Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-5-6
Zwrot ku naturalnym barwom
nr katalogowy: 68867
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-9
Konsumenci żywności mrożonej
H. Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 7181
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-4
Konsumenci współtworzą marki i stawiają na ekologię
nr katalogowy: 142864
OPAKOWANIE 2020-10
Konsumenci modowi stawiają na zrównoważony rozwój
nr katalogowy: 128479
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Dowód pochodzenia
nr katalogowy: 33030
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-8
Rynek żywności luksusowej w Polsce
nr katalogowy: 37330
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Żyć, aby jeść czy jeść, aby żyć
Charlotte Commarmond
nr katalogowy: 23593
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-8
Europejczycy preferują opakowania z tektury falistej
nr katalogowy: 108995
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-4
Konsumenci współtworzą marki i stawiają na ekologię
nr katalogowy: 142864
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-11-12
Manufaktura Piwna - nowa linia piw specjalnych z Browaru Jabłonowo!
nr katalogowy: 64608
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Podsumowanie badań
Prof. Krystyna Gutkowska
nr katalogowy: 130954
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2021-3
Podsumowanie badań
Prof. Krystyna Gutkowska
nr katalogowy: 130954
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-7-8
Skoncentrowani na "czystej etykiecie"
nr katalogowy: 61884
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-4
Smak, jakość czy cena? Za co konsumenci cenią piwo z polskich browarów?
nr katalogowy: 144700
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-8
Konsumenci wysoko cenią dobrą polską żywność
nr katalogowy: 85520
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-7-8
Skoncentrowani na "czystej etykiecie" Żywność barwiąca: wydajna i naturalna
nr katalogowy: 61780
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-5
Testy DNA - pewność, że ryby i owoce morza pochodzą z wiarygodnych źródeł. Dobra identyfikacja
nr katalogowy: 98393
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-2
Zdrowie zamknięte w butelce
Anna Żbikowska
nr katalogowy: 57390
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Informacje wydawnicze
nr katalogowy: 7030
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-2
Dodatek E - wróg czy przyjaciel konsumenta
nr katalogowy: 49793
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-3
EXBERRY Żywność Barwiąca to spełnienie oczekiwań konsumentów
nr katalogowy: 67222
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-5
Zdrowa innowacja
Pauline Taggart
nr katalogowy: 51873
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-11
Na czym polega fenomen Whole Foods Market
Magdalena Mroczkowska
nr katalogowy: 55262
OPAKOWANIE 2019-6
Opakowania przyszłości z Metsä Board
nr katalogowy: 120814
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Wyzwania i szanse producentów
nr katalogowy: 138223
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-12
Lokalni producenci, rodzime firmy z tradycją, rolnicy – komu i dlaczego ufają polscy konsumenci?
nr katalogowy: 129753
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-1
Wiedza polskiego konsumenta o higienie i bezpieczeństwie żywności
Małgorzata Ziarno
Dorota Zaręba
Karolina Pełka
nr katalogowy: 82184
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-10
Zwodnicze kubki smakowe
nr katalogowy: 22429
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-7
POLSKA-UNIA-ŚWIAT
nr katalogowy: 14871
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-3
Konsumenci wobec żywności Healthy & Wellness
nr katalogowy: 50238
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-11
Piekarze górą
nr katalogowy: 47769
OPAKOWANIE 2016-8
Opakowania a konsumenci- wyniki badania ALL4PACK
nr katalogowy: 100411
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Ciastka w sklepie firmowym piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 132504
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-10
Czynnik witalności
nr katalogowy: 14928
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-9
Tacki nadające się do recyklingu
nr katalogowy: 133597
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-10
Konsumenci produktów mleczarskich
H. Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 22425
OPAKOWANIE 2004-1
Maszyny pakujące nowej generacji
Ryszard Warczyński
nr katalogowy: 3119
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-8
Jak konsumenci postrzegają informacje o substancjach dodatkowych
I. Ozimek
nr katalogowy: 20754
OPAKOWANIE 2014-8
Utrzymanie przejrzystości
EKATERINA MERZLIKINA
nr katalogowy: 86148
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Poradnik informatyczny dla piekarzy i cukierników. Kryzys gospodarczy a inwestycje w informatykę w zakładzie piekarsko-cukierniczym
MACIEJ LATAWIEC
nr katalogowy: 44969
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-8-9
Nowe pomysły na opakowanie
nr katalogowy: 71086
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-7-8
Informacje biznesowe
nr katalogowy: 53807
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Ciastka w sklepie firmowym piekarni
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 132504
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-2
Bardziej zrównoważony styl życia. Wyniki ankiety konsumenckiej Pro Carton
nr katalogowy: 142027
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-7
Konsumenci na rynku żywności
H. Makala
nr katalogowy: 7112
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-9
Czy powinniśmy bać się substancji dodatkowych a żywności (cz.1)
Elżbieta Słowik
nr katalogowy: 18990
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-11
Produkcja mięsa wieprzowego z loch pierwiastek
Stanisław Wajda
nr katalogowy: 21567
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-5
Nowe zalecenia żywieniowe – talerz zamiast piramidy żywnościowej
nr katalogowy: 131854
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-5
Nowe zalecenia żywieniowe – talerz zamiast piramidy żywnościowej
nr katalogowy: 131854
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-3
Polskie winiarstwo - pożyteczne, ale czy doceniany dział gospodarki żywnościowej
A. Łazarowicz
nr katalogowy: 20669
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-6
Konsument soków, nektarów i napojów gazowanych
H. Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 7095
GOSPODARKA MIĘSNA 2005-3
Jakość mięsa i przetworów mięsnych
Stanisław Urban
nr katalogowy: 9508
GOSPODARKA MIĘSNA 2012-7
Carbon Footprint - kontrola emisji CO2 koniecznym elementem stabilnego i ciągłego rozwoju
nr katalogowy: 69410
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-9
Przełamując stereotypy Ingredion i rewolucja czystej etykiety
nr katalogowy: 79247
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-12
Współczesne trendy wyboru i akceptacji żywności
N. Baryłko-Pikielna
E. Kostyra
nr katalogowy: 7245
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-7
Konsumenci na rynku tłuszczów roślinnych i masła
H. Górska-Warsewicz
nr katalogowy: 7113
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-10
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 5110
OPAKOWANIE 2013-8
Kod QR na wieczku puszki
nr katalogowy: 78666
OPAKOWANIE 2005-5
Owens-Illinois staje się O-l. Zjednoczone jednostki globalne
nr katalogowy: 11183
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-9
Tacki nadające się do recyklingu
nr katalogowy: 133597
OPAKOWANIE 2004-5
Kraft Foods France kusi kawą Grand Mere Familial au lait
Janusz Rynkiewicz
nr katalogowy: 3234
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2023-2
Bardziej zrównoważony styl życia. Wyniki ankiety konsumenckiej Pro Carton
nr katalogowy: 142027
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-3
Mleko krowie jest bardzo zdrowe, ale nie dla wszystkich. Nietolerancja laktozy i galaktozy
M. Ziarno
nr katalogowy: 20837
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-11
Europejskie znaki dla produktów regionalnych - szansa na biznes
M. Duczkowska- Piasecka
nr katalogowy: 7219
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Doskonałe rozwiązania prosto z natury
nr katalogowy: 65286
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-10
Rozmaryn i zielona herbata Skuteczne połączenie
nr katalogowy: 54642
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-11
Opakowania jadalne na bazie polimerów
Joanna Kulikowska
nr katalogowy: 123396
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-3
Wiosenne porządki z KOMPLET Polska
Aneta Banaszak
nr katalogowy: 118893
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2016-5
Globalne badania ujawniają aktualne trendy żywieniowe
nr katalogowy: 98604
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-6
Jaka będzie przyszłość wina?
nr katalogowy: 138222
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-5
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 97863
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2018-8
Oeko-Tex wprowadza test na GMO dla bawełny organicznej
nr katalogowy: 115468
OPAKOWANIE 2011-12
Opakowania do wyrobów alkoholowych
nr katalogowy: 65066
GAZETA CUKROWNICZA 2005-8
Czy konsumenci żywności zawierającej cukier w Unii Europejskiej, w tym i w Polsce, skorzystają na reformie regulacji unijnego cukru
J.Rybski
nr katalogowy: 9434
OPAKOWANIE 2015-3
Nowoczesne sposoby zamykania, wzmacniania i otwierania opakowań tekturowych
nr katalogowy: 90336
OPAKOWANIE 2015-6
Nowoczesne sposoby zamykania, wzmacniania i otwierania opakowań tekturowych
nr katalogowy: 92393
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-12
Mój rynek
nr katalogowy: 64117
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
Metody sensoryczne w kontroli jakości
Anna Wachowicz
nr katalogowy: 69072
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-10
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 110194
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Piekarze stanęli na wysokości zadania - Rozmowa z Krystyną Prószyńską-Kryk, Prezesem zarządu Backaldrin Polska
nr katalogowy: 129434
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-12
Piekarze stanęli na wysokości zadania - Rozmowa z Krystyną Prószyńską-Kryk, Prezesem zarządu Backaldrin Polska
nr katalogowy: 129434
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-1
Certyfikat DOWNPASS
Grażyna Feliga
nr katalogowy: 141974
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-11-12
New Product Development - jak opracowywać nowe napoje funkcjonalne, cz. 2
Adam Bogacz
nr katalogowy: 73550
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-8
Ekologiczne opakowania sprzyjają wzrostowi sprzedaży
nr katalogowy: 108996
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-10
Odroczona fermentacja
nr katalogowy: 87292
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-10
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 133648
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Konsumenci stawiają na opakowania szklane – wyniki ankiety
nr katalogowy: 141300
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-3
Wołowina kulinarna cz. II – wartość odżywcza i cechy tekstury
Monika Modzelewska-Kapituła
Weronika Zduńczyk
Katarzyna Tkacz
nr katalogowy: 130895
skład chemiczny
barwa
cechy sensoryczne
chemical composition
colour
sensory properties
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2008-3
Kontrola lutowności materiałów i podzespołów elektronicznych metodą meniskograficzną
JANUSZ SITEK
nr katalogowy: 33948
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-10
Rynek żywności wygodnej w Polsce
MICHAŁ KOCISZEWSKI
nr katalogowy: 30670
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-20
Świat opakowań
Anna Bielska
nr katalogowy: 29716
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-10
AgriCoat NatureSeal Ltd
nr katalogowy: 38927
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-8
Tempo rotacji produktów a zrównoważony rozwój
Beata MICHALISZYN
nr katalogowy: 37166
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-4
Nanotechnologia w technologii żywności
EWA JAKUBCZYK
nr katalogowy: 25466
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-4
Czy nowe znaczy bezpieczne?
JANUSZ CZAPSKI
nr katalogowy: 25465
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-4
Czy nowe znaczy bezpieczne?
JANUSZ CZAPSKI
nr katalogowy: 25464
OPAKOWANIE 2018-10
Opakowanie ma znaczenie
nr katalogowy: 116775
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-7
Bez kurzu na butelkach
Krzysztof Baranowski
nr katalogowy: 115047
OPAKOWANIE 2008-2
Marketingowe uwarunkowania projektowania opakowań jednostkowych dla produktu konsumpcyjnego
Jadwiga Szymczak
Magdalena Ankiel-Homa
nr katalogowy: 33272
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Przeciwutleniacze na rynku żywności funkcjonalnej
Kristen Girard
nr katalogowy: 32546
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-9
Jakość środowiskowa produktów w świetle polityki Unii Europejskiej
Beata MICHALISZYN
nr katalogowy: 29553
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-6
Informacje Biznesowe
nr katalogowy: 27229
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-6
Organic Farma Zdrowia - buduje rynek ekożywności
nr katalogowy: 27066
CHŁODNICTWO 2008-12
Konsumenci będą lepiej poinformowani Rusza ogólnopolski program edukacyjny dotyczący znakowania wartością odżywczą "Wybieraj z GDA"
nr katalogowy: 40279
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-9
Znakowanie żywności GMO
Iwona Wrześniewska-Wal
nr katalogowy: 38261
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-1
Bejo uczestniczy w targach BioFach
nr katalogowy: 23827
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Żywność konserwowana na rynku rosyjskim
nr katalogowy: 23599
OPAKOWANIE 2023-2
Skuteczny recykling zaczyna się od projektu
nr katalogowy: 142056
OPAKOWANIE 2022-8
Dlaczego technologia RFID jest ważna dla producentów etykiet?
nr katalogowy: 139127
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2024-4
Znamy laureatów plebiscytu „Najlepsza Restauracja 2024”
nr katalogowy: 150012
AURA 2016-6
Wspólne ryzyko, obustronna korzyść
Julia Olszewska
nr katalogowy: 98881
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-4
Druga strona biodegradowalności. Czy biodegradowalne butelki i słomki są takie rzeczywiście?
Tomasz Graczyk
nr katalogowy: 131497
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Postrzeganie przez konsumentów produktów z końcową datą ważności
Robert Nicewicz
Beata Bilska
nr katalogowy: 132268
10.15199/65.2021.6.6
data ważności
konsumenci
produkty spożywcze
badanie ankietowe
expiry date
consumers
food products
survey research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Postrzeganie przez konsumentów produktów z końcową datą ważności
Robert Nicewicz
Beata Bilska
nr katalogowy: 132268
10.15199/65.2021.6.6
data ważności
konsumenci
produkty spożywcze
badanie ankietowe
expiry date
consumers
food products
survey research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Postrzeganie przez konsumentów produktów z końcową datą ważności
Robert Nicewicz
Beata Bilska
nr katalogowy: 132268
10.15199/65.2021.6.6
data ważności
konsumenci
produkty spożywcze
badanie ankietowe
expiry date
consumers
food products
survey research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Smaczna i zdrowa żywność - zgodnie z oczekiwaniami konsumentów
nr katalogowy: 32542
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-12
Wysoka jakość produktu uzyskiwana w niskiej temperaturze
Laurent Guerindon
nr katalogowy: 31938
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-10
Jak uprościć pięciofazową fermentację ciast żytnich
nr katalogowy: 30212
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-9
Co nowego w świecie aromatów i dodatków do żywności - sierpień 2007
nr katalogowy: 30047
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-6
Konsumenci a rynek żywności wzbogacanej
ANNA DZIĘCIOŁ
BEATA SIŃSKA
HANNA KUNACHOWICZ
nr katalogowy: 27217
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-12
Piekarnia "Jędryka" ma 60 lat!
nr katalogowy: 40331
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-12
Wypróbowane, solidne partnerstwo rękojmią przetrwania gorszej koniunktury
nr katalogowy: 40135
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-12
Zmiany w konsumpcji żywności w Polsce
KRYSTYNA KUŚMIERCZYK
DOROTA SZEPIENIEC-PUCHALSKA
nr katalogowy: 40036
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
Koncentraty barwiące EXBERRY firmy GNT w produktach spożywczych dla dzieci:Tak smakuje zdrowie!
nr katalogowy: 37604
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-5
Jak reklamować pieczywo?
nr katalogowy: 34885
PROBLEMY JAKOŚCI 2007-3
Rola marki produktów spożywczych w decyzjach zakupowych konsumentów – studium przypadku
Marzena GÓRALCZYK
nr katalogowy: 24953
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Nowoczesne stabilizatory firmy Culinar
nr katalogowy: 67951
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-11
Pork Quality System - wieprzowina ze znakiem jakości
nr katalogowy: 63770
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Czekolada w wersji 3D
nr katalogowy: 128335
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-8
Przemysł papierniczy a środowisko – mity i fakty
nr katalogowy: 133154
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Trend „NoLo”
nr katalogowy: 142332
OPAKOWANIE 2022-10
EFI Nozomi – zrównoważony rozwój opakowań z tektury falistej
nr katalogowy: 140190
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-11-12
Chronione Oznaczenie Geograficzne
nr katalogowy: 140931
CHŁODNICTWO 2023-3
Pojazdy chłodnie i ich użytkowanie
nr katalogowy: 143896
OPAKOWANIE 2018-8
Zrównoważone opakowania zyskują w oczach konsumentów
nr katalogowy: 115573
CHŁODNICTWO 2008-1-2
Białka roślinne i zwierzęce jako dodatki funkcjonalne w przetwórstwie chłodzonego mięsa i przetworów mięsnych
JACEK KONDRATOWICZ
EWA BURCZYK
nr katalogowy: 33179
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Nielsen o handlu i konsumentach
Anna Łazarowicz
nr katalogowy: 29586
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-7-8
Naturalne barwy, które nigdy nie blakną GNT - daj się porwać kolorom!
nr katalogowy: 29446
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Syntetyczne barwniki organiczne w technologii żywności
ANDRZEJ GASIK
MARTA MITEK
nr katalogowy: 29253
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-10
Modyfikacje tłuszczów przeestryfikowanie i inne metody
MAŁGORZATA KOWALSKA
ANNA ŻBIKOWSKA
KRZYSZTOF KRYGIER
BOLESŁAW KOWALSKI
nr katalogowy: 38796
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2008-9
Szybkie i skuteczne wykrywanie mikotoksyn (DON i ZeA) w zbożach i kukurydzy
nr katalogowy: 37697
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Europejski rynek czekolady rozwija się dobrze
nr katalogowy: 35915
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-8
Grupa docelowa - najważniejsza
nr katalogowy: 69604
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2011-19
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 63149
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-10
Jarosławskie Święto Chleba
Urszula Machaj
nr katalogowy: 54828
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-6
Walory akredytacji dla przedsiębiorstw z branży spożywczej
nr katalogowy: 121097
OPAKOWANIE 2016-9
Rośnie popularność małych opakowań
nr katalogowy: 101412
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2015-6-7
Parlament 500 milionów
nr katalogowy: 90549
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-7
Składniki pod lupą konsumentów
nr katalogowy: 92527
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-4
Sytuacja na rynku pieczywa
nr katalogowy: 131209
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-12
Konsumenci stawiają na opakowania szklane – wyniki ankiety
nr katalogowy: 141300
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2023-1
Certyfikat DOWNPASS
Grażyna Feliga
nr katalogowy: 141974
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2023-3
Polskie Skarby Kulinarne
nr katalogowy: 142318
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-6
Jak marki modowe powinny przygotować się na nowe przepisy dotyczące zrównoważonego rozwoju
Donata Buivydė
nr katalogowy: 141024
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2023-12
EFEKTY–DEFEKTY
nr katalogowy: 146595
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-11-12
Naturalne składniki roślin o właściwościach konserwujących
Bożena Sosnowska
nr katalogowy: 64620
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2011-4
Krok w kierunku bezcukrowych słodyczy
Sussane Roelle
nr katalogowy: 58722
OPAKOWANIE 2016-8
Opakowanie źródłem osiągania przewagi konkurencyjnej na rynku
nr katalogowy: 100425
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2024-4
Co konsumenci naprawdę myślą o opakowaniach?
ELISABETH SKODA
nr katalogowy: 148513
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Najważniejsze czynniki wpływające na poziom cen ziarna pszenicy
Jadwiga Rothkaehl
nr katalogowy: 33726
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-3
Czym jest Żywność Barwiąca?
nr katalogowy: 75474
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-9
Glutaminian sodu – czarny charakter na czystej etykiecie produktu
nr katalogowy: 128166
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-1
Opakowanie ECOGRIP – tektura falista alternatywą dla folii termokurczliwej
Tomasz Graczyk
nr katalogowy: 130097
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-1
Opakowanie ECOGRIP – tektura falista alternatywą dla folii termokurczliwej
Tomasz Graczyk
nr katalogowy: 130097
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2021-6
PANDEMIA UKSZTAŁTOWAŁA NOWE ZACHOWANIA W SIECI
nr katalogowy: 132393
OPAKOWANIE 2023-6
Więcej „kraftów” dla zielonej misji
nr katalogowy: 143909
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-10
Konsumenci a produkty z recyklingu – nowe badanie Stena Recycling?
nr katalogowy: 145686
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-9
Zmiana mentalności konsumentów kształtuje tendencje na rynku żywności
nr katalogowy: 115687
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2014-10
Perła - od klasyki po okazy piwne
nr katalogowy: 87597
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-4
zenon - oprogramowanie usprawniające procesy produkcji żywności i napojów
nr katalogowy: 67529
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-3
Piekarzu, czy wiesz, że...
Piekarzu
czy wiesz
że…
..
nr katalogowy: 104265
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2020-9
Glutaminian sodu – czarny charakter na czystej etykiecie produktu
nr katalogowy: 128166
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Jak obniżyć zawartość glutenu w pieczywie?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 132503
OPAKOWANIE 2022-10
Jak wyeliminować z użycia szkodliwy plastik
nr katalogowy: 140205
AURA 2023-6
Obronimy lasy – Dyrektywa unijna przeciw wylesianiu
nr katalogowy: 143535
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-4
Poświadczanie autentyczności mięsa i produktów mięsnych
nr katalogowy: 59066
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-11
Wołowina? Z przyjemnością!
nr katalogowy: 63780
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-3
Żywność barwiąca - najlepsza alternatywa dla sztucznych barwników
Jacek Meszka
nr katalogowy: 75473
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2016-11
Rynek piwa za kilka lat ...
Hubert Buksowicz
nr katalogowy: 102280
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-7
Jak obniżyć zawartość glutenu w pieczywie?
Krystyna Jarosz
nr katalogowy: 132503
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-4
Ekologiczne opakowania wysyłkowe górą
nr katalogowy: 131504
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2021-4
Ekologiczne opakowania wysyłkowe górą
nr katalogowy: 131504
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-6
Zdrowie czy przyjemność?
nr katalogowy: 148924
OPAKOWANIE 2018-4
Opublikowano nową wersję standardu ISO 14024
nr katalogowy: 113140
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-8
Seminarium nowych technologii i trendów w branży convenience firmy UNITHERM
nr katalogowy: 109021
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-11
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
nr katalogowy: 81125
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-12
Obniżanie ceny produktu dzięki zmianie zawartości miąższu
Mona Rademache
nr katalogowy: 64640
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
FruitMax i JuiceMax firmy Chr. Hansen - apetycznie naturalne kolory bez numeru E
nr katalogowy: 80050
OPAKOWANIE 2020-7
ECO Bowl – opakowanie z tektury dla świeżych produktów
nr katalogowy: 127248
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-7-8
Poznańska Firma Nurkowski – Generalny dystrybutor dzielarek Calybra – wprowadza nowość – Artezen DTP
Konrad Kazanecki
nr katalogowy: 127407
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-11
46% europejskich konsumentów znacząco zmniejszyło spożycie mięsa
nr katalogowy: 134744
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-2
Świetny rok branży obuwniczej w uSA
nr katalogowy: 137407
ELEKTROINSTALATOR 2022-12
INTELIGENTNE LICZNIKI ENERGII ELEKTRYCZNEJ
nr katalogowy: 141315
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2022-4
Kalejdoskop ze świata napojów
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 139115
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-9
Jak odpowiedzieć na oczekiwania klienta?
nr katalogowy: 139356
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-6
Europejskie browarnictwo stawia na zrównoważony rozwój
nr katalogowy: 149072
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-6
Czy wzrost cen kakao wpłynie na jakość czekolad?
nr katalogowy: 148928
GOSPODARKA MIĘSNA 2017-6
Tradycyjne produkty w nowoczesnym wydaniu
nr katalogowy: 106576
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-9
Z wizytą u pana Wedla
P.K.
nr katalogowy: 56390
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Analitycy oceniają stan i perspektywy światowego rynku snacków
nr katalogowy: 64994
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH