Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2005-6
Spożywcze organiczne barwniki syntetyczne. Charakterystyka, metody analityczne
Irena Baranowska
nr katalogowy: 14329
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2006-5
Syntetyczne organiczne barwniki spożywcze jako dodatki do żywności
J. Janiak
nr katalogowy: 20800
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-11
Wydzielanie barwników spożywczych ze ścieków za pomocą ekstrakcji hydrofobowymi cieczami jonowymi
MONIKA STASIEWICZ
nr katalogowy: 55584
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-9
Ostazin H - barwniki reaktywne do druku
WOJCIECH MICHAŁOWSKI
nr katalogowy: 29956
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-5
Zastosowanie miedziowych kompleksów chlorofilu jako barwników naturalnych
Elżbieta Vogt
Otmar Vogt
Ewelina Poręba
Anna Malaca
nr katalogowy: 120220
10.15199/62.2019.5.6
GOSPODARKA MIĘSNA 2010-7
Zastosowanie barwników spożywczych w przetwórstwie mięsa
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 53052
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2016-2
Barwniki reaktywne do włókien poliamidowych
KAZIMIERZ BLUS
nr katalogowy: 96741
10.15199/60.2016.02.2
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-11
Barwniki anionowe do barwienia włókien poliamidowych z asortymentu "Polfa" SA Pabianice
R. Sapieżyńska-Łoś
nr katalogowy: 22288
ATEST - OCHRONA PRACY 2010-8
Barwniki organiczne
Ryszard Szozda
nr katalogowy: 53577
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-5
Jak odróżnić barwnik od żywności barwiącej?
Joanna Gajda-Wyrębek
Katarzyna Kuźma
Jolanta Jarecka
Agnieszka Świtka
nr katalogowy: 91365
10.15199/65.2015.5.1
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-6
Zastosowanie barwników fluorescencyjnych w przemyśle włókienniczym
Magda Adamczyk
Anna Słubik
Iwona Masłowska-Lipowicz
nr katalogowy: 138112
10.15199/62.2022.6.3
barwniki
barwniki fluorescencyjne
fluorescencja
dyes
fluorescent dyes
fluorescence
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-6
Zastosowanie barwników fluorescencyjnych w przemyśle włókienniczym
Magda Adamczyk
Anna Słubik
Iwona Masłowska-Lipowicz
nr katalogowy: 138112
10.15199/62.2022.6.3
barwniki
barwniki fluorescencyjne
fluorescencja
dyes
fluorescent dyes
fluorescence
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-6
Zastosowanie barwników fluorescencyjnych w przemyśle włókienniczym
Magda Adamczyk
Anna Słubik
Iwona Masłowska-Lipowicz
nr katalogowy: 138112
10.15199/62.2022.6.3
barwniki
barwniki fluorescencyjne
fluorescencja
dyes
fluorescent dyes
fluorescence
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-6
Zastosowanie barwników fluorescencyjnych w przemyśle włókienniczym
Magda Adamczyk
Anna Słubik
Iwona Masłowska-Lipowicz
nr katalogowy: 138112
10.15199/62.2022.6.3
barwniki
barwniki fluorescencyjne
fluorescencja
dyes
fluorescent dyes
fluorescence
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2022-6
Zastosowanie barwników fluorescencyjnych w przemyśle włókienniczym
Magda Adamczyk
Anna Słubik
Iwona Masłowska-Lipowicz
nr katalogowy: 138112
10.15199/62.2022.6.3
barwniki
barwniki fluorescencyjne
fluorescencja
dyes
fluorescent dyes
fluorescence
GOSPODARKA MIĘSNA 2014-6
Aspekty prawne i technologiczne zastosowania barwników w przetwórstwie mięsa
Aneta Cegiełka
nr katalogowy: 85158
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2016-5
Polifunkcyjne barwniki reaktywne
KAZIMIERZ BLUS
nr katalogowy: 98382
10.15199/60.2016.05.2
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-10
CO NOWEGO w Świecie aromatów, dodatków i składników do Żywności
Katarzyna Oleksy
nr katalogowy: 80288
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-2
Fluorescencyjne barwniki rezolowe
ALEKSANDRA MALINOWSKA
ANDRZEJ PUSZYŃSKI
nr katalogowy: 28521
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-8
Barwniki polfanilowe do skór w postaci płynnej
RAISA SAPIEŻYŃSKA-ŁOŚ
nr katalogowy: 29414
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-11-12
Wykorzystanie barwników spożywczych w przetworach owocowo-warzywnych
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 56552
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2013-9
Specjalistyczne barwniki do napojów oraz barwniki emulgowane Chr. Hansen
Andrzej Turlej
nr katalogowy: 79266
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2004-8
Barwniki reaktywne do barwienia włókien celulozowych w środowisku obojętnym
Wojciech Czajkowski
Joanna Paluszkiewicz
nr katalogowy: 6610
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2006-7-8
Proces usuwania barwy z wykorzystaniem chityny trocin i popiołów
URSZULA FILIPKOWSKA
nr katalogowy: 16492
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-2
Nowoczesne barwniki reaktywne do włókien celulozowych
WOJCIECH CZAJKOWSKI
nr katalogowy: 28813
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-10
Innowacyjne dodatki do żywności
nr katalogowy: 71983
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-8-9
Innowacyjne dodatki do żywności
nr katalogowy: 71073
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Innowacyjne dodatki do żywności
nr katalogowy: 67954
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-10
Innowacyjne dodatki do żywności
nr katalogowy: 63166
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-1
Odporności wybarwień barwnikami reaktywnymi w procesach prania
KAZIMIERZ BLUS
nr katalogowy: 32892
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-9
Niebezpieczne barwniki syntetyczne w żywności
Ewa Sicińska
Anna Brzozowska
nr katalogowy: 54165
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Barwniki do żywności trudności z ich doborem i stosowaniem
Elżbieta Dłużewska
Andrzej Gasik
nr katalogowy: 44553
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2014-3
Techniki immobilizacji stosowane w biotechnologiach ochrony środowiska. Część III. Bioimmobilizacja w dekoloryzacji barwników i odzyskiwaniu metali
Krzysztof Wojciechowski
Tomasz Czaiński
nr katalogowy: 82943
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-5
Źródła barwników w żywności
Milena Krępska
Joanna Królasik
Anna Szosland-Fałtyn
Anna Stanisławska
nr katalogowy: 67946
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-5
Dodatki do żywności w koncentratach spożywczych
Elżbieta Dłużewska
Marta Dmitruk
nr katalogowy: 120364
10.15199/65.2019.5.4
dodatki do żywności
koncentraty spożywcze
food additives
food concentrates
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-10
Zastosowanie elektrod Ti/TiO2-RuO2 modyfikowanych CeO2 w utlenianiu barwnika Acid Orange 7
Elżbieta Kuśmierek
Ewa Chrześcijańska
nr katalogowy: 71708
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
Barwniki naturalne i barwiąca żywność firmy Chr. Hansen w wyrobach cukierniczych
nr katalogowy: 78888
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2014-11
Substancje dodatkowe w produktach mlecznych
Jolanta Król
Aneta Brodziak
nr katalogowy: 87957
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2015-5
Mikroorganizmy jako alternatywne źródło barwników w żywności
Marcelina Olszak
Izabela Podgórska
Ewa Solarska
nr katalogowy: 91476
10.15199/64.2015.5.2
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-6
Specjalne wymagania
nr katalogowy: 114539
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Nowa generacja barwników spożywczych metalizowanych!
nr katalogowy: 66226
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-2
Środki chemiczne dla przemysłu skórzanego
nr katalogowy: 50084
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-12
Owcze produkty spożywcze.Aspekty towaroznawcze
Tadeusz Sikora
nr katalogowy: 14961
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2011-4
Wpływ temperatury na zawartość barwników antocyjanowych w przetworach owocowych
Agata Górska
Iwona Ścibisz
nr katalogowy: 59096
CHŁODNICTWO 2016-11
Ocena stabilności barwników chlorofilowych i karotenoidowych w czasie przechowywania mrożonego szpinaku
Tomasz Pukszta
Aneta Ocieczek
Dagmara Grygiel
nr katalogowy: 102543
10.15199/8.2016.11.1
GOSPODARKA MIĘSNA 2004-1
Warszawskie Targi Spożywcze Euro Food
nr katalogowy: 1555
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Czekoladowy świat Joanny Profus
Joanna Profus
nr katalogowy: 45449
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Słodycze dla dzieci bez ostrzegawczych informacji
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 66767
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2021-6
Styl Angielski z Małgorzatą Weber
nr katalogowy: 131996
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-12
Dóhler. Kompleksowy wymiar kompetencji w zakresie owocu i technologii
nr katalogowy: 6959
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-11
Seminarium Nowa generacja barwników reaktywnych firmy EVERLIGHT
W. Michałowski
nr katalogowy: 6136
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-9
Modyfikowanie sorpcji barwników kationowych w procesie barwienia poliakrylonitrylu
M. Oczkowski
B.Gajdzicki
nr katalogowy: 13844
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-8
Postęp w barwieniu włókien celulozowych
W. Michałowski
nr katalogowy: 6034
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Aromaty, barwniki, konserwanty - perspektywy stosowania
R. Zawirska-Wojtasiak
nr katalogowy: 14809
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-4
Czekoladowy świat Joanny Profus
nr katalogowy: 136992
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2004-5
Barwniki reaktywne SUMIFIX HF rozwiązaniem problemu uzyskiwania intensywnych kolorów
F. Dauthwaite
nr katalogowy: 5946
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2010-5
Do jakich środków spożywczych można stosować barwniki: E150a, E150b, E150c, E150d?
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 51652
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2016-12
Odporność wybarwień na tarcie. Omówienie wybranych metod znormalizowanych
Agnieszka Lisiak-Kucińska
nr katalogowy: 103007
10.15199/60.2016.12.5
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2014-4
Content and composition of polar fractions in refined vegetable oils available on the Polish market Zawartość i skład frakcji polarnych w rafinowanych olejach roślinnych dostępnych na polskim rynku
Magda Aniołowska
Agnieszka Kita
nr katalogowy: 83687
10.12916/przemchem.2014.492
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Polskie przedsiębiorstwa spożywcze na rankingowej Liście 2000
JADWIGA DROŻDŻ
nr katalogowy: 32547
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-1
Polskie przedsiębiorstwa spożywcze na rankingowej Liście 2000
JADWIGA DROŻDŻ
nr katalogowy: 23598
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2005-5
Fotokatalityczne usuwanie barwników organicznych z wody w obecności ditlenku tytanu, przy zastosowaniu reaktora z wewnętrznym źródłem promieniowania
B. Zielińska
A. W. Morawski
nr katalogowy: 13708
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-7
Metody oznaczania barwników naturalnych w produktach spożywczych
Małgorzata Krępska
Jolanta Jagiełło
Magdalena Lasoń-Rydel
Katarzyna Sieczyńska
Joanna Rutowicz
nr katalogowy: 121320
10.15199/62.2019.7.23
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-11
Najciekawsze wydarzenia i produkty spożywcze
Agnieszka Górecka
nr katalogowy: 39232
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-5
Mikrobiologiczna produkcja karotenoidów
Urszula Błaszczyk
Paweł Sroka
nr katalogowy: 76646
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-12
Wieści konopne
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 123893
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-2
PRZYSZŁOŚĆ OPAKOWAŃ NA ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
Aleksandra BRYK
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 138385
10.15199/180.2022.2.3
opakowania na artykuły spożywcze
badania ankietowe
istotne cechy tych opakowań
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
packaging of food products
survey questionnaires
significant properties of the packaging
active packaging
intelligent packaging
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-2
PRZYSZŁOŚĆ OPAKOWAŃ NA ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
Aleksandra BRYK
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 138385
10.15199/180.2022.2.3
opakowania na artykuły spożywcze
badania ankietowe
istotne cechy tych opakowań
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
packaging of food products
survey questionnaires
significant properties of the packaging
active packaging
intelligent packaging
POLISH TECHNICAL REVIEW 2022-2
PRZYSZŁOŚĆ OPAKOWAŃ NA ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
Aleksandra BRYK
Halina PODSIADŁO
nr katalogowy: 138385
10.15199/180.2022.2.3
opakowania na artykuły spożywcze
badania ankietowe
istotne cechy tych opakowań
opakowania aktywne
opakowania inteligentne
packaging of food products
survey questionnaires
significant properties of the packaging
active packaging
intelligent packaging
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-1
Zmodyfikowane barwniki cyjanurowe
KAZIMIERZ BLUS
nr katalogowy: 28660
AURA 2015-2
Pielęgnacja włosów
Agnieszka Bywalec
nr katalogowy: 89313
10.15199/2.2015.2.9
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-12
Środki chemiczne dla przemysłu skórzanego
nr katalogowy: 23626
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2002-3
Fluoryzujące barwniki pochodne kumaryny
WOJCIECH CZAJKOWSKI
MARIOLA KAźMIERSKA
nr katalogowy: 28349
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-5
ABC wykorzystania biotechnologii w produkcji dodatków do żywności
Elżbieta Hać-Szymańczuk
nr katalogowy: 148664
10.15199/65.2024.5.5
biotechnologia
mikroorganizmy
pleśnie
bakterie
kwasy organiczne
aminokwasy
witaminy
barwniki spożywcze
biotechnology
microorganisms
molds
bacteria
organic acids
amino acids
vitamins
food dyes
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2016-10
Counter-current liquid chromatography in separation of betalains Przeciwprądowa chromatografia cieczowa w rozdzielaniu betalain
Aneta Spórna-Kucab
Sławomir Wybraniec
nr katalogowy: 101502
10.15199/62.2016.10.9
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-7
Barwniki stosowane w żywności - obowiązujące przepisy prawne
Katarzyna Kuźma
nr katalogowy: 92078
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-9
Z półki księgarskiej
Wojciech Czajkowski
nr katalogowy: 133304
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-9
Monitoring jakości drożdży
Edyta Kordialik-Bogacka
nr katalogowy: 30033
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-12
W setną rocznicę założenia Stowarzyszenia Chemików Kolorystów
nr katalogowy: 39769
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-11
Co nowego w świecie aromatów i dodatków do żywności - październik 2008 r.
nr katalogowy: 39542
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
Barwniki syntetyczne a nowe regulacje prawne
nr katalogowy: 37624
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-4
Konferencja firmy ERCA POLAND
nr katalogowy: 34784
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2007-3
Problem szkodliwości barwników azowychdiazowania
AGNIESZKA LISIAK
MICHAŁ MIKLAS
nr katalogowy: 24589
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-5-6
Zwrot ku naturalnym barwom
nr katalogowy: 68867
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 79491
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2012-1
Walidacja metod i niepewność wyników w badaniach zawartości metali ciężkich w wyrobach włókienniczych
AGNIESZKA LISIAK-KUCIŃSKA
nr katalogowy: 65531
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2013-4
Dosing and separation of tracking dyes in glass chip for capillary gel electrophoresis
Wojciech KUBICKI
Rafał WALCZAK
nr katalogowy: 76309
GOSPODARKA MIĘSNA 2020-7
Barwa mięsa
Adam Kostecki
nr katalogowy: 127263
GOSPODARKA MIĘSNA 2011-4
KRONIKA
nr katalogowy: 59068
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2008-10
Właściwości adsorpcyjne sepiolitu
MAREK MAJDAN
EYUP SABAH
MONIKA BUJACKA
nr katalogowy: 38416
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-9
Barwniki syntetyczne a nowe regulacje prawne
nr katalogowy: 38045
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-1
SENSIENT TECHNOLOGIES Corp. to nie tylko barwniki
nr katalogowy: 23838
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-1
Synteza i rozdział 5- i 6-aminofluorescein
PIOTR KOPCZACKI
nr katalogowy: 28663
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2019-9
Postęp w barwieniu barwnikami reaktywnymi na kolor czarny
STANISŁAW PRUŚ
BOGUMIŁ GAJDZICKI
KAZIMIERZ BLUS
nr katalogowy: 122410
10.15199/60.2019.09.1
barwienie bawełny
Reactive Black 5
odporność na utlenianie UV
pomiar K / S
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-1
Firmy spożywcze doceniają Facebooka
Magdalena Wocior
nr katalogowy: 73305
OPAKOWANIE 2021-7
Westrock EverGrow wyeliminuje tworzywa sztuczne
nr katalogowy: 132596
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2007-12
Co nowego w świecie aromatów i dodatków do żywności - listopad 2007 r.
nr katalogowy: 32218
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Syntetyczne barwniki organiczne w technologii żywności
ANDRZEJ GASIK
MARTA MITEK
nr katalogowy: 29253
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2008-12
Barwniki zawiesinowe o podwyższonych odpornościach na sublimację
KAZIMIERZ BLUS
nr katalogowy: 39780
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2022-6
Technologie
nr katalogowy: 141023
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Aromaty spożywcze - zalety i wady
Bolesław Hoffmann
nr katalogowy: 79477
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2022-3
Wykorzystanie kukurydzy do celów spożywczych
Henryk Piekut
nr katalogowy: 136808
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2006-12
Barwniki naftochinonowe- lawson, lapachol, juglon - zastosowanie do barwienia tkaniny poliamidowej w sub- i nadkrytycznym CO2
ZYGMUNT BORUSZCZAK
ANNA KOSMALSKA
PAWEŁ WAWRZYNIAK
MARIAN ZABORSKI
nr katalogowy: 23631
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2003-8-9-2
Utlenianie wybranych barwników metalokompleksowych nadtlenkiem wodoru i chloranem(I) sodu
PIOTR ANIELAK
STANISŁAW WIKTOROWSKI
nr katalogowy: 28775
CHŁODNICTWO 2024-1
Specyfika transportu produktów w kontrolowanej temperaturze
Paweł Latoszek
nr katalogowy: 147615
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-4
Spożywcze laury
nr katalogowy: 11958
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-12
Jakie barwniki warto wybrać
nr katalogowy: 151741
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2022-8
Wybrane produkty spożywcze jako czynnik ograniczający ryzyko zachorowania na raka piersi
Bohdan Achrem-Achremowicz
nr katalogowy: 139171
10.15199/65.2022.8.8
rak piersi
dieta w prewencji
produkty mleczne
warzywa kapustowate
kapusta gotowana i kiszona
breast cancer
preventive diet
dairy products
cabbage vegetable
boiled and sauerkraut
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-1
Rankingowa Lista 2000 polskich przedsiębiorstw spożywczych
Jadwiga Drożdż
nr katalogowy: 49516
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-5
Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia żywieniowego
Wiesława Szafulera
nr katalogowy: 44361
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-7
Nowoczesne metody usuwania barwników syntetycznych ze ścieków przemysłowych
Małgorzata Deska
Piotr Zawadzki
nr katalogowy: 132564
10.15199/62.2021.7.5
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2021-7
Nowoczesne metody usuwania barwników syntetycznych ze ścieków przemysłowych
Małgorzata Deska
Piotr Zawadzki
nr katalogowy: 132564
10.15199/62.2021.7.5
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Z kraju i ze świata
nr katalogowy: 7031
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-6
Stan magazynu Jak przechowywać artykuły spożywcze
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4161
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-1
Promocja polskich firm spożywczych w Paryżu
nr katalogowy: 20144
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Kulinaria Roku Merkurego
BOGNA WERNICHOWSKA
nr katalogowy: 11874
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-7
Aromaty spożywcze zażerające alkohol etylowy
nr katalogowy: 7114
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Kulinaria Roku Merkurego
BOGNA WERNICHOWSKA
nr katalogowy: 11874
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-2
Innowacje produktowe firmy Nutrimix
nr katalogowy: 66082
GOSPODARKA MIĘSNA 2006-10
Branża mięsna na POLAGRZE-FOOD 2006
Krzysztof Łękawski
nr katalogowy: 21555
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-2
Targi rolno-spożywcze w Polsce - 2004 r.
Anna Skrzyńska
nr katalogowy: 7026
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-5
Największe firmy spożywcze
J. Drożdż
nr katalogowy: 14822
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2005-9
FI EUROPA FSH 2005 - WKRÓTCE WSZYSTKO ZAREZERWOWANE
nr katalogowy: 14129
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-6
Znakowanie dozwolonych substancji dodatkowych nieprzeznaczonych bezpośrednio dla konsumenta
nr katalogowy: 12696
AURA 2021-2
CIEKAWOSTKI TECHNOLOGICZNE ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 130610
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-3
Dlaczego warto wybrać się do Brna
nr katalogowy: 19223
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2006-10
Stan przemysłu zbożowo-młynarskiego i wtórnego przetwórstwa
nr katalogowy: 22316
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-4
Odzysk ciepła - ważny temat
Małgorzata Maniawska
nr katalogowy: 14810
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2005-2
Aromaty spożywcze zawierające alkohol etylowy
nr katalogowy: 14776
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2004-6
II Targi spożywcze IFE Poland w Warszawie
JP
nr katalogowy: 6840
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-8
Rozwiązanie, które wszystkim smakuje
nr katalogowy: 93120
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2004-8
Handel artykułami rolno-spożywczymi z krajami Unii Europejskiej po integracji
J. Rowiński
nr katalogowy: 7145
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA 2010-5
Luminescencyjne koncentratory energii promieniowania słonecznego w zakresie widzialnym i bliskiej podczerwieni
OLGIERD JEREMIASZ
JERZY SARNECKI
WOJCIECH NIKIEL
MARIAN TEODORCZYK
ARTUR WNUK
ROMAN KOZŁOWSKI
GRZEGORZ GAWLIK
nr katalogowy: 51814
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
Aromaty spożywcze w nowym Rozporządzeniu Ministra Zdrowia dostosowanym do wymogów unijnych
Bolesław HOFFMAN
nr katalogowy: 5072
GOSPODARKA MIĘSNA 2013-6
WIADOMOŚCI
nr katalogowy: 77428
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-6
Z KRAJU I ZE ŚWIATA
nr katalogowy: 106112
OPAKOWANIE 2013-7
INFORMACJE MIESIĄCA
nr katalogowy: 77714
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2018-10
Owoce i warzywa nie tylko w przetworach owocowo-warzywnych
nr katalogowy: 116715
AURA 2014-10
Zioła w diecie zwierząt gospodarskich
Czesława Trąba
Krzysztof Rogut
nr katalogowy: 87017
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-5
Bonigrasa - składnik najlepszych receptur
nr katalogowy: 44559
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH 2009-4
Promieniotwórczość naturalna płytek ceramicznych
Marian Drabek
nr katalogowy: 48121
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2009-10
Bonigrasa - składnik najlepszych receptur
nr katalogowy: 47384
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-5
Emulsje spożywcze typu o/w zastosowanie i zwiększanie ich stabilności
Grażyna Bortnowska
nr katalogowy: 59561
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Alergeny w żywności Lista obowiązkowa
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 91207
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-7
Tusze spożywcze do drukowania żywności 3D: skład i właściwości reologiczne
Grażyna Bortnowska
nr katalogowy: 144121
10.15199/65.2023.7.3
tusze spożywcze
żywność 3D
właściwości reologiczne
food inks
3D food
rheological properties
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-7
Tusze spożywcze do drukowania żywności 3D: skład i właściwości reologiczne
Grażyna Bortnowska
nr katalogowy: 144121
10.15199/65.2023.7.3
tusze spożywcze
żywność 3D
właściwości reologiczne
food inks
3D food
rheological properties
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-7
Tusze spożywcze do drukowania żywności 3D: skład i właściwości reologiczne
Grażyna Bortnowska
nr katalogowy: 144121
10.15199/65.2023.7.3
tusze spożywcze
żywność 3D
właściwości reologiczne
food inks
3D food
rheological properties
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-7
Tusze spożywcze do drukowania żywności 3D: skład i właściwości reologiczne
Grażyna Bortnowska
nr katalogowy: 144121
10.15199/65.2023.7.3
tusze spożywcze
żywność 3D
właściwości reologiczne
food inks
3D food
rheological properties
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1991-1
Wybór optymalnej metody otrzymywania 3,8-diaminofenantrydonu
JERZY SZADOWSKI
JAROSŁAW DEREŃ
nr katalogowy: 106606
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1991-1
Zmiana struktury krajowego asortymentu barwników metalokompleksowych
JAN BARANIAK
nr katalogowy: 106603
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1992-10
3,8-Diaminodibenzpiranon jako potencjalny zamiennik benzydyny w syntezie barwników bezpośrednich
JERZY SZADOWSKI
nr katalogowy: 106168
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2013-9
Kompozyty cyjanurowych barwników bezpośrednich i kwasowych do barwienia skóry
Kazimierz Blus
nr katalogowy: 79293
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2013-5
Co o trudnościach w odbarwianiu makulatury wiedzieliśmy i pisaliśmy
PAWEŁ WANDELT
nr katalogowy: 76956
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-5
Barwniki zmiany przepisów prawnych
Anna Florowska
Elżbieta Dłużewska
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
nr katalogowy: 76640
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2010-6
Z PÓŁKI KSIĘGARSKIEJ - Gerd Collin GESCHICHTE DER STEINKOHLENTEERCHEMIE AM BEISPIEL DER RÜTGERSWERK
Jerzy Polaczek
nr katalogowy: 52480
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2010-9
Brunaty do skóry zawierające dwa układy chromoforowe: azowy i nitrowy
Kazimierz Blus
nr katalogowy: 54534
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2010-8
Formy płynne anionowych barwników bezpośrednich do papieru
KAZIMIERZ BLUS
nr katalogowy: 53875
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-9
Działania Inspekcji Jakości Handlowej Artykułów Rolno-spożywczych na rzecz ułatwienia dostępu polskich artykułów rolno-spożywczych do rynku Federacji Rosyjskiej
Magdalena Żelazna
nr katalogowy: 5070
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-9
Klient 2020
REDAKCJA
nr katalogowy: 122542
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-1
Grupa CSM Ingredients nawiązała współpracę z firmą URIKA i otwiera nowe centrum innowacji w Izraelu
nr katalogowy: 141120
CHŁODNICTWO 2023-3
Rodzaje chłodni
Jan Wiśniewski
nr katalogowy: 143888
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2006-10
Słowo klucz - elastyczność. Aktualny stan prawny w zakresie stosowania HACCP w produkcji środków spożywczych - możliwość ułatwień
Elżbieta Staszewska
Mieczysława Janik
nr katalogowy: 22131
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2023-5
Porady prawne
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 142969
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2019-5
Analiza zastosowania aromatów w produktach spożywczych
Emilia Janiszewska-Turak
Natalia Roman
nr katalogowy: 120365
10.15199/65.2019.5.5
aromaty spożywcze
produkty spożywcze
analiza rynku
badanie konsumenckie
food flavors
food products
market analysis
consumer research
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-3
Smakołyki ze sklepu internetowego
Arkadiusz Krzywiński
Hermann Schalk
nr katalogowy: 33818
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-12
Cryovac na Polagrze 2007
nr katalogowy: 31765
PROBLEMY JAKOŚCI 2005-9
Wpływ współczesnych systernów zarządzania jakością a szczególnie HACCR BRC, IFS na proces doskonalenia organizacji zajmującej się produkcja i obrotem żywności
Janusz B. Berdowski
nr katalogowy: 11545
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2020-4
Pudełka składane nieodzowne w czasach kryzysu epidemicznego
nr katalogowy: 126110
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-3
Mięsne regulacje Wybrane przepisy prawne dotyczące mięsa i produktów mięsnych
Joanna Obara
nr katalogowy: 97184
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-8
Kronika
nr katalogowy: 29134
OPAKOWANIE 2008-9
Jak należy zapakować produkty spożywcze
Stefan Jakowski
nr katalogowy: 37927
CHŁODNICTWO 2014-6
Zamrażanie przy użyciu tunelu
nr katalogowy: 85150
AURA 2009-4
Metale ciężkie w osadach ściekowych
MACIEJ ŁĘCZYCKI
nr katalogowy: 44057
PRZEGLĄD PAPIERNICZY 2009-9
Ocena zanieczyszczenia mikrobiologicznego mas papierniczych oraz wody technologicznej stosowanych w procesie produkcji papieru
Beata Gutarowska
Anna Cichocka
nr katalogowy: 47865
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2012-3
EXBERRY Żywność Barwiąca to spełnienie oczekiwań konsumentów
nr katalogowy: 67222
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 1990-4
Nowe możliwości redukcji 4-nitro-N-alkilonaftalimidów
ZBIGNIEW NIEWIADOMSKI
JERZY SZADOWSKI
KRZYSZTOF WOJCIECHOWSKI
nr katalogowy: 106989
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-5
Sorption of acid and reactive dyes from aqueous solutions on minerals. Sorpcja barwników kwasowych i reaktywnych z roztworów wodnych na minerałach
Magdalena Greluk
nr katalogowy: 76855
OCHRONA PRZED KOROZJĄ 2021-9
Historyczny zarys ochrony przed korozją. Cz. 1 Farby
MICHAŁ JACZEWSKI
nr katalogowy: 133455
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-1
Chiny strategiczny partner Polski w handlu z krajami spoza UE
Małgorzata Bułkowska
nr katalogowy: 111719
10.15199/65.2018.1.2
handel zagraniczny
produkty rolno-spożywcze
Polska
Chiny
foreign trade
agri-food products
Poland
China
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-7
Wyniki kontroli IJHARS
nr katalogowy: 106817
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-1
Mąki funkcjonalne nowa oferta National Starch Food Innovation
nr katalogowy: 32538
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2007-6
Przemiał żyta i pszenżyta na cele przemysłowe
nr katalogowy: 27177
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2008-7-8
Przyznano Godło Promocyjne "AGRO POLSKA" "AGRO POLAND - EURO QUALITY"
nr katalogowy: 37608
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Inspekcja JHARS skontrolowała pieczywo i lody
nr katalogowy: 83157
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Technolog, doradca klienta firmy LIBRA Marek Pasemko (1964-2018)
nr katalogowy: 123016
GOSPODARKA MIĘSNA 2019-10
Technolog, doradca klienta firmy LIBRA Marek Pasemko (1964-2018)
nr katalogowy: 123015
OPAKOWANIE 2018-10
Opakowanie ma znaczenie
nr katalogowy: 116775
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-2
Polska - Unia - Świat
nr katalogowy: 33036
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-12
Anuga 2007 Międzynarodowe Targi Spożywcze
nr katalogowy: 31762
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-9
Odpowiednia strategia sprzedaży
nr katalogowy: 29766
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-8
Jak przenosić produkty spożywcze
nr katalogowy: 29270
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
Piekarze wśród pionierów przetwórstwa ekologicznego
nr katalogowy: 28971
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-6
Wytyczne do projektów branżowych związanych z budową zakładu przetwórstwa spożywczego
Eugeniusz Piotrowski
nr katalogowy: 26942
GOSPODARKA MIĘSNA 2008-12
Kronika
nr katalogowy: 40319
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-12
INFORMACJE BIZNESOWE
nr katalogowy: 40057
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2008-10
INFORMACJE BIZNESOWE
nr katalogowy: 38804
OPAKOWANIE 2008-7
Dogłębne opanowanie technologii perforacji laserowej
nr katalogowy: 36887
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2007-5
Przepisy Unii Europejskiej dotyczące aromatów
JOANNA GAJDA
nr katalogowy: 25843
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Nowe prawo żywnościowe. Cz. III
Jacek Paprocki
nr katalogowy: 23749
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-1-2
OD REDAKCJI
Kinga Wesołowska
nr katalogowy: 103517
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH