć krytycznych tendencji w pakowaniu żywności i napojów
nr katalogowy: 90271
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-2
Świadomość ekologiczna Polaków rośnie
nr katalogowy: 142022
OPAKOWANIE 2023-6
Ekologiczne i zautomatyzowane procesy pakowania słodyczy i wypieków
nr katalogowy: 143910
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-1
Relacje z klientami i oddziaływanie na klienta Część 1- Kto jest konsumentem i co z tego wynika?
nr katalogowy: 95784
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2016-2
Reklamacje obuwia w świetle ustawy z 30 maja 2014 r.
Włodzimierz Janas
nr katalogowy: 96739
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-6
Jadalne osłonki w przemyśle spożywczym
Natalia Piaskowska
nr katalogowy: 92041
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Współczesne trendy w piekarstwie: od tradycji do innowacyjności
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 127401
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-6
Marketing 3.0
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 129593
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-3
Wieści konopne
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 132384
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-21
Rozmowy o węglu
Andrzej Arendarski
nr katalogowy: 122633
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-3
Wartość odżywcza i dietetyczna mięsa drobiowego
Paulina Duma -Kocan
Elżbieta Głodek
nr katalogowy: 104731
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-7
Społeczna odpowiedzialność biznesu (CSR)
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 114701
OPAKOWANIE 2012-3
Przełom w rozwoju klejów do etykiet
nr katalogowy: 66351
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-2
Społeczna odpowiedzialność biznesu (CSR)
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 120572
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-2
Wartość odżywcza i dietetyczna oraz profil kwasów tłuszczowych mięsa króliczego
nr katalogowy: 104159
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Współczesne trendy w piekarstwie: od tradycji do innowacyjności
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 127401
AURA 2022-12
Skorzonera – mało znane i rzadko uprawiane warzywo korzeniowe
Elżbieta Patkowska
nr katalogowy: 140891
10.15199/2.2022.12.3
skorzonera
warzywo korzeniowe
właściwości prozdrowotne
właściwości lecznicze
scorzonera
root vegetable
pro-health properties
healing properties
AURA 2022-12
Skorzonera – mało znane i rzadko uprawiane warzywo korzeniowe
Elżbieta Patkowska
nr katalogowy: 140891
10.15199/2.2022.12.3
skorzonera
warzywo korzeniowe
właściwości prozdrowotne
właściwości lecznicze
scorzonera
root vegetable
pro-health properties
healing properties
AURA 2022-12
Skorzonera – mało znane i rzadko uprawiane warzywo korzeniowe
Elżbieta Patkowska
nr katalogowy: 140891
10.15199/2.2022.12.3
skorzonera
warzywo korzeniowe
właściwości prozdrowotne
właściwości lecznicze
scorzonera
root vegetable
pro-health properties
healing properties
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-7-8
Ubrani w miazgę drzewną, czyli ekotrendy w odzieży roboczej i ochronnej
nr katalogowy: 121774
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-3
Wpływ jakości surowca na właściwości odżywcze wybranych olejów jadalnych
Marta Kołodziej
Katarzyna Szczurko
Wojciech Golimowski
Ryszard Konieczny
nr katalogowy: 119077
10.15199/62.2019.3.3
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-7
Charakterystyka żywności ekologicznej pochodzenia zwierzęcego i czynników jej wyboru przez konsumentów
Halina Makała
nr katalogowy: 121442
10.15199/65.2019.7.7
żywność ekologiczna
konwencjonalna
jakość mięsa i ekologicznych wyrobów mięsnych
ecological
conventional food
quality of meat and organic meat products
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Uważne jedzenie - co to jest i w czym może nam pomóc?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 137863
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Marketing 3.0
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 118027
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-8
Zapraszam piekarzy do współpracy
nr katalogowy: 108430
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-4
Tekstylia organiczne – prawdy, mity i plotki
nr katalogowy: 51286
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-6
Marketing 3.0
Aneta Banaszak
Sławomir Banaszak
nr katalogowy: 129593
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Trendy na rynku napojów alkoholowych
Robert Wieprzkowicz-Rzewuski
nr katalogowy: 132270
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-11
Międzynarodowe standardy określające wymogi związane z bezpieczeństwem i jakością produktów żywnościowych
Ziemowit Rudy
nr katalogowy: 140725
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Europejski Zielony Ład. Kształtowanie społeczności proekologicznych
Magdalena Frańczuk
nr katalogowy: 140029
10.15199/62.2022.10.7
powietrze
zanieczyszczenie
regulacje prawne
świadomość społeczna
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Europejski Zielony Ład. Kształtowanie społeczności proekologicznych
Magdalena Frańczuk
nr katalogowy: 140029
10.15199/62.2022.10.7
powietrze
zanieczyszczenie
regulacje prawne
świadomość społeczna
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Europejski Zielony Ład. Kształtowanie społeczności proekologicznych
Magdalena Frańczuk
nr katalogowy: 140029
10.15199/62.2022.10.7
powietrze
zanieczyszczenie
regulacje prawne
świadomość społeczna
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-10
Europejski Zielony Ład. Kształtowanie społeczności proekologicznych
Magdalena Frańczuk
nr katalogowy: 140029
10.15199/62.2022.10.7
powietrze
zanieczyszczenie
regulacje prawne
świadomość społeczna
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-10
Klucz do dobrobytu
nr katalogowy: 67982
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
Świadomość bezpieczeństwa cybernetycznego operatora usług kluczowych
Marek Amanowicz
Mariusz Kamola
nr katalogowy: 138929
10.15199/59.2022.4.6
cyberbezpieczeństwo
modelowanie cyberprzestrzeni
operator usług kluczowych
świadomość sytuacyjna
cybersecurity
cyberspace modelling
essential services operator
situational awareness
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
Świadomość bezpieczeństwa cybernetycznego operatora usług kluczowych
Marek Amanowicz
Mariusz Kamola
nr katalogowy: 138929
10.15199/59.2022.4.6
cyberbezpieczeństwo
modelowanie cyberprzestrzeni
operator usług kluczowych
świadomość sytuacyjna
cybersecurity
cyberspace modelling
essential services operator
situational awareness
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
Świadomość bezpieczeństwa cybernetycznego operatora usług kluczowych
Marek Amanowicz
Mariusz Kamola
nr katalogowy: 138929
10.15199/59.2022.4.6
cyberbezpieczeństwo
modelowanie cyberprzestrzeni
operator usług kluczowych
świadomość sytuacyjna
cybersecurity
cyberspace modelling
essential services operator
situational awareness
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2022-4
Świadomość bezpieczeństwa cybernetycznego operatora usług kluczowych
Marek Amanowicz
Mariusz Kamola
nr katalogowy: 138929
10.15199/59.2022.4.6
cyberbezpieczeństwo
modelowanie cyberprzestrzeni
operator usług kluczowych
świadomość sytuacyjna
cybersecurity
cyberspace modelling
essential services operator
situational awareness
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-12
Jakość środowiskowa produktów w kontekście ich zrównoważenia
Magdalena PAŹDZIOR
nr katalogowy: 117605
10.15199/48.2018.12.3
jakość
środowisko
wymagania konsumentów
produkt zrównoważony
quality
environment
consumer requirements
sustainable product
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2019-2
W poszukiwaniu innowacyjnych surowców piekarskich - mąka z pestek dyni
Agnieszka Jaśniewska
Anna Diowksz
nr katalogowy: 120563
pestki dyni
mąka z pestek dyni
żywność funkcjonalna
pumpkin seeds
pumpkin seed flour
functional food
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-6
Wykorzystanie substancji słodzących w produkcji dżemów i przetworów owocowych na polskim rynku
Piotr Sałek
Marlena Pielak
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 126835
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-2
Pozyskiwanie i charakterystyka jakości mięsa kangura
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Agata Kienig
Marek Skowroński
nr katalogowy: 130545
kangur
pozyskiwanie i jakość mięsa
kangaroo
obtaining and meat quality
DOZÓR TECHNICZNY 2009-2
Niebezpieczeństwo rodzi ratunek
GRAŻYNA MLĄDLIKOWSKA
nr katalogowy: 42114
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
Uważne jedzenie - co to jest i w czym może nam pomóc?
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 137863
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
Zdrowy olej
Anna Żbikowska
nr katalogowy: 83918
OPAKOWANIE 2013-1
Opakowania z tektury: ekologiczne rozwiązanie
nr katalogowy: 73769
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-4
Finis coronat opus - deser wieńczy posiłek i pozwala nam docenić w pełni jego smak
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 75363
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-10
Metody selekcji mikroorganizmów o właściwościach probiotycznych
Marcin Schmidt
Agnieszka Olejnik-Schmidt
nr katalogowy: 55116
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż z ekologicznej uprawy i produkty jego przetwórstwa
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 139839
rolnictwo ekologiczne
ekologia
wartość odżywcza
jakość
organic farming
ecology
nutritional value
quality
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż z ekologicznej uprawy i produkty jego przetwórstwa
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 139839
rolnictwo ekologiczne
ekologia
wartość odżywcza
jakość
organic farming
ecology
nutritional value
quality
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż z ekologicznej uprawy i produkty jego przetwórstwa
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 139839
rolnictwo ekologiczne
ekologia
wartość odżywcza
jakość
organic farming
ecology
nutritional value
quality
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż z ekologicznej uprawy i produkty jego przetwórstwa
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 139839
rolnictwo ekologiczne
ekologia
wartość odżywcza
jakość
organic farming
ecology
nutritional value
quality
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż z ekologicznej uprawy i produkty jego przetwórstwa
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 139839
rolnictwo ekologiczne
ekologia
wartość odżywcza
jakość
organic farming
ecology
nutritional value
quality
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Ziarno zbóż z ekologicznej uprawy i produkty jego przetwórstwa
Marcin Różewicz
nr katalogowy: 139839
rolnictwo ekologiczne
ekologia
wartość odżywcza
jakość
organic farming
ecology
nutritional value
quality
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-4
Jubileusz 20-lecia IJHARS
nr katalogowy: 144736
AURA 2006-2
WZAJEMNA SYMBIOZA CZY DESTRUKCJA
Andrzej Mizera
nr katalogowy: 16022
AURA 2009-10
Nieśmiertelna świadomość?
KRYSTYNA BONENBERG
nr katalogowy: 47625
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Żywność funkcjonalna - żywność poszukiwana
Marta Stus
nr katalogowy: 18989
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-9
Cewki przekaźników elektromagnetycznych - ochrona przeciwprzepięciowa
nr katalogowy: 7656
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-10
Wspólnotowy znak towarowy
nr katalogowy: 7207
MATERIAŁY BUDOWLANE 2004-4
Knauf walczy z hałasem
R. Jedynak
nr katalogowy: 2493
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-19
Kultura innowacyjności
nr katalogowy: 54504
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2017-6
Zastosowanie wielołączowego systemu transmisji danych Link 11 w wyrobach PIT-RADWAR S.A.
Henryk Dróżdż
EDWARD SĘDEK
nr katalogowy: 106806
10.15199/13.2017.6.4
Link 11
SADL
Link 16
Link 22
TDMA
LOS
MLP
MLE
DTS
CLEW
SLEW
NCS
STANAG
Link 11
SADL
Link 16
Link 22
TDMA
LOS
MLP
MLE
DTS
CLEW
SLEW
NCS
STANA
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-4
Postrzeganie marki jako symbolu jakości produktu przez konsumentów w Polsce
Wiesław ŁUKASIŃSKI
Paulina BETLEJ
nr katalogowy: 119884
10.15199/46.2019.4.3
marka
polski konsument
postrzeganie znaczenia marki
brand
Polish consumer
perception of the brand’
s importance
ATEST - OCHRONA PRACY 2005-11
Środek do impregnacji wodoodpornej
Andrzej Bądkowski
nr katalogowy: 8289
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-5
Analiza ryzyka systemów zaopatrzenia w wodę z uwzględnieniem bezpieczeństwa konsumentów wody
BARBARA TCHÓRZEWSKA-CIEŚLAK
GALINA KALDA
nr katalogowy: 35046
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2017-4
Topografia powierzchni i wybrane własności przewodzące cienkich warstw La1-xSrxCoO3 wytworzonych metodą PLD
Anna CYZA
Agnieszka KOPIA
Łukasz CIENIEK
Jan KUSIŃSKI
Wojciech MAZIARZ
nr katalogowy: 105059
10.15199/24.2017.4.4
OPAKOWANIE 2012-4
Chwytliwe opakowanie przebojem targów drupa 2012
nr katalogowy: 67107
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-7
Zagrożenie mikotoksynami nadal aktualne
Krzysztof Zawadzki
nr katalogowy: 77666
PROBLEMY JAKOŚCI 2010-12
System HACCP a jakość żywności
Marzena POPIS
nr katalogowy: 56160
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-12
Technologia sous vide
Marzena Tomaszewska
nr katalogowy: 55980
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-10
Zboża jako surowiec do produkcji funkcjonalnych napojów fermentowanych
Paulina Pawłowska
Anna Diowksz
Edyta Kordialik-Bogacka
nr katalogowy: 54905
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-2
Nutraceutyki szansa dla zdrowia współczesnych konsumentów
Małgorzata Kostecka
Tomasz Czernecki
Paweł Szot
nr katalogowy: 103970
10.15199/65.2017.2.6
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-2
Jakość i promocja podstawą rozwoju branży sokowniczej
Barbara Groele
nr katalogowy: 142842
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Właściwości reologiczne ciasta, 2D i 3D struktura i tekstura ciastek kruchych z substancjami słodzącymi i błonnikiem
Agata Marzec
nr katalogowy: 139843
ciastka kruche
Tagatesse
erytrytol
Nutriose
mikrotomografia rentgenowska
shortbread cookies
Tagatesse
erythritol
Nutriose
X-ray microtomography
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Właściwości reologiczne ciasta, 2D i 3D struktura i tekstura ciastek kruchych z substancjami słodzącymi i błonnikiem
Agata Marzec
nr katalogowy: 139843
ciastka kruche
Tagatesse
erytrytol
Nutriose
mikrotomografia rentgenowska
shortbread cookies
Tagatesse
erythritol
Nutriose
X-ray microtomography
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Właściwości reologiczne ciasta, 2D i 3D struktura i tekstura ciastek kruchych z substancjami słodzącymi i błonnikiem
Agata Marzec
nr katalogowy: 139843
ciastka kruche
Tagatesse
erytrytol
Nutriose
mikrotomografia rentgenowska
shortbread cookies
Tagatesse
erythritol
Nutriose
X-ray microtomography
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Właściwości reologiczne ciasta, 2D i 3D struktura i tekstura ciastek kruchych z substancjami słodzącymi i błonnikiem
Agata Marzec
nr katalogowy: 139843
ciastka kruche
Tagatesse
erytrytol
Nutriose
mikrotomografia rentgenowska
shortbread cookies
Tagatesse
erythritol
Nutriose
X-ray microtomography
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2022-5
Właściwości reologiczne ciasta, 2D i 3D struktura i tekstura ciastek kruchych z substancjami słodzącymi i błonnikiem
Agata Marzec
nr katalogowy: 139843
ciastka kruche
Tagatesse
erytrytol
Nutriose
mikrotomografia rentgenowska
shortbread cookies
Tagatesse
erythritol
Nutriose
X-ray microtomography
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-2
Przemiał ziarna na mąki razowe
Wiesław KOWALEWSKI
nr katalogowy: 20131
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Czy powinniśmy bać się substancji dodatkowych a żywności (cz.1)
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 18990
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-7
Modelowanie procesów z wykorzystaniem zunifikowanego języka modelowania UML
Łukasz Babuśka
nr katalogowy: 11511
AURA 2005-2
NARODZINY KRAJOBRAZU KULTUROWEGO (2)
Wiktor Zin
nr katalogowy: 8359
AURA 2005-1
TAJEMNICE ZDROWIA ŚWIADOMOŚĆ SIEBIE
Krystyna Bonenberg
nr katalogowy: 8347
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-9
Polfrost International Spedition Sp. z o.o. konkurencja rosnąca w siłe
nr katalogowy: 7177
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2005-3
Malowanie czy system ochrony przed korozją
A. Baraniak
nr katalogowy: 10839
AURA 2005-1
TAJEMNICE ZDROWIA ŚWIADOMOŚĆ SIEBIE
Krystyna Bonenberg
nr katalogowy: 8347
AURA 2006-10
Świadomość ekologiczna młodzieży szkół średnich w Starachowicach
RENATA BOREK-WOJCIECHOWSKA
JANINA MALINOWSKA
nr katalogowy: 21377
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-8
Wkład starożytności do problematyki jakości i jej kosztów
Zofia Zymonik
nr katalogowy: 3572
MATERIAŁY BUDOWLANE 2005-5
Podstawowe błędy w doborze i ustawianiu łożysk mostowych
Andrzej Niemirko
nr katalogowy: 10522
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-11
Najczęstsze błędy w jadłospisie
Ewa Ceborska-Scheiterbauer
nr katalogowy: 140151
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-12
Współczesne trendy wyboru i akceptacji żywności
N. Baryłko-Pikielna
E. Kostyra
nr katalogowy: 7245
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2004-5
Badania porównawcze wybranych typów zintegrowanych świetlówek kompaktowych
Małgorzata GÓRCZEWSKA
Aleksander GANDECKI
Wacław KĘDZIORA
Małgorzata ZALESIŃSKA
nr katalogowy: 3758
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-6
Koszt etycznej żywności i napojów główną barierą dla konsumentów w Europie
nr katalogowy: 135245
OPAKOWANIE 2004-9
Dzięki technologii Direct Lidding wstępna obróbka chemiczna powierzchni opakowań szklanych może odejść do lamusa
M.F.
nr katalogowy: 3336
AURA 2004-2
ECHA NASZYCH ARTYKUŁÓW ŚWIADOMOŚĆ EKOLOGICZNA MŁODZIEŻY AKADEMICKIEJ
Lucyna Górska-Kłęk
nr katalogowy: 443
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-8
Obawy konsumentów a potencjał cyfrowych zabezpieczeń
nr katalogowy: 127659
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-12
Wybrane aspekty dotyczące fałszowania żywności
Małgorzata Kowalska
Paulina Mitrosz
Klaudia Osytek
nr katalogowy: 117676
10.15199/65.2018.12.4
zafałszowanie żywności
dodatki do żywności
kontrola żywności
food adulteration
food additives
food control
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-3
Innowacje w produkcji wyrobów mięsnych
Joanna Stadnik
Karolina Wójciak
nr katalogowy: 130986
10.15199/65.2021.3.2
mięso
innowacje
tłuszcz
azotan sodu
naturalne przeciwutleniacze
meat
innovations
fat
sodium nitrite
natural antioxidants
AURA 2006-10
TRUDNA SZTUKA PATRZENIA I KOJARZENIA TEGO, NA CO PATRZYMY
Wiktor Zin
nr katalogowy: 21363
OPAKOWANIE 2015-9
Technologia MULTIPRINT jako efektywne narzędzie marketingowe
nr katalogowy: 94356
OPAKOWANIE 2023-6
Modelowa współpraca w zmieniającej się rzeczywistości
nr katalogowy: 143905
OPAKOWANIE 2013-6
Świadomość ekologiczna w zakresie opakowań korzystnych dla środowiska - konsumenckie badania ankietowe
KONRAD NOWAKOWSKI
GRZEGORZ GANCZEWSKI
MAŁGORZATA GROCHOCKA
nr katalogowy: 77412
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH