Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-2
PRZYSZŁOŚĆ OPAKOWAŃ NA ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
Aleksandra BRYK
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 138385
10.15199/180.2022.2.3
opakowania na artykuły spożywcze
badania ankietowe
istotne cechy tych opakowań
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
packaging of food products
survey questionnaires
significant properties of the packaging
active packaging
intelligent packaging
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-2
PRZYSZŁOŚĆ OPAKOWAŃ NA ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
Aleksandra BRYK
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 138385
10.15199/180.2022.2.3
opakowania na artykuły spożywcze
badania ankietowe
istotne cechy tych opakowań
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
packaging of food products
survey questionnaires
significant properties of the packaging
active packaging
intelligent packaging
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-2
PRZYSZŁOŚĆ OPAKOWAŃ NA ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
Aleksandra BRYK
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 138385
10.15199/180.2022.2.3
opakowania na artykuły spożywcze
badania ankietowe
istotne cechy tych opakowań
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
packaging of food products
survey questionnaires
significant properties of the packaging
active packaging
intelligent packaging
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-12
Wieści konopne
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 123893
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-8
PRZYSZŁOŚĆ OPAKOWAŃ na artykuły spożywcze
Aleksandra Bryk
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 144569
opakowania na artykuły spożywcze
badania ankietowe
istotne cechy tych opakowań
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
packaging of food products
survey questionnaires
significant properties of the packaging
active packaging
intelligent packaging
OPAKOWANIE 2015-3
Kolor prawdę Ci powie
nr katalogowy: 90333
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-2
Gospodarka dostaw Gdy pudła będą latać
nr katalogowy: 104253
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-5
Trendy na rynku opakowań do mięsa i przetworów
Halina Makała
nr katalogowy: 76749
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-10
Rzetelna informacja Oznakowanie produktów na podstawie ustawy o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych.
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 109878
OPAKOWANIE 2013-7
INFORMACJE MIESIĄCA
nr katalogowy: 77714
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
Czarna kreska
Bogusława Kulesza
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 104429
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Polskie przedsiębiorstwa spożywcze na rankingowej Liście 2000
JADWIGA DROŻDŻ
nr katalogowy: 32547
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Polskie przedsiębiorstwa spożywcze na rankingowej Liście 2000
JADWIGA DROŻDŻ
nr katalogowy: 23598
OPAKOWANIE 2013-10
Opakowania inteligentne w zasięgu ręki
MARIUSZ S. KUBIAK
TOMASZ BOROWY
nr katalogowy: 79776
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Odzysk ciepła - ważny temat
Małgorzata Maniawska
nr katalogowy: 14810
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Stan magazynu Jak przechowywać artykuły spożywcze
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4161
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-8
Handel artykułami rolno-spożywczymi z krajami Unii Europejskiej po integracji
J. Rowiński
nr katalogowy: 7145
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
Działania Inspekcji Jakości Handlowej Artykułów Rolno-spożywczych na rzecz ułatwienia dostępu polskich artykułów rolno-spożywczych do rynku Federacji Rosyjskiej
Magdalena Żelazna
nr katalogowy: 5070
OPAKOWANIE 2011-11
Luxe Pack Monaco 2011, czyli luksus pięknie opakowany
TOMASZ KRAWCZAK
nr katalogowy: 63959
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-7
Wyniki kontroli IJHARS
nr katalogowy: 106817
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Ocena zmian w podatku VAT i zatrudnienie uchodźców
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 136706
AURA 2024-9
Recykling plastiku – czy te działania mają sens?
nr katalogowy: 150512
OPAKOWANIE 2008-7
Dogłębne opanowanie technologii perforacji laserowej
nr katalogowy: 36887
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 137138
OPAKOWANIE 2007-9
Przemysł spożywczy w Niemczech: trendy i innowacje na konkurencyjnym rynku
nr katalogowy: 29750
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-1
Technika i medycyna
nr katalogowy: 129881
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-3
Smakołyki ze sklepu internetowego
Arkadiusz Krzywiński
Hermann Schalk
nr katalogowy: 33818
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-4
Pudełka składane nieodzowne w czasach kryzysu epidemicznego
nr katalogowy: 126110
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Rankingowa Lista 2000 polskich przedsiębiorstw spożywczych
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 49516
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-1
Papier siarczanowy: słaby dolar powoduje ograniczenie dostaw i wzrost cen
TOMASZ GRACZYK
nr katalogowy: 32853
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-10
Kupujesz owoce od rolnika, płacisz na Fundusz Promocji Owoców i Warzyw
nr katalogowy: 109776
OPAKOWANIE 2018-10
Opakowanie ma znaczenie
nr katalogowy: 116775
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-3
Dobrobyt z drugiej ręki
nr katalogowy: 24009
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-7
Opakowania zbiorcze i transportowe w przemyśle spożywczym
Izabela Gajlewicz
Marta Lenartowicz-Klik
nr katalogowy: 149399
10.15199/65.2024.7.1
opakowania zbiorcze
transportowe
handlowe
bezpieczeństwo
przemysł spożywczy
packaging
collective
transport
commercial
safety
food industry
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-3
Techniki drukowania opakowań artykułów spożywczych
Agata Ruszkowska
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 104686
10.15199/65.2017.3.9
OPAKOWANIE 2016-12
Rozwój rynku opakowań aseptycznych
nr katalogowy: 102908
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-3
Co warto wiedzieć o granicznej kontroli żywności
nr katalogowy: 148939
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-4
Co warto wiedzieć o granicznej kontroli żywności
nr katalogowy: 148167
OPAKOWANIE 2015-3
INFORMACJE MIESIĄCA
nr katalogowy: 90322
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-11
Do zobaczenia w Krakowie
nr katalogowy: 80328
OPAKOWANIE 2020-5
Bezpieczeństwo dostaw w epoce koronawirusa
nr katalogowy: 126472
OPAKOWANIE 2021-7
Westrock EverGrow wyeliminuje tworzywa sztuczne
nr katalogowy: 132596
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-5
Przystań Smaku i Kultury
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 116507
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Sprzedaż artykułów spożywczych online – jak odnieść korzyść z popytu na zakupy internetowe
Adam Steć
nr katalogowy: 128322
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Sprzedaż artykułów spożywczych online – jak odnieść korzyść z popytu na zakupy internetowe
Adam Steć
nr katalogowy: 128322
OPAKOWANIE 2012-8
Opakowanie a styl życia
BEATA HOFFMANN
nr katalogowy: 70252
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-10
Obowiązkowe znakowanie wartością odżywczą - zostało niewiele czasu
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 101129
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 142969
OPAKOWANIE 2008-2
Folie powlekane ułatwiają owijanie kartoników
nr katalogowy: 33281
OPAKOWANIE 2014-8
Etykiety na każdy język
nr katalogowy: 86140
OPAKOWANIE 2016-6
Kotkamills- produkty z tektury wielowarstwowej
nr katalogowy: 99081
OPAKOWANIE 2016-10
Lakiery dyspersyjne o niskiej migracji ACRYLAC-MGA
EWA RAJNSZ
nr katalogowy: 101469
CHŁODNICTWO 2022-4
Od lodowni do lodówki
nr katalogowy: 139333
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-3
Bühler AG - Grain Milling Rozwiązanie startowe do produkcji mąki atta
Nicholas Trounce
nr katalogowy: 126431
OPAKOWANIE 2022-4
Akomex: możliwa podwyżka cen opakowań kartonowych
nr katalogowy: 137313
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-4
W trosce o jakość żywności
Marta Stus
nr katalogowy: 50839
OPAKOWANIE 2012-3
Opakowania transportowe produktów spożywczych
STEFAN JAKOWSKI
nr katalogowy: 66358
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-6
Stan magazynu
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 44850
OPAKOWANIE 2010-1
Gallus ECS 340: pierwsza maszyna drukująca z granitu
nr katalogowy: 49227
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2019-12
Sposoby zabezpieczania opakowań
SVITLANA KHADZHYNOVA
KATERYNA ZOLOTUKHINA
nr katalogowy: 124021
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-9
Przystań Smaku i Kultury
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 115683
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-3
Wyższe kwalifikacje kadry dzięki funduszom Unii Europejskiej
Joanna Hejft-Wolska
nr katalogowy: 42541
OPAKOWANIE 2019-11
Wybieramy opakowania z mniejszą ilością plastiku
nr katalogowy: 123447
OPAKOWANIE 2012-2
Do zobaczenia na easyFairs
nr katalogowy: 65797
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-9
Zmodyfikowane struktury żelatynowe - alternatywny materiał na opakowania żywności
Łukasz Prazner
Halina Podsiadło
Katarzyna Kozłowicz
nr katalogowy: 109284
10.15199/65.2017.9.7
żelatyna
liofilizacja
właściwości termofizyczne i mechaniczne
opakowania
artykuły spożywcze
gelatin
lyophilization
thermo-physical and mechanical properties
packaging
food products
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-8
Charakterystyka sensoryki opakowań
Halina Podsiadło
Anna Chud
nr katalogowy: 108784
10.15199/65.2017.8.6
opakowania
sensoryka
artykuły spożywcze
packaging
sensory
food
CHŁODNICTWO 2009-7
Zmiany w mleku i fermentowanych napojach mlecznych podczas przechowywania chłodniczego w różnych opakowaniach
JACEK KONDRATOWICZ
JOANNA PIEKARSKA
EWA BURCZYK
nr katalogowy: 45786
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2010-20-21
ZŁOTY INŻYNIER 2010
nr katalogowy: 55092
OPAKOWANIE 2011-5
Słodki przedmiot pakowania
nr katalogowy: 59461
OPAKOWANIE 2021-9
Opakowania przestrzenne z papieru antidotum na dyrektywę „plastikową”
nr katalogowy: 133438
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-3
TRENDS CONCERNING PACKAGING INTENDED FOR COSMETICS
Aleksandra Bryk
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 139969
10.15199/180.2022.3.3
cosmetic packaging
properties
type
opakowania na kosmetyki
ich cechy
rodzaj
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-3
TRENDS CONCERNING PACKAGING INTENDED FOR COSMETICS
Aleksandra Bryk
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 139969
10.15199/180.2022.3.3
cosmetic packaging
properties
type
opakowania na kosmetyki
ich cechy
rodzaj
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Woda z butelki, czy z kranu?
nr katalogowy: 132271
OPAKOWANIE 2014-5
Znakowanie żywności - świadomość zakupowa przeciętnego konsumenta część I
MARIUSZ S. KUBIAK
TOMASZ BOROWY
nr katalogowy: 84332
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-3
Nowoczesne technologie pakowania dla przemysłu mięsnego
Patrycja Sumińska
Marek Kotowicz
Małgorzata Mizielińska
Sławomir Lisiecki
nr katalogowy: 90148
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-14-15
Przez Hannower do światowego rynku
Marek Bielski
nr katalogowy: 99495
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-11
Znakowanie żywności nieopakowanej
nr katalogowy: 110279
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-2
Gazele Biznesu małych i średnich firm spożywczych
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 74712
OPAKOWANIE 2016-7
Metsä Board- Husum robi różnicę
nr katalogowy: 99613
OPAKOWANIE 2020-10
Mięso mielone bez tacki dzięki maszynom ULMA
nr katalogowy: 128467
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Woda z butelki, czy z kranu?
nr katalogowy: 132271
PROBLEMY JAKOŚCI 2013-4
Zarządzanie higieną w produkcji opakowań do żywności wg normy PN-EN 15593:2010
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 75847
OPAKOWANIE 2018-3
Wykorzystanie zasobów naturalnych tematem targów Anuga FoodTec 2018
Blanka Zapalska
nr katalogowy: 112792
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-8
Rozdzielność asortymentowa w sklepie mięsnym
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 133029
OPAKOWANIE 2021-5
ecovio – biodegradowalne i w pełni kompostowalne tworzywo
nr katalogowy: 131776
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-7
"Dodaj do koszyka" w e-spożywczaku
Paulina Żarczyńska
nr katalogowy: 85715
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 137138
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-5
WIEŚCI IX–X 2023 KONOPNE
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 145713
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-5
3 wskazówki, jak bezpiecznie mogą Państwo znakować artykuły spożywcze
Adam Steć
Arkadiusz Krzywiński
nr katalogowy: 120391
OPAKOWANIE 2011-10
Pakfood okiem organizatorów i uczestników
nr katalogowy: 63193
AURA 2011-4
Uwaga na oznakowanie kosmetyków
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 58777
OPAKOWANIE 2020-11
Ekologiczne opakowania z włókien formowanych
nr katalogowy: 129018
OPAKOWANIE 2010-9
Pakowanie produktów spożywczych
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 54380
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2012-3
Zastosowanie substancji konserwujących w przetworach zbożowych
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 66127
OPAKOWANIE 2024-1
Innowacyjne maszyny pakujące od Theegarten-Pactec
nr katalogowy: 147076
OPAKOWANIE 2011-4
Opakowania cienkościenne jako wyraz dążenia do redukcji masy opakowań
MARIAN FELDMAN
nr katalogowy: 59284
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-10
Opakowanie też się liczy
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 79796
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Pakowanie żywności w gastronomii
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130430
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-10
Opakowania do produktów mlecznych
Patrycja Sumińska
Izabela Dmytrów
nr katalogowy: 94287
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-12
Opakowania przyszłości rodzaje i funkcje opakowań aktywnych
Małgorzata Świtała
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 111094
10.15199/65.2017.12.6
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Postrzeganie przez konsumentów produktów z końcową datą ważności
Robert Nicewicz
Beata Bilska
nr katalogowy: 132268
10.15199/65.2021.6.6
data ważności
konsumenci
produkty spożywcze
badanie ankietowe
expiry date
consumers
food products
survey research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Postrzeganie przez konsumentów produktów z końcową datą ważności
Robert Nicewicz
Beata Bilska
nr katalogowy: 132268
10.15199/65.2021.6.6
data ważności
konsumenci
produkty spożywcze
badanie ankietowe
expiry date
consumers
food products
survey research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Postrzeganie przez konsumentów produktów z końcową datą ważności
Robert Nicewicz
Beata Bilska
nr katalogowy: 132268
10.15199/65.2021.6.6
data ważności
konsumenci
produkty spożywcze
badanie ankietowe
expiry date
consumers
food products
survey research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-9
Ładunki o kontrolowanej temperaturze
Vladimir M. Stefanovsky
Lyudmyla Filina
nr katalogowy: 62561
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Innowacyjne opakowania celulozowe do żywności
Alicja Kaszuba
Jacek Frydrych
nr katalogowy: 133102
10.15199/65.2021.8.10
opakowania celulozowe
powłoki funkcjonalne
produkty spożywcze
cellulose packaging
functional coatings
food products
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Innowacyjne opakowania celulozowe do żywności
Alicja Kaszuba
Jacek Frydrych
nr katalogowy: 133102
10.15199/65.2021.8.10
opakowania celulozowe
powłoki funkcjonalne
produkty spożywcze
cellulose packaging
functional coatings
food products
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Innowacyjne opakowania celulozowe do żywności
Alicja Kaszuba
Jacek Frydrych
nr katalogowy: 133102
10.15199/65.2021.8.10
opakowania celulozowe
powłoki funkcjonalne
produkty spożywcze
cellulose packaging
functional coatings
food products
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-8
Innowacyjne opakowania celulozowe do żywności
Alicja Kaszuba
Jacek Frydrych
nr katalogowy: 133102
10.15199/65.2021.8.10
opakowania celulozowe
powłoki funkcjonalne
produkty spożywcze
cellulose packaging
functional coatings
food products
OPAKOWANIE 2019-2
Trendy wzornicze - wzrost znaczenia marek własnych i EKO
nr katalogowy: 118787
OPAKOWANIE 2012-9
Pionowe pakowanie z firmą Miele
nr katalogowy: 71136
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-5
Teoria i praktyka
JERZY KOSIERADZKI
nr katalogowy: 25668
OPAKOWANIE 2017-3
Opakowania inteligentne to nie mrzonka
nr katalogowy: 104784
OPAKOWANIE 2018-6
Bezpieczeństwo żywności na FachPack 2018
nr katalogowy: 114306
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 143464
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-12
Roczny spis treści Wykaz artykułów - "Przemysł Spożywczy" 2013 r.
nr katalogowy: 81369
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-2
Opakowania do żywności dokumenty, potwierdzenie zgodności
Marzena Pawlicka
Małgorzata Mazańska
Renata Barbarska
nr katalogowy: 103973
10.15199/65.2017.2.9
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1990-10
KONFERENCJE, NARADY, WYSTAWY
nr katalogowy: 107151
OPAKOWANIE 2023-6
G-Grafix pozwala zwiększyć możliwości przetwórstwa opakowań
nr katalogowy: 143912
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-2
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 147462
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2018-2
Najpoczytniejsze artykuły w "Ochronie przed Korozją" w 2017 roku
nr katalogowy: 112184
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 142969
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-5
Mikroflora próżniowo pakowanych produktów mięsnych
Elżbieta Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 68044
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-10
Aspekty prawne dopuszczenia wyrobów z papieru i tektury do żywności
ADAM FOTEK
nr katalogowy: 145756
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-1-2
Pakowanie żywności w gastronomii
dr inż. Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 130430
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
Specjalne wymagania
nr katalogowy: 114539
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-3
Znakowanie mięsa i jego przetworów wymagania przepisów prawnych
Wioletta Bogusz-Kaliś
nr katalogowy: 58461
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-12
Owcze produkty spożywcze.Aspekty towaroznawcze
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 14961
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-6
Spożycie przetworów zbożowych i stan krajowego przetwórstwa zbóż
nr katalogowy: 84585
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-1
Warszawskie Targi Spożywcze Euro Food
nr katalogowy: 1555
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2013-7
Wyniki Konkursu im. Prof. M. Pożaryskiego na najlepsze artykuły opublikowane w roku 2012 w czasopismach naukowo-technicznych SEP
nr katalogowy: 78150
OPAKOWANIE 2010-12
TAROPAK 2010 - innowacyjne opakowania i nowoczesna dystrybucja
nr katalogowy: 56152
OPAKOWANIE 2020-7
Innowacyjne opakowania dla zakupów spożywczych on-line
nr katalogowy: 127245
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
Wyposażenie techniczne magazynów przetwórstwa spożywczego
Adam Wojciechowski
nr katalogowy: 78785
OPAKOWANIE 2011-5
Tylko bezpieczne opakowania
ANNA NARUSZKO
nr katalogowy: 59462
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2010-8
Wybrane doniesienia z rynku zbóż i pasz
nr katalogowy: 53669
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-6
Rozstrzygnięcie XLVII Konkursu im. prof. Mieczysława Pożaryskiego na najlepsze artykuły opublikowane w czasopismach-organach SEP za rok 2022
nr katalogowy: 143599
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-5
Grupa Asmet
nr katalogowy: 13004
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-6
Rozstrzygnięcie XLVII Konkursu im. prof. Mieczysława Pożaryskiego na najlepsze artykuły opublikowane w czasopismach-organach SEP za rok 2022
nr katalogowy: 143599
OPAKOWANIE 2012-2
Realizacja funkcji opakowań w e-handlu w branży kosmetycznej
ANDRZEJ KORZENIOWSKI
RYSZARD CIERPISZEWSKI
nr katalogowy: 65823
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-12
Sprawne sprawdzanie
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 102734
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-11
Mocne własne marki detalistów w kategorii mięsa i wędlin
Grzegorz Mech
nr katalogowy: 151604
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1991-2
Zużytkowanie różnorodnych mieszanych odpadów tworzyw sztucznych (system Revive)
nr katalogowy: 106619
SZKŁO I CERAMIKA 2011-6
Ocena cyklu życia przemysłu szklarskiego w Polsce
Anna Henclik
Joanna Kulczycka
nr katalogowy: 64346
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-3
Bhp w sieci
nr katalogowy: 112626
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2022-6
WYNIKI 46. EDYCJI KONKURSU IM. PROF. MIECZYSŁAWA POŻARYSKIEGO NA NAJLEPSZE ARTYKUŁY OPUBLIKOWANE W CZASOPISMACH-ORGANACH SEP W ROKU 2021
Andrzej Wac-Włodarczyk
nr katalogowy: 138192
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Rynek świeżych owoców i warzyw - wybrane wymagania dotyczące bezpieczeństwa żywności
Monika Czarnecka-Partyka
Hanna Wachowska
nr katalogowy: 76239
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-3
Bakterie probiotyczne w żywności nowe kierunki stosowania
Kamil Toczek
Paweł Glibowski
nr katalogowy: 90150
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-9
Opakowania do mrożonej żywności charakterystyka, przegląd, normy i przepisy
Beata Grabowska
nr katalogowy: 86656
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2022-6
WYNIKI 46. EDYCJI KONKURSU IM. PROF. MIECZYSŁAWA POŻARYSKIEGO NA NAJLEPSZE ARTYKUŁY OPUBLIKOWANE W CZASOPISMACH-ORGANACH SEP W ROKU 2021
Andrzej Wac-Włodarczyk
nr katalogowy: 138192
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-3
Nowe rozwiązania w opakowalnictwie przedłużające trwałość produktów spożywczych
Izabela Gajlewicz
Marta Lenartowicz-Klik
nr katalogowy: 147792
10.15199/65.2024.3.2
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
MAP
biotworzywa
active packaking
inteligent packaking
MAP
bioplastics
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-11
Wyposażenie techniczne magazynów przetwórstwa spożywczego
Adam Wojciechowski
nr katalogowy: 80673
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2017-4
Artykuły sanitarne w handlu zagranicznym - gdzie sprzedajemy, skąd kupujemy
Joanna Ziach
Mirosław Ziach
nr katalogowy: 110923
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-11
Najciekawsze wydarzenia i produkty spożywcze
Agnieszka Górecka
nr katalogowy: 39232
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2012-6
60 LAT TEMU W PRZEGLĄDZIE GEODEZYJNYM PISANO
nr katalogowy: 68404
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-12
Produkty o obniżonej zawartości sodu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 64632
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-12
65. rok wydawania „Ochrony przed Korozją” – podsumowanie
nr katalogowy: 141090
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-9
Rzetelna informacja o produktach głównym elementem polityki społecznej odpowiedzialności przedsiębiorstw łańcucha żywnościowego
Natalia IWASZCZUK
Marta SZYBA
nr katalogowy: 100741
10.15199/47.2016.9.3
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2024-12
SPIS TREŚCI ZA ROK 2024
nr katalogowy: 151935
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-3
Nowe rozwiązania w opakowalnictwie przedłużające trwałość produktów spożywczych
Izabela Gajlewicz
Marta Lenartowicz-Klik
nr katalogowy: 147792
10.15199/65.2024.3.2
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
MAP
biotworzywa
active packaking
inteligent packaking
MAP
bioplastics
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-4
KRONIKA
nr katalogowy: 59068
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-6
Margaryna współczesne kierunki produkcji
Karolina Kramek
Paweł Glibowski
nr katalogowy: 77384
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2013-7
Rozstrzygnięcie XXXVII edycji konkursu im. prof. Mieczysława Pożaryskiego
Krzysztof Woliński
nr katalogowy: 77685
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-12
65. rok wydawania „Ochrony przed Korozją” – podsumowanie
nr katalogowy: 141090
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
Desery mleczne innowacje produktowe
Jarosław Kowalik
nr katalogowy: 80049
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-1
Firmy spożywcze doceniają Facebooka
Magdalena Wocior
nr katalogowy: 73305
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-9
Co nowego w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności - sierpień 2010 r.
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 54449
CHŁODNICTWO 2022-4
Od lodowni do lodówki
nr katalogowy: 139333
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2006-12
Uwaga, niespodzianka!
nr katalogowy: 22650
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-3
Wykorzystanie kukurydzy do celów spożywczych
Henryk Piekut
nr katalogowy: 136808
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-1
Dobór optymalnego opakowania do żywności. Projekt HumidWRAP
Monika Kaczmarczyk
Alicja Kaszuba
Jacek Frydrych
nr katalogowy: 118238
10.15199/65.2019.1.7
opakowanie do żywności świeżej
projekt HumidWRAP
packaging for fresh food
HumidWRAP project
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-7-8
Wskazówki dotyczące przygotowania artykułu i procedura recenzowania
nr katalogowy: 127510
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-11
Sytuacja ekonomiczno-finansowa przemysłu mięsnego i drobiarskiego w I połowie 2014 roku
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 87950
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-5
Dyrektor nadużył prawa
nr katalogowy: 158
SZKŁO I CERAMIKA 2006-3
Najlepsza publikacja 2005
nr katalogowy: 20997
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-8
Kłopotliwe gwarancje
nr katalogowy: 266
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-5
ABC wykorzystania biotechnologii w produkcji dodatków do żywności
Elżbieta Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 148664
10.15199/65.2024.5.5
biotechnologia
mikroorganizmy
pleśnie
bakterie
kwasy organiczne
aminokwasy
witaminy
barwniki spożywcze
biotechnology
microorganisms
molds
bacteria
organic acids
amino acids
vitamins
food dyes
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-10
Bhp jest (za) trudne
Robert Kozela
nr katalogowy: 94147
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-3
WYDARZENIA
nr katalogowy: 66721
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-6
Ocena sytuacji ekonomiczno-finansowej przemysłu mięsnego i drobiarskiego w 2013 roku
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 85162
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2016-8
Amorficzne półprzewodniki tlenkowe dla elektroniki przezroczystej i elastycznej
J. Kaczmarski
A. Taube
M. Borysiewicz
M. Myśliwiec
T. Boll
K. Stille
E. Kamińska
nr katalogowy: 100444
10.15199/13.2016.8.13
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-12
Janusz Andziak 1939 - 2006
nr katalogowy: 22839
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-4
Rozwiązanie umowy za 7-dniowym uprzedzeniem
nr katalogowy: 123
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-7-8
Wskazówki dotyczące przygotowania artykułu i procedura recenzowania
nr katalogowy: 127510
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Aromaty spożywcze - zalety i wady
Bolesław Hoffmann
nr katalogowy: 79477
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-6
Głos ma węgiel i stal (1890-95)
nr katalogowy: 19464
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-9
Quality Progress, 6-2006
nr katalogowy: 18124
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-6
Przykre konsekwencje niedopełnienia badań lekarskich
nr katalogowy: 194
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2018-12
Właściwości barierowe współczesnych materiałów opakowaniowych
JANINA LEK S-STĘPIEŃ
nr katalogowy: 117723
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2004-8-9
Wyniki XXVIII Konkursu im. prof. M. Pożaryskiego
nr katalogowy: 5768
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-7
Proces o naruszenie dóbr osobistych pracownika
nr katalogowy: 231
GOSPODARKA WODNA 2005-11
Melioracje a ochrona przyrody - seminarium
Jerzy Mazgajski
nr katalogowy: 9830
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-19
Powstańczy sprzęt radiowy
Liliana Majchrzycka
nr katalogowy: 5536
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2005-8-9
WYNIKI XXIX KONKURSU IM. PROF. M. POŻARYSKIEGO
nr katalogowy: 13535
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-7
Obowiązkowe usługi behapowskie i medyczne
P. Krasucki
nr katalogowy: 15578
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-12
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 55913
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Wybrane produkty spożywcze jako czynnik ograniczający ryzyko zachorowania na raka piersi
Bohdan Achrem-Achremowicz
nr katalogowy: 139171
10.15199/65.2022.8.8
rak piersi
dieta w prewencji
produkty mleczne
warzywa kapustowate
kapusta gotowana i kiszona
breast cancer
preventive diet
dairy products
cabbage vegetable
boiled and sauerkraut
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2005-9
Wyniki Konkursu im. Mieczysława Pożaryskiego
nr katalogowy: 11772
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2014-1
60 LAT TEMU W PRZEGLĄDZIE GEODEZYJNYM PISANO
Wojciech Wilkowski
nr katalogowy: 82007
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-1
Zintegrowane planowanie produkcji umożliwia optymalne wykorzystanie zasobów
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 14752
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-1
Zintegrowane planowanie produkcji umożliwia optymalne wykorzystanie zasobów
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 14752
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH