Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-12
Wieści konopne
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 123893
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-2
PRZYSZŁOŚĆ OPAKOWAŃ NA ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
Aleksandra BRYK
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 138385
10.15199/180.2022.2.3
opakowania na artykuły spożywcze
badania ankietowe
istotne cechy tych opakowań
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
packaging of food products
survey questionnaires
significant properties of the packaging
active packaging
intelligent packaging
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-2
PRZYSZŁOŚĆ OPAKOWAŃ NA ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
Aleksandra BRYK
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 138385
10.15199/180.2022.2.3
opakowania na artykuły spożywcze
badania ankietowe
istotne cechy tych opakowań
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
packaging of food products
survey questionnaires
significant properties of the packaging
active packaging
intelligent packaging
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-2
PRZYSZŁOŚĆ OPAKOWAŃ NA ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
Aleksandra BRYK
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 138385
10.15199/180.2022.2.3
opakowania na artykuły spożywcze
badania ankietowe
istotne cechy tych opakowań
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
packaging of food products
survey questionnaires
significant properties of the packaging
active packaging
intelligent packaging
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Polskie przedsiębiorstwa spożywcze na rankingowej Liście 2000
JADWIGA DROŻDŻ
nr katalogowy: 32547
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Polskie przedsiębiorstwa spożywcze na rankingowej Liście 2000
JADWIGA DROŻDŻ
nr katalogowy: 23598
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Stan magazynu Jak przechowywać artykuły spożywcze
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4161
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Odzysk ciepła - ważny temat
Małgorzata Maniawska
nr katalogowy: 14810
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-8
Handel artykułami rolno-spożywczymi z krajami Unii Europejskiej po integracji
J. Rowiński
nr katalogowy: 7145
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
Działania Inspekcji Jakości Handlowej Artykułów Rolno-spożywczych na rzecz ułatwienia dostępu polskich artykułów rolno-spożywczych do rynku Federacji Rosyjskiej
Magdalena Żelazna
nr katalogowy: 5070
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-3
Smakołyki ze sklepu internetowego
Arkadiusz Krzywiński
Hermann Schalk
nr katalogowy: 33818
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-4
Pudełka składane nieodzowne w czasach kryzysu epidemicznego
nr katalogowy: 126110
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-7
Wyniki kontroli IJHARS
nr katalogowy: 106817
OPAKOWANIE 2008-7
Dogłębne opanowanie technologii perforacji laserowej
nr katalogowy: 36887
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-3
Ocena zmian w podatku VAT i zatrudnienie uchodźców
Adriana Lotolc
nr katalogowy: 136706
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 137138
OPAKOWANIE 2007-9
Przemysł spożywczy w Niemczech: trendy i innowacje na konkurencyjnym rynku
nr katalogowy: 29750
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2007-3
Dobrobyt z drugiej ręki
nr katalogowy: 24009
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2021-1
Technika i medycyna
nr katalogowy: 129881
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Rankingowa Lista 2000 polskich przedsiębiorstw spożywczych
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 49516
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-10
Kupujesz owoce od rolnika, płacisz na Fundusz Promocji Owoców i Warzyw
nr katalogowy: 109776
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2008-1
Papier siarczanowy: słaby dolar powoduje ograniczenie dostaw i wzrost cen
TOMASZ GRACZYK
nr katalogowy: 32853
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-8
PRZYSZŁOŚĆ OPAKOWAŃ na artykuły spożywcze
Aleksandra Bryk
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 144569
opakowania na artykuły spożywcze
badania ankietowe
istotne cechy tych opakowań
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
packaging of food products
survey questionnaires
significant properties of the packaging
active packaging
intelligent packaging
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-11
Do zobaczenia w Krakowie
nr katalogowy: 80328
OPAKOWANIE 2015-3
Kolor prawdę Ci powie
nr katalogowy: 90333
OPAKOWANIE 2015-3
INFORMACJE MIESIĄCA
nr katalogowy: 90322
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2024-3
Co warto wiedzieć o granicznej kontroli żywności
nr katalogowy: 148939
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-4
Co warto wiedzieć o granicznej kontroli żywności
nr katalogowy: 148167
OPAKOWANIE 2013-7
INFORMACJE MIESIĄCA
nr katalogowy: 77714
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2018-5
Przystań Smaku i Kultury
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 116507
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Sprzedaż artykułów spożywczych online – jak odnieść korzyść z popytu na zakupy internetowe
Adam Steć
nr katalogowy: 128322
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2020-10
Sprzedaż artykułów spożywczych online – jak odnieść korzyść z popytu na zakupy internetowe
Adam Steć
nr katalogowy: 128322
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-3
Czarna kreska
Bogusława Kulesza
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 104429
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 142969
OPAKOWANIE 2014-8
Etykiety na każdy język
nr katalogowy: 86140
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-6
Stan magazynu
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 44850
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2017-2
Gospodarka dostaw Gdy pudła będą latać
nr katalogowy: 104253
OPAKOWANIE 2016-10
Lakiery dyspersyjne o niskiej migracji ACRYLAC-MGA
EWA RAJNSZ
nr katalogowy: 101469
CHŁODNICTWO 2022-4
Od lodowni do lodówki
nr katalogowy: 139333
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-10
Rzetelna informacja Oznakowanie produktów na podstawie ustawy o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych.
Aleksandra Partyka
nr katalogowy: 109878
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-5
Trendy na rynku opakowań do mięsa i przetworów
Halina Makała
nr katalogowy: 76749
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-4
W trosce o jakość żywności
Marta Stus
nr katalogowy: 50839
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2020-3
Bühler AG - Grain Milling Rozwiązanie startowe do produkcji mąki atta
Nicholas Trounce
nr katalogowy: 126431
OPAKOWANIE 2022-4
Akomex: możliwa podwyżka cen opakowań kartonowych
nr katalogowy: 137313
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-9
Przystań Smaku i Kultury
Jadwiga Piotrowicz
nr katalogowy: 115683
OPAKOWANIE 2010-1
Gallus ECS 340: pierwsza maszyna drukująca z granitu
nr katalogowy: 49227
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-3
Wyższe kwalifikacje kadry dzięki funduszom Unii Europejskiej
Joanna Hejft-Wolska
nr katalogowy: 42541
OPAKOWANIE 2011-11
Luxe Pack Monaco 2011, czyli luksus pięknie opakowany
TOMASZ KRAWCZAK
nr katalogowy: 63959
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-2
Gazele Biznesu małych i średnich firm spożywczych
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 74712
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2016-14-15
Przez Hannower do światowego rynku
Marek Bielski
nr katalogowy: 99495
AURA 2024-9
Recykling plastiku – czy te działania mają sens?
nr katalogowy: 150512
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-7
"Dodaj do koszyka" w e-spożywczaku
Paulina Żarczyńska
nr katalogowy: 85715
AURA 2011-4
Uwaga na oznakowanie kosmetyków
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 58777
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-5
3 wskazówki, jak bezpiecznie mogą Państwo znakować artykuły spożywcze
Adam Steć
Arkadiusz Krzywiński
nr katalogowy: 120391
GOSPODARKA MIĘSNA 2022-4
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 137138
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2023-5
WIEŚCI IX–X 2023 KONOPNE
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 145713
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-9
Ładunki o kontrolowanej temperaturze
Vladimir M. Stefanovsky
Lyudmyla Filina
nr katalogowy: 62561
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Postrzeganie przez konsumentów produktów z końcową datą ważności
Robert Nicewicz
Beata Bilska
nr katalogowy: 132268
10.15199/65.2021.6.6
data ważności
konsumenci
produkty spożywcze
badanie ankietowe
expiry date
consumers
food products
survey research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Postrzeganie przez konsumentów produktów z końcową datą ważności
Robert Nicewicz
Beata Bilska
nr katalogowy: 132268
10.15199/65.2021.6.6
data ważności
konsumenci
produkty spożywcze
badanie ankietowe
expiry date
consumers
food products
survey research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Postrzeganie przez konsumentów produktów z końcową datą ważności
Robert Nicewicz
Beata Bilska
nr katalogowy: 132268
10.15199/65.2021.6.6
data ważności
konsumenci
produkty spożywcze
badanie ankietowe
expiry date
consumers
food products
survey research
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2018-2
Najpoczytniejsze artykuły w "Ochronie przed Korozją" w 2017 roku
nr katalogowy: 112184
OPAKOWANIE 2012-9
Pionowe pakowanie z firmą Miele
nr katalogowy: 71136
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2007-5
Teoria i praktyka
JERZY KOSIERADZKI
nr katalogowy: 25668
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1990-10
KONFERENCJE, NARADY, WYSTAWY
nr katalogowy: 107151
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-12
Roczny spis treści Wykaz artykułów - "Przemysł Spożywczy" 2013 r.
nr katalogowy: 81369
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-6
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 143464
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 142969
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2005-5
Grupa Asmet
nr katalogowy: 13004
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
Specjalne wymagania
nr katalogowy: 114539
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2016-10
Obowiązkowe znakowanie wartością odżywczą - zostało niewiele czasu
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 101129
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-12
Owcze produkty spożywcze.Aspekty towaroznawcze
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 14961
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2013-7
Wyniki Konkursu im. Prof. M. Pożaryskiego na najlepsze artykuły opublikowane w roku 2012 w czasopismach naukowo-technicznych SEP
nr katalogowy: 78150
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-1
Warszawskie Targi Spożywcze Euro Food
nr katalogowy: 1555
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-6
Rozstrzygnięcie XLVII Konkursu im. prof. Mieczysława Pożaryskiego na najlepsze artykuły opublikowane w czasopismach-organach SEP za rok 2022
nr katalogowy: 143599
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2014-6
Spożycie przetworów zbożowych i stan krajowego przetwórstwa zbóż
nr katalogowy: 84585
OPAKOWANIE 2012-2
Realizacja funkcji opakowań w e-handlu w branży kosmetycznej
ANDRZEJ KORZENIOWSKI
RYSZARD CIERPISZEWSKI
nr katalogowy: 65823
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-8
Wyposażenie techniczne magazynów przetwórstwa spożywczego
Adam Wojciechowski
nr katalogowy: 78785
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-12
Sprawne sprawdzanie
Waldemar Dzwolak
nr katalogowy: 102734
GOSPODARKA MIĘSNA 2024-11
Mocne własne marki detalistów w kategorii mięsa i wędlin
Grzegorz Mech
nr katalogowy: 151604
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-12
65. rok wydawania „Ochrony przed Korozją” – podsumowanie
nr katalogowy: 141090
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2023-6
Rozstrzygnięcie XLVII Konkursu im. prof. Mieczysława Pożaryskiego na najlepsze artykuły opublikowane w czasopismach-organach SEP za rok 2022
nr katalogowy: 143599
ATEST - OCHRONA PRACY 2018-3
Bhp w sieci
nr katalogowy: 112626
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2022-6
WYNIKI 46. EDYCJI KONKURSU IM. PROF. MIECZYSŁAWA POŻARYSKIEGO NA NAJLEPSZE ARTYKUŁY OPUBLIKOWANE W CZASOPISMACH-ORGANACH SEP W ROKU 2021
Andrzej Wac-Włodarczyk
nr katalogowy: 138192
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2017-3
Techniki drukowania opakowań artykułów spożywczych
Agata Ruszkowska
Halina Podsiadło
nr katalogowy: 104686
10.15199/65.2017.3.9
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-11
Wyposażenie techniczne magazynów przetwórstwa spożywczego
Adam Wojciechowski
nr katalogowy: 80673
OPAKOWANIE 2012-2
Do zobaczenia na easyFairs
nr katalogowy: 65797
OPAKOWANIE 2013-10
Opakowania inteligentne w zasięgu ręki
MARIUSZ S. KUBIAK
TOMASZ BOROWY
nr katalogowy: 79776
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-4
Rynek świeżych owoców i warzyw - wybrane wymagania dotyczące bezpieczeństwa żywności
Monika Czarnecka-Partyka
Hanna Wachowska
nr katalogowy: 76239
PROBLEMY JAKOŚCI 2016-9
Rzetelna informacja o produktach głównym elementem polityki społecznej odpowiedzialności przedsiębiorstw łańcucha żywnościowego
Natalia IWASZCZUK
Marta SZYBA
nr katalogowy: 100741
10.15199/47.2016.9.3
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-3
Bakterie probiotyczne w żywności nowe kierunki stosowania
Kamil Toczek
Paweł Glibowski
nr katalogowy: 90150
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2022-6
WYNIKI 46. EDYCJI KONKURSU IM. PROF. MIECZYSŁAWA POŻARYSKIEGO NA NAJLEPSZE ARTYKUŁY OPUBLIKOWANE W CZASOPISMACH-ORGANACH SEP W ROKU 2021
Andrzej Wac-Włodarczyk
nr katalogowy: 138192
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2017-4
Artykuły sanitarne w handlu zagranicznym - gdzie sprzedajemy, skąd kupujemy
Joanna Ziach
Mirosław Ziach
nr katalogowy: 110923
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-11
Najciekawsze wydarzenia i produkty spożywcze
Agnieszka Górecka
nr katalogowy: 39232
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2012-6
60 LAT TEMU W PRZEGLĄDZIE GEODEZYJNYM PISANO
nr katalogowy: 68404
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-7-8
Wskazówki dotyczące przygotowania artykułu i procedura recenzowania
nr katalogowy: 127510
OPAKOWANIE 2012-8
Opakowanie a styl życia
BEATA HOFFMANN
nr katalogowy: 70252
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-12
Produkty o obniżonej zawartości sodu
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 64632
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-6
Margaryna współczesne kierunki produkcji
Karolina Kramek
Paweł Glibowski
nr katalogowy: 77384
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE 2013-7
Rozstrzygnięcie XXXVII edycji konkursu im. prof. Mieczysława Pożaryskiego
Krzysztof Woliński
nr katalogowy: 77685
PRZEGLĄD MECHANICZNY 2020-7-8
Wskazówki dotyczące przygotowania artykułu i procedura recenzowania
nr katalogowy: 127510
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2022-12
65. rok wydawania „Ochrony przed Korozją” – podsumowanie
nr katalogowy: 141090
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-4
KRONIKA
nr katalogowy: 59068
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-6
Ocena sytuacji ekonomiczno-finansowej przemysłu mięsnego i drobiarskiego w 2013 roku
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 85162
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-11
Sytuacja ekonomiczno-finansowa przemysłu mięsnego i drobiarskiego w I połowie 2014 roku
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 87950
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-10
Desery mleczne innowacje produktowe
Jarosław Kowalik
nr katalogowy: 80049
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-9
Co nowego w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności - sierpień 2010 r.
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 54449
CHŁODNICTWO 2022-4
Od lodowni do lodówki
nr katalogowy: 139333
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-1
Firmy spożywcze doceniają Facebooka
Magdalena Wocior
nr katalogowy: 73305
OPAKOWANIE 2021-7
Westrock EverGrow wyeliminuje tworzywa sztuczne
nr katalogowy: 132596
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2006-12
Uwaga, niespodzianka!
nr katalogowy: 22650
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-12
WSKAZÓWKI DLA AUTORÓW
nr katalogowy: 15116
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-10-11
Wskazówki dla autorów
nr katalogowy: 15084
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-8
Wskazówki dla autorów
nr katalogowy: 15063
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-3
Wskazówki dla autorów
nr katalogowy: 15002
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-2
Wskazówki dla autorów
nr katalogowy: 14989
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2005-11
Wskazówki dla autorów
nr katalogowy: 9995
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Aromaty spożywcze - zalety i wady
Bolesław Hoffmann
nr katalogowy: 79477
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-3
Wykorzystanie kukurydzy do celów spożywczych
Henryk Piekut
nr katalogowy: 136808
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-5
Dyrektor nadużył prawa
nr katalogowy: 158
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2005-6
Wskazówki dla autorów
nr katalogowy: 15039
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2018-3
Artykuły sanitarne w handlu zagranicznym - ile ceramiki, ile tworzyw sztucznych?
Mirosław Ziach
nr katalogowy: 115901
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-5
ABC wykorzystania biotechnologii w produkcji dodatków do żywności
Elżbieta Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 148664
10.15199/65.2024.5.5
biotechnologia
mikroorganizmy
pleśnie
bakterie
kwasy organiczne
aminokwasy
witaminy
barwniki spożywcze
biotechnology
microorganisms
molds
bacteria
organic acids
amino acids
vitamins
food dyes
SZKŁO I CERAMIKA 2006-3
Najlepsza publikacja 2005
nr katalogowy: 20997
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2004-7-8
Wskazówki dla Autorów
nr katalogowy: 867
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-8
Kłopotliwe gwarancje
nr katalogowy: 266
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-1
REDAKCJA ODPOWIADA
nr katalogowy: 15835
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-21
Dziecko przeszłości
hen
nr katalogowy: 5579
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-3
Dwie różne umowy
nr katalogowy: 86
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-2
Listy czytelników
nr katalogowy: 57
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-12
Nowe prawo żywnościowe
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 22990
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2006-12
Janusz Andziak 1939 - 2006
nr katalogowy: 22839
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-4
Rozwiązanie umowy za 7-dniowym uprzedzeniem
nr katalogowy: 123
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-1
Trochę śmieszno, trochę straszno...
nr katalogowy: 11
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2021-8
Strona redakcyjna
Ludmiła Pietrzak
nr katalogowy: 132844
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2006-6
Głos ma węgiel i stal (1890-95)
nr katalogowy: 19464
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-9
Quality Progress, 6-2006
nr katalogowy: 18124
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-6
Przykre konsekwencje niedopełnienia badań lekarskich
nr katalogowy: 194
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-2
Ponowne zatrudnienie po zwolnieniu grupowym
nr katalogowy: 49
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-2
50 lat temu pisaliśmy
nr katalogowy: 16780
CHŁODNICTWO 2024-1
Specyfika transportu produktów w kontrolowanej temperaturze
Paweł Latoszek
nr katalogowy: 147615
ATEST - OCHRONA PRACY 2015-10
Bhp jest (za) trudne
Robert Kozela
nr katalogowy: 94147
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-4
Spożywcze laury
nr katalogowy: 11958
PROBLEMY JAKOŚCI 2006-10
ISO Management System, 4-2006
nr katalogowy: 21929
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2004-8-9
Wyniki XXVIII Konkursu im. prof. M. Pożaryskiego
nr katalogowy: 5768
ATEST - OCHRONA PRACY 2004-7
Proces o naruszenie dóbr osobistych pracownika
nr katalogowy: 231
GOSPODARKA WODNA 2005-11
Melioracje a ochrona przyrody - seminarium
Jerzy Mazgajski
nr katalogowy: 9830
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE 2005-8-9
WYNIKI XXIX KONKURSU IM. PROF. M. POŻARYSKIEGO
nr katalogowy: 13535
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2005-3
60 lat GUGiK - artykuły archiwalne
nr katalogowy: 12219
AURA 2004-9
ECHA NASZYCH ARTYKUŁÓW - EKOLOGICZNA ODBUDOWA RZEK
Stefan Bartosiewicz
nr katalogowy: 601
ATEST - OCHRONA PRACY 2006-7
Obowiązkowe usługi behapowskie i medyczne
P. Krasucki
nr katalogowy: 15578
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-2
Europejski znak ekologiczny (Eco-łabel)
M. Kuźnik
nr katalogowy: 13600
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2005-9
Wyniki Konkursu im. Mieczysława Pożaryskiego
nr katalogowy: 11772
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Wybrane produkty spożywcze jako czynnik ograniczający ryzyko zachorowania na raka piersi
Bohdan Achrem-Achremowicz
nr katalogowy: 139171
10.15199/65.2022.8.8
rak piersi
dieta w prewencji
produkty mleczne
warzywa kapustowate
kapusta gotowana i kiszona
breast cancer
preventive diet
dairy products
cabbage vegetable
boiled and sauerkraut
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2014-1
60 LAT TEMU W PRZEGLĄDZIE GEODEZYJNYM PISANO
Wojciech Wilkowski
nr katalogowy: 82007
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia żywieniowego
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 44361
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-6
Kukurydza (cz. 7) Preparowane przetwory zbożowe
HENRYK GĄSIOROWSKI
nr katalogowy: 20076
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-1
Zintegrowane planowanie produkcji umożliwia optymalne wykorzystanie zasobów
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 14752
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2004-19
Powstańczy sprzęt radiowy
Liliana Majchrzycka
nr katalogowy: 5536
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-4
Nowa inwestycja - nowe (utrudnione) przepisy
Włodzimierz Gubala
nr katalogowy: 4837
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-1
Zintegrowane planowanie produkcji umożliwia optymalne wykorzystanie zasobów
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 14752
GAZETA CUKROWNICZA 2005-10
Cennik reklam i warunki prenumeraty w 2005 r.
nr katalogowy: 9461
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2005-6
Spożywcze organiczne barwniki syntetyczne. Charakterystyka, metody analityczne
Irena Baranowska
nr katalogowy: 14329
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 7031
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-7
Śledzenie pochodzenia surowca w produkcji. Cz. II. System informacji o wsadach (CIS)
J. Szablewski
H. Schalk
nr katalogowy: 7116
GOSPODARKA WODNA 2005-2
70 LAT TEMU GOSPODARKA WODNA PISAŁA - Potrzeba stworzenia programu gospodarstwa wodnego w Polsce
Maksymilian Matakiewicz
nr katalogowy: 9687
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-1
Promocja polskich firm spożywczych w Paryżu
nr katalogowy: 20144
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Kulinaria Roku Merkurego
BOGNA WERNICHOWSKA
nr katalogowy: 11874
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-7
Aromaty spożywcze zażerające alkohol etylowy
nr katalogowy: 7114
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Kulinaria Roku Merkurego
BOGNA WERNICHOWSKA
nr katalogowy: 11874
GOSPODARKA MIĘSNA 2021-8
Rozdzielność asortymentowa w sklepie mięsnym
Katarzyna Godlewska
nr katalogowy: 133029
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-10
Branża mięsna na POLAGRZE-FOOD 2006
Krzysztof Łękawski
nr katalogowy: 21555
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Targi rolno-spożywcze w Polsce - 2004 r.
Anna Skrzyńska
nr katalogowy: 7026
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-5
Największe firmy spożywcze
J. Drożdż
nr katalogowy: 14822
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-9
FI EUROPA FSH 2005 - WKRÓTCE WSZYSTKO ZAREZERWOWANE
nr katalogowy: 14129
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-6
Znakowanie dozwolonych substancji dodatkowych nieprzeznaczonych bezpośrednio dla konsumenta
nr katalogowy: 12696
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2013-11
60 LAT TEMU W PRZEGLĄDZIE GEODEZYJNYM PISANO
WOJCIECH WILKOWSKI
nr katalogowy: 80410
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-12
WYMAGANIA DLA AUTORÓW
nr katalogowy: 56308
AURA 2021-2
CIEKAWOSTKI TECHNOLOGICZNE ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 130610
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-3
Dlaczego warto wybrać się do Brna
nr katalogowy: 19223
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-12
Papierowe stroje zawsze w modzie
nr katalogowy: 129807
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-12
Papierowe stroje zawsze w modzie
nr katalogowy: 129807
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-10
Stan przemysłu zbożowo-młynarskiego i wtórnego przetwórstwa
nr katalogowy: 22316
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-2
Aromaty spożywcze zawierające alkohol etylowy
nr katalogowy: 14776
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-1
Drodzy Czytelnicy!
Redakcja
nr katalogowy: 81735
OPAKOWANIE 2022-3
Najlepszą rzeczą w standardach jest to, że jest z czego wybierać*
nr katalogowy: 136940
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2014-10
60 LAT TEMU W PRZEGLĄDZIE GEODEZYJNYM PISANO
nr katalogowy: 87226
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-6
II Targi spożywcze IFE Poland w Warszawie
JP
nr katalogowy: 6840
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Rozwiązanie, które wszystkim smakuje
nr katalogowy: 93120
ATEST - OCHRONA PRACY 2014-1
Identyfikacja zagrożeń występujących przy obsłudze maszyn cz. 1
Andrzej Midera
nr katalogowy: 82022
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
Syntetyczne organiczne barwniki spożywcze jako dodatki do żywności
J. Janiak
nr katalogowy: 20800
ATEST - OCHRONA PRACY 2007-4
Bhp w siecie
nr katalogowy: 25539
GOSPODARKA WODNA 2004-2
Odra jako część przyszłej transeuropejskiej drogi wodnej
Jaroslav Kubec
nr katalogowy: 1801
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2014-2
60 LAT TEMU W PRZEGLĄDZIE GEODEZYJNYM PISANO
Wojciech Wilkowski
nr katalogowy: 82350
OPAKOWANIE 2011-5
Słodki przedmiot pakowania
nr katalogowy: 59461
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2020-1-2
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do ŻywnoŚci
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 125144
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
Aromaty spożywcze w nowym Rozporządzeniu Ministra Zdrowia dostosowanym do wymogów unijnych
Bolesław HOFFMAN
nr katalogowy: 5072
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2007-8
Szanowni Czytelnicy
Józef Wiechowski
nr katalogowy: 29031
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2007-7
Nowości - informacje
nr katalogowy: 27910
PROBLEMY JAKOŚCI 2008-11
Orientacja na innowacje
nr katalogowy: 39188
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2012-9
60 LAT TEMU W PRZEGLĄDZIE GEODEZYJNYM PISANO
WOJCIECH WILKOWSKI
nr katalogowy: 70958
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH