Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AURA
AUTO MOTO SERWIS
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
GAZETA CUKROWNICZA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
ODZIEŻ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
Czasopisma
Czasopisma
Czasopisma
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Menu
Menu
Menu
Prenumerata
Prenumerata
Publikacje
Publikacje
Drukarnia
Drukarnia
Kolportaż
Kolportaż
Reklama
Reklama
O nas
O nas
ui-button
Twój Koszyk
Twój koszyk jest pusty.
Niezalogowany
Niezalogowany
Zaloguj się
Zarejestruj się
Reset hasła
Baza publikacji
Formularz wyszukiwania
Szukany tekst
Szukaj tylko w tych wybranych czasopismach
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH
Wyszukaj
Zobacz przykłady zapytań
title:węgiel
title:"węgiel kamienny"
title:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk"
authorDesc:"Grzegorz Ojczyk" AND issueYear:2020
abstract:"problemy jakości"
keywords:"węgiel kamienny" AND issueYear:2020
titleAlias:quality
keywordsAlias:"hard coal"
abstractAlias:"food quality"
keywordsAlias:"thermal resistance" AND issueYear:2020
Wynik wyszukiwania
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2020-1
Wpływ pulsacyjnego pola elektrycznego (PEF) na parametry ultrasłabej luminescencji oraz redukcję liczby komórek wybranych drobnoustrojów w ekstraktach kawy typu cold brew
Maciej OZIEMBŁOWSKI
Damian MAKSIMOWSKI
Anna MIERNIK
Sylwester TABOR
Agnieszka NAWIRSKA-OLSZAŃSKA
Magdalena TRENKA
nr katalogowy: 124194
10.15199/48.2020.01.34
ekstrakty kawy typu cold brew
pulsacyjne pola elektryczne
ultra słaba luminescencja
redukcja drobnoustrojów
cold brew coffee extracts
pulsed electric fields
ultra weak luminescence
reduction of microorganisms
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Cold brew coffee - aspekty praktyczne i rynkowe
Mariusz Jakubowski
nr katalogowy: 122471
10.15199/64.2019.8-9.2
kawa cold brew
kawa macerowana na zimno
rynek cold brew
cold brew coffee
cold coffee extraction
cold brew market
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-8
Dobra kawa, czyli dobrze przyrządzona
Anna Owczarek
nr katalogowy: 69608
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-5-6
Herbaty ready-to-drink - aspekty praktyczne i rynkowe
Mariusz Jakubowski
nr katalogowy: 120736
10.15199/64.2019.5-6.3
herbata
rtd
rynek napojów herbacianych
trendy herbaciane
właściwości naparów herbaty
tea
ready-to-drink
tea-based beverages
trends in tea
tea characteristics
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-8-9
Napoje funkcjonalne
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 122476
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Dwa espresso proszę!
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 138818
kawa
palenie
zaparzanie
rodzaje napojów kawowych
dodatki do kawy
walory prozdrowotne kawy
kofeina
coffee
roasting
brewing
types of coffee drinks
coffee additives
health benefits of coffee
caffeine
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-7-8
Dwa espresso proszę!
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 138818
kawa
palenie
zaparzanie
rodzaje napojów kawowych
dodatki do kawy
walory prozdrowotne kawy
kofeina
coffee
roasting
brewing
types of coffee drinks
coffee additives
health benefits of coffee
caffeine
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Mokka kontra espresso
nr katalogowy: 23780
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-3
Kawowe Mistrzostwo
Marcin Moczydłowski
nr katalogowy: 58082
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-12
Poradnik Baristy
nr katalogowy: 4345
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-6
Kawa niejedno ma imię - tworzymy kawowe menu
Anna Owczarek
nr katalogowy: 68245
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2012-4a
Compensation bridge circuit with temperature-dependent voltage divider
Oleksandra HOTRA
Oksana BOYKO
nr katalogowy: 67648
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2011-5
Ekstrakty drożdżowe - substancje aromatyzujące
Elżbieta Dłużewska
Anna Florowska
nr katalogowy: 59554
PRZEGLĄD GEODEZYJNY 2020-5
Statystyka i ... prawda
Dariusz Pręgowski
nr katalogowy: 126217
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-4
Akademia espresso
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 43722
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
EuroGastro 2012, czyli doskonałe miejsce dla branży cukierniczej
nr katalogowy: 64996
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2015-3
Extraction of macroalgae biomass for cosmetics industry Wytwarzanie ekstraktu z biomasy makroglonów do produkcji kosmetyków
Grzegorz M. Schroeder
Bogusława Łęska
Beata Messyasz
Marta Pikosz
Joanna Fabrowska
nr katalogowy: 90083
10.15199/62.2015.3.30
OPAKOWANIE 2024-2
Mark Andy i PC Print o trendach w cold stampingu
nr katalogowy: 147487
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2018-5
Ekstrakty drożdżowe nowa odsłona
Violetta Schube
Katarzyna Ratusz
Joanna Gajda-Wyrębek
nr katalogowy: 113832
10.15199/65.2018.5.2
ekstrakty drożdżowe
umami
substytuty glutaminianu sodu
redukcja soli
yeast extracts
umami
substitutes for monosodium glutamate
salt reduction
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2019-12
Wieści konopne
Krystyna Bogacz
nr katalogowy: 123893
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2011-5
Analiza zapasu plastyczności stopów typu Cu-Ni-e-Mn odkształcanych w warunkach walcowania na zimno i wielokrotnego ciągnienia rur w ciągarkach bębnowych
aleksander Galkin
henryk dyJa
ilya dUboVTseV
konrad laber
nr katalogowy: 59379
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2012-5
Zastosowanie ekstraktów glonowych w wytwarzaniu nawozów, pasz, żywności i kosmetyków
Łukasz Tuhy
Zuzanna Witkowska
Agnieszka Saeid
Katarzyna Chojnacka
nr katalogowy: 68207
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-9
Nowa era w parzeniu kawy
nr katalogowy: 70521
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-9
Nowa era w parzeniu kawy
nr katalogowy: 54051
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-1-2
Nie tylko "mała czarna"
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 118542
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2009-7
Rozwój produkcji rur walcowanych na zimno w walcarkach pielgrzymowych
HENRYK DYJA
ANNA KAWAŁEK
VALENTIN N. DANCHENKO
nr katalogowy: 45873
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-11
Przerwa na kawę
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 80322
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-11
Kawa ekspresowo
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 31170
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-1-2
Dlaczego The Italian Institute of Coffeeology?
Patrick Chabert
nr katalogowy: 73873
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-11
Kawa BOASI - kawa uniwersalna...
Patrick Chabert
nr katalogowy: 72210
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-3
Coffee&tea, Tea&coffee
nr katalogowy: 12634
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-12
Kawa - szkodzi czy pomaga?
Regina Wierzejska
nr katalogowy: 56225
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-1
Kultura picia kawy
PAWEŁ MANISTA
nr katalogowy: 23299
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-6
Olimpijskie laury
nr katalogowy: 84680
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
Aromatyczny świat kawy
nr katalogowy: 78896
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-11
Czy cena kawy zawsze idzie w parze z jakością? Przypadek Kopi Luwak
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 87339
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2019-6
Aktywność przeciwdrobnoustrojowa ekstraktów z robinii akacjowej (Robinia pseudoacacia L.) otrzymanych w warunkach nadkrytycznych
Agnieszka Grzegorczyk
Anna Biernasiuk
Magdalena Iwan
Agnieszka Korga
Barbara Rajtar
Łukasz Świątek
Aleksandra Józefczyk
Grażyna Zgórka
Katarzyna Tyśkiewicz
Małgorzata Polz-Dacewicz
Edward Rój
Anna Malm
nr katalogowy: 121040
10.15199/62.2019.6.26
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-7-8
O kawie - ekspresowo
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 46091
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-11
Mielenie i przechowywanie kawy. Między żarnami
nr katalogowy: 87675
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2018-9
Ekstrakty z papryki źródłem substancji bioaktywnych
Barbara Chilczuk
Małgorzata Materska*
Monika Staszowska-Karkut
Marzena Pabich
nr katalogowy: 116172
10.15199/62.2018.9.41
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-9
Sprzedajemy kawę
nr katalogowy: 70290
GOSPODARKA MIĘSNA 2009-7
Ekstrakty przypraw naturalnych w płynie
Tomasz Borowy
Mariusz S. Kubiak
nr katalogowy: 45678
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-3
Ekspresy dla cukierni i kawiarni
nr katalogowy: 33753
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2008-12
Kawowe igrzyska
Marcin Moczydłowski
nr katalogowy: 39717
AURA 2019-3
Zmiany klimatu największym zagrożeniem dla kawy
Piotr Skubała
nr katalogowy: 119048
10.15199/2.2019.3.3
uprawa kawy
dzikie gatunki kawy
zmiany klimatu
coffee cultivation
wild coffee species
climate change
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-11
Kawa rozgrzewa ciało i duszę
nr katalogowy: 39003
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Wpływ kawy na zdrowie człowieka
Elżbieta Dłużewska
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
nr katalogowy: 135127
10.15199/65.2021.12.6
kawa
zdrowie
kofeina
kwasy chlorogenowe
trygonelina
cholina
diterpeny
coffee
health
caffeine
chlorogenic acids
trigonelline
choline
diterpenes
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Wpływ kawy na zdrowie człowieka
Elżbieta Dłużewska
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
nr katalogowy: 135127
10.15199/65.2021.12.6
kawa
zdrowie
kofeina
kwasy chlorogenowe
trygonelina
cholina
diterpeny
coffee
health
caffeine
chlorogenic acids
trigonelline
choline
diterpenes
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-12
Wpływ kawy na zdrowie człowieka
Elżbieta Dłużewska
Katarzyna Marciniak-Łukasiak
nr katalogowy: 135127
10.15199/65.2021.12.6
kawa
zdrowie
kofeina
kwasy chlorogenowe
trygonelina
cholina
diterpeny
coffee
health
caffeine
chlorogenic acids
trigonelline
choline
diterpenes
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2021-6
Trendy na rynku napojów alkoholowych
Robert Wieprzkowicz-Rzewuski
nr katalogowy: 132270
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-1-2
Irlandzki towarzysz kawy
Daria Majda
nr katalogowy: 73896
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2010-11-12
Napoje owocowe - wpływ hydrokoloidów na smak, aromat i konsystencję
nr katalogowy: 56550
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-6
Perfekcyjny design
Władysław Serwatowski
nr katalogowy: 44858
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-3
Kawa na medal?
Anna Owczarek
nr katalogowy: 66224
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-9
Przerwa na kawę
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 100604
AURA 2023-4
Jak „mała czarna” przyczynia się do zmian klimatu?
nr katalogowy: 142629
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2013-7
Kofeina w produkcji żywności aspekty prawne i zdrowotne
Regina Wierzejska
nr katalogowy: 78242
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-7-8
Brewers Cup - mistrzostwa w zaparzaniu smacznej kawy
Konrad Oleksak
nr katalogowy: 61435
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-2
Ekspres dla ekspertów
nr katalogowy: 18645
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2009-6
Badania właściwości nowoczesnych blach karoseryjnych ze stali typu trip
DOROTA SIODŁAK
RUDOLF KAWALLA
nr katalogowy: 44811
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2021-12
Magazynowanie chłodu z wykorzystaniem ciepła przemiany fazowej woda-lód
ROBERT SEKRET
PRZEMYSŁAW STARZEC
nr katalogowy: 134922
10.15199/9.2021.12.1
kapsuła
magazynowanie chłodu
ciepło przemiany fazowej
lód
encapsulation
cold storage
latent heat
ice
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA 2021-12
Magazynowanie chłodu z wykorzystaniem ciepła przemiany fazowej woda-lód
ROBERT SEKRET
PRZEMYSŁAW STARZEC
nr katalogowy: 134922
10.15199/9.2021.12.1
kapsuła
magazynowanie chłodu
ciepło przemiany fazowej
lód
encapsulation
cold storage
latent heat
ice
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
Kawa – rozważania o filiżance popularnego napoju
Aniela Scheffler
Milena Sadowska
Laura Przedpełska
Agata Witczak
Kamila Pokorska-Niewiada
nr katalogowy: 151423
10.15199/65.2024.11.8
kofeina
konsumpcja kawy
proces produkcji
rodzaje kawy
caffeine
coffee consumption
production process
types of coffee
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2024-11
Kawa – rozważania o filiżance popularnego napoju
Aniela Scheffler
Milena Sadowska
Laura Przedpełska
Agata Witczak
Kamila Pokorska-Niewiada
nr katalogowy: 151423
10.15199/65.2024.11.8
kofeina
konsumpcja kawy
proces produkcji
rodzaje kawy
caffeine
coffee consumption
production process
types of coffee
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-4
Cenne reakcje
nr katalogowy: 75769
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-8
Kolumbijski skarb
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 45451
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-3
Speciality coffee - czy warto zaufać bariście?
Łukasz Jura
nr katalogowy: 89606
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2006-10
Filiżanka dobrej kawy
nr katalogowy: 22016
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Barista - mistrz kawy
DARIUSZ WASIELEWSKI
nr katalogowy: 11862
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-5
Coffee&tea, Tea&coffee
nr katalogowy: 12679
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Barista - mistrz kawy
DARIUSZ WASIELEWSKI
nr katalogowy: 11862
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-2
Ekspresowe zaparzanie
Wiesława Grzesińska
nr katalogowy: 57392
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2005-11
Coffee&tea. Tea&coffee
Renata Zawadzka-Ben Dor
nr katalogowy: 12846
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-4
Co warto wiedzieć o kawie?
nr katalogowy: 58742
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Espresso show
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 11863
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2005-1
Espresso show
DOMINIKA GASIK
nr katalogowy: 11863
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA 2019-14-15
TECHNIKA NA CODZIEŃ
nr katalogowy: 121352
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-5
Coffee biznes. Międzynarodowe spotkanie miłośników i koneserów kawy
MAREK ROBACHA
nr katalogowy: 4141
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-10
Sposób na małą czarną
JOANNA NOWICKA
nr katalogowy: 4276
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2011-10
Mikrostruktura i tekstura w blachach z nierdzewnej stali austenityczno-ferrytycznej UR52N+
JAnusz ryŚ
nr katalogowy: 63439
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA 2005-10
Wykorzystanie procesu sorpcji do podczyszczania poprodukcyjnych ścieków z przetwórstwa kawy
JACEK PIEKARSKI
TADEUSZ PIECUCH
nr katalogowy: 9318
AURA 2023-4
Jak „mała czarna” przyczynia się do zmian klimatu?
nr katalogowy: 142629
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2004-9
Parzymy kawę(I) Przeciętny smakosz kawy nie zadowala się już tylko małą czarną
WIESŁAWA GRZESIŃSKA
nr katalogowy: 4246
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Kawa to dochodowy biznes
nr katalogowy: 122768
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-2
Ekwador - nowe źródło kaw speciality?
Łukasz Jura
nr katalogowy: 89114
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-4
Wpływ sposobu prażenia kawy na jej cechy sensoryczne
Joanna Maria Klepacka
Anna Gątarska
nr katalogowy: 143010
10.15199/65.2023.4.4
kawa
ziarna
palenie
cechy sensoryczne
coffee
beans
roasting
sensory characteristics
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-4
Rozmowy przy kawie Kawa alternatywnie
nr katalogowy: 83443
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-7
Kawa w wersji slow
nr katalogowy: 69079
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-4
Kawa po polsku
Anna Owczarek
nr katalogowy: 66764
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-5
Wyzwania pod znakiem kawy
Konrad Oleksak
nr katalogowy: 59495
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-8
Aromatyczna kawa w piekarni
Iga Sarzyńska
nr katalogowy: 92630
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
WMF 950 S – najmniejszy profesjonalny ekspres do kawy
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 139685
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
20 lat kawy Segafredo w Polsce
nr katalogowy: 140248
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2004-8
Hydrokoidy polisacharydowe jako substancje dodatkowe w przemyśle spożywczych. Część II. Karageny
Stanisław Kowalski
Marek Sikora
nr katalogowy: 4990
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2015-9
Substancje pochodzenia naturalnego w konserwacji żywności
Alina Kunicka-Styczyńska
Agnieszka Tyfa
nr katalogowy: 93650
10.15199/65.2015.9.6
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Ekspres przyszłości wpływa na wielkiej fali
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 138272
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Prawda czy fałsz? Fakty o kawie
nr katalogowy: 138673
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2011-12
Skłonność do pęknięć zimnych stali bainitycznej stosowanej w podwyższonych temperaturach
aneta ZiewieC
SławoMir ParZYCh
edMUnd taSaK
nr katalogowy: 64501
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-10
Kawowe laboratorium
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 79484
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2023-10
Czy kawa może poprawiać jakość życia starszych osób?
nr katalogowy: 145682
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-2
Niepowtarzalny aromat kawy
Grażyna Budryn
nr katalogowy: 23773
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2006-9
Stosowanie niskich dawek granulatów i ekstraktów chmielowych do produkcji klasycznych piw dolnej fermentacji
K. Baranowski
nr katalogowy: 20538
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
O Sowa Caffe
nr katalogowy: 122770
CHŁODNICTWO 2023-4
Gdyńskie chłodnie portowe
Anna Orchowska
nr katalogowy: 144655
10.1599/8.2023.1.1
architektura
chłodnie
budowle przemysłowe
architecture
cold stores
industrial buildings
GOSPODARKA MIĘSNA 2023-9
ZIMNA PLAZMA – nietermiczna technologia do konkretnych zastosowań w przemyśle mięsnym
Agnieszka Starek-Wójcicka
Joanna Pawłat
nr katalogowy: 145093
zimna plazma
procesy nietermiczne
dekontaminacja
jakość mięsa
cold plasma
non-thermal processes
decontamination
meat quality
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Wakacje pod kreską
nr katalogowy: 128556
AURA 2011-10
Owocowy koktajl dla skóry
Barbara WŁUDYKA
nr katalogowy: 62849
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2011-9
Zastosowanie naturalnych przeciwutleniaczy do poprawy stabilności oksydacyjnej produktów emulsyjnych wytwarzanych w przemyśle kosmetycznym
Paulina Malinowska
Ryszard Zieliński
nr katalogowy: 62283
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2010-10
Ekstrakty roślinne w produktach mlecznych
Dorota Zaręba
Mariola Kozłowska
Małgorzata Ziarno
nr katalogowy: 55112
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-7
Z filiżanką na równiku
nr katalogowy: 36599
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
FAEMINA – najmłodsze dziecko producenta profesjonalnych ciśnieniowych ekspresów do kawy FAEMA
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 137861
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-10
WMF 950 S – najmniejszy profesjonalny ekspres do kawy
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 139685
OPAKOWANIE 2017-7
System TLM firmy Schubert: przestrzeń znaczy pieniądz
nr katalogowy: 107518
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
Styczeń z Marcinem
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 49044
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-12
Kawowa Jesień
Marcin Moczydłowski
nr katalogowy: 48590
AURA 2024-9
Fusy z kawy
Amelia TOMASIK
nr katalogowy: 150515
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2013-12
Cold plasma microdischarge jets. A new generation of reactors for surface chemical treatment Mikropalniki zimnej plazmy. Nowa generacja reaktorów do chemicznej obróbki powierzchni
Jacek Tyczkowski
Ryszard Kapica
Justyna Markiewicz
Ewa Tyczkowska-Sieroń
nr katalogowy: 81321
CHŁODNICTWO 2013-1
Chłodniczy sprzęt domowy w Polsce Produkcja i wyposażenie mieszkań
Stanisław Urban
nr katalogowy: 74037
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-10
Półmisek wędlin Wykorzystanie wędlin w gastronomii
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 109863
wędliny
rodzaje
wędzonki
kiełbasy
wędliny drobiowe
wędliny podrobowe
wykorzystanie kulinarne
cold cuts
smoked meats
sausages
poultry cold cuts
offal cold cuts
culinary use
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-10
Nowe oblicza kawy
EWA SZULĘCKA
nr katalogowy: 30195
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-9
Tradycja przegrywa z elektroniką
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 29589
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2007-3
Nie należy bać się sędziów
MAREK ROBACHA
nr katalogowy: 24630
OPAKOWANIE 2007-1
Mrożona kawa z doskonałych kubeczków
nr katalogowy: 23727
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-5
Olimpiada Kawy
nr katalogowy: 51632
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-7
Od Apeninów do... Sao Paulo
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 44999
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2009-4
Bezkofeinowa stale atrakcyjna
RENATA ZAWADZKA- BEN DOR
nr katalogowy: 43762
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-12
Uprawa i zbiór kawy
Patrick Chabert
nr katalogowy: 72875
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-2
Kawę proszę! Najlepszą!
nr katalogowy: 65774
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2022-10
20 lat kawy Segafredo w Polsce
nr katalogowy: 140248
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2013-8
Technological lubricants for cold-rolled sheet and theirs evaluation
Olga KRIVTSOVA
Jiří KLIBER
Vitaly TALMAZAN
Sergey LEZHNEV
Evgeniy PANIN
nr katalogowy: 78613
OPAKOWANIE 2015-11
Sonoco CoffeeCan - świeża kawa w tekturze
nr katalogowy: 94920
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2013-3
Nowa era w parzeniu kawy
nr katalogowy: 74947
MATERIAŁY BUDOWLANE 2023-10
Wykorzystanie technologii druku 3D do wzmocnienia zginanych zimnogiętych profili typu C
Maciej Major
Jarosław Kalinowski
Mariusz Kosiń
nr katalogowy: 145648
10.15199/33.2023.10.05
druk 3D
profile zimnogięte
zginanie
obliczenia numeryczne.
3D printing
cold-formed profiles
bending
numerical calculations
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2009-3
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
nr katalogowy: 42280
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-1
Co się kryje w filiżance?
Anna Owczarek
nr katalogowy: 65000
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-5
A może kawę do ciastka?
Agnieszka Huszczyńska
Anna Owczarek
nr katalogowy: 67481
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-9
Alternatywa dla espresso
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 78891
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2023-9
Wytłoki z jabłek. Alternatywne możliwości zastosowania ekstraktów roślinnych
Magdalena Korola
Elżbieta Sikora
nr katalogowy: 144971
10.15199/62.2023.9.4
wytłoki jabłkowe
ekstrakt roślinny
związki bioaktywne
działanie przeciwdrobnoustrojowe
apple pomace
plant extract
bioactive compounds
antimicrobial activity
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-6
Gdy liczy się kawa
nr katalogowy: 106249
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2007-8
Groźne anomalie pogodowe
RENATA ZAWADZKA-BEN DOR
nr katalogowy: 28985
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2019-10
Specjalnie dla miłośników kawy
Paulina Steklińska
nr katalogowy: 122769
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-11
Legendarny E61
nr katalogowy: 94680
GOSPODARKA MIĘSNA 2007-3
Naturalne przedłużenie trwałości produktów mięsnych
nr katalogowy: 24915
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2002-6
Naturalne pestycydy i ich zastosowanie w ochronie roślin
TADEUSZ WOLSKI
AGNIESZKA LUDWICZUK
nr katalogowy: 28394
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2016-8
The Change of Mechanical Properties of Material Using Various Reductions by Cold-Drawn Precision Seamless Tubes
Milan MOJŽIŠ
Martin RIDZOŇ
Jozef BÍLIK
Ľudovít PARILÁK
nr katalogowy: 100064
10.15199/24.2016.8.11
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-10
Bariści z fantazją
nr katalogowy: 87002
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2016-3
Przedświąteczne emocje
Anna Mirończuk
nr katalogowy: 97177
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Prawda czy fałsz? Fakty o kawie
nr katalogowy: 138673
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-8
Dobry produkt, w dobrej cenie. Rozmowa z Kamilem Spiechowiczem, właścicielem rodzinnej palarni kawy Harmonia
nr katalogowy: 138670
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2015-7
Opracowanie konstrukcji bazowej dla aktywnych układów materiałów tekstylnych przeznaczonych na odzież ciepłochronną
ANNA DĄBROWSKA
nr katalogowy: 92704
10.15199/60.2015.7.3
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2009-11
ZJAWISKO LÜDERSA W ALUMINIUM WYCIŚNIĘTYM METODĄ KOBO
ADELAJDA BRZOSTOWICZ
ANDRZEJ KORBEL
WŁODZIMIERZ BOCHNIAK
LUDWIK BŁAŻ
WOJCIECH SUDER
nr katalogowy: 48050
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2008-6
Pudry, granulaty, ekstrakty
nr katalogowy: 35917
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2001-10
Z prasy zagranicznej
nr katalogowy: 28284
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE 2017-8
The Influence of Temperature and Strain Rate on Flow Stress of Steel 10CrMo9-10 used for Drawing of Tubes
Mária KAPUSTOVÁ
Róbert SOBOTA
Jozef BÍLIK
Roman MORAVČÍK
nr katalogowy: 109124
10.15199/24.2017.8.20
flow stress
creep resistant steel
flow stress curves
die dr wing of seamless steel tubes
FEM simulation
naprężenie uplastyczniające
stal odporna na pełzanie
krzywa granicy plastyczności
ciągnienie w ciągadle stalowych rur bez szwu
symulacja FEM (metoda elementów skończonych)
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-1-2
Konkursowe święta
nr katalogowy: 103534
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-6
FAEMINA – najmłodsze dziecko producenta profesjonalnych ciśnieniowych ekspresów do kawy FAEMA
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 137861
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-4
Skąd pochodzi smak i aromat kawy?
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 83178
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2019-10
Nie tylko szafy na wino
nr katalogowy: 123624
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY 2017-2
INNOWACJE W OPAKOWANIACH
Adam Bogacz
nr katalogowy: 104094
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2011-10-11
Kawiarniane potyczki
Marcin Moczydłowski
nr katalogowy: 63460
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-1-2
Kawowe laboratorium
nr katalogowy: 124876
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2018-3
Duet kulinarno-kawowy
nr katalogowy: 112582
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
A może chałka do porannej kawy?
nr katalogowy: 149846
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2010-7
Removal efficiency of the gaseous pollutants in cold plasma reactors
Ryszard KACPRZYK
Tomasz CZAPKA
Witold MIELCAREK
nr katalogowy: 53400
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2017-5
Kawa przyciąga
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 105339
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2015-1
Ocena sensoryczna
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 88785
RUDY I METALE NIEŻELAZNE 2008-12
CORROSION OF COLD-DEFORMED BRASS IN ACID SOLUTIONS
ZORAN AVRAMOVIC
MILAN ANTONIJEVIC
nr katalogowy: 39832
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2010-3
Self-lubricanting cold forging tools
Hanna Wiśniewska-Weinert
Jacek Borowski
Mikhail Ignatev
BOHUMIL Jedovnicky
Tomasz RY BAK
Volf Leshchynsky
nr katalogowy: 52708
OPAKOWANIE 2018-5
Ekologiczny polietylen do pakowania kawy
nr katalogowy: 113725
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-6
Kawowy bukiet
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 84374
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-5
Czysta, czarna przyjemność
nr katalogowy: 83919
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-9
Kawowo-mleczne niuanse
Marcin Rusnarczyk
nr katalogowy: 86451
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2012-10
"Kawa nie rośnie we Włoszech"
nr katalogowy: 71382
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2012-7-8
Kawa po wiedeńsku
Marcin Moczydłowski
nr katalogowy: 69676
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2022-7
Ekspres przyszłości wpływa na wielkiej fali
Piotr Kłosiński
nr katalogowy: 138272
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2024-4
OD REDAKCJI
Anna Skurzewska
nr katalogowy: 150872
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2017-1-2
Gastronomiczne przeboje Warsaw Gastro Show 2016
nr katalogowy: 103523
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2013-6
Jak rozpoznać jakość kawy?
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 76980
OPAKOWANIE 2022-1
Zaczęło się od kawy...
nr katalogowy: 136019
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2015-7
Analiza propagacji promieniowania słonecznego w systemach solarnych typu "zimny dach"
Maciej ZAJKOWSKI
Mateusz PROROK
nr katalogowy: 92124
10.15199/48.2015.07.26
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-12
Możliwości wykorzystania hydrokoloidów w produkcji makaronów
Dorota Czerwińska
nr katalogowy: 81085
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI 2013-4
Produkcja pieczywa ze śruty żytniej
nr katalogowy: 75659
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA 2014-9
Program komputerowy do projektowania odzieży ciepłochronnej - założenia
Anna Dąbrowska
nr katalogowy: 86840
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA 2008-6
The application of CVD coatings for cold forming tools
ĽUDOVÍT PARILÁK
PAVOL BERAXA
SLAVOMÍR HOŘEJŠ
MÁRIA ULBRICHTOVÁ
nr katalogowy: 40478
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2018-3
Kawa może smakować inaczej
Andrzej Piętka
nr katalogowy: 112500
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2014-9
Dylemat kawowej kwasowości
Małgorzata Bartelak
nr katalogowy: 86258
OPAKOWANIE 2019-4
Przemysł i nauka pracują nad opakowaniami na kawę
nr katalogowy: 119864
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2015-5
Kawa dla zaawansowanych
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 91216
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY 2024-8
Kawa jako superfood
nr katalogowy: 149857
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2014-9
Vademecum cafe
Wojciech Kolanowski
nr katalogowy: 86450
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2009-5
Extremely positive effect of the cold drawing on critical current density of the SKNT- 8910 NbTi wire
Daniel GAJDA
Andrzej MORAWSKI
Adam PRESZ
Andrzej ZALESKI
nr katalogowy: 44765
CHŁODNICTWO 2007-3
Wpływ kwasu askorbinowego i ekstraktów wodnych z tymianku na zmiany wskaźnika TBA i barwy modelowych pieczeni wieprzowych podczas ich przechowywania chłodniczego
nr katalogowy: 24973
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY 2012-1
Angel Yeast nowa siła na globalnym rynku ekstraktów drożdżowych
nr katalogowy: 65291
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-12
Wykorzystanie technologii pulsacyjnego pola elektrycznego w procesie koagulacji lateksu syntetycznego
Tomasz Dróżdż
Adam Tarniowy
Anna Miernik
Anna Zielonka
nr katalogowy: 140853
10.15199/48.2022.12.54
emisja fotonowa
napary
rośliny
pole elektromagnetyczne
photon emission
brew
plants
electromagnetic field
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY 2022-12
Wykorzystanie technologii pulsacyjnego pola elektrycznego w procesie koagulacji lateksu syntetycznego
Tomasz Dróżdż
Adam Tarniowy
Anna Miernik
Anna Zielonka
nr katalogowy: 140853
10.15199/48.2022.12.54
emisja fotonowa
napary
rośliny
pole elektromagnetyczne
photon emission
brew
plants
electromagnetic field
PRZEMYSŁ CHEMICZNY 2017-6
Powlekanie folii polietylenowej w celu nadania jej właściwości przeciwbakteryjnych
Małgorzata Mizielińska
Urszula Kowalska
Jerzy Pankowski
Grzegorz Bienkiewicz
Michał Malka
Sławomir Lisiecki
nr katalogowy: 107065
10.15199/62.2017.6.19
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Lavazza !Tierra!: historia zrównoważonego rozwoju skryta w każdym kubku
nr katalogowy: 128558
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2020-10
Lavazza !Tierra!: historia zrównoważonego rozwoju skryta w każdym kubku
nr katalogowy: 128558
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-3
Zwycięstwo smaku
Dominika Matuszak
nr katalogowy: 50352
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY 2010-1
OD REDAKCJI
nr katalogowy: 49024
Czasopisma
ATEST - OCHRONA PRACY
AURA
AUTO MOTO SERWIS
CHEMIK
CHŁODNICTWO
CIEPŁOWNICTWO, OGRZEWNICTWO, WENTYLACJA
DOZÓR TECHNICZNY
ELEKTROINSTALATOR
ELEKTRONIKA - KONSTRUKCJE, TECHNOLOGIE, ZASTOSOWANIA
GAZETA CUKROWNICZA
GAZ, WODA I TECHNIKA SANITARNA
GOSPODARKA MIĘSNA
GOSPODARKA WODNA
HUTNIK - WIADOMOŚCI HUTNICZE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
MASZYNY, TECHNOLOGIE, MATERIAŁY - TECHNIKA ZAGRANICZNA
MATERIAŁY BUDOWLANE
OCHRONA PRZECIWPOŻAROWA
OCHRONA PRZED KOROZJĄ
ODZIEŻ
OPAKOWANIE
PACKAGING REVIEW
POLISH TECHNICAL REVIEW
PROBLEMY JAKOŚCI
PRZEGLĄD ELEKTROTECHNICZNY
PRZEGLĄD GASTRONOMICZNY
PRZEGLĄD GEODEZYJNY
PRZEGLĄD MECHANICZNY
PRZEGLĄD PAPIERNICZY
PRZEGLĄD PIEKARSKI I CUKIERNICZY
PRZEGLĄD TECHNICZNY. GAZETA INŻYNIERSKA
PRZEGLĄD TELEKOMUNIKACYJNY - WIADOMOŚCI TELEKOMUNIKACYJNE
PRZEGLĄD WŁÓKIENNICZY - WŁÓKNO, ODZIEŻ, SKÓRA
PRZEGLĄD ZBOŻOWO-MŁYNARSKI
PRZEMYSŁ CHEMICZNY
PRZEMYSŁ FERMENTACYJNY I OWOCOWO-WARZYWNY
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY
RUDY I METALE NIEŻELAZNE
SZKŁO I CERAMIKA
TECHNOLOGIA I AUTOMATYZACJA MONTAŻU
WIADOMOŚCI ELEKTROTECHNICZNE
WOKÓŁ PŁYTEK CERAMICZNYCH