Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-3
Gdy klient pojawia się z reklamacją
Jarosław Ropiejko
nr katalogowy: 74654
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2005-11
KONFERENCJE - WYSTAWY - TARGI
nr katalogowy: 15379
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-4
Tajemniczy klient
nr katalogowy: 148162
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
Trudni klienci. Kiedy klient krzyczy...
nr katalogowy: 58713
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Trudne sytuacje
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 143099
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Klient gadatliwy i krytykujący
nr katalogowy: 127417
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-5
Jak zebrać potrzeby klientów w projekcie uczenia maszynowego?
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 145405
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-9
Klient 2020
REDAKCJA
nr katalogowy: 122542
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Klient gadatliwy i krytykujący
nr katalogowy: 127417
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-12
Klient w banku
Justyna ZABAWA
nr katalogowy: 31723
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-3
Klient, który krzyczy
nr katalogowy: 125305
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-5
Sytuacje trudne - niezadowolony klient
Teresa Szczepkowicz-Duda
nr katalogowy: 26004
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Trudni klienci - kiedy klient krzyczy...
nr katalogowy: 25228
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
Trudni klienci - klient krytykujący i gadatliwy
nr katalogowy: 28987
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Trudne sytuacje "kiedy klient przychodzi z reklamacją"
nr katalogowy: 27077
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-5
Trudni klienci - kiedy klient sam nie wie czego chce...
nr katalogowy: 25622
AUTO MOTO SERWIS 2019-4
Czas to pieniądz – profesjonalny serwis
nr katalogowy: 135732
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-6
Trudne sytuacje Kiedy klient przychodzi z reklamacją...
nr katalogowy: 60037
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Otworzyć minipiekarnię...
nr katalogowy: 131984
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-7
Trudni klienci - kiedy klient jest agresywny lub się niecierpliwi...
nr katalogowy: 27797
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-5
Gdy klient przychodzi z reklamacją
nr katalogowy: 126099
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-8
Trudni klienci Klient krytykujący i gadatliwy
nr katalogowy: 61395
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-7
Tajemniczy Klient odwiedza piekarnię
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 85187
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Jakość w kawiarni. Może z TQM?
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 70292
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Ciasto z internetu
Maria Pawlik
nr katalogowy: 139357
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
Sekrety visual merchandisingu czyli wystawa dźwignią handlu!
nr katalogowy: 110308
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Ciasto z internetu
Maria Pawlik
nr katalogowy: 139357
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-7
Trudni klienci Kiedy klient jest agresywny lub się niecierpliwi...
Credin Polska
nr katalogowy: 60695
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-9
Czynniki determinujące satysfakcję klienta wewnętrznego
Katarzyna Siemońska
nr katalogowy: 86467
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2009-2
Jak uniknąć reklamacji płytek ceramicznych - wskazówki producenta
Agnieszka Zapolska
nr katalogowy: 44718
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-11
Servqual w ocenie satysfakcji klienta w administracji podatkowej
Henryka PIEKARSKA
Tomasz PAPAJ
nr katalogowy: 48732
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-5
Trudni klienci. Kiedy klient sam nie wie, czego chce...
nr katalogowy: 59335
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Klient, który ma zastrzeżenia
nr katalogowy: 127886
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-9
Klient, który ma zastrzeżenia
nr katalogowy: 127886
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Otworzyć minipiekarnię...
nr katalogowy: 131984
AUTO MOTO SERWIS 2019-4
Czas to pieniądz – profesjonalny serwis
nr katalogowy: 135732
AUTO MOTO SERWIS 2024-6
Usterka czy cecha? – cz. 6
nr katalogowy: 152010
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-10
To produkt jest gwiazdą
Dagny Kurdwanowska
nr katalogowy: 93908
AUTO MOTO SERWIS 2020-5
Opony po dłuższym postoju
nr katalogowy: 135552
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-11
Dieta dla kobiet w ciąży i karmiących
Katarzyna Lemanowicz
nr katalogowy: 47921
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2009-10
Konsument - najważniejsze ogniwo współczesnego przedsiębiorstwa
ROKSANA ŻEREK
nr katalogowy: 47668
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Brak paragonu a obowiązek wystawienia faktury
nr katalogowy: 97861
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-8
Uśmiech nie gwarantuje sprzedaży
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 92636
ELEKTROINSTALATOR 2024-8-9
KONTROLA OGRANICZNIKÓW PRZEPIĘĆ CO ZROBIĆ, ABY UBEZPIECZYCIEL WYPŁACIŁ ODSZKODOWANIE?
nr katalogowy: 150258
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-7-8
Klient pod stałą opieką
nr katalogowy: 19428
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-8
Przede wszystkim klient i nowoczesny produkt
nr katalogowy: 7164
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-8
Austriackie inspiracje
nr katalogowy: 5017
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-9
Nasz klient nasz pan - czyżby
Franciszek Kładź
nr katalogowy: 1713
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Klient w radzie nadzorczej przedsiębiorstwa
A. Krzywiński
H. Schalk
nr katalogowy: 20766
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-8
Klient w organizacji zarządzanej przez jakość
nr katalogowy: 18144
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-5
Eksploatacyjne aspekty oceny jakości wyrobów
Jerzy Szkoda
nr katalogowy: 3521
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-3
Zarządzanie relacjami bank-klient (koncepcja CRM)
Jan Więcek
Łukasz Malec
nr katalogowy: 3484
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2005-11
Od jakości nie ma odwrotu
M. R. Zadernowski
nr katalogowy: 14717
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-9
Ekspozycja mięsa i wędlin w ladzie chłodniczej
Magdalena Borek-Daruk
nr katalogowy: 54305
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-3
Nowości firmy Almus
nr katalogowy: 104764
OPAKOWANIE 2005-2
Nowości wydawnicze firmy MT BIZNES Sp. z o.o.
E. M.
nr katalogowy: 11102
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-5
Placówki handlowe, dawniej sklepy
Franciszek Kładź
nr katalogowy: 9542
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2005-9
Przemysłowe aspekty wdrożenia technologii bezołowiowej do produkcji pakietów
E. Kochan
S. Masłoń
nr katalogowy: 9131
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-20-21
Kasa wszystko widząca
nr katalogowy: 128208
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2004-3
Cad Decor projekt łazienki w 10 minut
Krzysztof Dąbrowski
nr katalogowy: 7817
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-5
Czy można więcej zarobić na chlebie
Krystyna JAROSZ
nr katalogowy: 4884
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-8
Charakterystyka parówek - rynkowych przetworów mięsnych
Halina Makała
Stanisław Tyszkiewicz
Maria Wawrzyniewicz
nr katalogowy: 16680
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-11
ABC marketingu. Strategie cenowe
Henryk Mruk
Jarosław Mruk
nr katalogowy: 12827
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-9
Styl Angielski z Małgorzatą Weber - Alternatywy cztery ☺
nr katalogowy: 144847
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-11
Przez regionalną nagrodę do Polskiej Nagrody Jakości
Krystyna Lisiecka
nr katalogowy: 21953
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-11
Klient w organizacji zarządzanej przez jakość
nr katalogowy: 21951
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-10
Lekcja asertywności
Lekcja asertywności Reklamacje i trudny klient#HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 22013
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-20-21
Kasa wszystko widząca
nr katalogowy: 128208
ELEKTROINSTALATOR 2018-4
Sterowanie oświetleniem zewnętrznym w budynkach jednorodzinnych
Radek Jachym
nr katalogowy: 114636
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-9
Tego klienta nie obsługujemy - czyli jak poradzić sobie z najtrudniejszymi przypadkami
nr katalogowy: 109065
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2016-11
GEOSLAM ZEB-REVO - czyli skanowanie w ruchu
Michał Olchawa
nr katalogowy: 102147
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Matematyczna interpretacja problemu kolejek w sklepach z pieczywem
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 131651
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-2
Relacje z klientami i oddziaływanie na klienta Część 2- Podświadomość klienta
nr katalogowy: 96419
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Gdy klient dostaje rabat...
Marcin Pietraszek
nr katalogowy: 143108
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-11
Klient wewnętrzny a doskonalenie jakości w firmach świadczących usługi finansowo-księgowe
Małgorzata Litwińska- Żaczek
nr katalogowy: 11587
OPAKOWANIE 2005-3
Obiektywizacja ocen jakości druku opakowań w relacji producent-klient
Wiesław Sobczyk
Hanna Jankowska
nr katalogowy: 11116
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-7-8
Rady w cenie Ceny i marże w gastronomii
HENRYK MRUK
JAROSŁAW MRUK
nr katalogowy: 18497
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-5
Niezbędnik każdego działkowicza
Mariusz S. Kubiak
Radosław Grala
Tomasz Borowy
nr katalogowy: 67373
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-2
Analiza i ocena jakości obsługi klienta
Marcin Jakubiec
nr katalogowy: 82390
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 64140
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-9
Lojalność i konsumencki patriotyzm a działalność przemysłu mięsnego
Stanisław Urban
nr katalogowy: 62723
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-9
Zarządzanie relacjami z klientem
Krystyna Cholewicka- Goździk
nr katalogowy: 79033
OPAKOWANIE 2018-3
Jak chronić swój brand, biznes i klientów?
nr katalogowy: 112799
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-10
Ocena dostawców i obsługa klientów w MAN Star Trucks & Busses Sp. z o. o.
Magdalena Dąbrowska-Mitek
nr katalogowy: 3605
OPAKOWANIE 2012-9
Pudełko "Self-Advert-Box", klient pod kontrolą?
nr katalogowy: 71143
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Badanie metodą tajemniczego klienta
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 138217
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-1
Branding - wartość marki
Adam Bogacz
nr katalogowy: 111767
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-7-8
Gastronomia szeroko otwarta
Marcin Zatyka
nr katalogowy: 108498
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie (2)
nr katalogowy: 57903
AUTO MOTO SERWIS 2020-5
Opony po dłuższym postoju
nr katalogowy: 135552
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-2
Analiza i ocena wybranych aspektów satysfakcji klienta na przykładzie usług hotelarskich
Marcin JAKUBIEC
Monika MIKA
nr katalogowy: 96842
10.15199/47.2016.2.4
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-4
Łazienka w stylu nowoczesnym
Sylwia Skóra
nr katalogowy: 117545
SZKŁO I CERAMIKA 2008-5
Metody badań właściwości antypoślizgowych płytek ceramicznych
LUCYNA BADURA
nr katalogowy: 38381
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Herbata w menu
nr katalogowy: 35793
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Klient, nasz pan
nr katalogowy: 30200
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2007-3
Zasady reklamacji płytek ceramicznych
LUCYNA BADLERA
nr katalogowy: 29340
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-5
Co piszą inni.efekty - defekty
nr katalogowy: 24616
OPAKOWANIE 2017-6
Karton-Pak - tu liczy się klient i jego potrzeby
nr katalogowy: 106505
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-9
Kusząca ekspozycja produktów
Jolanta Nowak-Wicherska
nr katalogowy: 109059
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-1
Profesjonalna obsługa klienta
nr katalogowy: 124330
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Matematyczna interpretacja problemu kolejek w sklepach z pieczywem
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 131651
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-7
Wszystko, co powinieneś wiedzieć o sprzedaży w internecie
Piotr Juszczak
nr katalogowy: 106818
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-7
Jak pozyskać, utrzymać i... stracić klienta
Franciszek Kładź
nr katalogowy: 85734
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Wszystko co trzeba wiedzieć na temat systemów rekomendacji dla sklepów branży e-commerce
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 149845
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-12
Znaczenie marki w sprzedaży mięsa i jego przetworów
Lech Rak
nr katalogowy: 31751
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Trudni klienci - klient krytykujący i gadatliwy
nr katalogowy: 29591
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-18
Polskie lodołamacze
Henryk Piekut
nr katalogowy: 37709
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-5
wykorzystanie protokołu komunikacyjnego ModBUs RTU w urządzeniach eaZ bazujących na platformie aRM
PIOTR KLUK
nr katalogowy: 25680
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-4
Dobra firma
Tatiana Brzęczek
nr katalogowy: 25213
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Znakowanie żywności i najczęściej popełniane błędy
Anna Starnawska-Oleńko
nr katalogowy: 24439
MATERIAŁY BUDOWLANE 2014-8
Dobra akustyka w obiektach handlowyc zadowolony klient i większe obroty
nr katalogowy: 86053
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2012-2
NANOTECHNOLOGIA zaprawy do spoinowania
Bartosz Polaczyk
nr katalogowy: 68742
OPAKOWANIE 2007-8
Felieton obserwatora zmian w branży opakowaniowej na rynku polskim - konsument - klient - branża - rozwój
nr katalogowy: 29115
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Dekorowanie lodów rzemieślniczych w witrynie
nr katalogowy: 27081
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
Przez żołądek do serca
nr katalogowy: 37341
OPAKOWANIE 2008-7
Opakowania gotowe na półkę - rodzaje i ich ocena przez klientów
Anna Kosmacz-Chodorowska
nr katalogowy: 36893
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-6
Na miejscu, na wynos, z dostawą
JOANNA SADLOK-LONC
nr katalogowy: 35783
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2008-5
Uniwersalny system elektronicznego ankietowania w diagnostyce medycznej schorzeń alergologicznych
Daniel PACZESNY
Dariusz MAŁEK
Jerzy WEREMCZUK
Piotr RAPIEJKO
nr katalogowy: 34985
MATERIAŁY BUDOWLANE 2007-4
Firma i produkty Solbet - nowoczesność poparta doświadczeniem
Tomasz Rybarczyk
nr katalogowy: 25883
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-3
Profesjonalna obsługa klienta w sklepie (2)
Hanna Jodłowska
nr katalogowy: 24457
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-2
Analiza porównawcza wymagań GMP dla przemysłu farmaceutycznego z wymaganiami normy ISO 9001
Anna ZAGÓROWSKA-PIESIK
nr katalogowy: 24330
OPAKOWANIE 2007-1
Zamknięcia gwintowane z tworzywa sztucznego z trójmiejscowym uszczelnieniem typu Plasti-Twist Triple Seal
nr katalogowy: 23725
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-6
Logo firmy - dlaczego w wersji wektorowej?
Marzena Matuszewska
nr katalogowy: 92039
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-6
Rozmyślania na temat prania... Pralnia w laptopie
Marcin Barszcz
nr katalogowy: 91985
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-3
Rozmyślania na temat prania... Wyrywanie klientów
Marcin Barszcz
nr katalogowy: 90247
AUTO MOTO SERWIS 2020-1
Praktyka warsztatowa z Hella Polska
nr katalogowy: 135390
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
Drobne niesprawności układu chłodzenia
Rafał Dmowski
nr katalogowy: 139801
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-7-8
10 praktycznych wskazówek o RODO w gastronomii
nr katalogowy: 115005
OPAKOWANIE 2014-10
Bezpiecznie, nawet gdy klient jest niewypłacalny
TOMASZ RODAK
nr katalogowy: 87386
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-2
Bezpieczeństwo to podstawa
nr katalogowy: 57742
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-8
Sprzedawca - klient kontra producent
Kazimierz Klepaczewski
nr katalogowy: 29420
AUTO MOTO SERWIS 2020-1
Praktyka warsztatowa z Hella Polska
nr katalogowy: 135390
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2017-8-9
Modelowanie i ograniczanie skutków ataków uzurpacji uprawnień w systemach teleinformatycznych wspierających różnicowanie poziomu QoS
Jerzy Konorski
nr katalogowy: 108987
10.15199/59.2017.8-9.7
jakość usług
fałszywy VIP
detekcja sygnatur
reputacja
zaufanie
QoS
fake VIP attack
signature detection
reputation
trust
OPAKOWANIE 2018-8
Preferencje klientów sektora żywności i napojów
nr katalogowy: 115542
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2008-7
Zadowolony klient na udanych zakupach
Jerzy Pająk
Jan Bagiński
nr katalogowy: 34473
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-1-2
Kawowe rewolucje
Marcin Moczydłowski
nr katalogowy: 65471
MATERIAŁY BUDOWLANE 2012-4
Płytki elewacyjne Ekoline
nr katalogowy: 67275
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2020-20-21
Napędowa nowość z Bolechowa
Erwin Halentz
Jozef Trzionka
nr katalogowy: 128192
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2020-10
Historia z „trudnym” klientem
Ewa Sikora
nr katalogowy: 128364
OPAKOWANIE 2012-10
Magnes na klienta
JANUSZ KUZIOŁA
nr katalogowy: 71917
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-9
Czy klient przy półce zachowuje się irracjonalnie?
nr katalogowy: 54302
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Ekologiczne opakowania wspomagają sprzedaż
nr katalogowy: 126615
ELEKTROINSTALATOR 2024-11
KONTROLE MIKROINSTALACJI I MAGAZYNÓW ENERGII
nr katalogowy: 151535
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-12
Barwna czekolada
nr katalogowy: 151740
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-4
Klient komponuje obuwie
nr katalogowy: 76035
OPAKOWANIE 2011-1
INFORMACJE MIESIĄCA
nr katalogowy: 57268
OPAKOWANIE 2019-12
Opakowania produktów do podgrzewania w wysokich temperaturach - część 1.
Ewa Rajnsz
nr katalogowy: 124289
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2016-4
Ekobio z Nadarzyna Klient ma lepszy wybór
nr katalogowy: 98050
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-9
Pasjonuje nas obcowanie z produktami
nr katalogowy: 139515
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-10
Zastosowanie Django w systemach rekomendacji: od prototypu do skalowalnego rozwiązania
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 150791
PROBLEMY JAKOŚCI 2021-7-8
Digitalny klient nowej ery – Klient 4.0
Adam SKRZYPEK
nr katalogowy: 133059
10.15199/46.2021.7–8.4
klient 4.0
klient digitalny
Customer Experience
prosument
customer 4.0
digital customer
Customer Experience
prosumer
OPAKOWANIE 2018-5
Koncern Sonoco powiększył zakład w Strykowie
nr katalogowy: 113724
OPAKOWANIE 2017-7
Kodak Flexcel NX - nowe opcje, wymierne korzyści
Jacek Galiński
nr katalogowy: 107516
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
Klient nasz Pan
nr katalogowy: 110290
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2013-10-11
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 76697
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-1
Prawidłowa komunikacja interpersonalna w zakładzie mięsnym
Justyna Oleksy
nr katalogowy: 103670
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-6
Klient agresywny lub niecierpliwy
nr katalogowy: 126613
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
O winie, jedzeniu, partnerstwie i zaufaniu
nr katalogowy: 134955
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-6
Regionalne trunki
Izabela Sarnicka
nr katalogowy: 143659
AURA 2023-7
Rośnie popularność przydomowych magazynów energii
nr katalogowy: 144227
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-9
Dostawa, czyli jak zadbać o logistykę
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 115677
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2014-5
Powstałem by zasiadać
nr katalogowy: 82899
OPAKOWANIE 2012-3
Jak wyróżnić puszkę...
nr katalogowy: 66342
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-9
Integracja - słowo znane, nie praktykowane
Kazimierz Kubiak
nr katalogowy: 79285
CHŁODNICTWO 2010-11
GEA Refrigeration na targach Chillventa w Norymberdze
nr katalogowy: 55859
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-4
Trudni klienci - kiedy klient nie wie, czego chce...
nr katalogowy: 125813
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-12
Monitoring Rynku Budowlanego 2016
Krystyna Wiśniewska
nr katalogowy: 103284
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-11-12
O winie, jedzeniu, partnerstwie i zaufaniu
nr katalogowy: 134955
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-5
Linde MH stawia na solidną odlewniczą wersję śrutownicy wirnikowej zawieszkowej z posuwem ciągłym
nr katalogowy: 137604
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-9
2w1 pompa dwuśrubowa przyszłością przemysłu spożywczego
Jakub Stobiecki
nr katalogowy: 139602
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Badanie metodą tajemniczego klienta
Arletta Kowalik
nr katalogowy: 138217
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-2
Warszawskie targi z firmą Komat
nr katalogowy: 148438
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-9
Controlling kosztów jakości w podmiocie leczniczym
Urszula Sulowska- Banaś
nr katalogowy: 86469
AUTO MOTO SERWIS 2019-2
Rozmowa z Robertem Dzierżanowskim, kierownikiem ds. rozwoju koncepcji serwisowych firmy Robert Bosch
nr katalogowy: 135698
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2018-4
BODAS platforma inteligentnych urządzeń elektronicznych do maszyn samojezdnych
nr katalogowy: 113457
ELEKTROINSTALATOR 2018-4
Ile Pan bierzesz za punkt?
Andrzej Englert
nr katalogowy: 114640
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-12
Spis treści rocznika
nr katalogowy: 48699
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
Sprzedawca, klient - i promocja
Krystyna Chojnowska
nr katalogowy: 69063
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-5
LOHAS - klient świadomy
Renata Karolewska
nr katalogowy: 76654
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2013-1
Programy do projektowania wnętrz wspomagające sprzedaż płytek
Marcin Pietrzyk
Just yna Drogowska
nr katalogowy: 75635
OPAKOWANIE 2011-2
"Nie wierzę w tricki"
nr katalogowy: 57688
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-10
Gwarantujemy dobry kontakt... z żywnością
MACIEJ DOLIWA
nr katalogowy: 123103
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Oryginalne nazwy produktów mięsnych
nr katalogowy: 123017
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
System Fresh Bake – świeże pieczywo o każdej porze dnia i nocy
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 138664
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Jak zwiększyć sprzedaż w piekarni i cukierni?
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 139358
AUTO MOTO SERWIS 2022-7
Drobne niesprawności układu chłodzenia
Rafał Dmowski
nr katalogowy: 139801
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Gdy klient dostaje rabat...
Marcin Pietraszek
nr katalogowy: 143108
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-4-5
Gdy klient dostaje rabat...
Marcin Pietraszek
nr katalogowy: 143108
PROBLEMY JAKOŚCI 2014-6
Klient administracji publicznej i jego wymagania
Anna Sierpińska
nr katalogowy: 84662
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-1-2
Spis treści Przeglądu Gastronomicznego za 2012 rok
nr katalogowy: 73900
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2012-1
Wyszukiwanie czwórmianów nieprzywiedlnych nad gf (3) z wykorzystaniem obliczeń rozproszonych
Andrzej Paszkiewicz
Piotr Zawadzki
nr katalogowy: 66958
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2011-2
Struktura łańcucha wartości wyrobów w sektorze przedsiębiorstw hutniczych
BOŻENA GAJDZIK
nr katalogowy: 57999
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2010-10
Przedsiębiorstwo hutnicze jako klient instytucjonalny na rynku zaopatrzeniowym
BOŻENA GAJDZIK
nr katalogowy: 55026
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2019-11
Co to jest inteligentny dom i dlaczego tak się dzieje?
nr katalogowy: 123679
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-3
Trudny klient w gastronomii
Ewa Czarniecka-Skubina
nr katalogowy: 149482
gastronomia
obsługa konsumenta
trudny klient
reklamacje
gastronomy
consumer service
difficult customers
complaints
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-2
20 groszy za torebkę + VAT
nr katalogowy: 111935
OPAKOWANIE 2014-1
Pakowanie malin w aksamitnych rękawiczkach
nr katalogowy: 82132
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-4
Porozmawiajmy o potrzebach osób starszych
nr katalogowy: 83613
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-2
Pozycjonowanie produktów mięsnych jako instrument marketingu
Stanisław Urban
nr katalogowy: 41443
PROBLEMY JAKOŚCI 2009-12
Zasady procesowego zarządzania organizacją
Jerzy KOWALCZYK
nr katalogowy: 48746
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH