Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-7
Mięso jagnięce w opinii polskich konsumentów
Iwona CHWASTOWSKA-SIWIECKA
DOMINIKA NOSEK
nr katalogowy: 149627
preferencje konsumenckie
determinanty zakupu i spożycia jagnięciny
consumer preferences
determinants of lamb purchase and consumption
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
ANALIZA PREFERENCJI KONSUMENCKICH dotycząca zakupu i spożycia mięsa wołowego
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Lidia Cichosz
nr katalogowy: 137142
preferencje konsumenckie
determinanty zakupu i spożycia wołowiny
consumer preferences
determinants of purchase and consumption of beef
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
ANALIZA PREFERENCJI KONSUMENCKICH dotycząca zakupu i spożycia mięsa wołowego
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Lidia Cichosz
nr katalogowy: 137142
preferencje konsumenckie
determinanty zakupu i spożycia wołowiny
consumer preferences
determinants of purchase and consumption of beef
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
ANALIZA PREFERENCJI KONSUMENCKICH dotycząca zakupu i spożycia mięsa wołowego
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Lidia Cichosz
nr katalogowy: 137142
preferencje konsumenckie
determinanty zakupu i spożycia wołowiny
consumer preferences
determinants of purchase and consumption of beef
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa jagnięcego
Izabela Narkiewicz
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Iwona Szymańska
nr katalogowy: 140173
10.15199/65.2022.10.5
jagnięcina
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
amb
consumers preferences
questionnaire survey
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa jagnięcego
Izabela Narkiewicz
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Iwona Szymańska
nr katalogowy: 140173
10.15199/65.2022.10.5
jagnięcina
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
amb
consumers preferences
questionnaire survey
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-10
Analiza opinii konsumentów na temat mięsa jagnięcego
Izabela Narkiewicz
Tomasz Florowski
Anna Florowska
Iwona Szymańska
nr katalogowy: 140173
10.15199/65.2022.10.5
jagnięcina
preferencje konsumenckie
badanie ankietowe
amb
consumers preferences
questionnaire survey
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
Świętokrzyskie zmagania z jagnięciną
Marta Stelmasińska
nr katalogowy: 83922
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-11
Przyszłość owoców
nr katalogowy: 39238
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-4
Niedoceniony wyrób
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 66908
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-9
Kształtowanie się cen skupu i zbytu jagnięciny w Polsce
Tomasz Rokicki
nr katalogowy: 16674
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2017-5
Wybrane determinanty spożycia produktów zbożowych w polskich gospodarstwach domowych
Marlena Piekut
nr katalogowy: 109910
konsumpcja
mąka
pieczywo
ryż
płatki śniadaniowe
makarony
consumption
flour
bread
rice
flakes
pasta
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-6-7
Produkcja owczarska w Polsce i wybranych krajach Unii Europejskiej
Zdzisław CZAPLICKI
nr katalogowy: 119264
produkcyjność owiec
mięso owcze
produkcja jagnięciny w UE
spożycie mięsa owczego w UE.
productivity of sheep’
s
meat of sheep’
s
lamb’
s productivity in EU
consumption of sheep’
s meat in EU.
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Jagnię nie tylko pieczone
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 39709
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-12
Niech jagnięcina zagości na polskich stołach - namawia Roman Niżnikowski, przewodniczący komisji zarządzającej Funduszem Promocji Mięsa Owczego, w rozmowie z Magdaleną Borek-Daruk
nr katalogowy: 64452
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-11
Determinanty jakości zarządzania
Tadeusz Wawak
nr katalogowy: 21954
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2006-2
Od Redakcji
Jacek Kijeński
nr katalogowy: 20501
PROBLEMY JAKOŚCI 2004-7
Determinanty i bariery wdrażania rachunków kosztów jakości
Marlena Ciechan-Kujawa
nr katalogowy: 3556
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2005-3
Determinanty wyboru i walidacji metody analitycznej w badaniach materiałoznawczych
ANDRZEJ WYCIŚLIK
nr katalogowy: 10039
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-11-12
Rola rodziców we wspieraniu spożywania warzyw i owoców przez dzieci
Barbara Groele
Dominika Głąbska
Krystyna Gutkowska
Dominika Guzek
nr katalogowy: 129640
10.15199/64.2020.9–10.4
warzywa
owoce
matki
dzieci
preferencje żywieniowe
konsumpcja
vegetables
fruit
mothers
children
food preferences
consumption
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-11-12
Rola rodziców we wspieraniu spożywania warzyw i owoców przez dzieci
Barbara Groele
Dominika Głąbska
Krystyna Gutkowska
Dominika Guzek
nr katalogowy: 129640
10.15199/64.2020.9–10.4
warzywa
owoce
matki
dzieci
preferencje żywieniowe
konsumpcja
vegetables
fruit
mothers
children
food preferences
consumption
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-8
Recenzje
Bogusław CĄDEREK
nr katalogowy: 11542
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-5
Jak nazwać wędliny konfekcjonowane
Radosław Zieliński
nr katalogowy: 120390
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-1
KALEJDOSKOP I–II 2024 ZE ŚWIATA NAPOJÓW
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 147573
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-3
Jakość zarządzania uczelnią wyższą a determinanty jej rozwoju
Aleksander Gwiazda
nr katalogowy: 66281
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2012-14-15
ZŁOTY INŻYNIER 2012 - Kandydaci
nr katalogowy: 69120
OPAKOWANIE 2019-1
Dni Otwarte w Ulma Packaging Polska
Tomasz Krawczak
nr katalogowy: 118296
PROBLEMY JAKOŚCI 2019-11
Determinanty zachowań konsumentów indywidualnych i cechy rynku suplementów diety w Polsce
Katarzyna HYS
nr katalogowy: 123578
10.15199/46.2019.11.1
suplementy diety
zachowania konsumentów
cechy rynku
dietary supplements
consumer behaviours
features of the Polish dietary supplements market
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Kaak. Świeżość pieczywa kluczowa w obrocie e-commerce
nr katalogowy: 131659
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-12
Czytelnia z prasy fachowej
nr katalogowy: 118457
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-4
Opakowania dla przemysłu mięsnego
Halina Makała
nr katalogowy: 90912
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Jagnięcina, baranina - sposoby marynowania.Baranina ze smakiem
nr katalogowy: 87668
GOSPODARKA MIĘSNA 2015-1
Baranina - wartość odżywcza i zastosowanie
Renata Stanisławczyk
nr katalogowy: 89084
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-9
Spożycie produktów zbożowych w Polsce - poziom, struktura, determinanty
Marlena Piekut
nr katalogowy: 93453
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-7
Chcesz być zdrowy, szczupły - jedz mięso!
Magdalena Borek-Daruk
nr katalogowy: 45677
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-11-12
Roczny (tematyczny) spis treści 2015 r. (pierwsza liczba oznacza numer "PZM", druga stronę)
nr katalogowy: 95186
ELEKTROINSTALATOR 2019-4
Ceny materiałów i robót elektrycznych - kwiecień 2019 r.
nr katalogowy: 120377
ELEKTROINSTALATOR 2021-10
Ceny materiałów i robót elektrycznych – wrzesień 2021 r.
nr katalogowy: 134089
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-2-3
Strategia dla pokoleń
Wacław Pawlak
nr katalogowy: 57367
PROBLEMY JAKOŚCI 2012-1
Determinanty efektywnego wdrożenia filozofii lean manufacturing
Mariusz Bożek
Adam HENDZELEWICZ
nr katalogowy: 65118
ELEKTROINSTALATOR 2021-11
Ceny materiałów i robót elektrycznych – październik 2021 r.
nr katalogowy: 134721
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-11
Wybrane doniesienia z rynku zbóż i pasz
nr katalogowy: 48399
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-5
Kaak. Świeżość pieczywa kluczowa w obrocie e-commerce
nr katalogowy: 131659
ELEKTROINSTALATOR 2019-8
Ceny materiałów i robót elektrycznych - wrzesień 2019 r.
nr katalogowy: 123029
ELEKTROINSTALATOR 2019-5
Ceny materiałów i robót elektrycznych - maj 2019 r.
nr katalogowy: 121065
ELEKTROINSTALATOR 2019-2
Ceny materiałów i robót elektrycznych - luty 2019 r.
nr katalogowy: 119023
ELEKTROINSTALATOR 2018-7
Ceny materiałów i robót elektrycznych - październik 2018 r.
nr katalogowy: 117162
ELEKTROINSTALATOR 2019-9
Ceny materiałów i robót elektrycznych - październik 2019 r
nr katalogowy: 123541
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-3
Przemysł paszowy i determinanty jego rozwoju - część 1
FRANCISZEK KAPUSTA
nr katalogowy: 41880
ELEKTROINSTALATOR 2019-1
Ceny materiałów i robót elektrycznych - styczeń 2019 r.
nr katalogowy: 118842
ELEKTROINSTALATOR 2020-6
Ceny materiałów i robót elektrycznych – maj 2020 r.
nr katalogowy: 126878
ELEKTROINSTALATOR 2019-7
Ceny materiałów i robót elektrycznych - sierpień 2019 r.
Piotr Piwowarczyk
nr katalogowy: 122427
ELEKTROINSTALATOR 2020-5
Ceny materiałów i robót elektrycznych – kwiecień 2020 r.
nr katalogowy: 126533
ELEKTROINSTALATOR 2021-8
Ceny materiałów i robót elektrycznych – lipiec 2021 r.
nr katalogowy: 133126
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-4
Przemysł paszowy i determinanty jego rozwoju - część 2
FRANCISZEK KAPUSTA
nr katalogowy: 43811
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-7
Zakup owoców do produkcji
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 121169
ELEKTROINSTALATOR 2021-7
Ceny materiałów i robót elektrycznych – czerwiec 2021 r.
nr katalogowy: 132691
ELEKTROINSTALATOR 2021-5
Ceny materiałów i robót elektrycznych – kwiecień 2021 r.
nr katalogowy: 131821
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-2
Pozyskiwanie i charakterystyka jakości mięsa kangura
Iwona Chwastowska-Siwiecka
Agata Kienig
Marek Skowroński
nr katalogowy: 130545
kangur
pozyskiwanie i jakość mięsa
kangaroo
obtaining and meat quality
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-9
„Sztuka Mięsa” – pomysł na biznes
winny maniak
nr katalogowy: 133511
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-2
Czynniki rynkowe wpływające na cenę mąki
WOJCIECH GÓRNIAK
nr katalogowy: 32974
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-5
Współczesne rozwiązania i trendy w pakowaniu mięsa i przetworów mięsnych
Halina Makała
nr katalogowy: 131861
10.15199/65.2021.5.7
opakowania
mięso i przetwory mięsne
opakowania aktywne i inteligentne
packaging
meat and meat products
active and intelligent packaging
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-5
Współczesne rozwiązania i trendy w pakowaniu mięsa i przetworów mięsnych
Halina Makała
nr katalogowy: 131861
10.15199/65.2021.5.7
opakowania
mięso i przetwory mięsne
opakowania aktywne i inteligentne
packaging
meat and meat products
active and intelligent packaging
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-5
Współczesne rozwiązania i trendy w pakowaniu mięsa i przetworów mięsnych
Halina Makała
nr katalogowy: 131861
10.15199/65.2021.5.7
opakowania
mięso i przetwory mięsne
opakowania aktywne i inteligentne
packaging
meat and meat products
active and intelligent packaging
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-6
Mięsne produkty panierowane jako przykład żywności wygodnej
Oskar Nowak
Monika Modzelewska-Kapituła
nr katalogowy: 149204
żywność wygodna
mięsne produkty panierowane
innowacje
zdrowie
convenient meat products
breaded meat
battered meat
innovations
health
ELEKTROINSTALATOR 2018-8
Ceny materiałów i robót elektrycznych - listopad 2018 r.
nr katalogowy: 117662
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Proces minimalizacji kosztów zakupu mąki za pomocą algorytmu badań operacyjnych
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 133651
PROBLEMY JAKOŚCI 2020-1
Jakościowe determinanty rozwoju cywilizacyjnego
Rafał ŁAGOWSKI
nr katalogowy: 124633
10.15199/46.2020.1.3
rozwój cywilizacyjny
ekonomia
technika
sztuka
civilization development
economics
technology
art
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Proces minimalizacji kosztów zakupu mąki za pomocą algorytmu badań operacyjnych
Wojciech Moszczyński
nr katalogowy: 133651
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-9
Z zielonych, górskich hal
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 70510
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-11
Spożycie mięsa czerwonego - porównanie zagrożeń i korzyści
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 55870
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2010-4
Gwarancja zakupu płytek ceramicznych
Mariusz Stańczyk
nr katalogowy: 56243
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-3
Bakterie Listeria monocytogenes w żywności gotowej do spożycia
Krystyna Kowal
nr katalogowy: 97379
10.15199/65.2016.3.6
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-5-6
Wahania sezonowe w spożyciu owoców
Krystyna Świetlik
nr katalogowy: 77520
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-10
Poziom i struktura spożycia produktów zbożowych w różnych typach gospodarstw domowych
MARLENA PIEKUT
nr katalogowy: 38773
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-12
Opakowania przyszłości rodzaje i funkcje opakowań aktywnych
Małgorzata Świtała
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 111094
10.15199/65.2017.12.6
ELEKTROINSTALATOR 2023-2
RYNEK
nr katalogowy: 142129
AUTO MOTO SERWIS 2020-2
Rośnie rynek sieci
nr katalogowy: 135420
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-3
Wokół soli
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 57890
ELEKTROINSTALATOR 2021-9
Ceny materiałów i robót elektrycznych – sierpień 2021 r.
nr katalogowy: 133520
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-8
Wybrane systemy opakowań do mięsa i przetworów mięsnych
Halina Makała
nr katalogowy: 100638
OPAKOWANIE 2012-9
Integratory TTI jako innowacyjny element opakowania
WOJCIECH KOZAK
MARTA BIEGAŃSKA
nr katalogowy: 71158
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2010-10
Przedsiębiorstwo hutnicze jako klient instytucjonalny na rynku zaopatrzeniowym
BOŻENA GAJDZIK
nr katalogowy: 55026
MATERIAŁY BUDOWLANE 2016-6
Badanie gotowości przedsiębiorstw budowlanych do wdrażania innowacji organizacyjnych
Jarosław Górecki
nr katalogowy: 99330
10.15199/33.2016.06.74
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-4
Nowa linia produktowa beztorfowych podłoży do uprawy roślin marki Plonownik wyrazem troski o środowisko w uprawie roślin
nr katalogowy: 148169
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2024-2
Nowa linia produktowa beztorfowych podłoży do uprawy roślin marki Plonownik wyrazem troski o środowisko w uprawie roślin
nr katalogowy: 148475
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2009-2
Wybrane zagadnienia bezpieczeństwa konsumentów wody do spożycia
Janusz R. Rak
Katarzyna Pietrucha
nr katalogowy: 41414
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-9-10
Raport branżowy KUPS „Sprawdzone sposoby na spotkanie z konsumentem”
nr katalogowy: 128789
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-9-10
Raport branżowy KUPS „Sprawdzone sposoby na spotkanie z konsumentem”
nr katalogowy: 128789
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-10
Zróżnicowanie spożycia owoców i przetworów owocowych w Polsce (2)
M. Piekut
nr katalogowy: 22390
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-2
Prozdrowotne tendencje w przetwórstwie mięsa
Stanisław Gwiazda
Andrzej Pisula
nr katalogowy: 16769
GOSPODARKA MIĘSNA 2018-9
Kiełbasy niepeklowane Polski i świata
Waldemar Jaworski
nr katalogowy: 116038
OPAKOWANIE 2015-12
Bezpieczeństwo żywności- element produkcji, który nie podlega dyskusji
ANDREA FORZENIGO
nr katalogowy: 95525
ELEKTROINSTALATOR 2024-11
JAK KUPOWAĆ ENERGIĘ DLA FIRMY?
nr katalogowy: 151536
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-7
Spożycie mięsa w 2004 roku i jego uwarunkowania
Krystyna Świetlik
nr katalogowy: 9570
ELEKTROINSTALATOR 2018-1
Ceny materiałów i robót elektrycznych - listopad 2017 r.
Piotr Piwowarczyk
nr katalogowy: 111732
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-11
Amortyzacja środków trwałych sfinansowanych dotacją
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 101627
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-1
Kanadyjski rynek zbożowy
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 141694
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Okres przechowywania mąki, na bazie prób przechowalniczych wykonanych w ZPZiP IBPRS
Anna Szafrańska
nr katalogowy: 97837
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2011-3
Odżelazianie i odmanganianie wód podziemnych w złożach chalcedonitowych
Joanna Jeż-Walkowiak
Marek M. Sozański
Łukasz Weber
nr katalogowy: 58172
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-1
Naturalna żywność jednego kliknięcia
Marek Tarnowski
Jarosław Markowski
nr katalogowy: 111763
10.15199/64.2018.1.2
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2009-5
Promocja pieczywa - jednym z najważniejszych celów organizacji branżowych organizacji młynarskich we wszystkich krajach członkowskich Unii Europejskiej
nr katalogowy: 44458
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-5
Zmiany w zasadach interwencji na rynku zbóż – zakupy
Marian Borek
nr katalogowy: 51695
OPAKOWANIE 2019-3
Opakowania inteligentne: przykłady z życia wzięte
nr katalogowy: 119319
GOSPODARKA MIĘSNA 2016-12
Jakość szynek konserwowych
Marius z Florek
Piotr Domaradzki
Małgorzata Ryszkowska-Siwko
Piotr Skałecki
Katarzyna Brogowska
Izabela Jaruga
nr katalogowy: 102860
OPAKOWANIE 2005-1
LEASING - Twój strategiczny ruch
nr katalogowy: 11062
OPAKOWANIE 2005-4
LEASING-Twój strategiczny ruch
nr katalogowy: 11151
OPAKOWANIE 2005-1
LEASING - Twój strategiczny ruch
nr katalogowy: 11062
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-3
Napoje funkcjonalne - luty 2010 r.
Adam Bogacz
nr katalogowy: 50740
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2010-3
Wpływ jakości prognoz na wartość obrotu na rynku bilansującym
Katarzyna HALICKA
nr katalogowy: 50495
ELEKTROINSTALATOR 2024-8-9
Zakup energii elektrycznej w ramach umowy PPA
nr katalogowy: 150242
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-10
Co pisza inni
nr katalogowy: 1729
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-11
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 12849
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-3
Wielkanoc w Rumunii
Witt Wilczyński
nr katalogowy: 112570
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-9
Społeczna odpowiedzialność przedsiębiorstw w procesach zakupu dóbr i usług
Bożena Gajdzik
nr katalogowy: 79027
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-12
Zawartość soli w przetworach mięsnych
Halina Makała
nr katalogowy: 64457
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-1
Konferencja PZPRZ promująca spożycie pieczywa całoziarnowego w Polsce
nr katalogowy: 73914
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2013-3
Minimalizacja kosztów zakupu energii elektrycznej odbiorcy przemysłowego
Zbigniew Połecki
Grzegorz Michalak
nr katalogowy: 75025
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-6
Okres przechowywania mąki (wg badań wykonanych w ZPZiP IBPRS) może być znacznie dłuższy
Anna Szafrańska
nr katalogowy: 60023
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-7-8
Owoce, warzywa i soki w zaleceniach żywieniowych - kontrowersje dotyczące spożycia
Witold Płocharski
Jarosław Markowski
Barbara Groele
Katarzyna Stoś
nr katalogowy: 100323
10.15199/64.2016.7-8.2
ELEKTROINSTALATOR 2018-2
Ceny materiałów i robót elektrycznych – luty 2018 r.
Piotr Piwowarczyk
nr katalogowy: 112776
ELEKTROINSTALATOR 2018-4
Ceny materiałów i robót elektrycznych - kwiecień/maj 2018 r.
nr katalogowy: 114627
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-5
Ryzyko w kontroli jakości wody do spożycia
JANUSZ R. RAK
KATARZYNA PIETRUCHA
nr katalogowy: 35036
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-10
Metody oznaczania kwasowości przetworów zbożowych
ANNA SZAFRAŃSKA
nr katalogowy: 30246
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-2
Geth. Piecowe instalacje termoolejowe. Droga do sukcesu dla dużych piekarni
nr katalogowy: 4773
AUTO MOTO SERWIS 2020-2
Pytania do Brembo
nr katalogowy: 135411
OPAKOWANIE 2005-4
Analiza rynku metalowych puszek ozdobnych
Marzena Ucherek
nr katalogowy: 11132
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-7
Z butelki czy z puszki?
nr katalogowy: 25057
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-9
Zwyczaje żywieniowe Polaków w zakresie spożycia owoców
M. Gazdecki
E. Goryńska
nr katalogowy: 6896
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-11
Tradycja i smak polskiego pieczywa
Katarzyna Mojzykiewicz
nr katalogowy: 134224
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-9
Rynek wołowiny w Polsce
Stanisław Wajda
nr katalogowy: 38220
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-3
Atrybuty mięsa wieprzowego a decyzje klientów w sklepach
Monika Świątkowska
Karol Krajewski
nr katalogowy: 83136
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-7-8
O cenach, kredytach i możliwościach promocji przetworów owocowo-warzywnych
M. J. Przegalińska
nr katalogowy: 20561
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
Wyposażenie czy środek trwały - ważna nie tylko cena nabycia
JACEK PAPROCKI
nr katalogowy: 55268
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-12
Odpowiedzi redakcji
nr katalogowy: 395
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-4
Logo Radoskóru na sprzedaż
nr katalogowy: 19893
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2009-4
Odmanganianie wody podziemnej na modyfikowanym chalcedonicie
Magdalena M. Michel
nr katalogowy: 42833
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-11
READY TO .... szybka kulinarna rewolucja naszych czasów
nr katalogowy: 140665
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
Wyznaczanie terminu trwałości wyrobów ciastkarskich (cz.I)
Elżbieta Staszewska
nr katalogowy: 71380
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-1
Firma zinformatyzowana (3)
Tomasz Szajnocha
nr katalogowy: 12893
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-1
Firma zinformatyzowana (3)
Tomasz Szajnocha
nr katalogowy: 12893
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-11
Perspektywy organizacji rynku mięsa jagnięcego w Polsce
Tomasz Rokicki
nr katalogowy: 110534
PROBLEMY JAKOŚCI 2018-10
POLSKA JAKOŚĆ w 100-lecie odzyskania niepodległości
Marek Roszak
Witold Poko
nr katalogowy: 116595
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Spożycie żywności w gospodarstwach domowych w Polsce
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 134734
10.15199/65.2021.11.1
dochody
wydatki
spożycie żywności
gospodarstwa domowe
zalecenia żywieniowe
incomes
expenditures
food consumption
households
dietary recommendations
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Spożycie żywności w gospodarstwach domowych w Polsce
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 134734
10.15199/65.2021.11.1
dochody
wydatki
spożycie żywności
gospodarstwa domowe
zalecenia żywieniowe
incomes
expenditures
food consumption
households
dietary recommendations
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Spożycie żywności w gospodarstwach domowych w Polsce
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 134734
10.15199/65.2021.11.1
dochody
wydatki
spożycie żywności
gospodarstwa domowe
zalecenia żywieniowe
incomes
expenditures
food consumption
households
dietary recommendations
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
Spożycie żywności w gospodarstwach domowych w Polsce
Mariola Kwasek
nr katalogowy: 134734
10.15199/65.2021.11.1
dochody
wydatki
spożycie żywności
gospodarstwa domowe
zalecenia żywieniowe
incomes
expenditures
food consumption
households
dietary recommendations
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-12
Nowoczesna promocja pieczywa przez akcentowanie walorów żywieniowych
Henryk Piesiewicz
nr katalogowy: 31680
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-4
Informacja dotycząca przeprowadzonej analizy ryzyka wystąpienia substancji skażających w ziarnie zbóż, oferowanym do interwencyjnego zakupu ze zbiorów w 2009
nr katalogowy: 50887
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-6
Kwiatek na torcie
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 76977
ELEKTROINSTALATOR 2018-5
Ceny materiałów i robót elektrycznych - sierpień 2018 r.
nr katalogowy: 115623
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2007-9
Wpływ obecności związków fosforu na jakość wody do spożycia
Stanisław M. Rybicki
nr katalogowy: 29863
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-10
Weryfikacja pieca z wymuszonym nadmuchem
Włodzimierz Gubała
nr katalogowy: 5083
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Zmywarki Multi Washer, czyli jak obniżyć koszty mycia
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 141609
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-2
Zmywarki Multi Washer, czyli jak obniżyć koszty mycia
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 141609
ELEKTROINSTALATOR 2018-3
Ceny materiałów i robót elektrycznych - marzec 2018 r.
nr katalogowy: 113812
OPAKOWANIE 2012-4
Barwa w tożsamości korporacji
DOROTA ARMIAK
nr katalogowy: 67106
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-9
Europejski Trybunał Sprawiedliwości zajmie się polskimi stawkami VAT na ciastka
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 100568
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2015-1
Zmiany i zróżnicowanie spożycia produktów zbożowych w gospodarstwach domowych w Polsce
Paweł Wyrzykowski
nr katalogowy: 88922
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-6
Zmiany w produkcji mięsa jagnięcego w UE
Tomasz Rokicki
nr katalogowy: 106583
AUTO MOTO SERWIS 2020-2
Pytania do Brembo
nr katalogowy: 135411
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-2
Wołowina kulinarna cz. I – czynniki wpływające na jakość mięsa
Monika Modzelewska-Kapituła
Weronika Zduńczyk
Katarzyna Tkacz
nr katalogowy: 130544
rasy bydła
jakość mięsa
dojrzewanie
obróbka cieplna
beef breeds
meat quality
ageing
thermal treatment
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-12
Chleb plackowy u podstaw cywilizacji (cz. V). Proces czerstwienia i konserwacji chleba plackowego
Michael Abdalla
nr katalogowy: 5147
ELEKTROINSTALATOR 2018-6
Ceny materiałów i robót elektrycznych - wrzesień 2018 r.
nr katalogowy: 116678
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-3
Nowe zasady zakupu oleju opałowego - od 1 kwietnia 2020 r.
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 125295
CHŁODNICTWO 2021-3
WieloMOCne rabaty od Sunday Polska w sezonie remontowym
nr katalogowy: 132321
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2006-9
Problematyka stosowania reprezentatywnych profili obciążenia dobowego w prognozowaniu krótkoterminowym
Jacek ŁYP
nr katalogowy: 18275
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-10
Uruchomienie suszarki ramowej w firmie AGW-Kolor sp. z o.o.
W.M.
nr katalogowy: 13865
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-4
Marka a satysfakcja klienta
Barbara Józefowicz
Robert Karaszewski
nr katalogowy: 11461
OPAKOWANIE 2016-5
INFORMACJE MIESIĄCA
nr katalogowy: 98722
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
W małej piekarni
Robert Murmiłło
nr katalogowy: 64103
ELEKTROINSTALATOR 2020-4
Ceny materiałów i robót elektrycznych - marzec 2020 r.
nr katalogowy: 126069
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-5
Szacowanie potencjału wzrostu (δ) Listeria monocytogenes w mikrobiologicznych badaniach obciążeniowych na przykładzie rukoli
nr katalogowy: 105843
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2006-11
Remontować czy wymieniać stare silniki elektryczne w przemysłowych napędach średniej i dużej mocy
Jakub Bernatt
Maciej Bernatt
nr katalogowy: 22531
AUTO MOTO SERWIS 2022-5
Rośnie popularność programu „Mój Elektryk”
nr katalogowy: 137923
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2021-4
Stanowisko branży piwowarskiej w sprawie raportu Instytutu Jagiellońskiego pt. „Polska zalana piwem. Analiza ewolucji modelu spożycia alkoholu w Polsce – przyczyny i skutki”
nr katalogowy: 133171
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-10
Dowody wewnętrzne a obowiązek zawierania umów na zakup produktów rolnych
nr katalogowy: 109775
GAZETA CUKROWNICZA 2011-2
ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ROLNICTWA I ROZWOJU WSI
nr katalogowy: 59058
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-11
Perspektywy wzrostu spożycia i eksportu wołowiny w Polsce
Danuta Rycombel
nr katalogowy: 63767
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2004-4
Uwarunkowania prawne i ekonomiczne wskazujące na potrzebę budowania systemów pomiarowych NETPAF u odbiorców energii elektrycznej rozliczanych dotychczas w taryfie G
Janusz Maliszewski
nr katalogowy: 7544
AUTO MOTO SERWIS 2020-2
Rośnie rynek sieci
nr katalogowy: 135420
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-7
Działania Agencji Rynku Rolnego na rynku zbóż
nr katalogowy: 14086
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Badanie trwałości żywności
Monika Żmudzka
Romualda Dolińska
Anna Bugajewska
nr katalogowy: 53791
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-1
Daty i fakty. Cz. 1. Rozdrabnianie ziarna
Andrzej Gładkowski
nr katalogowy: 141707
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-11
READY TO .... szybka kulinarna rewolucja naszych czasów
nr katalogowy: 140665
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2023-1
Kanadyjski rynek zbożowy
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 141694
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-1
Piekarzu, czy wiesz, że...
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 118014
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-4
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 98028
GOSPODARKA WODNA 2021-3
Program inwestycyjny w zakresie poprawy jakości i ograniczenia strat wody przeznaczonej do spożycia przez ludzi
nr katalogowy: 130882
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-20
Świat opakowań
Anna Bielska
nr katalogowy: 29716
OPAKOWANIE 2007-7
Podstawy projektowania i wykonania opakowań
Anna Romek
Wiktorian Tarnawski
nr katalogowy: 28031
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-6
Walory mięsa kaczki piżmowej
Marcin Różewicz
Barbara Biesiada-Drzazga
nr katalogowy: 106586
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-9
Multi Washer pozwala podnieść poziom higieny i obniżyć koszty mycia
Adam Nurkowski
nr katalogowy: 144833
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-6
Opinie konsumentów o rynku soków, nektarów oraz napojów owocowych i warzywnych
HANNA GÓRSKA-WARSEWICZ
nr katalogowy: 56860
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-9
Polak pije mniej i mądrzej niż przeciętny Europejczyk
nr katalogowy: 79265
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1999-9
Wycieki ropy naftowej
JAN SURYGAŁA
EWA ŚLIWKA
nr katalogowy: 43645
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2022-5
Propozycja metody obliczania maksymalnego i minimalnego zużycia ciepła na potrzeby określenia kosztu zakupu ciepła do lokalu w budynku wielorodzinnym
Aleksandra Specjał
nr katalogowy: 137688
10.15199/9.2022.5.1
koszty ogrzewania
podzielnik kosztów ogrzewania
koszty zakupu ciepła
minimalny koszt ogrzewania
maksymalny koszt ogrzewania
heating costs
heat cost allocator
heat purchase costs
minimum heating cost
maximum heating cost
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2022-5
Propozycja metody obliczania maksymalnego i minimalnego zużycia ciepła na potrzeby określenia kosztu zakupu ciepła do lokalu w budynku wielorodzinnym
Aleksandra Specjał
nr katalogowy: 137688
10.15199/9.2022.5.1
koszty ogrzewania
podzielnik kosztów ogrzewania
koszty zakupu ciepła
minimalny koszt ogrzewania
maksymalny koszt ogrzewania
heating costs
heat cost allocator
heat purchase costs
minimum heating cost
maximum heating cost
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2022-5
Propozycja metody obliczania maksymalnego i minimalnego zużycia ciepła na potrzeby określenia kosztu zakupu ciepła do lokalu w budynku wielorodzinnym
Aleksandra Specjał
nr katalogowy: 137688
10.15199/9.2022.5.1
koszty ogrzewania
podzielnik kosztów ogrzewania
koszty zakupu ciepła
minimalny koszt ogrzewania
maksymalny koszt ogrzewania
heating costs
heat cost allocator
heat purchase costs
minimum heating cost
maximum heating cost
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2022-5
Propozycja metody obliczania maksymalnego i minimalnego zużycia ciepła na potrzeby określenia kosztu zakupu ciepła do lokalu w budynku wielorodzinnym
Aleksandra Specjał
nr katalogowy: 137688
10.15199/9.2022.5.1
koszty ogrzewania
podzielnik kosztów ogrzewania
koszty zakupu ciepła
minimalny koszt ogrzewania
maksymalny koszt ogrzewania
heating costs
heat cost allocator
heat purchase costs
minimum heating cost
maximum heating cost
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH